RSS

Deel 1: disclosure David Wilcock 25 november 2015

disclosure-showdown
Het neerhalen van een Russisch vliegtuig, de ‘hartaanval’ van de oprichter van Russia Today (RT) in Washington DC, de adembenemende UFO-achtige raket-test op LA, de Parijse beschietingen en de Turkse aanval op een Russisch gevechtsvliegtuig, zouden allemaal signalen kunnen zijn dat de oorlog vanwege de ‘openbaarmaking’ het hoogtepunt bereikt.

Tenminste 6 verschillende insider-bronnen vertellen ons dat de Alliantie een belangrijke overeenkomst heeft bereikt. Ze hebben uiteindelijk besloten om door te gaan met deze openbaarmaking.

Disclosure (openbaarmaking) betreft een enorme vrijgave van achtergehouden informatie, die alles wat we dachten te weten over de wereld, zal veranderen.

Dit kan ook een soort van officiële aankondiging zijn, in de niet al te verre toekomst, dat buitenaardse intelligente beschavingen de aarde bezoeken.

Een korte-termijn-initiatief wordt reeds nu geïmplementeerd, terwijl over de initiatieven van de langere termijn betreffende de hoeveelheid die ons verteld gaat worden en wanneer, nog steeds wordt onderhandeld.
Alle vijf ongewone en gewelddadige gebeurtenissen hebben zich voorgedaan NADAT de meerderheid van onze insiders deze nieuwe informatie heeft gelekt naar ons, onafhankelijk van elkaar.

DE ‘OUDE’ WERELD ORDE WIL NIET DAT DIT GEBEURT

Alleen de oude wereld orde, de ‘Cabal’, is tegen deze openbaarmaking. En, zoals gewoonlijk, gebruiken ze terrorisme in een poging dit tegen te houden – tegen Rusland en Frankrijk.

Deze aanvallen kunnen zijn bedoeld om de alliantie-landen te intimideren en angst te creëren, zodat ze hopelijk hun beslissing heroverwegen om het grote geheim vrij te geven.

Ongeacht de geheime en dodelijke oorlog die nu wordt uitgevochten, kunnen de komende weken en maanden eindelijk een aantal zeer boeiende veranderingen opleveren.

Er gebeuren zoveel dingen tegelijkertijd dat we het belangrijk vinden om alles samen te vatten wat we weten, in één onderzoek.

[Houd rekening met het volgende: U kunt fragmenten van dit artikel op uw website of sociale media plaatsen, maar gelieve terug te koppelen aan uw lezers dat er aan het originele artikel updates zullen worden toegevoegd.]

[UPDATE: Drie uur na de publicatie van dit artikel, werden we geraakt door een enorme piek zodat de site crashte voor ongeveer zeven uur. De server vertelde ons dat het leek op een DDoS-aanval hack.]

Klik eventueel hier om ‘Terrifying Global Events’ te lezen van 8/24 (Engels)

ONS HART GAAT UIT NAAR DE SLACHTOFFERS VAN DEZE TRAGEDIES

Zoals iedereen, waren we geschokt en bedroefd door het neerhalen van het Russische vliegtuig en de Parijse schietpartijen.

En wat in hemelsnaam is Turkije, een bondgenoot van de VS, aan het doen met het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig dat ISIS bombardeert, is het niet ieders terroristische aartsvijand?

Tot het moment dat dit allemaal begon, was het een paar maanden stil – in die zin dat negatieve massale incidenten niet onze collectieve aandacht domineerden.

We hadden twee grote delen met data klaar staan om te verspreiden, maar hielden ze achter nadat het duidelijk was dat het kritieke moment nog niet was aangebroken.

Ook was het weliswaar noodzakelijk om wat tijd te nemen, door te ademen en ons te herpakken in onze vastberadenheid om deze strijd voort te kunnen zetten.

Gegeven het feit wat we nu zien in het nieuws en wat we horen van insiders, is de tijd van verandering waar we op anticiperen NU aangebroken.

sun_syrian_jet_shoot_down

25/11: Rusland bombardeert Syrische rebellen nabij het neergehaalde Russische vliegtuig  (ENG)

Het incident was een van de meest ernstige, openlijk erkende botsingen sinds een halve eeuw tussen Rusland en een NAVO-lidstaat.

INSIDE INFORMATIE IS ONDERDEEL VAN HET VERHAAL

Als dit nieuw voor je is en je vraagt jezelf af ‘welke insiders’ of zelfs iets minder beleefd, onze contacten met meerdere klokkenluiders is gemakkelijk te bewijzen. (met video)

Ik (David) woonde het Disclosure Project bij in 2001, met 39 insiders. Ik verschijn in de SIRIUS speelfilm die ook naar deze procedure verwijst.

Ik werkte nauw samen met Project Camelot, een groep die video’s van vele klokkenluiders heeft vrijgegeven, gedurende hun eerste vier jaar – en ik ontmoette veel van hun insiders.

Je kunt me zien in deel 2 van de Pete Peterson Camelot video. Pete is een zeer betrouwbare en vertrouwde bron sinds we deze opname deden zes jaar geleden.

Ik werd ook op het podium geroepen met NASA-astronaut Dr. Brian O ‘Leary en ruimtevaartprogramma-insider Henry Deacon halverwege deze video, die is opgenomen in Zürich.

Nu is er een hele show op het Gaia-netwerk waar ik een interview houd met de ruimte-programma insider Corey Goode, getiteld Cosmic Disclosure.

Cosmic Disclosure heeft alle voorgaande kijkcijfers van Gaia (voorheen GaiamTV) verslagen en het heeft nu een kijkercijferaantal dat vergelijkbaar is met dat van CNN.

We hebben voor vele jaren inside-informatie gelekt via mijn blog, David’s blog, en creëerden controversiële artikelen voor blijkbaar 100.000 unieke lezers per artikel.

Waar het mogelijk is hebben we het lastige werk gedaan om bewijsbare informatie te vinden die aansloot bij de verklaringen van de insiders, dus je hoeft niet op ons woord af te gaan.

Ofschoon het proces heel pijnlijk langzaam ging, de informatie-oorlog die we hier hebben gedocumenteerd, werd telkens in toenemende mate duidelijker.

Er zijn talloze nieuwsberichten die iedere week verschijnen om de geheime oorlog die woedt achter de schermen, te onthullen – op mondiaal niveau.

De waarheid is echt vreemder en fascinerender dan fictie, en je wordt deel van de oplossing door hierover te leren.

Dit onderzoek zal een ‘lange tijd lezen’ zijn, maar het zal zeker niet saai zijn. Het is een boeiend artikel met gegevens die we nooit eerder hebben samengevat.

Dus stop met hetgeen je aan het doen bent, riemen vast en bereid je voor op een wilde rit.

ZE HEBBEN EEN GROTERE KLAP NODIG OM HETZELFDE RESULTAAT TE VERKRIJGEN

Foto’s en video’s van smeulende puin, dode lichamen, geweerschoten, gillende slachtoffers en gewonden achtervolgen onze dromen na gebeurtenissen als deze.

Het is al te gemakkelijk om onze handen in de lucht te gooien met het gevoel dat het enige wat we kunnen doen is ofwel treuren over de verliezen of onszelf gewoon verdoven en de pijn te negeren.

Deze gebeurtenissen moeten groter en erger worden mettertijd om massaal effect te bereiken, zoals angst en terreur – hetgeen precies is wat de daders willen.

Dat is waarom dit type misdaad ‘terrorisme’ wordt genoemd.

Als de daders hierdoor een totale oorlog kunnen triggeren –of op z’n minst een ‘stukje bij beetje’ derde wereldoorlog‘, zoals een van de onderstaande links weet te melden, dan krijgen ze wat ze hebben willen. <p>

huff_paris_horror
ALS WE DE WAARHEID NEGEREN, KEREN WE ONZE RUG NAAR DE TOEKOMSTIGE SLACHTOFFERS

Top media krantenkoppen hebben een korte aandachtsspanne en richten zich alleen op een belangrijke gebeurtenis in de tijd. Een nieuwe oorlog of massamoord dient als een uitstekende afleiding.

Deze rampen zijn schokkende ‘wakkermakers’ dat we op dit moment onze doelen nog niet hebben bereikt, betreffende een vredige, harmonieuze toekomst.

Wilcock-1We kunnen niet langs de kant blijven staan, niets doen en wachten op de volgende catastrofe terwijl er onschuldige mensen sterven onder de handen van deze criminelen.

Het is gemakkelijk genoeg om weer terug ‘in slaap te gaan’ na gebeurtenissen als deze – om opnieuw getriggerd te worden in onze angst wanneer de volgende grote nieuws-story voorbij trekt.

Door de waarheid te onthullen kunnen we werken aan een oplossing die de aarde zal bevrijden van terrorisme, voor eens en voor altijd.

Of we het ons realiseren of niet, door het leren kennen en het delen van de waarheid helpen we de Alliantie die hard aan het werk is om de daders van deze aanvallen te verslaan.

We zullen nieuwe gedetailleerde informatie delen over deze enorme grote internationale Alliantie in deze rapportage en we zullen de insider informatie ondersteunen met bewijsbare feiten.

Het spel is zo dodelijk, en de schurken zo meedogenloos, dat bijna elke Alliantie-beweging moet worden verpakt in een mantel van geheimhouding.

WIE ZIJN DE TERRORISTEN?

Als we eenmaal zijn ontwaakt voor de waarheid over wat er gaande is in onze wereld, zul je nooit meer massale terroristische gebeurtenissen zien zoals deze, danwel op dezelfde manier.

Ofschoon er wel echte Moslim-extremisten werkzaam zijn in een groep als ISIS, is de grotere vraag wie ze financiert, en met welk doel.

Er is een grote overvloed aan bewijzen om te kunnen suggereren dat groepen als ISIS proxy-legers zijn die worden gebruikt door de ‘Powers that were’ (macht die eens was) om hun politieke doelen te bereiken.


GEHEIME REGERING SYNDICATEN

Wie zijn de Powers that were?

Je kunt ze noemen hoe je ze wilt noemen. Ze zijn de geheime regering-bendes die de westerse wereld hebben gedomineerd achter de schermen.

Het is schokkend om te ontdekken dat ze in het geheim beide kanten van elke grote oorlog in de 20e eeuw in eigendom hadden en onder hun controle hadden, zoals we hebben geopenbaard in Financial Tyranny.

Dit is geen internet ‘complot-theorie.’ De gegevens zijn omvangrijk en onweerlegbaar. Hitler was slechts het meest doortrapte gezicht van de hydra.

Getuigenissen zijn aangewend als bewijs in een rechtszaak, en ontelbare getuigen zijn inmiddels naar voren gestapt om deze vervloekte bewijzen te presenteren.

Deze misdaad-syndicaten hebben ons geleerd om de klokkenluiders en journalisten die de waarheid vertellen aan te vallen, belachelijk te maken en te besmeuren.

Dit wordt tot een emotioneel afdekkings-mechanisme – in het bijzonder voor de oudere generaties die opgegroeid zijn in een wereld van ‘opgeschoonde’ (gecensureerde) zakelijke media.

Het helpt ons te voorkomen dat we te maken krijgen met het schokkende verraad van het vinden van “de man in de slaapkamer”, van degene die we hebben gesteund en hebben liefgehad – en in dit geval degenen waar we voor gestemd hebben.

Wilcock-2

Alle insiders waar we direct mee hebben gesproken, wisten uit de eerste hand het feit te melden dat deze geheime regering-syndicaten bestaan.

We hebben vele voorbeelden gedocumenteerd die later bewezen hebben correct te zijn – en ze verschenen als grote krantenkoppen.

Deze bendes hebben ongelooflijke middelen aangewend om de waarheid belachelijk te maken en te begraven – allemaal in de hoop jouw mening telkens te bepalen.

ER IS EEN VEEL GROTER VERHAAL GAANDE

Achter veel van de grote krantenkoppen die we zien gaat een veel groter verhaal schuil dan we ons realiseren.

Volgens de vele insiders zal het echte verhaal snel aan het publiek worden onthuld op een schitterende, belangrijke manier.

Wilcock-3Het zal snel het grootste massa-ontwaken creëren dat ooit in de voor ons bekende  geschiedenis heeft plaatsgevonden.

Deze syndicaten houden technologie achter die vrije energie omvatten, anti-zwaartekracht, portal reizen en materializers- en hulpmiddelen die de aarde kunnen herstellen.

We zijn ook in het donker gehouden over de wijdverspreide aanwezigheid van intelligente beschavingen op en rond de aarde, die teruggaan tot honderden miljoenen jaren.

We worden genoeg aangemoedigd met wat we nu horen, om het allemaal naar buiten te brengen tijdens dit onderzoek.

In alle eerlijkheid, ik raak meer opgewonden bij het laatste nieuws dan ik ooit was op een ander punt in dit avontuur. Ik kan niet wachten om te zien hoe dit allemaal gaat uitwerken.

Wanneer het hek eenmaal van de dam is – en het is overduidelijk dat dit vroeg of laat gaat gebeuren – zal het uiteindelijk vele jaren van onvermoeibare inspanningen rechtvaardigen, in het licht van de doodsbedreigingen en intimidatie.


WORDT “ISIS” IN WERKELIJKHEID GEFINANCIERD EN GECONTROLEERD DOOR HET WESTEN?

Voor de niet-ingewijden is het idee dat ISIS een westerse operatie is, die gefinancierd wordt door de ‘te groot om te falen’-banken, zo verraderlijk en gestoord dat het onmogelijk is om dat te overwegen.

Desalniettemin, laten we nu verder ingaan op de eerste links die we deelden op 24 augustus ‘Angstaanjagende wereldwijde gebeurtenissen’. (zie hieronder)

Wilcock5

Na het exploderen van het Russische vliegtuig en de massale beschietingen in Parijs heeft de vraag ‘wie en wat is ISIS’ een grotere urgentie gekregen.

Onze eerste link van de New York Times onthult dat de overheden van Irak en Iran, op de hoogste niveaus, het feit overwegen dat ISIS een huurlingenleger is van het westen.

Waarom deze aankondiging deels zo belangrijk is, is het simpele feit dat een instituut als de New York Times hier überhaupt melding van maakt.

Ze zaaien een nieuwe gedachte bij het grote publiek, met behulp van de ‘plausibele ontkenning’ dat het slechts een complottheorie is binnen de overheden van Irak en Iran.

Over welke inlichtingen beschikken Irak en Iran die leiden tot de overtuiging dat ISIS een creatie is van het westen?

21 september 2014: New York Times: Are ISIS and CIA United?

BAGHDAD — De VS hebben een escalerende campagne uitgevoerd met dodelijke luchtaanvallen tegen de extremisten van de Islamitische Staat voor langer dan een maand.

Maar dat lijkt weinig te hebben gedaan om de complottheorieën in te dammen die nog steeds circuleren in de straten van Bagdad tot aan de hoogste niveaus van de Iraakse regering, dat de CIA in het geheim achter dezelfde extremisten zit die ze nu aanvallen.

We weten wie Daesh heeft gecreëerd”, zei Bahaa al-Araji, een vice-premier, met behulp van een Arabische afkorting voor de Islamitische Staat op zaterdag bij een demonstratie, bijeengeroepen door de sjiitische geestelijke Moktada al-Sadr om te waarschuwen tegen de mogelijke inzet van Amerikaanse grondtroepen.

Mr. Sadr heeft openlijk de CIA beschuldigd van het creëren van de Islamitische Staat in een toespraak van afgelopen week.

Interviews suggereerden dat de meesten onder de duizenden mensen tijdens de demonstratie, inclusief tientallen leden van het parlement, dezelfde theorie onderschrijven.

(Mr. Sadr schijnt nauwe banden te hebben met Iran, en deze theorie is daar eveneens populair…)

Omar al-Jabouri, 31 jaar, een Soennistische Moslim uit een overwegend dominerende Shiïtische buurt van Baghdad, die de demonstratie bijwoonde, zei:

“Het is voor iedereen duidelijk dat de Islamitische Staat een creatie is van de VS en Israël.”

KLOKKENLUIDER EVERETT STERN ONTMASKERT ISIS ALS ZIJNDE GEFINANCIERD DOOR HSBC EN JP MORGAN

In deze videoclip van twee minuten, die uit de tweede link is gehaald in het artikel “Terrifying Global Events,” maken we kennis met de enorm weinig gerapporteerde HSBC klokkenluider Everett Stern.

Als een insider die nu naar voren komt, deelt Stern in vertrouwen een van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat mega-banken zoals HSBC en JP Morgan ISIS financieren.

9/24: Terrorisme wordt gefinancierd door HSBC en JP Morgan
http://xrepublic.tv/node/10563 [Dit verdween na de publicatie van het artikel van 24 augustus]
http://investmentwatchblog.com/terrorism-financed-by-hsbc-and-jp-morgan/ [Actieve link]

STERN’S WEBSITE GAAT NOG MEER IN OP DETAILS

Een van de meest provocerende stukken op de site van Stern is een brief die hij bij de Federal Reserve heeft ingediend, waaruit de omvang van de misdaden blijkt waarvan hij getuigt als werknemer van HSBC.

Deze brief is extreem rijk aan details. Gezien de enorme omvang van ons onderzoek, zullen we slechts voldoende hiervan delen om je op weg te helpen, inclusief één specifiek voorbeeld:

Everett Stern’s inlichtingen rapport: Brief aan de Federal Reserve van de HSBC Bank (de hele brief is in het ENGELS, een samenvatting hieronder in het NL, red.)

Als HSBC klokkenluider, heb ik flagrante en systematische schendingen van de Amerikaanse Anti-Money Laundering wetten waargenomen en een 2010 Cease and Desist Order in 2010 – overtredingen die volgens mij doorgaan tot op de dag van vandaag.

Dit illegale gedrag resulteerde in schaamteloze deelname van HSBC in, en het mogelijk maken van drugshandel, terroristische activiteiten en het doorsluizen van geld naar gesanctioneerde regimes in het buitenland.

Stern rapporteerde zijn bevindingen aan zijn superieuren van de HSBC en werd op gezette tijden genegeerd, beschimpt, bespot en uiteindelijk gedwongen te vertrekken.

Stern heeft deze informatie ook gerapporteerd aan de CIA en de FBI.

Hoewel HSBC vijf Schikkingsovereenkomsten met vijf verschillende Amerikaanse overheidsinstanties heeft getroffen op 11 december 2012, op grond waarvan HSBC overeen kwam om $ 1.920.000.000 aan boetes en straffen te betalen, wordt in die Schikkingsovereenkomsten niet het door Stern gerapporteerde specifieke illegale gedrag vrijgegeven in die rapporten, en deze hebben betrekking op het algemene illegale gedrag dat voorafgaand aan het werk van Stern bij HSBC heeft plaatsgevonden ….

In juni 2011, ontdekt de Midden-Oosten specialist Stern dat een aantal van de voormalige HSBC incasseerders, die werden aangewezen als AML nalevings-officieren, transacties goedkeurden die naar fondsen gingen in de Gaza-strook.

Hij deed dat door een email te zenden met de titel ‘Compliance-error’ (toestemmingsfout) aan Jeff Kraft en Luis Viteri (als bijlage 4).

Vervolgens trok Jeff Kraft Stern een vergaderzaal in en dreigde hem te ontslaan.

Kraft zei, “Weet je wat er zou gebeuren als de regering achter deze verstuurde mail zou komen? Ze zouden ons sluiten.

Begrijp je verdomme niet dat we onder een dwangsom staan en u zet in dat schrijven dat we een compliance fout maken?

Gary Peterson zou je binnen twee minuten ontslaan als hij hier weet van zou hebben.”

Toen Stern de hele situatie trachtte uit te leggen aan Kraft, zei Kraft: ‘Hamas is geen terroristische organisatie – ze zijn gekozen om te regeren.”

BLOOMBERG DEKT 1.92 MILJARD-DOLLAR BOETE

Voor het geval dat men zegt dat Stern “rook blaast” en “de dingen verzint,” is hier een Bloomberg artikel over de 1.92 miljard-dollar boete die HSBC voor de kiezen kreeg.

En dan dit – HSBC geeft toe dat ze organisaties financieren in Iran, Libië, Sudan, Burma, Cuba en Mexico als onderdeel van hun overeenkomst.

Dit is geheel in strijd met de onderhandelen-met-de-vijand-wet, en met de voorwaarde dat het geld van terroristische groeperingen wordt geacht te worden geblokkeerd door economische sancties.

De boete van 1.9 miljard dollar is nog maar een kleine fractie van de 670 miljard van niet gecontroleerde bankoverschrijvingen en 9.4 miljard voor het witwassen van geld uit Mexico, dat werd aangetroffen in dit onderzoek.

7/3/13: HSBC Rechter bekrachtigt 1.9 miljard drugsgeld/witwassen akkoord.

HSBC Holdings sluit een overeenkomst van $1.9 miljard  met de VS om kosten die nodig zijn voor de Latijns-Amerikaanse drugskartels om miljarden dollars wit te wassen wat was goedgekeurd door een federale rechter, op te lossen.

VS District rechter John Gleeson in Brooklyn, New York, ondertekende gisteren een opgeschorte-strafvervolging overeenkomst, een cruciaal onderdeel van de schikking van de in Londen gevestigde bank.

Gleeson zei in zijn orde dat hij “toezichthoudende bevoegdheid” uitoefende over de deal, hoewel de bank en de overheid stelden dat hij niet de bevoegdheid had om het goed te keuren of te weigeren…

HSBC werd beschuldigd van het niet controleren van meer dan $ 670 miljard aan bankoverschrijvingen en meer dan $9.4 miljard aan aankopen van de Amerikaanse munt van HSBC Mexico, waardoor het witwassen van geld werd toegestaan, aldus de officieren van justitie.

De bank heeft daarmee ook de Amerikaanse economische sancties geschonden tegen Iran, Libië, Sudan, Birma en Cuba, volgens een aanklacht in deze zaak.

Burgerlijke sancties

De bank, Europa’s grootste, stemde in met het betalen van $1.25 miljard verlies en $ 665 miljoen aan burgerlijke sancties in deze overeenkomst, zo kondigden de officieren van justitie aan in december.

Tijdens een hoorzitting in dezelfde maand, vertelde Gleeson de aanklagers dat er sprake was van “openbare kritiek” op de overeenkomst, waarmee de bank en het beheer verdere strafrechtelijke procedures over de kosten wist te voorkomen.

Gleeson zei dat hij toezicht zal houden op de uitvoering van de overeenkomst, waarin de bank heeft toegestemd hun strafrechtelijke vervolging niet te betwisten, betreffende het niet uitvoeren van een effectief anti-witwasprogramma, niet de nodige zorgvuldigheid te hebben betracht, en het overtreden van de ‘Trading with the Enemy-Act’ en de International Emergency Economic Powers Act.

NEWSMAX GAAT IN OP DE ONVERHOLEN DETAILS

Uiteraard is “openbare kritiek” een vrij algemene term. Er is zo veel informatie online deze dagen dat een verhaal als dit gemakkelijk kan worden begraven – en dat gebeurde ook.

Dit is wat klokkenluider Everett Stern te zeggen had over deze 1.9 miljard dollar-veroordeling dat de HSBC moest betalen in een interview met Newsmax:

HSBC Klokkenluider: Banken financieren terrorisme

HSBC Bank klokkenluider Everett Stern, CEO van ‘Tactical Rabbit’, zegt dat banken zoals HSBC niet alleen weten, maar ook hebben toegegeven dat ze zaken doen met bedrijven die terroristen financieren.

“HSBC is onderdeel van de DPA en JP Morgan en Citibank. Ze hebben allemaal deze dingen toegegeven,” zei Stern tegen Ed Berliner bij ‘Midpoint’ op Newsmax-TV woensdag.

“Om de een of andere reden doen de mainstream media geen verslag hiervan, en het Amerikaanse publiek begrijpt niet dat deze banken letterlijk de volgende 9/11 financieren” verklaarde hij.

Stern onthulde een witwas-operatie bij HSBC in 2011, toen hij ontdekte dat de bank toegang gaf aan de terroristische groepering Hezbollah tot miljoenen dollars.

“Wat ik ontdekte was criminele manipulatie bij de eindcontrole”.

“Er gingen honderden miljoenen dollars naar Caribe Supermarkten in Gambia en die zijn eigendom van de Tajideen Brothers, en dat zijn de financiers van Hezbollah”, legde hij uit.

“En dat geld werd witgewassen via de VS en daarna teruggezonden naar Libanon” zei hij.

“Het financierde Hezbollah, en dit is wat er gaande was bij de HSBC bank”, vertelde de CEO van Tactical Rabbit.

Het ministerie van Justitie legde een boete op van $2 miljard, “wat vijf weken winst voor hen betekent, en dat was het” voegde hij eraan toe.

Ook al wordt witwassen algemeen als witte boorden-criminaliteit gezien, “deze mensen hebben het bloed van Amerikaanse soldaten aan hun handen”.

THE HUFFINGTON POST DEED VERSLAG VAN EEN RECENTER VOORBEELD

HSBC zou gezegd hebben “We zullen het nooit meer doen” na het betalen van hun vijf weken boete, maar hier ging het niet om.

Een jaar later werd HSBC opnieuw beboet voor het schaamteloos financieren van terrorisme. Dit was direct te toe te schrijven aan de moedige inspanningen van Everett Stern om de waarheid te verspreiden.

Dit verhaal haalde zelfs the Huffington Post, en bewijst daarmee dat dit geen “Internet complottheorie” is.

Rechter John Gleeson was blijkbaar niet in staat om HSBC met succes te volgen na zijn 1.9 miljard vonnis dat tegen hen is uitgesproken en wat zij betaalden volgens de overeenkomst.

Everett Stern is het voorbeeld van iemand die het juiste deed. Hij ontdekte dat HSBC honderden miljoenen dollars overboekte naar fondsen van diverse terroristische organisaties, en hij rapporteerde dat.

Let op hoe HSBC tracht de credits te krijgen hiervoor, door te zeggen dat deze informatie vrijwillig was gerapporteerd, terwijl dit in feite alleen te danken is aan Stern, een Snowden-achtige klokkenluider, dat het werd vrijgegeven.

Wilcock-6

12/18/13: HSBC krijgt kleine boete voor het financieren van terroristen

Een grote bank in de VS heeft toegestemd in een overeenkomst voor het verstrekken van fondsen ten gunste van financiers voor de opstandige Hezbollah beweging, heeft het ministerie van Financiën dinsdag bekend gemaakt.

Concluderend dat de acties van HSBC “niet het gevolg was van opzet of roekeloos gedrag,” accepteerde de Office of Foreign Assets Control een schikking van de bank ter hoogte van $ 32.400.

Het ministerie van Financiën gaf aan, net als HSBC in een verklaring aan Huffington Post, dat de schendingen vrijwillig waren gemeld.

Everett Stern, een voormalig HSBC functionaris die klaagde bij zijn meerderen over de Hezbollah-gerelateerde transacties, vertelde Huffington Post dat hij door vreugde overweldigd en depressief was tegelijkertijd.

“Dat zijn mijn transacties, ik rapporteerde ze,” zei hij, tevreden over het feit dat de regering actie ondernam.

Maar, voegde hij toe, “Waar ik kwaad over was, dat waren een handvol van die transacties, en ik zag honderden miljoenen dollars die werden overgemaakt”.

Stern zei te hopen dat de handhavingsacties van de overheid tegen HSBC niet tot een einde komt met de laatste schikking.

“Ze geven toe dat ze terrorisme financieren en ze krijgen een boete van $32,000. Als ik zoiets zou doen krijg ik levenslang”, zei hij.

HSBC’s boete is minder dan de $40,165.07 uit de schikkingsovereenkomst en die de bank heeft overgeboekt tussen december 2010 en april 2011 ten behoeve van de ontwikkeling van een bedrijf waarvan het ministerie van Financiën zegt dat de bank dient als een dekmantel voor een aantal van de grootste financiers van Hezbollah in Afrika.

En de bewering van de waakhond van de regering dat HSBC geen “soortgelijke duidelijke schendingen” heeft gepleegd in de afgelopen vijf jaar doet waarschijnlijk een aantal wenkbrauwen fronsen.

In december 2012 heeft de bank toegestemd in het betalen van de $1.9 miljard-schikking voor het verstrekken van geld, volgens een rapportage van de Senaat in 2012, waarmee drugs kartels werden geholpen en een Saudische bank die de CIA linkte aan Al Qaida.

EEN ENORM AANTAL VERDACHTE BANKIERS-DODEN

Wat je zojuist las, is datgene waar slechts één klokkenluider toe in staat was om het bloot te leggen, – in een diversiteit aan ‘te groot om te falen‘-banken en financiële instituten.

Er is een enorm grote hoeveelheid aan gewelddadige sterfgevallen in de bankensector en de financiële industrie in de afgelopen drie jaar, overlappend met het post-Snowden tijdperk.

Gegeven het feit dat de meeste van deze ‘zelfmoorden’ verdacht zijn, dit kan een grote terreur operatie zijn, gericht tegen elke potentiële klokkenluider bij de banken zelf.

Een lijst van 75 verschillende verdachte bankiers-doden in de afgelopen jaren is gepubliceerd op de ‘Geheimen van de Fed‘-site.

Tenminste 36 daarvan gebeurden alleen al in 2014. Zoekopdrachten op het internet laten zien dat deze lijsten op grote schaal zijn verspreid door diverse complotanalyse-sites.

Elke link in de ‘Secrets of the Fed’ lijst verwijst naar een blog van “Michael Tyler”, die helaas zowel complottheorie-informatie als racistische inhoud plaatst.

Wanneer Michael Tyler inderdaad een bestaande meneer is, is het zeker geen goed idee om racistische inhoud te combineren met een serieus onderzoek als dit, op dezelfde site.

Dit is één van de tactieken die de Cabal gebruikt om informatie in diskrediet te brengen. Aan de andere kant heeft deze site de grootste uitgesplitste lijst die we online hebben gevonden van bewezen zelfmoorden van bankiers.

Hier staat Tyler’s laatste lijst van 66 zelfmoorden van 2013 tot juni 2015. In tegenstelling tot de ‘Secrets of the Fed’ lijst, verwijzen deze (onderstaande) links naar andere sites dan naar die van Tyler.

GEËNSCENEERDE ZELFMOORDEN IS GEMEENSCHAPPELIJKE TACTIEK VAN DE CABAL

Om de geheimen te begrijpen achter de lijst die je zo gaat lezen, is enige extra informatie noodzakelijk.

Het wordt beschouwd als “algemeen bekend” onder de insiders die ik heb gesproken, dat de Cabal klokkenluiders vermoordt door deze op zelfmoord te laten lijken.

Deze jobs worden doorgaans gedaan door een vijfkoppig team van betaalde huurlingen, zogeheten ‘Wet workers’. De totale kosten voor een job als deze bedragen over het algemeen 5 miljoen dollar.

Het zou zo zijn dat de leider, die het smerigste werk doet, 2 miljoen krijgt, en de andere vier die de uitkijk doen en ondersteunen, krijgen 750.000.

Traditioneel wordt het geld contant uitbetaald, zodat er geen herleidbare transacties zijn die later ontdekt kunnen worden in het onderzoek.

UPDATE: Insiders hebben ons onlangs verteld dat deze teams nu alleen nog betalingen accepteren in goud. Contant is niet meer oké. Die 5 miljoen is correct.

Een “goede wet worker” heeft psychopathische persoonlijkheidskenmerken die maken dat er geen angstgevoelens zijn of stress als ze deze jobs uitvoeren.

Ze worden steevast bestookt met informatie die ze ervan overtuigt dat hun ‘target’ een afgrijselijke persoon is, en dat ze iedereen een plezier doen door hem uit de weg te ruimen.

Veel van deze ‘werkers’ worden zelf uiteindelijk vermoord om het zwijgen te verzekeren. De ‘Bourne Identity-films zijn extreem accuraat in dit geval – alsook andere.

DE METHODEN VERSCHILLEN

In sommige gevallen, zoals een auto die van de weg raakt, ziet het ‘doel’ zelf nooit zijn moordenaars. In andere gevallen lopen de moordenaars recht op hun doel af.

Wat ze dan doen is veel geavanceerder dan “the old gun-in-the-pizza truc.”

Wilcock-7Als deze drie mannen opduiken (de andere twee staan op de uitkijk) wordt het heel snel duidelijk voor het ‘doel’ dat hij of zij geen keus meer heeft.

Het doel wordt meestal aangesproken op een rustige, relaxte manier, zelfs met een oprecht excuus waarbij ze de kans wordt gegeven om hun lot te aanvaarden.

Het ‘doel’ krijgt te verstaan dat, wanneer ze niet hun eigen afscheidsbrief schrijven, iedereen die ze kennen en waar ze van houden op wrede wijze gemarteld en vermoord zal worden.

In veel gevallen wordt ze een niet te traceren kalmerend middel gegeven dat ze eerst bewusteloos maakt, zodat ze zich niet bewust zijn van wat er daarna met hen gebeurt.

Dit zorgt er ook voor dat er geen lawaai is als de ‘job’ wordt uitgevoerd in een openbaar gebied of in een druk woongebied zoals een appartementsgebouw.

Deze uitvoerders worden ook getraind om creatief te zijn en ze gebruiken verschillende methoden, zodat hun ‘jobs’ geen handtekeningen achterlaten, zoals we zien bij seriemoordenaars.

Daarnaast kunnen alle auto’s sinds 2006 worden gehackt en kunnen ze op afstand worden bestuurd, dankzij een geheime wet, en dat maakt het gemakkelijker om iemand koud te maken.

EEN CHRONOLOGISCHE LIJST VAN DE 44 VERDACHTE BANKIERS-DODEN IN 2014 ALLEEN
Teneinde de ‘doden’ te eren, zijn we door de lijst gegaan en hebben we gezocht naar kwalitatieve links met verhalen over elk verlies, en we hebben deze in chronologische volgorde gezet.

Andere lijsten van verdachte bankiers-doden bevatten namen die niet op de lijst van Tyler stonden, en die namen hebben we hier ook tussen gezet.

Hoewel er 17 verdachte doden stonden op Tyler’s lijst van 2013, begon de grootste stijging van deze gebeurtenissen in december 2013, nadat Edward Snowden de wereld heeft doen veranderen.

We beginnen in december 2013 en gaan door tot eind 2014, hoewel er veel meer verdachte doden zijn, zowel voor als na dit ene jaar.

Sommige van deze zijn ongetwijfeld echte zelfmoorden of ongelukken en geen geënsceneerde moorden, maar de enorme omvang van ongewone incidenten in een jaar is reden voor bezorgdheid.

DECEMBER 2013

12/7/13: Joseph Ambrosio, 34, JP Morgan Financial Analyst, died suddenly from ACUTE RESPIRATORY SYNDROME – LINK 1, LINK 2

12/14/13: Benjamin Idim, 25, Nigerian, Diamond Bank executive, died in CAR CRASH with N2 million cash, only N800K recovered – LINK

12/15/13: Jason Alan Salais, 34, Information Technology specialist at JPMorgan, FOUND DEAD outside a Walgreens pharmacy – LINK

12/23/13: Susan Hewitt, 49, former Deutsche Bank executive, found FACE DOWN IN STREAM near her house during flood – LINK

12/23/13: Robert Wilson, 87, hedge fund founder, philanthropist, net worth 800M in 2000, JUMPED from 16th floor, ruled suicide – LINK

JANUARY 2014

1/11/14: David Bird, 55, long-time reporter for the Wall Street Journal working at the Dow Jones news room, FOUND IN RIVER 14 mo later – LINK

1/19-28/14: Tim Dickenson, Director of Communications for Swiss Re, ties to JP Morgan, company COVERED UP time and cause of death – LINK

1/26/14: William ‘Bill’ Broeksmit, 58, former senior risk manager at Deutsche Bank, HUNG/ POSSIBLE SUICIDE – LINK

1/28/14: Gabriel Magee, 39, JP Morgan employee, dead after allegedly JUMPING from the rooftop of JP Morgan HQ in Europe – LINK

1/31/14: Mike Dueker, 50, Chief economist at Russell Investments and a former Federal Reserve bank economist, SUICIDE – LINK

FEBRUARY 2014

2/3/14: Ryan Henry Crane, 37, Executive at JP Morgan, SUDDEN DEATH, cause unknown – LINK

2/4/14: John Ruiz, Morgan Stanley Municipal Debt Analyst, died suddenly, NO CAUSE GIVEN – LINK

2/7/14: Richard Talley, Former Chicago banker, founder and CEO of American Title Services, SHOT HIMSELF 7-8 times with NAIL GUN – LINK

2/18/14: Li Junjie, JP Morgan, Alleged SUICIDE after jumping from the JP Morgan HQ in Hong Kong – LINK 1, LINK 2

2/19/14: James Stuart Jr., Former National Bank of Commerce CEO, FOUND DEAD – LINK

2/28/14: Autumn Radtke, formerly w/JP Morgan, CEO of a Bitcoin exchange firm [competing with the Fed], “Suspected SUICIDE” – LINK 1, LINK 2

MARCH 2014

3/11/14: Mohamed Hamwi, 48, Syrian, System Analyst at Trepp, a financial data and analytics firm, SHOT – LINK

3/12/14: Edmund Reilly, 47, trader at Midtown’s Vertical Group, JUMPED in front of a speeding Long Island Rail Road commuter train – LINK

3/12/14: Kenneth Bellando, 28, former JP Morgan, involved in London Whale scandal, family of bankers, alleged SUICIDE jump – LINK

3/24/14: Joseph Giampapa, JP Morgan lawyer, CYCLIST HIT BY MINIVAN – LINK 1, LINK 2

3/24/14: London coroners open formal investigation into rash of banker suicide deaths – LINK

APRIL 2014

4/3/14: Amir Kess, 52, Israeli co-founder and managing director Markstone Capital Group equity fund, CYCLIST HIT BY CAR – LINK 1, LINK 2

4/4/14: Jan Peter Schmittmann, former CEO of Dutch Bank ABN Amro, SHOT dead along with wife and daughter in “family tragedy” – LINK

4/7/14: Juergen Frick, 48, Bank Frick & Co. AG, SHOT dead in underground parking garage of bank, shooter committed suicide – LINK

4/13/14: Tanji Dewberry, Assistant VP, Credit Suisse, died with son in HOUSE FIRE, arson “ruled out” – LINK

4/18/14: Benoit Philippens, Director/Manager BNP Paribas, GUNNED DOWN with wife and nephew in front of home – LINK

4/22/14: Lydia (no surname given) 52, France’s Bred-Banque-Populaire, “questioned her superiors” before SUICIDE jump – LINK

4/23/14: Li Jianhua, 49, Non-bank Financial Institutions Supervision Department of the regulator, HEART ATTACK – LINK

4/28/14: Andrew Jarzyk, 27, Assistant VP, Commercial Banking at PNC Financial Services Group, BODY FOUND IN RIVER, “mystery” – LINK 1, LINK 2

MAY 2014

5/6/14: Carlos Six, 61, Belgian Director General of Taxation, managed 9140 employees, “great reformer,” DROWNED – LINK

5/7/14: Thomas Schenkman, 42, Managing Director of Global Infrastructure, JP Morgan NY, SUDDEN DEATH, cause unknown/pending – LINK 1, LINK 2

5/9/14: Naseem Mubeen, Assistant VP of ZBTL Bank, Islamabad Pakistan, possible SUICIDE jump from 10th floor of bank building – LINK

5/23/14: Nigel Sharvin, 37, Senior Relationship Manager Ulster Bank, nephew of Scottish politician, ACCIDENTAL DROWNING – LINK

5/24/14: Daniel Leaf, 55, fmr Deutsche Bank, senior manager at the Bank of Scotland/Saracen Fund Managers, FELL OFF A 1000-FT CLIFF – LINK

5/24/14: Mahafarid Amir Khosravi, 45, Iranian billionaire HANGED for his part in 2.6B financial scandal – LINK

5/31/14: Lewis Katz, 76, four days after buying The Inquirer, Philadelphia Daily News and Philly.com, dies of suspicious PLANE CRASH – LINK

JUNE 2014

6/3/14: Jan Winkelhuijzen, 75, Dutch Financial Commissioner, found STABBED along with wife in alleged “suicide pact” at home – LINK 1, LINK 2

6/13/14: Richard Rockefeller, 66, son of mega-billionaire David Rockefeller, died on Friday the 13th in suspicious PLANE CRASH – LINK 1, LINK 2

6/24/14: Richard Gravino, 49, Application Team Lead, JP Morgan, SUDDEN DEATH, cause unknown/pending – LINK

JULY 2014

7/7/14: Julian Knott, 45, JPMorgan Executive Director, Global Tier 3 Network Ops, allegedly SHOT WIFE multiple times, then SHOT himself dead – LINK

7/17/14: Therese Brouwer, 50, Managing Director of energy finance unit of ING, largest Dutch lender, died in MH17 PLANE CRASH – LINK

7/20/14: Nicholas Valtz, 39, Managing Director of Cross-Asset Sales at Goldman Sachs, New York, DROWNED while kitesurfing – LINK

AUGUST 2014

8/31/14: Tod Robert Edward, 51, Group Vice President for M&T Bank, died of VEHICULAR MANSLAUGHTER by DUI driver – LINK 1, LINK 2

SEPTEMBER 2014

9/14/14: James McDonald, 56, President & CEO of Rockefeller & Co, chairman of NYSE audit committee, self-inflicted GUNSHOT WOUND – LINK

OCTOBER 2014

10/20/14: Calogero Gambino, 41, Managing Director and senior attorney at Deutsche Bank, part of Libor scandal, found HANGED in apartment – LINK

10/23/14: Thierry Leyne, 49, French/ Israeli co-founder of investment firm with former IMF director, embroiled in trade scandal, SUICIDE – LINK 1, LINK 2

NOVEMBER 2014

11/5/14: Geert Tack, 52, Belgian, Private Banker for ING, manager for wealthy, left home without cell phone or laptop, body FOUND IN WATER – LINK

11/16/14: Shawn Miller, 42, Citigroup Managing Director, key in sustainable finance, SLASHED WRIST AND NECK, murder weapon is missing – LINK

11/20/14: Melissa Millan, 54, Senior Vice President Mass Mutual, held Wall Street “trade secrets,” STABBED IN CHEST, homicide – LINK 1, LINK 2

11/24/14: Thieu Leenen, 64, Dutch, Manager at ABN/AMRO, found with wife in SUBMERGED VEHICLE ruled as “suicide” – LINK 1, LINK 2

HET CREËREN VAN ANGST

Het delen van deze informatie is, toegegeven, problematisch. Insiders hebben herhaaldelijk gezegd dat de Cabal het fijn vindt als mensen over deze dingen horen, want het creëert voor hen die ‘bruikbare’ angst.

Wat bedoelen ze met ‘bruikbare angst?’ Het heeft niets te maken met het leren om de deur op slot te doen voor het geval je onverwachts een pizza geleverd krijgt.

Wilcock-8Ze willen dat je bang bent voor hen. Zodat je er nooit voor zult kiezen om je uit te spreken, of iets te doen om ze tegen te houden, omdat je bang bent dat je de volgende bent.

Laten we daar duidelijk over zijn: de ‘Big Brother’ waar we voor gewaarschuwd werden in 1984 is uiteindelijk een spel van vertrouwen.

Hoewel we nu weten dat controle een wereldwijd, onontkoombaar feit is, werkt er toch maar een beperkt aantal mensen bij het systeem.

Het niveau van onvrede is zeer wijdverspreid in het post-Snowden tijdperk.

Elke persoon is een complex individu, geen op afstand bestuurbaar apparaat, en ze hebben gemengde gevoelens over wat zij daar aan het doen zijn, op zijn zachtst gezegd.

Er zijn honderden miljoenen mensen die online de diepste geheimen van de Cabal ontdekken. Het gevaar van het ontwikkelen van jezelf is op dat punt nauwelijks relevant.

Ontelbare mensen zijn aan het schrijven en maken video’s over deze geheimen, en ze doen dat al jaren zonder enige inmenging.

Bepaalde klokkenluiders worden uitgeschakeld om de verspreiding van de waarheid te voorkomen, maar dit zijn zeer zeldzame gevallen.

HET IS TE DUUR

Een ander punt om te onthouden is dit: geënsceneerde moorden zijn duur. Het elimineren van ruim honderd mensen op professionele wijze kost een half miljard dollar. Dat loopt snel op.

De zaken waar je zojuist over hebt gelezen werden waarschijnlijk ernstig genoeg geacht om de kosten de rechtvaardigen, waardoor zelfs de financiële middelen van de Cabal, voortdurend slinken.

Criticasters kunnen zeggen, “Hoezo, hoe bedoel je dat? Ze kunnen gewoon geld uit lucht bijdrukken en het spenderen aan wat ze ook maar willen”.

Historisch gezien was dat waar, maar het is niet langer het geval in de wereld ‘achter de schermen’ vandaag de dag, waar een internationaal opstaan tegen de Cabal gaande is.

De Federal Reserve dollar was inderdaad de “wereldwijde reservemunt,” maar er is nu een enorme beweging is aan de gang om dat te veranderen, zoals we nog nader zullen bespreken.

De reddingsoperaties van 2008 waren een wanhoopsdaad op een ongekende schaal. De Fed zou het niet gedaan hebben als het niet absoluut nodig was voor hun overleving.

De Alliantie die we gaan ontmoeten in de volgende paragraaf, heeft heel hard gewerkt om alle bronnen af te snijden die de Cabal financieren – en dat is zeer goed gelukt.

De Alliantie dacht dat ze zouden slagen in 2008, en zij waren verantwoordelijk voor de financiële ‘cutoff’ die de reddingsoperaties hebben geforceerd en zij zorgden in de eerste plaats voor deze bailouts.

⇒ Deel 2: ISIS ontmaskerd

Bron:  David Wilcock
Translation/vertaling: Irma Schiffers

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: