RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

16.326 Reacties op “Heb jij een link?

 1. dubbeltjeerbij

  december 20, 2018 at 5:15 pm

  Like

   
 2. Treowd

  december 20, 2018 at 7:29 pm

  Het gehele heliocentrische model is gebaseerd op het gegeven dat de Zon zich gecentreerd tov de andere ‘hemellichamen’ in de ruimte zou bevinden op zo’n 93,000,000 miles aka zo’n 149,6 miljoen kilometer afstand van de Aarde (afstand bron wikipedia… nasa e.d.) en nog verder tov de andere ‘planeten’…?
  En diezelfde Zon zou volgens Nasa en Wikipedia ook nog eens een vuurbol
  moeten wezen met een alles verzengende ongeloofelijke hitte…. (inderdaad ongeloofelijk…)
  Althans dat is wat men volgens de aangenomen wetenschappelijke ‘waarheden’ naar voren wenst te brengen. Toch zie je op de volgende youtube video een vliegtuig vanaf de achterkant in realtime door de Zon heen vliegen…
  Dat kan toch eigenlijk niet !??
  Verder als men naar de positie van de Zon in de video kijkt dan bevindt deze zich tussen of in de wolken onder het vliegtuig welke juist boven die wolken vliegt.
  En die Zon zou zich in de ruimte bevinden???
  Dat legt imo een zeer grote leugen bloot waarop verschillende instituten wortels hebben geschoten nl. het heliocentrische model en alles daarmee verbonden kan men dan dus verder belabelen als verzonnen onzinnigheid.
  De Zon kan in geen mogelijkheid heliocentrisch zijn volgens die realtime in de Natuur
  opgenomen youtubevideo, en daarmee kan het gehele model de prullenbak in als een grote leugen…
  De grootste leugen in de menselijke geschiedenis….

  Desbetreffende youtubevideo : youtu.be/eN8yhUzqLCA

  Like

   
 3. Sophietje

  december 20, 2018 at 7:43 pm

  Er lijkt competitie gaande te zijn waar het 5g aangaat tussen amerika en china, en er lijken wat strubbelingen te ontstaan wat betreft de ruimte te wapeniseren. China is tegen deze ontwikkeling.

  https://www.rt.com/newsline/446874-china-us-weapons-space/

  Like

   
 4. Sophietje

  december 20, 2018 at 11:11 pm

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6477547/Transgender-rights-reforms-ILLEGAL-say-she.html
  Van vrijblijvend en inclusive voor het gevoel, naar wetgeving waar straf op volgt als je hij of zij tegen een transgender zegt tegen zijn haar wil?

  Like

   
 5. Treowd

  december 22, 2018 at 1:58 pm

  Ex Satanist EXPOSES Christmas – “Saturnalia” – Santa, Gifts, Lights, Trees

  Like

   
 6. Treowd

  december 22, 2018 at 1:58 pm

  Saturnalia Nimrod Tammuz Saturn Worship – Christmas Pagan Roots

  Like

   
 7. Treowd

  december 22, 2018 at 2:53 pm

  Kan me niet echt helemaal verenigen met de tekst allmighty god is a living man , maar wel in de strekkiing ervan dat YAH = Natuur= Levend is en de cycli van leven en vergangelijkheid zoals de Natuur ons ook toont en die cult vereerd slechts de dood, door het duistere te willen dienen…

  “We sick and tired of your bullshit game, to die and go to heaven in a jesus name…..”

  Like

   
  • Treowd

   december 22, 2018 at 3:28 pm

   Best wat mensen zien niet zo vlug in dat men symbolisch als het ware de dood vereerd met de kerstboom (ook al is deze nu inmiddels kunstmatig…) je maakt vanuit oud gebruik een stervende (afgekapte) dode boom, tot idool (het middelpunt van je cultuur, kerst). Gaat deze vereren door ervoor te knielen en je hoofd te buigen als je deze gaat versieren en als middelpunt van belangstelling te maken(idolise..). De vereering van ‘jesus’ iosus, in het kribje daarmee vereer je symbolisch het valse inverse / het duistere op het hoogtepunt van de donkere tijd….een paar dagen na de 21e dec, net na de winter solstice. Precies op het punt dat de Zon= Iosus symbolisch dood is , (staat drie dagen stil op een bepaalde graad…) en daarmee dus het omgekeerde van het ware – het Leven – de Natuur – wat elk jaar juist opnieuw ‘geboren’ wordt in de lente – het leven dus vereerd…. maar dan de dood dus symbolisch vereerd, er energie aan wijdt, verleent…zoals die duistere cult….

   Like

    
   • Sophietje

    december 28, 2018 at 4:49 pm

    Kerstmis is geen verering vd dood, wat die cult of welke dan ook, ermee doet is niet hoe wij het vieren, ik persoonlijk vier de terugkeer van het Licht zowel letterlijk in de natuur als symbolisch.
    De donkere dagen voor kerst, de donkere dagen zijn voorbij en we vieren dus de terugkeer van het licht, en dus al wat leven brengt. Tis maar net wat je in jouw ziel ervan maakt wat schade brengt wel of niet. Er zijn slopers en er zijn bouwers. En er wandelt nog wat tussenin. :)
    Wel jammer dat materialisme dezer dage een te grote rol inneemt in het gebeuren dan de warmte die het teweeg hoort te brengen, maar dat hoort bij de tijd vd selfies, en ook dat zal voorbij gaan.

    Ik wens jullie allemaal alvast een creatief en liefdevol en gezond, levendig en gelukkig 2019! ♡

    Like

     
 8. yvonne

  december 24, 2018 at 2:12 am

  https://trumpatwar.com/watch/

  Goede documentaire over Amerika en antifa …DE waarheid… kijken zou ik zo maar zeggen ..En dit is natuurlijk niet te vinden op je nederlandse tv..

  Like

   
 9. Treowd

  december 29, 2018 at 6:37 pm

  Stop The World

  Like

   
 10. yvonne

  december 30, 2018 at 4:39 am


  Q Post Tribute Song – “Here Comes the Pain

  Gepubliceerd op 17 dec. 2018

  https://www.qmap.pub/
  Fellow Patriots, We began following the Q posts as a family since November 2017, and joined patriots across these great United States of America, and all over the world, to spread the message of TRUTH, HONOR, GOODNESS, and awaken people to the REAL fight between GOOD VS. EVIL . (Ephesians 6:10-

  De Q drops samengevat in een lied….

  Like

   
 11. yvonne

  januari 1, 2019 at 3:36 am

  GELUKKIG NIEUW JAAR IEDEREEN .WENS IEDEREEN VEEL VREDE EN GELUK TOE..

  Like

   
  • nan

   januari 2, 2019 at 4:02 pm

   @ yvonne
   Dank en aan jouw en anderen hetzelfde.

   Like

    
  • Madeloes

   januari 2, 2019 at 5:59 pm

   @Yvonne er zijn zoveel calenders! in mijn beleving is deze dag net zo;n ‘feest’ ; ) als andere dagen en ga niet mee in deze ‘hype’. Dank je wel dat je op deze ‘dag’ ons vrede en geluk brengt. Ik wens voor alles dat ís’ dat iedere dag ons dit brengt maar vooral liefde voor jezelf en alles wat is, visie, wijsheid, zuiverheid en kracht.

   Like

    
 12. nan

  januari 2, 2019 at 5:44 pm

  Zo net weer even het liedje: Ziek van de politiek, beluisterd. Was weer even lang geleden.Is van Make me smile- Texel. Eigen werk van ondermeer Irma. Maar nog steeds actueel. Net als andere waar onder meer Doe Maar, Henk Westerbroek.Liedje Irma bekijk bij Home Irma.

  Like

   
 13. Treowd

  januari 3, 2019 at 1:56 pm

  War is Good for Business and Organized Crime: Afghanistan’s Multibillion Dollar Opium Trade. Rising Heroin Addiction in the US

  Afghanistan’s opium economy is a multibillion dollar operation which has a direct impact on the surge of heroin addiction in the US.

  Despite president Trump’s announced US troop withdrawal, the Afghan opium trade continues to flourish. It is protected by US-NATO occupation forces on behalf of a nexus of powerful financial and criminal interests.

  https://www.globalresearch.ca/war-is-good-for-business-and-organized-crime-afghanistans-multibillion-dollar-opium-trade-rising-heroin-addiction-in-the-us/5664319

  Like

   
 14. Treowd

  januari 3, 2019 at 3:27 pm

  Bedreigen de Mexicaanse drugcartels de eigen herione-handel ? En is daarom de openbare zgn war on drugs aangescherpt zichtbaar richting Mexico en is Trump juist de Amerikaanse handel met die war richting die cartels veilig aan het stellen? Dat terwijl de opiaten in de medicatie uit China nu juist zorgen voor de vele dodelijke slachtoffers in de straten. De ware opiaten-crisis zit hem dus in de pharmacy – industrie Maar het is en …en maar die andere link is nog steeds Afghanistan.
  Eigenlijk is Trump dan gewoon de opium handel aan het consolideren, maar lijkt het publiekelijk alsof hij daadwerkelijk actie aan het ondernemen is…integendeel dus….

  INVADING AFGHANISTAN FOR HEROIN INTELLIGENCE AGENCIES CONTROL THE DRUG TRADE

  Like

   
 15. Treowd

  januari 3, 2019 at 3:44 pm

  Linksom of rechtsom krijgt men zo dan toch weer het hoogste rendament via de blijvende handel, de occulte heroine lijn vanuit Afghanistan als men dan ook eens in het zicht China gaat betichten van die ene zichtbare epidemie, terwijl men de oorspronkelijke andere onder die mantels verborgen blijft houden…..zoals een goochelaar met de ene hand afleidt en de andere….
  Verder : Kijk niet richting de korte termijn maar zie het op de langere duur en daarmee het bredere plaatje….

  Justice Department indicts Chinese drug makers

  Like

   
 16. Treowd

  januari 3, 2019 at 3:59 pm

   
 17. Treowd

  januari 3, 2019 at 4:08 pm

  The Drug Laws Need Rethinking

  With the recent changing of Marijuana back up to a class B drug in the UK and the sacking of its head drug advisor due to public comments about smoking and drinking being more harmful than most drugs its worth looking at our crazy drug laws and wondering whether any governing party will ever have the balls to actually try and tackle the problem properly.

  The fact is that our stupid drug laws in the west have not led to less drug users but more users, more deaths, more addicts and more money for the people at the top who control the trade. I am of the belief that all drugs should be made legal so that they can be controlled correctly and safely.
  etc.

  https://darkpolitricks.blogspot.com/2018/12/the-drug-laws-need-rethinking.html

  Like

   
 18. Madeloes

  januari 5, 2019 at 12:52 pm

  Voor degenen die gevoelig zijn voor energy waves;

  There are some massive energies that have been hitting the planet recently. This video shows the magnetosphere of the Earth and what happened the other night is absolutely unprecedented

  Like

   
 19. nan

  januari 5, 2019 at 6:30 pm

  Er is bij/onderdeel 116 congressgov iets ingedient. De H.R.25. Door/Sponsor: Rep. Woodall, Rob R-GA-7 (introductie 01/03/2019)
  Commissies: House-Ways and Means.
  De H.R.25 gaat over: Vrijheid, billijkheid en economische kansen bevorderen door de inkomstenbelasting en andere belastingen in te trekken, de belastingendienst af te schaffen en een nationale omzetbelasting vast te zetten die primair door de staten wordt beheert.
  Te lezen bij https://projectspeak.net/blog
  Is van (onderdeel/persoon) de Manna World Holding Trust. Te lezen bij Ellaster door Thomas W.

  Hoe of wat verder geen idee. Want het lukt mijn niet verder om uit te diepen of open te krijgen. En te begrijpen hoe of wat van die Manna W.H, er zijn bij mijn nog te veel vragen erover. Voor begrip/begrijpen.Hoe zo iets mogelijk is.
  Maar DAT er iets is ingedient, wellicht opening tot iets anders?

  Like

   
 20. Sophietje

  januari 8, 2019 at 1:36 pm

  1959 airborne vaccination

  http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,892619,00.html
  In een krantenartikel vonden zij het een goed idee om dit in dichtbevolkte gebieden te gebruiken. De exacte methode wordt hierin niet beschreven.

  Like

   
 21. yvonne

  januari 8, 2019 at 11:05 pm

  Het is ook tijd om de leden van het Congres te arresteren die opzettelijk hun eedaflegging hebben geschonden om de grondwet van de Verenigde Staten te beschermen en te verdedigen. Degenen die openlijk en herhaaldelijk de Grondwet hebben geschonden, moeten met geweld worden ontzet door de militaire politie, belast met opruiing en vervolgd onder militair recht. Dit omvat elk lid van het Congres dat heeft gestemd om het Amerikaanse publiek te ontwapenen en een monopolie op vuurkracht in de handen van corrupte regeringen te vestigen (wat precies is wat de Venezolaanse bureaucraten bereikten, net voordat de regering tegen de mensen werd gekeerd).

  Ditzelfde kun je ook invullen als Nederland…….(zelfde verhaal )

  http://gedachtenvoer.nl/het-is-tijd-trump-moet-een-nationale-noodtoestand-afkondigen-de-grensmuur-bouwen-de-militaire-politie-activeren-en-de-deep-state-verraders-arresteren/

  Like

   
 22. yvonne

  januari 8, 2019 at 11:08 pm

  http://gedachtenvoer.nl/q-anon-directe-link-2-wh/

  Via het internet worden we betrokken bij het dieperliggende verhaal, dat van de pedofilie en satanische rituelen. Voor dit doeleinde is Q Anon sinds eind oktober actief, die ons allerlei aanwijzingen en puzzelstukjes geeft. Ook dit is om ons stukje bij beetje voor te bereiden op wat er gaat komen. Alle informatie in een keer naar buiten brengen is dermate ziek dat dit grote psychologische schade zal aanrichten, zelfs onder geharde internet onderzoekers. Het is een ding om te weten dat satanisch kindermisbruik bestaat, het is iets anders om het daadwerkelijk met eigen ogen te zien!

  Like

   
 23. yvonne

  januari 9, 2019 at 3:28 pm


  ADDRESS TO THE NATION: President Trump on Border Security, Gov’t Shutdown from the Oval Office (FNN)

  Slecht he die president trump die een muur wil…..
  Goed luisteren waarom hij dat wil , dit zal nooit in nederland worden uitgezonden.OO en nederland haalt er steeds meer binnen..

  Like

   
 24. yvonne

  januari 9, 2019 at 3:58 pm

  Dit is wat President trump verteld , voor degeen die geen engels spreken heb ik het even vertaald in Nederlands…

  Lees het transcript van de toespraak van president Donald Trump aan het Amerikaanse
  volk van het Oval Office op dinsdagavond.

  De PRESIDENT: Mijn landgenoten: Vanavond spreek ik tegen u omdat er
  een groeiende humanitaire en veiligheidscrisis aan onze zuidelijke grens is.

  Elke dag komen douane- en grenspolitiebureaus duizenden illegale
  immigranten tegen die proberen ons land binnen te komen. We hebben
  geen ruimte meer om ze vast te houden en we kunnen ze niet meteen terugbrengen naar hun land.

  Amerika verwelkomt met trots miljoenen legale immigranten die onze samenleving verrijken
  en bijdragen aan onze natie. Maar alle Amerikanen zijn gewond door ongecontroleerde,
  illegale migratie. Het spant overheidsmiddelen in en verlaagt banen en lonen. Onder de
  zwaarst getroffen zijn Afro-Amerikanen en Latijns-Amerikaanse..

  Onze zuidgrens is een pijplijn voor enorme hoeveelheden illegale drugs, waaronder meth,
  heroïne, cocaïne en fentanyl. Elke week worden 300 van onze burgers gedood door alleen
  heroïne, waarvan 90 procent overstromingen tegenover onze zuidelijke grens.
  Meer Amerikanen zullen dit jaar aan drugs sterven dan in de hele oorlog in Vietnam zijn gedood.

  In de afgelopen twee jaar hebben ICE-functionarissen 266.000 arrestaties verricht
  van vreemdelingen met een strafregister, inclusief degenen die zijn aangeklaagd
  of veroordeeld voor 100.000 aanrandingen, 30.000 seksuele misdrijven en 4.000
  gewelddadige moorden. In de loop van de jaren zijn duizenden Amerikanen op
  brute wijze vermoord door degenen die illegaal ons land zijn binnengekomen
  en duizenden andere levens zullen verloren gaan als we nu niet handelen.

  Dit is een humanitaire crisis – een crisis van het hart en een crisis van de ziel.

  Vorige maand werden 20.000 migrantenkinderen illegaal naar de Verenigde Staten gebracht –
  een dramatische toename. Deze kinderen worden gebruikt als menselijke pionnen door
  wrede coyotes en meedogenloze bendes. Een op de drie vrouwen wordt seksueel mishandeld
  op de gevaarlijke tocht door Mexico. Vrouwen en kinderen zijn verreweg de
  grootste slachtoffers van ons kapotte systeem.

  Dit is de tragische realiteit van illegale immigratie aan onze zuidgrens.
  Dit is de cyclus van menselijk lijden waarvan ik vastbesloten ben om te eindigen.

  Mijn regering heeft het Congres een gedetailleerd voorstel voorgelegd om
  de grens te beveiligen en de criminele bendes, drugssmokkelaars en
  mensenhandelaars te stoppen. Het is een enorm probleem. Ons voorstel is
  ontwikkeld door professionals op het gebied van wetshandhaving en
  grensagenten bij het ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Dit zijn de
  middelen die ze hebben gevraagd om hun missie naar behoren uit te voeren
  en Amerika veilig te houden.
  In feite veiliger dan ooit tevoren

  Het voorstel van Homeland Security bevat geavanceerde technologie voor het
  detecteren van drugs, wapens, illegale smokkelwaar en vele andere dingen.
  We hebben meer agenten, immigratie-rechters en beddenruimte gevraagd om de
  sterke toename van onwettige migratie, aangewakkerd door onze zeer sterke economie,
  te verwerken. Ons plan bevat ook een dringend verzoek om humanitaire hulp en medische ondersteuning

  Verder hebben we het Congres gevraagd om veiligheidslacunes aan de grens te dichten,
  zodat illegale immigrantenkinderen veilig en op humane wijze naar huis
  kunnen worden teruggebracht.

  Ten slotte hebben rechtshandhavingsprofessionals als onderdeel van een algehele
  benadering van grensbeveiliging 5,7 miljard dollar gevraagd voor een fysieke
  belemmering. Op verzoek van de Democraten zal het eerder een stalen barrière zijn
  dan een betonnen muur. Deze barrière is absoluut cruciaal voor grensbeveiliging.
  Het is ook wat onze professionals aan de grens willen en nodig hebben.
  Dit is gewoon gezond verstand.

  De grensmuur zou zichzelf snel terugbetalen. De kosten van illegale drugs
  bedragen meer dan $ 500 miljard per jaar – veel meer dan de $ 5,7 miljard
  die we van het Congres hebben gevraagd. De muur zal ook indirect worden betaald
  door de geweldige nieuwe handelsovereenkomst die we met Mexico hebben gesloten.

  Senator Chuck Schumer – die je later vanavond zult horen – heeft herhaaldelijk een
  fysieke barrière gesteund in het verleden, samen met vele andere Democraten.
  Ze veranderden van gedachte nadat ik tot president was gekozen.

  Democraten in het Congres hebben geweigerd de crisis te erkennen. En ze hebben
  geweigerd om onze dappere grensagenten de tools te bieden die ze hard nodig hebben
  om onze families en onze natie te beschermen.

  De federale overheid blijft om één reden en slechts één reden gesloten:
  omdat Democraten de grensbeveiliging niet zullen financieren.
  Mijn administratie doet er alles aan om diegenen te helpen die getroffen zijn door
  de situatie. Maar de enige oplossing is dat de Democraten een uitgavenrekening
  aannemen die onze grenzen verdedigt en de overheid opnieuw opent.

  Deze situatie kan worden opgelost in een vergadering van 45 minuten. Ik heb morgen het
  Congresleiderschap uitgenodigd bij het Witte Huis om dit voor elkaar te krijgen.
  Hopelijk kunnen we boven partijdige politiek uitstijgen om de nationale veiligheid te ondersteunen

  Sommigen hebben gesuggereerd dat een barrière immoreel is. Waarom bouwen
  rijke politici muren, hekken en poorten rondom hun huis? Ze bouwen geen
  muren omdat ze de mensen aan de buitenkant haten, maar omdat ze de mensen
  van binnen lief hebben. Het enige dat immoreel is, is dat de politici niets
  doen en blijven toestaan ​​dat meer onschuldige mensen zo vreselijk het slachtoffer.

  Het hart van Amerika brak de dag na Kerstmis toen een jonge politieagent in
  Californië in koelen bloede woest werd vermoord door een illegale buitenaards
  wezen, die net de grens overkwam. Het leven van een Amerikaanse
  held werd gestolen door iemand die niet het recht had om in ons land te zijn.

  Dag na dag worden kostbare levens gekapt door degenen die onze grenzen hebben
  geschonden. In Californië werd een veteraan van de Luchtmacht verkracht,
  vermoord en met een hamer doodgeslagen door een illegale alien met een lange
  criminele geschiedenis. In Georgië werd onlangs een illegaal persoon
  beschuldigd van moord voor het doden, onthoofden en ontmantelen van zijn buurman.
  In Maryland werden MS-13 bendeleden die in de Verenigde Staten aankwamen als
  niet-begeleide minderjarigen gearresteerd en vorig jaar aangeklaagd nadat ze
  op wrede wijze een 16-jarig meisje hadden neergestoken en geslagen.

  In de afgelopen jaren heb ik tientallen families ontmoet waarvan de dierbaren door
  illegale immigratie zijn gestolen. Ik heb de handen van de huilende moeders
  vastgehouden en de verdrietige vaders omhelsd. Zo jammer. Zo verschrikkelijk.
  Ik zal nooit de pijn in hun ogen vergeten, het beven in hun stemmen en
  het verdriet dat hun zielen aangrijpt

  Hoeveel Amerikaans bloed moeten we nog kwijt voordat het Congres zijn werk doet?

  Aan degenen die weigeren een compromis te sluiten in naam van de grensbeveiliging,
  zou ik vragen: stel je voor dat het je kind was, je man of je vrouw wiens leven
  zo wreed verbrijzeld en totaal gebroken was?
  Aan elk Congreslid: geef een wetsvoorstel dat deze crisis beëindigt.
  Aan elke burger: bel het congres en zeg hen om eindelijk, na al die decennia,
  onze grens veilig te stellen

  Dit is een keuze tussen goed en kwaad, gerechtigheid en onrecht. Dit gaat
  over de vraag of we onze heilige plicht vervullen tegenover de Amerikaanse burgers die we dienen.

  Toen ik de eed van het ambt aanvaardde, zwoer ik om ons land te beschermen.
  En dat is wat ik altijd zal doen, dus help me God.
  Dank u wel en goede nacht

  Vraag me af welke eed Rutte en zijn vriendjes hebben afgelegd ,
  maar zeker niet voor het beschermen van het Nederlandse volk.

  Like

   
 25. Madeloes

  januari 11, 2019 at 6:26 pm

  Something strange is going on at the top of the world. Earth’s north magnetic pole has been skittering away from Canada and towards Siberia, driven by liquid iron sloshing within the planet’s core. The magnetic pole is moving so quickly that it has forced the world’s geomagnetism experts into a rare move.

  Like

   
 26. yvonne

  januari 13, 2019 at 4:07 pm

  https://www.ellaster.nl/2019/01/12/de-ware-reden-van-de-amerikaanse-muur-en-shutdown/

  President Trump heeft in een aantal recente persconferenties een boekje open gedaan waarom de Amerikaanse muur er moet en zal komen. De mainstream media verzuimt om de werkelijke reden te melden. Trump’s onthullingen zijn onderdeel van de strijd tegen de Deep State en ontmaskeren daarmee hun ware motieven.

  Door Trump’s beleid zouden kinderen onterecht gescheiden worden van hun ‘ouders’ en in sommige gevallen sterven. Wat ze er vergeten bij te vertellen is dat veel van die kinderen helemaal niet met hun ouders reizen. Deze kinderen zijn ontvoerd door mensensmokkelaars en arriveren zwaar verwaarloosd aan de Amerikaanse grens. De grensbewaking scheidt deze kinderen van hun volwassen begeleiders om vast te kunnen stellen of het wel hun ouders zijn, of dat ze slachtoffer zijn van mensensmokkel. Maar het blijft dweilen met de kraan open en daarom moet de grens dicht.

  De ware noodzaak voor de Amerikaanse muur

  In zijn toespraak die president Trump de afgelopen week in de Oval Office hield, windt hij er geen doekjes om. Hij vertelt het Amerikaanse publiek waarom de muur er moet komen. Juist om te voorkomen dat er nog meer kinderen misbruikt worden. De muur draait de kraan dicht van de lucratieve business die mensenhandel heet.

  De waarheid doet zeer…

  Like

   
 27. yvonne

  januari 14, 2019 at 8:15 pm

  Voor iedereen die niet in Q geloven , heb ik hier een hele mooie uitleg over de Q site en over Q , Er staan meerdere artikelen in , die je kan lezen en daardoor een goed beeld krijgt ,van wat er echt gaande is .Ik zou zeggen ? LEZEN en gebruik je eigen hersens om na te gaan of dit kan…Zelf nadenken dus , en dat is ook precies wat de Q drops betekenen..en wat Q wil dat iedereen doet..
  Ik volg dit nu al tig maanden en het verhaal wat ik hier lees is 100% correct.

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/en-als-q-en-het-grote-ontwaken-echt-zijn/

  Onderstaand vind je de vertaling van een artikel van Robert Patrick Lewis, oorlogsveteraan en commando/groene baret. Ondernemer en auteur. Oprichter van de website Heroes Media Group (HIER) We plaatsen dit artikel omdat we geloven, dat de ontwikkelingen rondom de ‘Q’-identiteit een enorme vlucht heeft genomen. Dit weekend komen van diverse kanten zéér heftige berichten op het net, die aangeven dat het gevecht áchter de schermen menens is geworden..!

  Like

   
 28. Treowd

  januari 16, 2019 at 1:02 pm

  Wederom opmerkelijk hoe de aansturende luciferianen elkaar in de media tekens geven en daaruit op te merken een script volgen volgens plan. Het is al een aantal jaren geleden en er zijn duidelijke aanwijzingen richting een script al vanaf 2001 (Tom Dasshle speech 1 dag na de aanslagen) en the freedom stone ceremony e.d maar dit alles is ook te verbinden aan climate change …

  Zie hoe John Kerry hier als een voorbeeldige luciferiaan zgn de creatie wenst te beschermen (omgekeerd is de waarheid het is nl. een satanische leugen bij nader onderzoek ter agenda 21 vorming nu 2030 richting totale controle over de mensheid) waarbij hij een inverse triple six laat zien en dus een voor occulte handlagers handgebaar maakt precies op het moment dat hij our duty aka het is onze plicht uitspreekt……Opmerkelijke duivels ingegeven timing?
  There is a spiritual war going on by wicked men in high places !

  John Kerry: GOD wants us to fight “Climate Change”

  Like

   
  • Treowd

   januari 16, 2019 at 1:12 pm

   Excuus het was wat rommelig moest zijn:

   waarbij hij een inverse triple six laat zien een 666 teken dus een voor occulte handlangers satanisch handgebaar ( op het tijdstip 1:08 ) maakt precies op het moment dat hij het is our duty – het is onze plicht uitspreekt….

   Like

    
 29. Treowd

  januari 16, 2019 at 1:48 pm

   
 30. Treowd

  januari 16, 2019 at 2:33 pm

  Mark Passio – The Matrix Trilogy Decoded

  Mark decodes the spiritual allegory of The Matrix movie trilogy.
  Een allegory is een verhaalijn , afbeelding , of gedicht dat morele of politieke verwijzingen in zich draagt maar meerlagend is en via meerdere interpretaties uitlegbaar kan zijn. Kan b.v gebruikt worden in films om occulte verhaallijnen in plain sight dus openlijk te verbergen en waarvan b.v. slechts de ingewijden of ‘wakkeren’ de dubbelledige boodschap kunnen doorzien….
  De matrix verhaallijn laat precies de huidige verhoudingen zien waarin we nu als mensheid verkeren ten opzichte van het huidige systeem. Een echte aanrader!

  Like

   
  • Sophietje

   januari 16, 2019 at 9:15 pm

   Ga jouw video later even bekijken, ik heb er toevallig een die er op aansluit waar het jouw initiatie opmerking betreft, bedenk wel dat wat zij als initiatie geven niet de juiste en zuivere is. Wij krijgen via de media enkel een laag ervan, de laagste.
   Ook waar het esotherische kennis aangaat, deze wordt nu misbruikt meer als mk ultra programmering, in de duistere vorm.
   Initieering is niet alleen kennis krijgen van symboliek, maar ook geleefde kennis herkennen.
   Het pas zou ons juist hoger moeten tillen echter kan dat alleen als je inzicht verwerfd door de tragiek in hoogtes van het bestaan. Kennis van zaken breng nog geen wijsheid.
   Deze video laat zien hoe de tijd vd selfie regeert en nu gecombineerd wordt met zelfzuchtig beheksen. Alleen een onvolwassen of halfvolwassen ziel neemt vrij wil af middels beheksing. Het boomerang effect wordt hen niet meegegeven. Al wat je doet komt bij je terug.
   Wanneer gaan wij ze liefde leren?

   Like

    
   • Treowd

    januari 17, 2019 at 2:45 pm

    Dank je Sophietje voor het delen , ga het bekijken ….

    Like

     
   • Treowd

    januari 17, 2019 at 3:10 pm

    Dank je voor het delen Sophietje , ga het bekijken..

    Like

     
    • Treowd

     januari 18, 2019 at 12:54 am

     Ow okay ja klopt, 1 van de reacties was weggevallen…. in het niets…….ging zeer snel deze vond het vreemd, maar het is door de jaren heen al wat vaker voorgekomen (iets langzamer dat wel.. ) en die kwamen niet altijd terug, dus dacht even opnieuw typen…. :-)
     Maar heb het gekeken Sophietje , bevestigend , inhoudelijk soms creepy en nee ook voor mij geen materiaal waar ik naar uit ga kijken zoals de aangehaalde gruwelijke filmscenes e.d. goed dat men de beelden niet toegevoegd heeft het is me zo duidelijk genoeg…crazy world….

     Like

      
 31. Treowd

  januari 16, 2019 at 2:42 pm

  Een teaser?

  The Hidden Story Behind The Matrix – Do We Live in The Matrix?

  Like

   
 32. Madeloes

  januari 16, 2019 at 7:12 pm

  positieve energie doet zo veel meer :) geweldig om te zien dat er door metingen van de schumann resonance we kunnen waarnemen dat er energy waves zijn. Uiteraard zal het lichaam hierop reageren. Op dit moment kortademigheid/hartritme stoornissen, veel slijm, opschoning van darmen en nieren, warmte en koude ervaringen. O.a. te zien op;

  http://www.vlf.it/cumiana/livedata.html

  Like

   
 33. nan

  januari 17, 2019 at 4:18 pm

  Damens en heren er klopt iets niet.
  Mijn naam is blijkbaar veranderd. Door wie?????? En Hoe?????????????????? En waarom!
  Wil diegene die dit doet. Er van afblijven AUB.

  Like

   
 34. nan

  januari 17, 2019 at 4:21 pm

  Dames en heren er is iets vreemd aan de hand. Iets of iemand heeft mijn naam veranderd en in bezit?????
  Wil diegene AUB er van af blijven.
  Waarom, hoe, en waarvoor.

  Like

   
 35. nan

  januari 17, 2019 at 4:26 pm

  Blijf met je poten van mijn naam af. Het is nu weer veranderd in nan. Ik kwam op deze site, en er stond van op i.p.v nan.
  En nee ik ben en was niet gek geworden.

  Like

   
  • Sophietje

   januari 18, 2019 at 12:09 am

   Misschien was er even een hackertje aan het spelen. Of, je had je bril niet op ? ;) het is nu iig nan.:)

   Like

    
 36. Treowd

  januari 19, 2019 at 12:09 pm

  Like

   
 37. Treowd

  januari 19, 2019 at 12:25 pm

  Zie de onderstaande aangehaalde quote van Garnett in het volgende “daglicht” :
  “antisocial behavior is a trait of intelligence in a world of conformists” – Nikola Tesla
  Garnett Silk was een opkomende reggaezanger met een ongeloofelijke spirituele kracht in zijn songsteksten en zijn stemgeluid is fenomenaal , ook deze prophet is vroeg om het leven gebracht juist vanwege de vrees voor deze spirituele krachtigheid……

  Een profetische uitspraak van hem vanuit een interview…..

  “In order to be wise in this time…. you have to be mad
  so I’m happy to be mad” – Ganett Silk

  Red natty dread – Garnett Silk

  Like

   
  • Treowd

   januari 19, 2019 at 1:41 pm

   Mijn excuus heb een fout gemaakt in de quote, in de context waarin het naar voren gebracht is klopt het wel (vanwege de van te voren aangehaalde quote van N. Tesla..) maar de quote op zich is niet volledig…
   “In order to be wise in this time…. you have to be mad to the majority, so I’m happy to be mad” – Garnett Silk

   Like

    
 38. nan

  januari 21, 2019 at 4:08 pm

  anshoornweg.nl/blog/ De tijd is rijp 19 januarie

  Like

   
 39. Treowd

  januari 23, 2019 at 2:34 pm

  U.S. Law Allows Testing of Chemicals and Biological Agents on “Civilian Population”
  http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=45#Post45

  Like

   
 40. Treowd

  januari 23, 2019 at 2:42 pm

  Chemtrails an introduction….
  https://educate-yourself.org/ct/

  Like

   
 41. yvonne

  januari 27, 2019 at 4:26 pm

  O Oeps NOS meld dit niet?

  BREAKING: UK paper pays damages to First Lady Melania Trump over false report..

  http://redstatewatcher.com/article.asp?id=146663

  De leugens van dit soort media….

  Like

   
 42. Treowd

  januari 28, 2019 at 9:33 pm

  Media propaganda on Venezuela and Nicaragua, with Abby Martin

  https://tinyurl.com/y7zck5le

  Like

   
 43. nan

  januari 29, 2019 at 5:59 pm

  Mijn eerste vraag is: Hoe heeft Trump kunnen winnen. Met een Deep State , die Deep Sate is. Die vraag is ‘voor; mijn nog niet beantwoord. Als spreek woordelijk Deep State.Ondanks Q. Met zijn eigen, oeps systeem verhaal. Dan hebben we nog Cobra, Benjamin F, Thomas W., Ans van Hoorn. Ieder met hun eigen berichten. Die wazig zijn. En is dat zo? Ja. Volgens de de H.R 25 is nu ingediend. Maar duurt 2jaar volgens dat het aanwezig is, Uit gediept volgens de regerls aldus thomas W, van vandaag Ella ster. Oke een regel/wettelijk die kunnen zij (tegen ons ) die rechtk veranderen. Qua regels.Maar als zij iets nodig hebben is het zo voor elkaar.Tomas W spreekt niet over vrije elktrisiteit, Ans ook niet. TANK van manna ook niet,net zo min benjamin F. en of Trump. Ooooo ik schrijf over dat studenten geen (e.v.t) lening hoeven te sluiten????? Ahoeg, hoe zit het met de ouders er van? Meer bestedings uitgave ruimte. Ouh, lul wat. Hoe bedoel u dat, meer economiesie ruimte/groei. Ter behoeve van wie of met? Ik hoe geen groei, wel mede mens,, in vrijheid.. Verwijderd van de opgelechte plicht/vrije denken.. Hoe veel Cobra’s wens denk qua meditatie heeft hij nog nodig? Na een aantal jaar.Nog zoveel jaar? Oooeee media. ach alles wettelijk. Mijn tweede vraag (toen ik Irma ontdekte) was hoe zit het met contracten en anderen daarin qua verhoudeningen. Ach we weten niet hoe of wat, want ook maar een hoax.

  Like

   
  • yvonne

   januari 30, 2019 at 5:14 pm

   @nan
   Ga eens echt lezen nan , ik heb meerdere linken met een complete uitleg over Q en ook over President Trump hier neergezet…Ik zet er nu nog een neer….De Deepstate kan je ook lezen als Globalisten of de satan club waar Merkel Macron en Rutte de EU dus aan toebehoren en hoe ze dat doen staat in in volgende link uitgebreid toegelicht…President Trump is aan de macht gekomen door echte verkiezingen te winnen..weet je de POLLS nog? alles stond op hilary haar naam , maar er werd toezicht uitgeoefend over de echte stemmen en de antichrist verloor..Denk eens goed na , waarom een Le Pen Of wilders altijd hoog in de Polls staan , maar nooit winnen , maar wel kleine clubjes zoals VVD en D66 ,Groen links die dan ineens een grote club zijn in een aantal dagen….Denk je nou echt dat er in Nederland en elders eerlijke verkiezingen zijn ?
   Heb je wel eens van een countercoup gehoord? Ze (Deepstate kun je ook lezen als EU , CIA.Banken Soros , Rothschild , Vaticaan ) De toren van Babel staat niet voor niets herbouwd in Brussel , deze club doet dit al vanuit de middeleeuwen , Jezus Christus is niet voor niets vermoord , en ook Kennedy en Pim Fortuijn niet… Hopelijk heb ik je een beetje geholpen.

   Like

    
   • Treowd

    januari 31, 2019 at 10:14 am

    Voor hen die twijfels hebben aan welke zijde de presedent van Amerika staat, omdat het q verhaaltje zo geloofwaardig zou kunnen zijn …
    Onderbouwing: Een president zou toch zeker wel op de hoogte moeten zijn van de bewegingen van een president van een ander land, hij heeft genoeg bronnen tot beschikking om waarheid te achterhalen
    Dismantling media propaganda on Venezuela and Nicaragua, with Abby Martin https://www.youtube.com/watch?v=fOhGCNLB3mo

    Like

     
    • Treowd

     januari 31, 2019 at 10:15 am

     President Trump Signs Executive Order Putting New Sanctions On Venezuela!

     Like

      
     • Treowd

      januari 31, 2019 at 10:19 am

      Abby Martin: US sanctions penalize Venezuelan people for voting & electing ‘wrong’ candidate

      Like

       
   • nan

    januari 31, 2019 at 6:13 pm

    @Yvonne
    Ik lees/volg al een jaar neonrevolt met zijn blog qua q. Q zelf, zijn,berichten. met ander manse verduidelijking. Ik lees The left,, the constratiefhouse qua uitleg. Ik volg James Wood, seruis rnet humor,De gedachtenvoer. Volgde zelfs 8chat.En anderen. En ik volg nog. Volg een Lisa in Amerika. AIM. Yvonne, wat wil je nog meer dat ik volg en lees?
    Je schrijft: door echte verkiezingen te winnen. Er komt naar buiten via Tom F, dat Californie zijn illigale stemmen moest opschonen,Maar was blijkbaar al twee jaar terug? Dat zij het moesten opschonen? Wat is waarheid, dat is er niet. Een spel, helaas. 3D spellen, volgens mijn 4D spellen, samen met de rest. Want mensheid. moet in slaap blijven, volgens de vertelling.
    helaas nogmaals: Cobra, Benjamin, Q, neon, 8chat, schrijven het zelf. Ze onderzoeken, maar moeten hun mond houden!? Ze mogen wat? Ach lang e.v.t lange slapers. Ik wil nogmaals zeggen dat ik geen Engels versta.Dus die beperking hou ik. Wellicht ten nadele.
    Waar draait het uit eindelijk om? Om geven en nemen? Ontdenk
    Ik kan wel de mesase van thrump volgen, maar doe het niet.Ze hebben het alle maal bedacht hoe het moest/e.v.t verlopen om duidelijk te maken. Maar hebben zelf… Thrump is een buiten gespeeld poppetje, als mesage.. Maar goed mensheid mag nog steeds waKKER WORDEN. ondanks dat zij er (quamisbruik qua vertelling, er zelf in zitten) Wie volgt en ondek ik zelf

    Dank aan reacties van anderen.
    Yvonne kan jij mijn vertellen, waarom EU/Europa het laatst, BUITEN de schrijven van wat waarheid is komt? Als al dat bekent is, ach ja wakker worden niet? Wat is e.v.t de oprechte e.v.t diee dat Nederland gecanteerdt wordt, om hun beleid uit te voeren? Aan de mensheid in Nederland. Welke politieke persoon zou ik mijn stem willen geven? Om in …………….; te komen?

    Like

     
    • yvonne

     februari 1, 2019 at 4:19 pm

     @nan
     Ik heb heel bewust nederlandse websites gezocht over dat Q gedoe , juist voor degenen die het engels niet goed beheren…En natuurlijk moet je ook de andere kant lezen…Ga af op je innerlijke gevoel , die verteld je precies wat je weten moet , iedereen bezit dat…En verder logisch nadenken..Vraag aan jezelf ..Kan dat ? Heb ik daar bewijs van gezien?. .Voorbeelden genoeg..
     medicijnen , griepprik , chemtrails etc et….En over President Trump kan ik heel duidelijk zijn…Alles wat hij de Amerikanen (alle , dus ook de getinte of andere Amerikanen) heeft beloofd is hij allang nagekomen en is uitgevoerd , Er loopt nog een heleboel.. Dat is even andere koek dan je volk voorliegen en een draai van 180 graden maken bij de beloftes van Rutte en vele anderen , ook de EU…Nederland word niet gechanteerd , maar het nederlandse volk wel…De onderdrukking is allang bezig…Rutte wordt op geen enkel punt gechanteerd , hij is de antichrist van nederland , net als Merkel , Macron en nog wat anderen , Als je dat niet kan zien ?…..En de EU is Europa niet..EU is illegaal , met een dictator die zich president durft te noemen? EU is geen land maar een organisatie.. die doet alsof ze net als President Trump president zijn over die 28 landen….En wie is daar de baas? Duitsland en nu ook Frankrijk een figuur die zichzelf heeft uitgeroepen tot Zonnekoning? Ik zou zeggen ga door met onderzoeken , maar gebruik je innerlijke gevoel erbij…groetjes Yvonne..

     Like

      
     • nan

      februari 15, 2019 at 5:51 pm

      @ Yvonne
      Goed Nederland word niet gechanteerd, maar volgt wel iets! En is dus een soort 1 man dracht houding? Via oude ? wat .Koningshuis ondertekend volgens B F voor wat? Voor betere wereld? Vertel mij hoe en wat voor manier de witte hoeden, hun toelomst zien en willen ervaren. Van waar zij nu mee bezig zijn. qua de slapende.Er was dus weinig 5 voor 12 en 5 over 12. Want slapende. Weet jij, oprechte vraag dat? Waar “wij” naar toe mogen?.Via de witten hoeden, Die blijkbaar niet in Nederland hiushouden?
      Een oprechte reactie

      Like

       
  • Madeloes

   januari 30, 2019 at 6:58 pm

   @ lieve Nan

   wat ik bij je voel :) vergeef me als het niet zo is ;) probeer het te bekijken met een ‘helicopter’ view of te wel van een afstand met je hooggevoeligheid (HSP) Een ieder speelt ‘zijn spel’ maar wat is waarheid voor jezelf. Jouw waarheid zit in jezelf. Misschien wil je net zo als ik :) graag dat deze ‘wereld/universum/al wat is’ een eerlijk/oprecht/liefdevol en vul maar aan :) is. In welke frequentie/dimensie/vul maar aan, waar je jezelf plaatst bepaal jezelf. M.i. Alles heeft hier een rol te vervullen en ieder op zijn eigen wijze. Zullen we creëren en vertrouwen dat het mogelijk is en uitstralen dat al hetgeen wij wensen in liefde gaat gebeuren :)

   lieve groet

   Like

    
  • Sophietje

   januari 31, 2019 at 10:34 am

   Dank voor jouw alertheid Nan.
   Die bewustwording zal alleen maar groeien. In de tussentijd nemen we verantwoordelijk heid waar we dat kunnen. Hoewel in elk van de comments een stukje waarheid zit, geloof ik niet in wegkijken van wat je ziet. We zijn hier ons te ontwikkelen en al wat er gaande is maakt daar deel van uit.
   Daar komt ontwikkeling van het zelf en verantwoordelijkheid voor het zelf en de anderen nemen als onderdeel in voor.
   Je doet het goed nan. De oplossingen komen ook.

   Like

    
 44. yvonne

  januari 30, 2019 at 4:55 pm

  http://finalwakeupcall.info/blog/2019/01/30/q-fenomeen-voor-meer-bewustzijn/

  Twee verschillende regeringen gelijktijdig aan het bewind

  De schoonmaak van het moeras

  Slapende massa vertraagt het Plan

  Het Plan toegelicht

  Hopelijk zullen de geleverde achtergrondfeiten het bewustzijn van lezers vergroten en een inspiratie zijn eerst het nieuws te onderzoeken, en onderscheid maken door negatieve informatie over President Trump, de patriotten en Q-Anon te negeren. Wees positief en blij, dat er eindelijk na tienduizenden jaren goedwillende mensen zijn opgestaan die ons uit de schuldslavernij gaan bevrijden. Het zal een betere wereld worden voor ons allemaal. Helaas willen te veel mensen de waarheid niet horen! Het beste dat je kunt doen, is jezelf informeren door noodzakelijk onderzoek te verrichten. Een goede gids met gedetailleerde uitleg en talloze links voor diepergaand onderzoek, is hier te vinden. Deel deze informatie met iedereen die in jouw omgeving wel wakker is, of kan worden. Des te eerder zijn we allemaal bevrijd. Voorlopig zijn de slapers nog het grootste obstakel voor het welslagen van deze geschiedkundige omwenteling

  Like

   
  • Treowd

   januari 31, 2019 at 10:32 am

   Attempted Coup in Venezuela with Abby Martin, Greg Wilpert, Paul Jay

   Like

    
  • Sophietje

   januari 31, 2019 at 10:48 am

   Ik vind wakker worden en dan dat gelijktrekken met het onvoorwaardelijk steunen van trump echt schandalig eigenlijk.
   Wake up, now obey?
   En dan ook nog de schuld op de massa schuiven ooooooh :S

   Als we iets hebben zouden moeten leren dan is dat alle informatie kritisch onderzoeken, van beide kanten en het onderscheidingvsvermogen laten groeien in objectiviteit.
   Overigens de info was al best breed gedeeld, toen de Trompet nog niet schalde. :)
   Bewijs mij even waar we nu staan met trump. De oorlog met iran staat voor de deur zijn wapenhandel onder peace and prosperity floreert als nimmer te voren hij is zelf voor marteling.
   Vertel mij maar niet welke redding wij kunnen verwachten van trump.

   Ik kijk wel naar de ruïnes, en wens dat de blinde volgers wakker worden. ♡

   Like

    
   • Treowd

    januari 31, 2019 at 11:34 am

    Het leiden , sturen van mensen kan ook plaats vinden door intelligente stuurders op openlijke aangewezen toegestane vrijwillige basis en sociale leefgewoonten kunnen nageleefd worden vanuit vrije keuze. Realistisch gezien en vanuit verantwoordelijkheids gevoel en respect richting anderen en zij die scheef wensen te gaan op respectabele manier rechtzetten is daarin een mogelijkheid naast dat de uitwerking de sociale groep dit zal afdwingen cultureel bepaald naast dat de Natuurlijke wetten hun werk zullen doen inherent aan gedrag, dat wat men zaait dat zal men oogsten….
    Natuurlijke orde…..
    Statism: The Most Dangerous Religion (feat. Larken Rose)

    Like

     
 45. Treowd

  januari 30, 2019 at 6:35 pm

  YouTube Tweaks Algorithm to Fight 9/11 Truthers, Flat Earthers, Miracle Cures
  https://www.thedailybeast.com/youtube-tweaks-algorithm-to-fight-911-truthers-flat-earthers-miracle-cures

  Like

   
 46. Treowd

  januari 31, 2019 at 12:21 pm

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: