RSS

Breaking: undercover journalist filmde training ANTIFA-activisten

05 jun

engelse vlag

In het laatste artikel ‘George Soros, wees op je hoede’ van 3 juni jl. kon je horen en zien wie deze Soros is, onder andere de grote (duivelse) financier achter allerlei ‘dubieuze’ actiegroepen als Black Lives Matter, KOZP (kick out Zwarte Piet), AVAAZ en nu overduidelijk -en wederom- ANTIFA (BLM).  Kijk maar eens naar dit staatje. Is dit louter toeval met de november-verkiezingen in de VS in het vooruitzicht?

Black LIves MatterMaar wat is er in ‘vredesnaam’ aan de hand in de wereld, met die plotselinge gewelddadige protesten, plunderingen en moorden, die zich over de hele wereld beginnen te verspreiden?

Er is ineens overal sprake van racisme, ogenschijnlijk naar aanleiding van de moord op George Floyd. Candace Owens Candace Owensvertelt overigens een hele andere kant van dit ‘verhaal’, feiten die wij niet (mogen) weten.  Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, klik dan hier.  In een twitter-bericht zie je een BLM-protester die een ‘vermomde blanke Antifa’-Twitter BLMdemonstrant aanspreekt en het niet pikt dat zij hiervan de schuld krijgen. Dat kun je hier zien. Een zeer dappere dame te midden van een trieste realiteit!

Ondertussen verkondigen de media maar al te graag dat de ANTIFA / BLACK LIVE MATTERS – activisten vreedzame demonstranten zijn.  Niets is minder waar!

Project Veritas is sinds vorig jaar weer heel actief in het naar buiten brengen van video’s,  opgenomen met de verborgen camera en door een podium te bieden aan die ‘klokkenluiders’. Insiders die werkzaam zijn bij onder andere Facebook, CNN, ABC-news, Twitter, YouTube, Pinterest en onlangs zelfs in ziekenhuizen betreffende desinformatie over het Corona-virus en diverse IC’s.  Al die video’s kun je vinden op hun website.

Maar nu hebben ze, gezien de escalerende situatie in de wereld, voorrang gegeven aan een undercover journalist die infiltreerde in de ANTIFA-beweging. Schokkend om te zien wat de ANTIFA-activisten leren tijdens hun trainingen. De telefoons moesten uiteraard buiten blijven tijdens die trainingen. Toch heeft de betreffende journalist kans gezien e.e.a. te filmen. Ik zal de video en het artikel hieronder plaatsen, welke overigens in no time werd weggehaald op YouTube in het kader van de toenemende censuur.   Daarnaast wil ik dit -hetgeen in deze video wordt gepropageerd tijdens die trainingen-  even in het Nederlands vertalen. Werkelijk schokkend!

Chris, Antifa Gevechtsinstructeur: “Als je een goede stoot uitdeelt tegen een nier of een lever, zal dat hen flink verlammen. Ze zullen dubbel klappen en veel pijn voelen. Of als je een van de zwevende ribben breekt, die zijn klein en bevinden zich hier. Dat is ook heel pijnlijk. Ze kunnen daarna nog maar moeilijk bewegen of ademhalen.   Dus elke rake klap tegen het lichaam geeft je alle tijd van de wereld om weg te rennen terwijl zij dubbel klappen van de pijn. Of je slaat daarna nogmaals hard als je het echt heel erg persoonlijk wilt maken.”

Chris, Antifa Gevechtsinstructeur: “We wilden gewoon, binnen deze ruimte, het idee van zelfverdediging opnieuw formuleren, omdat je niet simpelweg door een ‘aanvaller’ wordt gepakt. Maar het is als het ware een beslissing die je neemt om terug te vechten. Feitelijk gewoon door te zeggen, ‘ik ben een mens, en ik neem deze ruimte in beslag en ik zal niet met me laten sollen.”

Chris, Antifa Gevechtsinstructeur “Ja ja ja! Dus als dit ze nog niet uitschakelt, dan ja… de neus, de ogen, steek ze in de ogen…. Absoluut!”

Chris, Antifa Gevechtsinstructeur: “We noemen dit een veilige ruimte om agressie te beoefenen. Maar geen agressie tegen elkaar, maar eigenlijk gewoon een ruimte die, als je dat wilt of jezelf wilt uitdagen, om te werken aan het inzetten of benutten van dat soort energie.”

Zie hier het artikel en de video:.

De vraag is dus wederom, is het werkelijk zo vreemd dat Trump ANTIFA onlangs tot een terroristische organisatie heeft bestempeld? Een vraag die helaas onmogelijk te beantwoorden is als we slechts de ‘omgekochte’ mainstream media en de politici blijven volgen!

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd en gedeeld worden, mits de bronnen worden gerespecteerd

 
8 reacties

Geplaatst door op juni 5, 2020 in #Antifa, Klokkenluiders, propaganda

 

Tags: , , , , , ,

8 Reacties op “Breaking: undercover journalist filmde training ANTIFA-activisten

 1. Jozef Aerts

  juni 5, 2020 at 9:37 pm

  Beste Irma, ik volg je wel, maar wat je hier ziet, zijn technieken die je kan leren voor zelf verdediging als je op eender welke wijze aangevallen wordt, Ik heb dat boek in mijn bibliotheek, en denk dat er op het menselijk lichaam meer dan 100 plaatsen zijn om de aanvaller uit te schakelen zonder wapens. Ik lees dit wel maar daar stopt het bij.
  groetjes Jozef

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 5, 2020 at 11:00 pm

   Hallo Jozef, de video is recent en er is undercover gefilmd door de Veritas journalist die deze trainingen volgde (en dus registreerde). Dit is wat je ziet in de straten, vooral in de VS en het gaat erom dat er blijkbaar trainers zijn die deze zelfverdedigingstechniek doorgeven aan ingehuurde Antifa activisten.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juni 6, 2020 at 9:33 pm

   Zie hier de audio van James O’Keefe van Project Veritas in gesprek met Sean Hannity (Fox News) die eveneens verstand blijkt te hebben van martial arts-technieken. Hij praat over de gevaarlijke techniek die als zelfverdediging is bedoeld, maar nu als aanvalstechniek wordt beoefend, onder de vlag van zelfverdediging. Dat is bepaald een zeer gevaarlijke ontwikkeling https://www.youtube.com/watch?v=Q0qNAfi3OHQ

   Like

    
 2. Janneke Monshouwer

  juni 5, 2020 at 10:10 pm

  Goed zo Irma, Wat een goed werk. Ja we moeten heel wakker zijn. Rascisme is heel erg, maar de anti-rascisme beweging wordt nu zeer misbruikt om Trump weg te werken, terwijl Trump juist zo goed samenwerkte met alle lagen van de bevolking, hij doet veel voor de ‘black community’, in tegenstelling tot vorige presidenten. Het is allemaal anti-Trump. En het is alweer internationaal, net als veel vorige grote demonstraties. Het valt me ook weer zo op dat de Nederlandse TV weer met allemaal anti-Trump propaganda komt. Anti-Trump journalisten worden extra in praatprogramma’s uitgenodigd om weer een opruiend verhaal te doen, en zelfs ook weer anti-Rusland. Waarom ons ook weer opstoken tegen Rusland? Hier moet toch een enorm reclamebureau achter zitten? Ik denk bijvoorbeeld aan Reclamebureau Bell Pottinger in Londen. Op 2 oktober 2016 werd onthuld dat het het Britse PR-bedrijf Bell Pottinger $540 miljoen kreeg voor het maken van nep terroristen-video’s in Irak, na de invasie in 2003 van de Britse en Amerikaanse legers. Het ging om het maken van valse Al Quada-video’s, nepnieuwsartikelen voor nieuwszenders en propagandavideo’s. Het bleek dat het Britse PR-bureau in het hart van een Amerikaanse militaire inlichtingendienst werkte… Zie: http://labs.thebureauinvestigates.com/fake-news-and-false-flags

  Al deze anti-Trump propaganda moet dan toch ook grootschalig georganiseerd en gesponsord zijn, daar moeten toch opdrachtgevers en organisatoren/uitvoerders achter zitten? Dat kan toch niet anders? Veel succes Irma! Lieve groet van Janneke Monshouwer http://www.andernieuws.eu

  Like

   
  • Rick

   juli 6, 2020 at 6:32 pm

   Beste Janneke,

   persoonlijk vind ik Trump een verwarrend fenomeen. Aan de ene kant lijkt hij inderdaad een soort dwarsligger te zijn van bepaalde gevestigde machten en krachten, ofwel de machtselite. Hoe deze exact in elkaar zit weet ik nog steeds niet zeker. Maar ik weet wel vrijwel zeker dat de Zionistische pro-Israel club, die zowel binnen als buiten Israel opereert, één van de grootste en invloedrijkste facties is van wat we de ‘machtselite’kunnen noemen. Daar lijkt hij een flinke marionet van te zijn als je kijkt naar zijn acties.

   Hoe zie jij dat?

   Rick

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juli 6, 2020 at 8:26 pm

    Hallo Rick, Janneke mailde zojuist een antwoord op jouw vraag naar mij toe, bij deze hieronder:

    “Beste Rick, Kijk, als je vragen hebt, en je bent nieuwsgierig, dan ga je op zoek naar de waarheid.
    Ik ben ook op zoek gegaan. Ik heb zelfs het boek gekocht dat hij had geschreven voor de verkiezingen van 2000.

    Toen had hij al dezelfde idealen als bij de verkiezingen in 2016.
    Dat is interessant. Ik raad je aan om dat boek te lezen: The America we Deserve (2000).

    En ik raad je aan om mijn boek (zoektocht) te lezen: Trump, Grondwet & Wereld’ (2018).
    Daarin schreef ik gegevens die ik vond. En ik bleef alert.

    Ik begrijp goed dat je vragen hebt, die heb ik ook.
    Ik heb vragen over zijn houding tegenover bijvoorbeeld Israël en Venezuela.
    Maar tegelijkertijd begrijp ik goed dat hij niet alles in één keer kan ‘omtoveren’.
    Hij moet een bepaalde strategie volgen, die ik niet ken. En hij heeft veel support nodig van de bevolking,
    anders kan hij zijn werk helemaal niet doen.

    Mijn aller belangrijkste conclusie is dat de vorige presidenten zeer ‘van de verkeerde kant’ waren,
    (daar gaat mijn boek over: ‘Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond’ . Heb je dat gelezen?)
    De vorige presidenten waren hulpjes van het ‘kwaad’, dat de wereld regeert,
    terwijl Trump nu de grote groep in de wereld vertegenwoordigt die het goede nastreeft en bijdraagt aan de ontmaskering en het stoppen van het kwaad. En denk eens na: waarom zou hij anders zoveel weerstand krijgen???

    We zitten dus in zeer spannende tijden… een ontmaskering van het kwaad dat de wereld regeert, om een einde te maken aan die wereld-dictatuur. Ik hoop van harte dat Trump in 2020 weer wint.

    Ook raad ik je aan om naar de (live) campagne-bijeenkomsten te kijken, en dan zelf goed te voelen wat dit bij jou teweeg brengt.
    Wat Trump ook doet is: de bevolking zelfvertrouwen geven. Dat is super belangrijk. De vorige presidenten namen dat zelfvertrouwen af, heersten met het zaaien van angst. Het kwaad zaait altijd angst. Daar moeten we wakker in worden/zijn.

    En ik wens iedereen veel inzicht, waarheid, wijsheid, sterkte en moed toe,

    Groetjes van
    Janneke”

    Like

     
 3. Dirk van HAAREN

  juni 6, 2020 at 11:29 am

  Irma goedemorgen,

  Dank voor je mail. De link van Q heb ik inmiddels een paar keer doorgegeven. In deze link van iemand die in aanraking is gekomen met antifa. https://youtu.be/a7KdGQps_lU

  Met een groet een fijne dag.

  Dirk van Haaren

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: