RSS

De waarschuwing van Simon Parkes – september 2016

Simon ParkesKerry Cassidy van Project Camelot kondigt Simon Parkes aan omdat ze met hem wil praten over een geheel nieuwe richting die ‘onze leiders’ lijken in te slaan, en dat heeft te maken met het voorbereiden hierop van de bevolking.

Angela Merkel heeft deze bal aan het rollen gebracht. Finland, de Tsjechische Republiek en sinds 31 augustus heeft ook Obama de Amerikaanse bevolking aangespoord om hetzelfde te doen; een interessante dynamiek, zoals ze dat noemt.

Kerry praat met Simon over bepaalde aankondigingen en over de recente uitzendingen van Simon Parkes; één over de aankondiging van Merkel en een op handen zijnde mogelijk valse vlag-operatie in Duitsland en daarna werd er een poging gedaan om haar uit te schakelen, via wat een moordpoging lijkt te zijn en we weten niet of deze echt of geënsceneerd is. Daarop kwamen er ineens andere regeringen naar buiten die soortgelijke boodschappen hebben gebracht aan de bevolking, en over het verzamelen van de Amerikaanse troepen aan de grens.

Simon Parkes:

“Ik ben heel blij dat ik de gelegenheid krijg om te Amerikaanse bevolking te kunnen toespreken met deze belangrijke boodschap.
Ik deed inderdaad twee aankondigingen op mijn website, en het is heel interessant –ik ga geen namen noemen- maar ik gaf een eerste alert af, en er waren veel mensen van andere sites die zeiden dat ‘Simon Parkes’ nonsens praatte. En nog geen dag later was er een vermeende poging om Angela Merkel te vermoorden.

En in de vorige podcast zei ik al dat de elite hun geduld met haar beginnen te verliezen en daar hebben ze haar nog even aan herinnerd.
Ik deed daarna nog een vervolg en ik ben blij dat ik de kans krijg, want ik weet niet of het jullie is opgevallen maar er heeft een explosie plaatsgevonden in het Kennedy Space-center.”

Kerry meldt dat ze dat niet heeft gezien.

Simon: “ik hoorde het voordat het op het mainstream nieuws was en ik heb het geverifieerd bij mijn coördinatoren, en dit is heel recent gebeurd. Ik weet niet of het een false flag is of een ongeluk, maar ik kan je wel zeggen dat het niet nucleair is. Ik zal je even iets laten zien, ik heb een foto die Paddestoel wolkiemand mij stuurde”.

Kerry: dit is Space X, een explosie. Dat moet hetgeen zijn waar de remote viewers het over hadden.

Simon:

“Ja precies, daarom laat ik het ook zien. En zo’n vier minuten nadat het gebeurde hoorde ik, doordat het nieuws met dit bericht kwam en zodra ik zulk nieuws krijg geef ik het direct door aan deze groep bewuste coördinatoren in Europa en Amerika. In dit geval niet naar de Engelse coördinator want dit heeft geen gevolgen voor Engeland.

In de informatie die ik ontving was het niet duidelijk of het een valse vlag was, een opzettelijke explosie of een ongeluk, dus ik wil alleen direct naar jou rapporteren dat er een explosie heeft plaatsgevonden; het is een paddenstoel-wolk, niet nucleair boven het Kennedy Space Center.

Nu ga ik even over naar het onderwerp waar je het over had, de gevestigde (mainstream) media heeft succesvol verborgen weten te houden voor iedereen dat gedurende de afgelopen zes weken de Amerikaanse strijdkrachten zijn opgebouwd en niet alleen in Duitsland, maar in de vele –wat we noemen- lage landen, en ze rukken op naar boven.

De Amerikaanse troepen zijn naar de grenzen van Rusland getrokken maar dat is ook het geval in veel Duitse steden. Dit is geen defensieve opstelling, het is een agressieve houding. En dat is een heel belangrijk punt.

In de afgelopen drie weken in Groot-Brittanië zijn de aantallen van Britse en Amerikaanse transportvliegtuigen en hun aantallen vluchten van en naar Europa ongelooflijk veelvuldig geweest, en men heeft gezien dat ze allemaal leeg zijn terug gekeerd. We hebben geen foto’s van ze dat ze vertrokken zijn, maar ik heb ze persoonlijk leeg terug zien keren, dus ze vliegen volgens mij wapenuitrustingen naar Europa en komen dan terug om te herladen.

Dus dit is recentelijk een enorme operatie geweest in de afgelopen zes weken maar dat wordt de mensen niet verteld, dus ik wil graag dat jouw luisteraars alsjeblieft gaan begrijpen dat dit een geplande operatie is. Het is opgebouwd, maar het begint nu uit te lekken. Het duurt namelijk zo lang dat je niet duizenden troepen en honderden tanks kunt blijven verbergen; er komt een punt dat de deksel van de kokende pan afvliegt, en dan begin je het te zien.

En in antwoord op je vraag, het opbouwen van de troepen gebeurt richting de oude Russische grenzen en ze bevinden zich ook in steden op belangrijke lokaties, maar dus niet in een defensieve rol.
We moeten begrijpen dat de twee wereldoorlogen in Duitsland zijn ontstaan. Het doet er niet toe wie er schuldig was of niet, het feit is dat ze allebei begonnen zijn in Duitsland. En elke mogelijke derde wereldoorlog zou opnieuw in Duitsland beginnen.

Als een bankensysteem op het punt staat om om te vallen, dan zal de elite –en ik noem Mr. Rothschild- een manier zoeken om een oorlog te beginnen om het bankensysteem nieuw leven in te blazen, alsmede de economie en hij begint dan helemaal opnieuw.

Maar we hebben hier te maken met twee aspecten die we niet eerder hadden, en het eerste aspect is het satanische leger van de illuminati, en het zou heel erg fijn zijn voor Jacob Rothschild en zijn bende om een situatie te fabriceren die tot een bepaalde ineenstorting leidt, maar in tegenstelling tot de Rothschilds die dan achteruit stappen en alle winst naar zich toehalen, wil deze satanische groep een complete oorlog. Dus die zijn niet geinteresseerd in de winst, wat zij willen is de populatie reduceren en de westerse economieën in absolute chaos en ellende storten.

En we hebben dit niet eerder gezien, want de tweede wereldoorlog en de eerste wereldoorlog zijn gecontroleerd geweest en deze situatie is niet gecontroleerd, en een van de grote spelers hier is president Poetin, de Russische president, die niet gemanipuleerd kan worden door een aantal van deze zeer slechte mensen in het Westen.

Wat de bedoeling was dat er zou gebeuren is dat Rusland zou reageren hierop en zijn leger zou opbouwen, zodat dat een reden zou zijn voor de VS om een soort preventieve aanval te beginnen. Maar mijnheer Poetin heeft dit niet gedaan en dat maakte het ingewikkeld.

Laten we nu even kijken naar Angela Merkel; als ik de kanselier van Duitsland zou zijn, als ik Angela Merkel was, en ik geef echt veel om mijn land, en er komt iemand naar me toe en die zegt ‘je bent economisch uitgespeeld, dus wat we gaan doen is jouw land vernietigen, maar geen zorgen, want het is voor een het grotere doel.’ Ik denk dat ik ook niet zo gelukkig zou zijn met zoiets. En wat Merkel deed, ze zond feitelijk een boodschap uit naar de negatieve illuminati, waarmee ze zei ‘we zijn voorbereid op het ergste.’ En toen hebben ze hun waarschuwing aangescherpt, hun waarschuwing was dat men moest zorgen voor 10 dagen voedsel, en 10 dagen water, en vandaag is dat uitgebreid naar 14 dagen. Dus nu is het al voedsel voor twee weken. In de afgelopen 3 jaar heb ik gezegd dat je voor drie weken voedsel en water nodig hebt. Maar zij hebben het over twee weken.

Dus wat ze deed was een boodschap uitzenden van ‘okee, doe maar wat je van plan bent, we zullen een soort constructie opzetten, we zullen ons leger versterken, we zullen zorgen voor benzine en gas, voedsel en water-voorraden; er vinden enorme bevoorradingen overal in Duitsland plaats en dat zijn ze nu aan het doen. We zullen onze bevolking zelfvoorzienend maken en we zullen vechten.’
En dat is niet zoals verwacht. Ze hadden verwacht dat Angela Merkel zich over zou geven en zou doen wat zij van haar wilden.
Dat is goed voor Duitsland, maar dat is heel erg slecht voor de VS, en voor mijn land: Engeland. Ik zal zo uitleggen waarom dit slecht is voor ons, maar goed voor jullie.

De Tsjechische president heeft een prive gesprek gevoerd met zijn premier, en de president van de Tsjechische republiek heeft de premier gevraagd of het mogelijk is dat iedere burger een geweer kan krijgen. Dat vroeg hij de premier. En dat is heel zeker gevraagd, maar ik heb het antwoord nog niet gehoord. Zo ernstig is de situatie.

Dan hebben we nog de Finse overheid, de Finse regering die de grens deelt met Rusland, en die zegt hetzelfde tegen de bevolking: water en voedsel-vooraad voor tien dagen.

En dan hebben we een Generaal in het Noorse leger, en die suggereert dat alle Noren moeten worden bewapend. Dus er is een hele ernstige situatie gaande in die gebieden, omdat ze weten dat er iets aan het gebeuren is, en ze denken dat het een oorlog zal zijn.

Ik denk niet dat dat gebeurt, maar ik denk dat dat zo had kunnen zijn, als we niet zo iemand hadden gehad als president Poetin. Waar we wel mee te maken hebben is dat er een enorme crash aan zit te komen en ik zal de banken noemen. De Deutsche Bank zal de eerste zijn die omvalt en daarna wordt het of de Citibank in de USA of Barkleys bank in Groot-Brittanië. Maar als deze drie banken omvallen dan zal er economische ineenstorting zijn in de rest van de wereld en dan zal er geen voedsel en water zijn voor ongeveer drie weken. Dus ik denk dat deze grote landen aan de grenzen van Rusland, niet zo bezorgd zijn over een aanstaande oorlog maar meer over een opzettelijke poging om de economie in te laten storten en de landen die te zwak zijn om zichzelf te verdedigen. Dus dat is het eerste.

Iets anders wat ik nog wil zeggen is dat in de afgelopen zes weken tanks door Roemenië zijn getrokken, Amerikaanse tanks zijn daar geland en ze hebben zich verschanst op plaatsen waar de media ze niet kunnen vinden, en ze zijn door Roemenië getrokken naar deze posities. En denk niet alleen aan één plaats waar die tanks binnenkomen.

En waarom is dit slecht voor mijn land en voor Amerika, omdat.. en het doet er niet toe wat de media zegt, de peilingen dat Mr. Trump 60% van de stemmen gaat krijgen. Mr. Trump gaat de verkiezingen winnen. En je weet dat we zeer geavanceerde apparatuur hebben om stemmen te tellen en bewust te manipuleren. Het is mogelijk om te sjoemelen met een miljoen stemmen, maar de meerderheid die Trump zal krijgen is zo enorm groot, dat deze telmachines niet in staat zullen zijn om met de verkiezingen te knoeien, want hij zal dan nog steeds winnen. Dus er is een grote kans dat president Obama zal proberen de november-verkiezingen uit te stellen en hij mag dat niet doen, tenzij er een nationale ramp gebeurt.

Toen de twee torens naar beneden kwamen had niemand het over martial law (staat van beleg). Ze hadden het over het bombarderen van een ander land, maar als er iets gebeurt nu, is het eerste wat ze zullen doen de staat van beleg afkondigen om de presidentsverkiezingen af te wenden.

Er zijn op dit moment twee machtige facties die belangrijk zijn, de ene is de politici op Capitol Hill en die werken via de Clintons, en de andere is onderdeel van het leger, een deel van het Economic Industrial Complex, en die geven steun aan Donald Trump. Als Donald Trump president wordt dan zal hij Capitol Hill uitschakelen, alsmede het systeem dat er zo lang is geweest. Dus de politici van Capitol Hill willen Donald Trump tegenhouden tot elke prijs.

Ik weet niet hoeveel van jullie het hebben gezien, maar de man met de ‘hypothermische naald’, die om Hillary Clinton heen draait, probeert haar wakker te houden en haar op de been te houden, ze doet alleen maar een interne campagne, komt zeer zelden naar buiten, en ik heb wat informatie waar misschien niemand anders mee is gekomen tot nog toe, maar Hillary Clinton heeft een gekloonde dubbelganger aangeboden gekregen, geen lichamelijke dubbelganger, maar een gekloonde dubbelganger, dat heeft ze geweigerd. Want zij weet dat als ze een kloon accepteert, dat ze haar lichaam zullen vernietigen, omdat ze haar niet meer nodig hebben. Ze zit in de val en ik heb eigenlijk met haar te doen. Ze strijdt voor een verkiezing die ze eigenlijk niet wil, ze is compleet gemanipuleerd, en dit zouden voorlopig weleens de laatste vrije verkiezingen zijn in de VS. Dus dit is mijn nieuws.

Maar ik wil dit eindigen door te zeggen dat dit niet het einde van de wereld is. Dit heeft niets te maken met een natuurramp en dat we allemaal ten dode zijn opgeschreven. Dit gaat letterlijk over een fase waar we doorheen zullen moeten gaan om aan het andere eind terecht te komen en dan zijn we compleet herboren. Dus we hebben geen angst nodig, het is niet nodig om bang te zijn of bezorgd, maar we zullen voorzorgsmaatregelen moeten nemen, we moeten zorgen dat we veilig zijn en we moeten ons realiseren dat de officiële media ons niet de waarheid zullen vertellen.

Dus ik zeg nogmaals tegen iedereen: vorm groepen, blijf met elkaar in contact, als je een bandradio bezit, gebruik die dan en probeer met iedereen in contact te blijven. Zorg dat je veilig bent en houd vast aan datgene waar je in gelooft. Het is niet zo dat, omdat iemand het op het nieuws zegt, dat ook gaat gebeuren, dus ik wil niet afsluiten met mijn armen in de lucht en zeggen dat het einde van de wereld nabij is, dat is niet de boodschap die ik wil brengen. Het is in het algemeen een positieve boodschap. Jij en ik en vele anderen weten dat we door zo’n pijnlijke situatie heen zullen moeten om aan het andere eind uit te komen.

Hierna volgen er nog veel vragen van Kerry Cassidy en zij meldt dat jaren geleden al is gezegd dat de reset eind 2016 zou plaatsvinden, maar door de chaos is de tijdlijn van de illuminati veranderd en ze wijken nu volledig van het schema af. En ze weten niet hoe ze in de periode van nu tot aan de verkiezingen de reset moeten veroorzaken.

De aardbevingen in Italië waarbij onlangs diverse gebouwen zijn ingestort worden door Kerry Cassidy en Simon Parkes ook nog benoemd als ‘bewust veroorzaakt’ omdat Italië eveneens weigert aan het uitvoeren van de plannen, onder andere in Syrië, van de elite mee te doen.

Tot zover de vertaling van circa de eerste 18 minuten van de video.

 

© Irma Schiffers – vertaling

 

 

53 Reacties op “De waarschuwing van Simon Parkes – september 2016

 1. Christine

  september 4, 2016 at 11:18 am

  Irma, dank je wel voor alle moeite en al het werk wat je voor ons doet. Weer een steengoed artikel

  Like

   
 2. Evert Jan Poorterman

  september 4, 2016 at 1:26 pm

  Geachte,

  ik heb heel weinig met alles dat uit Amerika komt, behalve de eerste boeken van Zecharia Sitchin en Hal Lindsey. Ik zal u zeggen wat er gaande is; deze planeet is in handen van een amfibisch ras die wij kennen als de Nefilim/Elohim en de Anunnaki. Binnen hun groep is tweespalt en de clan van Enki heeft zich afgescheiden van de rest. Hebben een andere agenda, maar hebben wel gezamenlijk overleg. Enki heeft in opdracht van de Raad van Anunnaki de mens geformeerd… en steeds verbeterd. Noach was de eerste mens! en met die bloedlijn heeft Enki verder geexperimenteerd. Eindresultaat de blanken van de twaalf stammen Israels (en de Babyloniers en de Soemeriers)… die allen naar Europa zijn getrokken. Enlil, de jongere halfbroer van Enki, wil de wereldmacht terug en af van de te intelligente, vrijheidslievende onafhankelijke blanken en hij maakt gebruik van de Chazaren (de zogenaamde jews/joden die onterecht claimen van ‘joodse’ afkomst te zijn) om die wereldmacht te herkrijgen. Het zijn de Chazaren (nepjoden) die WO I en WO II hebben veroorzaakt door de blanken tegen elkaar op te zetten. Het kostte aan 100 miljoen blanken het leven. Meer dan een eeuw terug bestond de wereldbevolking nog voor 37% uit blanken. Dat is nu nog maar 7% (blond. rossig, rood en met lichte ogen). De komende WO III zal opnieuw volgens het zelfde recept worden uitgevoerd; op Europees grondgebied en met Amerika tegen Rusland en Europa tegen Rusland en hiermee hopen de Chazaren Europa te vernietigen, een Groot-Zion te realiseren (zijn ze al mee bezig) en hun voormalige grondgebied in de Oekraine (Chazarie) te herwinnen. Daarnaast is de tweede ster van ons zonnestelsel in aantocht en gaan we van Vissen naar Waterman en hangen schepen van de Galactische Federatie in de buurt. We zitten op een knooppunt in tijd en ruimte… en ik kan u zeggen dat de tweede ster eerder komt dan verwacht, waarmee de elite haar plannen niet volledig kan uitvoeren. Dat weten zij inmiddels en zodoende passen zij de ‘verschroeide-aarde’ truuk toe. Ze zullen nog zo veel mogelijk vernietigen… Het Asthar Commando zal de laatste Anunnaki uitroken en van de planeet werpen. De goede Anunnaki blijven hier en zullen samen met de mens de toekomst betreden.

  Groet Evert Jan

  Like

   
  • Elles

   september 5, 2016 at 10:50 am

   Klinkt als een sprookje.

   Like

    
 3. Ellie

  september 4, 2016 at 11:01 pm

  Betekent dit dat wij er ook goed aan doen om voor 3 weken water en voedsel in te slaan?

  Like

   
  • bernadette

   september 5, 2016 at 8:50 am

   @Ellie
   Je hoeft niet in paniek te raken .
   Maar het kan nooit geen kwaad om wat pakken rijst, en wat extra potten bonen,potten ,
   rijstwafels, e.d in te slaan , en wat groentensoepen in te vriezen.
   Gewoon wat in slaan in reserve..de rest kunnen we van het land halen , gratis als het moet .
   Hier voedselbossen ;

   http://achterdesamenleving.nl/er-is-inmiddels-100-hectare-voedselbos-aangeplant-nederland/#comments

   Like

    
   • bernadette

    september 5, 2016 at 8:53 am

    Kijk op you tube naar eko dorpen in je nabije woonplaats , bijv..deze in Brabant.
    Er zijn er nogal wat te vinden.

    Like

     
    • bernadette

     september 5, 2016 at 10:36 am

     And come ..lets us sing a song of joy …up in the air in September.
     Trillings frequentie hoog houden
     Voor 1 muntje.

     Like

      
     • bernadette

      september 5, 2016 at 10:55 am

      Maak elkaar happy..thats it .

      Like

       
     • Elles

      september 5, 2016 at 4:20 pm

      De meeste flash mobs ken ik, zijn bijzonder

      Like

       
   • Elles

    september 5, 2016 at 10:44 am

    Dat geldt voor voedsel, maar je kunt moeilijk voor 3 weken water inslaan, electriciteit heb je als je dak geschikt is en je zet er zonnepanelen op, maar hoe zit het met gas?

    Like

     
    • bernadette

     september 5, 2016 at 11:06 am

     @ Elles
     .Dan gaan we een tijdje rauw food eten ..net als dieren dat doen.
     Die hebben geen gas stel nodig :)
     Lekkere rauwkost , veel salades , tomaten, wortels, fetakaas, blikjes sardientjes, allerlei noten,
     kastanjes, paddenstoelen, aardappels raspen, appels , peren..alles wat moedernatuur ons biedt.
     Water desnoods uit het kanaal , riviertjes, beekjes ,sloten..gewoon filteren desnoods.
     Schapen , geiten, koeien ,paarden, alle dieren drinken gewoon hemelwater.
     Gebruik je gewoon je innerlijke intuïtie fantasie … :)

     Like

      
    • Evert Jan Poorterman

     september 5, 2016 at 12:48 pm

     Elles,

     je kunt met gemak honderden liters water inslaan… en bewaren. Het blijft wel een tijdje goed in de pakken (2 liter Barle’duc) en smaakt het niet meer zo… dan zorg je dat je een waterfilter in huis hebt (kun je zelfs slootwater mee zuiveren – TulipFilter iets van C 50,00 met reserve-filter). Met de nabije komst van de tweede ster zul je weinig hebben aan zonnepanelen, eerder aan een windmolen.

     Groet Evert Jan

     Like

      
   • Evert Jan Poorterman

    september 9, 2016 at 2:20 pm

    Bernadette,

    veel te lief allemaal! Ben jij een Madeliefje? Mag van mij hoor… Ik ga uit van MadMax-toestanden. Veel gedoe dus. Stroomuitval betekent winkelruiten die sneuvelen, benzinepompen die het niet meer doen, alarmsystemen die niet werken, water, gas en stroom valt weg, fabrieken worden stil, geen aanvoer meer van voedsel… dus anarchie en veel mensen op de been; gaan inbreken en stelen en niet alleen je blik doperwten maar ook je gouden ketting enzovoorts. Je moet rekenen op het allerergste; geen verlichting, koude winter voor de deur, geen water, geen eten en geen steun van de regring, want als dit samenvalt met de voorbijgang van de tweede ster (bekend als Marduk, Ra, Anu en Gud – op internet abuisivelijk als Nibiru en ook als PlanetX) dat vallen alle systemen weg. De natuurrampen zullen alom aanwezig zijn; stormen, regens, aardbevingen, zeebevingen en vulkaanuitbarstingen. Denk aan de tien plagen van Egypte (lees bijbelboek Exodus dan weet je wat je kunt verwachten).

    Groet Evert Jan

    Like

     
 4. Elles

  september 5, 2016 at 10:59 am

  Hoe bereid je mensen voor die zich van geen kwaad bewust zijn? Ze moeten niets hebben van deze boodschap

  Like

   
  • bernadette

   september 5, 2016 at 11:11 am

   Dat wijst zich zelf wel…
   (Mocht) het zover komen… zoeken mensen vanzelf verbinding met elkaar.
   En gaan ze elkaar helpen , waar dat nodig is.
   Mensen komen dan vanzelf de straten op ..en gaan naar oplossingen zoeken.
   Helemaal geen paniek voor nodig.
   Gewoon jezelf beschikbaar stellen in je buurt.
   Komt goed .

   Like

    
   • bernadette

    september 5, 2016 at 11:20 am

    Kom .. de beuk er in..blijf gewoon innerlijk lekker happy.

    Like

     
 5. Elles

  september 5, 2016 at 11:27 am

  Hoe komt simon parkes aan zijn info?

  Like

   
  • bernadette

   september 5, 2016 at 11:53 am

   @ Elles .
   Dat zit in zijn hersens / Brein.
   Vandaar uit praat hij.

   Wil niet zeggen wat hij zegt..dat DAT uitkomt.

   aarde …wind …vuur
   earth …wind… fire

   We laten ons geen angst / fear aan jagen.
   Angst is slechts een emotie in gedachten.
   Angst kun je verder nergens buiten vinden ..het bestaat niet

   Just stay happy..en doe gewoon je dingetjes.

   Like

    
  • Evert Jan Poorterman

   september 5, 2016 at 12:56 pm

   Elles ik zou die Simon Parkes niet vertrouwen en ook die Fulford niet – dat zijn zeer waarschijnlijk Chazaren/nepjoden en die hanteren een andere agenda dan wij (zouden moeten doen). Als aanvulling op mijn eerste reactie kan ik zeggen dat de instroom van miljoenen ‘vluchtelingen’ georganiseerd is door de Chazaren/nepjoden om Europa vol te laten lopen en totaal te ontregelen. Bovendien gaan ze meisjes en vrouwen bezwangeren zodat er over een generatie geen blanke meer te bekennen is. Dat is onderdeel van het plan en doel van Enlil die daarvoor de Chazaren gebruikt. Die moeten intrigeren, manipuleren en liegen zodat de Russen uiteindelijk gedwongen worden Europa aan te vallen of andersom Europa en Amerika in een totale oorlog gezogen worden tegen de Russen. Dan zullen de blanken elkaar wederom bevechten en wederzijds uitroeien. Reken op veel geweld in Europa, ontregeling van de samenleving, aanslagen en meer… Groet Evert Jan

   Like

    
   • bernadette

    september 5, 2016 at 3:35 pm

    @ Evert Jan..
    Het eerste gedeelte van je bovenstaande bericht daar gaan we in mee.
    Als we de lichaamstaal en mimiek van Simon Parkes waarnemen,
    geeft mij zelf dat geen fijn warm menselijk gevoel wat hij uitstraalt , idem bij Fulford.

    Wat jij vreest ;
    . Dan zullen de blanken elkaar wederom bevechten en wederzijds uitroeien.
    Reken op veel geweld in Europa, ontregeling van de samenleving, aanslagen en meer…

    Er ontwaken élke minuut steeds meer mensen in alle landstreken.
    En mensen willen willen helemaal geen oorlog.
    Sommige Turkse ( moslim) mensen die ik wel eens spreek ,
    weten ook van de wereldwijde agenda die men probeert over de mensheid heen te rollen.
    Ook al probeert men hier in Europa / EU Brussel de dienstplicht weer in te voeren.
    Mensen zullen het weigeren , ze laten zich niet dwingen , andere mensen uit te moorden.
    De voor op geplande nep aanslagen hebben de mensen , ook de moslims zeker wel door.
    Zij houden zich ook rustig , en gaan ook voor vrede en liefdevol omgaan met elkander.
    Ook zij laten zich niet langer meer manipuleren TV uit !

    De ontregeling die ZE opzettelijk in de Europese samenleving proberen te creëren.
    Gaat gelijk op met ons innerlijke samenhorigheids-.gevoel .
    Dus nee ..het zal ze deze keer niet meer gaan lukken om ons tegen elkaar op te zetten.
    De wereldwijde ontwakening is volop aanwezig.. :)
    Vaticaan heeft in Arizona een gigantische telescoop genaamd Lucifer gestationeerd ,
    en ze houden de sterrenstelsels / planeten nauwlettend in de gaten.
    Want het verschuivings-procces is niet meer te stoppen
    Why they name the Largest most costly Binocular Infrared telescope in the WORLD “LUCIFER
    Kun jezelf je onderzoek naar doen ..wat daar achter steekt .
    Hier alvast een brave uitleg ;

    Like

     
    • bernadette

     september 5, 2016 at 3:44 pm

     Like

      
     • Elles

      september 5, 2016 at 4:08 pm

      David Icke, die ken ik, wel een erg lange video om te bekijken

      Like

       
    • Elles

     september 5, 2016 at 4:15 pm

     Ik heb weleens gelezen dat de ware naam van Ben Fulford, Leon Greenberg is

     Like

      
     • bernadette

      september 5, 2016 at 8:20 pm

      Elles, dat heb je goed onthouden;

      Like

       
    • Evert Jan Poorterman

     september 9, 2016 at 2:32 pm

     Bernadette,

     ik zie helaas geen nieuwe wakkere mensen om me heen. De stroom van wakkeren en bewusten is inmiddels opgedroogd. En de moslims (Turken) laten zich wel degelijk ophitsen (getuige de zogenaamde coup in Turkije en de beschuldigingen richting Gulem?!) en dat zien we in Nederland elke dag. Ook zorgen de ‘buitenlanders’ voor steeds meer overlast in dorpen en steden. Overheid en politie doen der niets aan. Mag ook niet. Alles verloopt volgens plan. De bevolkingen worden dom gehouden, media ziet en hoort niets, op TV praat men over Koetjes en Kalfjes en zo blijft het echte nieuws achterwege. Wat Lucifer betreft kan ik zeggen dat ze de sterrenhemel afturen in de hoop een glimp op te vangen van de tweede ster! Die komt eerder dan men hem verwacht en zal veel ellende veroorzaken. Alleen al voor de netuurrampen die deze ster op gang brengt zou men een minimale voorraad in huis moeten hebben! Ik weet niet in welke richting ze kijken maar voor ons komt de ster uit de richting van IJsland/Canada. We zullen stenenregens op onze kop krijgen uit die richting. Die komen uit de astroidengordel, want daar scheert de ster met zijn vier planeten doorheen in zijn bocht om de Zon. Doet deze ster elke 3600 jaren. Lees het bijbelboek Exodus en vooral de 10 plagen die Egypte teisteren. Dan weet je wat je kunt verwachten.

     groet Evert Jan

     Like

      
   • nan

    september 6, 2016 at 3:53 pm

    @ Evert Jan
    Ik wil even reageren op jouw stukje tekst: “Bovendien gaan”? staat het al vast dan? i.p.v.willen??/ ze meisjes en vrouwen bezwangeren…”Hoe kunnen zij dat doen als de vrouw/meisjes aan de pil zijn? En zijn de Chazaren/nepjoden donkergekleurde mensen dan?En hebben de Chazaren een andere DNA en energie dan de blanken? Zij kunnen dan toch nog over eigen wil/beschikking hebben.Om de, laat ik maar schrijven de goede kant te kunnen/willen kiezen?Er is maar 1 energie vorm. Het is maar net welke kant wil je volgen. En zij zijn toch bezig om de man en vrouw ontvruchtbaar te maken, even kort door de bocht bekeken gezien alle bericht geving erover.Zie voedsel,lucht,vaccinaties medicijnen enz.Ik ben benieuwd naar jouw gedachtengang en jouw geloof daarin.
    Vriendelijke groet nan

    Like

     
    • Evert Jan Poorterman

     september 9, 2016 at 2:18 pm

     Dag Nan,

     De Chazaren zijn aan de Turken en de Perzen verwant, hebben donkere ogen, zwart haar en een licht getinte huid. Niet zijzelf maar anderen zullen Europa ontregelen. De Chazaren zijn slechts de ophitsers en zij sturen ook de moslims aan. Die hebben geleerd een hekel te hebben aan blauwogigen, zodoende worden de Yezidi’s door de moslims (en ISIS) opgejaagd en uitgemoord. Veel moslims dragen een ronde blauwe steen om hun hals en dat is tegen ‘het boze oog’… en daarmee bedoelen ze de Slang (en dat is Enki, de schepper van de mens en de Vader van de blanken met hun lichte ogen en lichte huid). De Yezidi’s zijn zogenaamde ‘duivelaanbidders’ omdat ze de Slang aanbidden en die wordt door de tegenpartij (Enlil) neergezet als fout en vals (duivels). De Chazaren kennen wij als de Joden. Van de Joden is het meerendeel van Russisch-Chazaarse herkomst en dat zijn geen echte Joden. Wel geven zij zich uit voor Joden en ook hebben zij zich vermengd met de echte Joden. Samen geloven de Joden (ook de echten omdat ze niet weten dat ze zijn ‘overgenomen’ door de Chazaren – dat zij het uitverkoren volk zijn). Vreemd toch; Juda was de vierde zoon van Jacob en van de andere elf zonen horen we wereldwijd nooit iets! Die zijn zeker net zo belangrijk, zo niet belangrijker dan Juda. Dus waarom zouden de ‘Joden’ uitverkoren zijn en de anderen niet? En als je naar het nieuws kijkt wereldwijd dan weet je dat de ‘joden’ aan de macht zijn. Niet alleen in Israel maar ook in de VS en de rest van de ‘westerse’ wereld. En die sturen aan op oorlog tussen Europa, Rusland en Amerika met als doel WOIII en de verdere uitroeiing van de blanken door deze tegen elkaar op te zetten. Om de chaos groter te maken sturen de ‘joden’ al die vluchtelingen naar noordwest-Europa. Niet naar Spanje en Portugal of Roemenie, nee naar Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Belgie en Groot-Brittannie (en Frankrijk). Daar wonen de meesten van de andere elf stammen Israels… en daar wonen de meeste blanken met blond, rossig en rood haar en met blauwe (lichte) ogen.

     Groet Evert Jan

     Like

      
     • bernadette

      september 9, 2016 at 3:33 pm

      @ Evert Jan

      Wat je schrijft …Ja..dat klopt wel voor een groot gedeelte.

      Ikzelf heb Blauwe oogjes die helder kijken .
      en mijn geest-ziel voelt daar ook helder in mee ,tesamen met mijn kloppende Hart.

      Nou..leef ik in een omgeving waar ik best wel veel (Moslim gelovige tegen kom)
      Dat zijn Marokanen , Turken, Irakezen, Iraniërs , Somaliërs ,
      Surinamers, Molukkers, Antilianen enz..
      Nog nooit heb ik meegemaakt dat ZIJ mij haten om mijn blauwe oogjes en blonde haren.
      Ik ontmoet ze met wederzijds respect , en ZIJ zijn aardig en Lief tegen mij.
      Nooit enige achterdocht bespeurt van beide kanten.
      Omdat ik.. ZE ook meteen verwelkom met mij oprechte hart.
      Ik kijk in hun diepe Bruine ogen.
      En ik voel meteen de Liefdes verbondenheid.
      Meteen goed aardig contact..leuke goede gesprekjes die van beide kanten
      als aangenaam worden ervaren.

      Deze mensen weten ook wat er speelt , ze kijken nauwelijks Staats TV , en laten zich niet manipuleren door Staats Media .

      Kijk.. en als we allemaal elkaar zo onderling te woord staan.
      Maken we elkaars leven alleen maar mooier.
      Ik zou zeggen..probeer het eens uit.
      Vraag ze een keertje op visite , of ga er zelf eens contact mee zoeken,
      ze vragen je ook bij hen binnen te komen , je bent er welkom ,
      en je mag ook nog met ze mee eten als je dat wil.

      Wat de EU / Brussel / USA Eliten willen .. Haat creëren en de Dienstplicht invoeren ,
      om mensen onderling elkaar uit te moorden.
      Huh..zal ze NIET lukken.
      Laat die geconditioneerde Armani pakken, Elite Loozers zelf maar op oorlogspad gaan .
      We lachen ze uit…
      En die Vluchtelingen die ZE hier in Europa naar binnen halen , zijn welkom.
      Ze mogen o.a ook bij mij komen logeren …en te eten krijgen zij ook.
      Want we hoeven niet in angst te leven met deze mensen , gewoon samen leven in verbondenheid .
      Peace

      Like

       
      • bernadette

       september 9, 2016 at 3:38 pm

       @ Evert jan..
       Kijk eens hier allemaal verschillende rassen mensen door elkaar ,
       gewoon solidair in harmonie met elkaar …allemaal goede wakkere mensen.
       En die massa is GROOT ..
       Mooi dit ;

       Like

        
       • bernadette

        september 9, 2016 at 3:43 pm

        Deze opname is eigenlijk duidelijker
        Zie hier het massale grote mensen groep .
        Wij zijn met ZOVELEN :)

        Like

         
        • bernadette

         september 9, 2016 at 4:02 pm

         De mensen wéten wat er speelt .
         En ook deze mensen willen geen oorlog ..maar in Vrede leven op een Humanische wijze;

         Like

          
         • bernadette

          september 9, 2016 at 4:09 pm

          @ Evert jan..zie hier over vluchtelingen ;

          Like

           
          • bernadette

           september 9, 2016 at 5:20 pm

           Eure kriege führen wir nicht…

           Like

            
        • Elles

         september 9, 2016 at 7:22 pm

         @Bernadette, dat ben ik met je eens, alleen komt dit niet op het journaal. omdat veel nensen niet de tijd, zin hebben om zich goed te laten informeren. Gelukkig krijgen we de laatste jaren enorme hoeveelheden positieve energie dat dat zeker een grote impact zal hebben.

         Like

          
         • bernadette

          september 9, 2016 at 8:07 pm

          Yess .yes ..yes ,, Elles

          Wij ..zowel mannen & vrouwen gaan onze fibraties hoog zetten.
          Te beginnen deze affirmaties dagelijks opzetten voor het naar bed gaan nog even rustig
          inwaarts in je harde schijf branden in je Bio computer Brein :)

          Like

           
          • bernadette

           september 9, 2016 at 8:43 pm

           People ..New York ..are also working on it .
           Neem dit ook in je mee allemaal .
           Be happy :)

           Like

            
    • Miguel Lopez

     januari 3, 2017 at 12:45 am

     @Nan & Evert Jan, ik lees jullie berichten en moet bekennen, voordat ik verder ga, dat beiden zijn/haar gelijk hebben ieder in zijn perspectief en werkelijkheid, uiteindelijk wie zegt wat waarheid is en leugens. Het is een feit dat de mensheid gedoctrineerd is als moderne slaaf en laten we eerlijk zijn in het westen zijn we conformisten, vooral in Eu. Iedereen met misplaatste arrogantie terwijl hun voorouders landen geplunderd hebben, vrouwen verkracht hebben en nog meer om zich zo vandaag ten dag zich te verdenken en als vorsten te leven. Als men begint over het verleden dan word je gezien als herrieschopper, revolutionair etc…Doch dit gezegd te hebben zijn er mensen die inderdaad ontwakenen en zich realiseren dat alles een leugen was en een illusie leeft vrees soms alleen dat het te laat is of wellicht dat de kracht wat deze groep, communiteit, dracht genoeg is om deze manier van te leven te stoppen.
     Ik geloof alleen de oude geschriften en dan ook nog die door de juiste professioneels vertaald zijn, anders worden we ook weer door bepaalde leden van sektes beïnvloed waardoor plannen meer tot een werking kunnen komen, desalniettemin er speelt zich veel meer af dan wat men wil laten zien.
     Grootste truc van de duivel is dat hij niet bestaat wel mensen het enige wat ik durf te zeggen kijk je om je heen en zijn we trots opdat gene wat we hebben laten creëren, we zijn verdwaald van het pad die klaar stond en we verkozen macht en goud ipv van de weg.
     Mijn verstand kan er niet bij dat verschillende media kanalen zich zo laten manipuleren door corporaties, multinacionales en of farma industries en zo de burgers van een maatschappij te voeden met tegenstrijdige en verblindende nieuwtjes om zo hun werkelijke plannen legaal te kunnen maken.
     Ach ja ik brabbel maar erop los en kan nog zoveel kwijt alleen vrees ik dat mijn geluid veel kritiek kan laten ontwakenen. Dit beste mensen zouden we op een grote schaal moeten doen en een revolutie starten voor de mensheid niet voor een religie niet voor materiële zaken nee voor de toekomst van onze kinderen. We waren ooit meer dan wat we heden laten zien!

     Like

      
 6. Elles

  september 5, 2016 at 4:05 pm

  This is a Magical Moment When Elephants Stun And Listen Lao Reed Mouthorgan

  Like

   
  • bernadette

   september 5, 2016 at 6:14 pm

   Elles,,

   Fascinerend om te zien…heel mooi.
   Vraag die in mij op kwam ;
   Is dit een nieuw ras olifant ..
   of zijn de wapper randen met een soort van bleekmiddel behandelt + voorfront van de slurf
   huid pigment ook chemisch gebleekt ?

   Like

    
   • Elles

    september 5, 2016 at 7:33 pm

    Heb geen idee, was me nog niet zo opgevallen.

    Like

     
 7. Madeloesen

  september 5, 2016 at 6:11 pm

  Het is zo geweldig wat er komende maanden gaat gebeuren. Welke timeline kies je? welke kleur straal je uit en welke frequentie/klank kies je? It’s up to you :) Blijf je hangen in het oude wat je belief met je hersenpan of sta je open for het onbekende met je hart? Het is mooi wat er geschreven staat en ieder beleeft zijn eigen waarheid maar welke waarheid wil je zelf zien en kun je ‘kijken’ als observer en in je eigen kracht staan en so de energie verhogen/uitbreiden of wil je deelnemen als participant en je laten leiden/lijden in deze ‘illusie’. Stay open minded maar maak je eigen liefde en vreugdevolle leven en straal!!

  Like

   
  • bernadette

   september 5, 2016 at 6:19 pm

   Prachtig.. uit – een – gelegd , Madeloes :)

   Liefdesfrequentie UP .. in the ether :)

   Deze 2 zijn zo grappig en ook helder duidelijk ;

   Like

    
   • Madeloes

    september 5, 2016 at 7:04 pm

    @ bernadette
    perfect :) zo geweldig wat ik gezien heb van jou dat je als een wervelwind met zoveel energie, like a tornado’ haha iedereen probeert ‘wakker’ te maken voor alles wat is. Dank je wel! De wereld is zoveel mooier met jou!

    Like

     
 8. Elles

  september 5, 2016 at 7:44 pm

  Like

   
  • Elles

   september 5, 2016 at 7:56 pm

   Deze video is zo prachtig, wat een hoog bewust dier deze wolf

   Like

    
   • bernadette

    september 5, 2016 at 8:30 pm

    Ja..Elles
    Wat een bijzonder verhaal.
    Dieren zijn er ook om van te houden..in wat voor vorm ze ook in het leven verschijnen.

    Liefde.. IS.

    Like

     
 9. formidabele

  september 6, 2016 at 11:59 am

  Heb zelf al een voorraad gedroogd voedsel ingeslagen van hoge voedingswaardigheid!
  Bedankt voor de tip!

  Like

   
  • bernadette

   september 6, 2016 at 1:26 pm

   @ formidabele

   Kijk jij ook wel eens hier op deze site naar de rechtse balk in het midden bij
   Heb jij een Link ?

   Daar staat veel informatie .. over van alles ..waar je interesse wellicht ook bij zit .
   Je kan daar ook klikken op oudere reacties ..die nog steeds waardevol zijn. :)

   Like

    
   • bernadette

    september 7, 2016 at 8:34 am

    Even rustig ontspannen achterover gaan zitten..met de ogen gesloten.
    Luister aandachtig naar de zachte woorden van deze stem.

    Have a nice day .

    Like

     
  • bernadette

   september 14, 2016 at 1:45 pm

   Jeroen Ghuijs ;
   Neemt ons mee op een educatieve kruidenwandeling en legt verschillende veelvoorkomende planten aan ons uit zodat we in tijd van nood niet zullen verhongeren en aan de juiste geneesmiddelen kunnen komen.
   Kennis is overleven zullen we maar zeggen.
   Schrikbarend veel planten en wortels zijn eetbaar maar weet ook vooral welke je niet moet eten.
   Kijk ook eens bij jou in de buurt waar je eetbare planten kunt vinden, let dan wel op dat je niet vlakbij een snelweg of een hondenuitlaatplaats je planten plukt.
   Veel kijk plezier.

   Like

    
 10. Sophie

  september 9, 2016 at 2:20 pm

  You gave me peace, thank you so much

  Like

   
 11. Miguel Lopez

  januari 3, 2017 at 12:52 am

  I should like to help everyone – if possible – Jew, Gentile – black man – white. We all want to help one another. Human beings are like that. We want to live by each other’s happiness – not by each other’s misery. We don’t want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone. And the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful, but we have lost the way.

  Greed has poisoned men’s souls, has barricaded the world with hate, has goose-stepped us into misery and bloodshed. We have developed speed, but we have shut ourselves in. Machinery that gives abundance has left us in want. Our knowledge has made us cynical. Our cleverness, hard and unkind. We think too much and feel too little. More than machinery we need humanity. More than cleverness we need kindness and gentleness. Without these qualities, life will be violent and all will be lost….

  The aeroplane and the radio have brought us closer together. The very nature of these inventions cries out for the goodness in men – cries out for universal brotherhood – for the unity of us all. Even now my voice is reaching millions throughout the world – millions of despairing men, women, and little children – victims of a system that makes men torture and imprison innocent people.

  To those who can hear me, I say – do not despair. The misery that is now upon us is but the passing of greed – the bitterness of men who fear the way of human progress. The hate of men will pass, and dictators die, and the power they took from the people will return to the people. And so long as men die, liberty will never perish.

  Soldiers! don’t give yourselves to brutes – men who despise you – enslave you – who regiment your lives – tell you what to do – what to think and what to feel! Who drill you – diet you – treat you like cattle, use you as cannon fodder. Don’t give yourselves to these unnatural men – machine men with machine minds and machine hearts! You are not machines! You are not cattle! You are men! You have the love of humanity in your hearts! You don’t hate! Only the unloved hate – the unloved and the unnatural! Soldiers! Don’t fight for slavery! Fight for liberty!

  In the 17th Chapter of St Luke it is written: “the Kingdom of God is within man” – not one man nor a group of men, but in all men! In you! You, the people have the power – the power to create machines. The power to create happiness! You, the people, have the power to make this life free and beautiful, to make this life a wonderful adventure.

  Then – in the name of democracy – let us use that power – let us all unite. Let us fight for a new world – a decent world that will give men a chance to work – that will give youth a future and old age a security. By the promise of these things, brutes have risen to power. But they lie! They do not fulfil that promise. They never will!

  Dictators free themselves but they enslave the people! Now let us fight to fulfil that promise! Let us fight to free the world – to do away with national barriers – to do away with greed, with hate and intolerance. Let us fight for a world of reason, a world where science and progress will lead to all men’s happiness. Soldiers! in the name of democracy, let us all unite!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: