RSS

David Icke; hier is de speech die ‘verboden’ werd!

06 nov

engelse vlag

Not wanting truthZoals iedereen inmiddels weet -dankzij de enorme promotie-campagne van de mainstream media, waarvoor dank- zou David Icke vandaag, zondag 6 november 2022, spreken in Amsterdam. Maar vanwege zijn ban om 26 landen in te kunnen reizen, waaronder Nederland, is die hele manifestatie afgeblazen. Maar David Icke hield zijn speech alsnog vanaf het strand op zijn eiland in het Verenigd Koninkrijk.

Hans Rietveld die evenementen organiseert en zo ook die van David Icke in de RAI, werd afgelopen woensdag door Jaymie Icke (zijn jongste zoon) benaderd om de volgende lezing van David te organiseren in Amsterdam op vrijdagavond 28 april 2023. Dat zal waarschijnlijk, gezien de omstandigheden van dit moment, niet door kunnen gaan.  Hans stuurde mij zojuist deze speech die voorzien is van Nederlandse ondertiteling, dus deze wil ik graag met iedereen delen voor wie wil luisteren en kijken en in staat wil worden gesteld om zelf een oordeel te vormen. (Klik op de foto om naar de video te gaan) Duur: 28’34”

Speech David Icke

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen mits alle bronnen worden gerespecteerd. 

 
19 reacties

Geplaatst door op november 6, 2022 in David Icke, Politiek

 

Tags: , , , , ,

19 Reacties op “David Icke; hier is de speech die ‘verboden’ werd!

 1. edenlot

  november 6, 2022 at 5:04 pm

  🙏👌👌💖🙏 hilde

  Like

   
 2. annejelena

  november 6, 2022 at 5:17 pm

  Dank je Irma, Je bent altijd weer essentieel in je werk, fantastisch om deze te kunnen zien en horen en vooral diep innerlijk te integreren….Mogen velen de inhoud opvolgen…

  Like

   
 3. alienfocus

  november 6, 2022 at 6:38 pm

  The video is er niet

  Like

   
 4. cobie

  november 6, 2022 at 8:00 pm

  Hij is zwaar gecensureerd..probeerde hem naar iedereen uit mijn vrienden en kennissen kring door te sturen…niemand kon het filmpje zien…maar dankzij Irma haar link hier hebben zij hem allemaal kunnen bekijken
  David zegt hetzelfde als ik al vanaf het begin van de plandemie zei…de qiletyne [geen idee hoe je het schrijft ] op het malieveld en Kutte er als laatste onder ..zodat hij kan voelen wat hij de mensen aandoet
  Maar niemand luisterde naar mij en nu zijn al mijn kinderen en kleinkinderen op een na gevaccineerd…het zijn moordenaars..stelletje tuig!
  Irma een dikke knuffel van een oma en bedankt schat voor al het werk wat je voor ons doet

  cobie

  Geliked door 1 persoon

   
 5. Karel Nuks

  november 6, 2022 at 8:57 pm

  Problemen met doorsturen? Neem een mailaccount via protonmail.com. Veilige mail en geen censuur. Gebruik je ook nog een VPN of Tor Browser, kan er weinig meer fout gaan. Succes!

  Like

   
  • rob

   november 7, 2022 at 10:16 am

   Gisterenmorgen in het Weteringplansoen van de hoofdstad waren een hondervijftigtal mensen aanwezig bij het monument voor H M. van Randwijk, de verzetsman die na 6 weken verhoord en dus gemarteld werd vrijgelaten omdat ie niks losliet. je weet wel met de tekst die vandaag de dag dezelfde betekenis en kracht heeft als tijdens de Duitse bezetting, “een volk dat zwicht voor tirannen zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”! Na een korte toespraak van Frank Reusink en bloemenleggen waarbij er veel teksten werden achtergelaten die verband hielden met de verboden aanwezigheid van David Icke, ging de stoet richting de Dam. Daar had een behoorlijke hoeveelheid mensen(±2000) zich al verzameld ofschoon veruit de meesten wisten dat het niet zou doorgaan. De Dam kleurde van de gele plu’s en de blauw-wit-rode vlaggen en mutsen. Plietsie was uiterst paraat maar had zoals gewoonlijk geen aanleiding om tekeer te gaan.
   De grote aanwezigheid kan puur worden gezien als een uiting van eigenwijsheid en onderlinge solidariteit om ondanks de stromende regen en de afwezigheid van David die terecht aanduidde dat dit een voorbeeld is van wat een fascistisch regime kan aanrichten, toch aanwezig was.
   Velen die juist kwamen voor David Icke waren al min of meer op de hoogte van de strekking van zijn betoog maar wilden het moment meemaken in de hoofdstad. Al met al heeft dit voorval zoveel bekendheid gegeven aan de persoon van David dat zij die nieuwgierig waren nu echt op zoek gaan naar hoe het verhaal inelkaar zit. Zoals het bekende sprookje gaat,’alle kamers in het hele paleis mag je bezoeken behalve èèn klein kamertje, daar mag je onder gen beding de deur van openmaken!…… Laat dat nou juist het deurtje zijn wat open Moet!

   Geliked door 1 persoon

    
 6. Karl Trimborn

  november 6, 2022 at 9:30 pm

  Hartelijk dank voor de link, Irma. Wat een niet mis te verstaan appel. Leuk dat je hem ooit zelf hebt geïnterviewd. Hier alles goed, met jou en bij jullie ook? Hartelijke groeten uit Rijswijk :-)

  Am So., 6. Nov. 2022 um 15:56 Uhr schrieb Irma Schiffers schrijft…

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   november 6, 2022 at 9:35 pm

   Ha Karl ! Inderdaad geen woord ‘Frans’ bij wat hij zegt ;-) Hier ook alles wel. We worden bezig gehouden met ‘nieuws’ en idiote dingen die gebeuren zullen we maar zeggen. Hartelijke groet terug en ongetwijfeld tot binnenkort weer.

   Like

    
 7. marij

  november 6, 2022 at 9:43 pm

  hoi irma, bedankt voor je doorzettingsvermogen

  Geliked door 1 persoon

   
 8. Ton Nuiten

  november 6, 2022 at 10:12 pm

  Goed werk, Irma! Zo kunnen we de speech van David alsnog beluisteren en bekijken. En dit zal -uiteraard – geherblogged worden; hartelijk dank voor al je werk!

  Geliked door 1 persoon

   
 9. Ton Nuiten

  november 6, 2022 at 10:15 pm

  Dit is op Tinthor's Blog herblogden reageerde:
  Zoals bekend mocht David Icke niet spreken tijdens de vredesdemonstratie van afgelopen zondag te Amsterdam. Dankzij het harde werk van Irma Schiffers echter, is die hier alsnog te beluisteren.

  Geliked door 1 persoon

   
 10. Liesbeth Westenberg

  november 7, 2022 at 9:54 am

  veel dank – heerlijk om die man te horen!

  Like

   
 11. vanderhaegen jean

  november 7, 2022 at 12:01 pm

  Ik heb net de video bekeken…Hij wordt dus in 26 landen verbannen omdat hij de waarheid zegt…SCHANDALIG…..als wij ons niet gaan verenigen en mobiliseren, gaat agenda 2030 gewoon door. Hier voor roep ik mensen op voor een meeting….reacties naar mijn e mail adres: vdhaegenj@hotmail.com

  Like

   
 12. jean vanderhaegen

  november 7, 2022 at 12:12 pm

  Hallo Irma,

  Ik heb de video gezien en een reactie geplaatst. IK sta volledig achter alles wat deze man zegt, de waarheid dus. Echter doen er geruchten op sociale media dat deze man ooit verklaard heeft dat wereldleiders insecten zijn en nog meer van die onzinnige verhalen, zie het interview van een Nederlandse journaliste met een bekend Nederlands fotomodel. Ik noem bewust geen namen. Graag zou ik van jou willen weten in hoeverre er iets klopt van de beschuldigingen aan zijn adres. Ik hoop vlug een antwoordt te ontvangen,

  Alvast Bedankt.

  Groeten;

  Jean Vanderhaegen.

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   november 7, 2022 at 12:51 pm

   Hallo Jean, de beschuldigingen zijn onderdeel van ‘framing’ zoals dat momenteel overal gebeurt. Kort door de bocht, fragmentatie, dingen uit hun verband halen en met ‘one-liners’ naar buiten brengen om iemand volledig af te serveren.

   Dit gaat veel verder (duizenden, miljoenen jaren de geschiedenis in) en Icke bestudeerde werken als de Koran, de Bhagavad Gita, de Smaragden Tabletten, de bijbel, de Rol en het Lam, de Apocriefe Evangeliën, en er staat ook veel te lezen in boeken van Yogananda, Sri Yukteswar, Sadhghru, Vladimir Antonov, Drunvalo Melchizedek enzovoort. Hij heeft de samenhang met de hedendaagse gebeurtenissen willen blootleggen en hoe de macht via ‘oude bloedlijnen’ van generatie op generatie blijft opereren.

   Deze geschiedenis die zover terug gaat is veel te ver gezocht voor vrijwel alle mensen, zowel voor degenen die Icke al langer volgen, maar helemaal voor degenen die hem niet kennen. Het lijkt me dus belangrijker om te zien waar we nu in zitten en wat snel om zich heen grijpt en te luisteren naar wat hij al jaren verkondigt. Jaren geleden vertelde hij over dit plan dat we nu zien uitrollen overal. Van de oorlog met Oekraïne (feitelijk het westen tegen Rusland), tot voedseltekorten (die hij de ‘hunger-games’ noemde), fake-virussen, energietekorten etc.

   Als we eenmaal in groten getale zien dat hier een sinister plan achter schuilgaat (en daar draait het nu om), komt de rest van de geschiedenis der mensheid vanzelf. Voorlopig is het moeilijk genoeg voor velen om dit allemaal te kunnen verwerken en in te zien.

   En hoe maak je dan iemand af? Door één van zijn uitspraken uit een reeks boeken uit zijn verband te trekken en iemand daarmee totaal met de grond gelijk te maken. Een oude zeer bekende -veel toegepaste- truc. Je kunt genoeg vinden op het internet van Icke om er meer over te weten te komen als je daar wel in geïnteresseerd bent, en al helemaal als je zijn -hoeveel zijn het er al inmiddels, 22, 23?- boeken leest met oneindige studies. Het boek ‘the biggest secret’ is niet vertaald in het Nederlands, dus Engels, maar vertelt die hele geschiedenis, inclusief beeldmateriaal. Dan kun je pas oordelen. Maar die kans wil ‘de overheid (in samenspraak met de media) niemand geven, dus verbieden we hem maar om te spreken voor een groot publiek…

   Like

    
   • vanderhaegen jean

    november 8, 2022 at 4:07 pm

    Merci Irma voor je reactie. Zoals ik reeds vermoedde is het weer een truc van de overheid om iemand die de waarheid verkondigd de mond te snoeren. Ik ga niets opzoeken over deze man, ik ben niet handig met pc’s. Ik vertrouw jou en geloof jou uitleg. Nogmaals dank voor je uitleg.

    Like

     
 13. Beheerder Website

  november 16, 2022 at 12:49 pm

  Dit is op De Argeloze Duif herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: