RSS

Belangrijke update van Reiner Fuellmich!

15 jan

rfuellmich650x600Dr. Reiner Fuellmich zal voor velen hier een bekende naam zijn, die momenteel vooral in verband wordt gebracht met Neurenberg 2.0.  Hoewel hij zelf deze term niet wil gebruiken, zet hij zich al lange tijd in voor een juridisch proces tegen de grote spelers van de huidige ‘plandemie’. Hiertoe werkt hij samen met internationale collega’s, artsen, wetenschappers zoals Dr. Robert Malone (uitvinder mRNA techniek en ex-medewerker van Pfizer, tegenwoordig klokkenluider) Catherine Austin Fitts, Dr. Mike Yeadon en vele anderen.

Dr. Reiner Fuellmich is een internationale topadvocaat, die eerder successen heeft geboekt met aanklachten tegen grote frauduleuze bedrijven zoals Volkswagen en Deutsche Bank. Hij is o.a. de oprichter van de Duitse Buitenparlementaire Corona onderzoekscommissie.

Een enorm uitgebreid internationaal team is bezig om binnen een paar weken, volgens zijn eigen zeggen, aan openbare verhoren te beginnen. Het gaat er in eerste instantie om aanklachten te verzamelen tegen genocideplegers Tedros (van de WHO), Anthony Fauci, Drosten (van de PCR-test) en Bill Gates.  De bewijzen stapelen zich op.

In dit interview van Maria Zee van zeeemedia.com met Reiner Fuellmich komt er veel aan de orde, schokkende details, maar tevens dus een update over de voortgang van het proces. Het is een dermate belangrijke bron van informatie voor iedereen, dat ik ook dit interview ben gaan vertalen en heb ondertiteld. 

Volgens Fuellmich is er nog 40% van de bevolking in staat om te ontwaken voordat het echt te laat is, terwijl 30% helaas dermate is gehypnotiseerd dat ze als verloren moeten worden beschouwd. Een heel pijnlijk feit en ongetwijfeld kennen we allemaal in deze (bewust georganiseerde) polarisatie een aantal mensen die volledig onbereikbaar zijn voor kritische vragen, een ander narratief dan dat van de overheid en de volledig gekochte media.  Daarom delen waar je kunt. Er komt echt een kentering, maar WIJ zijn degenen die het gaan en moeten doen, daarbij ondersteund door dit fantastische team. 

Bij meer nieuws zal ik er hier zeker over berichten. 

Zie hier het interview:

avideo screenshot

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeltelijk of geheel overgenomen worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , ,

12 Reacties op “Belangrijke update van Reiner Fuellmich!

 1. Joop Klingers

  januari 16, 2022 at 1:48 am

  Dankjewel Irma,
  Dit geeft de burger moed!

  Geliked door 1 persoon

   
 2. nanette

  januari 16, 2022 at 8:37 am

  Dank irma veel informatie.

  Geliked door 1 persoon

   
 3. Noëlle van der Bruggen

  januari 16, 2022 at 9:49 am

  bedankt meid, zal hem met veel interesse kijken :-)

  Geliked door 1 persoon

   
 4. Werner van der Veen

  januari 16, 2022 at 11:52 am

  Mooi om te zien hoe oprechtheid die niet gedreven wordt door angst, verschillende invalshoeken bij elkaar brengt. Wetenschap en spiritualiteit uit het HART.,

  Geliked door 1 persoon

   
 5. Ton Nuiten

  januari 16, 2022 at 11:03 pm

  Dit is op Tinthor's Blog herblogden reageerde:
  Hier is Dr. Reiner Fuellmich met enkele bijzondere onthullingen over onder andere de Mexicaanse (varkens)griep, de coronacrisis, vaccins en waar die werkelijk voor dienen en andere opmerkelijke feiten. Kijken dus!

  Like

   
 6. Ton Nuiten

  januari 16, 2022 at 11:12 pm

  Hartelijk dank Irma, voor deze uitzonderlijk belangrijke documentaire met Maria Zeee en Dr. Fuellmich! En nu hebben we weer een “nieuw” geïnstalleerd kabinet met dezelfde mensen, maar nu op andere machtsposities. Waarbij er niets zal veranderen maar dat het wel erger wordt! Aan de andere kant worden er (door onder andere uw geweldig werk) steeds meer mensen wakker; waarvoor hartelijk dank!

  Geliked door 1 persoon

   
 7. Irma Schiffers

  januari 17, 2022 at 2:24 pm

  https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/
  Among other things, the hack revealed that some vaccine batches were 50 times more deadly than others. This supports the idea that insiders were given placebos or safe vaccines while “undesirables” were being deliberately poisoned.

  Like

   
 8. thea knobbe

  januari 17, 2022 at 4:55 pm

  mooi en helder uitgelegt, ik wist van dag een . haha de sukkels hebben iets nieuws bedacht , ben geen uur bang geweest , ik laat me niet vaccineren ook niet testen , heb een test gehad gedwongen in het ziekenhuis , ik na dat ik die test heb gehad heb ik dagen gedacht , wat is dit , was gewoon mezelf niet meer , ik wist intiuttief dat het met bewust uitmoorden was van de mensheid nu ook weer de vogelgriep grote bull chit miljoenen dieren zijn hier afgelopen 3maanden geruimd ze kuren zich weer aan d dieren , terwijl er net zo min vogelgriep is dat fake corona fabel verhaal , wij moeten het doen , kom op wereld opstaan , later als dit achter de rug is , kun je op je kont zitten . maar nu opstaan,,

  Like

   
 9. Irma Schiffers

  januari 17, 2022 at 9:02 pm

  Een lange zit, maar voor degenen die Engels verstaan, zeer interessant in aansluiting op het interview met Reiner Fuellmich. Mike Yeadon en anderen: https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Mike-Session-86-en:0

  Like

   
 10. janu

  januari 19, 2022 at 11:08 am

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: