RSS

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

13 jan

engelse vlag

screenshot oligarchen bezitten de VNDit zeer onthullende recente interview van Dr. Reiner Fuellmich met voormalig uitvoerend VN-directeur Călin Georgescu (uit Roemenië) ben ik gaan vertalen en ondertitelen vanwege de actualiteit en de importantie. Călin Georgescu beschrijft het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF) en hij schetst de machtsstructuren van de VN, de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu vertelt waarom hij de VN de rug toekeerde, wat daar allemaal plaatsvindt, hoe het daar reilt en zeilt, maar ook benadrukt hij aan het einde het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen die tot soevereiniteit kan leiden. Er is een oplossing, maar alleen als wij als bevolking, wereldwijd, ‘nee’ gaan zeggen tegen de snel toenemende beperkingen van onze vrijheid.  

Dit is een heel belangrijk interview van een insider (klokkenluider) en in het bijzonder nu, omdat maandag 16 januari tot en met Davos vrijdag 20 januari de jaarlijkse bijeenkomst bij het World Economic Forum wordt gehouden waar politici vanuit de hele wereld bij aanwezig zijn, alsmede kopstukken uit de financiële wereld, inlichtingendiensten, de voedselindustrie, de tech- de zakenwereld, etc. (Zie de hele Deelnemerslijst WEF.)  waaronder 48 deelnemers uit Nederland. 

Ze praten over de toekomst van de wereld, met dit keer als thema ‘Samenwerking in een gefragmenteerde wereld’. De Nederlandse politieke delegatie bestaat uit zes ministers en een staatssecretaris.  

Bekijk en beluister dit interview en deel het waar je kunt. Alleen de bevolking kan ‘nee’ zeggen en het is nu of nooit als we niet verder willen op het pad naar transhumanisme!

Klik op de foto om naar de video te gaan (Duur: 1’04’22”)  

Screenshot oligarchen-2

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
16 reacties

Geplaatst door op januari 13, 2023 in interview, WEF

 

Tags: , , , , , ,

16 Reacties op “Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

 1. Albert Groeneberg

  januari 13, 2023 at 5:20 pm

  Wow! Wat een belangrijk bericht en zo actueel! Heel erg bedankt voor jouw tijd en energie om dit artikel te vertalen en dit aan ons mee te delen, Irma.

  Geliked door 1 persoon

   
 2. Carla Gommans

  januari 13, 2023 at 6:23 pm

  Dank voor dit interview! Ook ben ik blij dat het vertaald werd…..
  Mijn hoop is dat mensen in de gaten krijgen dat ze van alle kanten
  bedonderd worden…Spannende tijden!

  Geliked door 2 people

   
 3. bmcvleugel

  januari 13, 2023 at 8:36 pm

  Hartelijk dank , lieve Irma voor al je vertaalwerk en het delen van dit belangrijke interview, Hier ben ik echt blij mee ,en ga het zeker delen. Wat een byzondere mensen  die twee.Verzonden vanaf mijn Galaxy

  Geliked door 1 persoon

   
 4. nan

  januari 14, 2023 at 6:09 am

  mooi interview dank

  Geliked door 1 persoon

   
 5. jacques ruiter

  januari 14, 2023 at 10:50 am

  Fijn dat je het doet Irma, ik zal het beslist zien. Blij dat er mensen zijn die vasthouden aan eerlijkheid en respect voor de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

   
 6. thea

  januari 14, 2023 at 12:31 pm

  ik wilde dit verhelderend interview delen op fb maar wordt geweigerd met als chit, onzin dat het aan stoot gevend zou zijn. . zo gaat dat als de waarheid en waarschuwingen om de mensen de ogen te openen dat moeten die gestoorde niet hebben dus kan niet gedeeld worden verschrikkelijk fb bende, bedankt irma voor vertalen

  Geliked door 1 persoon

   
 7. PS Coenders

  januari 14, 2023 at 1:00 pm

  Wist ik al in 2015 plandemie door WEF

  Like

   
 8. Geert Vandendriessche

  januari 15, 2023 at 3:11 am

  Beste mevrouw Schiffers, ik dank je zeer voor het vertalen van dit gesprek!

  Geliked door 1 persoon

   
 9. Mieke Janmaat

  januari 15, 2023 at 1:18 pm

  Wat een bijzonder en verhelderend gesprek tussen deze heren. Hoog tijd voor een definitieve ommekeer! Bedankt weer voor de vertaling Irma.

  Geliked door 1 persoon

   
 10. Vera Groen

  januari 15, 2023 at 7:05 pm

  hoi Irma! bedankt weer voor je interessante interview en mooie vertaling! Een puntje: in minuut 27.30 heeft hij het volgens mij over Dakar, niet over “the car” — misschien kun je het nog aanpassen? groetjes! Vera (ik ben zelf vertaler, vandaar deze beroepsdeformatie ;-) en als je ooit tijd tekort komt wil ik je best bijstaan, ik bewonder wat je doet).

  Op vr 13 jan. 2023 om 15:53 schreef Irma Schiffers schrijft…

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   januari 15, 2023 at 7:12 pm

   Ha Vera, ik zag (hoorde) het daarna ook; helaas kan ik het niet meer aanpassen want de vertaling is handmatig gedaan en erin getypt in een professioneel edit-programma en dus ingebrand. Dat betekent dat ik de video opnieuw moet exporteren. (en uploaden wat belachelijk lang duurt bij Bitchute). Bij YouTube kon ik dergelijke foutjes er altijd nog uithalen, maar daar kan ik deze video absoluut niet plaatsen, want ik heb daar al heel veel zien verdwijnen en diverse ‘strikes’ gehad, op straffe van het voorgoed verwijderen van mijn account. Maar dank voor je oplettendheid. De man spreekt nogal ‘gebroken Engels’ dus het was niet gemakkelijk om hem goed te volgen, dat kost altijd veel meer tijd.
   En dank voor je aanbod om me eens bij te staan, want ik zie meer video’s die om vertaling vragen dan ik in mijn eentje allemaal kan vertalen en ‘monteren’ met ondertiteling. Dus dit onthoud ik graag. ;-)

   Like

    
   • Vera Groen

    januari 16, 2023 at 9:15 am

    ah ik begrijp het helemaal, ja YouTube wordt steeds erger lijkt het wel… Goed Irma, dan hoor ik het wel wanneer ik van dienst kan zijn!

    Geliked door 1 persoon

     
 11. Geo

  januari 16, 2023 at 4:46 pm

  Dank voor dit interessant interview van Reiner Fuellmich !!

  Geliked door 1 persoon

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: