RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

19.252 Reacties op “Heb jij een link?

 1. Treowd

  oktober 21, 2018 at 7:39 pm

  Een zeer verhelderende docu aangaande het Amerikaanse gevangeniswezen een industrie waarin de armsten, voornamelijk zwarte burgers in Amerika, verdwijnen zonder enige kans op verbeteringen in het leven zelf maar ook na de gevangenis tijd indien men los kan komen van dat systeem. Moderne slavernij en eigenlijk een vervanging van het oude slavernij systeem met een basis gebouwd op racistische profilering e.d.
  https://www.npostart.nl/why-slavery/19-10-2018/VPWON_1277291

  Like

   
  • Treowd

   oktober 21, 2018 at 8:34 pm

   A prosecutor’s vision for a better justice system | Adam Foss

   Like

    
 2. Treowd

  oktober 23, 2018 at 10:30 am

  Gisteren was er ook wat aandacht voor de gevaren van straling bij 2doc op NPO2 een docu genaamd Ubiquity. Wat mij opgevallen is dat er gedaan wordt alsof er slechts een aantal mensen (m.i. mogelijk puur voor de beeldvorming en mogelijke afzwakking van de ernst) last zouden kunnen hebben van deze straling. Mensen zien dat dan en indentificeren zich niet met dat in hun ogen wat uitzonderlijke groepje. Dat terwijl er tal van onderzoeken liggen en gedaan zijn welke erop wijzen dat de gevaren zeker niet onder banken of stoelen geveegd kunnen worden. Op mij maakt het geheel een indruk van slechts wat karma inlossing. Men focust wat in op wat ‘kneusjes ‘ als het ware, en dat mogelijk juist ter afzwakking maar uiteindelijk gaat men niet echt in onderzoek naar de werkelijke zorgwekkende berichtgeving en rapportages o.a vindbaar op het www Wat men aanhaalt zijn wat gevolgen van het ‘oude netwerk’ , gevolgen zoals kanker e.d. en nu is er een nog vele malen sterkere stralingsgevaar in aankomst namelijk het 5G netwerk . Dat haalt men niet aan althans niet expliciet zoals men dat zou kunnen doen, dat is nl. ware voorlichting en journalistiek.

  https://www.vpro.nl/programmas/2doc/2018/ubiquity.html

  Like

   
 3. Treowd

  oktober 23, 2018 at 12:11 pm

  De elektronische gevaren in de vorige reacties vormen o.a. de gevaren in de basis van het elektronische grid wat er opgetrokken gaat worden maar er liggen nog meer zeer goed mogelijke gevaren op de loer….
  How The Matrix Controls You

  Like

   
 4. Treowd

  oktober 23, 2018 at 1:01 pm

  Manly Hall – Magnetic Fields of the Human Body and Their Functions

  Like

   
  • Treowd

   oktober 23, 2018 at 1:30 pm

   Measuring, Mapping and Harmonizing the Human Biofield (Streeter, Schipke)

   Like

    
 5. Sophietje

  oktober 23, 2018 at 6:35 pm

  https://shadowban.eu
  Hier kan je testen of jij een schaduwban hebt op twitter.
  :)

  Like

   
 6. nan

  oktober 23, 2018 at 7:26 pm

  Een rechtzaak over 5G in Groot Brittanié is gewonnen.
  Kijk bij de site Hoe zit het nu echt. Kopje Digitalisering en Privacy.
  Van Verminder Electrosmog. Gewonnen door Mark Steele.
  Hoe of wat verder daarna geen idee.
  Wordt het echt weg gehaald of pinuts.
  Die Sleele naam kom mijn even teveel in de media voor. Daar bedoel ik dus mee dat er meerdere personen van zijn in de media.

  Like

   
  • Sophietje

   oktober 23, 2018 at 7:48 pm

   Idd een beeje een vaag verhaal..iig niet duidelijk wat er verder gaat gebeuren.
   Vond deze de 5g lantaarnpalen zouden zorgen voor doodgeboren kindjes.

   https://www.dailymail.co.uk/health/article-5409921/Residents-enduring-stillbirths-street-lamps.html

   Like

    
    • Treowd

     oktober 23, 2018 at 9:10 pm

     Prima vondst !Het schijnt dat alles moet wijken voor de AI (nwo) agenda , ook de volksgezondheid zo te zien, men heeft overal lak aan zo schijnt het….ja en de beleidsmakers die roeren zich niet of nauwelijks (in de kast?) of zijn deze ook gekocht? Of men moet gehoorzamen aan de occulte vrijmetselaars hiearchie…..? Heel bijzonder dat er zo weinig gehoor aan gegeven wordt, maar dat op zich is ook een zeer sterke lobby die computer en telefonie elektronica business daar worden miljarden zoniet triljarden aan verdiend en speelt ook een zeer sterke rol in de algehele mindcontrol…
     massahypnose…

     Like

      
     • Sophietje

      oktober 23, 2018 at 10:25 pm

      Als je met alle feiten op een rijtje dan deze meezinger ziet… doodgeboren kindjes kanker en prisonplanet, maar
      Wel sneller internet!
      En!!! De liefde blijft erdoor bestaan.. het gaat nooit meer over met 5g!!!

      O
      J
      E
      E
      E

      Wie maakt er een protestnummer! Please!

      Like

       
 7. Sophietje

  oktober 27, 2018 at 4:04 pm

  Zorgelijke technologische ontwikkelingen.
  Telefoons die je met je vingerafdruk kunt vergrendelen en openen, biometrisch… vraag je eens af aan wie je de vingerafdruk afstaat, waar wordt het opgeslagen? Wordt het doorverkocht?
  De camera komt nu onder het scherm, men kan de camera nu nog afplakken, wat vele wijze al doen die beschermende optie valt dus weg.
  Koptelefoon gaat wellicht draadloos, ook daar dus extra gezonheidsrisicos..
  https://www.nu.nl/tech/5536610/samsung-galaxy-s10-krijgt-camera-scherm.amp

  Like

   
  • Sophietje

   oktober 27, 2018 at 4:56 pm

   Beetje dubieus hoe ik het moet lezen het gaat niet om de normale camera kennelijk maar om de scan optie voor vingerafdruk.
   Het toestel krijgt naar verluidt een vingerafdrukscanner onder het scherm, zoals de Huawei Mate 20 Pro ook heeft. Op de achterkant zouden drie camera’s zijn geplaatst. Wat formaat betreft blijft het toestel ongeveer gelijk aan de S9, dat een 5,8-inchscherm heeft. Samsung werkt ook aan een Plus-variant.

   Like

    
  • Treowd

   oktober 27, 2018 at 9:29 pm

   Dat zorgelijke kan zo opgelost zijn als een ieder gewoon een simpel prepaid toestelletje gaat nemen in plaats van “smart” telefoons , huhh…. smart … je moet nogal smart wezen om hierin mee te willen gaan. Zonder te willen of de wens te hebben om te beledigen, maar please wake up , al dat gemak wordt je toekomstige gevangenis, en ik begrijp als je net ontwaakt dat je geschockt zult zijn …whaat mijn..phone , ja verslavend dat ook, ook daar is over nagedacht….de duivel komt met vele verleidingen…..
   Wakey , wakey …

   Like

    
   • Treowd

    oktober 27, 2018 at 9:35 pm

    Ben me bewust dat ik het wat zwart-wit afschilder, maar kijk naar de geschiedenis van de aanstuurders, past behavior is a good predictor for future behavior, gedrag in het verleden is een goede voorspeller voor toekomstig gedrag. Ben me verder ook bewust dat een mens kan veranderen en dat doen er ookj velen – bless them – maar we hebben het hier over een diabolic duivels systeem …the babylon system…..

    Like

     
   • Sophietje

    oktober 27, 2018 at 10:41 pm

    Treowd, het is heel simpel idd en ik denk mensen die hier al lezen zijn bewuster. Het is alleen zo als ik buiten kom en alleen al internet of things zeg zonder dat ik erover uitwijdt wat de intentie en of de gevaren zijn, puur alleen al dat alles een chip krijgt,ook je melkpak en de koelkast, ze kijken mij aan alsof ik gek ben, en dit is dan toch al mainstream dacht ik?

    Ik begin mij af te vragen of men uberhaupt wel iets leest..
    Nou goed , blijven delen, nooit opgeven. Op een dag komt het goed, en als het niet goed komt
    Hebbikmnbestgedaan. En dat voelt iig goed.

    Like

     
    • Treowd

     oktober 27, 2018 at 11:51 pm

     Weet het Sophietje, van die gehypnotiseerde t.v journaal en mainstreamvolgers die leven volledig in of vanuit een ander paradigma, heb het idee dat de filters op hun foontjes en internet ze ver weghouden van waarlijk en echt nieuws. Levend vanuit hun vertroetelde egootjes in hun eigen bubbeltje hooked on endorfine via likes en smileys… erin gelovend dat waarheidszoekers , complotgekkies zijn die thuis met een aluminiumhoedje volledig paranoia achter de pc zitten.
     “Condemnation without investigation is the height of ignorance.”
     Alles geloven want wat hun media kanalen voortbrengen… dat is de nieuwe religie voor ze naast alle verslavende suikers en transvetten en verslavende chemie die hun breinen op een halve stand zetten.
     Die worden straks wakker in een digitale gevangenis en snappen bij de dan heersende sjataaan niet hoe ze er terecht gekomen zijn… diep triest…

     Like

      
     • Treowd

      oktober 28, 2018 at 12:03 am

      Maar laten we de moed erin houden.. :-) , het is een grote machine die om moet, en dat heeft tijd nodig… Geloof nog steeds dat die tweesprong richting het goede haalbaar is en dat de ware verlichtten in deze wereld mogelijk op allerlei wijze de wereld proberen in beweging te krijgen via zogeheten shock-doctrines… lijden doet waarlijk groeien…
      Zonder het duistere te aanschouwen zal men het licht nooit ten volste weten te waarderen…(er op hopende (met volle passie ten goede voor de mensheid) dat dit een juiste visie zal zijn…) Mensen ontwaken, ik hoor het aan ze, de gesprekken veranderen op straat …het duurt even…Keep the faith….

      Like

       
      • Sophietje

       oktober 28, 2018 at 2:17 pm

       Lijden doet groeien inderdaad..
       Ik denk alleen niet dat dit groeien bedoeld werd middels aangebracht leed dooor een groepje machtgrijpers en willens en wetens houders. Zonder dit groepje is er genoeg natuurlijk leed en duisternis in het karakter van de mens om door te groeien. Duidelijk is wel dat er voor elk van ons een val gezet wordt om te haten , om afgunstig te zijn , om het licht in elkanders ogen niet te gunnen. Er zit wel een les in… en ik hoop daadwerkelijk dat men deze agenda doorziet en afwijst.
       Of het voor ons bestwil is bedacht , dat denk ik niet. Niet in deze vorm.
       Toegegeven; Wel veelzeggend dat wij het toestaan. Al zijn er veel gewoon nog onbewust en anderen weten simpelweg niet hoe het te draaien. Geen oplossend vermogen vooralsnog.. de oplossing ligt simpelweg in afwijzing van de agenda en elkander actief steunen.
       Als men er aan de kunstmatige agenda meewerkt omdat men van metselen houdt, heeft men het nog niet begrepen , laat het hun val zijn.
       Laat duidelijk zijn, een ware verlichtte doet een ander geen bewust gesmeed leed aan.
       Maar goed je wordt geselecteerd om te vrijmetselen echter :
       Even the elect shall be deceived. Luciferiaans is nog steeds het hogere van het lage. Kennis is belangrijk echter de staat van liefde is het allerhoogste goddelijke. Lucifer bezit dit niet. DIE SPEELT GOD.
       Dankjewel voor de peptalk lieve Treowd.. ill keep the faith. Het is dat of een piano omkieperen. dan toch liever de eerste! ;)

       Like

        
 8. Treowd

  oktober 27, 2018 at 9:23 pm

  Like

   
 9. Treowd

  oktober 27, 2018 at 9:50 pm

  Dennis Brown Handwriting on The Wall

  Like

   
 10. Treowd

  oktober 27, 2018 at 10:27 pm

  Alle goede dingen komen in drie….

  Like

   
 11. Treowd

  oktober 29, 2018 at 11:36 am

  Cesar Sayoc’s CIA Connection

  A post at Investment Watch reveals the non-bomber Cesar Sayoc boasted of his connection to a particularly loathsome CIA agent, Enrique Prado.

  https://kurtnimmo.blog/2018/10/28/cesar-sayocs-cia-connection/

  Like

   
 12. Treowd

  oktober 29, 2018 at 11:36 am

   
 13. Treowd

  oktober 29, 2018 at 11:49 am

  Joe Rogan on opium from Afghanistan

  Like

   
  • Treowd

   oktober 29, 2018 at 11:57 am

   ps. neem de comments ook mee onder de video sommige ervan zijn best zinvol te noemen…

   Like

    
 14. Treowd

  oktober 29, 2018 at 11:55 am

  Problem , reaction solution…aka symptoom bestrijding in plaats van de werkelijke bron waarin men uiteindelijk zelf de hand heeft??
  https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2018/10/24/donald-trump-opioids-bill-signed-into-law-weeks-midterm-election/1750400002/

  Like

   
 15. Treowd

  oktober 29, 2018 at 12:52 pm

  Wederom een interessante serie op het youtube kanaal van Blackstone Intelligence, plaats er even twee van :
  episode 7 The Illuminati – Out of Darkness Into the Light

  Like

   
 16. Treowd

  oktober 29, 2018 at 12:54 pm

  episode 9 – The Beast – Out of Darkness Into the Light

  Like

   
 17. nan

  oktober 29, 2018 at 12:57 pm

  Ik wil hier wederom de site aim4truth.org van vandaag 29 okt aanbevelen. In dat bericht staat de tekst: false flags are legal propaganda. Ned: Valse vlaggen zijn propaganda. Het is al opgetekend op 18 feb 2017.
  Het gaat erom dat Obama dit allemaal legaal heeft gemaakt via wetten en octrooien/amendemes
  Het achtergrond verhaal via wie wat doet. Wie wat deed. Wie wat onderzoekt.Hoe het echt erg is, Dus uitleg ervan.Maar dan allemaal op een rijtje achter elkaar hoe dit gespeeld werd op de achtergrond.
  Het is een grote lap tekst. Maar de moeite waard (vind ik). Want het gebeurt ook in Nederland.
  Wat Trump hier mee gaat doen is mijn nog niet bekent. Want nog steeds aanwezig. Hij gebruikt en ‘misbruikt’ het? Want defentie- leger- enz.
  @Treowd, niet lezen oud nieuws voor jou. Zonde van je moeite

  Like

   
  • Treowd

   oktober 29, 2018 at 1:14 pm

   Beste Nan bedankt voor de link , prima link hoor! Goede vondst ! Er vinden updates plaats (per dag? aan headlines apart aan te klikken) dus dan is er ook nieuw nieuws, ten eerste zal het kritisch bekeken moeten worden, daarbij kan iemand onmogelijk alles weten beste Nan :-)

   Like

    
 18. Treowd

  oktober 29, 2018 at 1:19 pm

  Het goede ervan is dat ik op deze link uitkom als ik dan ga zoeken op titel…
  http://www.oom2.com/t58732-false-flag-mass-shooting-pittsburgh-synagogue-targeted-by-deep-state-directed-terrorist-attack

  Like

   
  • Treowd

   oktober 29, 2018 at 1:27 pm

   Voor de rest schijnt oom2 com inderdaad what out of mind te zijn haha :-) (zie de globes en alien toestanden aldaar) maar zelf goed kritisch filteren dan kom je een heel eind…

   Like

    
 19. Treowd

  oktober 29, 2018 at 7:14 pm

  Ziggy Marley in concert 2018 :
  Duidelijke lijn en richting…wake up – be your authentic self – no mental slavery – revolute stand strong as one – we are not corporations….no cattle – we are humans

  Like

   
 20. Treowd

  oktober 30, 2018 at 12:40 pm

  Don’t shoot the messenger…. :-)

  https://tinyurl.com/y7uyuzu7

  Like

   
  • Sophietje

   oktober 30, 2018 at 3:22 pm

   Ze gaat er even lekker voor zitten, met een kopje T.
   Ze belooft niet te schieten. :)
   (Conspirancy is dacht ik wel conspiracy ddww)

   Like

    
  • Sophietje

   oktober 30, 2018 at 4:03 pm

   Complimenten aan de auteur. ;)

   Like

    
   • Treowd

    oktober 30, 2018 at 5:27 pm

    Zal ie vast heel leuk vinden ;) Er zijn plannen voor een tweede deel, het was een open einde…

    Like

     
    • Treowd

     oktober 30, 2018 at 6:34 pm

     Nog even een keer het alarm laten afgaan , het is twee voor twaalf ….
     Exposing China’s Digital Dystopian Dictatorship Foreign Correspondent

     Like

      
 21. Sophietje

  oktober 31, 2018 at 12:12 pm

  Ik zie veel videos niet bereikbaar op you tube, ik merk ook dat er soms een melding staat dat je moet betalen om de video te kunnen zien. Ik weet niet waar ze mee bezig zijn maar wel dat ze zo in hun eigen voet schieten. En daar denk ik dan weer, wat volgt? Wetende dat ze niets zomaar doen..
  Iig het kanaal van grindall61kreeg een melding.
  Hij gebruikt veelal informatie uit verschenen artikelen, daar moeten wij het allemaal van hebben als zoekers, die mag je dus niet gebruiken van you tube! Dus gevolg je mag het er wel over hebben maar als je geen bron toont, heeft het geen journalistieke waarde en kan het zelf tot laster benoemd worden. Ik vind het net een enge sekte worden, die you tube community mag hun gebrek aan intergriteit even onder de loep nemen en het woorden boek even bestuderen op free speech?

  Like

   
  • Treowd

   oktober 31, 2018 at 6:21 pm

   Eigenlijk is het ook geen YOUtube het is THEMtube, maar er zijn alternatieven genoeg zoals d.tube, Vimeo, DailyMotion etc….. Maar vraag me toch innerlijk af waarom men afsplitsingen (wat men in de hand werkt op deze wijze..) wenselijker vindt, makkelijker om het dan alsnog apart te censureren,en is dit wederom een try-out om te kijken hoe de knikkers rollen qwa verzet???

   https://www.thetoptens.com/best-alternatives-youtube/

   Like

    
   • Treowd

    oktober 31, 2018 at 6:30 pm

    Of is dit ook als het ware toch om youtube te laten vallen om de collectieve platte aarde beweging in de kiem te smoren, platte aarde is zeer sterk vertegenwoordigd op youtube (in de rij van zeer gedragen artiesten e.d.) en dat is een oprecht ware bedreiging voor de fundamenten de indoctrinatie instituten van het huidige systeem.
    Het moge duidelijk zijn dat vele p. a. kanalen opgedoekt zijn en zwaar onder vuur liggen ook door trolleninvasies en het planten van mega veel fake bulshit ter ondermijning p.a. was en is zeer krachtig aanwezig op youtube……
    Vergeet niet mee te nemen dat men het geld zelf bezit op miljarden hoogtes, dat telt niet echt verlies , wel als er gezaagd word aan de fundering…..

    Like

     
   • Sophietje

    oktober 31, 2018 at 6:53 pm

    Er steekt iets achter idd, het zal niet lang duren voordat we ook daar wel achter komen hoor..
    Ik heb overigens in het artikel wat jij aangaf op dq bij de you tube een medling gekregen dat het account zou zijn opgeheven, klik je later nogmaals kom je gewoon bij de vid.
    Ben erg benieuwd waar ze ons willen hebben. Let op de voorwaarden van de nieuwe plaatsvervangende vacuumstapperts hahah zitten er al randvoorwaarden in voor social credits in op een lollige manier bv iets wat past binnen hun plannen iig

    Like

     
    • Treowd

     oktober 31, 2018 at 7:07 pm

     Ja het is inmiddels aangepast Sophietje, de vorige youtube account kwam ook onder vuur te liggen en is onklaar gemaakt, het is ontzettend opvallend alle zgn “debunk” video’s en pro-bol, bal kanalen krijgen een voorkeurs behandeling en worden naar boven gelanceerd met opgeklopte geproduceerde fake kijkcijfers e.d. er wordt een heel smerig spel gespeeld juist vanwege dat zagen aan de fundering…alles is gebaseerd op die eerste fundamentele leugens welke van die eerste grote deceptie afkomen. En aangezien men wil voortborduren op dat fantasierijke tevens menskleinerend ruimte en AI gebeuren moet men dat kost wat kost vast zien te houden dat is nl. het fundament van alle hedendaagse bedrog en indoctrinatie en mindcontrol etc.

     Like

      
     • Sophietje

      oktober 31, 2018 at 7:18 pm

      Dat geeft jouw aangegeven artikel goed weer. het begint met een onbewezen theorie, dat is hun werkwijze ook nu nog. Nu global warming, en gewoon doorliegen. Dat werkt zo. :s

      Like

       
     • Treowd

      oktober 31, 2018 at 7:27 pm

      Kun je nagaan, hoeveel belang er is…. dit heeft men ondernomen puur ter ontmoediging:
      Men heeft de benummering dus resultaten , de berekeningen van de zoeksresultaten weggenomen zodat je niet meer kunt zien hoeveel zoekresultaten je aan video’s kunt aantreffen op youtube. Er stond bovenaan op youtube boven bij de video’s atiijd hoeveel videoresultaten er waren, dat is nu pas kort geleden weggenomen…… zeer veelzeggend….

      Verder zijn er onzettend veel “fake betaalde oppositie klager” video’s aangaande censurering bijgekomen in zeer korte tijd is er een stormvloed ontstaan zodat de werkelijke agenda aangaande platte aarde op de achtergrond raakt, (maskering) alles trekt men uit de kast, zo’n grote belangen kleven er aan, voor het te kunnen behouden van het huidige systeem en hun agenda richting een computech AI gefundeerde NWO wereld…platte aarde doet de instituten gebouwd op een illusionaire basis wankelen en dat zijn er behoorlijk wat.
      Zelfs de schoolboeken moeten opnieuw geschreven worden…..

      Like

       
      • Sophietje

       oktober 31, 2018 at 7:36 pm

       Was toen chemtrails net aan het licht kwamen exact zo treowd. Voorheen kon je de comments russisch ed ook vertalen, dat is ook al weg ?

       Like

        
       • Treowd

        oktober 31, 2018 at 8:06 pm

        Nee dat kan nog wel Sophietje via het settings icoontje – subtitles taal autogenerated – options – en dan kun je de gewenste taal kiezen….(wel wat meer handelingen..)

        Like

         
        • Sophietje

         oktober 31, 2018 at 8:52 pm

         subtitles gaat over de you tube zelf, maar ik bedoel de comments. Of staat dit er ook tussen..

         Like

          
         • Treowd

          november 1, 2018 at 3:34 pm

          Dat weet ik niet beste Sophietje, kan het mogelijk aan het account gekoppeld zijn inmiddels , dus dat je moet inloggen op je google account alvorens die mogelijkheid weer te kunnen hebben?

          Like

           
 22. Sophietje

  oktober 31, 2018 at 7:10 pm

  Oh kijk.. nu istie gewurgd vlak na aankomst.. ik dacht toch echt dat turkije eerst aangaf datie levend en al schreewend in stukken gezaagd was?
  https://nos.nl/artikel/2257268-jamal-khashoggi-kort-na-betreden-ambassade-gewurgd.html

  Like

   
 23. Sophietje

  november 1, 2018 at 7:29 pm

  Trump en de BaySanto swamp, making it great again…

  Like

   
 24. Sophietje

  november 1, 2018 at 8:55 pm

  Like

   
 25. Treowd

  november 2, 2018 at 3:18 pm

  Coming to a checkpoint near EU: Trials of AI lie-detector border guard underway in three EU states

  Trials are underway of an EU-funded scheme where AI lie-detector systems will be used to scan potentially dodgy travelers coming from outside the bloc. Too Orwellian? Or just the latest step towards smoother travel?

  The traveler will simply stare into a camera and answer the questions one would expect a diligent human border agent to ask, according to New Scientist.etc.

  https://www.blacklistednews.com/article/69060/coming-to-a-checkpoint-near-eu-trials-of-ai-liedetector-border-guard-underway-in-three-eu.html

  Like

   
 26. Treowd

  november 2, 2018 at 3:21 pm

  Feds Also Using ‘Reverse Warrants’ To Gather Location/Identifying Info On Thousands Of Non-Suspects
  https://www.blacklistednews.com/article/69052/feds-also-using-reverse-warrants-to-gather-locationidentifying-info-on-thousands-of.html

  Like

   
 27. Sophietje

  november 2, 2018 at 9:05 pm

  Euhm . 3G mensen ziek, 4G mensen kanker, 5G vogels dood, gekke koeien en waarschijnlijk doodgeboren kindjes misschien mensen…gek of god mag weten snel en naar deud..
  Whats next?
  Het is denk nog niet gek genoeg want ze zijn al even bezig met

  ☆☆☆☆☆☆6G☆☆☆☆☆☆☆

  https://www.btg.org/2017/11/08/6g-eu-werkt-aan-opvolger-5g/?fbclid=IwAR0WkNGVJbQiRvTmrAzp0AJtyTVQDWGZK6C0sDO4R4YGAGAaayU5viGvLmk

  Like

   
 28. Treowd

  november 3, 2018 at 11:38 am

  Kan ook gewoon misleiding of angstpropaganda wezen beste Sophietje, de volledige implementatie van het 5G netwerk staat nog maar in de kinderschoenen in connectie met the internet of things. Misschien ook niet , maar er zijn van allerlei desinfoagenten die het ene na het andere artikel eruit pompen zonder enige regulatie in hun leugens….
  Heb je ook gezocht naar meerdere betrouwbare bronnen voor dat te bevestigen?

  Like

   
  • Sophietje

   november 3, 2018 at 12:17 pm

   Hoeveel wil je er hebben treowd. Ik hou het even bij deze.
   https://www.pcmag.com/article/360533/what-is-6g

   Like

    
  • Sophietje

   november 3, 2018 at 12:29 pm

   overigens in het artikel staat de eu finding link hoor, dus dichterbij de bron is vrijwel niet mogelijk.

   Like

    
   • Sophietje

    november 3, 2018 at 12:43 pm

    Funding

    Like

     
    • Treowd

     november 4, 2018 at 3:36 pm

     Oke dank je Sophietje prima! Stelde die vraag om dat wat te bevestigen, ben even druk met een ander onderwerp. Dus mogen we dan aannemen dat men ongeacht de gevaren waar medici voor waarschuwen steeds hoger in sterkte zal gaan om de implementatie van the internet of tings te bewerkstelligen?

     Like

      
    • Treowd

     november 4, 2018 at 3:53 pm

     Heb het inmiddels gedeeld Sophietje :-)

     Like

      
     • Sophietje

      november 4, 2018 at 5:41 pm

      Zeeeer gewaardeerd beste Treowd. Succes met je andere bezigheid ik zie het tegemoet als het daar is. :)

      Like

       
      • Treowd

       november 4, 2018 at 8:16 pm

       Dank voor het begrip :-)

       Like

        
 29. Treowd

  november 4, 2018 at 3:40 pm

  6Genesis vision for 2030

  Like

   
  • Treowd

   november 4, 2018 at 3:46 pm

   NEOM: Saudi Arabia Spend 500 trillion $ to Build the City of Babylon for Israel

   Like

    
   • Sophietje

    november 4, 2018 at 11:24 pm

    Spuuglelijke steden ook gewoon, je zou het bijna vergeten te benadrukken! ;)
    Goede video, heel informatief over de achtergronden.

    Like

     
 30. Treowd

  november 5, 2018 at 10:14 am

  King Sounds – They Keep Us Down

  Like

   
 31. Treowd

  november 5, 2018 at 12:33 pm

  Denzel Washington blasts the media on dishonesty and fake news…

  Like

   
 32. Treowd

  november 5, 2018 at 1:22 pm

  The Censorship of Free Speech Platform Gab sets a Dangerous Precedent

  A terrorist attack against a Synagogue in which 11 people have died is being exploited by tech companies to undermine a potential competitor and attack free speech.etc.
  (transcript onder de video)

  Like

   
 33. Treowd

  november 5, 2018 at 1:35 pm

  Watch the film the Israel lobby didn’t want you to see
  https://electronicintifada.net/content/watch-film-israel-lobby-didnt-want-you-see/25876

  Like

   
 34. Sophietje

  november 6, 2018 at 8:52 pm

   
 35. Treowd

  november 7, 2018 at 1:59 pm

  Problems For The Present – Questions For The Past

  Like

   
 36. Treowd

  november 7, 2018 at 2:11 pm

  Ancient Map PROVES The Lost City of Atlantis is The Eye of The Sahara – Ancient Civilization

  Like

   
 37. Treowd

  november 8, 2018 at 6:58 pm

  UK Government Bans The “Fake News” Label To Facilitate Further Censorship

  https://www.zerohedge.com/news/2018-11-07/uk-government-bans-fake-news-label-facilitate-further-censorship

  Like

   
 38. Sophietje

  november 8, 2018 at 8:30 pm

  Ik heb nog niet de tijd gehad deze petitie te onderzoeken en goed door te nemen , gelieve dit zelf te doen en te delen. Gezien de tijdspanne deel ik het vast
  Het betreft een internationale petitie tegen 5G op aarde maar ook in de ruimte.
  Bijzonder veel info wat mooi is.

  https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

  Like

   
 39. Sophietje

  november 8, 2018 at 10:34 pm

  @ treowd pass deze even aan vladi wil je? —-> ♡ Hij gaf zon mooie comment, en ben blij te lezen dat hij op zijn juiste pad is.

  Like

   
  • Treowd

   november 9, 2018 at 10:12 am

   Geregeld Sophietje :-)

   Like

    
   • Sophietje

    november 9, 2018 at 10:29 am

    Dankjewel treowd… :)

    Like

     
 40. Treowd

  november 9, 2018 at 10:15 am

  Wederom een nieuwe boomshell , stay open-minded hou de opties open, kan zich in onderstaande video in deze reactie de ware authentieke wereldkaart bevinden ?

  TRUE Locations Of Israel AND Jerusalem FOUND!! It’s Not Where You Think!!

  Like

   
  • Treowd

   november 9, 2018 at 11:39 am

   Op het tijdstip 14:33 bij punt 9 False Return aangehaald dat de wereld eliten en zionisten hard aan het werk waren in Afrika de zaak te verbergen.
   De bijbel bevat ware historische inhoud gemixt met mythologie Voor bewegingen richting dat verbergen zijn ook bewijzen te vinden je kunt deze info verder vinden door te zoeken op : The Scramble for Africa and the Berlin Conference …

   http://www.youtube.com/watch?v=0dXpAVE3frk

   Like

    
 41. Treowd

  november 9, 2018 at 2:07 pm

  Cultural Roots – World Of Illusion / Dub

  Like

   
 42. Sophietje

  november 10, 2018 at 10:11 pm

  Leuk op zoek naar je familielijn via het inleveren van je dna of dna databank met connecties naar google?

  Like

   
 43. Treowd

  november 14, 2018 at 7:05 pm

  777 Numerology & Revelations – Donald Trump Is The Last President of The Dark Age. MUSTWATCH!!!

  Like

   
  • yvonne

   december 5, 2018 at 5:45 pm

   Nee dat is hij niet

   Like

    
   • nan

    december 5, 2018 at 5:55 pm

    Hoi yvonne, leuk weer je even kort te lezen.
    Groetjes van mijn

    Like

     
   • Treowd

    december 5, 2018 at 6:16 pm

    Hoi Yvonne :-) waarom niet? Heb jij daar andere aanwijzingen voor dan?

    Like

     
    • yvonne

     december 6, 2018 at 5:01 pm

     @treouwd .Misschen :) Ik heb nergens iets gezien wat jouw bewering staaft…,behalve een YT

     Like

      
     • Treowd

      december 7, 2018 at 11:30 am

      Beste Yvonne :-) 7 is de handtekening van Het Meest Hoge (zie ook de video onderaan deze reactie), de nummerologie verwijst naar het vallen van het huidige systeem. Mijn eerdere aandraging van Marleen Stikker haalt ook aan dat tastbare autoriteit (regering) komt te vervallen en dus een andere tijd gaat komen. Dat daar eerst even verzet tegen komt in de vorm van AI (het beest) daarvan zijn alle tekenen aanwezig…
      Dus dat mijn bewering niet gestaaft kan worden is een best voorbarige conclusie in deze…

      Seven Planets of the Universe The Wandering Stars

      Like

       

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: