RSS

Over de podcast ‘De DJ & de anarchist”

31 mrt

Toen er binnen Avrotros mogelijkheden ontstonden om een experiment met podcasting aan te gaan, hebben mijn broer en ik deze uitdaging opgepakt..
De serie “De DJ En De Anarchist” werd een ontdekkingsreis tussen ons als broer en zus, naar onze verschillende werelden. We wisten beiden dat dit een experiment was en dat het nog niet zeker was of onze gesprekken überhaupt online zouden worden gezet hetgeen uiteindelijk toch gebeurde.

Het werden interessante ontmoetingen waarin Hans als DJ een steeds beter beeld van mijn wereld kreeg. Het respect voor elkaar resulteerde in een ‘familieportret’ waar we veel waardering voor kregen. Uiteraard vooral uit mijn achterban.
In de laatste podcast uit deze serie ging het mis. Hierin zijn feitelijke onwaarheden geslopen waar ook kritiek op kwam. Uiteindelijk heeft Avrotros naar aanleiding van deze laatste aflevering besloten om de hele serie offline te halen. Niet alleen de onwaarheden waren daartoe de aanleiding maar ook de suggestie die gewekt werd dat Avrotros hier inhoudelijk achter staat.

Hans Schiffers:
Als ik terugkijk op deze serie: “De DJ En De Anarchist” was het een mooie ontmoeting tussen broer en zus met een gezamenlijke achtergrond maar die beiden ook in een andere belevingswereld leven. Ik vind het heel vervelend dat ik in de laatste aflevering aannames heb gedaan zonder feiten te checken. Dit document heeft hierdoor voor mij zijn glans verloren en dat om die reden de serie offline is gehaald, daar sta ik helemaal achter.
Hoe nu verder? Ik ga weer verder met mijn eigen leven als DJ, daar ben ik kennelijk beter in. Terug in het ‘systeem’ zal Irma zeggen.
Ik heb veel respect gekregen voor datgene waar Irma voor staat maar ik ben geen strijder. Ik zou daar ongelukkig van worden. Door deze serie heb ik zeker een andere kijk op de wereld gekregen maar ik kan niet anders dan dicht bij mijzelf blijven. In het vertrouwen dat Irma verder gaat met waar ze gebleven was,vervolg ik mijn eigen weg.

Ja Hans, jij noemt het het systeem, maar voor mij is dat echt de matrix. ;-)

Maar ik kan niet stoppen met mijn missie om één persoon te beschermen ook al gaat dat nu om Hans, degene die ik onvoorwaardelijk lief heb.
Want het is zeker zo, als ik voorzichtig moet zijn in mijn uitspraken, omdat het mijn broer zou kunnen schaden, dat ik vast loop. Ik ben een intuïtief denker en vecht tegen onrecht en misstanden en dat kan ik alleen op mijn manier. Ik vind het heel jammer dat alles geleid heeft tot het offline halen van deze serie. Maar nu dit is gebeurd, moet ook ik weer doorgaan met waar ik mee bezig was. Er gebeurt teveel in de wereld om gewoon af te wachten en ik pak vanaf nu de draad weer op zoals iedereen hier van me gewend is.
Nog even wat betreft de titel: Ik zie mezelf niet als anarchist maar meer als waarheidszoeker/vinder, maar vanwege het contrast begreep ik de keuze voor deze titel wel.

Ik hoop hiermee dat ik jullie vragen heb kunnen beantwoorden die de afgelopen periode via diverse kanalen aan me zijn gesteld, zo ook onder de artikelen van de verschillende podcasts die dus ook nu zijn verdwenen, evenals op de site van DVM-TV.

© Irma Schiffers

 
37 reacties

Geplaatst door op maart 31, 2018 in podcast

 

Tags: , , , , ,

37 Reacties op “Over de podcast ‘De DJ & de anarchist”

 1. Corrie van Hoof

  april 1, 2018 at 8:37 am

  Beste Irma, waardering voor je houding! Ook in deze’kwestie’.
  Alle goeds toegewenst. Corrie

  Like

   
 2. Janny Kiksen

  april 1, 2018 at 10:53 am

  Hoi Irma, de waarheid zoeken is in deze wereld al heel dapper . Daar is moed voor nodig in deze wereld, waar ik duidelijk ook de matrix zie en uitbuiting. Om het eens op z’n Starwars te zeggen; may the Force be with you”.

  Like

   
 3. robvdz

  april 1, 2018 at 11:23 am

  Heb zojuist het goede programma van de VPRO beluisterd, OVT. Met daarin een onderwerp over de grotten van Plato. In de grotten zitten mensen quasi vastgehouden. Deels, omdat het altijd al zo was en vanuit angst voor iets anders. Op de muren van de grotten zijn de schaduwen te zien vanwege de aanwezige vuren en het kiertje daglicht wat spaarzaam binnenkomt. Mensen geloven in de echtheid van de schaduwen behalve een persoon die probeert uit de grot te komen wat veel moeite en pijn kost. Eenmaal buiten de grot ziet hij/zij dat er meer is dan het interieur van de grot en dat er een Zon is die warmte geeft en bomen en planten, vissen en vogels met hun gezang. Het klateren van de beekjes en het gezang van vogels bracht verwarring en ontroering tegelijk. Hij/zij besloot terug te gaan naar de grot om het nieuws te vertellen. Eenmaal terug was niemand geïnteresseerd in de ervaringen en sommigen waren zelf boos en vonden dat hij/zij de mond moest houden….
  De analogie met deze tijd is treffend.
  Banken, samen met de pseudo democratie houden dit land in een criminele houdgreep maar niemand wil dat weten en begraaft zich liever in inhoudsloze (schaduwen) vanuit een blauw beeldscherm.
  Vaak zit het hele internet in zo’n smartje maar daar put men de informatie niet uit maar gaat daarentegen oppervlakkige rommel zitten te liken.

  De onderwerpen van Irma en de manier waarop de samenleving omgaat met feiten die de andere kant belichten lijken heel veel op de grotten van Plato.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 1, 2018 at 12:48 pm

   Hi Rob, ik ken de grotmythe van Plato vanuit mijn Jung-opleiding. Inderdaad veel overeenkomsten ;-)

   Like

    
  • Sophietje

   april 1, 2018 at 1:00 pm

   Mag ik zeggen dat er dus niet veel veranderd is door de eeuwen heen?

   De psyche van de mens verlaat wellicht nooit de baarmoeder tenzij rebel van binnen?

   Like

    
 4. Math

  april 1, 2018 at 12:45 pm

  En waarom krijgen we dan niet te weten wat er “onwaar” zou zijn?
  Dit is een hele vreemde move…
  Wat is er “feitelijk onwaar”?
  Zijn ze dit antwoord niet schuldig?

  Of moest hij dit zeggen?

  Like

   
  • Martin.V.

   april 1, 2018 at 1:11 pm

   Zoals ik het heb begrepen is er op het internet een discussie losgebarsten over de podcasts.
   Ik vermoed dat de zaak dermate gevoelig ligt dat voor deze ‘bedekte’ manier gekozen is, maar je kunt het antwoord zelf vinden.;-)

   Like

    
   • Math

    april 1, 2018 at 1:16 pm

    Dan snap ik t wel denk ik ja.

    Like

     
 5. Sophietje

  april 1, 2018 at 12:46 pm

  Potverdikkie , ik heb geen tijd gehad ze te beluisteren!

  WAARHEIDSZOEKER, dat is me nogal een taak tegenwoordig, het is heel lastig de waarheid te vinden, veel wordt als waarheid gepresenteerd, maar blijkt bij de leugen te horen.
  Veel worden al waarheidszoeker gebracht maak bleken bij de leugenpropaganda machine te horen.

  Het is een neverending search, heeft het als doel de waarheid te vinden, als je denkt dat je er bent komt er nog een laag..

  Ik heb zaken verdedigd, die niet verdedigd hadden moeten worden voordat ik wakker werd.
  Ik deel nu informatie als roeper in de woestijn, die niet worden aangenomen..

  Ik plant een zaadje dan maar, en de waarheid, er zijn nu mensen die erom vragen bij mij, dan geef ik ze steekwoorden.

  Met het verzoek dit eerst te onderzoeken, en kom dan bij mij terug.

  Vaak zien ze dan al zoveel, dat er al lijn met wat er in de buitenwereld gebeurd ontstaat.
  De binnenwereld staat dan in eerste instantie volledig op zijn kop , dat heeft tijd nodig om een plaatsje te vinden en er zeker in te staan.

  Wat het belangrijkste is in deze search is uiteraard de waarheid zoeken en die te delen, waar ik vrees dat de grootste uitdaging ligt, in het niet kwijtraken van mensen, vrienden, familie, waar wij het zo graag mee willen bespreken.

  Ik sta volledig achter het plaatje irma, je bent niet als warrior geboren, maar het is een keus , ik denk wel een zielenkeus persoonlijk,
  Opstaan tegen onrecht, in een wereld waar de leugen de waarheid is middels propaganda van msm maar ook vanuit alternatieve media helaas. Ga er maar aan staan!
  Waar is die waarheid? In het hart! Dan kan geen educatie je leren dat oorlog goed is voor de economie!
  Dat de russen een gevaar zijn, of de buitenlanders , en welk andere stigmatisering dan ook die burgers wordt opgeplakt, terwijl elke betrokken overheid er lekker aan verdient.

  Deze zoektocht is voor de mensen die al voelen dat het niet klopt, dat blijft knagen , tot je gaat zoeken en alles ineens, na jaren dat wel, op zijn plaats valt. Al blijf ik zoeken naar de diepere laag.

  Dan is er de rust, die waarheid met zich meebrengt.

  De kier van licht, waar rob over spreekt , wordt jouw zee van licht. Een baken is geboren.

  Shine!

  Ik hoop dat jouw broer,en luisteraars aangeraakt zijn door een stukje waarheid, en de kracht vindt te gaan zoeken.
  Eerst door de leugens heen en dan op weg naar waarheid.
  Sterkte! Want het is een verdrietige en soms eenzame weg. Maar het is het waard!
  Vrijheid in denken, los van dogma en propaganda..

  Durf vrij te zijn..

  Like

   
 6. Martin.V.

  april 1, 2018 at 1:03 pm

  Ik heb het geluk gehad ze alle 5 te kunnen/mogen beluisteren.
  Jammer dat ze verdwenen zijn, het waren mooie, interessante interview’s zoals alle omroepen zouden moeten durven aangaan. We hebben immers het volste recht om informatie als deze te ontvangen.
  Wat is er mis met zelf onderzoek doen, alle informatie verzamelen en een eigen mening vormen?
  De omroepen weerhouden ons hiervan, terwijl wij ze uiteindelijk zelf subsidiëren, schandalig eigenlijk!
  Is er misschien iemand die ze heeft gedownload zodat ik ze zelf nog kan beluisteren? Evenals voor mijn directe omgeving?

  En voor Irma,Keep up the good work!!!!

  Like

   
  • Math

   april 1, 2018 at 1:09 pm

   Genoeg mensen die ze hebben gedownload :)

   Like

    
  • Sophietje

   april 1, 2018 at 1:09 pm

   Feitelijke onwaarheden is waarom we zijn gaan zoeken! En idd ieder heeft recht op informatie en eigen mening te vormen over het besprokene.

   Like

    
   • Math

    april 1, 2018 at 1:12 pm

    En we hebben ook recht te weten wat er dan feitelijk onwaar zou zijn in deel 5?

    Like

     
    • Sophietje

     april 1, 2018 at 1:14 pm

     Ik zou dat graag willen lezen van ze, ik heb de uitzending niet beluisterd dus kan er geen uitspraak over doen, wel benieuwd naar hun idee van feitelijk onjuist.

     Like

      
     • Math

      april 1, 2018 at 1:18 pm

      Zeker even luisteren dan

      Like

       
 7. Marlon

  april 1, 2018 at 1:32 pm

  Ja, wat is er nu precies feitelijk onwaar?. Het lijkt wel of dit artikel is geplaatst onder druk van hogere machten.

  Like

   
 8. Sophietje

  april 1, 2018 at 2:06 pm

  Korte search gedaan , het zou gaan over de term joodse mensen die erachter zitten en de protocollen van sion.

  Doet even link plempen,

  https://kloptdatwel.nl/2018/03/12/kloptdatwel-nl-ontmaskerd-als-joodse-samenzweerders-in-avrotros-podcast-van-hans-schiffers/
  Wel n extreme skepsis link waar ik ook weer niet in het geheel achtersta.

  Ik sta er niet achter dat het om joden gaat die het verderf brengen in de wereld.

  Het is imo de mens zelf die zijn puurheid in de steek laat voor verderf, om er op welke wijze dan ook gewin in te vinden

  Protocollen van sion zijn wel hoax gebleken, maar dat wordt vaker gebruikt om iets te doen verbloemen wat is uitgelekt.echter vind de uitvoering wel degelijk plaats.
  Weer zon ui om te pellen. Hoe zit het nu echt?
  Stigmatisering, maakt deel uit van verdeel en heers.
  Ik hoop werkelijk dat men ervan wegblijft, tenzij men de persoon aan kan wijzen MET bewijslast dan wordt het een ander verhaal.

  Er zijn geheime genootschappen, prior de sion, ordes van malta , black nobilitys en elk land heeft wel een vrij metsel loge tak met andere namen, elke genootschap en dat zijn er ontelbaar veel! Heeft een loge, voor mijn speurtocht wist ik niet dat er nog zoveel secret societys bestonden Boerenjongens en buitenlui zitten er ook gewoon bij denkende dat ze leuk bezig zijn. Dehogere graad heeft vaak al veel ‘gekregen’ en zal soms terug moeten geven als bethren, broeder, het is algemeen bekend dat de zakenwereld een inner circle is. Bethrens.

  Wat we nog beter kunnen doen is alles wat beschreven wordt zoals het vergiften van de mens, actief stoppen.

  Wat betreft ronald bernard, imo een pupliciteitsstunt voor het nieuwe bankieren.
  Wegkijken en omarmen van kwaad, ik doeternietaanmee.

  Desalniettemin, vrije meningsuiting wordt hier ondermijnt door de podcast te verwijderen en ook dat is niet etisch, jammer

  Mijn twee centen,
  Fijne paasdagen.

  Like

   
  • Sophietje

   april 2, 2018 at 1:05 pm

   Oh zie dat er een foutje in is geslopen, ik bedoelde i.p.v. prior de sion, de knights templars..
   Ik zat met de protocollen in het hoofd denk ik hahah
   Ach nu ja, ook via die search kom je wel op andere serieuse ordes, skull en bones, opus dei, merovingians ga zo maar door..

   Like

    
   • Math

    april 2, 2018 at 4:18 pm

    Kloptdatwel… ja dat is idd ook zo’n site… Er zullen er genoeg zijn die alles in twijfel willen trekken, het is maar waar je gevoelig voor bent..

    Like

     
    • Sophietje

     april 2, 2018 at 4:35 pm

     Op zich is alles in twijfel trekken, de juiste manier van zoeken imo Math.
     Deze lui hebben weer hun eigen muurtjes in denken opgetrokken.. maar even geplaatst om te tonen waar de discussie en het verwijderen dan om zou gaan.
     Nog steeds zoek ik voors en tegens, in alles. Anders ben je niet aan het zoeken maar aan het bevestigen van een idee.

     Like

      
  • Math

   april 2, 2018 at 4:14 pm

   Ik heb nou niet het idee dat hij modern bankieren wil promoten, geen idee hoe je daarbij komt. En hoezo zijn ze een hoax gebleken ? Link?

   Like

    
   • Sophietje

    april 2, 2018 at 4:49 pm

    Modern bankieren, alle agenda 21 punten komen voorbij in het onderwerp, ik heb er in eerdere artikelen van irma over de bb mijn visie opgegeven.

    Ik heb wat info gevonden.

    http://www.vooruitmetdegeit.club/tag/ronald-bernard/

    Overigens is ze niet gestopt met schrijven.

    Ook het feit herman wijffels, de man staat voor overbevolking en klimaatgekte.

    Like

     
 9. Lucas Helmer

  april 1, 2018 at 3:01 pm

  Ergens heeft er iets in jullie gesprekken het hogere echelon dwarsgezeten. Censuur volgt. Recht van meningsuiting wordt geattakeerd.

  Like

   
 10. Bob Kukler

  april 1, 2018 at 6:20 pm

  Ik was echt onder de indruk van deze prachtige podcasts. Ook dat ze via de mainstream naar buiten mochten komen.Wat ik nu voel en zie, is een enorme gelaagdheid, waarbij de zichtbare laag heel veel weg heeft van schijnheiligheid. Dit is natuurlijk ten dienste van de matrix. Want de krachten achter de matrix zijn bezig met hun laatste stuiptrekkingen om te voorkomen dat de wezenlijke realiteit zichtbaar wordt. Goed werk, Irma!!

  Like

   
 11. ardeverb

  april 2, 2018 at 12:32 am

  Heeft iemand ze gedownload of gebackup? Kan ze eventueel verspreiden op een aantal torrent trackers. Geen idee of ik dan het copyright schend maar dat moeten we dan maar voor lief nemen. Heb deel 5 nooit kunnen horen en daar baal ik echt van.

  Like

   
  • Math

   april 2, 2018 at 4:37 pm

   Ik wel, en nog meer mensen hebben ze

   Like

    
   • Arthur

    april 3, 2018 at 1:48 am

    Zou je ze willen uploaden naar een bekende tracker of willen toesturen naar mijn e-mail adres als bijlages zodat ik het kan doen? Heel erg bedankt alvast. arv_23@hotmail.com

    Like

     
 12. Marlon

  april 2, 2018 at 10:58 am

  Er zijn over de hele wereld getuigenissen van klokkenluiders en slachtoffers van de Elite, over de Elite. Dat mensen nog steeds niet wakker willen worden.

  Like

   
  • Math

   april 2, 2018 at 4:39 pm

   Niet zo gek toch door alle verdovende propaganda, dat er veel mensen in t ongewisse blijven

   Like

    
 13. Jeanine Hoefnagels

  april 2, 2018 at 5:56 pm

  de reactie van je broer is zeer herkenbaar, irma. Het is de onmacht die hij voelt en die jij niet hebt. Die onmacht verschuilt hij achter : “ik ben geen strijder”………Dat zijn wij ook niet maar we gaan wél door en dát begrijpt men niet. Ik (68 jaar)heb zojuist nog een mail van mijn “hooggeleerde” zus ( 67 jaar) ontvangen waarin staat dat ik met mijn “gedrag” haar en mijn andere zus en broers van me heb vervreemd……..Tja, om je hoofd boven het maaiveld uit te steken heb je MOED nodig. En die hebben wij!!

  Like

   
 14. Sophietje

  april 2, 2018 at 6:22 pm

  Pardon math, dacht dat je link over het bb verhaal vroeg. Hier wat info over de protocollen.
  De protocollen van sion zijn wel echt echter zou het niet te hebben met de joden, meer de vrijmetselarij.

  http://www.newsofinterest.tv/politics/book_summaries/healing_codes_protocols.php#chapt_03

  Prieux de sion, zou bedacht zijn door pierre plantard de saint claire. Dit zou hij veklaard hebben onder ede.

  Like

   
 15. Arthur

  april 10, 2018 at 4:51 pm

  De podcast zijn nu te downloaden via de torrent tracker https://www.demonoid.pw Zoeksleutel is schiffers.

  Als iemand er bezwaar tegen heeft hoor ik het graag i.v.m. de rechten. Ip adres is via VPN afgeschermt.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: