RSS

Schiffers & Schiffers: de DJ & de anarachist deel 3

30 Jan

Hans en Irma bespreken de reacties op de eerste twee afleveringen. Waarom ‘onwelgevallige informatie’ nooit in de mainstream komt. En hoe bevrijdend het is om in te zien dat veel niet deugt! “We weten dat we op een kruispunt staan om de mensheid nog te redden”. Een persoonlijk en openhartig gesprek tussen broer (mainstream media) en zus (alternatieve media). Een productie van AVROTROS.

De vorige podcasts (deel 1 INTRODUCTIE en deel 2: HET PROCES VAN WAKKER WORDEN) vind je hier

Hieronder vind je deel 3: Waarom nieuws vaak het mainstream nieuws niet haalt’

 

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk gerepubliceerd en gedeeld worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
10 reacties

Geplaatst door op januari 30, 2018 in podcast

 

Tags: , , , , ,

10 Reacties op “Schiffers & Schiffers: de DJ & de anarachist deel 3

 1. Els de Bakker

  januari 30, 2018 at 4:46 pm

  Fijn, dank je. Ik heb er naar uitgekeken.

   
 2. nan

  januari 30, 2018 at 6:56 pm

  Mooi gesprek, hoop dat jullie velen kunnen bereiken. Dat de mensen verder gaan denken.
  Groetjes van Nanette

   
 3. yvonne

  januari 30, 2018 at 7:09 pm

  Mijn dank is wederom groot, fijn interview! Ook het volgende onderwerp is zeer interessant, geld, waardoor zoveel mensen “gevangen” zitten. Vergeet niet dat o.a. deze familie het smerige systeem in stand houdt…..http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/het-geheime-dossier-van-oranje

  En complimenten voor jullie allebei.

   
 4. Mary Ash

  januari 30, 2018 at 8:22 pm

  Hello and thank you for this! When someone has time, could you please put me on the English version list and remove me from the Dutch version list? I am in the U.S. and unable to read the Dutch version. Thank you so very much!! Mary Ash Kansas usa >

   
  • Irma Schiffers

   januari 30, 2018 at 8:42 pm

   Dear Mary Ash, thanks for your comment. Unfortunately I am not able to manage the email-list. You are the only one capable of doing that. You can ‘follow’ by email or unfollow. I can’t. And there is no ‘English’ part, it is a Dutch version from WordPress and I managed to create extra pages and translate as much as possible in English for the people from abroad. That is no special ‘English’ site. So, if you are a follower, you get emails in Dutch with every new post, but most of the time I will add the English version soon after that. You can follow (new) subtitled English versions of the next podcasts on our DVM-TV channel on YouTube. I hope I answered your question. ;-)

    
 5. Ben de Belazerde

  januari 30, 2018 at 10:47 pm

  Hoe brengen we dit zeer belangrijke nieuws bij de 99%? Vooral de jeugd moet het weten, zij zijn de toekomst en als het zo doorgaat hebben ze GEEN toekomst! Wie heeft een goed idee?

   
  • Ron Roosemalen

   februari 9, 2018 at 8:17 pm

   De jeugd heeft geleerd niets te willen aannemen, de 99 procent is aardig op de hoogte wanwege een grijze golf in wijsheid van jaren. Maak je geen zorgen, praat.

    
 6. coenders ps

  januari 31, 2018 at 11:41 am

  IK heb het gehoord ik ben het volledig eens met de feiten ik weet dat het klopt er worden leugens en valse beloftes verkondigd want er is geen enkele empathie met de bevolking meer zie mijn twitter en facebook

   
 7. Dirk van Haaren

  februari 1, 2018 at 12:58 pm

  Een waar woord. De mainstream heeft maar een functie en dat is manipuleren en verzwijgen. Het overgrote deel van het volk neemt dit voor waar zonder te beseffen dat ze als lemmingen naar de afgrond worden gedreven.

   
 8. Ed

  februari 10, 2018 at 1:15 am

  Potverdorie wat een geweldig gesprek wederom, bij deze voel ik me gelijk geroepen om je te helpen deze onderbelichte zaken in het licht te brengen. Op 31.30 gaat het over status en ego, deze heb ik losgelaten tussen 2005 en 2009, was niet makkelijk en nog steeds niet. In 2011 de keuze gemaakt om alles achter me te laten om een anarchistische community in de pyreneen te starten. Dit is gelukt
  we zijn met een kleine kern grotendeels zelfvoorzienend in het dorp en de vallei. Mijn status was vroeger multi-media engineer..en ik speel nog steeds graag met video, geluid, photoshop en html, (dit begint op een sollicitatie te lijken.) kortom ben ik het eens met je stelling dat er maar 5 % voor nodig is om de 0,01% te stoppen. Hopenlijk hebben we snel contact.

   

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: