RSS

Brief Aartsbisschop Viganò en Vernon Coleman (over Corona)

12 jun

We hebben allemaal wel ergens kunnen lezen dat Aartsbisschop Carlos Maria Viganò op 7 juni een open brief aan President Donald Trump heeft geschreven en gepubliceerd. Viganò is een voormalig apostolisch nuntius in de Verenigde Staten.  Aartsbisschop Viganò is kritisch naar paus Franciscus en hij prijst Trump in zijn moeizame maar moedige strijd tegen de Deep State. In de brief maakt hij ook melding van het feit dat er naast een  ‘Deep State’ ook een ‘Deep Church bestaat. Beiden strijden zij volgens Viganò ‘aan dezelfde kant, maar dan met verschillende wapens’.

President Trump reageerde op Twitter en liet weten dat hij zich vereerd voelt.  Hij stelde ‘ik hoop dat iedereen, of je nu godsdienstig bent of niet, deze brief leest’.  Deze mening ben ik absoluut ook toegedaan, en daarom ben ik wederom aan het vertalen geslagen. Ik heb een video gevonden van Lifesitenews.com en deze heb ik vertaald en ondertiteld, zodat de hele brief in het Nederlands te lezen en te beluisteren is. Een aanrader! Zie hier de ondertitelde video: (10’17”)

 

Daarnaast heb ik een verzoek gekregen van Ad Broere om een andere video te vertalen en te ondertitelen. Deze video is een statement van voormalig huisarts in Engeland, Vernon Coleman en tevens bestseller auteur en heeft meer dan 100 boeken op zijn naam. Hij spreekt over de absolute waanzin van de COVID-19 ‘gekte’ en dientengevolge de bizarre regels en wetten. Ik vond ook deze de moeite waard om te vertalen en te ondertitelen. Bij deze. Goed luisteren en delen waar je maar kunt. Het artikel van Ad Broere vind je hier.   Zie hier de video: (eventueel ondertiteling aanzetten, rechts onderin).

 

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’  en mogen gedeeld en gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

 

 

 
23 reacties

Geplaatst door op juni 12, 2020 in Corona, Covid-19

 

Tags: , , , , , ,

23 Reacties op “Brief Aartsbisschop Viganò en Vernon Coleman (over Corona)

 1. adje koetsenruyter

  juni 12, 2020 at 1:43 pm

  Dankjewel Irma, ik deel dit graag

  Groet Adje

  Like

   
 2. Jeanine Hoefnagels

  juni 12, 2020 at 2:06 pm

  mooie brief maar met een ding ben ik het niet eens. IEDERE ziel krijgt de kans om naar het licht terug te keren. Geen énkele ziel is verdoemd, alleen door eigen keuze. Deze verdwaalde zielen worden regelmatig bezocht door lichtwerkers na hun overgang en hun wordt hulp aangeboden. Als zij die weigeren blijven ze in de duisternis en dat is HUN keuze. Deze wijsheid heb ik uit een van de boeken van thea terlouw : De cyclus van leven en dood, Een cirkel doorbroken, en De Heelkamers. Schitterende boeken die mij zéér helpen bij het verwerken van het verlies van mijn partner. Tot slot: bedankt irma voor de goede vertaling van deze bijzondere brief.

  Like

   
 3. Léon Vrins

  juni 12, 2020 at 10:02 pm

  Ik heb zo mijn twijfels bij die brief. Ik kan weinig tot geen bewijs ontdekken voor de vele beweringen die de aartsbisschop ten beste geeft. Ik zie ook niet wat Trump al gedaan heeft om bepaalde misstanden uit de wereld te helpen. Zou hij niet een onderzoek laten instellen naar 9/11? Nog niets van gemerkt. Hoeft ie trouwens ook niet te doen hoor, want door vele vasthoudende onderzoekers is zo ongeveer alles al blootgelegd. Hij hoeft alleen maar te regelen dat die mensen het podium krijgen wat ze verdienen, zodat de wereld kennis kan nemen van de waarheid van wat er op die dag gebeurd is. Dat zou een echte nagel aan de doodskist zijn van Deep State. Voorlopig zie ik het hem nog niet doen, want daar is meer voor nodig dan een grote bek, namelijk echte moed. Hij wordt naar mijn smaak op een iets te hoog voetstuk gezet. Wat deed en zei hij bijvoorbeeld n.a.v. de gebeurtenissen bij Charlotsville? En wat betekende zijn goedkeuring van die oliepijpleiding bij Standing Rock voor de natives? Hij betoonde zich daar een respectloze blaaskaak. Hier wil ik het voorlopig even bij laten, ik heb mijn teiltje al klaar staan om de modder op te vangen die nu over mij heen gestort zal worden. E.e.a. neemt overigens niet weg dat ik veel waardering heb voor wat Irma en haar medestanders naar buiten brengen, maar ik behoud mij het recht voor om kritisch te blijven naar beide kanten.

  Like

   
 4. Irma Schiffers

  juni 12, 2020 at 10:33 pm

  Kritisch blijven is iets wat iedereen nu meer dan ooit moet doen. Er is al langer een ‘podium’ in de maak, maar zoals William Barr afgelopen week opmerkte ‘the wheels of Justice are turning slow, but everyone is going to be held accountable’. Over dat podium… binnenkort meer. Hij is al lang bezig met een news-channel en de rest kan straks in de kliko. Ook 9/11, MH17… het komt straks allemaal naar buiten, maar niet via de mainstream zoals we die nu kennen. ;-)

  Like

   
  • Léon Vrins

   juni 13, 2020 at 9:31 am

   Een groep onderzoekers is al geruime tijd bezig een zaak betreffende 9/11 op de rails te krijgen, maar dat moet goedgekeurd worden door een grand jury. Dat gaat dus buiten Trump om. Maar , om het nog eens over deze man te hebben, hoe is hij eigenlijk aan zijn vermogen gekomen? Is het waar wat sommige onderzoekers naar buiten gebracht hebben dat hij er een handje van had zijn rekeningen gewoon niet te betalen en met een stel dure advocaten zijn schuldeisers ‘kalt te stellen’?
   Voorlopig heb ik nog geen enkele aanleiding mijn mening te herzien, dat hij veel te veel credits krijgt.

   Like

    
   • John

    juni 13, 2020 at 11:23 am

    Deze president is de eerste die daadwerkelijk zijn soldaten terug haalt uit de Sirië. Heeft ook de aanwezigheid in Afganistan afgedaan als zinloos. Verder de eerste president die kindermisbruik heeft aangepakt. Als ik het juist heb zijn er al zo’n 1500 figuren opgepakt hiervoor. Als we ons verdiepen in de deep state dan moeten we beseffen dat dit geen geringe klus is en dat de msm massaal tegenwerken.Alleen het idee dat de msm tegenwerkt moet ons te denken geven. Om te weten waar we mee te maken hebben moeten we ons verdiepen in de betekenis van propaganda zoals deze is omschreven door Edward Bernays en zijn ‘engineering consent’. Iedereen die nog denkt dat politici er wel eens naast kunnen zitten begrijp nog niet dat dit heel bewust en opzettelijk gebeurt. Je verzetten tegen de heer Trump zal men welgevallig beschouwen, het is hun gelukt. We behoren dan tot de schaapjes bij wie de ‘boodschap’ netjes naar binnen is gebracht. Mahatma Ghandi zei het reeds, “Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.” ‘Beschaving begint met het stellen van vragen’ schreef de Joodse filosofe Hannah Arendt reeds. Ze bestudeerde de processen van Eichmann, die de hoofdrol speelde in Hitlers Endlösungsprogramma. Het was, zo zegt Arendt, niet de aanwezigheid van kwade bedoelingen, maar de afwezigheid van kritisch denkvermogen en de kritiekloze opvolging van bevelen van hogerhand. Ik wens een ieder veel wijshweid in deze turbulente tijden.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 13, 2020 at 12:13 pm

     En dit is precies waar het om draait. Maak je los uit de kudde, vind jezelf terug en zoek naar antwoorden. Het probleem is momenteel juist, hoe dit te doen als het je aan informatie ontbreekt, en je maar eenzijdig wordt ‘ingelicht, voorgelicht (lees:)voorgelogen’. Daar komt een einde aan. Ben momenteel bezig met de vertaling van een zeer interessante ontwikkeling voor de nabije toekomst. De tijd van de mainstream media, de censurerende partijen, is slechts nog geleende tijd. Ik word er alvast blij van ;-)

     Like

      
     • John

      juni 13, 2020 at 12:50 pm

      klopt, in het begin is het niet eenvoudig je los te maken van je eigen overtuigingen en je open te stellen voor alternatieven. En waar vind je deze? Ik heb een achtergrond in de geschreven media en ik weet nog als de dag van gisteren dat ik de eerste verhalen over o.a. chemtrails afdeed als idiote verhalen van complotdenkers… nu weet ik wel ‘beter’. Vaak is het goed om rustig kennis te nemen van alternatieven, cafe Weltschmerz doet wat dat betreft goed werk. Dank nogmaals voor jou bijzondere werk Irma, heel bijzonder ben je! En je maakt me al heel nieuwsgierig naar je nieuwe bijdragen…;-)

      Geliked door 1 persoon

       
      • Leon Vrins

       juni 13, 2020 at 9:32 pm

       Café Weltschmerz is mij sinds kort bekend, op aanraden van een vriendin en ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast. Wat mij vooral aansprak is de manier waarop de gesprekken gevoerd worden, niet vanuit een vooroordeel maar vanuit oprechte twijfel en/of nieuwsgierigheid. Dat is ook mijn insteek en soms duurt het best lang voor ik van bepaalde twijfels verlost ben. dat hangt voornamelijk af van wat er aangedragen wordt aan materiaal en de manier waarop, zodat ik zelf daarmee aan de slag kan.

       Like

        
     • Léon Vrins

      juni 13, 2020 at 9:27 pm

      Maak je los uit de kudde. Prima advies! maar voeg daar dan aan toe: sluit je niet aan bij een andere kudde…

      Like

       
    • Leon Vrins

     juni 13, 2020 at 2:44 pm

     Ik houd niet dagelijks bij wat Trump zo al doet en gedaan heeft. Soldaten uit Syrië terughalen is prima, maar zijn ze nu allemaal weg? En al die andere landen waar nog steeds Amerikaanse soldaten zitten? Zijn ze inmiddels ook weg uit Afghanistan, gelet op de door hem als zinloos bestempelde aanwezigheid aldaar? Dat niet Trump de oorzaak is van alle Amerikaanse militaire aanwezigheid in andere landen is evident, tenslotte wordt iedere president opgezadeld met de daden van zijn voorgangers.
     Dat hij ze om allerlei redenen niet overal kan weghalen lijkt me ook aannemelijk.
     Wat zijn daden m.b.t. de daders van kindermisbruik betreft laat ik me graag voorlichten: waar kan ik de informatie vinden waaruit op boven iedere twijfel verheven wijze blijkt dat het inderdaad Trump was die hiertoe de aanzet heeft gegeven en niet bijvoorbeeld allerlei mensen uit de lagere echelons? Dat we niet alles moeten geloven wat de msm ons voorschotelen weet ik al geruime tijd, maar dat wil niet zeggen dat ik dan maar klakkeloos aanneem wat vanuit andere hoeken en gaten wordt beweerd. Dat is dus het probleem: hoe kan ik weten of het klopt wat door wie dan ook wordt beweerd? In sommige gevallen wordt voldoende echt, controleerbaar bewijsmateriaal geleverd en dan weet ik dat het betrouwbaar is. 9/11 is daar een voorbeeld van, maar meestal blijft het bij beweringen die niet nader onderbouwd worden op een wijze dat het voor mij betrouwbaar is.
     Neem pizzagate. Hier zou het gaan om kindermisbruik van het ergste soort in de kelder onder het pizzarestaurant Comet Ping Pong. Enig speurwerk leverde op dat dit een hoax is, want onder dat restaurant zit geen kelder……
     Hebben de verspreiders van dit nepnieuws zich al gemeld met excuses aan alle mensen die ze hebben misleid en vooral aan de mensen die dat restaurant runnen, vanwege de schade die dat heeft opgeleverd?

     Like

      
     • John

      juni 13, 2020 at 4:40 pm

      Ik zie dat u zelf al antwoord geeft op de eerste vragen, een juiste constatering lijkt me. Verder heeft de heer Trump bij het aanvaarden van z’n ambt gelijk voorang zou geven bij het aanpakken van kindermisbruik. Geen president die dat voor hem heeft gedaan. Om nu te denken dat het wellicht lagere echelons zijn die dat aansturen lijkt me een vorm van cognitieve resonantie. Maar goed, ik gun een ieder z’n gedachten hierover. Uw stelling dat de pizzagate een hoax is kan ik niet onderschrijven, ik weet dat niet. Wel weet ik dat de msm over elkaar struikelen om aan te geven dat dit een hoax is. Dat geeft mij al te denken. Overigens, was dat uw persoonlijke speurwerk? Voor mij persoonlijk zijn er nog veel vragen en ik zou er niet van opkijken dat het toch waar blijkt te zijn….Oh ja, nepnieuws is verder ook een typische duiding die wordt gebruikt in en door msm…. Ik wens allen veel wijsheid in ieders eigen speurwerk!

      Like

       
      • Léon Vrins

       juni 13, 2020 at 9:20 pm

       Sorry John, ik geef helemaal geen antwoord op de eerste vragen, ik stelde nieuwe vragen. Vervolgens geef je geen antwoord op mijn vraag waar ik die informatie kan vinden over wat Trump gedaan heeft m.b.t. het oppakken van kindermisbruikers. Dat hij voorrang zou geven aan het aanpakken van kindermisbruik zal hij best gezegd hebben, maar ik zou graag willen zien in hoeverre hij die woorden heeft laten volgen door daden dienaangaande Cognitieve resonantie, dat vind ik een leuke, die houden we erin. Je bedoelde natuurlijk dissonantie. Wat betreft pizzagate heb ik mijn eerste informatie uit De Correspondent, waar stap voor stap wordt aangegeven hoe dit nepverhaal tot stand is gekomen. Hoort dat blad ook bij de msm? Ook op andere sites is te lezen dat het betreffende restaurant geen kelder heeft. Helaas ben ik niet in de gelegenheid e.e.a. ter plaatse te gaan controleren, maar anderen zullen dat wellicht wel gedaan hebben. Op een blog dat ik al een aantal jaren volg, i.c. Channeling Erik, werd ook melding gemaakt van het tiendelige verhaal over de Cabal en de ontmaskering daarvan. Ik had al die afleveringen al gezien en heb toen als commentaar aangegeven dat pizzagate een hoax is en dat werd later onderschreven door een andere commentator. Maar ik geef toe, ik kan vanuit Nederland nooit keihard bewijzen dat onder dat restaurant geen kelder zit. Hoe dat in de V.S. zit weet ik niet, maar in Nederland is dat een koud kunstje: gewoon het bouwdossier opvragen, dan krijg je alles te zien. Dat hadden de lieden die dit verhaal de wereld ingeschopt hebben natuurlijk ook moeten doen, maar zij baseerden zich voornamelijk op de buitgemaakte e-mails van Clinton. Nepnieuws zou als duiding veelvuldig gebruikt worden in de msm. Ik weet er nog één die daar heel bedreven in is: The Donald himself….Of is dat an sich ook weer fake-news?

       Like

        
       • John

        juni 13, 2020 at 9:58 pm

        Beste léon, we belanden in een woordenstroom. Vroeger vond ik dat wel leuk, nu zie ik het als de oude wereld. Mensen hebben een mening en als ze dat zelf kritisch hebben onderzocht is het mij om het even. Daarom wijs ik ook graag naar Edward Bernays en zijn ‘engineering consent’. Als we dat niet onder ogen zien trappen we meestal in de genadeloze val van propaganda. Ik gun iedereen z’n eigen waarheid, want dat is waar het uiteindelijk om gaat. En ja, ook de ‘De Correspondent’ is op en top msm. Ik was vroeger actief in die wereld, maar er is helaas geen vrije pers meer in Nederland. Er is een ‘voorgeschreven waarheid’ en wee degene die dat in twijfel trekt…. Het is niet eenvoudig, maar uiteindelijk wel te leren doorzien. Als we dat inzien zijn we een behoorlijke stap verder en herkennen we het onmiddelijk.
        Bij onze uitwisseling moest ik gelijk denken aan een vroegere aflevering van sesamstraat. Daarin werd ooit gezegd dat er een tweetal soorten mensen waren; JamaarJapie en laatmaarLayla…
        Dat heb ik m’n gehele leven onthouden..;-)
        Nou ja, Ik beschouw onze afstemming hiermee als beeindigd en wens jou en alle anderen in deze kolommen veel wijsheid.

        Like

         
        • Leon Vrins

         juni 15, 2020 at 8:46 am

         Beste John,
         Jouw laatste reactie zie ik als een zwaktebod. Ik heb enkele heel concrete vragen gesteld over wat Trump zo al gedaan zou hebben en waar ik die info kan vinden, maar ik krijg ze niet, van jou noch van iemand anders. Is dat onwil? Onvermogen? Nogmaals, ik laat me graag inlichten en/of overtuigen, maar dat lukt niet als er alleen maar gezegd wordt dat iets niet klopt omdat het via msm verspreid wordt. Zo maar iets beweren is niet genoeg, dus laat nu eens zien dat je echt over informatie beschikt betreffende de heldendaden van D.T.

         Like

          
        • Leon Vrins

         juni 15, 2020 at 9:16 am

         Ter aanvulling. Lees het artikel ‘Hoe nepnieuws mijn buurtpizzeria verwoestte’ en kijk vooral even naar het filmpje, waarin de eigenaar van Comet ping pong heel geduldig en vriendelijk uitlegt aan mensen wat er aan de hand was en hoe hij vervolgens een rondleiding geeft in zijn zaak. Wie dat allemaal nepnieuws wil noemen moet zich vooral niet laten weerhouden door gezond verstand, maar hier is het voor mij zonneklaar dat pizzagate een verzinsel is dat is ontstaan in zieke geesten die aldus veroorzaakt hebben dat grote schade is aangericht.

         Like

          
 5. noelle

  juni 12, 2020 at 10:33 pm

  zeer onthullend en ‘connecting the dots’, must see!!!!
  Bedankt, irma!!!

  Like

   
 6. John

  juni 13, 2020 at 8:24 am

  Wat een verademing en een rijkdom is er te voelen bij jouw terugkeer aan ‘het front’ lieve Irma. Ook deze bijdrage is denk ik heel belangrijk voor het morfogenetische veld en inderdaad ‘connecting the dots’. Mijn dag heeft nu al kleur op de wangen. Thx Irma!!!

  Like

   
 7. Treowd

  juni 15, 2020 at 9:49 pm

  Inderdaad beste Leon Vrins, en wat verder te vinden van de steun aan israel die Trump onvoorwaardelijk aan deze landjepikkende mensenrechtenschendende regering wenst te geven. En alle zionistische connecties reikend tot in het witte huis, deel uitmakend van zijn staff, personeel de schoonzoon e.d. Zijn verering als vergelijking met de bijbelse King Cyrus….de redder van een mensenrechtenschende staat? Wanneer vallen de ware kopstukken nou eens? Namen die in vele artikelen en youtube video’s voorbij zijn gekomen en in verbinding te brengen zijn met oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid en ander corrupte toestanden. Men roept al bijna een deccennia lang dat dat tijd nodig heeft, tot wanneer. Tot desbetreffende verantwoordelijken niet meer te straffen zijn en ze in de kist liggen?

  Like

   
  • Léon Vrins

   juni 15, 2020 at 11:18 pm

   Beste Treowd, je bent me voor met deze opsomming. Laten we vooral proberen het hele plaatje in het oog te krijgen, c.q. te houden, dat zet meer zoden aan de dijk dan de kritiekloze verafgoding die ik zo hier en daar meen te ontwaren.

   Like

    
   • Leon Vrins

    augustus 17, 2020 at 4:13 pm

    Ter aanvulling op mijn eerdere vragen betreffende Trump. Wat heeft deze brulaap eigenlijk tot nu toe gedaan en wat heeft hij aangekondigd te gaan doen om ervoor te zorgen dat straks zoveel mogelijk Amerikanen hun stem kunnen uitbrengen bij de komende presidentsverkiezingen? Voorlopig bereikt mij alleen maar informatie die erop wijst dat hij de posterijen aan het ontregelen is. Zou dit in verband staan met de mogelijkheid dat die verkiezingen straks per post zullen worden gehouden wat zou kunnen betekenen dat meer aanhangers van de democraten hun stem kunnen uitbrengen?

    Like

     
    • Leon Vrins

     augustus 17, 2020 at 6:58 pm

     Ik werd weer op mijn wenken bediend. Aardig artikel in NRCHandelsblad: Wil Trump posterijen verwurgen? Stel nou eens bij wijze van uitzondering dat in dit main-stream medium een waarheidsgetrouw artikel staat…..

     Like

      

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: