RSS

Hillary Clinton email-schandaal

Een vraaggesprek met een FBI insider bevestigt de ernstigste verdachtmakingen van iedereen. De Hillary Clinton email server was meer een afleiding van de Clinton Foundation en zij en het grootste deel van DC zitten tot aan hun nek in datgene wat het grootste schandaal aller tijden zal zijn. Deze inside informatie is afkomstig van iemand bij de FBI, een  analist op hoog niveau, en deze keek beroepshalve naar de gegevens, aangevuld met notities van sommige reacties op dit alles, en er is meer onthuld en gerapporteerd door de site van Before Its News.

De smoking gun staat op het punt onthuld te worden en er zijn ‘veel mensen bij betrokken’. Om iedereen tijd te besparen zijn hier een paar geselecteerde feiten met een link naar het totale archief (helaas zijn al die links onmiddellijk uit de lucht gehaald met de mededeling 404, politiek incorrect. red.) waar je voor jezelf kunt beslissen of dit waar is of niet. Het ziet ernaar uit dat Trump en Putin de troeven in handen hebben. Dit kunnen de meest interessante verkiezingen aller tijden worden.

Dit niveau van corruptie is iets dat verwacht kan worden in een zich ontwikkelend land of plaats zoals China, waar ze openlijk goedwillende mensen vervolgen, en op industriële schaal organen oogsten van Falun Gong en anderen. De Clinton Foundation zit tot aan hun nek in Jiang’s verachterlijke regime in China, maar er is zoveel te vinden hier.

Waarom Hillary niet is aangeklaagd

Zal ze worden aangeklaagd?

(NB: deze vraag was van ‘VOOR’ de aankondiging door Comey dat er geen enkele aanklacht zou volgen)

Er rust een intense pressie op ons om dat niet te doen. Ik zal dit nagenoeg vanuit anonimiteit posten, met genoeg plausibele ontkenning om vervolging te voorkomen, omdat we allemaal gerechtelijke orders hebben ontvangen.

Er is genoeg bewijs tegen haar en de hele regering om deze onderuit te halen. De mensen realiseren zich niet hoe enorm groot deze hele situatie momenteel is. Of dat gaat gebeuren of niet, is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die naar buiten wordt gebracht over anderen die erbij betrokken zijn, en er zijn er velen bij betrokken.

Het meest belangrijke is de Clinton Foundation, niet de email server. We ontvingen de server van Benghazi, en daarna vonden we op de server alle data van de Clinton Foundation. Toen realiseerden we ons dat de situatie veel erger is dan we voorheen hadden gedacht.

Super geheim materiaal op de Clinton Email Server

Ze had SAP-level programs op haar server die, wanneer ze publiek gemaakt zouden worden, letterlijk zouden leiden tot een toenemende dreiging en zelfs tot een mogelijke internationale oorlogsverklaring.

(NB: Een Speciaal Toegangs Programma is een programma van inlichtingendiensten die als geheim zijn aangemerkt en staan bovenaan de topgeheimen. Ze worden bewaard op gesloten servers en geheime lokaties. De enige manier om erbij te komen is wanneer je speciale ‘wegen volgt’ naar een bepaald programma, en als je iets moet achterhalen, dan ga je fysiek naar een locatie en gaat door diverse beveiligingslagen om zelfs maar bij dat programma te kunnen komen. Een goed voorbeeld van als geheim aangemerkte gegevens zijn de locaties en operaties van onze inlichtingendiensten wereldwijd, of de lokaties waar de kruisraketten staan opgeslagen).

De Clinton Foundation is de sleutel

Dus, het meest belangrijke is de Clinton Foundation, niet de email server. We ontvingen de server van Benghazi, en daarna vonden we op de server alle data van de Clinton Foundation. Toen realiseerden we ons dat de situatie veel erger is dan we voorheen hadden gedacht.

(NB: Dit verklaart waarom het onderzoek door zoveel mensen is gedaan en waarom het zo lang duurde )

Een groter probleem dan Hillary alleen

Het vermoorden van Hillary Clinton zou het probleem niet wegnemen. Het probleem zit ‘m in de Clinton Foundation, zoals ik al zei, wat je je moet voorstellen als een enorm spinnenweb van connecties en het witwassen van geld en dat betreft honderden hoge topfunctionarissen. Terwijl ik niet echt een mening heb over Hillary, ze is slechts een onderdeel –ofschoon een groot onderdeel- van deze enorme shitstorm.

Het recht stelt als eerste vragen of ze wel of niet gecoached is (dat is wel zo) en ze hebben een hele reeks vragen opgesteld. Ik ben dan wel een toplevel analist, maar het is slechts mijn taak om in haar dossiers te kijken.

Het Ministerie van Justitie is hoogstwaarschijnlijk bezig zichzelf te beschermen. Zoek iedereen op die betrokken is bij de Clinton Foundation, van donateurs tot de Raad van Directeuren en stel je maar voor dat ze er allemaal bij betrokken zijn.

De GEHELE regering is erbij betrokken

Mijn opinie is, dat de hele regering schuldig is aan verraad, en dat is de reden waarom Hillary’s dood het onderzoek niet zou platlegggen of verdere schandalen zou voorkomen. Vele, vele mensen zijn erbij betrokken.

Er is nu al genoeg om haar te vervolgen. Comey heeft het geprobeerd af te wenden omdat hij niet geconfronteerd wil worden met de Clinton Machine, noch met de rest van Washington D.C. Maar deze zaak zou exploderen in een miljoen andere zaken als deze echt volledig aan het licht komen, en dan zouden we een agentschap hebben die het opneemt tegen de hele regering en een horde andere belanghebbenden. Het ligt heel erg gevoelig en het is een oncomfortabele positie.

Lynch zegt dat ze alles zal accepteren wat ze doen en ze is vastberaden. Er is niets veranderd met betrekking tot haar verantwoordelijkheden, ze probeert slechts haar eigen huid te redden.

Buitenlandse machten hebben sommige documenten in bezit
Trump heeft een aantal documenten
Rusland zal waarschijnlijk alle informatie gaan lekken die ze hebben.

Buitenlandse machten zijn in het bezit van sommige documenten die we hebben geanalyseerd, omdat ze gehackt zijn van Clintons’ server. Trump heeft ook bepaalde documenten en lijkt van plan te zijn om ze te lekken en ze zeer binnenkort in zijn voordeel te gaan gebruiken.

Het lek zal moeten plaatsvinden op een niet-transparante manier.

Zoals we zouden adviseren, zouden we letterlijk de documentatie overhandigen die inhoudt dat de hele regering betrokken is bij dit verraad tot op de hoogste niveaus en iedereen zal onderduiken en de boel afdekken, alsook sommige zeer gevoelige details van SAP’s die de nationale veiligheid in gevaar zouden kunnen brengen.
Ik ben er niet zeker van, maar sommige van mijn maatjes, oorlogsstrategen, schatten de kans groot dat Rusland alle informatie zal gaan lekken die ze bezitten, naar de hele wereld, omdat Clinton een oorlog met hen zal willen beginnen en ze hebben geen behoefte aan een conflict met de VS.
Als we dit niet zouden adviseren, zou het lijken op een cover-up en Trump zou dit gebruiken om zijn boodschap kracht bij te zetten. Ik werkte ooit in de PsyOps, en Trump’s vertekeningen van bewijs en bevestigingen is legendarisch.

Bill Clinton zal waarschijnlijk dit jaar sterven.

Als Trump wint, gaat Hillary naar de gevangenis.

Alles is corrupt, zelfs Trump heeft vuile handen.

Onmogelijk om dat te zeggen. De hele regering is corrupt. Niemand is schoon, zelfs Trump niet.

Trump heeft in het verleden gedoneerd aan de Clinton Foundation, maar voor tamelijk onschuldige zaken zoals bouwvergunningen en dergelijke. Hij is slim, dus zijn sporen zijn keurig afgedekt. Maar als een of andere aanklager een diepte onderzoek zou doen naar Trump zou dat hem een aanklacht opleveren tot omkoping. Hij zou daar gemakkelijk een uitweg in kunnen vinden, maar hij zou evengoed worden aangeklaagd.

Wij zijn aan handen en voeten gebonden. Mijn boodschap aan u en iedereen op dit forum is dat je je niet moet laten afleiden vanwege Clinton’s emails. Focus je op de Foundation. Alle waarheid die als een nachtmerrie is, is daar aanwezig. De emails zullen verbleken in vergelijking daarmee.

Ik weet niets van Trump’s gegevens, maar hij zou absoluut zeker de onthullingen weten te beperken en het zou eruit zien als een donatie.

Als Trump wint, zal Hillary Clinton veroordeeld worden. Ik heb geruchten gehoord dat Christie zijn Procureur Generaal  zou zijn en Michael Flynn zal zijn Vice President zijn.

Een veelheid aan schandalen

Saudi Arabië bracht bezoeken aan en doneerde aan de Clinton Foundation. Russisch Uranium fiasco. Hillary Clinton en de Israël lobby, the Council on Foreign Relations. AIPAC. De lijst is eindeloos.

Drie keuzes – kunnen alles laten crashen

Ik zal het op deze manier stellen: je hebt drie keuzes,
A) Geef alle informatie aan de DOJ, creëer een publieke aanbeveling, de waarheid komt naar buiten, de hele wereld realiseert zich hoezeer de VS betrokken is in buitenlandse betrekkingen en we beginnen een oorlog, de burgerbevolking realiseert zich hoezeer buitenlands geld onze regering beïnvloedt, en er begint een burgeroorlog.

B) U pikt er bepaalde gegevens uit en die laat je uitgaan naar de mensen die toch al erbij betrokken zijn in de ogen van de publieke opinie, zodat de spaanders terechtkomen op de hoofden van een select aantal en dan zal het hele systeem niet crashen.

C) Je doet niets en je kijkt naar het instabiele politieke klimaat om in te schatten hoe je gaat reageren.

Ik ben er zeker van dat wanneer Trump wint zij de gevangenis in gaat.
Het probleem is de hele regering

Comey zal sowieso ontslag nemen. De FBI is stil om redenen heel stil, de meesten van ons willen hun baan behouden.

Snowden heeft hier niets mee te maken

Mogelijk. Ik weet het niet zeker.

Obama en Hillary hebben geen hekel aan elkaar. Hillary heeft een hekel aan donkere mensen en Obama heeft een hekel aan roekeloosheid. Zo ver als het onderzoek reikt, zijn bepaalde details correct. Maar betreffende de uitkomst, dit weet niemand.

Het probleem zit ‘m in de hele regering. Hillary is maar éen component van die regering.

Hillary verkocht SAP’s aan overzeese donoren

Alles wat ik kan vertellen over de SAP’s is dat Hillary ze had, en ze bezat niet de autoriteit om er ook maar één te hebben. Ze zijn gelekt naar haar door iemand, en ze verkocht ze aan overzeese donoren. Alleen al het bezit ervan maakt haar schuldig voor verraad.

Obama is enigszins verbonden aan de Clinton Foundation zelf, maar veel meer verbonden met de mensen die doneren aan de Clinton Foundation.

Russische grenzen, Oekraïne, overal waar de NATO is, de zuid Chinese zee, de Filipijnen, Taiwan, Hong Kong en Afrika.

Soros is de spil van dit alles.

Als het erop aankomt, zal ik vechten. Maar de meesten van ons zijn de mening toegedaan dat Hillary niet de president gaat worden, en Trump zal onze taak een stuk gemakkelijker maken. Maar op dit moment moeten we voorzichtig door het moeras waden.

Zoals ik al eerder zei, Bill Clinton wilde dat LL zich zou focussen op de email-server en zich afzijdig zou houden van het veroordelen van de Foundation.

We gaan in oorlog met Rusland en China als ze wint.

Obama wilde de zaak uitstellen tot 2018.

Zou Obama het uitstellen van deze zaak tot 2018 ook doorgedrukt hebben?

Dat wordt wel gezegd. Ik weet niet waar deze opdracht vandaan kwam

Een moeilijke positie voor FBI insiders

Als het lekken van massale data mijn land verwoest, verraden we ons land. Als we niets doen, verraden we ons land. Ik ben het niet oneens met je. Ik zeg dat de situatie veel gecompliceerder is als je er middenin zit, en je hebt niet de hoeveelheid informatie die je ogen uit je kassen doen rollen, als jij wist wat er allemaal gaande is.

Het bevoordeeld haar omdat haar donateurs voor haar betalen. Ik wil geen informatie posten over mijzelf of waar ik ben, omdat wanneer het uit zou komen dat ik alles neerzet, ik zou worden ontslagen en op de zwarte lijst kom, waarschijnlijk ook vermoord worden.

Soros regelt alles – Een wereldregering

Soros financiert, geeft instructies, en beïnvloedt elke laag van de VS-regering, tot op de belastingtarieven.

Correcte theorieën: Enorme Joodse invloeden, Soros als puppet master, red team planner. Je zou iets specifieks moeten vragen.

Het doel (van Soros, omdat ik aanneem dat dat is wat je vraagt) is om een wereldregering te installeren waar alle mensen van alle rassen met elkaar gemengd worden en voor nageslacht zorgen, terwijl ze geregeerd worden door een puur Joods ras. Ze geloven oprecht dat onder hun heerschappij alle menselijke conflicten zullen stoppen, omdat er geen reden meer voor scheiding tussen rassen is. Dit verlangen is geboren uit de angst voor de horror van de Tweede Wereldoorlog. De Holocaust is een leugen, maar de tol die betaald is door het grote aantal doden is nog steeds exorbitant. En veel mensen hebben daaronder flink geleden.

Rusland heeft de Clinton Email server gehackt, 100%

Heeft Rusland (of anderen) genoeg informatie om Clinton om te laten vallen als ze alles hebben gelekt? Zouden ze het gaan lekken of gebruiken ze het als chantagemiddel?

Ze hebben genoeg om haar omver te halen. Ik ben er niet zeker van dat ze werkelijk alles hebben. Ik kan je zeggen dat ze haar server voor 100% hebben gehackt.

De attacks in Orlando en op de Gay Parade in LA zijn inside jobs

Zijn deze incidenten gecreëerd met de intentie van strengere wetten op wapenbezit?

Ja. De aanvallen op de homobar waren inside jobs.

En als alles wordt onthuld, de verkoop van mensen/organen en de afkoping?

Met betrekking tot de Clinton Foundation, wat zou er gebeuren als al deze informatie wordt vrijgegeven aan het volk?

Ik zei de laatste keer al, totale chaos. De regering zou ontmaskerd worden op iedere laag, wie betaalt wie, wie koopt er wat, en niemand heeft op dit moment vragen gesteld over de mensenhandel die ik je zojuist heb vertaald.

Wat als je, en jij persoonlijk, alle documenten lekt naar het darkweb of een ander online kanaal. Wat zou er gebeuren?

Doodzwijgen of de dood. Sommige outlets proberen te lekken, maar we censureren ze daarvoor te snel.

Zouden de landen die genoemd worden in de documentatie de oorlog verklaren als er een grote wijziging zou worden toegepast in de regering?

Nee, ze zouden de oorlog verklaren omdat al onze geheime operaties in hun landen zouden worden onthuld.

Zou je het voor elkaar kunnen krijgen dat de AG’s van sommige betrokken staten haar veroordelen? Als ze genoeg informatie en documentatie zouden krijgen?

We hebben hier over gedacht. Het ligt ter tafel.

9/11 Was een Mossad Inside Job

Wat weet je over 9/11? Was het een inside job?

9/11 was de Mossad.

Wordt wijzer over een burgeroorlog (de FBI’s grootste zorg)

Als er een burgeroorlog uitbreekt, zal het 100% zeker zijn dat China en Rusland erbij betrokken zullen zijn.

Maar ook, welke angst moet er worden weggenomen voor de FBI om de aanval in te zetten op deze bitch en de foundation?

Dit zou hetzelfde zijn als een nuclaire aanval op New York City. We zouden het doel raken, maar we zouden dan in oorlog zijn met de hele VS.

De FBI wordt geconfronteerd met de hele federale regering in deze zaak. Dit is waarom we zo stil zijn.

Sex kringen in alle regeringen
Seks kringen zijn populair bij alle regeringen, maar pedofilie is primair iets van de Britse regering en Saoedi Arabië, en dat is waarom Hillary en Bill Clinton zo gek zijn op buitenlandse donateurs. Ze worden betaald in geld en in kinderen. Graaf diep en je zult het vinden. Het zal je doen walgen.

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: