RSS

Breaking news: live stream over schadelijke vaccins

15 feb

vaccines-and-autismRobert de Niro en Robert Kennedy houden op dit moment in de National Pressclub in Washington DC een persconferentie over de toevoeging van giftig kwik aan vaccins. Deze conferentie wordt THE WORLD MERCURY PROJECT CHALLENGE genoemd. Ze loven 100.000 dollar uit aan iedereen die schriftelijk kan aantonen dat de hoeveelheden kwik die in de vaccins zitten NIET schadelijk zijn.

De vraag is of de pers grootschalig aanwezig zal zijn zodat het breed in de media zal komen. Infowars zendt via live stream op dit moment de conferentie wel uit. Er zijn overigens zoals ik kan zien, opvallend veel lege stoelen. Aanwezig is ook Del Bigtree, de producer van de film VAXXED.  CNN zou niet aanwezig zijn, maar schijnt op dit moment toch te attenderen.

Eerder werd al in de alternatieve media geschreven over het feit dat Trump Robert Kennedy Jr. -die al heel lang bezig is de fraude in de farmaceutische industrie en de link tussen vaccins en autisme te onderzoeken- opdracht gegeven zou hebben tot een grootscheeps onderzoek naar de CDC (Center for Disease Control). Wetenschapper en medewerker William Thompson is als klokkenluider naar buiten getreden en heeft zodoende veel frauduleus materiaal aangeleverd voor de film VAXXED. Trump had al eerder aangekondigd dat hij spoedig Big Pharma zou gaan aanpakken.

Het echte vuurwerk in de wereld lijkt nu via de media losgebarsten; we zullen zien of de mainstream media hier verslag over gaat doen, want dit past uiteraard niet in het propaganda-programma van de grote schaduw ‘regenten’ die de media souffleren.

Bron: Jon Rappoport, onderzoeksjournalist
Zie ook dit artikel ‘De misdaad van de farmaceutische industrie’ Prof. Dr. Peter Gøtzsche

Onlangs gepubliceerd door De Vrije Media, twee relevante artikelen:
http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2017/02/eindelijk-eerherstel-voor-vaccinatieklokkenluiders-deel-1/
http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2017/02/eindelijk-eerherstel-voor-vaccinatieklokkenluiders-deel-2/

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
24 reacties

Geplaatst door op februari 15, 2017 in Big Pharma, Klokkenluiders

 

Tags: , , , , , , , ,

24 Reacties op “Breaking news: live stream over schadelijke vaccins

 1. Sophietje

  februari 15, 2017 at 7:16 pm

  Ik hoop dat ze ook nano aluminium aanpakken. Zo ook levende virale deeltjes, als je die geeft aan iemand met een zwak immuun, krijgt ie hetgeen hij zij voor gevaccineerd is en infecteert de omgeving.
  Ik ben erg benieuwd hoe dit verder gaat, heb enorm veel respect voor deze Kennedy. Weer een die zijn nek uitsteekt.
  Of het vaccinatie programma van trump verandert is nog een vraagteken.

  Like

   
 2. ellen vader

  februari 15, 2017 at 7:36 pm

  Sinds gister (toen dit aangekondigd werd) loop ik met vragen rond. Waarom de focus zo dringend leggen op kwik (mercury/thimerosal) in vaccins? Zelfs in de US zijn er nog maar heel weinig vaccins die dit bevatten. Wel enkele griepprikken (grotendeels bestemd voor volwassenen). Aluminium lijkt me vandaag de dag heel wat urgenter om in de kijker te plaatsen. Maar misschien heb ik halverwege iets gemist…
  Het zal dan eerder een naam zijn voor het project die de lading moet dekken om de veiligheid van vaccins in het algemeen in vraag te stellen. En dat is natuurlijk geweldig, maar toch…

  Like

   
  • Sophietje

   februari 15, 2017 at 9:11 pm

   Ik zie het ook zo ellen vader.
   Symbool politiek gevoel.

   Like

    
  • Kitty de Bruin

   februari 16, 2017 at 10:30 am

   hi Ellen, zo komen we elkaar via de goede sites weer tegen, tijd om een life afspraake te maken, keep up the good work, Kitty

   Like

    
   • ellen vader

    februari 16, 2017 at 10:57 am

    Kleine wereld hè Kitty? Tot binnenkort!

    Like

     
 3. anda642

  februari 15, 2017 at 8:46 pm

   
 4. Jeanine Hoefnagels

  februari 15, 2017 at 9:10 pm

  lege stoelen of niet, het gaat om de VOLLE en dat is hoopgevend. Bedankt voor het delen.

  Like

   
 5. modilanto

  februari 16, 2017 at 10:28 am

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Herbloggen via magilando 16/2/2017

  Like

   
 6. desireerover

  februari 16, 2017 at 1:09 pm

  IEDER vaccin is gevaarlijk.
  IEDER vaccin zit vol met gemanipuleerde ziektekiemen, giftige metaalverbindingen (aluminium) en andere chemicaliën (w.o. formaldehyde, antivries, polysorbaat 80), restanten en onbekende hoeveelheden van onbekende virale, bacteriële en parasitaire besmettingen vanuit de gebruikte kweekbodems — cellen en DNA en RNA van apen, kippen, honden, koeien, varkens, nachtuiltjes en geaborteerde babies.
  Het inspuiten van dergelijke heksenbrouwsels kan nimmer leiden tot bescherming of gezondheid, alleen maar vroeg of laat tot ziekte.
  Door vaccinaties hebben we gemakkelijk te genezen infectieziekten ingewisseld voor een niet aflatende epidemie van gecompliceerde auto-immuunziekten…
  Vaccinatie is gebaseerd op de nonsens van Edward Jenner (die dacht met het ingraveren van koepokken in gezonde mensen, bescherming te kunnen creëren tegen menselijke pokken, twee compleet verschillende ziekteverwekkers!).
  Vaccinatie is een pseudo-wetenschap waarvan de realiteit nooit is onderzocht door alle lieden die kritiekloos de mantra “vaccinaties zijn veilig en effectief” nabauwen — onder wie alle

  Ware gezondheid kan alleen worden verkregen wanneer men de taal van het lichaam, de weefsels, de cellen en de genen spreekt, namelijk: de taal van nutriënten uit de voeding, ofwel die van vitaminen, mineralen, vetzuren, enzymen, eiwitten, etc.
  Gezondheid creëren en handhaven gaat via de MOND, met volwaardige, biologische voeding!
  (Aangevuld met de juiste voedingssupplementen, aangezien alle landbouwgronden zijn uitgeput…).
  Hoe het creëren van gezondheid werkelijk werkt, behoeft een omslag in je denken, en die kun je leren in de prachtige documentaire BETRAYAL.
  Daarin legt men de principes uit van de hierboven beschreven functionele geneeskunde, waardoor men allerlei bedreigende auto-immuunziekten kan helen…! Veel van de artsen die in deze serie aan het woord komen, leden ooit zelf aan een invaliderende auto-immuunziekte, maar presenteren hun verhaal in blakende gezondheid!
  http://www.betrayalseries.com

  Like

   
  • only you

   februari 16, 2017 at 3:56 pm

   Alle chemoindustrieproducten, die met zware metaalverbindingen geproduceerd zijn, zijn zeer verdacht?
   Kortom deze industrie moet verboden worden?

   Like

    
 7. bernadette

  februari 16, 2017 at 1:15 pm

   
  • bernadette

   februari 16, 2017 at 2:26 pm

   Like

    
   • bernadette

    februari 16, 2017 at 2:26 pm

    Even terug naar Ebola ..

    Like

     
   • only you

    februari 16, 2017 at 3:58 pm

    Bij zembla beweerde rivm bij hoog en laag dat e rubber speelvelden geen kwaad konden?

    Like

     
 8. only you

  februari 16, 2017 at 3:52 pm

  Kan zelf r gif op innemen dat alle kwikverbindingen, smoelsmidden hebben bijna mijn leven vernield met hun amalgaam vullingen zeer destructief zijn?

  Like

   
 9. jolo

  februari 17, 2017 at 11:28 am

  Die grote geloofsverkondiger, Bill Gates met zijn 80 miljard, probeert met zijn zogenaamd filantropische instelling mensen dit allemaal aan te praten, Met Warren |Buffet is hij een zogenaamde weldoenders, maar in plaast van dat ie armer wordt, wordt ie juist rijker, RARA hoe kan dat??????

  Like

   
 10. Marjorie Rensen

  februari 23, 2017 at 5:43 pm

  Ik ben heel blij met deze site; voor mij maakt het niet uit of er engelse of nederlandse taal wordt gebruikt. Ik vind dat jij, via deze site, veel Nederlanders op de hoogte stelt van wat er gaande is. De Media is niet meer eerlijk met hun verslaggeving als zij voorgekauwde meningen herhalen en geen enkele verschil van mening tolereert. Via jou kunnen wij eerlijk en ware info krijgen.
  Ik heb je filmpje mbt RIVM gezien op deze site maar weet je dat er meerdere bedrijven op deze terrein werken?
  Cogem: adviseert de regering over de milieurisicoaspecten van genetisch gemodificeerde organismen en signaleert over ethische en maatschappelijke aspecten van genetische modificatie.
  (als deze wel of geen contact hebben met Montsano is mij niet duidelijk)
  Cipla; a global pharmaceutical company who has ties with: US FDA, WHO-Geneva, MHRA-UK, TGA-Australia, SUKL-Slovak Republic, APVMA-Australia, MCC-South Africa, PIC-Germany, Danish Medical Agency, ANVISA-Brazil, INVIMA- Colombia, NDA-Uganda, Department of Health-Canada and MOH-Saudi Arabia, among others.Intravacc, the Institute for Translational Vaccinology)
  Bilthoven Biologicals – die produceert verschillende producten als polio-, difterie-tetanus-polio- & tetanusvaccins.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: