RSS

Update over Georgia guidestones

07 jul

engelse vlag

Update 11 juli 2022: Herbouw van Georgia Guidestones kan 23-2-2023 klaar zijn, zegt CEO van Pfizer die het willen financieren! 6 maanden, 6 weken en 6 dagen na de mysterieuze explosie. Zie de symboliek…

Oorspronkelijk artikel:

In een eerder artikel dat ik schreef over de Georgia Guidestones kun je uitgebreid lezen over deze stenengroep, inclusief een verwijzing naar een bijbehorend manifest, waarin onder andere Nederland wordt genoemd, samen met Haïti en Japan als de overbevolkte landen. Zie dat artikel hier (NL / EN)

Georgia guidestone-engels

Inmiddels zijn ze volledig weggevaagd. Er wordt gezegd ‘geëxplodeerd’. Wie hierachter zit is op dit moment nog niet bekend. Daarover kun je zo je eigen gedachten hebben, maar het is wel een nieuwe ontwikkeling die zeer interessant is om te blijven volgen. Ik kan er zelf geen traan om laten.

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel over gedeeltelijk worden overgenomen, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
10 reacties

Geplaatst door op juli 7, 2022 in nieuws

 

Tags: , ,

10 Reacties op “Update over Georgia guidestones

 1. marjon205

  juli 7, 2022 at 12:22 pm

  Wat deed de boel ontploffen? De electro-magnetische energie van de Aarde! Vanuit CERN (sinds 2019 in goede handen) opgeblazen met een DEW, een Direct Energy Weapon, gedragen door de energie van de aarde. Op 6 juli 2022 om 3:33 min. na 4 uur ’s ochtends.

  Geliked door 1 persoon

   
 2. Jeanine Hoefnagels

  juli 7, 2022 at 12:56 pm

  Hoe DURFT the Gardian ( of WHAT, LIES?) dit monster te vergelijken met Stonehenge. Niet gehinderd door énige kennis zullen we maar zeggen. Bovendien is dit zgn “monument” van zeer recente datum.

  Like

   
  • marjon205

   juli 7, 2022 at 3:55 pm

   Helaas blijkt ook Stonehenge anders te zijn dan we dachten… Werd veelvuldig gebruikt voor (kinder-) offers.

   Like

    
 3. Albert Groeneberg

  juli 7, 2022 at 1:02 pm

  Ik heb vanochtend hier naar jouw artikel verwezen : https://www.tribute.nu/post/bomaanslag-op-geogia-guide-stones

  Like

   
 4. yesjaco

  juli 7, 2022 at 1:50 pm

  Ga dit op twitter delen. 👍 Opgeruimd staat netjes, dit is een mooi teken lijkt me! Het verhaal gaat dat er een tijdcapsule zou zitten onder deze nu vernietigde stenen? Of dat waar is weet ik niet maar ben benieuwd en sowieso wat zo’n tijdcapsule kan doen. Tijdreizen, tijdlijnen passeren?
  Ilona heeft het er vandaag ook over: Het Grote Ontwaken Georgia monument, energie Australie en USA https://youtu.be/KZYYon-lXf4 has
  We leven in spannende tijden!

  Geliked door 1 persoon

   
  • marjon205

   juli 7, 2022 at 4:26 pm

   Doorgaans is een tijdcapsule een kleine container met info of b.v. kindertekeningen (op een school). Hij ligt “six feet under”, dezelfde diepte als waarop ze ook mensen begraven. We gaan dat vast nog horen!

   Geliked door 1 persoon

    
 5. Wilma vdf Ouwerkerk

  juli 7, 2022 at 2:30 pm

  Ook ik kan hier geen traan om laten een verwijzing naar de Deep State vergeet dit toekomsbeeld jullie strijd is over de White Hats hebben gewonnen! Laat maar rollen die bal….

  Geliked door 1 persoon

   
 6. Pastoor Geudens

  juli 7, 2022 at 8:14 pm

  Dit is op De waarheid achter herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: