RSS

Ole Dammegård over de aanslag in Londen

29 mrt

ENGLISH VERSION: Click here

Met de camera mee op reis hebben we met DVM-TV Ole Dammegård geïnterviewd over de recente aanslag in Londen op 22 maart 2017.
3/22.
Zoals Ole tussendoor opmerkt ‘322, het speciale getal achter Skull & Bones’.
Maar dat is zeker niet het enige wat hij benoemt. Aan de hand van foto’s en videobeelden neemt hij ons mee in zijn analyse over deze zogeheten ‘false flag’-operatie.

We zouden aanvankelijk een interview doen dat te maken heeft met zijn diepgaande onderzoek naar de Pizzagate. Op dat moment vond echter de aanslag in Londen plaats, terwijl we ook met stijgende verbazing hebben vernomen dat Erdogan zich hard uitsprak over Europa: „Dit Europa is een racistisch, fascistisch en tiranniek Europa, net als voor de Tweede Wereldoorlog. Het is een anti-islamitisch en anti-Turks Europa”. Chaos alom in de wereld.

Dat nieuws raakte echter volledig ondergesneeuwd door de vuurspuwende MSM media-vulkaan met nieuws over de Londense aanslag. Ole werd vanaf dat moment letterlijk bestookt met vragen en verzoeken voor een interview vanuit de hele wereld, omdat hij deze aanslag rond de Big Ben -opnieuw- had voorspeld. Daarom hebben ook wij besloten het onderwerp te veranderen en het resultaat is nu gemonteerd en gepubliceerd op YouTube (NL ondertiteld, duur 29’51”). Nu kun je zelf beter beoordelen waar we naar kijken als we die beelden krijgen voorgeschoteld.

De onderwerpen die we willen behandelen zijn niet meer te tellen. Onze producties zijn zeer tijdrovend, omdat we aan de professionele normen willen blijven voldoen. Maar we gaan gestaag door en kunnen nu steeds meer gaan samenwerken met internationale journalisten; er staan nog een aantal (gezamenlijke) projecten op de agenda. Omdat we geheel belangeloos werken hebben we wel de financiële steun van de bevolking nodig. Vanzelfsprekend zal de overheid ons geen subsidie geven, want die gaat nog steeds naar de staatsomroepen. Daarom vragen we aan eenieder die ons wil en kàn steunen om donaties. Op die manier hopen we ons netwerk en op termijn ons team te kunnen uitbreiden en de naam van De Vrije Media als TV-kanaal eer aan te doen, conform de opzet die we voor ogen hadden. Op de site van DVM-TV staat rechts op de pagina een ‘donatie-knop’ en jouw donaties zijn dus zeer welkom. We kunnen dan journalisten als Ole, maar ook andere collega’s op pad sturen om op zoek te gaan naar het echte nieuws en dat ook in beeld te brengen. Bij voorbaat dank.

We hebben inmiddels een aantal videoproducties gecreëerd die zijn allemaal te bekijken op pagina 1 (en zelfs al pagina 2) van DVM-TV.

Zie hier het interview met Ole Dammegård:

https://www.bitchute.com/video/yDI4hq0XiOvi/
© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , , , ,

193 Reacties op “Ole Dammegård over de aanslag in Londen

 1. Mi'kiera

  maart 29, 2017 at 5:11 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
  • robvdz

   april 30, 2017 at 10:38 pm

   Er tekent zich een proces af wat historisch geen presendent kent. Eigenlijk zijn het twee processen. De ene is het globale markt-economische proces wat geheel volgens het Machiavelliaanse model loopt en de andere, het sociaal evolutionaire.
   Er is nu bewust een splijtingsprogramma aan het werk wat maakt dat de zakelijk niet succesvolle delen uit de samenleving een afsterfproces ondergaan vanwege hun onvermogen om bij de geprivilegieerden te kunnen horen door succesvol te graaien naar geld en macht en de juiste vriendjes erop na te houden. De onderklasse dient te verdwijnen! De langverbeide natte droom van de VVD! Weg met het proletariaat! Men doet er alles aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen en alle ethische normen doen er niet mee toe. Het valse Darwin principe van het recht van de sterkste. (zulk soort zaken worden tijdens de Bilderbergconferenties besproken)!!
   Het andere onderscheidingsproces wat bezig is plaats te vinden, is het sociaal evolutionaire proces.
   Hierbij gaat het over een groep mensen die zien wat er gebeurt en een zelfstandige keuze gemaakt hebben en hun mogelijkheden en de alternatieven min of meer hebben ingeschat. Deze groep heeft nog geen duidelijke classificatie-benaming maar noen het ondertussen, ‘de alternatieven’. Het is een groep die de meeste manipulatieprogramma’s wel doorheeft en zich het CO2 ‘global warming’ smoesje niet laat verkopen, de mechanismen herkent van het nieuwe zwart/wit polariseren door mensen die de slavernijhistorie willen exploiteren voor verdeeldheid en macht. Mensen die snappen hoe het moderne milieufascisme ingezet wordt om burgers hun rechten te ontnemen evenals de vele valse vlaggen die met behulp van de buitengewoon foute media lopen. Zij snappen ook dat religie wordt ingezet om mensen tegen elkaar op te zetten. Die een man als G.Soros zien als instrument van de macht achter de schermen die met behulp van veel geld ‘bruikbare idioten’,in te zetten waardoor het lijkt alsof het volk van zich laat horen maar het niet niet is. Die snappen hoezeer de samenleving vervormd is door feminisering en de verkankerende invloed van de Amerikaanse schijncultuur. Mensen die snappen dat de man in de witte jas, de dokter, het niet automatisch bij het rechte eind hoeft te hebben en dat de z.g.n. gekozen overheid er niet is om het volk te dienen met alle beschikbare kennis.e laatste groep gaat het de komende jaren nog véél erger krijgen dan dat nu al het geval is. Er zal op ze worden gejaagd omdat de staatspropaganda deze mensen zal aanduiden als de schuldigen. Vooral de slachtoffers van het andere kamp zullen met alle hevigheid vanuit hun frustraties meedoen als Kapo’s omdat ze denken dat daarmee hun positie verbetert.
   Er komt een hevige strijd tussen diegenen die zich wel en die zich niet laten inenten/chippen, al dan niet verplicht. Zonder contant geld kun je alleen nog met je geimplanteerde chip voedsel inkopen.
   We gaan een hele vreemde coalitie waarnemen tussen bijv. extremen en conservatieve gelovigen die op basis van hun instelling niet meedoen aan het systeem, min of meer gelijk aan het gegeven dat de communisten, sociaaldemocraten, anarchisten en de gereformeerden samenwerkten in het actieve verzet tijdens de tweede wo.
   Het spreekt voor zich dat de samenwerking tussen die anderswillenden de beste kans op overleven brengt. Maar verwacht een enorme sterftegolf van mensen die in steden wonen en zich volledig afhankelijk hebben gemaakt van ieder systeem.

   Like

    
 2. Jeanine Hoefnagels

  maart 29, 2017 at 7:21 pm

  ik ben al lid en zal proberen om af en toe wat extra over te maken. Ik ben ZO blij met jullie…..Jullie zijn mijn baken in deze zéér heftige en instabiele tijd. Ik dank jullie uit het diepst van mijn hart voor jullie fantastische werk……..

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 29, 2017 at 7:33 pm

   Dank voor je support Jeanine!! En dankbaar dat we een baken kunnen zijn, want inderdaad; deze tijd is zeer instabiel en heftig voor ons allemaal. We moeten proberen de rode draad vast te houden ;-)

   Geliked door 1 persoon

    
 3. robvdz

  maart 30, 2017 at 10:26 am

  Ole heeft het op een gegeven moment over schoenen. Hij noemt merken als nike en adidas.
  Nu weet ik wel dat het logo van nike, je weet wel het snorachtige slingertje, alles te maken heeft met de ringen van saturnus. Voor de insiders is het een link naar de évil planet’.

  Like

   
 4. modilanto

  maart 30, 2017 at 3:14 pm

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Dit is herblogd op magilando.wordpress.com 30/3/2017

  Like

   
 5. only you

  maart 30, 2017 at 3:54 pm

  Enkele weken ervoor stond een bord, omleiding wegens werkzaamheden of opnames?

  Like

   
 6. Treowd

  maart 31, 2017 at 9:52 am

  Prima artikel en fijne samenwerking, verder een goede analyse van Ole. ;-) Uitstekend initiatief om te gaan voor een ware Vrije Media, juist om het huidige systeem te doorbreken zal men het van binnenuit moeten veranderen. Ik wens het hele project voorspoed toe, samenwerking met oprechte integere journalisten is een must in deze! Top!

  Like

   
 7. Tineke Koning

  maart 31, 2017 at 9:18 pm

  Dag Irma, ik las net het stuk over 5G op jullie website, ik zou dit filmpje (nederlands ondertiteld) zeker eens bekijken dan gaan er heel wat vragen beantwoordt worden over onder andere 5G

  Met vriendelijke groet, mevrouw Koning

  Like

   
 8. Tineke Koning

  maart 31, 2017 at 9:20 pm

   
 9. dat zeg ik

  april 2, 2017 at 10:30 am

  Irma, vraag Ole is wat er gebeurde op Koninginnedag 2009 of er dummies (poppen) zijn gebruikt ?? Hier te beluisteren https://www.youtube.com/watch?v=lQNPeYuXim4

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 2, 2017 at 2:46 pm

   Daar hebben we het in die drie dagen opnamen hier uitgebreid over gehad. (Ligt ook nog op de plank). Absoluut dummies volgens Ole. Hij heeft ook beelden getoond waarop je dat kunt zien.

   Like

    
   • dat zeg ik

    april 2, 2017 at 5:17 pm

    Snel van die plank afhalen ;) Snelheid is hier op zijn plaats!

    Like

     
 10. robvdz

  april 2, 2017 at 12:28 pm

  Ole, olé! Misschien een idee om er een soort van quizz van te maken al was het maar om van een nood een deugd te maken. Wanneer dan blijkt dat de quizz een redelijk slagingspercentage heeft en de nepaanslagen voorspelbaar zijn, is het schrik effect verdwenen.
  Een lachertje dus.
  9-11 was vanaf het begin voor mij al een lachertje maar het feit dat er nog zovelen keihard in geloven zegt dat velen en te stom zijn om voor zichzelf te denken en daarboven een rotsvast vertrouwen hebben in de overheid hetgeen fataal is.
  De show van George van Houts, Kom Plot, waarin hij het heeft over cognitieve dissonantie is precies waar het om draait. Mensen raken de orientatie kwijt omdat niets lijkt wat het is.
  Al met al heeft alles te maken met de massatraagheid van de massa. Wanneer deze maar blijft geloven en vertrouwen hebben in de overheid, welke grensoverschrijdend is, zullen noodzakelijke veranderingen té traag verlopen, helaas.

  Like

   
 11. robvdz

  april 2, 2017 at 6:33 pm

  Waar George de mist in gaat is de gedachte dat er niet meer zou bestaan dan puur de menselijke neiging om macht via geld als enig hoogste doel te zien Ik snap heel best dat hij dan een traject in gaat die hem heel erg gaan stigmatiseren in de hoek van zwevers omdat de bewijsvoering ruimte eisen in denk en voorstellingsvermogen. Maar DAT is de kwintessens van het uber komplot!
  De ziekte die de mensheid treft bestaat uit lagen die rechtevenredig zijn met de kennis en bewustzijnslagen omtrent de totaliteit van alle entiteiten.
  Robin de Ruiter heeft hierover al meerdere voortreffelijke boeken op zijn naam staan.
  Enfin, om kort te gaan hebben we wel degelijk te maken met satanisme van de hoogste orde.
  Het is niet alleen het geloof maar ook het dienen van de ‘prins der duisternis’, wat de machtselite zo gevaarlijk maakt vooral door het niet weten en niet willen weten dat zoiets zou kunnen bestaan.
  Het is een psychopatische variant van de onder de gristelijken bekende Ten Hemelopneming ofwel rapture onder de Engelstaligen. De strijd van Lucifer dient gestreden te worden opdat de gevallen engel zal zegevieren. Er wordt kracht,succes, geld en kennis ontleend aan de verering van deze entiteit welke zijn evenknie kende in het Babylonische.
  De eigentijdse openbaarmaking van de ongekend grote en uitgebreide pedofilie en kinderoffers zijn een onderdeel van de dienstbaarheid.Een pedofiel welke niet op de hoogte is van uberhaubt het bestaan van een kwade genius, verleent toch zijn diensten door een conduit(doorgeefluik) te zijn.
  Het gaat te ver om een totale omschrijving te geven van dit fenomeen maar het is zo bizar en grotesk en vereist zoveel objective openheid dat zelfs het komplot publiek van George zal vinden dat dit te ver gaat.Maar is essentie van dezelfde absurditeit als het 9-11 verhaal an sich .

  Like

   
 12. nan

  april 2, 2017 at 7:27 pm

  Hoi voor dat ik hier niet meer kan reageren en lezen. Dank van de mooie uitgelegde video van Ole Dammegard en de intervieuw van George van Houts.Ik hoop dat jullie met DVM meer draag kracht zullen krijgen. Om onze de denk wijze wijder te kunnen krijgen, dan de voor gekouwde patroon.
  Sucses verder dank.Groet nan

  Like

   
  • Sophietje

   april 3, 2017 at 8:51 pm

   Nan, ik hoop dat je hier snel weer kan zijn. Hartelijk dank voor je fijne nuchtere bijdrages! :-)

   Like

    
 13. janu

  april 3, 2017 at 11:08 am

  De planeet wordt bewoond door onvolmaakte, onbewuste, onwetende, gespleten, kwaadaardige, egoïstische en ziekelijk hebzuchtige mensen.

  Maar sinds eeuwen zijn koloniaal Europa en de imperialistische Verenigde Staten van Amerika (V.S.) de machtigste, de grootste agressors, plegers van geweld en terreur, de grootste dieven van de rijkdom van de zwakke rest van de wereld.

  De mens is half blind en gespleten tussen de ware Übermenschen kolonialisten/ware Untermenschen gekoloniseerden, meesters/slaven, machtige/zwakke, goed/slecht, vriend/vijand, agressie/verdediging, rijken/armen, waarheid/leugen, beschaafden/barbaren, …

  De Europese kolonialisten en de V.S. imperialisten zijn de wreedste agressors, sinds eeuwen, en toch vinden ze van zichzelf dat ze “beschaafd” zijn. Wrede en genadeloze meesters van slaven die zich belangrijk en invloedrijk voelen omdat ze door hun militaire overmacht veel slaven, gekoloniseerden, Untermenschen voor zich kunnen laten zwoegen om zich zo te verrijken, omdat ze ongestraft permanente agressieoorlogen kunnen voeren en een holocaust met 100 miljoen slachtoffers plegen tegen de ware Untermenschen.

  http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2016/03/19/wrede-schepping

  Like

   
  • Treowd

   april 3, 2017 at 12:02 pm

   De mens voelt zich afgescheiden van anderen, is onvolmaakt, onbewust, egoïstisch, hebzuchtig.

   Vaak zie ik dit soort zinnen terug in artikelen en reacties, alsof de mens verantwoordelijk zou kunnen zijn in een door psychopaten aangestuurd systeem, het zijn de omgevingsfactoren en doctrines welke de mens verwijderd van hun oorspronkelijke potentie welke alles is zich kan dragen om tot een hoger Zijn te kunnen komen. De aanstuurders ontnemen ons (de mensheid) deze potentie, het is wel zo dat wij (de mesnheid) het die macht toekennen, maar ook dat zit verwoven in dat zelfde systeem. Het kan zoveel beter….

   Dat wilde ik even kwijt verder is het een prima artikel overigens naast het gegeven of we nu op een planeet zouden leven of juist niet maar dat is een geheel andere duscussie maar dat zou ons wel dichter bij een schepper kunnen brengen. :-)

   Like

    
 14. marinus

  april 3, 2017 at 2:11 pm

  Plastic pop in Londen op de brug..

  Like

   
 15. marinus

  april 3, 2017 at 3:45 pm

  Hier is de organisatie achter de falsflag attack in londen!!

  Like

   
 16. marinus

  april 3, 2017 at 4:20 pm

  organisatie achter falsflag londen,,en lokatie waar vanaf de film is gefilmd

  Like

   
 17. marinus

  april 3, 2017 at 4:47 pm

  Londen falsflag lang van te voren gefilmt?

  Like

   
 18. marinus

  april 3, 2017 at 5:20 pm

  De makers van de falsflag film?

  Like

   
 19. marinus

  april 3, 2017 at 5:23 pm

  Een andere maker van de falsflag in Londen?

  Like

   
 20. bernadette

  april 3, 2017 at 8:11 pm

  Like

   
 21. bernadette

  april 3, 2017 at 9:12 pm

  https://ubuntuplanet.nl/

  Verbinden en Samenwerken.

  Like

   
 22. bernadette

  april 5, 2017 at 1:51 pm

  Waar is onze Blauwe Lucht ? Where is the Blue Sky ?
  In wat voor een wereld leven wij

  http://www.aboutthesky.com/consciousness

  Like

   
 23. bernadette

  april 5, 2017 at 9:25 pm

  Like

   
 24. robvdz

  april 6, 2017 at 12:05 am

  Techniek van de diepe staat, ofwel de macht achter de schermen is 40 jaar verder als dat wij nu kunnen waarnemen. De toepassing van HAARP is daar maar een klein onderdeel van. Maar wel in staat om klimaatsverandering te kunnen bewerkstelligen en…aardbevingen!
  Dus die flauwekul die we dienen te geloven over klimaatsverandering door onze schuld is toch hoop ik onder dit lezerspubliek niet actief. Dat iemand die nog steeds in de officiele versie van 9-11 geloofd dit ook voor zoete koek slikt is nog tot daar an toe maar niemand die sites als deze bezoekt. Wanneer men in staat is, in geval 9-11 85% van een gebouw kan laten verdampen, is meer aan de hand. De tijd loopt af voor de kwade genius om ongebreideld maar door te klooien met de mensheid om zieltjes te oogsten dus alles gaat alles in de volgende versnelling. Chaos en destructie is het doel. De ene valse vlag na de andere. En maar hopen dat men erin vliegt.
  En dat gebeurt ook gezien het feit dat 85% van de bevolking beneveld is door conformisme.
  Een extra dosis straling is ook onderdeel van het programma naast vaccinaties, slecht vreten, fluoride en de tv, om maar eens wat te noemen.

  Like

   
  • bernadette

   april 6, 2017 at 2:19 pm

   Ja…Robvdz ….het leed wat de mensen wereldwijd aangedaan wordt met opzet.
   In Peru sorgt das Wetterphänomen “El Nino” für Stürme, heftige Regenfälle und schwere Überschwemmungen. Seit Jahresbeginn ist die Zahl der Toten auf über 70 gestiegen. Inzwischen sind auch weite Teile der Hauptstadt Lima überflutet.

   Like

    
   • bernadette

    april 6, 2017 at 2:43 pm

    Wat een levende nachtmerrie wordt hier de mensen met opzet bezorgt ,

    Like

     
   • robvdz

    april 6, 2017 at 6:12 pm

    Geloof het of niet maar we leven echt in hele rare tijden waarbij het ogenschijnlijk allemaal pais en vree lijkt te zijn maar wat het van geen kant blijkt te zijn. Er is een oorlog gaande die zich richt tegen de schepping. Alles wat een afspiegeling of evenbeeld is van de schepper, in alle facetten, dat wordt gehaat door de antikrachten. Noem het archonten of Arimanische krachten, in wezen zijn het de krachten van de tegenstander, satan.
    De koers is de dood in alle hoedanigheden. Vernietiging, ziekte, ruzie, angst, oorlog Wat natuurlijk het ‘pronkstukje ‘is van die etters resulterend in een eentonige zielloze grauwe doodse wereld.
    In de kulturele uitingen zie het al duidelijk. Muziek is vormeloos en fantasieloos, interieurs zijn wit, grijs of donkergrijs, de bouw van stedelijke woongebieden is gericht op eentonigheid en saaiheid en deze trent vind je overal terug. Kunst is een linkse hobby en moet weg en ga zo maar door.
    Werkelijk in alle sectoren zijn de ‘platmakers’,(term ontleend aan Maarten Toonder van de O.B. Bommel strip) aan het werk.
    Ik hou nu op met opsommen van zoveel deprimerends want we zien het gebeuren.
    Ook voorzie ik een enorme tweedeling in de samenleving die verder gaat dan alleen Nederland.
    De ene groep laat zich gewoonweg leiden en volgt de aangewezen weg naar de dood en heeft vooralsnog het nog aardig voor elkaar.
    Maar de andere groep welke karmisch gezien deze ronde al eerder heeft meegemaakt en op basis daarvan andere keuzes maakt en dingen snapt waarom wel en waarom niet, komt meer en meer in conflikt met de ingenieurs en de uitvoerders van het plan.
    De alternativo’s kort door de bocht gezegd.
    Veel gaan het niet redden en gaan toch overstag. Een klein deel overleeft de rotzooi en vloeien zo naar een wereld welke het beste beschreven kan worden als Kali Satta.
    Maar daar zijn we nog lang niet want ik voorzie ook een enorme zelfmoordgolf.
    Helaas…

    Like

     
    • bernadette

     april 6, 2017 at 6:52 pm

     Robvdz,,

     Je hebt je innerlijk, intens , en goed verwoordt ,

     ik zelf schat zo in dat zeker de helft van onze medemensen in Nederland ,
     met je meevoelen hier in .
     We zijn hier allemaal op aarde gekomen met een missie …(wij) weten de onze.
     We doen hierin dagelijks ons best met een zuiver helder oprecht geweten.
     Wij allen zetten ons in voor Vrede , Recht , Samenhorigheid , Harmonie , Compassie .

     Woorden schieten mij even te kort op dit moment .
     De laatste regel van je bovenstaande bericht …..
     Heb ik nooit uit willen spreken…
     ik vrees dan ook dat je hier…. voorzichtig gezegd , gelijk in zal gaan krijgen.
     We hebben hier zeker ,,met gevoel,,….begrip voor .

     Ben zelf nu zowat 10 jaren wakker ,,geraakt,,
     Heb als klein vrolijk spontaan meisje nooit begrepen , dat alles was , zoals het ogenschijnlijk was.
     50 Jaren positief levend door het leven gegaan , met alles wat groeide en bloeide ,
     Met liefde voor de natuur en respect voor het leven van dieren.
     Nu 60 jaren dit aardse leven doorleeft , en moet nu vaak aan mijn vader denken,
     die wel eens tegen mij zei ;
     Zelfs het onmogelijke is mogelijk / Niets is wat het lijkt

     Like

      
     • Irma Schiffers

      april 6, 2017 at 7:16 pm

      Tja, het is inderdaad zoals het is, zoals jullie beschrijven. Ieder zijn weg; ieder zijn keuzes. Idealistisch gezien hoop je dat het anders loopt (was gelopen), maar de keuzevrijheid van ieder individu bepaalt de weg die men gaat… Ik kan alleen nog maar blijven hopen dat de ‘alternatievelingen’ er met elkaar nog iets moois van gaan maken en de kracht blijven ervaren om degenen die wegvallen (en al weggevallen zijn) te kunnen verwerken. In de afgelopen maanden heb ik helaas moeten meemaken dat de één na de ander wegviel; nu is het tijd om de vleugels te strekken en op eigen kracht te drijven op de wind, die zich zeker nog tot een storm zal ontwikkelen. En inderdaad Bernadette ‘zelfs het onmogelijke is mogelijk’, ofwel een spreuk die ik 22 jaar geleden nog met Maarten samen tegen kwam: hij die het onmogelijke nastreeft, zal het onbereikbare bereiken’. Dat lukte ons toen samen goed en zal me nog steeds lukken; op eigen vleugels. Daarmee hoop ik toch ook nog steeds zoveel mogelijk mensen uit de wind te kunnen houden ;-)

      Like

       
      • Sophietje

       april 6, 2017 at 9:34 pm

       Lieve Rob, Bernadette, en Irma..

       Als je kan zien en erkennen dat er hogere krachten aan het strijden zijn, dat de strijd uit de hemel zich voortzet hier op aarde..
       Dan weten we toch wie uiteindelijk het laatste woord heeft?

       Ik kan er wel op doorgaan maar vertrouwen in die hogere macht houden super belangrijk.
       die archonten enzo, krijgen verdikkie alle aandacht, terwijl die er boven staat het verdient.
       ;-)

       All is perfect.

       Is mijn ervaring in deze wereld, alles heeft een doel.

       Ons doel is delen van Liefde nog boven delen van waarheid.
       Ik loop al even mee in alternatieven-land en zie dat de verdeling daar zelf groter is dan bij de slapende.
       Verbinding is er nog niet, de neuzen staan zeker nog alle kanten op.Wat niet erg is.
       Meningen mogen verschillen, inzichten mogen verschillen.
       En wat irma stelt “de weg er naar toe” mag ook verschillen.

       Liefde mag het doel worden. Veel weten niet eens wat ik ermee bedoel. :-)

       Over wakker worden gesproken.
       Kunnen we daar mee beginnen?
       Ik kwam deze onlangs weer tegen…

       Het is wat het is, in every stone sleeps a crystal.

       We zijn allemaal zo uniek, zo onderweg, met hetzelfde eindresultaat. Uiteindelijk. Moeilijk te bevatten, als je al in Liefde leeft, dat er nog zoveel onderweg zijn…
       Maar ze zijn onderweg..net als wij, nog steeds elke dag nieuwe zaken ervaren
       En wij mogen zien groeien.

       Dat mogen wij niet vergeten.

       Ieder van ons heeft zijn pad,een wandeling op aarde, niet wetende, wat, hoelang, waarom…
       Ziele partners komen en gaan..en komen..
       Het is wonderschoon, het leven met al zijn facetten.

       Al wat we kunnen is delen van info en deel de Liefde en steun elkaar als er behoefte aan is.

       We are all

       just walking each other Home…

       <3

       Like

        
       • robvdz

        april 7, 2017 at 10:46 am

        Mooie en zinnige reactie maar… met alle respect. Waarom, echt in Vredesnaam die gore amerikaanse stinktaal er hier en daar tussendoor?
        Ik wil je absoluut niet beledigen, daarvoor zijn jouw intensies te integer maar door het onnodige overmatige gebruik van die vieze taal te pas en te onpas spelen we de krachten in de vingers die alles willen gelijkschakelen.
        Je weet wel; één rijk één munt, één geloof, één leider, één ideologie, één leger en één taal.
        Ik doe niet mee, het komt me de keel uit!

        Like

         
        • Sophietje

         april 7, 2017 at 2:17 pm

         Waarom zie je die taal als amerikaans, kan wel engels zijn, of canadees…
         Weet jij wat mijn roots zijn??
         Dus dat zit dus meer in jouw beleving. Vies vind ik hem zeker niet.

         Ik vind dat men zich mag uiten zoals men dat voelt wil en kan.
         Je beledigt mij niet door je comment.

         Ik val niet gelijk te schakelen met de NWO plannen. Ik ben veel te springerig!
         Rob geen enkel rijk heeft ooit standgehouden.. Ze gaan het voor elkaar krijgen op papier en dan houdt het wel een beetje op. :-)
         Waarom denk je dat ze zo erg censureren, ook in de foute alto sites?
         Er zijn er meer op de hoogte dan je ervaart.

         Like

          
         • robvdz

          april 7, 2017 at 11:06 pm

          Ik zal mijn metaforen wellicht niet strak genoeg uiteengezet hebben. Maar wat ik bedoel met mijn betoog is het gebrek aan algemeen bewustzijn van de eigen wortels van ons bewustzijn.
          Jij zegt roots en ik zeg wortels omdat ik het simpelweg verdom om met de coca-cola cultuur alle facetten van de schijnbare overwinnaar te kopieren. We hebben al zoveel eigen dingen laten vallen of ingeruild voor iets onechts. Kijk hoeveel van de Amerikaanse nep-cultuur we al hebben overgenomen sinds de tweede wereldoorlog. De filmindustrie, tv, kleding, ‘the americam dream’, welke vanaf de 50er jaren tot ultiem ideaal is verheven wordt nu vervolmaakt door de afschaffing van de oervorm van de moedertaal en vervanging door het Amerikaanse accent.
          WAS het maar het oerengels!
          Ik zie het als verloedering en capitulate aan iets wat minderwaardig is.
          En daar heeft de bevolking van dit land een predikaat op. We kakelden de Romeinen na en dat is wat we nog steeds het liefst doen op het gymnasium. Tijdens de Spaanse overheersing konden de Spaanstaligen een streepje vóór krijgen en tijdens de Franse overheersing ging het wel heel ver.
          Deftige manieren konden alleen van franse oorsprong zijn evenals de woninginrichting en de architectuur. In gegoede kringen was het normaal om Frans als voertaal te gebruiken. Tijdens de bezetting was het vooral bij de collaborateurs en mensen die het voordeel inzagen van die manier van communiceren om de Duitse taal machtig te zijn. Nu zet het dictaat van traditionele ruggegraatloosheid zich voort in het als ‘vlot en modern’ verklaren van de VS wancultuur in bijna alle aspecten. In de reclame, bedrijfswereld, noem maar op en niet op de laatste plaats het anti-roken beleid wat bikkelhard uit diezelfde strontkolonie komt.
          En weer doet iedereen er aan mee alsof het niet anders zou mogen.
          Zonder te begrijpen dat we niets meer zijn dan een provincie zijn van de grootste schurkenstaat.
          Het zelfbeeld van veel vernederlanders klopt niet!!!!!!

          Like

           
     • robvdz

      april 7, 2017 at 11:23 am

      Ik kan mij bij tijd en wijle kapot ergeren aan de massa die maar niet WIL snappen dat het anders kan en MOET. Ik zie dan de menigte mee sjokken en precies doet wat er gezegd word.
      Daarmee werken ze als een enorme remparachute die zaken over iedereen afroept waar mensen die wel weten hoe de hazen lopen koude rillingen van krijgen en hun nagels met kromme tenen, opvreten.
      Zou het dan toch zo zijn dat je de samenleving kunt vergelijken met school waarbij alle leeftijdscategorien bij elkaar in één klas zitten. Kinderen van de hoogste groep vervelen zich dood want deze krijgen ook de stof onder hun neus wat zij in feitte al jaren eerder achter zich lieten.
      Voor de jongsten is het allemaal fris en ‘leuk’, voor de ouderen duf en slaapverwekkend.
      Zij willen door maar kunnen niet omdat je de klas niet uitkunt.
      ”Tom Poes, snel, verzin een list”.

      Like

       
      • Sophietje

       april 7, 2017 at 2:31 pm

       “Zou het dan toch zo zijn dat je de samenleving kunt vergelijken met school waarbij alle leeftijdscategorien bij elkaar in één klas zitten”

       JA,
       al zitten we niet in een klas maar wel op diezelfde school. En de brugpiepers trekken pas op met de oudere kids als ze een klasje hoger zitten. Het eerste wat ze leren is roken!
       Groepsbewustzijn!

       Je kunt een kleuter geen universiteit uit leggen. Dat maakt ze niet vervelend. Geef ze tijd.
       Als jij ze laat zien dat jij je aan ze ergert komt er zeker geen info binnen die je ze aandraagt.
       Ze zijn niets anders dan wij hoor, wij lopen alleen voor op informatie.

       Overigens niets moet. Als men BESEFT dat het anders KAN gaan ze het doen.

       Like

        
 25. bernadette

  april 9, 2017 at 8:17 pm

  Over de EU Brussel en ga maar door..

  Like

   
  • bernadette

   april 10, 2017 at 11:04 am

   Like

    
   • bernadette

    april 10, 2017 at 11:59 am

    Laat vissen ook wat van de buitenwereld zien :)

    Like

     
    • robvdz

     april 10, 2017 at 7:52 pm

     Sacha Stone heb ik ooit ontmoet in Hilversum tijdens de BEM conferentie in 2012.
     Samen met Michael Tellinger waarvan ik ook een lezing heb bijgewoond.
     Nu ken ik twee mensen die in het Ubuntu verhaal gestapt zijn en zijn naar Waterval-Boven gereisd en hebben geprobeert daar een poot aan de grond te krijgen.
     Maar wat Tellinger betreft, niet alles is wat het lijkt. Dus pas op!!

     Like

      
     • bernadette

      april 10, 2017 at 9:07 pm

      Robvdz,

      Mooi Rob..dat je de gelegenheid gehad hebt om Sacha Stone ooit te ontmoeten.
      Wat was je innerlijke intuïtie gevoel toen je bij HEM aanwezig was ,Rob.
      Hij staat wél voor waarheid vindt je niet ?
      ——————————————————————————————————————-
      Wat Michael Tellinger betreft , HIJ geloofd in het Flat Earth fenomeen , dat is een beetje raar.
      En inderdaad , niets is wat het lijkt.
      Het enige wat zeker is , is dat niets zeker is :)

      Like

       
      • bernadette

       april 10, 2017 at 9:12 pm

       Kijk hier naar de wonderlijke onderwater mysteries van het leven ,
       wat voegen zij toe aan aan het leven zoals wij mensen (dat menen te doen )?

       Like

        
       • bernadette

        april 10, 2017 at 9:57 pm

        GROOT BEELD opzetten is wel aan te bevelen bij het boven staande filmpje , om zo jezelf te kunnen verwonderen over het onderwater levens-spel .
        Zo ook groot beeld opzetten bij deze filmopname :)

        Like

         
       • robvdz

        april 11, 2017 at 11:39 am

        Wat Tellinger gelooft is zijn zaak. En raar,.. dat denken ook mensen die overtuigd zijn van de echtheid van de filmpjes over de maanlanding en smoesjes rond de torens te NY in 2001.
        Dat de realiteit anders is als wat men ons wil doen geloven is inmiddels meer regel dan uitzondering. Maar bij een 2dimensionale Aarde kan ik mij niks voorstellen maar dat ie niet zo rond is als een kogel, alles.
        Bijv. dat de Aardolie welke wij verbranden puur fossiel zou zijn is wat mij betreft eveneens een fabel. Evenals dat de kern van deze planeet uit gloeiend,vloeibaar materiaal bestaat met warmte nog steeds het resultaat van de oerknal, zo die al heeft plaatsgevonden, vind ik pure lariefarie.
        Sinds het einde van de 19e eeuw is het begrip Aetherkracht uit de protocollen van de natuurwetenschap geschrapt. En dáár zit nou net de clou!
        Wetenschap is daarmee een aan religie verwante schetenwap geworden met de stelligheid van een eis en uitspraak. De huidige schetenwap moet niet oordelen maar onpartijdig onderzoek plegen!

        Like

         
      • robvdz

       april 10, 2017 at 11:42 pm

       De conferentie in 2012 ging puur over alternatieve energie en was een puur technische aangelegenheid. Geraldine Austin Fitz en Paul Helliger uit Canada waren er naast Sacha Stone.
       Sacha had qua techniek niet veel toe te voegen maar ik herken een soort ‘Himmelhochjauzendes’ hippie euforie waarvan ik de grondvesten niet zo begrijp. Doet me een beetje denken aan Russel Brand van de agenda 21- socio-commu-stroming waar ik helemaal niet van ben.
       Maar dan kan ook aan mij liggen want ik krijg altijd jeuk van een overmaat aan gefeminiseerde mannen.
       Michael Tellinger is weer iets anders en moet het hebben van jatwerk blijkt uit de verhalen van kennissen die er zijn geweest en die ik goed ken.
       Alle verhalen die hij heeft over de bijzondere steenformaties en de zingende stenen zijn waar maar is gejat van iemand die daar al veel eerder mee bezig was en daar ook over wilde publiceren ware het niet dat hij hem een stap vóór was door alles te jatten vanuit een vals samenwerkingsverband.
       Ik zit misschien vreselijk te roddelen maar ik zeg niet wat niet waar is en ik kan je de bronnen geven van waaruit ik mijn kennis heb ontleend.
       Niets is wat het lijkt en de mooiste bloem verhult de scherpste doornen.

       Like

        
       • bernadette

        april 11, 2017 at 11:01 am

        Ter vergelijking , in India maken de mensen daar hetzelfde mee , als hier in Europese landen,
        de mate van totale onderdrukking van de mensheid daar is waarschijnlijk nog erger

        Like

         
    • Sophietje

     april 19, 2017 at 9:43 pm

     zouden zij de aarde in deze koker plat of rond ervaren…

     Iig wat krapjes of krabjes..overvispulatie denken ze vast ,eigen aquarium eerst!
     ;-)

     Like

      
 26. bernadette

  april 11, 2017 at 1:11 pm

  Ook het ,, Brave,, Nederlandse Banken kartel doet er aan mee .

  Like

   
 27. bernadette

  april 11, 2017 at 1:28 pm

  Ware Aardemensen , die van Moeder Aarde houden , en het met leven willen verdedigen.

  Like

   
 28. bernadette

  april 11, 2017 at 2:01 pm

  Geweren , Pistolen, Buskruit, Kanonnen , Bommen enz…
  Om macht te krijgen over de mensheid , en het Dierenrijk .

  http://www.npr.org/2013/04/06/176132730/the-first-gun-in-america

  Like

   
  • bernadette

   april 11, 2017 at 2:29 pm

   Columbus wasn’t a hero. When he set foot on that sandy beach in the Bahamas on October 12, 1492, Columbus discovered that the islands were inhabited by friendly, peaceful people called the Lucayans, Taínos and Arawaks. Writing in his diary, Columbus said they were a handsome, smart and kind people. He noted that the gentle Arawaks were remarkable for their hospitality. “They offered to share with anyone and when you ask for something, they never say no,” he said. The Arawaks had no weapons; their society had neither criminals, prisons nor prisoners. They were so kind-hearted that Columbus noted in his diary that on the day the Santa Maria was shipwrecked, the Arawaks labored for hours to save his crew and cargo. The native people were so honest that not one thing was missing.

   Columbus was so impressed with the hard work of these gentle islanders, that he immediately seized their land for Spain and enslaved them to work in his brutal gold mines. Within only two years, 125,000 (half of the population) of the original natives on the island were dead.

   Shockingly, Columbus supervised the selling of native girls into sexual slavery. Young girls of the ages 9 to 10 were the most desired by his men. In 1500, Columbus casually wrote about it in his log. He said: “A hundred castellanoes are as easily obtained for a woman as for a farm, and it is very general and there are plenty of dealers who go about looking for girls; those from nine to ten are now in demand.”

   He forced these peaceful natives work in his gold mines until they died of exhaustion. If an “Indian” worker did not deliver his full quota of gold dust by Columbus‘ deadline, soldiers would cut off the man’s hands and tie them around his neck to send a message. Slavery was so intolerable for these sweet, gentle island people that at one point, 100 of them committed mass suicide. Catholic law forbade the enslavement of Christians, but Columbus solved this problem. He simply refused to baptize the native people of Hispaniola.

   On his second trip to the New World, Columbus brought cannons and attack dogs. If a native resisted slavery, he would cut off a nose or an ear. If slaves tried to escape, Columbus had them burned alive. Other times, he sent attack dogs to hunt them down, and the dogs would tear off the arms and legs of the screaming natives while they were still alive. If the Spaniards ran short of meat to feed the dogs, Arawak babies were killed for dog food.

   https://tabublog.com/2014/10/12/revisionist-history-christopher-columbus-never-set-foot-in-america/

   Like

    
   • bernadette

    april 11, 2017 at 2:40 pm

    Like

     
    • bernadette

     april 11, 2017 at 3:23 pm

     Dump Trump ,

     Like

      
     • bernadette

      april 12, 2017 at 4:08 pm

      Like

       
      • bernadette

       april 12, 2017 at 4:20 pm

       http://blessthewater.com/ Wij zijn water ,alles wat leeft bestaat uit water

       Like

        
       • bernadette

        april 12, 2017 at 5:45 pm

        Ons Brein is te vergelijken als een Bio Computer.
        Bewustzijn – Onderbewustzijn = Harde schijf -alle gedachten opslaan.
        We behoeven deze aangeprezen boeken in de film niet te kopen ,
        rustig ontspannen luisteren , dan wordt het ook duidelijk ;

        Like

         
        • bernadette

         april 12, 2017 at 6:20 pm

         Hier wordt het wat langzamer uitgelegd ,

         Like

          
         • bernadette

          april 12, 2017 at 6:29 pm

          Het Bewust-zijn heeft geen Ego – Masker , ..
          dus puur natuurlijk jezelf zijn,in Harmonie met jezelf (Het Leven)

          Like

           
          • bernadette

           april 12, 2017 at 7:09 pm

           Heel mooi en duidelijk uitgelegd , ( Positieve energie , trekt goede energie aan )

           Like

            
   • robvdz

    april 13, 2017 at 7:50 pm

    Jij weet hoogstwaarschijnlijk ook wel dat columbus helemaal niks ontdekt heeft.
    Het enige wat ie moest doen is voor het vaticaan land claimen , moorden, bekeren, en kulturen die kennis hadden van spirituele zaken uitroeien. Een duivel die een behandeling diende te krijgen zoals de Maori’s deden met de vreemde snuiters.
    De naam columbus is ontleend aan colomba, wat duif betekend en is binnen de bijbelse traditie gelijk aan het offer, de duif die door Noach erop uit gestuurd werd om te zien of er al droog land was.
    Columbus, onderdeel van de familie de Medici was net als de familie Piso deel van de geheime club die eerder in opdracht van keizer Constantinus, de canon van de bijbel moest samenstellen.
    Dit samengeprakte verhaal is in 325 na Chr. de hedendaagse bijbel geworden.
    Fijne story, niet?

    Like

     
    • bernadette

     april 14, 2017 at 10:32 am

     @ Robvdz,

     Story tellers…verhalen waar men allemaal wereldwijd aan geïndoctrineerd is geraakt.

     We behoeven alleen maar in ons innerlijke gevoel te geloven.
     Dan ben je jezelf nooit kwijt .

     (Mijn Hart heeft nooit Haast)

     Like

      
 29. bernadette

  april 12, 2017 at 9:49 pm

  Alle gekleurde Huid-jasjes bij elkaar in Vrede .. Samen

  Like

   
 30. bernadette

  april 14, 2017 at 10:21 am

  Hier een Prachtige site van Mathijs van der Stroom.
  Boordevol… mooie inspiraties en tips

  http://www.trillingsfrequenties4all.nl/stroomnieuws-220

  Like

   
 31. bernadette

  april 16, 2017 at 6:01 pm

   
  • robvdz

   april 18, 2017 at 8:29 pm

   Ja maar dan ken je het hiervoormaals ook wel?!!
   Van de plaatsen die je in je dromen ziet en weet waar ze ongeveer zijn en als je er komt, je zo overal de weg weet en de namen kent van mensen die al jaren dood blijken te zijn.

   Like

    
 32. bernadette

  april 19, 2017 at 4:06 pm

  Like

   
  • bernadette

   april 19, 2017 at 4:28 pm

   @ Robvdz ,

   Hopelijk… heb je in je dromen nooit beleeft dat je er ZO bij liep :)

   Like

    
 33. bernadette

  april 19, 2017 at 4:32 pm

  @Robvdz ,….ik bedoelde deze innerlijke droom ,

  Like

   
 34. robvdz

  april 19, 2017 at 8:11 pm

  Wat wel is, mocht reincarnatie bestaan, ik nu wel even ga vragen naar een accurate folder want ik hoef niet meer terug naar deze tijd. Ik was vanaf kind altijd al een buitenbeentje en had belangstelling voor zaken die ik absoluut kon nooit kon delen met tijdgenoten. Nu kan ik er mee omgaan maar ik snap nog steeds die totale gekte niet en dan heb ik het nog niet eens over zoiets als sport en voetbal e.d.
  Heel soms kom je zielsverwanten tegen en dan heb je maar drie woorden nodig om te merken dat je van dezelfde ‘planeet’, komt.
  Daarom ben ik overtuigd van het gegeven dat de samenleving ten minste uit een deel bestaat wat alle primaire ervaringen nog wil ondervinden zoals fascistische repressie, robotsamenleving, totale controle etc.. Kortom de NWO. Het andere deel heeft die ervaring allang achter de rug en wil dat absoluut niet en is bezig met een ander alternatief van het leven. Die hebben de afslag al veel eerder genomen en willen door en op naar de volgende klas van de school met een ander decor.
  Het lastige is dat het moeilijk loskomen is van de remparachutes.
  De examenklas delen met brugpiepers.

  Like

   
  • Sophietje

   april 19, 2017 at 9:33 pm

   Rob, alles heeft een reden.. Jouw buitenbeentje zijn, kan te maken hebben dat je individu sterk genoeg moest zijn om een mening te delen die de massa niet wil horen. Je jeugd kan daarin een training geweest zijn. Of je was al zo sterk en moest even wachten tot je groot was om de inzichten die je nu deelt in bovenste comment te delen met de brugpiepers.
   Brugpiepers komen nergens zonder leraar, dan blijven ze brugpiepers..
   :-P
   En overigens ik vind het altijd fijn om medestanders en zoekers te lezen, dan weet ik weer dat ik niet alleen gekomen ben alhier in deze tijd. Je draagt wijsheid in je en ik hoop dat je die blijft delen met remparachutes. Verwacht niet direct resultaat, dat komt pas op hun eind examen. Het stoere is dan wel, dat je ze op pad hebt mogen helpen met de ervaringen die jij al hebt gehad.
   Ik blijf erbij als je erbovenuit stijgt, dat de wereld wel perfect is. Vanuit spiritueel perspectief gezien.

   Like

    
   • bernadette

    april 20, 2017 at 10:12 pm

    Hier in een heldere film uitleg over de innerlijke Ziel 21 Gram,
    door o.a Johan Oldenkamp , Bram Kastelijns , Joke Hermsen

    http://bramkastelijns.nl/#21gram

    Like

     
    • bernadette

     april 20, 2017 at 10:33 pm

     http://www.lorig-blog.nl/video/fictie-of-werkelijkheid/

     Het verschil tussen fictie en werkelijkheid is iets wat mij fascineert en bezighoudt. Wanneer is iets fictie en wanneer nemen we iets aan als werkelijkheid? Op het internet word je overspoeld door allerlei (nieuws)berichten over complottheorieën, systemen en vormen van macht die aan de kaak worden gesteld en industrieën die worden aangesproken op hun zogenaamde wetten en uitvoering hiervan. Laat ik voorop stellen dat het soms interessant is om deze berichten te lezen en dat het naar mijn idee goed is dat dit nieuws ook wordt gepubliceerd. Datgene wat we in het journaal en in kranten voorgespiegeld krijgen, is meestal niet erg positief en naar mijn idee slechts een fractie van de werkelijkheid.

     Wanneer we veel van dit soort berichten lezen, worden we er naar mijn mening niet veel vrolijker van dan wanneer we naar het journaal kijken. Door ons waarnemen worden we geprogrammeerd en ontstaat er een bepaald beeld. Denk maar aan een reclame die een product of dienst aanprijst; daarbij gebeurt hetzelfde. In reclames wordt veelvuldig met fictie ingespeeld op de zogenaamde werkelijkheid. Bij (nieuws)berichten gebeurt dit ook zolang je het maar regelmatig herhaalt.

     De kunst is om jouw werkelijkheid altijd af te wegen in je denken (ratio) en je gevoel. Voor iedereen werkt dit weer anders in de praktijk. Sommigen zijn overtuigd dat hun eigen logica dermate goed onderbouwd is met feiten en dat de werkelijkheid hiermee is bepaald. Anderen vertrouwen volledig op hun gevoel en als het gevoel klopt, dan is dit hun werkelijkheid. Voor mij persoonlijk werkt een gezonde balans tussen mijn ratio (=logica) en gevoel het beste. De ene keer is dit meer gevoel en de andere keer meer ratio. Zolang je beiden maar afweegt.

     Wanneer we de logica niet regelmatig uit zouden dagen met fictie, stagneert onze groei in ons bewustzijn. Denk maar aan de wetenschap die steeds meer in staat is om met “bewijzen” te komen over bepaalde zaken die we voorheen als fictie zouden betitelen.

     Gelukkig groeit ons referentiekader en daarmee ook ons bewustzijn en werkelijkheid. Om onze werkelijkheid of bewustzijn te laten groeien, heb je dus eigenlijk fictie nodig want hiermee verleggen we onze grenzen, ons menselijk potentieel en bewustzijn.

     Het is aan te bevelen om je niet teveel te laten (mis)leiden door de vele nieuwsberichten op welk platform dan ook. Ontdek je eigen werkelijkheid en lees of kijk naar berichten die je inspireren en bijdragen aan jouw manier van leven. We hoeven echt niet onze ogen te sluiten voor wat er allemaal gebeurt om ons heen. Echter jij bepaalt in hoeverre dit bijdraagt aan jouw werkelijkheid en de manier waarop je uiting geeft aan jouw leven.

     Mijn naam is Xander van der Zijden en ik heb Lo Rig opgezet met het doel mensen te ondersteunen in hun proces en (spirituele) reis naar zelf-ontdekking. We leven in een fascinerende tijd op onze planeet waarbij er een enorm veranderingsproces bezig is. Steeds meer mensen worden bewuster van de betekenis van het leven. We komen steeds meer tot de ontdekking dat we veel meer zijn dan een machine die zich voortplant. Ons leven op onze relatief kleine aardbol zit vol uitdagingen binnen het grote universum.

     We bevinden ons in een knotsgekke tijd waarin we via het internet met de hele wereld in verbinding staan. Er is een collectief ontwaken gaande, waarbij machten, wetten en geld een andere waarde krijgen. Het systeem dat deze zaken aanstuurt, is ook aan het veranderen.

     Mijn doel is om mensen inzichten te geven en hen te begeleiden in het verkrijgen van antwoorden op hun eigen levensvragen. Door deze inzichten staan we meer in contact met onszelf en alles in en om ons heen. Het ego neemt af waardoor we vanuit de dienende sfeer keuzes maken en ons leven inrichten.

     Mijn eigen leven is tot dusver een zeer boeiende reis geweest waarin ik ontzettend veel heb mogen leren. De laatste jaren heb ik heel veel tijd besteed aan het maken van innerlijke (trance) reizen. Dit heeft een explosie aan ontwikkelingen in mijn bewustzijn teweeg gebracht. Met als gevolg dat mijn gevoelsleven en uiteraard mijn praktische leven enorm is veranderd. Tevens ben ik veel beter in staat om in de tegenwoordige tijd (het NU) te leven en me geen zorgen te maken over mijn verleden of toekomst. Het leven komt zoals het komt en is één grote creatie van lessen en ontwikkelingen. Ik probeer zo min mogelijk in beperkingen te denken en heb als filosofie dat alles mogelijk is totdat het tegendeel is bewezen.

     Ik ben niet verbonden aan een religie of godsdienst. Wel voel ik een sterke connectie met bepaalde oosterse vormen van religie die staan voor liefde, mededogen en respect. Hierin wordt onze eigen innerlijke waarheid gevormd door contact te zoeken met de God (ons bewustzijn) in ons. Respect hebben voor elkaar en van elkaars ervaring willen leren, is iets wat hard nodig is in onze samenleving.

     Ik vind het een voorrecht om anderen te ondersteunen in het vinden van hun eigen waarheid en geniet iedere dag van de prachtige inzichten die het leven te bieden heeft.

     Wellicht tot ziens,

     Xander van der Zijden

     Like

      
     • robvdz

      april 21, 2017 at 11:09 am

      Misschien vind je mij een azijnzeiker maar de tekst van xander is het voorbeeld van de, helaas een Engelstalig woord, perceptie management.
      De veelgebruikte term;’mensen worden bewuster’, is nergens op gebaseerd.
      Uit maar heel weinig, in ieder geval veel te weinig, blijkt dat men echt iets geleerd heeft van het verleden. Dan spreek ik hoofdzakelijk vanuit het nederlandse.
      Alleen al het gegeven dat veel vanuit de oosterse spiritualistische supermarkt is geïmporteerd zegt alles over de eigen luiheid en armoede om op zoek te gaan naar de fundamenten van de eigen etnische erfenis welke natuurlijk, hoe kan het ook anders, grondig vernietigd is door de Romeinen inclusief Vaticaan, als dat al niet hetzelfde tuig is.
      Er is een vorming aan de gang om de hoop te doen grondvesten dat het langzaam beter gaat worden als er meer kopieergedrag zal ontstaan vanuit aangereikte invullingen en vervanging van de traditionele kerk-samenleving.
      New Age achtige stromingen zijn erg makkelijk om te herkennen maar de gefeminiseerde verhouding tussen mannen en vrouwen en het ontvlammen van een helse vorm van ecofascisme zijn o.a. één van de agendapunten van Agenda 21.

      Like

       
      • bernadette

       april 21, 2017 at 3:36 pm

       Rob,
       Waarom zou ik je een azijnzeiker vinden, nee hoor !
       De term ,, mensen worden bewuster,, jazeker.
       Ole Dammegard probeert de mensen bewust te maken van de NEP aanslagen,
       Bewust worden van al ruim 50 jaren leugens op TV en Staats Radio (mind controle)
       Bewust worden door de vaccinatieschades die miljoenen kinderen veel leed veroorzaken.
       Bewust geworden door GMO Monsanto – Bayer , ons voedsel op akkers bespoten met pesticiden,
       ook voor de Bijen enz.. desastreus. Vergiftige E-nummers in supermarkt producten.
       Bewust geworden door schadelijke Wi-Fi , mobiele stralingen , zendmasten groei,
       Bewust van een niet bestaande democratie , Politici leugencircus , Euro’s die uit lucht gebakken zijn , Indoctrinatie lessen op Staatsschool , onderdrukking door de overheid , Loonslavernij ,
       Parasitaire belastingsysteem , Parasitaire Europese Unie Brussel met eigen verzonnen ruim 365.000 regels en wetten om mensen en dieren te kooien. Data spionage
       HAARP Weer modificatie , de reden van hevige cycloon storm opwekking, overstromingen,
       mensen dus opzettelijk onthemen van hun huizen , land en bezittingen.
       De Chemtrail besproeiingen die ons innerlijke immuunsysteem , hersenfuncties beïnvloeden,
       Wij kunnen zeker Agenda 21 plannen verder afmaken.

       Ons Bewustzijn kan van alles waarnemen …we laten ons niet bang maken ..door niets.
       De levende Goddelijke vonk in ons is onaantastbaar,
       de bijna doodervaringen van mensen die het wat na kunnen vertellen, en ook de
       eenmalige uit-treding die ik zelf heb mogen ervaren zo’n 3 jaren geleden liegt er niet om.
       Ik ben een energie ziel / geest in mijn lichaam, maar ik ben mijn lichaam niet ,
       mijn lichaam zal ik op een gegeven moment verlaten , achterlaten hier op aarde.
       Aankomende aan de andere kant zal ik verwelkomt worden , weer terug naar de bron ,ons thuis

       Like

        
       • robvdz

        april 21, 2017 at 6:42 pm

        Hoe bewuster, hoe kloteriger men zich voelt. Met de weet van zoooveel scheve troep zien we dadelijk weer de hypocriete leugens over het toneel rollen van de z.g.n. dodenherdenking waar er met behulp van dit land ieder jaar honderden zo niet duizenden bijkomen. Gevolgd door een superfarce, bevrijdingsdag! Bevrijd van wat….? Of ligt het nou aan mij dat de ellende van de oorlog geclaimd is door de zogenaamde joden.
        Wat ik bedoel is, wat brengt al dat bewustzijn als we nog steeds meedoen aan het Rusland getreiter (MH17 doofpot), via de verwerpelijke collaboratie met de overbodig geworden NATO.
        Plus dat we weer opgescheept zitten met wéér 4 jaar die oetlul van een grutte.
        Op naar de contantgeldloze samenleving! Oh ja , ’t is toch zoo handig dat pinnen…
        En al die kalfskoppen lopen gewoon weer in de maat.
        Ik heb dan nog wel een Zen-knop maar ik moet steeds vaker drukken en het werkt steeds korter.
        En dan heb ik nog goed te eten en ben redelijk gezond.

        Like

         
        • bernadette

         april 21, 2017 at 7:14 pm

         Ha..ha.ha …Die kalfskoppen lopen weer in de maat :) ik moet met je lachen, Rob.
         Ik hou wel van je cynische gevoel voor humor,.
         Volgende week ,,NEP KONINGSDAG ,

         Like

          
    • robvdz

     april 21, 2017 at 10:47 am

     De vimeo had een beter document kunnen zijn zonder het figuur kolderkamp!
     Ik ken hem. Het is iemand die plagiaat heeft verheven tot een kunst om zichzelf te verheffen boven de mensen die hij sluw berooft.
     Ik loop al een tijdje mee in de wereld van de andersdenkenden en zo leer je het kaf van het koren gescheiden te houden.
     Kakelaars die zichzelf tot hogepriester van hun eigen quasi religieuze brouwsel uitroepen zijn niet nieuw in deze wereld maar de kunst is om ze met de mestgreep op afstand te houden.

     Like

      
     • bernadette

      april 23, 2017 at 11:37 am

      Laten we deze ,,AANSLAG,, er ook maar bijtellen ,

      Like

       
      • bernadette

       april 23, 2017 at 11:39 am

       Deze ook in de maak rond dezelfde datum ?

       Like

        
       • bernadette

        april 23, 2017 at 11:45 am

        Like

         
        • bernadette

         april 23, 2017 at 11:47 am

         Like

          
        • bernadette

         april 23, 2017 at 11:50 am

         Like

          
         • bernadette

          april 23, 2017 at 11:54 am

          Like

           
          • bernadette

           april 23, 2017 at 11:59 am

           De waarheid over het reuzenrad.

           Een reuzenrad is een illuminati-gecreëerd symbolisch monument en doet dienst als een ‘spirituele energie-extractor’ wat de kers op de taart is van de zonnentempel. Met opzet wordt een reuzenrad geplaatst op energielijnen over de hele wereld voor het gebruik van rituelen. De energie die ze hiermee opvangen is veelal negatieve energie. De makers van deze Illuminati monumenten, de elite, parasiteren daar op en voeden zich met de afgetapte energie. Zo valt het ook erg op dat er op de locaties van deze zonnetempels vaak valse vlag aanvallen plaatsvinden. Nice, Parijs, Londen, Berlijn; allemaal precies in het gebied waar het reuzenrad op gericht staat. Ook de media speelt hier goed op in door dit object vol in beeld te brengen tijdens de valse vlag. Onbewust wordt alle energie, die ontstaat door angst na zo’n valse vlag aanval, richting het betreffende gebied (zonnetempel) getrokken en wordt gegenereerd door het reuzenrad. Met onze angst wordt de elite gevoed, wat ze bestaansrecht blijft geven. Het plaatsen van een reuzenrad op symbolische locaties verandert in principe het gebied in een ‘zonnetempel’ en alle monumenten of gebouwen in hetzelfde gebied maken daar deel van uit.

           LONDEN
           Het reuzenrad; overal komen ze voor. Er wordt niet veel aan verdiend. Neem nu bijvoorbeeld ”The London Eye” (symboliek voor het alziende oog), grootste reuzenrad in Londen, draait alleen al 25 miljoen pond per jaar verlies. Waarom zouden ze dan een reuzenrad aanschaffen en operationeel houden als dit meestal geen inkomsten oplevert? Het is opvallend dat deze attracties op symbolische plaatsen worden geplaatst. Zo staat de ”Londen Eye” (het oog van Londen) precies naast Westminister Bridge waar 22 Maart 2017 nog een valse vlag plaatsvond; het “oog” kijkt er op uit. Het reuzenrad staat op de grond wat geen eigendom van Engeland is, net als het Parlement en de obelix van Londen. Dit gebied is een van de 3 ”strongholds” en elk gebied heeft een obelix, Londen District (financieel), Waschington DC (militair), Vaticaan (religie).
           ZIE FOTO 1

           BRONNEN
           Reuzenrad symboliek:
           http://www.whale.to/b/ferris_wheel.html

           De 3 corporaties die de wereld besturen:
           http://www.sinhalanet.net/three-corporations-run-the-world-…

           PARIJS
           In Parijs staat het Reuzenrad ”The Paris Eye” (Grand Roue de Paris) precies in lijn met de Champs Elysees en de 23 meter hoge obelisk van Parijs, die ooit eigendom was van koning Ramses II van Luxor. Deze obelisk is een van de drie zogenoemde naalden van Cleopatra en was een geschenk van Mohammed Ali, de onderkoning van Egypte. Hij dateert van 1250 v.Chr. en stond ooit voor de tempel van Luxor. Op donderdag 20 April 2017 was er in Parijs een valse vlag aanval.
           ZIE FOTO 2

           BRON: https://nl.wikipedia.org/wiki/Naald_van_Cleopatra

           NICE
           Ook in Nice, waar 14 juli 2016 een valse vlag door de elite werd uitgevoerd, was een ‘spirituele energie extractor’ (reuzenrad) aanwezig. Deze 33 (vrijmetselaarsgraad/getal) meter hoge attractie grenst aan een zwart wit geblokte vloer, welke ook veelvuldig te zien zijn in vrijmetselaars loges. Vlakbij het gebied waar de truck volgens de mainstream-media door de mensenmassa reed. Hetzelfde als in Berlijn was hier ook een fontein van een griekse god, de god Apollo. Apollo was een vaardige oorlogsgod die in staat was zijn pijlen over zeer grote afstand af te schieten. Apollo symboliseerde de triomf van het daglicht over de duisternis en de overwinning van alle goede krachten. Deze fontein staat ook bekend als een zonnefontein. Ook een Illuminati monument met als doel de energie van de massa te kapen.
           ZIE FOTO 3

           BRONNEN
           Meer info over de god Apollo:
           https://curiousrambler.com/…/a-greek-god-just-cant-get-any…/
           En:
           https://nl.wikipedia.org/wiki/Apollo_(god
           En:
           http://www.grieksegids.nl/mythologie/apollo.php

           BERLIJN
           Door naar Berlijn, waar op 19 december 2016 volgens de mainstream-media een vrachtauto inreed op een mensenmassa op een kerstmarkt. Later bleek dat dit ook een valse vlag was met crisisacteurs. Op de kerstmarkt stond een reuzenrad (zonnetempel/alziend oog). En precies in lijn met een beeld van Neptunus,god van de zee en een zeer bekend Illuminati symbool met zijn drietand. Het ritueel van Neptunus wordt ook op zee uitgevoerd. Het is in de zeevaart nog steeds een traditie dat degenen, die voor het eerst de evenaar passeren, aan een ontgroeningsritueel onderworpen worden. Daarbij komt Neptunus aan boord, een rol die veelal door de bootsman vervuld wordt. Neptunus (Poseidon) was de heerser over de zee, met een stoot van zijn drietand kon hij golven laten ontstaan en de aarde laten beven.
           ZIE FOTO 4

           BRONNEN
           Meer info over de god Neptunus:
           https://nl.wikipedia.org/wiki/Neptunus_(mythologie)
           En:
           https://www.grieksegids.nl/mythologie/poseidon.php
           En:
           http://www.theoi.com/Olympios/Poseidon.html

           Doordat ze onze energie stelen wordt de elite alleen maar machtiger en sterker, steeds meer mensen worden wakker en de elite verliest steeds meer macht. Dat is ook één van de redenen dat er de laatste tijd veel valse vlag aanvallen uitgevoerd worden. Trap er niet in en kijk goed naar de symboliek, het is letterlijk overal aanwezig. Het is mogelijk dat er reacties op dit artikel zullen gaan komen zoals; Jullie zien overal wat in, maar dat is juist wat ze willen dat je denkt. De elite laat bewust overal boodschappen en aanwijzingen achter met als doel ons te hersenspoelen, vooral in de symboliek en met numerologie. Ze willen zo je gedachten zo beïnvloeden. De mainstream-media is een zeer belangrijke tool bij dit soort mind control.

           Word wakker! De wereld zit anders in elkaar dan ons wordt voorgespiegeld. Je hoeft alleen je ogen te openen en logisch na te denken. Als je eenmaal je ogen een klein beetje open hebt kom je er wel. Uiteindelijk zal je uit de matrix kunnen stappen met je ogen wagenwijd open.

           Like

            
          • robvdz

           april 23, 2017 at 4:12 pm

           Laat ik nou toevallig bezig zijn een eig zijn een boek te schrijven over een enorm Babylonisch bloedoffer op basis waarvan m.b.v. de Bilderbergers, eerst de BeNeLux is opgericht en later de EEG en weer later de EU. Het bloedoffer van de Engel(s)en die uit de hemel kwamen neerdalen als ware het de Enuma Elisch werden door de ritueel uitgedoste en beëdigde SS troepen in de pan gehakt in de septemberdagen van 1944.
           Als bekroning van dit feit werd een monument opgericht. Een obelisk met daar bovenop het beeld van Semiramis, de stichtster van de stad-staat Babylon.
           https://ixquick-proxy.com/do/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=https%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2F2%2F20%2FFlickr_-_Erfgoed_in_Beeld_-_Oosterbeek%252C_Airborne_Monument_%25282%2529.jpg&sp=5fae82e5bd0efa7cd14638f22770526a
           Ik bedoel maar!

           Like

            
          • nan

           mei 6, 2017 at 10:08 pm

           Hallo bernaette
           Ik heb je video niet gezien, wel het plaatje en je tekst. Maar het viel bij mijn vanavond op bij de EO bij Blauw Bloed dat zij in hun uitzending een reuzenrad lieten zien. Waar ik nog (steeds) even niet weet in hoevere zij dat bijeen/bijelkaaer hadden gepraat (gezien seconde beeld van de reuzenrad).Naar het andere item.Dus e.v.t dank je.Voor jouw video’s.

           Like

            
      • robvdz

       april 23, 2017 at 3:38 pm

       Goh, ook alweer slachtoffers te zien met de schoen uit!

       Like

        
       • bernadette

        april 23, 2017 at 6:29 pm

        Voor het schaapjes volk wordt de obelisk hier in Nederland ,, De Naald,, genoemd.
        Zodat men er verder schouderophalend geen verder onderzoek naar doet.
        ,,Aanslag ,, Apeldoorn , door een op afstand gestuurd projectiel met hoge snelheid
        (zwarte Suzuki)
        met op een mens lijkende ,, Dummy,, erin achter het stuur gezet een ritueel offer brengende
        aan deze ,,obelisk,,

        Like

         
        • nan

         mei 7, 2017 at 8:34 pm

         Aan vulling op mijn eigen reactie. Een tv programma op net 2 over een fotograaf, vanavond. Ik zepte erin.Van vanavond op zondag. Op ongeveer 20:07 wederom de reuzenrad, zonder begeleiden tekst, waarom dat beeld.Hoe of wat, we zullen merken. Ik kon niet op mijn eigen reactie reageren.

         Like

          
 35. bernadette

  april 23, 2017 at 7:26 pm

  Like

   
 36. bernadette

  april 27, 2017 at 2:13 pm

  Hoe dwaas om reclame te kopen.

  De deftige monarchie bungelt geheel en al aan de mate waarin de uitverkoren familie aardig gevonden wordt, want in wezen gedoogt de Nederlander zijn koning, en dat realiseert men zich maar al te goed.
  Om aardig gevonden te worden of populair te zijn moet men echter iets doen, iets doen dat onderscheidend is van de rest.

  Dus zit er voor de koninklijke familie niets anders op dan domweg reclame voor zichzelf te maken. Nee, niet op televisie tussen de luiers en nieuwste Audi. Daar heeft de familie krachtiger en bovendien veel subtielere middelen voor beschikbaar.
  Momenteel bevinden wij ons midden in zo’n grootscheeps charme-offensief.
  De koning wordt 50 en heel Nederland is nerveus en staat op zijn kop. Er wordt een ware vloed aan marketing over ons uitgestort.

  Eigenlijk hebben ze geen keus, wie nu eenmaal een dikke vinger in de bestuurlijke pap wil hebben en daarbij ook nog eens royaal uit de staatsruif wil eten, maar níet democratisch gekozen wil worden kan het zich eenvoudigweg niet veroorloven onaardig gevonden te worden.
  Eén van de subtielere marketinginstrumenten van monarchen is hun afbeelding op de munt. De nieuwste populariteitsfrats is een herdenkingsmunt van 10 euro van Willem Alexander voor zijn 50ste verjaardag.
  Reeds in de oudheid gebruikten Romeinse keizers de munt als middel om aan public relations te doen. Met de beeltenis van de vorst op een voorwerp dat iedereen wil hebben, liefst zo veel mogelijk. Maar dan wel met één groot verschil, een papieren reclamefoldertje dat ongevraagd door de brievenbus glijdt werpt iedereen achteloos in de prullenbak, maar geld gooit niemand weg.

  Integendeel, de beeltenis van de Oranjes gaat als waardevolle metalen flyer van hand tot hand en wordt gegarandeerd door iedereen begeerd. En wie het zich kan veroorloven, spaart ze zelfs. Voor geld is alles onverschillig, of je er nu een halfje bruin brood voor koopt, een pakje sigaretten mee uit de automaat trekt of in de hoed van een bedelaar werpt, Van Amsbergs hoofd past altijd en overal.

  De Nederlandse vorst doet er nog eens fijntjes een schepje bovenop. Met de inscriptie aan de zijkant van al deze miljoenen munten waarop zijn beeltenis prijkt, deelt Van Amsberg ons namelijk mede dat God ‘met ons zij’. Nu is het vooralsnog de vraag of hij met ‘ons’ zijn onderdanen bedoelt, of dat het beperkt blijft tot zijn familie. Het is de God waarover Mozes beweert dat wij die begeerlijk ronde metalen reclamefoldertjes ‘in het zweet onzes aanschijns’ zullen moeten verdienen, om die vervolgens met miljoenen tegelijk weer aan Van Amsberg af te staan. Want het is diezelfde God, althans, zo vertellen de Van Amsbergers ons, die hem niet alleen heeft uitverkoren om over ons te regeren, maar tevens dat hij daar niet voor zal behoeven te zweten. Zweten en geven is voor het volk, feesten en nemen is voor De Uitverkorene. Plus, niet te vergeten, zijn nakomelingen en al wie daar tegenaan huwt.

  Handig bedacht door de familie, het volk opgezweept door alle propaganda doet de meest mogelijke moeite om dit reclame item zich toe te eigenen. Inmiddels is de munt al uitverkocht. De Van Amsbergers kunnen tevreden zijn. Het is hen weer gelukt.
  Wanneer gaat het volk nadenken zodat zij niet meer in deze Royal reclametrucs tuinen.

  Like

   
 37. bernadette

  april 27, 2017 at 3:40 pm

  2 Jaren geleden in de Kiem gesmoord ? Nederlandse openbare gevangenis.
  De onderdrukking van vrijheid van mensen..

  Like

   
 38. bernadette

  mei 3, 2017 at 5:43 pm

  Het constant maar emoties bij mensen opwekken via main-stream media ,

  Like

   
   • robvdz

    mei 3, 2017 at 7:31 pm

    Via vriend Maup, kwam ik bij deze mooie uitleg van hoe ik ook denk wat de realiteit is.
    Zou eens bekeken kunnen worden door George van Houts!
    Om maar eens te duiden dat het om meer gaat dan alleen geld.

    en…

    Like

     
    • Sophietje

     mei 4, 2017 at 12:06 pm

     Mooie heldere uitleg in die video’s Rob. Toen ik aan mijn zoektocht begon had ik een gevoel een vermoeden… Ik heb de wens geuit de waarheid te vinden, en vond het, zo zwart als de nacht.
     Die lucifer doctrine viert hoogtij. Verleiden tot kwaad viert hoogtij.
     Uiteraard is het zo, als men het geleerd heeft, doet men het nooit meer. Dat maakt het niet minder triest om het te aanschouwen dat mensen in vol vertrouwen achteraan lopen, denkende dat hij de ware god is.

     Hun tijd is wel kort, maar in deze wereld voelt het lang. Genoeg om zieltjes te winnen, letterlijk.

     Lucifer

     Dit is wat het licht van Lucifer doet met de ontvanger…

     Groei ? of destructie…

     Like

      
     • robvdz

      mei 5, 2017 at 12:38 am

      Een andere reagant was duidelijk niet zo geporteerd van meneer Wilhelm maar wat maakt het uit!
      Onderzoek alles en behoudt het goede. Het is geen eis en uitspraak…
      Vooral wanneer de ethiek van het vegetarisme op een absolute hoogte wordt geplaatst, herken ik de doctrine van het spiritualisme. Ons energiesysteem heeft soms hoogwaardige voeding nodig en je hoeft geen dieren te doden om ze op te eten. Vaak beland er een doodgereden hert of zwijn bij mij in de pan want ik ben net zo goed onderdeel van de biologische keten.
      Maar daar gaat het helemaal niet alleen om. We leven in een tijd waarbij de bokken van de schapen gescheiden worden. En wel op een rigoureuze manier. Dát bedoel ik nou met de tweedeling in de samenleving. Niet om een sociale klasse o.i.d. uit te sluiten, nee…, want ze hebben zich al afgescheiden door een andere keuze te maken. Hun goed recht maar daarmee laat zich een vork in de weg zien. Het is wel de grootste groep(ca. 85%) die kiest voor een naar mijn idee zeer betreurenswaardig scenario en zullen alles doen om de andere partij, (zo’n 15%) mee te trekken of dwars te zitten. Hoe zit het dan met die welbekende 1% kun je je dan afvragen?
      Helemaal geassimileerd met die 85% zou ik zo zeggen. Want wie hunner brood eet spreekt hunner taal. Ze zijn hun lichaam en ze zijn hun naam levend onder het contract met hun naam in Denumino Capita Maxima. Neergelegd in het geboortecontract onder de maritieme wet.

      Like

       
 39. Sophietje

  mei 4, 2017 at 12:14 pm

  irma,ik modder weer wat aan…

  Like

   
 40. Sophietje

  mei 4, 2017 at 6:31 pm

  @Rob

  aanvulling op jouw videos

  ook luciferiaans is de liefde op aarde die vaak prachtig zelf -opofferend is en die Liefde van Compassie (de hoogste Liefde) ondermijnen, en er op hun tijd mechanische liefde voor teruggeven.

  let vooral ook op de reverse speak

  Like

   
 41. janu

  mei 4, 2017 at 6:48 pm

  Hans wilhem “Evil explained” is onwetend en een gespleten mens want hij kan niet goed zien wie zijn de grote evildoers sinds eeuwen.Hij is gehersenspoeld en heeft een zicht op de geschiedenis van een kwaadaardige meester van slaven ,van een wreed kolonialist.Hij weet niet dat Colombus,spaanse katholieken koningen ,Churchill,De Gaulle, Bush, Blair,Sarkozy, Obama,Cameron,Hollande, Netanyhanu… ook grote evildoers zijn.
  http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2017/04/25/christelijke-westen-de-grootste-terroristen-sinds-eeuwen

  Like

   
  • robvdz

   mei 4, 2017 at 11:48 pm

   Ik heb er eens lang en uitvoerig over nagedacht en op een dag als deze, de 4e mei, herdenken we de doden die de bloedoffers zijn van een satanisch systeem. Terwijl men huilie huilie doet zorgt men er wel voor dat de moordpartijen via de Nato, gedirigeerd door de VS, gewoon door gaat.
   Maar waar ik veel moeite mee heb is het gegeneraliseer!!
   Wat en wie zijn toch in vredesnaam, ‘het christelijke westen’????
   Ook de mantra van het ‘we’, als er gesproken wordt over het koloniale/ slavernijverleden!
   Dan is er plotseling sprake van een collectieve schuld alsof de mens van noordoost- Groningen tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg mede schuldig zou zijn???!
   Enfin het bericht van de link kan twee kanten op maar wanneer in gelijke tred meeloopt met types als Sylvana Simons en Anousha Nzume die keihard aansturen op een belachelijke polarisatie op basis van onwaarheden en generaliserend gedrag. Zij spreken over een dualiteit tussen zwart en wit en stigmatiseert mensen in de samenleving met als doel deze tegen elkaar uit te spelen, althans dat zegt mijn barometer. Het zou mij daarom ook niets verbazen wanneer meneer Soros achter het gordijn aan de knoppen zit. Verdeel en heers en Ordo ab Chao.

   Like

    
 42. janu

  mei 5, 2017 at 10:36 am

  Ik schrijf over ‘het christelijke westen’ in reactie op het alomtegenwoordige woord “moslim’ in westerse media. De burgers van het christelijke westen (kolonialisten en erfgenamen) zijn wel medeplichtig aan de genocidaire oorlogsmisdaden door te zwijgen, toelaten en wegens hersenspoeling ,onwetendheid,onbewustheid, vinden dat de kolonialisten en imperialisten beschaafd zijn en een goedaardig weldaad voor de wereld zijn.

  Like

   
  • bernadette

   mei 7, 2017 at 10:05 am

   Like

    
  • Sophietje

   mei 7, 2017 at 9:48 pm

   Whitisme, Agenda 21 Het programma van de Verenigde naties.
   white supremacy, gaat er vanuit dat de gekleurde mens geen kansen heeft. En dat de blanke mens wel alle kansen heeft. Dit is een beweging aan het worden die geen vrede zoekt, maar idd polarisatie. Dit helpt de wereld niet. Het christelijke westen, staat los van het verhaal, elk land heeft zijn gruweldaden begaan. Helaas gebeuren er door de geld wereld nog steeds gruweldaden. Ik denk niet dat het met blank of zwart te maken heeft. Vind het erg jammer dat dit zo gebracht wordt door het brainwash programma van de verenigde naties.

   Zij misbruiken de slachtofferrol als wapen om te polariseren. Niet alleen kleur.

   Ieder mens heeft kansen, zelfs in de vreselijkste apartheid tijd in amerika, wist Martin Luther King erboven uit te stijgen en met zijn wijze woorden de wereld wakker te schudden.

   Niet met geweld en zeker niet met name and shame tot verdere polarisatie, maar met wijsheid en verzoenende woorden en daden.Er waren toen genoeg “blanken” die hebben meegestreden om apartheid te doen stoppen.

   Over slavernij is tevens genoeg bekend dat alle landen in het verleden slavenhandel bedreven, ook in het oosten daar waren de europeaanse vrouwen slaaf. En de afrikaanse slaven hadden met hun slaven geld zelf slaven…

   Janu ik vind het fijn dat je een podium hebt om te schrijven.

   Ik zou alleen zien dat zij die dat hebben, het gebruiken om de vrede te stimuleren.

   Geen wit zwart, we zijn vijf vingers aan een hand, vier kleuren volkeren, een Creator.
   Geen enkele kleur doet ertoe. Elke kleur mag er zijn.

   Er hoeft geen “blanke” gestraft om wat er in het verleden is gebeurd. We moeten als samenleving leren geen haat meer te dragen.

   Omgekeerde apartheid, is niet de weg.

   Dat mensen voor een karretje gespannen worden heb je gelijk in, ook jij helaas.;-)

   Hier nog een stukje gruwel geschiedenis, over hoe de natives worden gebruikt door jouw geliefde verenigde naties.

   http://gemstatepatriot.com/blog/native-tribes-pawns-of-agenda-21-part-3/

   Als er al iets moet gebeuren, is dat het stoken en mensen gebruiken als pionnen moet stoppen in het elitaire spel.

   Dat kan alleen via verzoening van verschillen, niet door het benadrukken ervan.

   Hopende het hart te hebben geraakt..onderzoek agenda 21…
   <3

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: