RSS

Kerstmarkt in een controlemaatschappij

12 dec
Kerstmarkt Vlaardingen

Met de kerstdagen in aantocht, die we normaliter met de nodige gezelligheid en in vreedzame sfeer met elkaar willen doorbrengen, kunnen we ons afvragen of die ‘vreedzame samenleving’ nog bestaat of ooit nog zal terugkeren.

De polarisatie is een pijnlijk feit in deze QR-samenleving en de tegenstellingen zijn niet alleen messcherp maar ook overal zichtbaar en voelbaar.

Zo was er op twitter te lezen en te zien dat er een volledige politiemacht op de been was om mensen te controleren op hun QR-code en ze vervolgens weer naar huis te sturen als ze deze niet konden of wilden tonen. Dit is toch wel een verdrietige vertoning geworden.  Het ziet er ook niet naar uit dat dit beleid snel gaat veranderen.  De censuur neemt bizarre vormen aan voor iedereen, ook voor degenen met wetenschappelijke achtergrond die een ander of kritisch geluid laat horen dan de gangbare ‘narrative’ (doctrine) van de overheid en de mainstream media. Laten we in vredesnaam elkaar weer gaan respecteren en naar elkaar gaan luisteren, gevaccineerd of niet gevaccineerd, ‘live and let live’, in vertrouwen en niet in angst. 

Dat politiemensen het hier zeker niet altijd mee eens zijn en hier ook niet (meer) aan mee willen doen, kun je alleen nog maar met tijdrovend en intensief zoeken ontdekken op het internet. Ik herinnerde mij in dit kader een van onze opnamen met Ole Dammegard, die een boodschap richtte aan politieagenten en militairen. Zie ook de site BlueTruth, waar je je bij kunt aansluiten als je bij de politie werkt of hebt gewerkt.

Ole Dammegard spreekt deze groep handhavers rechtstreeks toe met de indringende vraag of hun intrede in hun functie bedoeld was om het volk te dienen en te beschermen, of het te ‘helpen onderdrukken’.  En hij benadrukt: ieder mens heeft recht op zijn/haar vrije keuze. Dat geldt nu niet alleen voor een experimenteel “vaccin”, maar dus ook of je nog achter je werkzaamheden kunt staan, zeker als het uitvoeringsbeleid drastische veranderingen ondergaat.

Daarom post ik deze video nog eens, die ik zojuist op Bitchute en Odysee heb geplaatst met gemonteerde Nederlandse ondertiteling, want YouTube verwijdert systematisch nagenoeg alle video’s van Ole en dan is de ondertiteling ook verdwenen. 

Je kunt de video hier bekijken op Bitchute en hier op Odysee. De boodschap mag een aantal jaren geleden al door ons zijn opgenomen; hij is actueler dan ooit! 

Ole

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeltelijk of geheel overgenomen worden, mits de bronnen worden gerespecteerd. 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op december 12, 2021 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: