RSS

Deel 4: Deze idioterie komt eindelijk tot een einde

engelse vlag

 (VERTAALD ARTIKEL VAN DAVID WILCOCK)

DEZE IDIOTERIE KOMT EINDELIJK TOT EEN EINDE

Hoe onaangenaam dit ook zal zijn voor veel mensen, de westerse banken financieren bewijsbaar het terrorisme en geven support aan ISIS als proxy-leger.

Gelukkig, gebaseerd op de inlichtingen die we krijgen van gefrustreerde insiders, gaan deze dodelijke nonsens en de pathologische leugens snel tot een einde komen.

ISIS is een kopje kleiner gemaakt. Het heeft/had nog maar 34 bases over en die zullen ook snel vernietigd worden. Hun olietoevoer en geldstroom is afgesneden.

De ongekende aanval van Turkije tegen een Russisch gevechtsvliegtuig terwijl ze bezig waren ISIS te verslaan, is zo schandalig dat dit hele verhaal geheel nu naar buiten kon komen.

ISIS MOET WORDEN GESTOPT VOORDAT GROOTSCHALIGE ‘DISCLOSURE’ VEILIG KAN PLAATSVINDEN

Het is duidelijk geworden dat de Alliantie geen openbaarmaking op grote schaal laat plaatsvinden voordat ze het ISIS-probleem hebben opgelost.

Denk er maar eens over na. Als de Alliantie in voorbereiding is om de Cabal de ontmaskeren op wereldwijde schaal, zou het toch echt nodig zijn om hen eerst van hun terroristische proxy-leger te ontdoen.

Anders zou er nog een heel cluster van Parijs-achtige aanvallen komen voordat de Alliantie de allerlaatste stap zet die naar de vrijheid moet leiden.

Klokkenluiders hebben ons dit verteld dat is precies is wat we nu zien.

De Cabal heeft een actieve, geloofwaardige zondebok nodig zoals ISIS, zodat ze de bevolking kunnen blijven ‘beduvelen’ door ze te laten geloven dat iemand anders verantwoordelijk is voor deze aanvallen

De Alliantie is bezig om ISIS zo hard mogelijk neer te slaan als ze kunnen op dit moment, ze kennen de risico’s, omdat het niet lang zal duren voordat de Cabal hun nieuwe en snel geplande aanvallen zullen kunnen uitvoeren.

NIEUWE BEWIJZEN OVER 9/11 DIE LINKEN NAAR DE BUSH-ADMINISTRATIE BEREIKEN DE MAINSTREAM MEDIA

De Parijse beschietingen zijn veel meer georkestreerd en gecoördineerd dan wat ISIS ooit had kunnen uitvoeren.

De mate van organisatie en de verfijning van deze schietpartijen doet denken aan 9/11, wat zeer grondig is onderzocht.

De mainstream media worden stoutmoediger in het direct koppelen van 9/11 aan de regering Bush, omdat onderstaand Politico-artikel een en ander heeft onthuld op 12 november.

Gegeven de geschiedenis, is het gemakkelijk om haat te voelen naar de CIA, maar meerdere insiders waar we direct toegang toe hebben, geven aan dat er een (contra-) coup heeft plaatsgevonden daar.

Het merendeel van het CIA-personeel werkt nu actief tegen de Cabal. Dit lijkt een van de meer openbare moves tot op heden, en het bevestigt onze inlichtingen:

12/11: Bush Administratie negeerde CIA-waarschuwing over ‘spectaculaire aanval’ vóór 9/11

“Bin Laden is vastbesloten om toe te slaan in Amerika”.

De beroemde dagelijkse ‘briefing’ van de CIA naar de President, die werd overlegd aan George W. Bush op 6 augustus 2001 is altijd ‘bewijsstuk A’ geweest toen zijn administratie de waarschuwingen voor een aanval door Al Qaida van tafel veegde.

Maar maanden daarvoor, en dat begon in de lente van 2001, is de CIA begonnen met herhaaldelijk en dringend het Witte Huis te waarschuwen dat er een aanval op handen was.

In mei 2001, zegt Cofer Black, toen hoofd van CIA’s contraterrorisme-centrum, “het was duidelijk dat we aangevallen zouden worden, en dat we hard geraakt zouden worden en dat veel Amerikanen daarbij om het leven zouden komen.’

“Er werden veel complotten gemanifesteerd,” vertelde Cofer’s voormalige baas, [CIA director] George Tenet, mij in het eerste interview in acht jaar.

“Het voelde alsof de wereld op de rand van een uitbarsting stond. In deze periode van juni en juli begon de dreiging steeds sterker te worden.

“Terroristen verdwenen [alsof ze zich schuilhielden, in voorbereiding op een aanval]. Kampen werden gesloten. De dreigingsrapportages kwamen steeds vaker.

De crisis kende een hoogtepunt op 10 juli. De belangrijke vergadering die toen die dag plaatsvond werd het eerst gerapporteerd door Bob Woodward in 2006.

Tenet schreef er ook over in algemene termen in zijn 2007-aantekeningen in het centrum van de ‘storm’.

Maar nooit hebben hij of Black hierover publiekelijk gesproken in zulke details tot op heden- of waren ze zo nadrukkelijk over hoe specifiek en dringend hun waarschuwingen in werkelijkheid waren.

JE BEGINT DE DINGEN OP EEN HEEL ANDERE MANIER TE ZIEN

Als je eenmaal 9/11 ziet als een ‘false flag’ die uitgevoerd werd door de Bush administratie om de Patriot Act erdoor te rammen en twee nieuwe oorlogen te beginnen, is alles mogelijk.

De Republikeinse Neocon factie vertelde de mensen wat ze wilden horen en ze hielden daarmee een belangrijk aantal supporters vast na 9/11, tenminste tot Katrina.

Nu lijkt het erop dat de enige campagnebelofte die ze kunnen maken, luidt: ‘Obama maakte jullie razend, dus kom op mensen, geef ons nog een nieuwe kans!’

Dit maakt het alleen maar surrealistischer dat de volgende presidentsverkiezingen in Amerika eruit zien als een geënsceneerde strijd tussen Clinton en Bush. Echt?

Toen kwam Trump voorbij met zijn vertrouwen, ervaring en IQ, datgene wat een goede campagne nodig heeft, en hij vertelde het conservatieve kamp precies wat ze wilden horen.

Insiders hebben bevestigd dat Trump geen deel uitmaakt van de plannen van de Cabal. Hij heeft zes bodyguards om hem heen om de door de Cabal uitgevaardigde order om hem te vermoorden, te dwarsbomen.

En je zult de synchroniciteit betreffende zijn naam wel aardig vinden. Deze ‘Trump’ (Trump betekent Troef)-kaart heeft het hele spel overhoop gegooid. De media doen er alles aan om te zorgen dat zijn kiezers hem gaan haten.

Het probleem is dat ze aannemen dat hun kijkers extreem onwetend zijn. Maar dat zijn ze niet. Er is alleen zo lang tegen ze gelogen dat het pijnlijk is om de waarheid onder ogen te zien.

JEB! … EN DE HOLOGRAMMEN

De dingen gaan werkelijk in stilte, bijna sereen, terwijl de Powers that ‘were’ (de macht die eens ‘was’) wilde dat de bevolking – tenminste de conservatieve helft van Amerika – van Jeb zou gaan houden.

Het herinnerde mij aan die films met die vrouwen met blauwe plekken, pratend over de man door wie ze geslagen waren – toen ik getraind werd voor het werk op de zelfmoord-hulplijn.

Als onderdeel van onze training moesten we deze films zien waarbij je maag zich omdraaide, video’s waarbij vrouwen hun ogen niet eens meer open konden doen en zeiden: ‘Ik hou nog steeds van hem’.

Gelukkig is de bevolking bij lange na niet zo onwetend als de Cabal heeft geprobeerd ze te maken. Als collectief willen we niet dat de ‘misbruiker’ terugkeert.

Het was vermakelijk dat een film met een titel, die bijna gelijk is aan de naam van Jeb – Jem en de hologrammen – één van de slechtste debuten aller tijden was, precies op het moment dat Jeb omviel.

Jem-film

Er kan hier sprake zijn van een ‘thema’: de bevolking wil niet stemmen ‘met hun portemonee’ om een ‘remake’ te bekijken van een cartoon uit de jaren ’80.

En iemand moet gaan praten met de leider van de band over een goede ‘tokkel’-techniek.

UPDATE/GRAP VOOR INSIDERS: Beide cartoons gebruiken ook blauwe lichtbundels als onderdeel van hun podium-optreden.

LET OP DE ‘TIMING’

Conservatieven, in hun totaliteit, schijnen nu zelfs meer te weten over de ‘New World Order’ dan andere politieke fracties.

Jeb kan een lid zijn van de grootste terroristische familie aller tijden. Wanneer we de openbaarmakingen onder ogen krijgen, zal dit vrijwel zeker publiek gemaakt worden.

Als Jeb het voor elkaar gekregen zou hebben om de verkiezingen te winnen of te stelen, zouden de zaken een zeer scherpe wending hebben genomen – gezien de geschiedenis van deze criminele familie.

Zodra het duidelijk werd dat Bush niet zou kunnen winnen, werden de (gestolen) krantenkoppen over terroristisch geweld weer opgestart.

Nu kan dat natuurlijk toeval zijn. Of niet.

Vergeet niet dat het ISIS-proxyleger het Russische vliegtuig heeft geraakt op 31 oktober, ons daarmee wegschietend uit de verrassend rustige maanden september en oktober.

31 oktober was de eerstvolgende dag nadat Jeb al zijn hoop heeft verloren om de republikeinse nominatie voor Presidentschap te krijgen, en hij ontsloeg zijn algemeen directeur.

23/10: Bloomberg: Jeb Bush geeft opdracht tot loonsverlagingen tijdens moeizame campagne

26/10: Politico: Bush-familie komt samen om Jeb te redden

26/10: Huffington Post: ‘Jem en de Hologrammen’ een van de slechtste filmdebuten in de Hollywood-geschiedenis

29/10: Politico: Insiders: Bush’ gebombardeerd

29/10: Huffington Post: Jeb Bush’ comeback-strategie knalt bij GOP debat

30/10: Washington Examiner: Jeb’s team ontslaat de Algemeen Directeur, gezakt naar de 7e plaats.

30/10: Politico: Jeb Bush’s optreden “desastreus” in laatste debat.

31/10: USA Today: Russische vliegtuigcrash in Egypte doodt alle 224 inzittenden

2/11: Weekly Standard: Jeb Bush start zijn campagne opnieuw op voor de vijfde keer

4/11: Politico: Jeb Bush’ dodelijke spiraal: 4% in de tellingen

OVERWELDIGENDE ‘LOVE’BOMBARDEMENTEN GEVOLGD DOOR MEER GEWELD

Slachtoffers van huiselijk geweld krijgen “overweldigende gebaren van verontschuldiging” nadat ze zijn misbruikt. Dit is een strategie die alle misbruikers gebruiken om terug te kunnen krabbelen.

Misschien gaat het deze keer beter. Misschien dat nu het geweld stopt. Kijk naar de positieve kant. De dingen zullen eindelijk misschien veranderen.

Ze komen weer samen en dan gaat er iets fout. Het wordt duidelijk dat het misbruik niet gaat stoppen. Er is niets veranderd. Alle patronen beginnen opnieuw.

Dan, wanneer ze een poging doen om de misbruiker te ontvluchten, begint het geweld weer opnieuw, het geweld begint weer helemaal van voren af aan. Miljoenen van ons gaan door afschuwelijke beproevingen als deze.

Het trieste is, dat ik gedroomd heb over Jeb terwijl hij aan het verliezen was, dat hij me niet raakte, zoals een ‘bad guy’. Ik wilde dit bijna niet opschrijven.

In feite had ik het idee dat Jeb de hoop had om de dingen anders te doen, terwijl hij zich zeer bewust is van de Cabal en waar ze hem allemaal toe zouden dwingen.

Onhoud dit: iedereen is een individu met complexe emoties. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen binnen het systeem die pogingen doen om de dingen op hun eigen manier te doen.

Maar desalniettemin, het volk was duidelijk: nooit meer!

DENK HIER GEWOON EENS OVER NA

De Cabal spreekt de leden toe, net als de rest van ons, alsof ze zo machtig zijn dat het zinloos is om tegen ze op te staan.

Toch, om deze illusie staande te houden, verzadigen ze de alternatieve media met propaganda op ongekende schaal.

De propaganda gaat veel verder dan alleen een paar nep-ISIS onthoofdingsvideo’s om (angst voor)terreur te creëren.

We hebben talloze uren plezier gehad met de mensen die door de Cabal worden betaald om super kritische opmerkingen over onze artikelen te maken en op te schrijven.

Het was fascinerend om hun psychologische profilering te zien. In zekere zin is het een zegen, omdat het hun persoonlijke zwakheden nog sneller laat zien.

Sommige “haters” zijn echt, maar een verrassend hoog aantal van hen is dat niet. We zeggen dit al jaren, en nu is het niet langer een geheim.

Dit feit werd duidelijker dan ooit bij de laatste ronde van de Snowden-documenten, die veel minder aandacht hebben gekregen in de media:

22/6: Nieuwe gegevens van Snowden laten zien dat spionage-diensten de echte internet-trollen zijn
Glenn Greenwald van ‘The Intercept’ verspreidt nieuw materiaal uit de Snowden ‘geheimen’.

Het Communicatie Hoofdkwartier van de Britse regering (GCHQ) bevat een “Joint Threat Research en Intelligence Group”, die “de meeste van GCHQ’s cyber effecten en online HUMINT’ verspreiden.
“Ze gaan momenteel aan de leiding bij ‘cyber beïnvloedings praktijken en expertise. In 2011 had de JTRIG 120 mensen in dienst.

Hier zijn sommige van hun methoden, die ze gebruiken met support van het Engelse beleid, zoals regime-change in Syrië (door ISIS) en in Zimbabwe:

Alle JTRIG’s operaties worden uitgevoerd door het gebruik van cyber-technologie.  Personeel beschreef een reeks methodes en technieken die actueel worden gebruikt voor het uitvoeren van effect-operaties. Deze omvatten:

Het uploaden van YouTube video’s die die ‘overredende communicatie’ bevatten (om mensen in diskrediet te brengen, wantrouwen te bevorderen, te ontmoedigen, teleurstelling te bevorderen, te vertragen of te verstoren)

Het opzetten van Facebook-groepen , forums, blogs en Twitter accounts om discussies over bepaalde onderwerpen aan te moedigen en te monitoren (om mensen in diskrediet te brengen, wantrouwen te bevorderen, te ontmoedigen, teleurstelling te bevorderen, te vertragen of te verstoren)

Het opzetten van online aliassen/persoonlijkheden die de communicatie of berichten ondersteunen of te verstoren bij YouTube, Facebook, forums, blogs, etc.

Online aliassen/persoonlijkheden creëren die andere aliassen ondersteunen.

Het verzenden van ‘nep’-mails en tekstboodschappen van een ‘nep-persoon’ of het nabootsen van een bestaande persoon (om mensen in diskrediet te brengen, wantrouwen te bevorderen, te ontmoedigen, teleurstelling te bevorderen, te vertragen of te verstoren)

Verstrekken van nep-online bronnen, zoals tijdschriften en boeken die onjuiste informatie verschaffen (om te verstoren, te vertragen, te bedriegen, in diskrediet te brengen, wantrouwen te bevorderen, te ontmoedigen of te denigreren en te degraderen)

Verstrekken van online toegang tot ongecensureerd materiaal (om te verstoren).

Het verzenden van instant berichten naar specifieke personen door hen instructies te geven voor de toegang tot ongecensureerde websites

Het opzetten van nep-handel sites (of verkopers) die het geld aannemen van de klant/en de klanten dan tweedehands of nep-producten sturen (verstoren, degraderen / denigreren, vertraging, bedriegen, in diskrediet brengen, ontmoedigen of om af te schrikken)

Onderbreken (dat wil zeggen filteren, verwijderen, maken of wijzigen) van communicatie tussen echte klanten en handelaren (verstoring, vertraging, misleiden, ontmoedigen of om af te schrikken)

De controle overnemen van online websites (voor ontkenning, verstoring, in diskrediet brengen, of te vertragen) [zoals door hacking]

Weigering van telefoon en computer service (ontkenning, vertraging, verstoring)

Hosting doelwitten online communicatie /websites voor het verzamelen van SIGINT (om te verstoren, vertraging, af te schrikken of te ontkennen)

Het contact leggen met hosts van websites om hen te vragen materiaal/content te verwijderen.

 

Het is onwaarschijnlijk dat de Britse GHCQ de enige geheime dienst is die deze tactieken gebruikt. Ook van andere overheden alsmede van particuliere belangen kan worden aangenomen dat ze soortgelijke middelen inzetten.

Om te ontkennen, te verstoren, te degraderen, te denigreren, te vertragen, te misleiden, in diskrediet te brengen, te ontmoedigen of te weerhouden, en dat is precies wat internet-trollen doen in de reactie-gedeeltes van blogs en nieuwssites.

Hoe meer deze diensten groeien en hun methodes uitbreiden, hoe minder het mogelijk zal worden om redelijke online discussies te voeren.

DIT IS GEEN GEËNSCENEERDE STRIJD TUSSEN DE CABAL EN DE ALLIANTIE

De twee meest voorkomende aanvallen waarmee deze gasten je proberen te beïnvloeden bij iedereen in de alternatieve media – niet alleen bij mij – is dat ‘ze er geld mee verdienen‘ en een ‘enorm ego hebben’.

Het is triest en ironisch dat deze ‘sceptici’ in bijna alle gevallen veel meer betaald krijgen voor dat ‘werk’ dan degenen die ze aanvallen. Ze laten in ieder geval zelf zeker hun eigen ‘opgeblazen ego’ zien.

Dit is een ander klassiek voorbeeld van projectie, waarbij terroristische miljardairs vernietigende aanvallen ‘bestellen en betalen’ die op moedige mensen worden afgevuurd die zelf door hun werk het risico lopen om vermoord te worden – terwijl ze er niets mee verdienen.

Toch, eenvoudige logica suggereert sterk dat het hier niet om gaat. De oorlog is zeer reëel. Er is niets geënsceneerd in dit geval. Dit is een strijd op leven en dood.

Ik begrijp dat sommige mensen nooit zullen stoppen met het aanbidden van de Cabal vanuit angst, en niet zullen willen geloven dat zij degenen zijn die de hele strijd aan beide kanten bewust creëren.

Als je hierover nadenkt zijn er ook aanwijzingen die deze hypothese weerleggen – wat de “betaalde overheidstrollen” rigoureus opdringen als de ‘waarheid’.

GEËNSCENEERDE GEVECHTEN HEBBEN GEEN INVLOED OP HET VRIJGEVEN VAN INFORMATIE

We weten nu hoe de oorlogen van de Cabal eruit zien. Ze hebben strenge controle over de informatie die van beide kanten naar buiten gaat. Niets gênants of onthullends komt ooit naar buiten.

In plaats daarvan is er, wat we hier zien, een verbazingwekkende overvloed aan informatie die deze groep en hun plannen ontmaskert – alsof ze naakt op het stadsplein staan.

De Cabal creeërt “een zelfgefabriceerde overeenstemming” op een ongekende schaal – met legers van internet trollen die proberen verwarring te zaaien en jou te demoraliseren.

Er kwam niets goed uit de bailouts in 2008 bailouts voor de Cabal. Er kwam niets goeds uit voor hen uit het Snowden-verhaal.

Een massa ontwaken is juist precies wat ze niet willen.

Dit is een zeer gevaarlijke situatie voor de Cabal. Geheimhouding is essentieel voor hun plannen.

De waarheid is zo verschrikkelijk lelijk dat ze zich niet kunnen permitteren dat deze tevoorschijn komt.

ENKELE HELE DUISTERE ZAKEN

Kijk eens naar wat we nu al weten over verkrachtingen en pedofilie in Hollywood en binnen de Britse overheid.

Dit is nog maar een klein stukje van de puzzel, en het is zeer, zeer smerig. Er is een schat aan informatie, die erop wacht om naar buiten gebracht te worden en dat is zelfs nog veel erger.

Mij is verteld dat een schokkend aantal van top-Cabal figuren lid zijn van de Noord-Amerikaanse ‘Man-Boy Love Association, ofwel NAMBLA als slechts één voorbeeld.

Dit mag dan een ‘geaccepteerd deel van hun cultuur’ zijn, maar voor ieder ander zal dit nieuws extreem onaangenaam en huiveringwekkend zijn.

Er gaat een heel hoofdstuk in Financial Tyranny over NAMBLA, wat je kan helpen ter voorbereiding op dit soort onthullingen – voor als dat inderdaad gebeurt.

ZE ZIJN IN SERIEUZE, ESCALERENDE PANIEK

Wanneer mensen in groten getale de waarheid ontdekken, weet de Cabal dat het gedaan is voor ze.

Insiders bevestigden dat ze al jarenlang in serieuze en escalerende paniek zijn.

Feitelijk is de hoofdgedachte van hun religieuze geloof dat ze allemaal door een publieke onthulling moeten gaan, door een strafzaak en dan een mogelijke executie.

Er wordt ze geleerd dat ze zullen herrijzen na een gebeurtenis als dit, en dan terug zullen keren als goden.

Toch vrezen velen onder hen een dergelijke blootstelling, omdat dit idee van ‘wederopstanding’ hun religieuze vertrouwen wordt opgerekt tot het breekpunt.

Zelfs wanneer ze geloven dat dit zal gebeuren, wil niemand de massale publieke vernedering ervaren en doormaken en een potentiële doodstraf onder ogen zien om daar te komen.

ZE ZULLEN PROBEREN TE ONTSNAPPEN

Ze dachten dat ze nog een paar jaar te gaan hadden, gebaseerd op het scenario waarvan ze dachten dat het zo zou gaan gebeuren, maar ze zien nu dat het met rasse schreden nadert.

Het zijn menselijke wezens, geen duivels, en ze zijn volledig in angst over waar ze doorheen moeten als eenmaal deze massale gebeurtenis (the event) gaat beginnen.

Al jaren hebben ze de Alliantie gesmeekt om hen een veilige haven te geven waar ze als groep verder kunnen leven. Maar ze zijn altijd afgewezen.

Maar toch.., insiders vertellen me dat het merendeel van overheidsfunctionarissen in de belangrijke landen aan het plannen zijn om te vluchten als de dam eenmaal breekt.

Je zult een eenzame havik horen roepen als de tumbleweed door het Congres waait – en dat is ongeveer alles wat er over blijft.

Dit ontsnappingsplan is volledig bekend en men is daarop berekend bij de Alliantie, en ze zullen zich nergens meer kunnen verstoppen.

DE JACHT OP HITLER: EEN PRODUCTIE VAN DE ALLIANTIE ZODAT JE KUNT OMGAAN MET DE WAARHEID

Bronnen op top-level hebben bevestigd dat de ‘History Channel-show’ Hunting Hitler (de jacht op Hitler) onderdeel is van het Alliantie-plan voor volledige openbaarmaking (disclosure).

De eerste aflevering werd op 5 november uitgezonden, de tweede op 10 november en de derde op 11 november. Nieuwe afleveringen zullen daarna elke dinsdagavond te zien zijn.

Het uitgangspunt van de show is dat Hitler zijn dood heeft vervalst en dat hij naar Argentinië werd verplaatst om de rest van zijn leven daar door te brengen.

Authentiek (echt) top-niveau militair personeel worden opgevoerd in de show, zoals Bob Baer, 21 jaar CIA-veteraan en je kunt het gratis online bekijken. (bekijk ze hier)

Ik heb nu de eerste twee afleveringen gezien en ik moet toegeven dat het verbluffend is om over dit onderwerp zo’n openhartige discussie te zien op de televisie.

hunting_hitler_showposter

Zie hier aflevering 1 van Hunting Hitler

Gewapend met 700 pagina’s recentelijk onthulde FBI documenten, gaat de CIA Veteraan Bob Baer (21 jaar CIA) en oorlogsmisdaad-onderzoeker Dr. John Cencich beginnen aan een wereldwijd onderzoek naar wat er gebeurd is met Adolf Hitler aan het einde van de tweede wereldoorlog.

De eerste stop op hun jacht is een klein stadje in Argentinië met mysterieuze Nazi-banden waarbij een FBI-rapport onthult dat Hitler daar drie en een halve maand na zijn veronderstelde dood heeft gewoond.

De ultieme doelstelling van een programma als dit, is te onthullen dat de Nazi’s niet zijn uitgestorven na de tweede wereldoorlog zoals ons is verteld.

De informatie in dit programma maakt de weg vrij voor veel grotere en nog storender onthullingen die zullen volgen.

We zullen de stukjes bij elkaar brengen en ons realiseren dat deze kerels niet gewoon zijn blijven rondhangen en kokosnoot-water zijn gaan drinken in de jungle.

Hitler bleef doorwerken om het ‘vierde Rijk’ te bouwen, en infiltreerde in het Amerikaanse ‘Militair Industrieel Complex’ op de hoogste niveau’s – maar ook in andere ‘naties’.

Als we eenmaal de openbaarmakingen krijgen, zullen programma’s als deze veel meer aandacht en publiciteit gaan krijgen –
en daadwerkelijk ‘must see-TV’ worden.

ZELFS DE LEDEN OP HOOG NIVEAU IN DEZE GROEP ZIJN DOOR ONVOORSTELBARE VERSCHRIKKINGEN GEGAAN

De inzet bij het vertellen van de waarheid, voor de top insiders, is zeer hoog. Ik wil even een verhaal delen over de leden van het Congres, dat van onze beste bronnen kwam.

Bepaalde Congres-leden werden betrapt op het lekken van informatie die schadelijk was voor de Cabal.

Onze eigen verkozen leden van het Congres werden midden in de nacht wakker om zichzelf midden in een ontvoering aan te treffen door huurlingen die eruit zagen als gewichtheffers.

Elk van hen was vastgebonden, de mond gesnoerd, geslagen en achter in een busje gegooid dat snel reed, waardoor ze alle kanten op schoven en tegen de wanden knalden.

Ze werden meegenomen naar een buitenlokatie. Daar was een grote machine, een ‘versnipperaar’ geheel bedrijfsklaar en groot genoeg om een boom in drie seconden op te kauwen.

“Jullie allemaal, pathetische f…s, denken jullie dat je een f–ing held bent? Ga door en zeg nog één f—ng woord. Dan ben je de volgende in de rij.”

“Dit is Disneyland, motherf–er, en ik ga je de rit van je leven bezorgen!”
De drie of vier assistenten die de Cabal verraden hadden werden opgesteld en moesten zelf in de versnipperaar springen.

Ze weigerden. Elk van hen werd met het hoofd erin geschoven. Ze werden als vermist opgegeven. Niemand wilde daarna nog ‘naar Disneyland’.

SARDONISCHE HUMOR WORDT VAAK GEBRUIKT

Iets anders wat je van insiders hoort is dat er daar over daden als martelen en moord wordt gesproken op een sarcastische, humoristische manier.

Een voorbeeld hiervan dat is doorgesijpeld in onze cultuur zijn de one-liners van Hollywood-sterren uit actiefilms.

Wanneer de schurken John Wayne bedreigden, was zijn slogan: That’ll be the day’, wat Buddy Holly heeft geïnspireerd tot de klassieke gelijknamige song.

Wilcock-15Charles Bronson en Clint Eastwood maakten beiden stoere grappen midden in de leven-en dood-scenario’s die de meeste mensen angst zouden aanjagen.

Clint Eastwood’s klassieker van aller tijden, uiteraard “Ga door! Make my day!”

Veruit de meeste van dit soort grappen verschenen in de Arnold Schwarzenegger films zoals Commando.
“Please… don’t disturb my friend. He is… dead tired.” (Alsjeblieft, stoor mijn vriend niet. Hij is… dood moe).

In de echte wereld zullen de Cabal-leden die de groep irriteren worden bedreigd met zinnen als deze:
“Hoor je wat ik zeg? Of heb je liever dat deze ‘fijne heren’ je ondersteboven hangen en de oorsmeer uit je oren slaan?”
Er is een doorlopende competitie gaande om te zien wie met de meest grappige, meest creatieve one-liners komt over uiteenlopende dingen.

HET IS WELISWAAR FRUSTREREND

Ik laat deze details nu uitlekken zodat je begrijpt dat deze mensen niet gelukkig zijn.

Als je een aantal van die klassieke maffia films en tv-programma’s hebt gezien, heb je een glimp opgevangen van hoe vreselijk het leven kan zijn voor Cabal leden.

Niemand is vrij van het risico om verraden te worden. Niemand is veilig. Iedereen is constant een potentieel doel.

En het ergste van alles is, is dat ze is geleerd dat alle anderen in de wereld nog veel slechter zijn. “Dit is nog niets vergeleken bij wat zij zouden doen als ze je te pakken zouden krijgen”.

We hebben niet nog meer gruwelijkheden nodig. Wat we nodig hebben is dat we eindelijk uitbreken uit deze misbruik-relatie waarin we lijden onder ‘huiselijk’ geweld op wereldwijde schaal.

Het is bedroevend en verontrustend geweest voor de lezers van mijn site die al zo lang hier meelezen, en voor mijzelf, dat we alsmaar dat gepraat horen over massa-arrestaties en dat er nog niets is gebeurd.

Hoe dan ook, het bewijs dat er een Alliantie is, en dat ze toewerken naar iets als dit, wordt nu telkens in toenemende mate duidelijker.

LATEN WE HIER DUIDELIJK OVER ZIJN

Ik heb vaak dromen gehad die me vertellen dat een van mijn taken is om mensen aan te moedigen en niet met zelfmoordplannen te komen als de waarheid eenmaal naar buiten is gekomen.

Veel van de mensen uit deze groepen zijn diep gewond en zouden het geweldig vinden om vrij te zijn, als er ook maar een mogelijke uitweg voor ze was om dat te doen.

We willen niet hetzelfde doen zoals de meeste gewelddadige leden van hun eigen groep, alleen maar omdat we bewijs hebben dat ze echt bestaan.

De eerste reflexmatige reactie zal zijn dat we ze willen zien lijden met zoveel mogelijk martelingen en pijn.

Toegegeven, als iemand dergelijke misdaden heeft begaan, moeten ze verantwoordelijk worden gehouden voor wat ze hebben gedaan.

Dit moet gebeuren met een eerlijk proces, niet in een of andere kangoeroe-rechtbank waar massa’s daders een snel oordeel krijgen en geëxecuteerd worden door een vuurpeloton.

Mensen met een bewijsbaar strafregister kunnen ook helden worden – zoals door het afgeven van getuigenverklaringen die kunnen helpen om het probleem op te lossen.

WAAROM ZOU ER GEEN ALLIANTIE ZIJN?

Vraag jezelf eens af, waarom zou er geen alliantie zijn?

Wat, als je zelf directe kennis had uit de eerste hand van het feit dat er talloze mensen onder je beste vrienden zijn ‘afgeslacht’ zoals ik zojuist heb beschreven?

Waarom zou de meerderheid van de wereld niet opstaan tegen een gewelddadige, sadistische Cabal die bezig is om ons in groten getale af te maken?

Waarom zou de meerderheid van het Pentagon niet woedend zijn vanwege het feit dat ze hun hele leven als pionnen worden Wilcock-15gebruikt op het wereldwijde schaakbord door bankier-miljardairs?

Veel teveel mensen binnen de Alliantie zijn al gestorven in hun strijd om de vrede en de vrijheid op aarde te herstellen. Dit gevecht is uitermate belangrijk voor hen.

Bankmedewerkers die op hoog niveau werken worden links en rechts afgemaakt omdat de Cabal zich niet kan permitteren dat er nog een ‘Snowden’ bijkomt.

De oorlog is echt en reëel, en voor degenen die zich aan het front bevinden is het een spel van leven en dood.

Er zijn nog andere oorlogen geweest zoals deze, door de geschiedenis. Het is terugkerend. De mensen die opstaan en tegen de schurken vechten worden geëerd als helden.

ALLE BEWIJZEN LATEN ZIEN DAT ISIS WORDT GEBRUIKT OM VORDERINGEN TE MAKEN BIJ DE PLANNEN VAN DE CABAL

Dus opnieuw, toen ISIS schijnbaar de credits nam voor de Parijse aanvallen, deden ze dit helemaal verkeerd – alsof iemand anders het heeft opgeschreven en ISIS daar de schuld van kreeg.

De aanvallen lieten een niveau van planning en logistiek zien die veel groter was dan de typische missie van de ‘eenzame zelfmoordterrorist’, waarvan er velen jammerlijk hebben gefaald.

Tegelijkertijd zou het Russische verkeersvliegtuig duidelijk zijn neergestort door een raket die ver buiten de capaciteit ligt van de apparatuur waar ISIS over beschikt.

Dit wijst allemaal naar een grotere militaire macht die terrorisme voortbrengt voor hun eigen politieke motieven, en de schuld afschuift op een ‘proxy’.

Dus vraag jezelf af: Waarom zou de westerse elite Rusland en Frankrijk willen ‘straffen’?

Wat als zowel Rusland als Frankrijk flinke stappen zouden zetten om de Cabal te verslaan?

Wat als deze gedemonstreerd kunnen worden met aantoonbare bewijzen vanuit de media?
Om te kunnen begrijpen wat er aan de hand is, is het nodig om te onthullen wat de Alliantie is – gebaseerd op een gemakkelijk te controleren spoor via informatie uit het publieke domein.

DE ALLIANTIE ONTHULD

Als we verdergaan met deel 2, zullen we je het fascinerende verhaal vertellen van de Alliantie die bezig is om de afbrokkelende Cabal te verslaan.

Alle plannen van de Cabal om op massale schaal dood en verderf te zaaien zijn met succes geblokkeerd. Alles wat ze nog over hebben is ‘terroristische aanvallen’ gericht op kleinere groepen mensen.

Ik weet zeker dat het de Alliantie pijn doet, telkens als deze aanvallen zijn gelukt. Ze werken al heel lang en heel hard om elke poging hiertoe te dwarsbomen.

De Alliantie omvat het merendeel van de CIA en het Pentagon zowel als Rusland, China, Duitsland, de gekozen Britse regering en Frankrijk, onder vele anderen.

Een zeer actieve oorlog wordt uitgevochten over de controle van het wereldwijde financiële systeem – en hoe dan ook krijgen we de openbaarmakingen en de technologie die daarmee gepaard gaat.

UPDATE, DE VOLGENDE DAG: TOEN BLEEK DAT WE ZIJN GEHACKT

Drie uur na het posten van dit artikel hadden we bijna 15.000 views en 1800 facebook-likes.

wilcock-17

Het was precies op dit punt dat de site plotseling plat ging. Iedereen die naar de site toe kwam kreeg een foutmelding die liet zien dat mijn SQL database plat lag.

Onze webmaster kreeg een mail van onze host waar de volgende tekst in stond: details zijn eruit gehaald zodat het niet gemakkelijker wordt gemaakt voor toekomstige aanvallen.

Als een gewaardeerde klant bij ___, willen we u erop attenderen dat ___ Shield een Distributed Denial of Service (DDoS) een aanval op uw systeem heeft ontdekt en dat onze anti-DDoS protocollen zijn gestart.

Zoals u wellicht weet, is ___ Shield een eersteklas service die gebruik maakt van de laatste technologie van ___ en ___.

Omdat u een gewaardeerde klant bent, perken we deze aanval in met ___ Shield en dat doen we deze keer gratis.

Op dit moment is de aanval volledig ingeperkt en uw server is online en volledig functioneel.

We begrijpen hoe belangrijk uw bedrijf voor u is en als zodanig hebben wij uw account managers medegedeeld om u te helpen bij het installeren van ….Shield op uw account tegen een gereduceerd tarief om ervoor te zorgen dat u volledig beschermd bent in de toekomst.

Onze site was NIET online toen we deze brief kregen. Hij ging meteen weer plat. Dit ‘Schild’ werkte niet. Dus we gaan niet betalen om dit te gebruiken.

Het duurde zeven uur, het kostte ons een belangrijke hardware upgrade naar een RAID-array van SSD’s en hogere maandelijkse kosten om de site weer draaiende te krijgen.

Ja het artikel was populair, maar dit is blijkbaar een combinatie geweest van veel verkeer en een Directed Denial of Service ofwel een DDoS-aanval.

En, eh… Happy Turkey Day?

Misschien moet ik daar maar eens aan gaan werken. Laat ik voor nu alleen maar dank je wel zeggen!

DEEL 2 (van deel 4) VOLGT SPOEDIG (Aldus David Wilcock)

Bron: David Wilcock
Translation/vertaling: Irma Schiffers

Klik hier voor deel 1
Klik hier voor deel 2
Klik hier voor deel 3

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: