RSS

Tribunaal gestart tegen mensenhandel en seksueel kindermisbruik

16 apr

Dit is een artikel met een interview van DVM-TV

Wereldwijd hebben we te maken met seksueel kindermisbruik, illegale handel in organen en mensenhandel, een onderwerp dat door de mainstream media helaas nog al te vaak wordt vermeden. Liever houden ze zich daar bezig met ‘fake nieuws’ dat wordt voorgekauwd en waarin de publieke opinie continu wordt beïnvloed om de oorlogsmachine aan de gang te houden die veel geld in het laadje brengt van belanghebbende partijen.

Ook wij hebben in deze tijd van nepnieuws en  desinformatie de wijsheid niet in pacht, maar we doen onze uiterste best om ook de andere kant van het verhaal te laten zien en horen, waarbij we iedereen aanmoedigen altijd kritisch te blijven,  zelf op onderzoek uit te gaan om daarmee je eigen gevoel te volgen als je het idee hebt dat bepaalde feiten niet kloppen. Opmerkelijk is dat in de laatste uitzending van deze TV-show op Reis  (zie link) Ivo Niehe de uitzending begon met een aantal sterke staaltjes van fake news. Dus zelfs in de mainstream media hoor je af en toe kritische geluiden.

Vandaag is het International Tribunal for Natural Justice in Londen gestart met hoorzittingen en getuigenverklaringen en dat vindt plaats van 16 tot en met 18 april 2018. Wat houdt dat tribunaal precies in? Wie zitten erachter? Wat gebeurt er na de verhoren met de verzamelde data? DVM-TV wilde het weten en interviewde Sacha Stone die onlangs in Nederland was en legde hem deze vragen voor. We zijn benieuwd naar het verdere verloop, maar dit serieuze onderwerp wordt tenminste wel op deze manier onder de aandacht gebracht.

Zie het interview hier op de site van DVM-TV.

 

© DVM-TV

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
12 reacties

Geplaatst door op april 16, 2018 in DVM-TV, interview

 

Tags: , , , , ,

12 Reacties op “Tribunaal gestart tegen mensenhandel en seksueel kindermisbruik

 1. nan

  april 16, 2018 at 7:17 pm

  Mooi, mooi interview.Ik begrijp dat zij de verborgen waarheid naar buiten willen brengen. Via dit tribunaal.En zo naar buiten toe de druk op willen voeren om via het ‘andere’ recht, het recht te krijgen.Even simpel geschreven. Dank je wel voor deze toch positieve boodschap. Hadden we wel even nodig. I.p.v het inderdaad herkauwen van herkauwen van msm..Wat die meneer Stone zelf is heb ik wat te kort begrepen. Is hij een persoon die het heeft opgericht, of iets anders (pasje)? Ook een advocaat/rechter? Dank je wel en mooi dat je hem te spreken mocht krijgen. Want ik vermoed dat zijn tijdschema behoorlijk overhoop lag. En dank aan de cameraman ( die jou best in de kijker mag zetten, om de interactie te zien. Maar weet ook jouw standpunt daarin. Dus dank voor jouw stem. Goed om het weer te horen. Toi toi
  nan

  Like

   
 2. Treowd

  april 16, 2018 at 9:05 pm

  Roep de medialeugens een halt toe!

  De afgelopen jaren heeft iedereen zich ervan kunnen overtuigen dat de media alles zijn behalve onpartijdig en eerlijk. Ze liegen dat het gedrukt staat! Niet alleen de kranten maar ook nieuwskanalen zoals RTL nieuws en het door ons zelf betaalde NOS journaal liegen er lustig op los, met name als het gaat over landen die zich niet willen conformeren aan de opgelegde wetten van de Westerse landen. Ik heb het dan over landen zoals Syrië, Irak, Afghanistan, Somalië, Libië, Soedan, Palestina, etc.

  De bedoeling is dat dit stukje zo breed mogelijk gedeeld wordt, waar het maar kan en dat iedereen die dit leest ten minste 1 telefoonnummer belt of 1 mailtje stuurt over de leugens die ze over ons uitstorten. Op deze manier hopen wij dat de media wakker geschud wordt en dat ze zich de volgende keer nog eens goed achter de oren krabben voordat ze leugens ten willen van de oorlogsindustrie vertellen. Doen jullie mee?

  De mailadressen politiek: http:// sdnl.nl/mailing-parlement-2018.htm

  De mailadressen van omroepen en dagbladen: http:// sdnl.nl/mail-media.htm

  Telefoonnummers politiek: http:// .overheidslinks.nl/politiekepartijen.htm

  Tweede Kamer : http:// .overheidslinks.nl/tweedekamer.htm

  Ministeries: http:// .overheidslinks.nl/ministeries.htm

  Tussen alle bovenstaande linken moet nog een www komen , ivm plaatsing heb ik deze even aangepast (zie artikel..)

  Lieve mensen! Willen jullie aub meedoen aan deze actie want er is niets mooiers op deze aardkloot dan dat mensen mensen helpen!

  http://bovendien.com/categorieen/actualiteit/roep-de-medialeugens-een-halt-toe

  Like

   
  • Raymond van wezel

   mei 15, 2018 at 10:42 pm

   Helemaal mee eens peeps
   K zeg altijd in je eentje kun je de wereld niet redden, maar zoveel mogelijk buren wakker blijven schudden!

   Like

    
 3. yvonne

  april 16, 2018 at 10:43 pm

  Ben al 10 jaar bezig Treowd, maar niemand reageert…..de lafbekken!

  Like

   
  • Ben de Belazerde

   april 18, 2018 at 9:16 pm

   Helemaal waar! Ze hebben overal een gate keeper die alle berichten van deze aard in de prullenbak kieperen. Ze moeten Agenda 21 uitvoeren en daar past deze berichtgeving niet in! De publieke opinie bewerken! Propaganda voor de oorlogsmachine en de leugen vaak herhalen zodat het uiteindelijk de waarheid wordt. Trek met z’n allen de stekker uit dit verrotte systeem zodat de parasieten geen voeding meer krijgen. Dan sterven ze en krijgen we een betere wereld voor iedereen.

   Like

    
 4. Werner v.d. Veen

  april 17, 2018 at 10:55 am

  <3

  Like

   
  • Werner v.d. Veen

   april 17, 2018 at 10:56 am

   Ik probeer uit te drukken dat ik dit bericht hartverwarmend vind.

   Like

    
 5. PsCoenders

  april 18, 2018 at 11:24 am

  Een goede zaak als hét oprecht is met geen belangen afhankelijk

  Like

   
 6. Wijnanda Klomp

  april 18, 2018 at 8:36 pm

  >

  Like

   
 7. M.van den Boogaard

  april 18, 2018 at 8:51 pm

  Het meest indrukwekkend vind ik dat in dit gesprek haat- en wraakgevoelens totaal afwezig zijn.Voorwaar een monumentaal stuk!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: