RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

13.364 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:01 pm

  NOS nu 3 oud top politie lui ontslagen …..DAT WERD OOK EENS TIJD , word Nederland nu eindelijk opgeschoond..

  https://thekarskenstimes.com/weblog/item/693-aangifte-tegen-nos-marcel-gelauff-wegens-discriminatie-en-misbruik-van-overheidsgelden

  Aangifte tegen NOS & Marcel Gelauff wegens discriminatie en misbruik van overheidsgelden

  woensdag 27 februari 2019

  Marcel

  Op 27 februari 2019 heeft The Karskens Times aangifte gedaan tegen de Nederlandse Omroep Stichting en tegen hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws wegens discriminatie en misbruik van overheidsgelden vastgelegd in de volgende drie wetsartikelen:

  Aangifte

  1 -Overtreding van Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet. (Gelijke behandeling)

  2 -Overtreding van Artikel 137d juncto Artikel 137e Wetboek van Strafrecht, in samenhang met Artikel 1 en 2 Universele Rechten van de Mensen en Artikel 14 Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. (Verbod op discriminatie)

  3- Overtreding van Artikel 323a Wetboek van Strafrecht. (Misbruik overheidsgelden)

  aangifte

  Van de aangifte is proces-verbaal opgemaakt door bevoegde politiefunctionarissen van District Den Haag-Centrum op 27/02/2019 om 11.01 uur. Ik vertegenwoordiger ruim 100 andere benadeelden en ik heb verbalisanten verzocht om mij op de hoogte te houden van het verloop van de procedure.

  Voorgeschiedenis

  Rob Trip2

  Tussen eind september 2017 en begin februari 2019 heb ik voor de website The Karskens Times als gemiddelde kijker/lezer NOS Nieuws: het NOS Journaal, de website nos.nl, @ nos en NOS Teletekst gevolgd. In deze periode heb ik samen met mede-critici tientallen malen de NOS kunnen betrappen op discriminatie en andere berichtgeving die in strijd zijn met de Mediaw et. De missie en taken in deze wet stellen dat de NOS zich moet houden aan journalistieke ‘evenwichtigheid, zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, ongebondenheid, pluriformiteit en onbevooroordeeldheid’. De NOS blijft in gebreke waarmee is vastgesteld dat er sprake is van misbruik van overheidsgelden. De NOS Nieuwsdienst ontvangt jaarlijks zo’n 50 miljoen euro uit de algemene middelen.

  Als de definitie van nepnieuws luidt: desinformatie verhult als nieuws met als doel het beïnvloeden van de publieke opinie, dan voldoet de NOS berichtgeving daar ook aan, maar het verspreiden van nepnieuws is volgens de huidige Nederlandse wetgeving -nog- niet strafbaar.

  Mijn mening
  Hopelijk word dat snel gezien als een oorlog tegen eigen volk.
  Ik vind dit een grote MISDAAD tegen eigen volk. Het opruien van een
  volk om oorlogen te voeren.
  Haat kweken tegen andere rassen en een ECHTE gekozen President van de USA.
  Het volk voorliegen voor een crimineel politiek bestuur.,politie ,EU, mileu , zorg en veel meer andere zaken
  Dat zijn geen kleine dingetjes meer maar een voorop gesteld planmatig MISBRUIK van geld van het volk wat hij dus aanvalt.
  Ik zie dit als een OORLOGSDAAD.

   
 2. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:10 pm

  https://stichtingvaccinvrij.nl/hpv-vaccin-voor-jongens-hoe-groot-is-de-noodzaak-hoe-groot-zijn-de-belangen-hoe-groot-is-de-winst/

  Op 19 juni stuurt de gezondheidsraad een persbericht uit waarmee zij haar advies over het vaccineren van jongetjes met het HPV-vaccin wereldkundig maakt:

  “De Gezondheidsraad adviseert om behalve meisjes ook jongens te vaccineren tegen HPV via het Rijksvaccinatieprogramma. Daarnaast adviseert de raad een aanvullend programma op te zetten voor mensen tot en met 26 jaar die zich nog niet hebben laten vaccineren. Hiermee valt veel gezondheidswinst te halen. Dat schrijft de raad aan de staatssecretaris van VWS”.

  Wat is de reden? Is een HPV-vaccin voor jongetjes nodig? Werkt het? Is het veilig? Waarom is er een tijdelijke ‘HPV commissie’ opgericht, die nu weer is opgeheven? Hoeveel winst maakt Merck op het vaccineren van jongetjes? Worden we misleid? Met dit artikel hopen wij u aan het denken te zetten. (onderaan dit artikel zijn twee bijlages toegevoegd: ‘Kanker in cijfers’ en ‘Belangenverklaringen adviescommissie’)

  En dan zien we dit soort berichten van de staatspropaganda de NOS , Hij bedoeld te zeggen? Zoveel hebben ze met zijn allen gestolen van het volk.
  De zorg is overal geminimaliseerd of weggehaald , dus dit geld kan nooit besteed zijn aan het Nederlandse volk.zoals de NOS ons probeert voor te spiegelen.

  NOS Teletekst 105
  
  Nederland gaf 100 miljard voor zorg

  
   Nederland heeft vorig jaar voor het
  eerst 100 miljard euro uitgegeven aan
  zorg en welzijn.Dat is volgens het CBS
  een stijging van 3 miljard euro ten
  opzichte van 2017.

  Het gaat om zorgkosten in de brede zin
  van het woord;behalve medische zorg en
  de kosten van medicijnen worden daarbij
  ook kosten voor kinderopvang en welzijn
  meegerekend.

  De kostenstijging heeft te maken met de
  vergrijzing.Maar ook is de zorg een
  sector waarin moeilijker bespaard kan
  worden door automatisering.Het aantal
  werknemers in zorg en welzijn steeg ook
  met 38.000 ten opzichte van 2017.

   
 3. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:19 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/video-martin-bosma-pvv-communistisch-groenlinks-beknot-vrijheid-van-meningsuiting/

  Tijdens een debat met de minister van Binnenlandse Zaken, Kajsa Ollongren (D66), riep GroenLinks op om advertenties van politieke partijen te censureren. Zo zou een antwoord worden gevonden op het zomaar publiceren van politieke ideeën die GroenLinks niet aanstaan. De Kiesraad zou dan moeten bepalen of een advertentie geen nepnieuws bevat of onwelgevallige opinies.’Ik wil niet wakker worden in zo’n wereld’ reageerde Martin Bosma (PVV).

  Waarom verbied Bilderberger.Ollongren het NEPNIEUWS van de NOS niet?

   
 4. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:25 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/video-doorgedraaide-groenlinks-wethouder-gearresteerd-in-amsterdam/

  Hopelijk gaan we dit steeds meer zien ..GroenLinks , Denk , PVDA , VVDers enz enz We hebben te maken met een Maffia., dus wat mij betreft mogen ze ook zo behandeld worden .
  Ze stelen , liegen en maken voor hun vriendjes eigen wetten en banen niet te vergeten..

  Geen enkel Maffia figuur meer aan de macht laten komen , het is hoog tijd dat die Rutte vertrekt.
  En met vertrekken bedoel ik dus niet , zo maar opstappen en lekker doorgaan via dat andere maffia cicuit de EU. Ik denk eerder aan een mooi uniform (gevangenis pakje)

   
 5. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:33 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/fraude-hulpgeld-mali-brief-niet-openbaar/

  DEN HAAG – Met hulpgeld voor Mali is fraude gepleegd. Dat bevestigen bronnen in Den Haag. De Tweede Kamer wil erover debatteren, maar minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, foto) weigert een brief over de kwestie openbaar te maken.

  De Telegraaf

  Kamerleden hebben de brief waarin de fraude wordt gemeld, vertrouwelijk kunnen inzien. Over de inhoud ervan mogen zij echter niets zeggen in het openbaar. De PVV is het hier niet mee eens. Kamerlid Danai van Weerdenburg vraagt al vanaf maart om openbaarmaking, maar zelfs de reden waarom de brief wordt achtergehouden, meldde Kaag slechts in een afgeschermde krabbel. Ook de VVD zegt niet te kunnen plaatsen waarom de brief voorlopig vertrouwelijk moet blijven.

  Kaag is er ook zo 1 , miljoenen steeds naar Afrika en vooral om PRESIDENT TRUMP dwars te zitten

   
 6. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:41 pm

  Dit was een reactie op bovenstaand artikel

  Door gebrekkige controle verdween veel geld in de zakken van corrupte Malinezen.

  Het Bureau du Vérificateur General (BVG), een Malinese overheidsinstantie die corruptie bestrijdt, concludeerde dat in de periode 2008-2010 zeker twintig miljoen euro overheidsgeld werd verduisterd. Volgens de organisatie, die steekproeven uitvoert, was dit nog maar het topje van de ijsberg. In plaats van een onderzoek naar de misstanden, gaf Justitie in Mali opdracht om de directeur van de anti-corruptieorganisatie te arresteren.
  ….
  De IOB schrijft in het rapport uitdrukkelijk dat de controle op de besteding van hulpgeld in Mali onvoldoende was. Maar vrijwel geen enkele donor verbond consequenties aan de groeiende corruptie. Ze gingen gewoon door met het storten van geld. Daardoor stimuleerde ontwikkelingshulp corruptie en wanbeleid.
  ….
  Op bezoek in Nederland zei president Amadou Touré in 2011 doodleuk dat zijn regering meer ontwikkelingshulp nodig had om de problemen rondom de drugshandel op te lossen.
  ….

  https://vanderaa.wordpress.com/blog/ontwikkelingshulp-maakt-mali-kapot/

  paar andere reacties. (Waarom zat die Kaag op het Bilderberg feestje dit jaar?

  Wie benoemd er nou ook een moslima op een post zoals Kaag, die is totaal van het padje!

  Als haar vriendjes hun geld binnen hebben, dan mogen we meer weten.

  Is Kaag een hogere macht dan de 2e Kamer?
  2e Kamer zou tanden kunnen laten zien!

  Als zij haar bek optrekt, komt er al een leugen uit. Zij is echt een moslimvriendje.

  De brief wil ze niet openbaar maken.
  Dan rijst de vraag wie heeft het meest geprofiteerd van deze fraude.
  Laat Ik dan maar op voorhand zeggen dat zal blijken dat de fraudeur zich in eigen kring bevindt en dus de hand boven zijn frauduleuze kop gehouden moet worden.
  Barst waar kennen we dat toch van???

  Bijzonder, ik heb een proefabonnement op het AD en daar werd hier met geen letter over gerept, de censuur van Kaag gaat kennelijk verder dan je denkt !

  Kaag is een idealistische gek die in Iran de deal in stand wil houden die Hussein Obama met de mullah’s maakte. Dat de overeenkomst puur landverraad was interesseert Kaag niet wat niet verwonderlijk is want zij is met een crimineel getrouwd en haar grote voorbeeld is terrorist en moordenaar Arafat

   
 7. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:50 pm

  Toen dit begon (President Trump = pro life) was Kaag meteen de eerste die miljoenen belastingeld naar Afrika bracht? O en dat brengt de NOS dus nooit in het nieuws.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/9th-us-circuit-court-sides-with-trump-says-president-can-defund-planned-parenthood-almost-60-million-a-year/

  9th US Circuit Court Sides with Trump – Says President Can Defund Planned Parenthood, Almost $60 Million a Year

   
 8. yvonne

  juni 21, 2019 at 2:49 pm

  GOED NIEUWS

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/21/uk-backed-eu-plan-make-bloc-carbon-neutral-2050-blocked/

  Ahead of a UN meeting in the fall, the proposal was relegated to a non-binding footnote in the final statement of Thursday’s summit of EU leaders in Brussels.

  “For a large majority of Member States, climate neutrality must be achieved by 2050,” the footnote read.

  However, for the change in approach to become an official target, all 28 EU countries need to back the change

  Because we refused to weaken the text,” he said. In the end though, no unanimity could be found.

  Environmental group Greenpeace said European leaders blew the chance to agree a deal and called on the EU to organize an emergency meeting before the U.N. summit in New York in September.

  “This is a black day for climate protection in Europe,” said Greenpeace spokesman Stefan Krug. “A small number of eastern European countries prevented Europe’s impasse on climate protection from being broken

   
 9. Treowd

  juni 21, 2019 at 5:22 pm

  Belgische arts dr. Kris Gaublomme is als auteur van het boek Vaccinaties en Het Immuunsysteem kapotgeschreven door de media en aangeklaagd door de zeer mogelijk op occulte wijze erachter wakende belangenverstrengelde farma lobby. En ja bij aanklagen en doodschrijven rollen de persen roodgloeiend, maar bij onschuld zwijgt men ….schuldig….veelzeggend…

  Exerpt; Slotconclusie:

  Dr. Ide en andere prominente figuren in België hebben getracht om deze arts het zwijgen op te leggen, door te suggereren dat hij fysiek en psychisch niet instaat zou zijn om zijn beroep uit te oefenen, en daarmee te trachten zijn medische licentie af te pakken. Het is niet gelukt. De grote winnaar op 17 mei is de vrije meningsuiting in België. Kris Gaublomme, en elke andere arts mogen hun twijfels en mening uiten over vaccineren. En dat is een hoopvolle stap in de richting van het erkennen en bespreekbaar maken van vaccinatieschade, en het behoud van het recht op een vrije keuze om wel of niet te vaccineren.

  De pers zwijgt, wij spreken…

  https://stichtingvaccinvrij.nl/belgische-arts-kris-gaublomme-is-vrijgesproken-en-de-media-zijn-bevooroordeeld/

   
 10. yvonne

  juni 21, 2019 at 7:47 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/buienradar-nota-bene/

  Dood en doodmoe word je ervan, de vermeende ‘klimaatverandering’! Wat 40, 50, 60 jaar geleden heel gewoon was, ligt heden ten dage aan de volledig uit de dollarduim gezogen ‘klimaatverandering’

  Maar wat weten Jessetje Klaver, Robje Jetten en die domme blonde napapegaaitrut Nicolien Kroon van buienradar nu eenmaal van hoe het vroeger was?! Nicolien Kroon…

  PAAR REACTIES

  Prachtige woede uitbarsting. Je hebt een landklimaat, een zeeklimaat, een tropisch klimaat, een subtropisch klimaat, een gematigd klimaat en een poolklimaat. Dus kinderen kies maar uit welk klimaat verandert. Kunnen die schoolmeesters echt geen beter inzicht verschaffen?

  Nee, want ze behoren tot die mietjes of de leugenachtige soci-club, die continu de zaak belazerd alleen maar voor de centen en de macht.

  klimaatveranderring is mooi afleidingsonderwerp om omvolking onder de steen te plaatsen
  Iedere dag zoveel honderden binnenstromende asieleisers is veel erger dan beetje minder regen of wat meer zon
  Trouwens de planeet kende heel veel klimaatveranderingen maar geen omvolkingen
  Zolang iedereen maar met klimaat bezig blijft–= ziet niemand de omvolking– tot het te laat is natuurlijk

  En een kleine aanvulling van mij..

  Nadat ik geklaagd had over de chemtrails en de straten die vol liggen met een soort vlekken die aan verfspatten doet denken , gebeurde er dit.
  Ontkennen natuurlijk van de gemeente , ze hadden er nooit over gehoord , maar ineens word er met schuurmachines de stoepen (dus niet de goot) en de tussenliggende steegjes geschuurd?

  Verder valt het me op dat er in mijn buurt ontzettend veel betrekkelijk jonge mensen dood gaan.
  Nog nooit eerder meegemaakt.
  Ook word er ineens vermeld dat er ineens zoveel dementen mensen zijn en ook op jonge leeftijd?

  In Vlissingen werd eerst het ziekenhuis totaal uitgekleed (twee directeuren stapte op Vlissingen en Goes), daarna werden er dure apparaten voor kanker besteld?? mmmmmm
  De echte zorg zoals een bevalling is weggehaald , maar de kankerindustrie werd geopend.
  Ineens hebben hier veel mensen allerlei soorten kankers?

  Zo zie je maar , waar een foute club in de gemeente zit gebeuren deze zaken , net als al die zogenaamde migranten waarvoor ze allemaal hun zakken aan het vullen zijn. (betaald per kop)

  Ik zie hier op mijn dorp nu precies hetzelfde gebeuren als 25 jaar terug in Amsterdam..
  Elk huis dat vrij komt daar kwam een surinamer of turk in. Wij noemde het een kakerlakkenplaag , de hele buurt was meteen verpest.. drugs , moord etc etc

  Nu doen ze het op de kleine dorpen door Nederland , Alleen zijn het nu turken en marokanen en wat anderen. O en ze worden rondgezeuld , Ze komen uit de steden naar een dorp met voorrang en huizen naast elkaar voor familie. (niet voor een nederlander dus) en met voorrang en de rest.

  DIT GEBEURT NU IN VLISSINGEN
  zelfs de ouderen die bijelkaar wonen hebben hier behoorlijk OVERLAST van. maar de gemeente doet niks. Ineens hebben we hier groepen turken die over straat lopen en autoos in de brand steken en winkels vernielen.

  En nooit staat er wat op de NOS hierover?

   
 11. yvonne

  juni 22, 2019 at 11:25 pm

  Een krantenartikel uit 1944
  Er is niks veranderd in Nederland.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/22/eindhoven-pegida-deja-vu/

  Paar reacties

  Helaas blijkt de geschiedenis zich te herhalen. Weliswaar nog niet massaal, maar dat is slechts een kwestie van tijd. De voortekenen ervan kunnen we al regelmatig uit de media vernemen

  Klinkt ons helemaal niet gek in de oren anno 2019, heulen en werken voor de vijand anti eigen bevolking.

  Goh. er is in al die jaren blijkbaar nog helemaal NIETS veranderd. Alles is hetzelfde.
  Als ik dit zo lees, lijkt het wel of ik in me dezelfde tijd bevind, alles komt overeen, elke beschrijving.

  Zo zeg, dat had inderdaad een bericht van vandaag kunnen zijn, als we al een EU leger hadden gehad. Stop de waanzin! Stem ze weg!!

  Artikel gelezen en helaas, het is in deze tijd, de tijd waarin we nu leven
  Klein groepje autochtone mensen waarvan er eentje een paar flyers in de hand heeft en er enkele aan belangstellenden uitreikt, daar tegenover een grotere groep allochtonen, buitenlandse kreten slakende en stenen gooiende criminelen…
  De politie komt opdraven en arresteert de vreedzame burgers en een paar nietsvermoedende journalisten die zich ook nog als zodanig identificeerden.
  De stenen gooiende fascistische islam aanhangers van allochtone komaf worden met rust gelaten.
  Tja, die verschrikkelijke tijden van weleer beginnen zich te herhalen….

   
 12. yvonne

  juni 23, 2019 at 7:40 pm

   
 13. Treowd

  juni 23, 2019 at 8:26 pm

  Declassified CIA Document Confirms Agenda for Weather Modification

   
  • Treowd

   juni 23, 2019 at 8:40 pm

   O ja, neem even de moeite om op de SHOW MORE letters te klikken
   daar zijn nog wat interessante linken onder aanwezig…

    
   • Treowd

    juni 24, 2019 at 9:21 pm

    Wat op dit moment lijkt te gebeuren is dat men via chemtrailing een soort van deken tussen de aarde en wat meer koelere gaslagen inlegt waardoor de warmte zich daaronder insluit en waardoor grote gebieden gewoonweg de kans niet krijgen om af te koelen…Morgenvroeg is er de Zon weer en die radieert de half gekoelde tot niet gekoelde onderste luchtlaagingen weer verder warm en dan gaat men mogelijk via de media aandikken dat het klimaat zo verschrikkelijk opwarmt, en we de heetste zomer ooit hebben….Dat terwijl men het zelf aan het veroorzaken is om hun handtekening problem, reaction, solution verder te kunnen toepassen ivm met de klimaatagenda…..

     
 14. Treowd

  juni 23, 2019 at 8:42 pm

   
 15. Treowd

  juni 23, 2019 at 9:19 pm

  Big Pharma, Forced Vaccinations, And Population Control

   
 16. Treowd

  juni 23, 2019 at 10:51 pm

  Een poging tot vooruitzicht over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren rondom Iran….
  Staat er werkelijk wat te gebeuren of is het pure afleiding van de verdere implementatie richting de agenda betreffende the internet of things? Of is het een langzame opbouw richting armageddon…?

   
 17. Treowd

  juni 24, 2019 at 10:33 pm

  Corbettreport Episode 358 – The 5G Dragnet

  TOM WHEELER: Yes, 5G will connect the internet of everything. If something can be connected, it will be connected in the 5G world. But with the predictions of hundreds of billions of microchips connected in products from pill bottles to plant waterers, you can be sure of only one thing: The biggest Internet of Things application has yet to be imagined. [. . .] Here’s the key: The interconnected world that we live in today is the result of decisions made a decade ago. The interconnected world of the future will be the result of decisions we must make today, and that is why 5G is a national priority.

   
 18. yvonne

  juni 25, 2019 at 3:11 pm

  OEPS De linkse kliek van Rutte is niet zo blij meer..NOS dikt de boel nog steeds aan met de MH17 leugens.
  Waarom zouden Frankrijk en Duitsland ineens weer een G8 willen (Rusland op zijn plek terug)
  Zouden er al harde bewijzen gepresenteerd zijn voor de leugens van Rutte en Timmermans?

  NOS Teletekst 127
  
  Stem Rusland terug in Raad Europa

  
   Rusland krijgt weer stemrecht in de
  Raad van Europa,de grootste Europese
  organisatie voor mensenrechten en voor
  democratie.Een resolutie daarvoor werd
  met overgrote meerderheid aangenomen.

  Rusland verloor zijn stemrecht na de
  annexatie van de Krim in 2014.Frankrijk
  en Duitsland wilden dat de Russen weer
  volledig mee zouden doen om de dialoog
  met het land op gang te houden.

  Niet iedereen is blij met de aangenomen
  resolutie.Oekraïne is fel tegen en ook
  in Nederland zijn er bezwaren.Zo is de
  Stichting Vliegramp MH17 tegen omdat
  Rusland nog altijd niet genoeg mee zou
  werken aan het MH17-onderzoek.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/06/25/klucht-mh17-3/

  Benieuwd wanneer de Maleisische minister-president op het matje moet komen. Zijn voorganger heeft immers iets getekend.

  De gecontroleerde pers is volledig in handen van de heersende klasse en onderdeel van de VOC 2.0

  In de Noordelijke Nederlanden zijn het drugskapitalisten en de erfgenamen van Dutroux die de touwtjes in handen hebben.

   
 19. yvonne

  juni 25, 2019 at 3:17 pm

  En dan deze grove oplichting ,,Nuon heeft pas bericht gestuurd dat ik voor het gemak even van 118,00 naar 134,00 per maand ga betalen voor deze klimaat HOAX
  Lees even wat ze terug gaan geven.

  Zo hebben ze dus miljarden gestolen via hun HOAX
  reken maar uit per klant van elk Nederlands huisgezin.
  En de NOS/ Ach die kan het echte nieuws niet vinden.

  NOS Teletekst 104
  
  Energierekening gaat netto omlaag

  
   Het kabinet wil gas duurder en stroom
  goedkoper maken.De energiebelasting op
  gas gaat tot 2026 met 10 cent omhoog en
  die op elektriciteit met 5 cent omlaag.
  Dat is een van de maatregelen uit het
  Klimaatakkoord,dat naar verwachting
  vrijdag wordt gepresenteerd,zeggen
  bronnen tegen de NOS.

  De verhoging van de gasprijs is minder
  dan eerder werd voorgesteld aan de
  klimaattafels,waar op 20 cent gekoerst
  werd.De totale energierekening voor een
  gemiddeld gezin wordt lager door een
  grotere energiebelastingvrijstelling.

  Het kabinet wil consumenten stimuleren
  eerder van het gas af te gaan.

   
 20. yvonne

  juni 25, 2019 at 9:02 pm

  NOS Teletekst 110
  
  Zaak-Wilders gaat door,geen wraking

  
   De ‘minder Marokkanen’-rechtszaak
  tegen PVV-leider Wilders gaat door.Het
  hof wees een verzoek van de advocaat
  van Wilders om uitstel af.

  Advocaat Knoops wilde vier getuigen
  horen,topambtenaren van het ministerie
  van Justitie,om “de onderste steen
  boven te krijgen”.Volgens Knoops is er
  bewijs dat oud-minister Opstelten druk
  heeft uitgeoefend op het OM om Wilders
  te vervolgen voor zijn uitspraak.

  Het hof zegt dat het eventueel horen
  van nieuwe getuigen behandeling van de
  zaak niet in de weg staat.Knoops vroeg
  direct na die beslissing een schorsing
  aan,maar Wilders wraakte het hof niet

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/25/openbaar-ministerie-wil-niet-dat-rechtszaak-geert-wilders-wordt-uitgesteld/#more-215485

  Paar reacties?

  Hoe meer men de boodschapper vader des vaderlands het zwijgen wil opleggen …hoe zichtbaarder de landveraders en de ondergang van Nederland wordt

  Het is toch bij de konijnen af.deze kutrechters.
  Heer Wilders wordt kaltgestellt.
  Die hele verdomde aangifte was georkestreerd van meet af aan.
  Toen had de laffe politie alle tijd van de wereld om aangiftes op te nemen.
  Vieze huichelaars.
  Spekman kwam er mee weg,Rob Oudkerk idem dito,Job Cohen ook.
  En wat te denken van die Joop Driessen??
  Mag allemaal.
  Maar barbertje moet en zal hangen.
  Die rechters zijn helemaal niet onafhankelijk!!

  volgende link gaat over deze zogenaamde rechters.

   
  • yvonne

   juni 25, 2019 at 9:06 pm

   @Yvonne

   De politieke partijen en de stemmen over deze rechters.,

   https://ejbron.wordpress.com/2019/06/25/duidelijk-35/

   paar reacties

   Maar dat bestaat toch allang hier.
   Elke rechter is zorgvuldig uitgezocht op het hebben van een politiek correcte mening en uit de gewenste partijen.
   Ze zullen er dan nooit eentje kiezen die sympathie voor de PVV heeft

   Nou ik ook, vind dat die meer als zijn best heeft gedaan voor die achterlijke klootzakken in Nederland. Het is een grof schandaal, we gaan ook de echte geschiedenis boekjes in als een vuil vies corrupt land.

   Het volk moet niet teveel te vertellen krijgen. Stel je voor er komen door het volk gekozen rechters. Dan liever rechters van de D66 persuasie

   ik meen me te herinneren dat er hier stemmen opgingen die het FDV een “goede tweede vonden”… (nba Geert Wilder’s) PVV
   Ik zou er zelfs geen nanoseconde over denken om de ijdeltuit’s partij (dat is die Baudet uiteraard) ook maar een stem te geven.
   Of Geert of niemand.
   DE verrader en ondergraver van rechts heeft bewezen dat hij en mainstream partijtje heeft gemaakt in no time doe de zak hangt waar de wind komt en die is TEGEN Geert.
   Wat een smerige rat die Baudet, platte leugenaar en maar velen in zijn val trappen, is zelfde kaliber als Farage goed redenaar maar beiden niet anti islam(ieten) en laat dat net bepalend worden voor onze toekomst

    

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: