RSS

Toelichting bij 4-delige serie over Bill Gates

Een korte toelichting op de vierdelige serie van James Corbett over Bill Gates en wat er momenteel (eind december 2021) speelt in de Nederlandse politiek dat gelinkt kan worden aan de globalistische plannen van Gates en andere machtige entiteiten als WEF (World Economic Forum), de Rockefeller Foundation, WHO, Wereldbank, Big Pharma; kortom het grootkapitaal.

In de video (vooral in deel 3) krijg je onder andere deze informatie over Gavi: Gavi is de door Gates opgerichte en gefinancierde alliantie die de Gates Foundation, de WHO en de Wereldbank samenbrengt met vaccinfabrikanten om te helpen zorgen voor ‘gezonde markten’ voor vaccins.  In 2017 maakt Gavi een vreemde koerswijziging, die afwijkt van haar kerntaak om elk kind op de planeet te vaccineren en elk kind te voorzien van een digitale biometrische identiteit.

Mark Rutte heeft in de Covid-crisis in 2020 maar liefst 325 miljoen toegezegd vanuit Nederland aan Gavi. Die video met dat statement heb ik eerder vertaald. Zie deze video.

De meesten die hier lezen en mijn blog volgen, kennen ongetwijfeld Klaus Schwab, de oprichter en directeur van het World Economic Forum. Hij is de ‘omstreden’ schrijver van het boek Covid 19: The Great Reset. Alles watthe great reset we nu meemaken -en waarschijnlijk nog gaan meemaken- wordt door hem beschreven (lees: voorgeschreven) in zijn boek waarbij hij de coronacrisis als een enorme kans ziet om de ‘mens’ (ja, niet de wereld om ons heen, maar vooral de mens) te ‘veranderen’. Zijn kreet ‘you will own nothing, but you will be happy’ is berucht onder de wakkere medemens. Alles zal ons systematisch worden afgenomen en we zullen overal gevolgd gaan worden. Valt het kwartje, als je deze docu-serie over Gates goed hebt bekeken?

Daar komt dus nu bij dat Forum voor Democratie correspondentie boven water heeft gekregen van het World Economic Forum aan leden van het kabinet. In de brieven – gericht aan premier Rutte, D66-leider Sigrid Kaag en CDA-leider Wopke Hoekstra – worden de leden van het kabinet persoonlijk bedankt voor hun bijdrage aan de Great Reset.  Zie al die brieven hier, onderaan de website van Forum voor Democratie.

Eerder heeft Gideon van Meijeren van FVD Mark Rutte aan de tand gevoeld over zijn betrekkingen met Klaus Schwab en over het boek The Great Reset dat door Schwab aan Rutte is toegestuurd. Rutte beantwoordt ‘deze eerste vraag al meteen met een leugen’ door zijn ontkenning dit boek te ‘kennen’, aldus van Meijeren want hij toont een brief, geschreven door Rutte aan Klaus Schwab waarin hij bedankt voor het toezenden van dat interessante boek.  Kijk zelf hoe dit verloopt:

Forum voor Democratie liet het er niet bij zitten en nu komt dus -wat altijd werd geridiculiseerd en weggewuifd als een complot-‘theorie’ de aap uit de mouw met de documenten waarvan Forum zegt ‘dat de onderste steen zal bovenkomen’.  Deze aap, of in dit geval ‘muis’ heeft dus nog een staartje. Blijf het volgen!

Kortom, informeer jezelf, trek je eigen conclusies. Na het zien van deze delen van The Corbett Report, en mogelijk ook de vorige video die ik heb vertaald en ondertiteld over Anthony Fauci zul je absoluut een conclusie kunnen trekken als het gaat om de vraag: bevinden wij ons in een pandemie, of is het een ‘plandemie’ die vergaande gevolgen gaat krijgen voor onze samenleving en het -ook door Gates- gepredikte ‘nieuwe normaal’.  Het antwoord is aan jou!

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor hue-manity en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits de bronnen worden gerespecteerd.
 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: