RSS

Grand Jury dag 2, eerste samenvatting (NL subs)

15 feb

engelse vlag

Foto dag 2De eerste ondertitelde samenvatting van dag 2 kun je nu bekijken.  De hoorzittingen van Dag 2 en aansluitend Dag 3 duren bij elkaar zo’n 12 uren dus het is onmogelijk om alles te ondertitelen en te monteren tot korte samenvattingen.

Aan volgende samenvattingen wordt hard gewerkt, dus je zult geduld moeten hebben, maar er volgt nog meer.

Geschreven samenvattingen van Siebrich kun je hier lezen  (met dank aan Siebrich!

Dag 2 1e samenvatting

De hele (Engels gesproken) zittingen kun je hier vinden: Dag 1Dag 2, Dag 3.

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
17 reacties

Geplaatst door op februari 15, 2022 in Grand Jury proceeding, Reiner Fuellmich

 

Tags: , ,

17 Reacties op “Grand Jury dag 2, eerste samenvatting (NL subs)

 1. thierry@dftg.nl

  februari 15, 2022 at 7:31 pm

  Hallo Irma,

  Je bent de enige waarbij de linkjes niet opengaan. Heb het je al eerder gemeld, wil je er eens naar kijken of het bij jou ligt?

  Thierry Holtkamp

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 15, 2022 at 7:35 pm

   En ik blijf maar zeggen dat ik dat nog niet eerder heb gehoord van anderen. Dus ik vrees dat het probleem aan jouw kant zit.
   Iemand schreef onder een eerdere opmerking van jou: “De directe link opent bij mij ook niet meer (403 Forbidden) maar als men via de hoofdpagina gaat en dan klikt op het artikel in de kolom rechts opent het wel.”
   Misschien dat je dat kunt proberen?

   Like

    
 2. Joop Klingers

  februari 16, 2022 at 6:15 pm

  Bedankt Irma voor al je bijdragen aan het collectief bewustzijn van de mensheid en het zoeken naar de waarheid. Samen met andere alternatieve media, demonstranten, en de groep van Reiner Fuelmich maak je de weg vrij voor voor een tweede Neurenberg. Jullie zijn mijn verzetshelden.
  Ik heb zojuist gedoneerd en hoop dat anderen zullen volgen.

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 16, 2022 at 6:22 pm

   Goh Joop, ontzettend attent en lief van je. Dank je wel. En, zelf ben je ongetwijfeld ook een verzetsheld want als je dit materiaal tot je neemt (kunt nemen) kun je er ook naar leven en het doorgeven, al dan niet verbaal. Dus, we geven niet op, hè! ;-)

   Like

    
 3. Mark Ligthart

  februari 17, 2022 at 10:19 am

  Beste Irma,
  Ik volg je al vele jaren. Zie dat je weer actief wordt. Fijn!
  Mooi werk die vertalingen van het Volkstribunaal.
  Ik heb een mail gestuurd naar het volkstribunaal om me mogelijk als jurylid aan te melden. Heb ook de vraag gesteld hoe lang het gaat duren. Daar heb ik zo’n 10 dagen later nog geen antwoord op. Heb jij enig idee hoe lang het tribunaal gaat duren en wat voor tijdsinvestering het gaat vragen?
  Warme groet, Mark

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2022 at 1:45 pm

   Hallo Mark, ja ik ben heel erg ziek geweest (operatie etc. niet oké) maar ben langzaam aan het terugveren, vandaar weer wat actiever. Wat het Grand Jury proces betreft; jij bent al Grand Jury lid. Iedereen in de wereld is dat in deze fase. Je krijgt aan het einde van de rit binnenkort de vraag voorgelegd of je bepaalde mensen schuldig acht en dan kun je een aanklacht indienen (er zullen er miljoenen komen verwacht ik) en dan kunnen ze aan het werk met die aanklachten. Het voordeel van deze opzet is, dat er nog meer mensen -waarschijnlijk met uitzondering van die 30%- wakker kunnen worden. Wij bepalen de verandering door de meerderheid te vormen tegen die 1%. Dus je zult wellicht geen antwoord krijgen, ze krijgen zoveel mails dat er nauwelijks tijd zal zijn om alles te beantwoorden midden in dit proces. Maar ik hoop dat je nu je antwoord hebt. :-)

   Like

    
   • Mark Ligthart

    februari 18, 2022 at 2:29 pm

    Hallo Irma,
    Fijn dat je weer aan het terugveren bent!
    Een dag in de week vind ik een forse investering (ja, voor een zeer groots doel, dat zie ik. En ik schrijf dit aan jou die er vast nog veeeel meer tijd instopt).
    Heb je enig idee of het een proces van weken, maanden of langer dan dat wordt? Dan kan ik me daar op instellen.
    Hartegroet en Gezondheid gewenst,
    Mark

    Like

     
    • Irma Schiffers

     februari 18, 2022 at 2:33 pm

     Dank je wel Mark. Ja, ik heb het mogen overleven, maar het hing erom.
     Nee het proces is een kwestie van een paar dagen/weken nog. De afsluiting is vooralsnog gepland op 26 februari. Dus ik kom steeds meer achterop, maar blijf doorwerken ;-)

     Like

      
     • Mark Ligthart

      februari 18, 2022 at 7:20 pm

      Ik heb via je site een PB gestuurd om je vertaal proces flink te kunnen versnellen.

      Like

       
 4. robvdz

  februari 17, 2022 at 10:33 am

  Opmerkelijk dat helaas maar sommigen dat allang hadden zien aankomen. Ik helaas, sommigen omdat het ‘publieke antennepark’ niet het bereik heeft waardoor velen nog steeds achter een sluier leven en totaal geen besef hebben maar ook geen interesse hebben bij de thema’s behandeld in de inleidende tekst van Irma. Dit zou toch, in ieder geval een hoofdthema moeten zijn op scholen waardoor niet massa’s in onwetendheid blijven en daardoor regelrecht in de val stappen van de manipulerende s(g)luipers. Het feit alleen al dat veel mensen geen benul hebben van het misdadige karakter van de EU, komt naar mijn idee door het gebrek aan kennis over het ontstaan van die club.
  Zolang de piemelfoto van de een of andere onbeduidende klungel nog het nieuws bepaald in het wereldje van vois of holland bekijkers, is de hoop op een verstandig volk nog heel ver weg. Irma, daarom ben ik blij met dat wat je doet en ga door!!!

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2022 at 12:45 am

   We will. Maar inderdaad… triviale zaken zijn soms ineens trending, terwijl je denkt ‘hallo, wakker worden! Het is al lang geen vijf voor twaalf meer. Het is angst, maar ook veel gemakzucht. (ja, ‘zucht…’) ;-)

   Like

    
 5. Manuela

  februari 18, 2022 at 9:29 am

  Wat ben je toch een topper dat je deze monsterklus oppakt. Voor mij is dit de ware dienstbaarheid van een verzetsheld. Je hebt een speciaal plekje in mijn hart <3

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2022 at 12:55 pm

   You too, milady ;-)

   Like

    
  • Monique

   februari 18, 2022 at 1:58 pm

   Ik sluit me hier helemaal bij aan!! Wat een monster klus en wat ben ik je dankbaar dat je dit doet. Maakt T voor mij zoveel makkelijker om dit mega proces toch te golfen.
   Mijn dank is groot 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

   Geliked door 1 persoon

    
 6. Madeloes

  februari 18, 2022 at 8:43 pm

  Lieve Irma,
  Wat ben je een een gloeiende naald in deze hooiberg die een feniks is en een zo’n (zon) waardevolle stempel heeft gedrukt in het nu vanuit de toekomst. Een diepe Dankbaarheid voor wie je bent
  Lieve groet
  Madeloes

  Geliked door 1 persoon

   
 7. thierrydewijn

  februari 20, 2022 at 6:10 pm

  Dank voor dit werk. Was zelf ook begonnen.
  De 3e uitzending ook. Aangezien ik veel allergische reacties heb gehad ben ik heel blij dat ik deze heb gezien, en nu weet waarom mensen dood gingen.
  Kan misschien een paar mensen waarschuwen.
  Ben alleen nog benieuwd naar die sneltest kits. Of je daar ook ziek van kunt worden. Misschien in deel 4….ga ik morgen naar kijken.
  Big hugs,
  Thierry

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: