RSS

Cursus ‘Intuïtief Tarot lezen’

 

De dwaasWil je serieus aan de slag met de tarotkaarten van Rider-Waite?
Wil je andere mensen -en jezelf- helpen door inzicht te verkrijgen en te geven in een situatie?
Wil je eventueel zelfs op een paranormale hulplijn werken met behulp van de tarotkaarten?
Wil je je intuïtieve gaven ontwikkelen en daarbij de kaarten gebruiken als ‘gereedschap’?

Dan is deze opleiding/cursus iets voor jou!

In tegenstelling tot allerlei andere tarot-opleidingen wil ik je stap voor stap door het proces heen leiden om deze doelen te bereiken en je eigen talenten te ontwikkelen zodat je dit op een bekwame en serieuze manier kunt toepassen.
Door open vragen te stellen die je stimuleren om vanuit je gevoel te gaan ‘kaartlezen’ en de kaarten te duiden op jouw unieke manier zodat ze voor jou gaan leven, word je een ‘helpende hand’ voor andere mensen. Daarnaast krijg je ook inzicht in, en antwoord op je eigen vragen die niet altijd direct helder zijn in het moment. Ik zal je intensief per email begeleiden aan de hand van je uitgewerkte en ingestuurde opdrachten.

Bekers 2De opleiding duurt 6 maanden, bij een lestempo van 2 lessen per maand. Eventueel kun je dit afronden met een examen door twee casussen uit te werken en een reading te geven waarna je een certificaat ontvangt.
Daarna kun je desgewenst een korte ‘vervolg-cursus’ volgen die je nog verder stretcht in je ontwikkeling tot een bekwaam, serieus en liefdevol tarotist.

Cursusduur:
6 maanden (bij een lestempo van 2 lessen per maand)
De cursus kan worden afgesloten met een examen indien je dit wenst. Je zult daarna in staat zijn om er professioneel mee aan de slag te kunnen voor anderen.

Cursusgeld:
De kosten bedragen € 50,- per maand.
Je kunt ieder moment besluiten een maand te wachten, of lessen eerder toegezonden te krijgen omdat je er veel tijd aan besteed en een sneller tempo verkiest. Na ontvangst van het lesgeld voor een maand worden de nieuwe lessen toegezonden per email.

Begeleiding
Per email. Je werkt opdrachten uit die zeer inzichtelijk en helder zijn opgebouwd. Spelenderwijs leer je met de kaarten te werken en gaan ze voor je leven.
Je krijgt de uitwerkingen met eventuele correcties en aanvullingen retour.
Ook kun je vragen stellen onderaan je uitwerkingen als iets je niet duidelijk is die ik daarin zal beantwoorden.

EXTRA begeleiding is eventueel mogelijk wanneer je met oefenen vastloopt, vragen hebt omtrent jezelf ten aanzien van de leggingen, kaartduidingen etc.  Je kunt als TAROT-cursist tegen een speciaal gereduceerd tarief via skype deze ondersteuning krijgen. Zie verder onder ‘Skype’

Leerdoelen:
Je kunt je na het behalen van het eventuee een bekwaam en zelfstandig tarotist noemen.
Je bent in staat om mensen op een serieuze en liefdevolle manier te helpen, met behulp van je invoelende vermogen, je intuïtie en de kaarten. Eventueel kun je er professioneel mee aan de slag als je dit zou willen.

Praktijkdagen:
Bij voldoende belangstelling zullen er praktijkdagen worden georganiseerd waarop je met elkaar aan de slag kunt om te oefenen. Daarover zal ik je t.z.t. bericht sturen.

Inschrijving:

Je kunt je inschrijven via het onderstaande mailformulier
Voor meer informatie kun je ook even een mail sturen naar irma@schifferscoaching.nl

 

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: