RSS

Deel 3: ISIS een kopje kleiner gemaakt

disclosure-showdown

 

NIET GEK WORDEN

Het is sterk aan te bevelen dat je dit vanaf het begin leest. Het is allemaal tegelijkertijd gepost, als één onderzoek. (Zie deel 1 hier, en deel 2 hier).

Er werd een Russisch passagiersvliegtuig neergeschoten op 31 oktober. Eén van hun topmedia-coördinatoren stierf onder verdachte omstandigheden in een DC hotel op 6 november.

Dan, direct de volgende dag, wordt er een raket-test gehouden boven Los Angeles die een enorme lichtshow creëert. De raket vloog boven de kust en daarna richting Rusland en China.

Deze brutale, massale gebeurtenissen kunnen onder een groot deel van de bevolking gemakkelijk angst opwekken voor een nucleaire derde wereldoorlog.

ER ZIJN GROTERE KRACHTEN AAN HET WERK HIER

Onze insiders hebben bekend gemaakt dat er welwillende ET’s zijn en dat ze geen grote nucleaire aanval zullen toestaan op deze aarde.

Ontelbare daden van “Divinistische interventie” hebben plaatsgevonden, vooral sinds 2010, waardoor het volstrekt onmogelijk is geworden voor de Cabal om hun snode plannen uit te voeren.

Dit werd onlangs nog eens benadrukt in artikelen die de gerespecteerde NASA/Apollo-astronaut en maanreiziger Edgar Mitchell citeren.

Dit is slechts één van de ontelbare onthulling-gerelateerde artikelen die naar buiten zijn gebracht in de afgelopen jaren, en die ons voorbereiden op een ‘officiële bekendmaking’.

Edgar_Mitchell_cropped(1)

12/8: (Mainstream media Daily Mail: Edgar Mitchell claimt dat ET’s Amerika hebben gespaard voor een nucleaire oorlog.

Buitenaardsen kwamen naar de aarde om een nucleaire oorlog tegen te houden tussen Amerika en Rusland, volgens een bizarre claim van een voormalig astronaut.

Edgar Mitchell, de zesde man die op de maan heeft gelopen, meldt dat hooggeplaatste officieren getuige zijn geweest van buitenaardse schepen tijdens hun wapentesten gedurende de jaren veertig.

De UFOs, zegt hij, werden zwevend boven de wereld gezien toen de eerste nucleaire wapentest werd gehouden, die plaatsvond op 16 juli 1945 in de verlaten witte woestijn van Nieuw Mexico.

De NASA-veteraan heeft meermalen gesproken over zijn geloof in buitenaardsen, sinds zijn maanlanding gedurende de Apollo-missie in 1971.

‘White Sands’ was de testgrond voor atoomwapens en dat is waar de ET’s in geïnteresseerd waren, vertelt de inmiddels 84 jaar oude Texaan aan Mirror Online.

‘Ze wilden alles weten over onze militaire mogelijkheden.’

Mijn eigen ervaring, sprekend met insiders, heeft duidelijk gemaakt dat ET’s proberen ons te weerhouden van oorlogsvoering en dat ze proberen ons te helpen om vrede op aarde te creëren.

Dr. Mitchell zegt dat de verhalen van mensen die de raketbases bemanden gedurende de 20e eeuw, zijn claims ondersteunen.

‘Andere officieren van de Pacifische kust-bases vertelden me dat hun test-raketten meermalen werden neergeschoten door buitenaardse ruimtevoertuigen’, zo zegt hij.

Ook claimt hij dat onze technologie bij lange na niet zo geavanceerd is als dat van hen, en als ze vijandig waren geweest, waren we er nu niet meer geweest.’

RUSLAND’S VERGELDING

Rusland is de thuisbasis voor de grootste schaakmeesters en strategen in de wereld. Zet – tegenzet, punt – contrapunt.

Ze verliezen een vliegtuig, ze verliezen één van hun grootste top-media coördinatoren, en dan wordt er een nucleaire testraket afgevuurd in hun richting, en dat allemaal in slechts één week.

Rusland heeft op grote schaal 448 ISIS-faciliteiten gebombardeerd en dit allemaal vrijwel onmiddellijk na de Halloween-aanval op het vliegtuig, Lesin’s hartaanval op 6 november en de raket-test op de 7e.

448 bases mag niet veel lijken, maar het was bijna de hele infrastructuur van ISIS, zoals we zullen zien.

Deze drie dagen van intensieve bombardementen werden gepubliceerd op 9 november – en ze waren extreem verwoestend.

9/11: Russische luchtmacht vernietigd 448 terroristische faciliteiten in Syrië in drie dagen. (Engels)

De Russische luchtmacht in Syrië heeft 137 vluchten uitgevoerd in de afgelopen drie dagen, waarbij ze 448 infrastructuur-faciliteiten hebben geraakt die behoorden tot de Islamitische Staat en andere terroristische groeperingen in het land, zei de Russische minister van Defensie.

“In de afgelopen drie dagen hebben de vliegtuigen 137 vluchten uitgevoerd in de Syrische Arabische Republiek en ze verwoestten 448 faciliteiten van de terroristische infrastructuur in de provincies Aleppo, Damascus, Idlib, Latakia, Raqqa, Hama en Homs,” meldde Igor Konashenkov, woordvoerder van Defensie, geciteerd volgens persbureau Tass.

Onthoud dat getal: 448 verschillende faciliteiten die van essentieel belang zijn voor de infrastructuur van ISIS, werden vernietigd.

Dit heeft tot veel grotere resultaten geleid dan de media heeft gerapporteerd tot op heden. Meer daarover zo direct.

HET AFSNIJDEN VAN DE OLIE-TOEVOER

Wanneer je de tweede wereldoorlog hebt bestudeerd, dan begrijp je hoe enorm cruciaal de olietoevoer is voor elke oorlogsinspanning. Zonder olie en gas kun je de machinerie niet draaiende houden.

De winst die voortvloeit uit de verkoop van olie en gas kan ook van cruciaal belang zijn bij het
verstrekken van inkomsten voor voedselvoorraden voor het leger, vooral in het Midden-Oosten.

Dit is exact waarom Putin een massaal convooi van ISIS-olietrucks uitschakelde, wat bekend werd gemaakt op 18 november, slechts negen dagen na de vernietiging van de 448 faciliteiten:

18/11: Russische gevechtsvliegtuigen vernietigen 500 terroristische olie-trucks in Syrië, (Engels) en vernietigt daarmee de belangrijkste financieringsbron van brandstoffen.

Rond de 500 brandstof-voertuigen die illegale olie transporteren van Syrië naar Irak voor de verwerking, zijn vernietigd door de Russische luchtmacht, aldus de Generale Staf.

“In de afgelopen jaren hebben de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS/ISIL) en andere extremistische groeperingen zich georganiseerd in operaties als de zogeheten ‘rijdende pijplijn’ in de gebieden die ze controleren”, meldt de woordvoerder van de Russische Generale Staf Andrey Kartapolov.

Honderdduizenden tonnen met brandstof zijn aan Irak geleverd door deze trucks voor verwerking en de inkomsten die door deze illegale export worden gegenereerd is één van de belangrijkste financieringsbronnen voor de terroristen, zei hij.

De woordvoerder toont beelden van konvooien die bestaan uit honderden olie-transportvoertuigen, om zijn bewering te ondersteunen.

“In de eerste paar dagen hebben onze vliegtuigen 500 brandstof tankers vernield, wat op grote schaal de illegale olie-transporten van de militanten heeft gereduceerd en, dienovereenkomstig de inkomsten uit de oliesmokkel,” benadrukte hij.

De woordvoerder zegt ook dat het Russische leger begonnen is met het ontwikkelen van voorstellen voor gezamenlijke militaire actie met de Franse Marine tegen de terroristen, conform een uitgevaardigd bevel van president Vladimir Poetin.

18/11: Daily Mail over het Russische bombardement van ISIS-olievoorraden (Engels).

Afgelopen maand werd naar buiten gebracht dat ISIS nog steeds meer dan 320 miljoen dollar per jaar omzet haalt, ondanks de door de VS geleide bombardementen, die bedoeld was om de opstand neer te slaan.

‘Dit is waarom we ‘Daesh’ moeten raken in het hart’, zei de Franse minister Jean-Yves Le Drian, gebruikmakend van de Arabische term voor deze groep.

Ondanks dat hun standpunten lijnrecht tegenover elkaar staan met betrekking tot Assad, zijn Frankrijk en Rusland overeengekomen om hun militaire- en veiligheidsdiensten te coördineren in de strijd tegen ISIS na de aanslagen in Parijs en het neerhalen van het Russische vliegtuig.

De enorme rijkdom die wordt gegenereerd uit olievelden, energiecentrales, afpersing, belastingen, en de plundering van waardevolle schatten uit de oudheid, houdt in dat ISIS tot de best gefinancierde terroristische groep behoort in de geschiedenis, zo waarschuwden deskundigen.

DE VS LIETEN DEZE OLIE-KONVOOIEN LINKS LIGGEN

Everett Stern’s HSBC getuigenverklaring suggereert sterk dat de reden waarom ISIS zo goed gefinancierd is, te maken heeft met het feit dat het honderden miljoenen dollars ontvangt van de westerse banken.

Het is ook vermeldenswaardig om erop te wijzen dat de VS gemakshalve deze olie konvooien over het hoofd heeft gezien vorig jaar, omdat ze beweren geen onschuldige mensen te willen doden:

19/11: VS heeft gemakshalve vermeden ISIS olie-konvooien te bombarderen (Engels)

Bloomberg suggereert dat het Pentagon stelselmatig weigerde de tankwagens uit te schakelen uit angst voor bijkomende schade.

“Geen van deze mannen horen bij ISIS. We wilden ze niet uitschakelen, dus we hebben de ISIS olie-transporten een jaar lang gadegeslagen,” vertelt Michael Knights, Irak-expert aan het Washington Institute for Near East Policy aan Bloomberg.

Natuurlijk, misschien heeft de VS het effect dat de luchtaanvallen hadden op de olieproductie van ISIS wel overschat en misschien was het Pentagon bezig met het doden van onschuldige vrachtwagenchauffeurs.

Het zou ook zo kunnen zijn, zoals Sergei Lavrov suggereerde eerder deze week, dat de VS tot op heden opzettelijk hebben vermeden ISIS te raken op de pijnlijke plekken, om ze in het spel te houden en zich ervan te verzekeren dat ze nog steeds effectief konden zijn bij het destabiliseren van Assad, de Syrische president.

Wanneer je de oliehandel afsnijdt, verliest ISIS de mogelijkheid om het regime aan te vechten.

MET DE EER STRIJKEN NA ANDERMANS WERK

In een zelfs nog surrealistischer moment gebruikte PBS beelden van het Russische leger van de vernietiging van de ISIS-olietankers en claimde dat de VS dit had gedaan.

23/11: Heldenverhaal over bombardementen? PBS gebruikt Russisch Beeldmateriaal om bombardementen te tonen op ISIS-olievelden

Blijkbaar niet in staat om zelf beelden te vinden van de Amerikaanse luchtaanvallen op de olie-infrastructuur van de Islamitische Staat, toonde PBS Nieuwsuur delen van de video van het Russische ministerie van Defensie in hun rapportage – maar het bleef niet onopgemerkt.

Het PBS rapport van afgelopen week gebruikte twee controledoelstellings-video’s, gemaakt door Russische drones, waarop Sukhoi bombers van de Khmeimim vliegbasis in Latakia een olieopslag-faciliteit in Syrië bombardeerden die gebruikt werd door ISIS, alsmede een groot kamp met olietrucks.

Terwijl black-and-white militaire beelden werden getoond van brandende trucks, zei de voice-over van PBS: “Voor de eerste keer is de VS olietransport-trucks aan het aanvallen”.

Dit feit werd voor het eerst opgemerkt door de Moon of Alabama-website, die schreef dat iedere gemiddelde kijker van het PBS verslag zou aannemen dat de black-and-white explosies van olietrucks en tanks van de VS afkomstig waren en gefilmd zijn door de jets van de Amerikaanse luchtmacht.

“We hebben 116 tanker trucks vernietigd en reduceerden daarmee de mogelijkheid voor ISIS om gestolen olie te transporteren,” rapporteerde Colonel Steve Warren, de woordvoerder namens de gezamenlijke Taskforce op 18 november, na vijftien maanden bombarderen van ISIS-doelen. Hij meldde dat het de eerste keer was dat de VS de ISIS tankertrucks in Syrië had aangevallen.

“Maar tenzij we de VS video van dergelijke aanvallen hebben en geen kopieën van de Russische video’s die frauduleus werden getoond als zijnde afkomstig van de VS, zullen we nooit weten of die aanvallen überhaupt echt hebben plaatsgevonden, aldus de Moon of Alabama.

DE SCHADE WAS ERNSTIG

Dankzij deze aanvallen is de olievoorziening vernietigd evenals 448 kritieke infrastructuur bases, en heeft ISIS nu nog slechts 34 bases in totaal.

Ten gevolge daarvan lijkt het nu het einde voor deze terreurgroep. Dit is allemaal zeer recentelijk gebeurd terwijl we dit artikel schrijven, eind november.

ISIS wordt opnieuw ervan beschuldigd in het westen ‘geboren’ te zijn volgens dit artikel van de Russische pers:

22/11: “Dit lijkt op het einde:” ISIS blijft met slechts 34 bases achter na de Russische luchtaanvallen”. (Engels)

Syrische en Iraakse troepen, ondersteund door de Russische luchtaanvallen in Syrië, gaan door met de strijd tegen de IS militanten, en laten de jihadistische groep achter met slechts 34 bases in de twee Arabische landen, aldus het Iraanse persbureau FARS die daarmee een media-activist citeert.

“Op dit moment heeft ISIL alleen nog bases in Mosul, Raqqa, etc. waar ze er eerder veel meer hadden,” aldus Mohammad Ali al-Hakim, Managing-Director van het Iraakse al-Nakhil nieuwsagentschap. Volgens hem zal de Islamitische Staat eindelijk volledig vernietigd worden in de nabije toekomst.

ISIS VOCHT TERUG, OP HET PUNT VERSLAGEN TE WORDEN, DOOR PARIJS AAN TE VALLEN

Onthoud de data. In drie dagen vernietigt Rusland 448 essentiële ISIS faciliteiten en kort daarna 500 olietankers.

Deze aanvallen hebben ISIS en degenen die hen financieren en manipuleren op de rand van de nederlaag gebracht.

Wilcock-11Als ze ISIS niet langer hebben, kunnen ze geen willekeurige en gewelddadige aanvallen meer uitvoeren tegen de alliantie, overal ter wereld.

De bijna volledige ontmanteling van ISIS werd aangekondigd op 9 november en de terroristische aanvallen van ISIS in Parijs gebeurden vier dagen later, vrijdag de 13e.

Deze aanvallen zijn sindsdien het onderwerp van enorme controles.

WAARSCHIJNLIJK ZUL JE DE TERM ‘FALSE FLAG’ VEEL VAKER HOREN IN DE NABIJE TOEKOMST

Wanneer een terroristische aanval plaatvindt en wordt toegeschreven aan een zogeheten fake boosdoener, zoals een bepaald land dat doelwit is, wordt dat een false flag genoemd in miliaire termen.

Dit betekent dat het land dat wordt beschuldigd van het plegen van een aanval een afleiding is. Dat land, -die vlag- is niet echt verantwoordelijk.

Het woedende volk kan de (valse) vlag omhoog houden, ertegen schreeuwen en deze verbranden, maar zich niet realiseren dat iemand anders de aanval heeft gepleegd om een heel andere reden.

De ‘vlag’ die momenteel wordt beschuldigd is de zwart-witte ISIS vlag die we telkens blijven zien.

Er zijn duizenden artikelen en video’s beschikbaar die de Parijse attacks deconstrueren als een valse vlag-operatie.

De reden dat we veel gegevens samenvatten, zoals hier in een keer, is omdat artikelen over een enkele gebeurtenis vaak niet genoeg achtergrond geven om het grote plaatje te laten zien.

ISIS AANSLAGEN GEPLEEGD DOOR BLANKE MILITAIRE AGENTEN DIE ERUIT ZIEN ALS GEWICHTHEFFERS

Laten we er duidelijk over zijn; er zitten zeker ook echte moslims in ISIS, niet alleen zomaar een aantal betaalde blanke huurlingen.

Maar als je je huiswerk doet, zul je ontdekken dat er ook blanke mannen, die eruit zien als ingehuurde moordenaars op de scene verschijnen bij de Parijse beschietingen.

De Cabal wilde Frankrijk blijkbaar straffen voor het feit dat ze de alliantie helpen bij het neerhalen van de Federal Reserve, wat we verderop nog zullen bespreken.

Deze aanval raakte Frankrijk op een enorme manier, ze werden geraakt in hun meest geliefde stad. Ze hebben ook Rusland ‘gestraft’ voor het vernietigen van ISIS door één van de Russische staatsman aan te vallen.

ISIS loopt nu op een zeer snelle teloorgang af, maar er was nog genoeg over om een overtuigende “false flag” operatie als deze te produceren.

Om zich ervan te verzekeren dat de ‘job’ meteen op de juiste manier werd uitgevoerd, heeft de Cabal hun beste mensen ingezet – die jarenlang de beste training hebben gehad die je maar kunt krijgen voor geld.

14/11: Parijse schutters waren blank, gespierd, militaristisch en uitdrukkingsloos

Twee zwaar bewapende ISIS schutters verschenen in een zwarte Mercedes Benz en slachtten in ijzige kalmte een aantal onschuldigen af die zaten te eten in een Parijse bistro voordat ze wegreden.

Een ooggetuige vertelde hoe 20 mensen werden geëxecuteerd in een berekende aanval op een druk restaurant in het hart van de Franse hoofdstad terwijl ze zaten te eten op het terras.

Mahoud Admo zei: “De schutter toonde geen enkele emotie toen hij een kogelregen afvuurde in de diners. Hij bleef zijn machinegeweer herladen en bleef schieten zonder iets te zeggen.

Mr Admo, 26, die in het Leger des Heils-hotel verbleef in Rue de Charonne tegenover Le Belle Equipe, vertelde hoe de schutters de mensen in een drive-by beschoten.

Trillend, terwijl hij zich herinnert hoe het bloedbad zich ontvouwde, zegt hij: ‘Ik was net in mijn kamer en ik had het raam open staan en had uitzicht op de straat”.

“Ik kon de grote groep mensen zien die buiten zaten te eten en te drinken. Het was vol met mensen die zichzelf vermaakten.”

“Om ongeveer 21.30 uur verscheen er een nieuw uitziende Mercedes met donker getinte ramen achter en de ramen van de bijrijder en de chauffeur waren naar beneden.

Ik kon het gezicht van de bijrijder goed zien omdat hij geen pet of masker droeg.

Zodra de auto tot stilstand kwam opende hij het portier en stapte voor het restaurant uit.

Op dat moment zag ik dat hij een machinegeweer droeg die op zijn heup rustte. Het drong niet tot me door wat ik zag.

De mensen buiten kregen de schutter in de gaten die naderde met zijn geweer en probeerden naar binnen te rennen, maar hij schoot ze neer in de deuropening.

Toen begonnen de mensen binnen naar buiten te lopen om te kijken wat er gebeurde en hij vuurde kogels op ze af.

Ik probeerde hem te filmen met mijn telefoon, maar de schutter zag het licht op mijn mobiel en ik dook achter de muur toen hij begon te schieten op mijn hotel.

De schutter herlaadde diverse keren stoïcijns zijn geweer.

Toen schoot hij op de ramen in de straat om zich ervan te verzekeren dat niemand iets zou filmen of foto’s zou nemen. Het duurde iets langer dan zes minuten.

KIJK HIER NU EENS NAAR

Verderop in deze passage komen we bij het kritieke moment waarop onze ooggetuige onthult hoe deze emotieloze attackers er eigenlijk uitzagen.

Het antwoord is schokkend.

Wat zou er gebeuren als de Westerse politieke ‘machinerie’ ons gaat vertellen dat elite blanke huurlingen voor ISIS werken?

Dit zou allerlei vragen oproepen. Waarom zouden de vermoedelijk die-hard islamitische fundamentalisten dit toevertrouwen aan blanke ‘special operations’-troepen?

Het zou niet veel anders zijn dan een voor de hand liggende “narcotica-brigade” die afloopt op een stelletje hippies, in een poging ‘cool’ te zijn en te vragen of ze een zak wiet kunnen “scoren”.

Maar in dat geval is de ‘narc’ niet geïnteresseerd om je achter tralies te zetten. Hij zet een drone-aanval in die jou en al je vrienden omlegt.

Zou ISIS niet genoeg mensen hebben die bereid zijn de ‘ongelovige te doden’ zonder het gevaar te lopen hun meest riskante operaties in de handen van blanke buitenlanders te leggen?

DIT ZOU KUNNEN LEIDEN TOT EEN DOMINO-EFFECT

Met de getuigenverklaring die je gaat lezen rijst de vraag: wie zijn deze blanke troepen?

Wie betaalt ze om onschuldige mensen te vermoorden die zitten te dineren in Parijs? En waarom?

Als de bevolking zou beginnen met het stellen van dit soort vragen, zoals bij het lekken van Snowden-achtige informatie, zou dat zeer gemakkelijk tot een domino-effect kunnen leiden van disclosure (onthullingen).

The Mirror is een mainstream media-krant in Engeland – en zoals we hebben gezien, is de Engelse pers ver voor op de VS met betrekking tot het lekken van de waarheid.

14/11: The Mirror: Parijse schieters waren blank, gespierd, militaristisch en uitdrukkingloos.

“Hij vuurde veel kogels af. Hij was blank, goed geschoren en had donker haar, keurig geknipt. Hij was in zwart gekleed, op een rode sjaal na.

De schutter was ongeveer 35 jaar en was extreem gespierd gebouwd, wat je kon zien aan zijn stevige armen. Hij leek op een gewichtheffer.

He droeg geen handschoenen en zijn gezicht was uitdrukkingloos toen hij richting de bar liep.

De chauffeur had zijn portier geopend vlak voordat de beschietingen begonnen en hij stond op en zijn arm en zijn machinegeweer rustte op het dak van de auto. Hij stond daar met zijn voet in de deur, hij zag er uit als een uitkijkpost.

Ik zou hem beschrijven als lang, met donker haar en eveneens flink gespierd.

Ze zagen eruit als soldaten of huurmoordenaars en ze voerden de hele daad uit alsof het een militaire operatie was.

Het was duidelijk dat ze beiden zeer zwaar gewapend waren en de schutter had diverse magazijnen bij zich.

Ze leunden koeltjes achterover in de auto en scheurden weg in de richting van het Bataclan Theater.

HET IS EEN COMBINATIE VAN BLANKE HUURMOORDENAARS EN ARABISCHE TERRORISTEN

Zoals we vastlegden in Financial Tyranny, is de westerse media-monopoly onder controle van dezelfde mega-banken die 80% van alle rijkdommen in de wereld bezitten.

We zijn gemanipuleerd om de Parijse beschietingen te zien als zijnde uitgevoerd door wild schreeuwende Arabieren die Allah prijzen tijdens het begaan van hun heilige oorlogsdaad.

Het idee van opgekrikte blanke militaristische kerels die de Parijse moorden uitvoeren, zonder een zichtbaar signaal van woede, genoegen of stress, is zeker niet wat we verwachten.

Wilcock-12Hoe dan ook, als ISIS een door het westen gecontroleerd proxy-leger is, dan kunnen ze heel gemakkelijk super getrainde blanke huurmoordenaars inzetten om zich ervan te verzekeren dat de ‘job’ direct bij de eerste keer goed gebeurt.

Dit zou een veel gewelddadiger en riskantere opdracht zijn dan het sturen van een vijfkoppig team zodat het lijkt alsof iemand zelfmoord gepleegd heeft.

Arabische “zondebokken” worden vervolgens opgevoerd om de schuld op zich te nemen, zoals het opblazen van zichzelf met zelfmoordbommen op de plaats van het delict.

Mensen met een extreem religieus geloof zijn veel gemakkelijker te manipuleren om zelfmoordacties te ondernemen tegen anderen die ze zien als de duivel.

Als er iemand opstaat als een sterk charismatisch leider en ze vertelt wat ze willen horen en ze support geeft om de ‘duivels’ aan te vallen, zullen ze daar graag aan voldoen.

ISIS IS ‘BIJ TOEVAL’ UITGERUST MET WAPENS TER WAARDE VAN HONDERDEN MILJOENEN DOLLARS

Voor het geval je nog steeds niet overtuigd bent dat ISIS een creatie van het westen is, is hier nog een essentieel stukje informatie dat je moet overwegen.

Wanneer een volledig gefinancierde, enorme militaire macht plotseling verschijnt uit het niets, en ‘bij toeval’ Amerikaanse wapens gebruikt, worden we achterdochtig.

Het blijkt dat de Cabal ISIS opzettelijk toestond om een groot aantal Amerikaanse top-kwaliteit wapens te stelen uit verschillende wapendepots in Irak.

Er waren ook bepaalde plaatsen (kuch…) Benghazi (kuch…) waar de wapens en de munitie rechtstreeks werden uitgedeeld aan ISIS.

Wilcock-13

Oeps! Het lijkt erop dat de VS ‘per ongeluk’ ISIS heeft bewapend door hen toe te staan hun allerbeste militaire uitrusting buit te maken.

4/6/15: VS schoot zichzelf in de voet bij het ‘per ongeluk’ bewapenen van ISIS
Een van de eerste grote tegenslagen in de oorlog tegen ISIS kwam afgelopen juni, toen het door de VS gesteunde Iraakse leger werd geleid door islamitische militanten in het noorden van de Iraakse stad Mosul.

Regeringstroepen trokken zich terug bij de aanval van de islamitische jihadisten ‘. Ze lieten een schat aan kostbare militaire hardware achter, inclusief de in de VS geproduceerde gepantserde Humvees, vrachtwagens, raketten, machinegeweren en zelfs een helikopter.

Volgens Reuters vielen de in de de VS gefabriceerde wapens in handen van de vijand, waaronder 2300 Humvee gepantserde voertuigen, ten minste 40 van hun belangrijkste M1A1 tanks, 74.000 machinegeweren, en maar liefst 52 M198 houwitser mobiele kanonsystemen, plus kleine wapens en munitie.

Hoewel al-Abadi en andere Iraakse en VS officials geen dollartekens hebben toegevoegd aan de verloren wapens en de voertuigen, een snelle rekensom van deze verliezen zal er ongeveer zo uitzien:

  • 2,300 Humvee gepantserde voertuigen @ $70,000 per unit. Totaal: $161 miljoen
  • 40 M1A1 Abrams tanks @ $4.3 miljoen per unit. Totaal: $172 miljoen
  • 52 M198 Howitzer mobiele kanonsystemen @ $527,337 per unit. Totaal: $27.4 miljoen
  • 74,000 machinegeweren @ $4,000 per unit. Totaal: $296 miljoen

Het enorme totaal van $656.4 miljoen, maar experts zeggen dat deze ‘verliezen’ slechts een klein deel vertegenwoordigen van de waarde (van honderden miljoenen dollars) van de Amerikaanse wapenuitrustingen die in handen van ISIS zijn gevallen.

Deze wapenuitrusting wordt ingezet tegen de VS en hun bondgenoten op de grond in Irak en buurland Syrië.

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD?

ISIS trof al deze Amerikaanse wapens en munitie volledig gebruiksklaar aan. Dat is het officiële verhaal.

Het is als bij een videospel waarin je gewoon rondspringt om alle gouden munten te pakken waar je maar gaat. Ze worden allemaal magisch voor je uitgespreid, en liggen te wachten tot je voorbij komt.

Als je nog steeds wenst te geloven dat ISIS “gewoon geluk had,” en dat ze nooit van plan waren om die wapens te pakken, kijk hier dan even naar.

De politieke waakhond ‘Judicial Watch’ speelde het klaar om Pentagon documenten vrij te geven die onthullen dat de VS in het geheim Al Qaida en ISIS-gerelateerde groepen ondersteunt.

Oh-oh! Dit ziet er absoluut niet goed uit:

26/6: Vrijgegeven documenten onthullen VS-support Al Qaida en ISIS-gerelateerde rebellen-groeperingen

Vrijgegeven Pentagon-documenten, recentelijk verkregen door de politieke waakhond ‘Judicial Watch’ hebben onthuld dat Amerika al-Qaeda en andere radicale groepen bewust heeft gesteund in een poging om Syrië te destabiliseren.

Zoals opgemerkt door Insurge Intelligence schrijver Nafeez Ahmed, ging de VS ging door met dat beleid ondanks het feit dat ze wisten dat het zou leiden tot de opkomst van ISIS en de val van Irak.

Volgens de onlangs vrijgegeven documenten, voorzag het Pentagon de voorspelbare opkomst van de Islamitische Staat als een direct gevolg van deze strategie, en waarschuwde dat het Irak zou destabiliseren, schreef Ahmed.

Ondanks het feit dat het anticiperen van het westen, de Golfstaat en de Turkse steun voor de ‘Syrische oppositie’ – inclusief Al Qaida in Irak- zou kunnen leiden tot het ontstaan van een ‘Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS), geeft het document geen indicatie van enig besluit om de support aan de Syrische rebellen te staken.”

Sinds dit geheime rapport in 2012 was geschreven, is de Obama-administratie doorgegaan met het geven van steun aan de ‘zogenaamde’ rebellen, ondanks hun toegegeven banden met ISIS.

Maar onlangs in september, heeft een commandant bij het vrije Syrische leger (FSA), een groep die ‘gematigd’ heet te zijn volgens de president, toegegeven samen te werken met diverse terroristische groeperingen, inclusief ISIS.

CBS JOURNALIST DOET VERSLAG VAN VRIJGEGEVEN PENTAGON DOCUMENTEN OVER ISIS

In een verbazingwekkende daad van moed, deed CBS journalist Ben Swann verslag van een uitgelekt nieuws segment naar aanleiding van dit Pentagon document, waarin duidelijk wordt aangetoond dat de VS steun gaf aan ISIS.

19/11: Reality Check: Proof U.S. Regering wilde dat ISIS opduikt in Syrië

Er zijn zoveel debatten over hoe de VS en andere naties ISIS willen stoppen, maar kunnen deze leiders worden vertrouwd?

Ben Swann onthult geheime DOD documenten die bewijzen dat de VS wilde dat ISIS zou ontstaan in Syrië.

De video is zeker de moeite waard om te bekijken, omdat het laat zien dat de media de wurggreep op de waarheid eindelijk begint te breken

ISIS DOOK PRECIES OP TIJD OP OM OORLOG TEGEN SYRIË TE KUNNEN BEGINNEN VOLGENS VN-NORMEN

Het is ook heel vreemd om te zien hoe ISIS zomaar uit het niets naar voren sprong in de media op 20 september 2013, gewapend tot de tanden met Amerikaanse top-wapens.

Dankzij dappere klokkenluiders zoals Everett Stern, weten we nu dat de mega-banken groepen als deze wereldwijd financieren.

ISIS dook precies daar op waar ze nodig waren, met het allerbeste in Amerika gemaakte ‘speelgoed’, om de laatste oorlog van de Cabal te legaliseren, volgens de VN-normen.

Neem deze reactie in overweging, geplaatst op maandag 17 november in Benjamin Fulford’s forum door ‘omgoo’:

Commentaar door ‘omgoo’, 17 november 2015 @ 12:58 am

 

ISIS zoals we dat kennen kwam pas in het nieuws op 20 september 2013.
Het Engelse parlement stemde tegen het aanvallen van Syrië op 30 augustus 2013.
Deze Engelse stemming leidde ertoe dat Obama abrubt van koers veranderde de volgende dag, op 31 augustus, en zocht in plaats daarvan toestemming van het Congres.
De gebeurtenissen lieten later zien dat de stemmingen in het congres waren gestopt – vanwege het feit dat Rusland erbij betrokken raakte.

Rusland regelde voor Syrië te getuigen voor hun chemische wapens, wat het excuus om een oorlog te starten zou wegnemen.

De datum waarop de stemming van het Congres was gestopt was rond 14 september 2013.
Houd in je achterhoofd, dat er tijdens als die oorlogstaal geen VN-mandaat was.

Daarom zou een oorlogsverklaring aan Syrië een illegale actie zijn geweest onder de VN-wet, net als in Irak.

Wanneer verscheen het eerste nieuwsrapport waarin ISIS werd genoemd? 20 September 2013. Precies 6 dagen nadat de stemming van het Congres was gestopt.
Je kunt dit voor jezelf bewijzen door naar Google te gaan, zoek op ISIS en klik dan op ‘nieuws’.
Klik op ‘Search Tools’, recent, Custom Range en zet er een datum in, of zeg: van 01/01/2010 – 19/09/2013.
Het zoeken naar ISIS zal alleen de godin ISIS tonen en iets met betalingen via een mobiele kaart.
Verander de uiteindelijke datum naar 20 september 2013 en de terroristische verhalen beginnen…

VERSCHILLENDE GROEPEN WERKEN ERAAN OM DIT TE ONTHULLEN

Dappere en heldhaftige klokkenluider-sites als Veterans Today en Infowars hebben deze zwendel al enige tijd blootgelegd, net als wij.

“Proxy oorlog” is hoe de echte macht achter de schermen de politieke gebeurtenissen in hun voordeel manipuleert en dat al voor honderden, zo niet duizenden jaren.

De machts-elite gebruikt altijd anderen om het vuile werk op te knappen.

Als de huurlingen zelf niet weten voor wie ze in werkelijkheid werken, kunnen ze hun controleurs niet verraden, zelfs als ze gevangen worden genomen en worden gemarteld.

Hoewel, met de communicatie- en afluistertechnieken die beschikbaar zijn voor iedereen in de wereld heden ten dage, is het niet langer mogelijk om dit spel in het geheim te spelen.

HET “ISIS” PERSBERICHT DAT DE VERANTWOORDELIJKHEID OPEIST VOOR DE PARIJSE AANVALLEN KAN GESCHREVEN ZIJN DOOR DE CABAL

Zelfs in de mainstream media is er sprake van onophoudelijke aanwijzingen dat ISIS slechts een dekmantel is voor iets dat veel groter en veel machtiger is, zoals we juist hebben besproken.

Neem dit ‘Politico’ artikel in overweging van 14 november, dat het mysterie bespreekt van de Parijse schietpartijen waar ISIS van wordt beschuldigd en hoe dat gewoon niet kan kloppen.

De reden dat het stinkt in dit geval, is de groep die zich presenteert als ISIS en die geen verantwoording voor deze aanslagen opeiste op een ‘normale‘ manier.

Het is alsof iemand in het westen zelf een persbericht schreef en ontwierp het zo, dat het leek alsof hun Arabische zondebokken binnen ISIS het hadden geschreven.

Politico merkte op dat het slordig gedaan was, en dat het helemaal niet geschreven kan zijn door echte moslims.

14/11: ISIS Mysterie: Wie heeft de touwtjes in handen?

Vanmorgen hebben de de kanalen van de Islamitische Staat officiële verklaringen uitgezonden waarin de aanslagen werden geprezen. Velen hebben de boodschap gelezen, die met leedvermaak en moraliserend een stortvloed van toekomstige aanvallen beloofde zonder claim of credit.

Maar de verklaring gaf geen indicatie of de aanval gepland of gefinancierd was, en inderdaad bevatte de boodschap niets anders dan wat de schrijver ervan zou kunnen hebben geleerd door het lezen van een exemplaar van The Washington Post.

Het gaf de martelaren ook niet hun gebruikelijke reis naar het Paradijs, met lachende foto’s van behaarde gezichten en een wijsvinger wijzend naar de hemel, noch een interview, of zelfs geen ‘nom de guerre’ (pseudoniem).

Sterker nog, de verklaring bevatte een ongelukkige stijl en spelling, alsof het was geschreven en vertaald zonder de gebruikelijke redactionele nauwgezetheid van de islamitische staat.

Een verklaring voor deze gehaaste claim of bekrachtiging kan zijn dat er nog een derde mogelijkheid is; ergens iets tussen ‘IS deed het’ en ‘IS deed het niet’.

Die mogelijkheid is iets als:  ‘IS was verbaasd over hetgeen hun supporters deden – en waren daar helemaal niet blij mee’.

ISIS KON OOK HET RUSSISCHE VLIEGTUIG NIET NAAR BENEDEN HEBBEN GEHAALD

De Parijse massabeschietingen vonden plaats op vrijdag de 13e. Het Russische passagiersvliegtuig werd neergehaald tijdens All Hallow’s eve, of wat genoemd wordt ‘Halloween’, op 31 oktober.

Hmmmm. Is dit ook slechts ‘gewoon toevallig’?

Zowel vrijdag de 13e als Halloween zouden rituele feestdagen genoemd kunnen worden voor groepen die datgene aanbidden en praktiseren wat de meeste mensen ‘slecht’ zouden noemen.

Laten we eens teruggaan naar het Russische vliegtuig. Rusland’s eigen mainstream media, Russia Today, heeft krachtig gesteld dat ISIS dit niet gedaan kan hebben:

1/11: RT: Wat we weten en niet weten na Rusland’s dodelijkste vliegtuigongeluk ooit

HOE IS HET VLIEGTUIG GECRASHED?

Het hoofd van het Russische luchtvaart-agentschap Rosaviatsia, Aleksandr Neradko, heeft gezegd dat ‘alle tekenen wijzen op het feit dat de destructie van de de structuur van het vliegtuig in de lucht plaatsvond en op grote hoogte’.

Het belangrijkste bewijs is dat de resten van het vliegtuig en de lichamen zijn verspreid over een gebied met een afmeting van ongeveer 8 km bij 4 km.

Een Egyptische militaire bron vertelde de media dat het vliegtuig was gebroken in twee grote segmenten, waarvan één op een rotswand is gestort.

WAAROM IS HET GECRASHED?

Dat is de grote vraag vanaf nu. Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) -gelieerde militanten, gevestigd in de Sinaï, namen een voorsprong op de officials toen ze de verantwoordelijkheid opeisten voor het neerhalen van het vliegtuig.

Russische autoriteiten – gesteund door Egyptische officials – hebben deze grootspraak van de hand gewezen.

Ze zeiden dat de terroristen in de regio niet beschikken over een dermate gespecialiseerde uitrusting die nodig is om een vliegtuig op die hoogte neer te schieten.

DE ENIG MOGELIJKE VERKLARING IS EEN EXTERNE INSLAG – MAAR DOOR WIE?

Dit artikel van de Huffington Post laat duidelijk zien dat alle pijlen zijn gericht op een raketaanval op het Russische passagiersvliegtuig.

Het probleem, zoals je zojuist kon lezen, is dat ISIS ‘niet beschikt over de benodigde uitrusting’ om dit te hebben kunnen doen, zelfs niet met hun ‘gestolen’ VS wapens.

Ze zouden luchtdoelraketten nodig hebben die spectaculaire hoogten kunnen bereiken, of gevechtsvliegtuigen die raketten kunnen afvuren, en beide hebben ze niet.

2/11: Russian Airline sluit mechanisch mankement uit bij crash (Engels)

ST. PETERSBURG, Rusland (AP) — Alleen een externe inslag kan de crash hebben veroorzaakt van een Russisch vliegtuig in Egypte die alle 224 passagiers het leven kostte, zei een top official uit de luchtvaart maandag, wat alleen maar meer vragen oproept over wat er nu precies is gebeurd.

“We sluiten uit dat het een technisch mankement van het vliegtuig betrof of een fout was van de piloot”, zei Alexander Smirnov, plaatsvervangend algemeen directeur van Metrojet. “De enige mogelijke verklaring zou een externe impact op het vliegtuig zijn.”

Maar doorvragend naar meer details over het type inslag en wat dit veroorzaakt zou kunnen hebben, meldde Smirnov dat hij geen uitspraken of speculaties kon doen zolang het onderzoek nog loopt.

Viktor Yung, een adjunct-directeur-generaal van Metrojet, zei dat de bemanning een noodoproep uitstuurde en ze hadden geen contact met verkeersleiders voor de crash…

Smirnov zei ook dat het vliegtuig 300 kph (186 mph) aan snelheid verloor en 1.5 kilometer (ongeveer 5,000 voet) in hoogte, een minuut voordat het crashte op het Egyptische schiereiland Sinaï.

Alexander Neradko, hoofd van het Russische Federale Luchtvaart Agentschap, vertelde verslaggevers op zondag dat het grote gebied waar fragmenten van het vliegtuig werden gevonden, aangeeft dat het uiteengevallen is tijdens het vliegen op grote hoogte.

Hij wilde geen commentaar geven op elke mogelijke aanleiding voor de crash, in verband met het lopende onderzoek.

SODABLIK-BOM

Dubbelcheck de woordkeuze van de Russische onderzoekers hierboven.

De enig mogelijke verklaring van de reden dat het vliegtuig naar beneden kwam was een externe inslag.

Dat zou vragen om wapens die ISIS simpelweg niet heeft, zoals raketten die worden afgevuurd vanuit de lucht – Maar wat de westerse macht gemakkelijk gebruikt zou kunnen hebben om daarna de schuld te kunnen geven aan ISIS.

Op woensdag, 18 november 2015, probeerde de mainstream media het mysterie zo te verpakken dat ISIS het toestel had verwoest met een bom, gemaakt van een sodablikje.

18/11: CBS-nieuws: Gebuikte ISIS een sodablikje als bom om het Russische vliegtuig neer te halen? (Engels)

 

Wilcock-14

Als het zo gemakkelijk was om een vliegtuig op grote hoogte op te blazen met een simpel sodablikje, en dat door de beveiliging wist te krijgen, waarom zouden terroristen dan 14 jaar wachten (na 9/11) om dat te doen?

En Schweppes met ananas-smaak? Dat is gewoon grof.

De “Powers That Were” hopen dat de meeste mensen dit verhaal slikken – zelfs als de Russen alle andere verklaringen, anders dan een externe impact, hebben verworpen.

Dit betekent dat hun onderzoek aantoont dat een projectiel het vliegtuig vanaf de buitenkant heeft geraakt, zodat de impact heeft veroorzaakt dat de fragmenten naar binnen zijn gebogen.

Een bom van binnenuit zou de romp naar buiten blazen, en dan buigen de fragmenten in de tegengestelde richting.

HOE ZIT HET MET TURKIJE?

Sinds 24 november is de wereld zich wel bewust van het feit dat Turkije een Russisch gevechtsvliegtuig neerschoot dat bezig was om datgene wat er nog van ISIS over is, van de kaart te vegen.

Dat maakt het dus veel aannemelijker dat Turkije ook het Russische verkeersvliegtuig heeft neergehaald in Egypte.

Rusland ontkent in alle toonaarden dat het het Turkse luchtruim heeft betreden. Een gelekt document toont aan dat de beslissing om het vliegtuig neer te schieten was gebaseerd op slechts 17 seconden tijd waarin het mogelijk de grens zou kunnen overvliegen.

Echt waar? Denken jullie niet dat dit iets meer tijd zou vragen en dat je zoiets overdenkt?

Rusland heeft nu video-bewijzen overlegd dat hun SU-24 fighter nooit over de grens met Turkije is gegaan. Het neerschieten van het toestel was een moedwillige daad van agressie.

De hele zaak is geheel onbegrijpelijk – tenzij je bedenkt dat ISIS en Turkije samenwerken.

Deel 1: disclosure David Wilcock 25 november 2015
Deel 2: ISIS ontmaskerd
(Wordt binnenkort vervolgd met deel 4/laatste deel: ‘Deze idioterie komt eindelijk tot een einde!’)

 

Bron: David Wilcock
Translation/vertaling: Irma Schiffers

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: