RSS

Disclosure, Clinton Foundation, Bush Sr., Q en Trump

03 dec

Het is een tijd stil geweest op dit blog en derhalve bij DVM-TV. Ik heb een poging gedaan een pauze in te lassen in de zomer, ook al is dat niet echt gelukt door een enorme hoeveelheid werk (zoals een boek en artikelen vertalen). Daarnaast werd ook ik moe maar vooral moedeloos van de heftige en zware dossiers waar ik al zoveel jaren in zit te wroeten, ‘ogenschijnlijk’ zonder veel effect. Degenen die wakker zijn, blijven wakker en die kun je blijven voeden, maar degenen die ‘slapen’ en wegkijken, willen dat steeds vaker ook blijven doen. Ook al zijn de interviews die ik had met Ronald Bernard viraal gegaan (ze gaan nog steeds de wereld over) en in vele talen ondertiteld. Ik heb me daarom voorgenomen alleen nog te gaan schrijven als er positief nieuws -lees: ‘over de grote historische verandering’- te melden is, omdat we daarmee een grotere groep kunnen wakker schudden, vanwege het feit dat het zichtbaar wordt. Dat moment is wat mij betreft nu aangebroken. Er gebeurt ongelooflijk veel goeds aan gerechtigheid achter de schermen en daarom wil ik dit ook gaan delen voor degenen die dit niet weten.

In de strijd om ‘full disclosure’ (onthulling van de ‘Deep State’) die al zo lang gaande is, zien we eindelijk enige progressie, zij het nog mondjesmaat. Met name in de VS en dus nog steeds niet in onze eigen mainstream media, maar dat was en is ook te verwachten. Die houden zich al zó lang bezig met propaganda en gedicteerde (verdraaide) feiten, dat het nauwelijks mogelijk is om dat ineens om te keren en de waarheid te moeten gaan verkondigen en zichzelf te ontmaskeren. We kunnen dan ook verwachten dat de informatie-oorlog alleen nog maar zal intensiveren.

Disclosure moet namelijk plaatsvinden via de media en de schrijvende pers. Hoe moet anders een volk geïnformeerd worden over wat er werkelijk in de wereld plaatsvindt? Dat betekent dus dagelijkse programmering van onze woordkeuze, gedachten en dientengevolge onze daden. En nu wordt het hoog tijd voor de andere kant van het verhaal; onthulling van de basis van alle ellende in de wereld; oorlogen, honger, armoede, aanslagen, human- en child trafficking etc. die al zo lang gaande is, zolang als we ons kunnen heugen.

Eén van de meest verketterde en aangevallen bronnen in deze tijd zijn POTUS (President Of The US) en Q (QAnon). Je kunt je dan eens gaan afvragen waarom?  Q is de Resistance Movement (RM) die bestaat uit hooggeplaatste figuren o.a. binnen de politiek, het leger, veiligheids- en inlichtingendiensten; dat zijn de zogenaamde White Hats. De alternatieve media volgen veelal deze bronnen -net als ik- die afgedaan worden als fake news, desinformatie, conspiracy-theorieën en welke andere kleinerende en ridiculiserende term er ook maar te bedenken is.

We hoorden allemaal dat G.H.W. Bush Sr. (zijn werkelijke naam is George H.W. Scherff)) is overleden; dat haalt de mainstream media uiteraard wel en hij wordt bejubeld en geroemd, terwijl we weten dat hij o.a. het brein is achter de moord op Kennedy, die de Deep State destijds gewoon in zijn toespraak benoemde en ze wilde ontmaskeren en ontmantelen. Onlangs werd overigens deze speech van Kennedy over deze secret societies -net als vele andere video’s van Ole Dammegard- van mijn YouTube kanaal verwijderd; Ik had Kennedy’s speech destijds vertaald en ondertiteld, maar die mocht blijkbaar niet meer openbaar gemaakt worden via mijn kanaal (Hoezo?)  JFK werd na (vanwege) zijn onthullingen vermoord, en niet door Lee Harvey Oswald die juist deze moord wilde voorkomen. Daar is genoeg over geschreven en gezegd en dat kun je overal vinden. Ook was Bush Sr. o.a. het brein achter 9/11 terwijl zijn zoon president was en maakte hij deel uit van de secret society ‘Skull & Bones, daarnaast hielp hij de zeer corrupte Clintons in het zadel.

En hoe toevallig is het, dat hij nu zou zijn overleden (in plaats van in juni dit jaar, zoals diverse bronnen eerder meldden) en dat zijn staatsbegrafenis plaatsvindt op 5 december. Dat was zeer voorspelbaar, want dat is de dag dat de Clinton Foundation in de Supreme Court onder vuur komt te liggen bij monde van US attorney John Huber met zeer belastende verklaringen en met onder andere verklaringen van whistleblowers uit de Clinton-kliek, dossiers die door de jaren heen verzameld zijn. Daar heeft Q een groot aandeel in.

En het is duidelijk dat Trump ook deel uitmaakt van deze beweging. Dat kun je zien aan zijn zeer opmerkelijke Tweets (zoals hieronder) die vreemd genoeg genegeerd worden door de pers.Er wordt geen vraag over gesteld (hoe bizar is dat?), maar je ziet het ook aan zijn uitspraken en beloftes die hij in 2016 heeft gedaan en die nu volop worden uitgevoerd. Zie deze video (5’48”) waarin Trump vertelt waarom hij president is geworden, wat hem te doen staat, waar hij zijn privé kapitaal voor in gaat zetten -hij heeft zijn campagne zelf gefinancierd in tegenstelling tot andere presidenten- en wat zijn doel is in deze vier jaren. Of je nu voor- of tegenstander bent van Trump, je kunt niet meer ontkennen dat hij momenteel met een grote groep dappere strijders ergens naar toe werkt. Zie ook 22 december op het lijstje: verkiezingsfraude in de congresverkiezingen van 6 november, die overal gemonitord is en waarvan heel veel bewijsmateriaal is verzameld voor deze fraude.

Je zult helaas alleen zelf -als je dat aandurft en daarvoor kiest uiteraard- deze hele beweging moeten volgen via de alternatieve media en via Q, die dagelijks heel veel naar buiten brengt -zij het vaak met behulp van codes om uiteraard niet alle strategische manoeuvres prijs te geven- maar die korte tijd later wel begrijpelijk worden als er werkelijk stappen zijn gezet. Q heeft al heel vaak bewezen dat ze voorkennis hebben en over inside informatie beschikken. Daarom wil ik je aanmoedigen om ook jezelf te gaan informeren en ik geef je daarbij een aantal links die je kunt gaan bezoeken en volgen.

Er gebeurt nu veel áchter de schermen, omdat de mainstream media wereldwijd nu nog in handen is van de Deep State en wat je ziet gebeuren vindt vooral plaats in de VS, maar vergeet ook niet alle rellen in o.a. Frankrijk tegen Macron -een Rothschild-vennoot die o.a. meewerkte aan de overname van farmaceut Pfizer door Nestlé- en andere opstanden in Europa tegen de gevestigde orde, de dictatoriale EU met onverkozen bureaucraten. En kijk ook maar eens naar Engeland waar de Brexit niet verloopt zoals deze aan het volk is beloofd na het referendum. De Deep State regeert nog steeds in Europa.

Recentelijk zie ik voor het eerst in de MSM in de VS dat men gaat (MOET) gaan berichten over de hearings die onderdeel zijn van de ruim 60.000 ‘sealed indictments’ tegen de criminelen die de wereld al zo lang in hun greep hebben. Dat is een van de redenen waarom judge Brett Kavanaugh nu tot rechter is benoemd in het Hooggerechtshof van de VS, met vanzelfsprekend alle tegenwerking van dien vanuit de democraten, en die we uitgemeten hebben gezien in de mainstream media? Maar we gaan spoedig zien waarom hij daar zit.

Afgelopen weekend kon je op een enkele site lezen dat er een troepenmacht van ruim 100 man (305th) naar Cuba is gestuurd, naar Guantanamo Bay voor 400 dagen, om te assisteren in ‘Enduring Operation Freedom’. Even later werd dit bevestigd door Q. Gitmo (Guantanamo Bay) is verbouwd en staat (stond) leeg tot op heden. We gaan zien wat er in de komende 400 dagen daar te doen is voor de 305e divisie.

Onderzoek zelf, connect the dots, want het wordt hoog tijd voor de verandering naar een menselijke, eerlijke samenleving waarin armoede, oorlog, haat en verdeeldheid, veroorzaakt door een kleine elite groep, tot de geschiedenis van de mensheid behoren.

Zie hier een paar links naar Q posts en de alternatieve media die aangeven en laten zien wat er gaande is.

Alle Q posts kun je hier volgen: https://qposts.online/
Jordan Sather brengt veel video’s uit met actueel nieuws: deze is van vandaag (3 december 2018)

Q post vandaag

Sean Hannity (Fox News) over de witch hunt (Russia probe) van Mueller
QAnon Nederland: https://qanonnederland.wordpress.com/

 

©Irma Schiffers

 

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

 
43 reacties

Geplaatst door op december 3, 2018 in propaganda, Q, QAnon

 

Tags: , , , , , , , ,

43 Reacties op “Disclosure, Clinton Foundation, Bush Sr., Q en Trump

 1. Willem Smits

  december 3, 2018 at 8:33 pm

  We hebben echt slimme mensen nodig met het hart op de goede plaats die een effectieve mogelijkheid kunnen bedenken om dit zonder geweld op te lossen.
  Ik ben bang dat het niet gaat lukken.
  Mijn maag draait er van om.

  Like

   
  • jeanine

   december 4, 2018 at 10:52 am

   Die zijn er al lang en hard bezig, willem. Dat zien we niet omdat het verborgen wordt gehouden maar VOELEN kun je het heel goed: er is enorm veel turbulentie overal. En……..”angsten essen seelen auf”, dus wees niet bang maar BLIJ dat het eindelijk gaat gebeuren, met onze hulp.

   Like

    
 2. Sophietje

  december 3, 2018 at 8:53 pm

  Heyyyyy, wat goed dat weer weer bent!
  Uiteraard verschillen wij van mening waar het q en trump aangaat, in jouw wens:

  Onderzoek zelf, connect the dots, want het wordt hoog tijd voor de verandering naar een menselijke, eerlijke samenleving waarin armoede, oorlog, haat en verdeeldheid, veroorzaakt door een kleine elite groep, tot de geschiedenis van de mensheid behoren.

  Staan we eender..
  Fijn dat je weer schrijft. :) ♡

  Like

   
 3. J.C

  december 3, 2018 at 8:58 pm

  Ja hoop dat meer mensen wakker worden en de waarheid in de ogen kunnen en wil zien.
  Op youtube is nog een goede site: GLOBAL NEWS daar word nu uitgelegd dat mueller de onderzoeker van Trump naar de gevangenis gaat
  Dank Irma

  Like

   
 4. Pastoor Geudens

  december 3, 2018 at 9:37 pm

  Dit is op J.G. informatieservice herblogd.

  Like

   
 5. Tanja

  december 3, 2018 at 10:10 pm

  Irma, hartstikke goed stuk. Ik wou dat er op hoe zit het nu echt meer mensen met dergelijk nieuws komen. Gewoon een verademing. Ik volg alles nu 11 jaar lang op detailniveau en kan zeggen dat je goed zit. Helaas zijn er op hoe zit het nu echt ook lui die alleen maar tegen Trump, Qanon etc. aanschoppen en met problem, reaction solutiontheorietjes komen, maar nooit met een oplossing daarbij ook aanschoppend tegen collega’s. Raar dat er 2 tot 3 aanbieders zijn die met theorieën komen die de je nooit leest in de sites van de overige 8 miljard mensen. Maar dan ook echt helemaal niet. Niet in het Engels, Duits of Frans. Als je dan jouw informatie en die van Ella Ster er naast zet dan komen jullie met feiten en een positieve insteek, waarbij de mening van. In Zuid Afrika zouden ze zeggen Houd so aan!

  Like

   
 6. robvdz

  december 3, 2018 at 10:19 pm

  Hallo Irma,
  Ook ik heb mijn bijdrage weer mogen leveren en wel dit keer samen met Tony Gosling, de man uit Bristol die al sinds jaar en dag de Bilderbergkliek op de hielen zit.
  Mijn grote vraag als Oosterbeker was altijd, waarom was de slag om Arnhem eigenlijk verloren?
  Zelf heb ik het grote bloedbad wat daarmee gepaard ging geplaatst in het babylonische kader wat naadloos aansloot op de onderzoekingen van Tony.
  Wat ik al dacht blijft evident. De nazi’s zijn na de oorlog gewoon verder gegaan in de vorm van een EU met behulp van de OSS, nu CIA.
  Ik kan wel even doorgaan maar er zijn filmpjes van, gemaakt door de mensen van WE ARE CHANGE Rotterdam. Wil je ze zien, stuur ik deze. Wat dat betreft was ook dit jaar het kennelijk weer knap lastig om de deksel op de doofpot te houden!

  Like

   
 7. Mary Ash

  december 4, 2018 at 3:24 am

  I wish I could read your posts but given they are not in English, I would like to unsubscribe. So I respectfully request to be removed from your list. I know it is very important information and I’m so glad you are putting it out there—I just wish I could read it.

  Sincerely, Mary Ash >

  Like

   
  • robvdz

   december 4, 2018 at 5:11 pm

   Try Learning Dutch. I’ve learned to read and speak English!

   Like

    
 8. Rob van Huijgevoort

  december 4, 2018 at 6:04 am

  Dankjewel Irma voor de Links!

  Het lijkt me geen makkelijke en ook wel een enigszins eenzame route die jij gaat/leeft..

  Liefs en groet Rob

  >

  Like

   
 9. Caesar Lion Cachet

  december 4, 2018 at 10:14 am

  LS…

  Ik wilde ook graag (blijven) geloven dat Trump de grote verlosser zou worden en de Cabal zou oprollen ! Maar zoveel onbeschrijfelijke misdaden toelaten en dan de ” goede ” zaak dienen ?! Dat gelooft toch geen weldenkend mens meer !

  Like

   
  • jeanine

   december 4, 2018 at 11:38 am

   tegen welke krachten denk jij dat TRUMP moet vechten???Dat gaat niet in een paar jaar. Dit duivelse systeem is in duizenden jaren opgebouwd en NU is de tijd om er met wakkere en dappere mensen mee af te rekenen. Trump is één van die wakkere en dappere mensen. Wat doe JIJ?????

   Like

    
   • robvdz

    december 4, 2018 at 3:17 pm

    Ik weet wat Irma doet en gedaan heeft waarom wijs je dan naar haar terwijl we niet weten wat jij doet! Wie wijst naar ‘een ander’, wijst vaak met de rest van de vingers naar zichzelf.

    Like

     
   • Caesar Lion Cachet

    december 4, 2018 at 3:28 pm

    LS…

    Goeie vraag ! Ik ga voor niemand meer op de barricade maar probeer in ieder geval de zaken zo zuiver mogelijk te zien en daar hoort twijfel bij. Dualisme is waar wij als mens mee moeten leven en het kwaad bestaat al sinds het paradijs waaruit de moderne mens is gevlucht. Waar staat jou barricade ?!

    Like

     
    • Caesar Lion Cachet

     december 4, 2018 at 3:33 pm

     PS…

     Bedenk dat Hitler ook ooit goede bedoelingen had maar door de Zio Nazi Cabal is terug gefloten om het oorspronkelijke plan uit te voeren. Lijkt er op dat Trump het zelfde lot is beschoren en nu wordt weggehoond en achtervolgd door hen die hem nu uitlachen…

     Like

      
    • jeanine

     januari 18, 2019 at 3:46 pm

     jij hebt nog een lange weg te gaan als je nog in die leugens geloofd. Mijn barricade is al jaren: géén belasting meer betalen, geen dieven-zorg geld en wég uit Nederland, één van de grote spillen in het kwaad. ALLES achter gelaten en weg gegeven en nu sober in een anoniem dorp ver weg.
     Niet wat je zegt of denkt telt, maar de DAAD die je stelt. Wij mensen zijn liefde en licht wezens en die dualiteit is een brain-wash zoals bijna alles.

     Like

      
  • Treowd

   december 4, 2018 at 12:30 pm

   Inderdaad @Caesar Lion Cachet , behoorlijk opvallend dat al de kopstukken nog overeind staan bettreffende the grand chessboard. Of men valt zelf weg vanwege ouderdom maar zeker niet door toedoen van de door hun aangewezen zgn. leiders van de wereld. Die zitten lang en breed in hun pockets mee te graaien als nietsontziende graaiers en uitzuigers van de mensheid. De gewone mensen die daar voor dag en nacht aan het zwoegen zijn alles opbouwen voor ze voor enkele kruimeltjes. Hun zgn leiderschap is gekocht of men heeft een andere agenda via een occulte hierarchie aangestuurt, dat zijn ons zouden verlossen dat is net zoveel illusie als de zgn. stappen op de Maan…Men tracht gewoon uit te stellen zodat de AI agenda er doorheen gedrukt kan worden , daar ligt ontiechelijk haast in, follow the money….

   Like

    
 10. formidabele

  december 4, 2018 at 10:35 am

  Nou Irma, je bent lang van het toneel weggeweest, mogelijk dat internet je toch weer meer gaat interesseren?
  Ben blij dat je er weer bent!

  Like

   
 11. jeanine

  december 4, 2018 at 10:53 am

  dank je wel irma. Jij bent e
  één van mijn ROTSEN-IN-DE-BRANDING………

  Like

   
 12. Eddy

  december 4, 2018 at 10:59 am

  Dag Irma,

  Heel fijn om dit artikel te lezen. Over het algemeen word ik vrij depressief bij het lezen van berichten in de alternatieve media. Dit artikel biedt hoop en hoop doet leven.

  Wens je het allerbeste!
  Eddy

  Like

   
 13. jeanine

  december 4, 2018 at 12:18 pm

  opmerkelijk overigens dat david icke zo tekeer blijft gaan tegen trump……..

  Like

   
  • robvdz

   december 4, 2018 at 3:33 pm

   Jeanine; da’s logisch want kennelijk zijn er nog naïeve geesten die denken, hopen dat er eindelijk een verlosser komt die ons zal verlossen van het kwaad. Denkt men nu werkelijk dat de 46 lagen die boven de president onzichtbaar de machtszetel bekleden, er één bij zit die zorgt dat dat systeem zal verdwijnen? De ‘gewone mens’ zelf is willens en wetens bezig het eigen bestaan te vergallen incl. het systeem in stand houden middels te gaan stemmen, ofwel z’n stem weggeven aan een of ander kostuum en het meest misdadige apparaat, het bankwezen in stand helpen houden om over de farmacie maar te zwijgen. Oh ik zou bijna de NATO nog vergeten!
   En datzelfde kluitje blinde losers, waarvan er sommigen het bestaan om er openlijk vooruit te komen dat ze VVD of op een of andere gristenhondenpartij stemmen willen verandering???
   Internationaal idem dito…
   Net als de komst van Obama naïevelingen deed geloven dat er wat zou veranderen heeft men wederom geen flikker geleerd bejubeld Trump.
   Net als de narcose waar dit land in verkeert vooral tijdens verkiezingen en hoopt op verandering door maar weer eens te kiezen op een gefilterde/goedgekeurde partij waarbij men dom genoeg denkt dat alles echt, echt, echt eerlijk geteld zal worden…..
   En het dan vervolgens raar vinden dat alles bij het oude blijft. Het bekende treintje…

   Like

    
   • Irma Schiffers

    december 4, 2018 at 3:55 pm

    @ Rob, Dat is het probleem inderdaad.Men wacht een op een verlosser (ook een hoax helaas).

    Ik zie je reactie nu pas, want ik zat zelf een enorme reactie te typen ondertussen. ;-) Ik zie dat het bijna een ‘artikel’ is geworden. Ik wil niet eens in discussie gaan om dezelfde redenen die ik nu heb beschreven in het artikel. Ik geef informatie voor degenen die het wil weten en horen, en iedereen is vrij in de keuze die hij of zij maakt in dit leven. Leve de vrijheid van het individu en die wil ik graag (blijven) respecteren,

    Like

     
   • Caesar Lion Cachet

    december 5, 2018 at 10:28 am

    LS…

    Valt op dat je een mening hebt over alles en iedereen… De grootste verlossing is als je daar mee stopt. Bedenk dat je zelf een onderdeel bent van het geheel !

    Like

     
  • Irma Schiffers

   december 4, 2018 at 4:10 pm

   @Jeanine, Inderdaad, gebruik je persoonlijke filter zou ik zeggen. Er zijn er wel meer die ik volgde, maar nu ze de negativiteit blijven propageren (is het angst, frustratie, mind control of gefinancierde policy?) laat ik hen als medestrijders heel gemakkelijk los. We lopen van bovenaf bekeken met z’n allen een enorme mars en soms zie je koplopers, dan weer doodlopers, slapers en opnieuw koplopers die ineens een andere richting op gaan of weer een masker opzetten.
   Prima, kijk ernaar, oordeel niet en trek je eigen plan. Je kunt alleen maar inspiratiebron zijn zonder de leiding te hoeven nemen over anderen, want die leider hebben we allemaal in ons. Die hebben we in principe niet extern nodig. Geïnspireerd worden is een vrijwillige keuze van eenieder en kan die innerlijke leider in jezelf wakker maken. Meer is er niet te doen.

   Like

    
 14. Jenny

  december 4, 2018 at 3:39 pm

  Hallo Irma, bedankt voor al het goede,zware werk dat je hebt gedaan. Ik geef dat wat ik weet alleen nog door aan mijn volwassen kinderen en mijn partner en dan nog niet eens alles aan mijn partner, die zelf misbruikt is en niet aankan om te horen over sexueel misbruik bij kinderen en erger. ik heb veel bewondering voor alle voorlopers, zoals jij. ik heb mijn lidmaatschap van de VAra opgezegd omdat ik in de wereld draait door bijna elke dag iemand Trump hoor belachelijk maken. ik wens je fijne feestdagen en een heel goed 2019 met veel positief nieuws. Hartelijke Groeten Jenny Hoogendoorn ________________________________

  Like

   
 15. Irma Schiffers

  december 4, 2018 at 3:49 pm

  Helaas beseffen de meeste mensen niet wie we in werkelijkheid zijn en dat onze gedachten en beelden de wereld en de dagelijkse realiteit creëren en kleuren. Daar zit eeuwen van programmering, hersenspoeling en AI achter, dat maakt het zo vermoeiend en tot een langzaam proces. Zeker als de ruime meerderheid gewoon in hun tredmolentje blijft lopen, soms willens en wetens.

  We zijn nooit slachtoffers van één of andere macht, dat is rol die we aannemen. Je kunt ook de rol van de regisseur innemen, van je eigen film. Als we slachtoffer zijn gebeurt er helemaal niets.
  En momenteel is dt aan het keren; mensen wakker maken door (zij het nog kleine) zichtbare veranderingen, terwijl de deep state blijft regeren. Waarom zijn zij nog steeds aan de macht?
  Het geld regeert en wij -het volk- zorgen dat dat in stand blijft, door ze dagelijks op hun wenken te bedienen; bezig zijn met geld verdienen, zodat we nergens anders meer aan kunnen denken en nergens in geloven; niet in de conspiracy, maar ook niet in de positieve transformatie. Gevaarlijke ontwikkeling!

  Zodra er genoeg mensen zijn die de boel kunnen omtrekken, gaat dat ook gebeuren. Nee zeggen tegen AI, nee zeggen tegen vaccinaties, nee zeggen tegen GMO’s, de straat op, niks chip, niks TV (wie zegt dat je moet kijken naar dat Orwell-apparaat? Dat is een keuze van de regisseur, niet van het slachtoffer.
  Dat wakker worden en je daardoor -geweldloos- verzetten gebeurt nu steeds meer dankzij de dappere klokkenluiders, die dagelijks in aantal toenemen omdat zij ook wakker worden en een uitweg zien uit die afschuwelijke wurggreep die we matrix noemen. Ik ervaar dagelijks in mijn werk aan de telefoon dat mensen hun kracht (zichzelf) kwijt zijn op het gebied van relaties, werk, wonen, financieel etc. en daardoor niet doen wat ze willen doen (of zouden mogen/kunnen/eigenlijk moeten doen). Ik kan uit ervaring spreken en vertellen dat er grote positieve veranderingen plaatsvinden als men losbreekt uit die tredmolen, uit het slachtofferschap.

  En nu zijn er diverse helden die hun leven op het spel zetten (en helaas al velen die het daardoor al verloren zijn) omdat ze het ‘lage bewustzijn’ (lees: slavendom) van de meerderheid helemaal spuugzat zijn. Als we daar met z’n allen op wachten, gebeurt er niets en wordt de paniek en dus de greep van de machthebbers steeds groter, maar ook ‘slordiger’. ;-) Er is geen redder, wij zijn onze eigen redders die -als we daarvoor kiezen- de pioniers die met lichtzwaarden op kop gaan, een grote meerderheid kunnen vormen. It’s up to you, to me, to us!

  Als we maar allemaal eens eens gingen beseffen wie we zijn en wat we kunnen creëren, zelfs al met gedachten en positiviteit! Daar ga ik voor en daar blijf ik mee bezig. Alleen wat meer op de achtergrond want al die negatieve energie sloopt mij persoonlijk ook teveel; ik bouw liever mijn krachten op voor ná het instorten van ‘the house of cards’. En daar zitten we nu heel dicht tegenaan. Het staat iedereen vrij te doen, te denken, te laten wat we willen en daar blijf ik uiteraard helemaal van af. En zo kies ik ervoor om me niet te laten meeslepen om met mijn positieve gedachtenkracht dat afschuwelijke kaartenhuis in stand te houden. ;-)

  Like

   
  • Caesar Lion Cachet

   december 4, 2018 at 4:00 pm

   LS…

   Als je de belangrijke Reis hebt gemaakt, ga je de dingen meer zien zoals ze werkelijk zijn ! Beetje voor beetje !

   Like

    
  • Treowd

   december 5, 2018 at 11:12 am

   Mensen zouden zich niet moeten laten inpakken door de ego strelende smart -grid , dat is nu precies het satanische in alles mensen laten denken dat ze slim bezig zijn als ze hun slimme technieken in huis halen dus hun smart toestellen zoals de smart telefoons de slimme meters en smart t.v. etc. Het is juist helemaal niet zo smart aka slim men creerd hun eigen toekomstige individuele digitale kooi. Mocht er een fascistisch regime komen, de contouren worden nu al zichtbaar en het fundament daarvan is nu juist die smart grid en daar zou men beducht op moeten zijn…
   Je kunt beter stellen : Wie echt smart is, gaat juist niet mee in die smart hype en daarmee voorkom je juist afgestompt te worden op velerlei gebied. Bekijk zaken logisch en zie dat al dat smart gedoe juist het tegenovergestelde veroorzaakt als dat het zich maskerend voordoet. b.v. Via mobiele apparaten communiceren doorbreekt je sociale vaardigheden en je eigen controle over je aangeboren vaardigheden, daarmee kan men het juist ondermijnen en sturen richting afzwakking en een voor hun gewenste uitkomst. Daarnaast nemen al die apparaten je privacy weg en laat je hun systeem(en) je huis binnendringen met je eigen toestemmingen (de kleine lettertjes), men creeerd de eigen digitale kooi. En men kan zeggen ik heb niks te verbergen , dat kan maar men heeft wel zeer veel te verliezen, alles wat men vandaag “bezit” kan morgen met een muisklik verdwenen zijn inclusief bewegings en levensvrijheden…
   Think about it ! Wees werkelijk smart….

   Like

    
   • Treowd

    december 5, 2018 at 11:29 am

    De werkelijke kracht ligt bij de consument, deze bepaald uiteindelijk werkelijk vraag en aanbod. Hebben we peperdure toestellen nodig om even te vertellen waar we zijn of als we ergens nodig zijn? Nee een prepaid simpel toestelletje kan dat ook…daarbij moeten we altijd bereikbaar zijn?Oke soms wel uitgezonderd maar hebben we het niet overleefd tot dusver? Hadden we meer of minder zorgen zonder al die bereikbaarheid?
    Alles kent meerdere kanten , maar de richting waarin de wereld gaat ook, zouden we ( de mensheid) niet eerst van onze leiders een oprechte mentaliteits verandering moeten zien voordat we ze zoveel macht over ons gaan geven? Dat zou toch eerst vast moeten liggen die waarborging daarvan, is dat nu niet juist smart om dat eerst vastgelegd te hebben alvorens….? Be truly smart… wees werkelijk slim…
    Moeten we onbekabeld een internet of things bewerkstelligen of is bekabeld zelfs heel veel smarter gezien alle gevaren van wi-fi , micrwave 5G en hoger en de data spionage gevaren die het met zich meebrengt met het oog op een toekomstig fascistisch regime?
    We staan al met 1 been in die wereld….Tijd om het te keren nu het nog kan?

    Like

     
    • Treowd

     december 5, 2018 at 11:35 am

     Social Crediting, Cryptocurrencies and the Smart Grid

     Like

      
 16. robvdz

  december 4, 2018 at 5:33 pm

  Irma: Er zijn op dit moment wat inspirerende geesten actief zowel in Canada en Duitsland.
  Zoals bijv. Jordan Peterson en Ken Jebsen.
  Analytische denkers en ontwarders. Goede en welkome denkwerk vernieuwers die verhelderend werken contra de hersenspoelers zoals je terecht noemt en via de TV je wereldbeeld bezoedelen. In een van de vorige reacties noemde iemand, het afscheid van de VARA met die gruwelijke Mattijs van Nieuwkerk die fungeert als poortwachter en opinieleider samen met Jeroen Pauw. Weg met die TV! Dan ben je ook van die propaganda viezerikken af als de NOS.
  Ze brengen het nieuws over de ‘Gele Hesjes’ met als binnenkomertje dat het chaos en rotzooi brengt om zo de gem. vernederlander voor te kauwen om vooral maar sceptisch te zijn tegen iedere vorm van op of weerstand tegen de autoriteiten welke de meesten hebben erkent als autoriteit.

  Like

   
  • Sophietje

   december 4, 2018 at 11:06 pm

   Gele hesjes, color revolutie.

   Like

    
  • Caesar Lion Cachet

   december 5, 2018 at 3:25 pm

   LS…

   De gele hesjes worden lachend verwelkomt door de krachten die echt chaos willen. Vergis je niet: Ordo ab Chao !

   Like

    
 17. Akky van der Veer

  december 4, 2018 at 10:53 pm

  robvdzon: ik zou willen zeggen: amen, maar dat is onderhand ook een besmet woord, dus zeg ik: niet meer tv-kijken, maar volg je hart en blijf bij jezelf.

  Like

   
  • Sophietje

   december 4, 2018 at 11:00 pm

   ♡ voor lieve Akky

   Like

    
 18. Irma Schiffers

  december 5, 2018 at 12:00 pm

  Hilaqrisch! Tom Winter van NBC News wordt vandaag ineens wakker. De commentaren eronder zijn op zijn zachtst gezegd zeer vermakelijk ;-) https://twitter.com/Tom_Winter/status/1070138096916799488

  Like

   
 19. nan

  december 5, 2018 at 4:23 pm

  Hoi irma leuk/goed om jouw weer te lezen. Groetjes aan jouw en Noelle en je hond en je katten. Hoop dat je nog steeds lekker en goed zit in jouw paradijsje.
  Hartjes groet nan.

  Like

   
 20. Carla

  december 18, 2018 at 12:04 am

  dag Irma, allereerst dank en complimenten voor al je mooie en evenwichtige vertaalwerk.
  Ik wil wat linken meesturen die heel nauwlettend de ontwikkelingen in de US volgen. Het is deels een vorm van citizenjournalistiek en heeft een giga aanhang en educatieve uitwerking voor de bevolking. De groep heet American Intelligence Media, AIM, https://www.youtube.com/channel/UCv0dEcvXLOf4ZFvjCahK4Lw/feed en dit is de laatste video, https://www.youtube.com/watch?v=H7kf5tc7bA4
  De lijst is meer dan een jaar lang, met onderwerpen als Patent Theft Steals From All Americans,
  de fake zuckerberg Tyrants of Facebook, Google, Amazon, PayPal Exposed, de echte uitvinder van de facebook techniek Michel McKibben/groep The Miller Act Notice is a HUGE pitchfork against the Globalists, de schaduwregering https://www.youtube.com/watch?v=H7kf5tc7bA4The American SS Exposed
  Tot slot een goed voorbeeld om de economie te verbeteren https://www.youtube.com/watch?v=Wf-Q0BuRU6Q
  Het kost(te) wat tijd om de lijnen te volgen, maar ik lees geen kranten, en dit is spannender dan wat voor politie- of sciencefictie serie. met gegarandeerd elke keer een wordt vervolgd.
  En natuurlijk is er nog veel waardevols naast. Maar het helpt mij om een grote lijn te volgen.
  Met hartelijke groet, Carla

  Like

   
 21. Tinni The Tinfoil Hatter (Tinni)

  januari 2, 2019 at 7:22 pm

  Hoi Irma,

  Ik wens je een prettig verloop in 2019 en absoluut ook een goede gezondheid !

  Ik heb jaren geleden een documentaire over Winni Mandela gezien en daarin werd zij afgeschilderd als iemand die veel tegenstanders heeft laten vermoorden.
  Nu is er pas geleden een film van haar leven gemaakt (die ik niet gezien heb) en daarin zal er geen openheid over door haar vermoorde tegenstanders worden gedaan.
  Het is geen leuk nieuws (of goed nieuws).

  Zo werden er in de laatste jaren veel ‘verbloemde’ films & series gemaakt over een aantal elite-figuren.
  Deze films en series zijn gemaakt om een ‘menselijke’ kant van de elite personages te laten zien.
  Ook films & series over soldaten, die ‘super-empathisch’ zijn, zijn gemaakt om ‘goodwill’ te creëren bij ‘het volk’ (mainstream-people).

  Wellicht gecombineerd een ‘luchtig’ artikel waard ?-)

  Veel liefde
  Tinni

  Like

   
 22. Bernhard Schat

  augustus 30, 2019 at 5:32 pm

  Ohm namo narai !

  Om de arrestatie van ‘de heer’ Epstein te vieren was ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje.
  Op 13 juli 2019 om 23.00u werd ik door een studentje psychologie binnen een paar minuten al weer met complottheorieën in het beklaagden bankje gezet…

  Na Sumatra tsunami 2x , Christchurch 2x , Zeerijp 2x en Ternate [Ambon] nu minstens 3x 2x te laat in Ternate…
  Binnen 12 uur lokale tijd was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [Ambon].
  Mijn kritiek op een geneeskundige wetenschap met medische zegeningen als; aderlaten, elektroshocks, lobotomie, Mk-Ultra, eugenetica en Sociale engineering nogmaals ventilerend.
  Met pioniers als Mengele en Gothlieb voor mij nog steeds een duivelse wetenschap.

  Met name op de faculteit der psychologie in Groningen hadden ze [na alles] nu wel beter kunnen weten.

  Gevolgd door een bliksemse donderbui [met hagel] precies een maand later 13 augustus 2019 had ik hiermee mijn zegje als AardbevingsGroninger en donder en bliksempredikant weer gedaan.

  Sinds Epstein zichzelf heeft gewurgd zijn complottheorieën nu gelukkig voor iedereen vrij eenvoudig toegankelijk.

  Dan kan ik nu na ongeveer 25 jaar eindelijk weer eens terug komen op mijn waanvoorstellingen van begin ’90.

  Volgens mij heb ik ‘de heer’ Epstein gesignaleerd in het centrum van Groningen in het begin van de 90er jaren.
  Hij was in het gezelschap van, of op en om en nabij Jimmy Savile, Demmink, George Soros, Beatrix, Mabel, Friso, van Korlaar, Berlijn, een de Rothschild, de bisschop en andere hoogwaardigheid bekleders, destijds aan de studie in Groningen.

  Het was in de tijd van het I.R.T. van Traa en Dutroux.

  Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen destijds .

  Bedankt!

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: