RSS

George Soros, wees op je hoede!

03 jun

engelse vlag

Geroge sorosNa mijn vorige post (‘meet Bill Gates’, NL ondertiteld) is het ook tijd om in te zoomen op een andere duivelse speler, de financier achter de Antifa-activisten.  Een man, die op zoek is naar het domineren van de wereld en totale controle, de ” verdeel en heers-strategie, en promotie van een meedogenloze burgeroorlog, die zich uitbreidt tot de hele wereld.  Op dit moment lijkt hij daar zeer goed in te slagen.

Maar zijn grootste angst is, dat de mensen wakker worden en hem zien voor wie hij is. We kunnen tegenwoordig, omdat we in staat zijn om de feiten aan elkaar te knopen als we hem zelf horen praten, luisteren naar zijn nietsontziende harde woorden.

Zie dit artikel van twee jaar geleden, maar actueler dan ooit, voor een beter begrip van het feit waarom George Soros een zeer gevaarlijke ‘poppenspeler’ is. (Met Nederlandse ondertiteling, die kun je rechtsonder aanzetten).

 

 

En zie ook deze tweet met een kort video-fragment, waarmee de connectie tussen Hillary Clinton en George Soros heel duidelijk wordt.

Antifa logoEn is het toeval dat het logo van Antifa erg veel weg heeft van een ander logo uit onze pijnlijke geschiedenis? Gezien de uitspraken van Soros in bovenstaande video beginnen bij mij persoonlijk wel alle alarmbellen opnieuw te rinkelen.

Blijf zelf nadenken en wees zelf de verandering!

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site mogen gedeeld en geheel of gedeeltelijk worden gepubliceerd, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
11 reacties

Geplaatst door op juni 3, 2020 in Uncategorized

 

11 Reacties op “George Soros, wees op je hoede!

 1. Janneke Monshouwer

  juni 3, 2020 at 5:06 pm

  Hai lieve Irma, de vorige video (Bill Gates) had ik meteen doorgestuurd naar mijn net werk (1000 man) en zojuist deze weer, zo belangrijk vind ik het wat je doet! Aan de reacties te zien wordt het echt bekeken, ook door verknochte NRC-lezers… en serieus genomen. Wow! Dit is zo hard nodig!!! DANK JE WEL, liefs van Janneke

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 3, 2020 at 6:19 pm

   Ha Janneke, dank je wel voor het delen! Heel belangrijk nu, de heersende agenda komt steeds meer aan de oppervlakte waardoor men het beter kan zien in deze tijd. Jij maar weer succes met je gedegen onderzoek en schrijven. Zodra je een nieuw boek uitbrengt, hoor ik graag direct daarover van je. Ook dat kunnen we weer gaan uitzetten. Met elkaar staan we sterk. Liefs van deze kant, Irma

   Like

    
 2. Pentahof

  juni 3, 2020 at 6:42 pm

  Beste Irma, je mag mijn webste http://www.pentahof.nl ook op je collegae lijst zetten als je wilt. Ik ken heel veel van de namen die er al op staan.

  Gr. Pieter van der Meer sr

  Like

   
 3. Mary Ash

  juni 3, 2020 at 9:45 pm

  Please unsubscribe me from this list. I can not read Dutch and I can never find an English translation option, unfortunately. I believe in what you are doing but there’s no point in receiving the Dutch version newsletter. Thank you! Wishing you and all humanity the ver best always, Mary Ash

  >

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 3, 2020 at 10:05 pm

   Dear Mary Ash, you can click on the English flag and you will read, hear and see the English version.
   Furthermore, Unfortunately I can not unsubscribe you. You can do it yourself by a click on Unsubscribe, below at the notification mail. Best, Irma

   Like

    
 4. Marijke

  juni 3, 2020 at 10:11 pm

  Deze S. was al berucht in het blad George van jfk jr.

  Like

   
 5. Tanni

  juni 7, 2020 at 12:33 pm

  Mijn hart brak toen ik hem hoorde zeggen hoe hij als 14 jarige jongen mee moest met zijn adoptie vader om de huizen en bezittingen van zijn Joodse medeburgers, vriendjes etc leeg te halen, hij maakte toen de ergste vorm van evil mee Ik voelde wat hij toen voelde.
  Deze man is in de kern geen monster, hij is tot een monster gemaakt door een kwaadaardig systeem wat zijn weerga niet kent. En hij zag dat eigenlijk niemand, niemand opstond om zijn mede joden te helpen. Iedereen keek toe en zweeg. ( op een enkele dapperen na) ik begrijp dat hij diep vanbinnen nooit over dit diepe onmenselijke trauma is heen gekomen, en dat hij nog altijd handelt vanuit die pijn die hem toen is aangedaan. Hij kan niet meer van mensen houden…dat is hem toen afgenomen en hij neemt nog altijd wraak. Zoals vaak gebeurt met ernstig getraumatiseerde mensen. Ik praat zijn daden niet goed, maar ik voel wel diepe diepe compassie met hem.

  Wat zou er energetisch gebeuren ( alles is tenslotte energie, wij en hij ook) als we hem vergeven en liefde naar hem toesturen als we dat met veel mensen doen heeft dat impact op hem, op ons, op de wereld. Hoe veel meer effect zou dat kunnen hebben dan dat we hem elke dag veroordelen? Ik kies voor liefde en vergeving 🙏🏼❤️

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: