RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

15.322 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:01 pm

  NOS nu 3 oud top politie lui ontslagen …..DAT WERD OOK EENS TIJD , word Nederland nu eindelijk opgeschoond..

  https://thekarskenstimes.com/weblog/item/693-aangifte-tegen-nos-marcel-gelauff-wegens-discriminatie-en-misbruik-van-overheidsgelden

  Aangifte tegen NOS & Marcel Gelauff wegens discriminatie en misbruik van overheidsgelden

  woensdag 27 februari 2019

  Marcel

  Op 27 februari 2019 heeft The Karskens Times aangifte gedaan tegen de Nederlandse Omroep Stichting en tegen hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws wegens discriminatie en misbruik van overheidsgelden vastgelegd in de volgende drie wetsartikelen:

  Aangifte

  1 -Overtreding van Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet. (Gelijke behandeling)

  2 -Overtreding van Artikel 137d juncto Artikel 137e Wetboek van Strafrecht, in samenhang met Artikel 1 en 2 Universele Rechten van de Mensen en Artikel 14 Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. (Verbod op discriminatie)

  3- Overtreding van Artikel 323a Wetboek van Strafrecht. (Misbruik overheidsgelden)

  aangifte

  Van de aangifte is proces-verbaal opgemaakt door bevoegde politiefunctionarissen van District Den Haag-Centrum op 27/02/2019 om 11.01 uur. Ik vertegenwoordiger ruim 100 andere benadeelden en ik heb verbalisanten verzocht om mij op de hoogte te houden van het verloop van de procedure.

  Voorgeschiedenis

  Rob Trip2

  Tussen eind september 2017 en begin februari 2019 heb ik voor de website The Karskens Times als gemiddelde kijker/lezer NOS Nieuws: het NOS Journaal, de website nos.nl, @ nos en NOS Teletekst gevolgd. In deze periode heb ik samen met mede-critici tientallen malen de NOS kunnen betrappen op discriminatie en andere berichtgeving die in strijd zijn met de Mediaw et. De missie en taken in deze wet stellen dat de NOS zich moet houden aan journalistieke ‘evenwichtigheid, zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, ongebondenheid, pluriformiteit en onbevooroordeeldheid’. De NOS blijft in gebreke waarmee is vastgesteld dat er sprake is van misbruik van overheidsgelden. De NOS Nieuwsdienst ontvangt jaarlijks zo’n 50 miljoen euro uit de algemene middelen.

  Als de definitie van nepnieuws luidt: desinformatie verhult als nieuws met als doel het beïnvloeden van de publieke opinie, dan voldoet de NOS berichtgeving daar ook aan, maar het verspreiden van nepnieuws is volgens de huidige Nederlandse wetgeving -nog- niet strafbaar.

  Mijn mening
  Hopelijk word dat snel gezien als een oorlog tegen eigen volk.
  Ik vind dit een grote MISDAAD tegen eigen volk. Het opruien van een
  volk om oorlogen te voeren.
  Haat kweken tegen andere rassen en een ECHTE gekozen President van de USA.
  Het volk voorliegen voor een crimineel politiek bestuur.,politie ,EU, mileu , zorg en veel meer andere zaken
  Dat zijn geen kleine dingetjes meer maar een voorop gesteld planmatig MISBRUIK van geld van het volk wat hij dus aanvalt.
  Ik zie dit als een OORLOGSDAAD.

   
 2. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:10 pm

  https://stichtingvaccinvrij.nl/hpv-vaccin-voor-jongens-hoe-groot-is-de-noodzaak-hoe-groot-zijn-de-belangen-hoe-groot-is-de-winst/

  Op 19 juni stuurt de gezondheidsraad een persbericht uit waarmee zij haar advies over het vaccineren van jongetjes met het HPV-vaccin wereldkundig maakt:

  “De Gezondheidsraad adviseert om behalve meisjes ook jongens te vaccineren tegen HPV via het Rijksvaccinatieprogramma. Daarnaast adviseert de raad een aanvullend programma op te zetten voor mensen tot en met 26 jaar die zich nog niet hebben laten vaccineren. Hiermee valt veel gezondheidswinst te halen. Dat schrijft de raad aan de staatssecretaris van VWS”.

  Wat is de reden? Is een HPV-vaccin voor jongetjes nodig? Werkt het? Is het veilig? Waarom is er een tijdelijke ‘HPV commissie’ opgericht, die nu weer is opgeheven? Hoeveel winst maakt Merck op het vaccineren van jongetjes? Worden we misleid? Met dit artikel hopen wij u aan het denken te zetten. (onderaan dit artikel zijn twee bijlages toegevoegd: ‘Kanker in cijfers’ en ‘Belangenverklaringen adviescommissie’)

  En dan zien we dit soort berichten van de staatspropaganda de NOS , Hij bedoeld te zeggen? Zoveel hebben ze met zijn allen gestolen van het volk.
  De zorg is overal geminimaliseerd of weggehaald , dus dit geld kan nooit besteed zijn aan het Nederlandse volk.zoals de NOS ons probeert voor te spiegelen.

  NOS Teletekst 105
  
  Nederland gaf 100 miljard voor zorg

  
   Nederland heeft vorig jaar voor het
  eerst 100 miljard euro uitgegeven aan
  zorg en welzijn.Dat is volgens het CBS
  een stijging van 3 miljard euro ten
  opzichte van 2017.

  Het gaat om zorgkosten in de brede zin
  van het woord;behalve medische zorg en
  de kosten van medicijnen worden daarbij
  ook kosten voor kinderopvang en welzijn
  meegerekend.

  De kostenstijging heeft te maken met de
  vergrijzing.Maar ook is de zorg een
  sector waarin moeilijker bespaard kan
  worden door automatisering.Het aantal
  werknemers in zorg en welzijn steeg ook
  met 38.000 ten opzichte van 2017.

   
 3. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:19 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/video-martin-bosma-pvv-communistisch-groenlinks-beknot-vrijheid-van-meningsuiting/

  Tijdens een debat met de minister van Binnenlandse Zaken, Kajsa Ollongren (D66), riep GroenLinks op om advertenties van politieke partijen te censureren. Zo zou een antwoord worden gevonden op het zomaar publiceren van politieke ideeën die GroenLinks niet aanstaan. De Kiesraad zou dan moeten bepalen of een advertentie geen nepnieuws bevat of onwelgevallige opinies.’Ik wil niet wakker worden in zo’n wereld’ reageerde Martin Bosma (PVV).

  Waarom verbied Bilderberger.Ollongren het NEPNIEUWS van de NOS niet?

   
 4. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:25 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/video-doorgedraaide-groenlinks-wethouder-gearresteerd-in-amsterdam/

  Hopelijk gaan we dit steeds meer zien ..GroenLinks , Denk , PVDA , VVDers enz enz We hebben te maken met een Maffia., dus wat mij betreft mogen ze ook zo behandeld worden .
  Ze stelen , liegen en maken voor hun vriendjes eigen wetten en banen niet te vergeten..

  Geen enkel Maffia figuur meer aan de macht laten komen , het is hoog tijd dat die Rutte vertrekt.
  En met vertrekken bedoel ik dus niet , zo maar opstappen en lekker doorgaan via dat andere maffia cicuit de EU. Ik denk eerder aan een mooi uniform (gevangenis pakje)

   
 5. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:33 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/fraude-hulpgeld-mali-brief-niet-openbaar/

  DEN HAAG – Met hulpgeld voor Mali is fraude gepleegd. Dat bevestigen bronnen in Den Haag. De Tweede Kamer wil erover debatteren, maar minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, foto) weigert een brief over de kwestie openbaar te maken.

  De Telegraaf

  Kamerleden hebben de brief waarin de fraude wordt gemeld, vertrouwelijk kunnen inzien. Over de inhoud ervan mogen zij echter niets zeggen in het openbaar. De PVV is het hier niet mee eens. Kamerlid Danai van Weerdenburg vraagt al vanaf maart om openbaarmaking, maar zelfs de reden waarom de brief wordt achtergehouden, meldde Kaag slechts in een afgeschermde krabbel. Ook de VVD zegt niet te kunnen plaatsen waarom de brief voorlopig vertrouwelijk moet blijven.

  Kaag is er ook zo 1 , miljoenen steeds naar Afrika en vooral om PRESIDENT TRUMP dwars te zitten

   
 6. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:41 pm

  Dit was een reactie op bovenstaand artikel

  Door gebrekkige controle verdween veel geld in de zakken van corrupte Malinezen.

  Het Bureau du Vérificateur General (BVG), een Malinese overheidsinstantie die corruptie bestrijdt, concludeerde dat in de periode 2008-2010 zeker twintig miljoen euro overheidsgeld werd verduisterd. Volgens de organisatie, die steekproeven uitvoert, was dit nog maar het topje van de ijsberg. In plaats van een onderzoek naar de misstanden, gaf Justitie in Mali opdracht om de directeur van de anti-corruptieorganisatie te arresteren.
  ….
  De IOB schrijft in het rapport uitdrukkelijk dat de controle op de besteding van hulpgeld in Mali onvoldoende was. Maar vrijwel geen enkele donor verbond consequenties aan de groeiende corruptie. Ze gingen gewoon door met het storten van geld. Daardoor stimuleerde ontwikkelingshulp corruptie en wanbeleid.
  ….
  Op bezoek in Nederland zei president Amadou Touré in 2011 doodleuk dat zijn regering meer ontwikkelingshulp nodig had om de problemen rondom de drugshandel op te lossen.
  ….

  https://vanderaa.wordpress.com/blog/ontwikkelingshulp-maakt-mali-kapot/

  paar andere reacties. (Waarom zat die Kaag op het Bilderberg feestje dit jaar?

  Wie benoemd er nou ook een moslima op een post zoals Kaag, die is totaal van het padje!

  Als haar vriendjes hun geld binnen hebben, dan mogen we meer weten.

  Is Kaag een hogere macht dan de 2e Kamer?
  2e Kamer zou tanden kunnen laten zien!

  Als zij haar bek optrekt, komt er al een leugen uit. Zij is echt een moslimvriendje.

  De brief wil ze niet openbaar maken.
  Dan rijst de vraag wie heeft het meest geprofiteerd van deze fraude.
  Laat Ik dan maar op voorhand zeggen dat zal blijken dat de fraudeur zich in eigen kring bevindt en dus de hand boven zijn frauduleuze kop gehouden moet worden.
  Barst waar kennen we dat toch van???

  Bijzonder, ik heb een proefabonnement op het AD en daar werd hier met geen letter over gerept, de censuur van Kaag gaat kennelijk verder dan je denkt !

  Kaag is een idealistische gek die in Iran de deal in stand wil houden die Hussein Obama met de mullah’s maakte. Dat de overeenkomst puur landverraad was interesseert Kaag niet wat niet verwonderlijk is want zij is met een crimineel getrouwd en haar grote voorbeeld is terrorist en moordenaar Arafat

   
 7. yvonne

  juni 21, 2019 at 1:50 pm

  Toen dit begon (President Trump = pro life) was Kaag meteen de eerste die miljoenen belastingeld naar Afrika bracht? O en dat brengt de NOS dus nooit in het nieuws.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/9th-us-circuit-court-sides-with-trump-says-president-can-defund-planned-parenthood-almost-60-million-a-year/

  9th US Circuit Court Sides with Trump – Says President Can Defund Planned Parenthood, Almost $60 Million a Year

   
 8. yvonne

  juni 21, 2019 at 2:49 pm

  GOED NIEUWS

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/21/uk-backed-eu-plan-make-bloc-carbon-neutral-2050-blocked/

  Ahead of a UN meeting in the fall, the proposal was relegated to a non-binding footnote in the final statement of Thursday’s summit of EU leaders in Brussels.

  “For a large majority of Member States, climate neutrality must be achieved by 2050,” the footnote read.

  However, for the change in approach to become an official target, all 28 EU countries need to back the change

  Because we refused to weaken the text,” he said. In the end though, no unanimity could be found.

  Environmental group Greenpeace said European leaders blew the chance to agree a deal and called on the EU to organize an emergency meeting before the U.N. summit in New York in September.

  “This is a black day for climate protection in Europe,” said Greenpeace spokesman Stefan Krug. “A small number of eastern European countries prevented Europe’s impasse on climate protection from being broken

   
 9. Treowd

  juni 21, 2019 at 5:22 pm

  Belgische arts dr. Kris Gaublomme is als auteur van het boek Vaccinaties en Het Immuunsysteem kapotgeschreven door de media en aangeklaagd door de zeer mogelijk op occulte wijze erachter wakende belangenverstrengelde farma lobby. En ja bij aanklagen en doodschrijven rollen de persen roodgloeiend, maar bij onschuld zwijgt men ….schuldig….veelzeggend…

  Exerpt; Slotconclusie:

  Dr. Ide en andere prominente figuren in België hebben getracht om deze arts het zwijgen op te leggen, door te suggereren dat hij fysiek en psychisch niet instaat zou zijn om zijn beroep uit te oefenen, en daarmee te trachten zijn medische licentie af te pakken. Het is niet gelukt. De grote winnaar op 17 mei is de vrije meningsuiting in België. Kris Gaublomme, en elke andere arts mogen hun twijfels en mening uiten over vaccineren. En dat is een hoopvolle stap in de richting van het erkennen en bespreekbaar maken van vaccinatieschade, en het behoud van het recht op een vrije keuze om wel of niet te vaccineren.

  De pers zwijgt, wij spreken…

  https://stichtingvaccinvrij.nl/belgische-arts-kris-gaublomme-is-vrijgesproken-en-de-media-zijn-bevooroordeeld/

   
 10. yvonne

  juni 21, 2019 at 7:47 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/21/buienradar-nota-bene/

  Dood en doodmoe word je ervan, de vermeende ‘klimaatverandering’! Wat 40, 50, 60 jaar geleden heel gewoon was, ligt heden ten dage aan de volledig uit de dollarduim gezogen ‘klimaatverandering’

  Maar wat weten Jessetje Klaver, Robje Jetten en die domme blonde napapegaaitrut Nicolien Kroon van buienradar nu eenmaal van hoe het vroeger was?! Nicolien Kroon…

  PAAR REACTIES

  Prachtige woede uitbarsting. Je hebt een landklimaat, een zeeklimaat, een tropisch klimaat, een subtropisch klimaat, een gematigd klimaat en een poolklimaat. Dus kinderen kies maar uit welk klimaat verandert. Kunnen die schoolmeesters echt geen beter inzicht verschaffen?

  Nee, want ze behoren tot die mietjes of de leugenachtige soci-club, die continu de zaak belazerd alleen maar voor de centen en de macht.

  klimaatveranderring is mooi afleidingsonderwerp om omvolking onder de steen te plaatsen
  Iedere dag zoveel honderden binnenstromende asieleisers is veel erger dan beetje minder regen of wat meer zon
  Trouwens de planeet kende heel veel klimaatveranderingen maar geen omvolkingen
  Zolang iedereen maar met klimaat bezig blijft–= ziet niemand de omvolking– tot het te laat is natuurlijk

  En een kleine aanvulling van mij..

  Nadat ik geklaagd had over de chemtrails en de straten die vol liggen met een soort vlekken die aan verfspatten doet denken , gebeurde er dit.
  Ontkennen natuurlijk van de gemeente , ze hadden er nooit over gehoord , maar ineens word er met schuurmachines de stoepen (dus niet de goot) en de tussenliggende steegjes geschuurd?

  Verder valt het me op dat er in mijn buurt ontzettend veel betrekkelijk jonge mensen dood gaan.
  Nog nooit eerder meegemaakt.
  Ook word er ineens vermeld dat er ineens zoveel dementen mensen zijn en ook op jonge leeftijd?

  In Vlissingen werd eerst het ziekenhuis totaal uitgekleed (twee directeuren stapte op Vlissingen en Goes), daarna werden er dure apparaten voor kanker besteld?? mmmmmm
  De echte zorg zoals een bevalling is weggehaald , maar de kankerindustrie werd geopend.
  Ineens hebben hier veel mensen allerlei soorten kankers?

  Zo zie je maar , waar een foute club in de gemeente zit gebeuren deze zaken , net als al die zogenaamde migranten waarvoor ze allemaal hun zakken aan het vullen zijn. (betaald per kop)

  Ik zie hier op mijn dorp nu precies hetzelfde gebeuren als 25 jaar terug in Amsterdam..
  Elk huis dat vrij komt daar kwam een surinamer of turk in. Wij noemde het een kakerlakkenplaag , de hele buurt was meteen verpest.. drugs , moord etc etc

  Nu doen ze het op de kleine dorpen door Nederland , Alleen zijn het nu turken en marokanen en wat anderen. O en ze worden rondgezeuld , Ze komen uit de steden naar een dorp met voorrang en huizen naast elkaar voor familie. (niet voor een nederlander dus) en met voorrang en de rest.

  DIT GEBEURT NU IN VLISSINGEN
  zelfs de ouderen die bijelkaar wonen hebben hier behoorlijk OVERLAST van. maar de gemeente doet niks. Ineens hebben we hier groepen turken die over straat lopen en autoos in de brand steken en winkels vernielen.

  En nooit staat er wat op de NOS hierover?

   
 11. yvonne

  juni 22, 2019 at 11:25 pm

  Een krantenartikel uit 1944
  Er is niks veranderd in Nederland.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/22/eindhoven-pegida-deja-vu/

  Paar reacties

  Helaas blijkt de geschiedenis zich te herhalen. Weliswaar nog niet massaal, maar dat is slechts een kwestie van tijd. De voortekenen ervan kunnen we al regelmatig uit de media vernemen

  Klinkt ons helemaal niet gek in de oren anno 2019, heulen en werken voor de vijand anti eigen bevolking.

  Goh. er is in al die jaren blijkbaar nog helemaal NIETS veranderd. Alles is hetzelfde.
  Als ik dit zo lees, lijkt het wel of ik in me dezelfde tijd bevind, alles komt overeen, elke beschrijving.

  Zo zeg, dat had inderdaad een bericht van vandaag kunnen zijn, als we al een EU leger hadden gehad. Stop de waanzin! Stem ze weg!!

  Artikel gelezen en helaas, het is in deze tijd, de tijd waarin we nu leven
  Klein groepje autochtone mensen waarvan er eentje een paar flyers in de hand heeft en er enkele aan belangstellenden uitreikt, daar tegenover een grotere groep allochtonen, buitenlandse kreten slakende en stenen gooiende criminelen…
  De politie komt opdraven en arresteert de vreedzame burgers en een paar nietsvermoedende journalisten die zich ook nog als zodanig identificeerden.
  De stenen gooiende fascistische islam aanhangers van allochtone komaf worden met rust gelaten.
  Tja, die verschrikkelijke tijden van weleer beginnen zich te herhalen….

   
 12. yvonne

  juni 23, 2019 at 7:40 pm

   
 13. Treowd

  juni 23, 2019 at 8:26 pm

  Declassified CIA Document Confirms Agenda for Weather Modification

   
  • Treowd

   juni 23, 2019 at 8:40 pm

   O ja, neem even de moeite om op de SHOW MORE letters te klikken
   daar zijn nog wat interessante linken onder aanwezig…

    
   • Treowd

    juni 24, 2019 at 9:21 pm

    Wat op dit moment lijkt te gebeuren is dat men via chemtrailing een soort van deken tussen de aarde en wat meer koelere gaslagen inlegt waardoor de warmte zich daaronder insluit en waardoor grote gebieden gewoonweg de kans niet krijgen om af te koelen…Morgenvroeg is er de Zon weer en die radieert de half gekoelde tot niet gekoelde onderste luchtlaagingen weer verder warm en dan gaat men mogelijk via de media aandikken dat het klimaat zo verschrikkelijk opwarmt, en we de heetste zomer ooit hebben….Dat terwijl men het zelf aan het veroorzaken is om hun handtekening problem, reaction, solution verder te kunnen toepassen ivm met de klimaatagenda…..

     
 14. Treowd

  juni 23, 2019 at 8:42 pm

   
 15. Treowd

  juni 23, 2019 at 9:19 pm

  Big Pharma, Forced Vaccinations, And Population Control

   
 16. Treowd

  juni 23, 2019 at 10:51 pm

  Een poging tot vooruitzicht over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren rondom Iran….
  Staat er werkelijk wat te gebeuren of is het pure afleiding van de verdere implementatie richting de agenda betreffende the internet of things? Of is het een langzame opbouw richting armageddon…?

   
 17. Treowd

  juni 24, 2019 at 10:33 pm

  Corbettreport Episode 358 – The 5G Dragnet

  TOM WHEELER: Yes, 5G will connect the internet of everything. If something can be connected, it will be connected in the 5G world. But with the predictions of hundreds of billions of microchips connected in products from pill bottles to plant waterers, you can be sure of only one thing: The biggest Internet of Things application has yet to be imagined. [. . .] Here’s the key: The interconnected world that we live in today is the result of decisions made a decade ago. The interconnected world of the future will be the result of decisions we must make today, and that is why 5G is a national priority.

   
 18. yvonne

  juni 25, 2019 at 3:11 pm

  OEPS De linkse kliek van Rutte is niet zo blij meer..NOS dikt de boel nog steeds aan met de MH17 leugens.
  Waarom zouden Frankrijk en Duitsland ineens weer een G8 willen (Rusland op zijn plek terug)
  Zouden er al harde bewijzen gepresenteerd zijn voor de leugens van Rutte en Timmermans?

  NOS Teletekst 127
  
  Stem Rusland terug in Raad Europa

  
   Rusland krijgt weer stemrecht in de
  Raad van Europa,de grootste Europese
  organisatie voor mensenrechten en voor
  democratie.Een resolutie daarvoor werd
  met overgrote meerderheid aangenomen.

  Rusland verloor zijn stemrecht na de
  annexatie van de Krim in 2014.Frankrijk
  en Duitsland wilden dat de Russen weer
  volledig mee zouden doen om de dialoog
  met het land op gang te houden.

  Niet iedereen is blij met de aangenomen
  resolutie.Oekraïne is fel tegen en ook
  in Nederland zijn er bezwaren.Zo is de
  Stichting Vliegramp MH17 tegen omdat
  Rusland nog altijd niet genoeg mee zou
  werken aan het MH17-onderzoek.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/06/25/klucht-mh17-3/

  Benieuwd wanneer de Maleisische minister-president op het matje moet komen. Zijn voorganger heeft immers iets getekend.

  De gecontroleerde pers is volledig in handen van de heersende klasse en onderdeel van de VOC 2.0

  In de Noordelijke Nederlanden zijn het drugskapitalisten en de erfgenamen van Dutroux die de touwtjes in handen hebben.

   
 19. yvonne

  juni 25, 2019 at 3:17 pm

  En dan deze grove oplichting ,,Nuon heeft pas bericht gestuurd dat ik voor het gemak even van 118,00 naar 134,00 per maand ga betalen voor deze klimaat HOAX
  Lees even wat ze terug gaan geven.

  Zo hebben ze dus miljarden gestolen via hun HOAX
  reken maar uit per klant van elk Nederlands huisgezin.
  En de NOS/ Ach die kan het echte nieuws niet vinden.

  NOS Teletekst 104
  
  Energierekening gaat netto omlaag

  
   Het kabinet wil gas duurder en stroom
  goedkoper maken.De energiebelasting op
  gas gaat tot 2026 met 10 cent omhoog en
  die op elektriciteit met 5 cent omlaag.
  Dat is een van de maatregelen uit het
  Klimaatakkoord,dat naar verwachting
  vrijdag wordt gepresenteerd,zeggen
  bronnen tegen de NOS.

  De verhoging van de gasprijs is minder
  dan eerder werd voorgesteld aan de
  klimaattafels,waar op 20 cent gekoerst
  werd.De totale energierekening voor een
  gemiddeld gezin wordt lager door een
  grotere energiebelastingvrijstelling.

  Het kabinet wil consumenten stimuleren
  eerder van het gas af te gaan.

   
 20. yvonne

  juni 25, 2019 at 9:02 pm

  NOS Teletekst 110
  
  Zaak-Wilders gaat door,geen wraking

  
   De ‘minder Marokkanen’-rechtszaak
  tegen PVV-leider Wilders gaat door.Het
  hof wees een verzoek van de advocaat
  van Wilders om uitstel af.

  Advocaat Knoops wilde vier getuigen
  horen,topambtenaren van het ministerie
  van Justitie,om “de onderste steen
  boven te krijgen”.Volgens Knoops is er
  bewijs dat oud-minister Opstelten druk
  heeft uitgeoefend op het OM om Wilders
  te vervolgen voor zijn uitspraak.

  Het hof zegt dat het eventueel horen
  van nieuwe getuigen behandeling van de
  zaak niet in de weg staat.Knoops vroeg
  direct na die beslissing een schorsing
  aan,maar Wilders wraakte het hof niet

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/25/openbaar-ministerie-wil-niet-dat-rechtszaak-geert-wilders-wordt-uitgesteld/#more-215485

  Paar reacties?

  Hoe meer men de boodschapper vader des vaderlands het zwijgen wil opleggen …hoe zichtbaarder de landveraders en de ondergang van Nederland wordt

  Het is toch bij de konijnen af.deze kutrechters.
  Heer Wilders wordt kaltgestellt.
  Die hele verdomde aangifte was georkestreerd van meet af aan.
  Toen had de laffe politie alle tijd van de wereld om aangiftes op te nemen.
  Vieze huichelaars.
  Spekman kwam er mee weg,Rob Oudkerk idem dito,Job Cohen ook.
  En wat te denken van die Joop Driessen??
  Mag allemaal.
  Maar barbertje moet en zal hangen.
  Die rechters zijn helemaal niet onafhankelijk!!

  volgende link gaat over deze zogenaamde rechters.

   
  • yvonne

   juni 25, 2019 at 9:06 pm

   @Yvonne

   De politieke partijen en de stemmen over deze rechters.,

   https://ejbron.wordpress.com/2019/06/25/duidelijk-35/

   paar reacties

   Maar dat bestaat toch allang hier.
   Elke rechter is zorgvuldig uitgezocht op het hebben van een politiek correcte mening en uit de gewenste partijen.
   Ze zullen er dan nooit eentje kiezen die sympathie voor de PVV heeft

   Nou ik ook, vind dat die meer als zijn best heeft gedaan voor die achterlijke klootzakken in Nederland. Het is een grof schandaal, we gaan ook de echte geschiedenis boekjes in als een vuil vies corrupt land.

   Het volk moet niet teveel te vertellen krijgen. Stel je voor er komen door het volk gekozen rechters. Dan liever rechters van de D66 persuasie

   ik meen me te herinneren dat er hier stemmen opgingen die het FDV een “goede tweede vonden”… (nba Geert Wilder’s) PVV
   Ik zou er zelfs geen nanoseconde over denken om de ijdeltuit’s partij (dat is die Baudet uiteraard) ook maar een stem te geven.
   Of Geert of niemand.
   DE verrader en ondergraver van rechts heeft bewezen dat hij en mainstream partijtje heeft gemaakt in no time doe de zak hangt waar de wind komt en die is TEGEN Geert.
   Wat een smerige rat die Baudet, platte leugenaar en maar velen in zijn val trappen, is zelfde kaliber als Farage goed redenaar maar beiden niet anti islam(ieten) en laat dat net bepalend worden voor onze toekomst

    
   • Treowd

    juni 26, 2019 at 11:10 am

    En jij trapt niet in een val door je uit te spreken als een aanhanger van het anti-islamiet-isme en in het verdeel en heers spelletje bent gaan trappen @Yvonne? Jij gelooft wel in het verhaaltje van Wilders en hij is nu opeens toevallig niet naar voren geschoven voor die taak te vervullen…….?
    Moeten we zijdelings om ons heen gaat bijten terwijl de ware parasieten cq boosdoeners van boven af – over ons heen – “verder groeien”…..??

     
    • yvonne

     juni 26, 2019 at 10:50 pm

     @Treowd
     Ik trap overal in , dat zie je toch?
     Ik geloof alle leugens van Rutte en de NOS?

     En ook deze.

     https://gedachtenvoer.nl/2019/06/26/alweer-n-hittegolf-niet-normaal-eigenlijk/

     Alweer ‘n Hittegolf, niet normaal eigenlijk, en ja, … dat klopt waarschijnlijk. Niet normaal !! Bekijken we de weerbeelden de laatste jaren dan zien we 60 centimeter sneeuw in Colorado op de eerste dagen van de zomer deze maand. We zien net als verleden jaar extreme hitte, zelfs meer als een maand eerder als in 2018 in Europa. We zien ook extreme stortbuien die veel schade aanrichten. We zagen extreme branden verleden jaar in Californië waar bomen zelfs van binnen uit branden, een onnatuurlijk verschijnsel dat onder normale omstandigheden ONMOGELIJK is !!

     Dane Wigington neemt al vele jaren watermonsters na het besproeien vanuit de lucht waar vele schadelijke stoffen in zitten waaronder aluminium. Stoffen die je ook gewoon inademt en je lichaam ziek maken als je ze niet verwijderd door te detoxen, …. elke week.

     De weerman op de Radio en TV houdt de lippen stevig op elkaar over dit fenomeen, hij of zij is liever MEDEPLICHTIG dan zijn of haar baan kwijt te raken zoals anderen al overkomen is.

     We leven nu eenmaal met ZEER ZWARE CRIMINELEN in ons politieke systeem die dit niet bespreekbaar maken maar dankzij ONWETENDE mensen steeds weer HERKOZEN worden. Het wordt HOOGTIJD dat “JIJ” dit gaat beseffen en ook onderzoeken om de naasten die je dierbaar zijn te beschermen tegen ziektes. “JIJ dus”

     Lees de rest..

     Zie je Treouwd , ik trap overal in. :)

      
     • Treowd

      juni 27, 2019 at 9:36 pm

      Yvonne …..Ik trap overal in , dat zie je toch?

      Was dat de discussie of vraag in deze @Yvonne , wat heb je toch een overtrokken reacties contra.
      Gebrek aan de juiste argumenten? Ik wijs je op je polariserend overkomend gedrag richting Moslims in het algemeen dat wat jij over schijnt te nemen , levert dat wat op ?
      Geef ik ergens aan dat jij overal in trapt? Je trapt in de polarisatie agenda, dat is wat ik opmerk…
      Beetje onderzoeker weet dat het downplayen van bevolkingsgroepen en het gebruiken als patsy voor een zgn fake war on terror en de rest van de spelletjes in de media slechts ter polarisatie en afleiding dient. Hoogtijd dat ik wat ga beseffen, goh goed dat jiij dat wel telkens aanhaalt had het even niet gezien..okay…

       
 21. Treowd

  juni 26, 2019 at 12:10 pm

   
  • Sophietje

   juni 26, 2019 at 9:43 pm

   Ze noemen het inspiratie…♡
   ;)

    
 22. Treowd

  juni 26, 2019 at 3:05 pm

  Corbett Report
  Interview 1452 – New World Next Week with James Evan Pilato
  https://www.bitchute.com/video/G_a5NLYMksM/

   
 23. yvonne

  juni 27, 2019 at 5:01 pm

  NOS wil niet vertellen dat dit geen fouten zijn maar een structureel gebeuren bij Facebook.

  NOS Teletekst 129
  
  Zuckerberg erkent fout Pelosi-video

  
   Facebook-topman Zuckerberg erkent dat
  zijn bedrijf te laat heeft ingegrepen
  bij een gemanipuleerde video van de
  Democratische leider van het Huis van
  Afgevaardigden,Nancy Pelosi.Op een
  conferentie in Colorado sprak hij van
  een “fout in de uitvoering”.

  Bij de video was de stem van Pelosi
  vertraagd,wat het deed voorkomen alsof
  ze had gedronken.YouTube haalde de
  video offline maar Facebook weigerde
  dat,tot woede van Pelosi,die felle
  kritiek uitte op het techbedrijf.

  Facebook gaat de komende tijd beleid
  ontwikkelen voor video’s die zijn
  gemanipuleerd,zei Zuckerberg.

  En dit is dan het beleid van Facebook..

  https://www.zerohedge.com/news/2019-06-26/facebook-unmask-hate-speech-suspects-france

  En het gaat niet over linkse aanbiedingen . Alles wat rechts is word er af gegooid of krijgt een ban..

  Lees verder

   
 24. yvonne

  juni 27, 2019 at 5:14 pm

  https://www.breitbart.com/clips/2019/06/25/psychologist-dr-robert-epstein-big-tech-can-shift-upwards-of-15-million-votes-with-no-one-knowing-they-have-been-manipulated/

  Psychologist Dr. Robert Epstein: Big Tech Can ‘Shift Upwards of 15 million Votes with No One Knowing They Have Been Manipulated’

  Tuesday on Fox News Channel’s “Tucker Carlson Tonight,” psychologist Dr. Robert Epstein explained how a recently released Project Veritas undercover video, (deze link staat in het artikel ) which shows Google executive Jen Gennai proclaiming the tech giant she works for is determined to prevent the re-election of Donald Trump, verified what he has concluded from his research.

  Hoorzitting , waar deze juf geen antwoorden kan geven op vragen?
  Zijn bezig met politieke beïnvloeding , net als Fakebook.

   
 25. yvonne

  juni 27, 2019 at 5:20 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/wow-facebook-founder-mark-zuckerberg-brags-about-blocking-pro-life-ads-in-irish-elections-video/

  Facebook has been shutting down traffic to conservative websites and banning conservatives since the 2016 election.

  Conservatives dominated social media in 2016 where they were able to get the truth uncensored. Facebook ended that in 2017 and 2018.

  Facebook eliminated over 1.5 billion page-views to conservative websites from Facebook in one year from 2017 to 2018.

  The fact that Facebook is targeting conservative publishers should not be a surprise to Gateway Pundit readers.

   
 26. yvonne

  juni 27, 2019 at 7:56 pm

  En het uitmelken voor de klimaatleugen is begonnen.
  Op je energierekening , en rekeningrijden en nu deze.

  NOS Teletekst 117
  
  Dieselaccijns omhoog voor klimaat

  
   Het kabinet wil de accijns op diesel
  in 2021 verhogen met een cent per
  liter.In 2023 komt daar nog een cent
  bovenop.Dat staat in het Klimaatakkoord
  dat morgen gepresenteerd wordt.

  Verder gaat de motorrijtuigenbelasting
  voor bestelbussen omhoog,in 2021 met 24
  euro per jaar,tot 72 euro in 2023.Ook
  gaat de bijtelling voor leaserijders
  van elektrische auto’s omhoog.

  Om het milieu te sparen mogen er vanaf
  2025 geen nieuwe snorfietsen op benzine
  meer verkocht worden.Het streven is om
  vanaf 2023 ook de verkoop te verbieden
  van bromfietsen op benzine.Het gebruik
  van die voertuigen wordt niet verboden

  https://www.interessantetijden.nl/2019/06/27/ministerie-van-klimaat-belt-over-facebook-bericht-haal-weg/

  Ministerie van ‘Klimaat’ belt over Facebook-bericht…haal weg!

  Een beleidsverkoper van het Ministerie van Klimaat, Tim van Dijk (06 1519 49 58) belde zojuist nadat ik onderstaand Facebookbericht plaatste, waarschijnlijk nadat Meindert Smallenbroek (Directeur Energie en Omgeving RVO) daar om vroeg, als grootfinancier met belastinggeld van bomencrematoria en de vernietiger van de Friese Zuidwestkust met Windpark Fryslan.

  Projecten die ze doordrukken met de (inmiddels permanente) Crisiswet zodat juridisch bezwaar van gedupeerden kansloos is. Die worden dan, wanneer ze opkomen voor hun eigen omgeving als ‘terrorist’ geframed door onze leugenachtige en corrupte overheid met Orwelliaanse namen als ‘Ministerie van Veiligheid’ en ‘Ministerie van Klimaat’.

  En dan ook nog de mond vol over ‘democratie’…


  RWE, eigenaar van Essent krijgt minimaal 2-3 miljard euro SDE+-subsidie van RVO-ambtenaar Meindert Smallenbroek, woonachtig aan de Effathalaan 40 te Voorburg om bos uit Amerika in de brand te steken. Voor het klimaat! In de Amercentrale, die zo minstens 3-6 Megaton CO2 per jaar de lucht in blaast, en de Eemshaven.

  150 kilometer verderop graaft RWE kuilen van kilometers doorsnee om bruinkool op te graven tot het jaar 2045 zoals bij Garzweiler en Hambach. Per rokende bruinkoolcentrale ook minimaal 3-6 Mton CO2 per jaar. Dat levert deze apocalyptische taferelen op….

  Met het Energieakkoord (107 miljard euro) en de klimaatwet (1000 miljard euro) trekt Nederland hooguit de kosten van klimaatbeleid naar ons toe. Onze boeren zouden tegelijk de veestapel moeten krimpen om 3 Mton CO2 te sparen.

  lees de rest

   
 27. yvonne

  juni 29, 2019 at 3:35 pm

  https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2019/06/media-black-out-nos-trekt-trump-putin.html

  Het Trump-Putin item stond gepland op plek 6. Goed verstopt, dat wel, maar het stond op de rol. We gingen er eens goed voor zitten, maar wat gebeurde? Meneer durfde het kennelijk niet aan.

  Meer dan 10 minuten over klimaat. Bijna 5 minuten over een meisje dat niet meer vermist was, maar boven water gekomen was. Vijf minuten aan een gevonden meisje dus. Vijf minuten. Gelauff lukte het niet om het in 1 minuut samen te vatten. Vijf minuten. Dan een uitgebreide reportage over het laten exploderen van de resten van een brug in Genua, die vorig jaar (…) al ingestort was. Nog meer Italie over hun vrouwenvoetbalteam (…) en een sfeerrepoartage dat het warm was in Frankrijk: mensen moesten daar meer water drinken en een boer was daar onwel geworden. Geen woord over de ontmoeting tussen Trump en Putin.

  lees verder

   
 28. yvonne

  juni 29, 2019 at 3:38 pm

  JENSEN: “PUBLIEKE OMROEP PER DIRECT AFSCHAFFEN”

  Hier laat Jensen zien dat een club van ruim 100 man op zenders van niks veel belastinggeld misbruiken..En ook belastinggeld gebruikt (ons geld ) voor hun propaganda en acties om dat te behouden.

   
 29. yvonne

  juni 29, 2019 at 3:55 pm

  En dit is al die jaren UIT het nieuws gehouden
  NOS?

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29/wat-is-er-aan-de-hand-met-angela-merkel/#more-215686

  De heftige trilaanval van Angela Merkel afgelopen dinsdag tijdens de ontvangst van de nieuwe Oekraïense president Volodymyr Zelensky is nog niet vergeten of mevrouw Merkel komt alweer in het nieuws door een nieuwe trilaanval

  Twee jaar geleden al, toen Merkel op staatsbezoek was in Mexico, had ze een trilaanval. Daar hebben Duitse media nauwelijks over bericht. Ongeveer een week geleden hadden artsen het trillen nog niet beschouwd als een zware ziekte. Daarvoor zou het trillen niet lang genoeg geduurd hebben. Ze zou na het volkslied al in staat geweest zijn om heel normaal verder te lopen. Na de tweede heftige trilaanval echter beschouwt men een serieuze ziekte niet meer als uitgesloten.\

  Lees vooral de reacties.

   
  • nan

   juni 30, 2019 at 6:04 pm

   @ Yvonne
   Hoi
   Wat als Merkel al een kloon is, net zoals H clinton. Als “we” via die gedachten gang werken. Is het dan wat verklaarbaarder? Ans van Hoornweg zinpeelt (schrijft) het wel als algemene zaken. Ik bedoel daarmee, dat dat gewoon is. Waar wij tekort van weten. Kijk maar bij Engelse Koningin is dat normaal, op die leeftijd?
   Reactie van 30 juni 4.17 pm eens

    
 30. yvonne

  juni 29, 2019 at 4:03 pm

  Laat me raden? Nederland neemt zo voor de zoveelste keer over , en weer is het de halve waarheid van deze NOS

  NOS Teletekst 126
  
  Kapitein Sea-Watch 3 gearresteerd

  
   De Duitse kapitein van het schip
  Sea-Watch 3 is door de Italiaanse
  politie opgepakt,nadat ze was afgemeerd
  in de haven van Lampedusa.Aan boord
  zijn 40 migranten die de organisatie
  in de Middellandse Zee heeft opgepikt.

  Het schip lag al een tijd stil voor
  Lampedusa,maar mocht van Italië niet
  afmeren.De kapitein deed dat toch,
  omdat de situatie volgens haar aan
  boord nijpend was.Het Italiaanse OM
  verdenkt haar van medeplichtigheid aan
  illegale immigratie.

  Het is niet duidelijk wanneer de
  migranten van boord mogen.Meerdere
  landen zouden ze willen opvangen.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29/sea-watch-3-kapitein-gearresteerd-schip-in-beslag-genomen/

  Migranten gingen van boord

  Inmiddels zijn de migranten van boord gegaan. Ze werden meer dan twee weken geleden voor de kust van Libië door de NGO opgepikt. “Sea-Watch” wachtte sindsdien tevergeefs op de toewijzing van een veilige haven in Europa. Meerdere EU-landen, waaronder Duitsland, hadden zich bereid verklaard migranten op te nemen

  Drie tot tien jaar gevangenisstraf

  Volgens informatie van het persbureau ANSA dreigen er voor de 31-jarige kapitein Carola Rackete na haar arrestatie nu drie tot tien jaar gevangenisstraf, omdat zij verzet zou hebben geboden tegen een oorlogsschip of geweld toegepast zou hebben. Het Openbaar Ministerie Agrigent zou opdracht hebben gegeven tot haar huisarrest. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini beschuldigde de kapitein van “crimineel gedrag”. Ze zou o.a. het leven van douaneagenten op het spel hebben gezet. “

  EN DIT GEBEURT DUS ONDER DE NEDERLANDSE VLAG

  

   
 31. yvonne

  juni 29, 2019 at 4:10 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29/citaat-marine-le-pen-7/

  Immigratie is een georganiseerde vervanging van onze bevolking. Dit bedreigt ons overleven. We beschikken niet over de middelen om diegenen die hier al zijn te integreren. Het resultaat is een eindeloos cultureel conflict.

   
 32. yvonne

  juni 29, 2019 at 4:46 pm

  NOS Teletekst 109
  
  Kabinet denkt klimaatdoel te halen

  
   Het kabinet gaat ervan uit dat met de
  maatregelen uit het definitieve akkoord
  de klimaatdoelen worden gehaald.In 2030
  moet Nederland bijna 50 procent minder
  broeikasgassen uitstoten dan in 1990.In
  2050 moet de uitstoot met 98 procent
  zijn gedaald.

  Vice-premier De Jonge is trots op het
  akkoord,waaraan het afgelopen jaar meer
  dan honderd partijen hebben gewerkt.

  Minister Wiebes zei bij de presentatie
  dat het akkoord haalbaar en betaalbaar
  is.De gevolgen zijn groot.Wiebes
  benadrukt dat mensen niet van vandaag
  op morgen aanpassingen hoeven door te
  voeren.”We hebben 30 jaar de tijd

  Imaginary Record Heat

   
 33. yvonne

  juni 29, 2019 at 4:54 pm

  Agenda 21 was established at the United Nations Conference on Environment and Development in Rio de Janeiro, Brazil, in 1992, hosted by Maurice Strong, a Canadian oil and business billionaire and long-time front man for the Rothschilds and Rockefellers. Strong has been a leader of their exploit-the-environment-to-scam-the-people programme which is now in full flow. Strong is a member of the Club of Rome, the environmental Hidden Hand in the Round Table network that includes the Bilderberg Group, Trilateral Commission and Council on Foreign Relations…”

  Maurice Strong – the key to understanding global warming and Agenda 21

   
  • Treowd

   juni 29, 2019 at 6:30 pm

   Die agenda dient gewoonweg als mantel om the internet of things mogelijk te gaan maken, zodat men alle smart toestellen kan gaan aansluiten, die zijn lekker zuinig en zorgen uiteindelijk ook voor minder mensen…..een stralende stralingsdag toegewenst verder! ;-)

    
   • Treowd

    juni 30, 2019 at 1:08 pm

    En voor dat internet of things te bewerkstelligen moet alles over op stroom…voor de volledige controle, en moet het tevens voor bijne iedereen onmogelijk worden om je met eigen vervoer te verplaatsen, althans als je dat exclusief gaat maken, dan is dat ook gelaagd mogelijk…
    Zij die de orders uitvoeren en zij die dat net niet meer kunnen betalen maar wel moeten werken en dus naar andere manieren van vervoere moeten uitkijken… Enn men is daar al op voorbereid je weet wel die superdeluxe gehypte e-bikes waardoor de oude trappende (die al wel gechipt zijn) fietsen langzaam uit het straatbeeld gaan verdwijnen op den duur….
    Ben het niet altijd met Martin eens aangaande waarin ik denk dat zijn opleiding hem toch wat in de weg zal zitten oid … maar prima analyse verder…
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-klimaatakkoord-het-volk-bestelen-in-een-mooi-jasje/

     
    • Treowd

     juni 30, 2019 at 1:11 pm

     En misschien zie ik het soms ook wat te simpel, ben ook maar een mens…. ( in alle oprechtheid van bedoelingen, bedoelt…)

      
     • yvonne

      juni 30, 2019 at 3:49 pm

      @Treowd
      En misschien zie ik het soms ook wat te simpel, ben ook maar een mens

      Juist door dat simpele denken , zie je juist de waarheid.
      Hoe moeilijker je gaat denken , hoe minder je de echte waarheid ziet.

      Daarom komen die politici altijd aanzeiken met …Het is allemaal zo complex , te moeilijk om aan gewone burgers uit te leggen , want die begrijpen het niet…
      Een leugen om hun leugens in stand te houden.

      Kinderen zijn heel simpele denkers , als je af en toe hoort waar die mee komen? (vragen, en over nagedacht hebben?)
      Een gezegde is dan ook kinderen en dronken mensen vertellen de waarheid.
      Die dronkelappen mag je vergeten…

       
      • Treowd

       juni 30, 2019 at 7:05 pm

       Die dronkelappen maken meer kapot dan hun lief is, en dat is best moeilijk om te vergeten als de schade al geschied is in de meest fragiele jonge jaren…..en de meeste kinderen zijn ook puur van hart… dat tracht ik ook vast te houden tot in de wat latere jaren…

        
 34. Treowd

  juni 29, 2019 at 6:25 pm

   
 35. Treowd

  juni 29, 2019 at 7:16 pm

   
  • Treowd

   juni 29, 2019 at 7:22 pm

   Reactie op de hierbovenstaande video:
   Niet geloven , maar de gedachte aanhangen, dit omdat er behoorlijk wat zaken op wijzen dat het een vlakte betreft….Geloven athans zo maar in wat anderen zeggen die op onterechte gronden (na gedegen onderzoek…) leunen op autoriteit, heeft ons uiteindelijk in deze problemen gebracht.
   Bij goed kritisch onderzoek kom je dan ook wat te weten….
   Daar zit geen geloven bij, wel wat overtuiging op den duur….

   Paul on the Plane, Jeranism, Globebusters, 7th day Truthseeker, Alledgedly Dave, John Smith Globe Lie , Project Goed, Eric Dubay allemaal goede onderzoeks kanalen direkt te bereiken op naam. Dit omdat sencuur de oprechte onderzoeks kanalen onterecht benadeelt in de zoekresultaten. Onderzoek vooral zelf, luister kritisch naar de argumenten, maar ga niet zo maar uit van het geloven in autoriteit dat heeft ons nu juist in de huidige problemen gebracht…

    
   • Treowd

    juni 29, 2019 at 7:30 pm

    Excuus moest natuurlijk censuur wezen en niet sencuur, te snel getypt …fijne avond verder toegewenst aan jij die dit leest ! ♡ ♡ ♡

     
    • Sophietje

     juli 4, 2019 at 4:10 pm

     Oooh… wat lief!
     Ik moet zeggen dit leest fijner dan alle geruzie waar we kennelijk maar geen genoeg van krijgen..
     Nou iķ ben daar wel hoor. Ik hoop een weg terug te vinden waar we elkaar weer vinden in gesprek en in goede wil en wensen..

     Imagine that!

     En dus voor alle lezers, vanuit het hart wens ik jullie een mooie dag waarin het eens meezit, een aanstekelijke zomaar glimlach ontvangen van een vreemde die het schenkt omdat we vooruit willen.
     Krijg je die nog niet, werkt het altijd, als je er zelf mee begint.

     En treowd dank voor de hartjes!
     ♡♡♡

      
 36. Treowd

  juni 29, 2019 at 8:40 pm

   
 37. Treowd

  juni 29, 2019 at 8:50 pm

   
 38. yvonne

  juni 29, 2019 at 10:43 pm

  NOS Teletekst 126
  
  Duitsland:redden op zee is plicht

  
   De Duitse minister van Buitenlandse
  Zaken Heiko Maas is kritisch over het
  Italiaanse optreden tegen het hulpschip
  Sea-Watch 3.Hij zegt dat het redden van
  mensen op zee een humanitaire plicht is
  die niet gecriminaliseerd moet worden.

  Het schip lag al een tijd stil voor
  Lampedusa,maar mocht van Italië niet
  afmeren.De kapitein deed dat afgelopen
  nacht toch,omdat de situatie aan boord
  volgens haar nijpend was.Het Italiaanse
  OM verdenkt haar van medeplichtigheid
  aan illegale immigratie.

  Afgelopen nacht ramde het hulpschip een
  douaneboot.Vicepremier Salvini noemde
  de reddingswerkers daarop criminelen.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/29/video-voormalig-vluchtelingen-helpster-lucht-haar-hart/#more-215698

  De vernietiging van de vluchtelingenmythe

  De 30 minuten, waarin Christiane Soler de vluchtelingenmythe vernietigt, zijn zeer onderhoudend. Ze zijn echter niet aangenaam. Het zijn 30 minuten vol woede over hetgeen men van haar te weten komt. De woede wordt groter op de regering, die ons hiermee opgezadeld heeft, op de enorme kudde zwarte schapen, die ons onder het voorwendsel van hulpbehoevendheid uitbuit, en ook op diegenen die dat nog steeds proberen in de doofpot te stoppen.

  “Ik heb enorm medelijden gekregen met mijn landgenoten. Die worden gewoon uitgeplunderd door mensen die daar geen recht op hebben. Ik ben door mevrouw… en onze politici gebruikt en dat neem ik hen zeer kwalijk.” (Christiane Soler)

  Onthullende video openbaart ongelooflijke toestanden

   
  • Treowd

   juni 30, 2019 at 12:31 pm

   Quote Yvonne “De woede wordt groter op de regering, die ons hiermee opgezadeld heeft, op de enorme kudde zwarte schapen, die ons onder het voorwendsel van hulpbehoevendheid uitbuit,”

   Zie jij wat jij als jouw mening naar voren brengt en hiermee tracht aan te geven? Aan de ene kant zeg je het is de regering waarop wij onze “woede” verontwaardiging zouden moeten richten wat een zeer terechte opmerking is in deze, maar daarna ga jij een overdreven claim aanhangen over een enorme kudde; Het zijn er best veel maar het is als je goed kijkt een minderheid in de meerderheid die erbij komt. Dat men verder kunstmatige schaarste kweekt via verschillende ‘afknijpsystemen’ zoals een reteduur ziekenfond en belastingstelsel via het implemeteren van een corperatieve cetrale bank en de maatschappij zo inricht dat mensen daar ziek van worden, dat heeft een knuppel nodig om in het hoenderhok te gooien??

   Daarnaast ga jij erop wijzen – dat – deze politieke vluchtelingen waarvan we weten dat ze vanwege vooropgezette oorlogen in hun landen moeten vluchten, dat zij de intentie zouden hebben ons uit te buiten, waar baseer jij dat op ? Het is ook een maskerade van een trojan horse, aandachtig bekeken maar men gebruikt en misbruikt daarvoor slachtoffers van het systeem, gelijken als wij, ook al zijn we in een net wat betere positie. Sommige betaalde voor dat doeleinde betaalde schrijvers kunnen wel maskerend aangeven dat ze het beste voor hebben, maar is dat wel zo??
   Dus omdat de regering beslist zonder enig waar zeggenschap van burgers oid dat te doen, buiten mensen die men ervoor gebruikt (via de Soros constructie) en zich daarvan niet eens bewust zouden kunne zijn op enkele na – die zich mogelijk volgens opdracht misdragen – ons uit??
   Waar is je logica @ yvonne? Jij die notabene telkens vanuit een pro-israel site dit soort retoriek blijft posten en zo op deze wijze toch verdekt polarisatie tracht te bewerkstelligen, is dat niet een beetje een hypocriete stellingname in deze?

   En bovenal mocht jij het zo goed voorhebben, waarom ejbron aandragen als goede bron, en erin mee gaan zodat we onderling verder verdeeld raken maar niet het systeen an sich verantwoordelijk houden en daar de pijlen werkelijk op richten? Ejbron doet dat namelijk helemaal niet……Wij mensen die geen deel uimaken van ‘the big club’ – wat ergens een onzinnige labelig is – in deze context – omdat onze club ; Het collectief de meerderheid van de mensen van deze aarde dat is – die laat dat clubje nl. als het er op aan komt verbleken. Dat is pas een big club als we tesamen kunnen komen en doorzien dat al deze ‘spelletjes’ en speldeprikken en afknijperij juist bedoelt is ter verdeling en controle… Dit omdat ze het in hun broek doen als we daadwerkelijk zouden opstaan als een. We are all in the same boat, althans de meerderheid van ons . Zij die de publieke opinie beinvloeden in opdracht – weten nog niet – of gokken het erop – dat zij niet ook gebruikt en misbruikt worden of durven het niet in te zien, of zien het niet verblindt door mogelijke indoctrinatie, hebzucht en andere motieven….vanuit hun veilig gewaande bekochte zeteltjes…..
   but when the time comes you’ll see….. het is hun big clubje en uiteindelijk are you not in it…
   als het puntje bij paaltje zal komen…

    
   • yvonne

    juni 30, 2019 at 4:09 pm

    @Treowd

    Zie jij wat jij als jouw mening naar voren brengt en hiermee tracht aan te geven? Aan de ene kant zeg je het is de regering waarop wij onze “woede” verontwaardiging zouden moeten richten wat een zeer terechte opmerking is in deze, maar daarna ga jij een overdreven claim aanhangen over een enorme kudde

    het is de regering waarop wij onze “woede” verontwaardiging zouden moeten richten
    En dat is mijn mening. .De rest is te vinden in het artikel en is niet mijn mening..
    Ben het eens met sommige punten die je aandraagt…..

    Ik heb al vaker aangegeven dat het niet om het gewone volk gaat….Die worden allemaal misbruikt (van beide kanten)
    Ook die mensen lopen in de EU landen groot gevaar..
    Deze lui geven niks voor een leven…

    En al die migrantenbootjes en taxi , zijn betaald .
    Zoals ik het zie is dat e tussen die mensen veel terroristen die overigens ook door hun zijn opgeleid en betaald worden , een verdekte opvang voor hun satanisch leger..
    En je mag ze alle namen geven…Boko Haram..AlQaida Isiss AlNusra enz enz…

    https://ejbron.wordpress.com/2019/06/30/kamer-schrikt-van-nederlandse-steun-aan-jihadisten/

    In de Tweede Kamer wordt “geschokt” gereageerd op het nieuws dat Nederland logistieke steun heeft verleend aan een groepering in Syrië die door het Openbaar Ministerie is bestempeld als terroristisch

    Waar is je logica @ yvonne? Jij die notabene telkens vanuit een pro-israel site dit soort retoriek blijft posten en zo op deze wijze toch verdekt polarisatie tracht te bewerkstelligen, is dat niet een beetje een hypocriete stellingname in deze?

    Mijn mening:
    Ik ben in elk geval niet voor de palestijnen…Greta Duisenberg hangt voor hun de vlag uit?
    Notabene de vrouw van voormalig directeur Nederlandse bank?
    Nogal politiek gekleurd , en de politici in Nederland stonden vroeger achter Israel , en ineens zijn ze voor de tegenpartij mmmmmmm

    Ik blijf tenminste staan , op mijn plek en waai niet met alle winden (agenda 21 NWO ) mee.

     
    • Treowd

     juni 30, 2019 at 7:33 pm

     @yvonne zonder enige neerbuigende oordelende intentie bedoelt….

     Misschien ben jij je daarvan niet bewust, maar als jij wel de andere zijde wenst te steunen, steun jij ook die agenda’s die jij als afkeurenswaardig tracht te bestempelen en waarvan jij anderen tracht te betichten en dan “waai jij al volop die afkeurende kant mee in de wind” …dan trap jij in die maskerade….het internet staat er vol van….maar als je slechts de ene kant uitkijkt zie je de andere kant waarschijnlijk niet helemaal goed of juist…is het dan wel een weloverwogen afweging te noemen? Meeste leden van de UN zijn zionisten…..en de UN hangt agenda 21 en occult ook die andere agenda aan zoals de meeste vooraanstaande zionisten en zij hebben israel opgericht… waar sta jij dan precies?

      
     • Treowd

      juni 30, 2019 at 7:43 pm

       
      • Treowd

       juni 30, 2019 at 7:50 pm

       Ze linkt de UN niet aan zionisme , maar ze kan niet alles weten…best een goed onderzochte inhoud in de video…voor een kind!
       Zie ook de verdekte maskerade van de UN alsof men verontwaardigt zou kunnen zijn, satanisme luciferanisme ten top…..

        
 39. Treowd

  juni 30, 2019 at 12:45 pm

  Nog maar even dit , karma zal het verder uiteindelijk nog wel duidelijk maken in verloop van het leven, er zijn nl onontkoombare Natuurlijke Kosmische Universele wetten….het leven verloopt in cycli , dan gaat het even goed en dannn……zoals De Creator het bedoelt heeft, ter lering….
  Komt het niet nu, dan zeer zeker in het volgende sequel….

  Mark Passio – Definition Of An Order Follower

   
 40. yvonne

  juni 30, 2019 at 4:17 pm

  https://tpo.nl/2019/06/29/paul-cliteur-we-moeten-nederland-prijzen-dat-de-slavernij-werd-afgeschaft/

  In 1814 ondertekende Nederland een internationaal verdrag met als doel de stopzetting van de handel in slaven. Op 1 juli 1863 werd de slavernij officieel afgeschaft in Nederlands belangrijkste slavenkolonie Suriname.

  Wat gaan we doen met dit historisch gegeven? Excuses aanbieden voor het feit dat eens (vóór 1863) de slavernij bestond? Of gaan we Nederland prijzen dat het in 1863 de slavernij heeft afgeschaft terwijl in andere delen van de wereld slavernij en andere vormen van onderdrukking welig tieren?

  Naar mijn idee moeten we Nederland prijzen

  Lees de rest.

  Mijn mening; Ook dit is een voorop gesteld plan van agenda 21.
  En begon al in de jaren 70..
  Criminele Surinamers werden overgevlogen naar Nederland en eiste uitkeringen ..En riepen dat ze nu Nederland zouden leegtrekken , omdat wij dat hadden gedaan in de slavernij tijd?
  Daarna kregen we Turken , Marokanen , alle EU landen zoals Joegoslavie? En nu Het hele midden Oosten en we moeten ook even alles uit Afrika erbij nemen?

  Er zit een lijn in.

   
  • Treowd

   juni 30, 2019 at 8:12 pm

   Inderdaad zit er een lijn in @Yvonne in maar niet welke jij zou denken, die lijn loopt vanuit khazarie richting israel en europa, amerika in…dezelfde wortels…euh aanstichters….
   En dan is het verdraait gemakkelijk dat je bevolkingsgroepen als patsy gebruikt en beticht van vuil werk, dat is een handelskenmerk…..aka handtekening….heersen door verdeling te scheppen

   Ja volgens plan

    
 41. Treowd

  juni 30, 2019 at 8:15 pm

  Prophecy & Judgement

   
  • Treowd

   juni 30, 2019 at 8:32 pm

   Ter overdenking: Wat nu als men de Zon bevoorraadt op alchemische wijze zodat deze nu juist meer radieert in zijn omgeving? Dan dient men twee agenda’s tegelijkertijd en de bijbelse en de klimaat agenda…..Kijk de hierboven de reactie staande video , dit jaar is een belangrijk jaar…

    
   • Treowd

    juni 30, 2019 at 8:36 pm

    Deel uit de tekst van bovenstaande song:
    for the mercy of the children black and white must unite…..got to unite…

     
 42. yvonne

  juni 30, 2019 at 10:48 pm

  NOS Teletekst 104
  
  Warmste juni ooit gemeten

  
   Deze maand was de warmste juni ooit
  gemeten in Nederland.Ook in andere
  Europese landen,zoals Duitsland en
  Frankrijk,werden records gebroken.

  In De Bilt was het gemiddeld 18,1
  graden.Het oude record,uit 1976 en
  2017,stond op 18,0 graden.Dagrecords
  komen vaak voor,maar maandrecords
  worden gemiddeld slechts eens in de
  twee jaar gevestigd.Dat zijn sinds 1956
  allemaal warmterecords.

  De eerste tropische dag (meer dan 30
  graden) was al op 2 juni.Daarna vielen
  de temperaturen terug naar normaal,
  waarna het vooral in de laatste week
  uitzonderlijk warm werd.

  Hoe het weerbericht leidt tot die malle klimaathysterie . . . d.m.v. pure manipulatie!

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/30/hoe-het-weerbericht-leidt-tot-die-malle-klimaathysterie-d-m-v-pure-manipulatie/

   
 43. yvonne

  juli 2, 2019 at 4:23 pm

  De engelsen lieten hun rug zien aan de EU

  HET IS GEEN LAND. (met ongekozen presidentjes) maar dat zal de linkse TV , (NOS) nooit aan de Nederlanders bekend maken , dus zal dit gebeuren ook niet verteld worden.

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/02/brexit-meps-take-seats-in-european-union-three-years-after-british-voted-to-leave/

  Brexit MEP Jake Pugh told Breitbart London: “[EP President] Antonio Tajani said you respect the anthem of another country, but the European Union isn’t a country! We’d absolutely respect other anthems, but presenting the European Union as a country disrespects us, and disrespects the other European member states.”

   
 44. yvonne

  juli 2, 2019 at 8:22 pm

  WAT DE NOS EVEN NIET VERTELD , zie de twAtter

  NOS Teletekst 113
  
  Timmermans geen voorzitter EC

  
   Ursula von der Leyen wordt door de
  Europese regeringsleiders voorgedragen
  als voorzitter van de Europese
  Commissie.Spitzenkandidaten Timmermans
  en Weber grijpen daarmee naast de post.
  Von der Leyen is nu de Duitse minister
  van Defensie.

  De Belgische premier Michel moet de
  Europese Raad gaan leiden en de Franse
  Christine Lagarde,nu voorzitter van het
  IMF,wordt voorgedragen als president
  van de Europese Centrale Bank.

  De Europese Raad draagt de Spanjaard
  Josep Borrell voor als buitenlandchef.
  Het Europees Parlement moet nog over de
  benoemingen stemmen.

  Nieuwsuur‏Geverifieerd account @ Nieuwsuur

  Koehandel in de achterkamertjes: opmerkelijke beelden van Frans # Timmermans in overleg met de Bulgaren over de Europese topbanen. “Ik weet niet zeker of we dit allemaal wel moeten opnemen.” # Nieuwsuur

  https://ejbron.wordpress.com/2019/07/02/koehandel-in-de-eu/

  Bekijk vooral de video?

  paar reactie van de twatter?

  Verschrikkelijk dat een leider van de EU niet op z’n kwaliteiten beoordeeld wordt maar op het feit wat de leider voor een land of (tegen)partij zou kunnen doen. Wat gebeurd hier eigenlijk?

  Handjeklap. Als Frans zorgt dat Bulgarije tot de Schengenzone gaat behoren, dan koopt ie de steun van Bulgarije. Weten we meteen hoe we aan open grenzen komen. Heeft niets met idealisme te maken en alles met chantage en baantjes (lees: geld en status op individueel niveau).

  Dus in ruil voor een functie voor Timmerfrans wordt Bulgarije het Shengen gebied ingerommeld. Zo maken ze het zelfs een pro europeaan als ik moeilijk om pro europees te blijven. Wat een stinkend zaakje!

  Hee, @ nieuwsuur meldt eindelijk eens echt nieuws in plaats van linkse propaganda!

  Corruptie en omkoping door Frans Timmermans in beeld. In de normale wereld wordt je dan strafrechtelijk vervolgd.

  63% tegen de EU gestemd? Dat heb ik gemist dan, wanneer? En wat heeft het Europees Parlement hier eigenlijk mee te maken?

  ONDER DIT ANTWOORD STAAT OP DIE TWATTER PAGINA DE UITSLAG VAN DAT REFERENDUM

   
 45. yvonne

  juli 3, 2019 at 2:33 am

  https://zlj13051967.wordpress.com/2019/06/30/33333/

  Islam geweld en haat drijft moslims massaal naar Jezus Christus
  (video erbij)

  Islam en christendom zijn niet met elkaar te vergelijken. Christenen volgen Jezus, die liefde en barmhartigheid predikte, zelfs aan zijn vijanden; en anderen behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Ondertussen doet de islam, en vooral de Islamitische Staat, precies wat Mohammed deed… Jezus leert ons lief te hebben, Mohammed (die met een minderjarig meisje was gehuwd) leert ons te haten. Jezus geloofde in geweldloosheid, Mohammed alleen in geweld. Jezus verbood zijn leerlingen om geweld te gebruiken. Zelfs toen hij werd aangevallen en Petrus hem met zijn zwaard te hulp schoot, stopte Jezus hem en beval hem de strijd te staken.

   
 46. yvonne

  juli 4, 2019 at 3:21 pm

  Dit gaat over de ondemocratisch gekozen lieden , die nu weer alle topfuncties hebben gekregen.
  De partij van Farrage verteld hier even keihard in de EU hoe ze hier over denken en dat de slaven zich nu massaal keren naar de ondemoncratische slavenhouders, Meteen verteld ze daar even bij (video) dat dat de reden is om de EU te verlaten.

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/04/colonies-rebel-against-empires-brexit-partys-ann-widdecombe-eviscerates-eu-in-july-4th-speech/

   
 47. yvonne

  juli 5, 2019 at 3:57 pm

  NOS blijft een propagandakanaal wat plezier heeft in zijn demoniseren van een gekozen president. Maar dit in de zaken die ze allemaal buiten het nieuws houden?

  NOS Teletekst 129
  
  Trump prijst leger op 4th of July

  
   President Trump heeft in een speech
  op Onafhankelijksdag de prestaties van
  de Amerikaanse krijgsmacht geprezen.Hij
  noemde “Amerika sterker dan ooit” en
  riep de Amerikanen op “trouw aan de
  nationale zaak” te blijven.

  Hij hield als eerste president in 70
  jaar op 4 juli zijn toespraak op de
  Mall in Washington.Het ging gepaard met
  een groots opgezette luchtshow;de door
  Trump gewenste militaire parade kwam er
  niet.

  Tegenstanders vinden dat Trump 4 juli
  misbruikt voor zijn politieke doelen.De
  kosten,waarvan de hoogte niet bekend is
  gemaakt,zouden excessief zijn.

  https://willyvandamme.wordpress.com/2019/06/07/syri-witte-helmen-als-britse-oorlogspropaganda/

  En vergeet ook even niet dat politici van Nederland mee betaald hebben (spullen geleverd) aan deze AlQaida terroristen..Die zaten in de coalitie van toen Obama USA.

  Obama”s agenda

  De Witte Helmen redden graag baby’s en kinderen en tonen even graag wat gruwel. Een bombardement doet men dan nog eens probleemloos over. Links een foto die men op 14 april 2015 situeert. Die doet men (rechts) op 20 augustus 2015 nog eens over. Het is typerend voor de Witte Helmen. Maar geen probleem De massamedia nemen toch alles zonder controle over. Zolang het politiek maar OK is, zijnde de goeden, deze die Amerikaanse steun krijgen, versus de slechten. En dat is wie in de weg van Washington loopt.

  De Witte Helmen financieren merkwaardig genoeg ook de groep Bellingcat, onderdeel van de Amerikaanse The Atlantic Council. Deze Bellingcat kregen ook steun van het nu verdwenen Aleppo Media Center, een frontorganisatie van al Qaeda toen zij nog delen van Aleppo bezetten. Merk ook op dat het Nederlandse Pax, officieel een christelijke organisatie, Bellingcat steunt en dus mee in hetzelfde bed liggen als al Qaeda, gekend voor het vernielen in Syrië en elders van kerken en het vermoorden van christenen. Vredespolitiek? Alleszins die van het kerkhof.

  Wat betreft Syrië is het voornaamste project van Asfari The Syrian Campaign. Een lobbygroep met connecties naar Avaaz, een activistenclub en onderdeel van de Open Society Foundation van speculant George Soros. Dat is de financier achter de vele opstanden en pogingen tot staatsgreep waarbij de VS betrokken is zoals in Servië, Egypte, Iran en Oekraïne. Dit zoals steeds onder het mom van het versterken van de democratie en de ‘vrijheid’.

  De Witte Helmen redden graag baby’s en kinderen en tonen even graag wat gruwel. Een bombardement doet men dan nog eens probleemloos over. Links een foto die men op 14 april 2015 situeert. Die doet men (rechts) op 20 augustus 2015 nog eens over. Het is typerend voor de Witte Helmen. Maar geen probleem De massamedia nemen toch alles zonder controle over. Zolang het politiek maar OK is, zijnde de goeden, deze die Amerikaanse steun krijgen, versus de slechten. En dat is wie in de weg van Washington loopt.

  lees de rest

   
  • yvonne

   juli 5, 2019 at 4:06 pm

   @Yvonne

   paar reacties

   Willy, wat een dijk van een artikel! Onthutsend.
   Ja Mark Rutte en Theresa May die orgaanhandelaars financieren. En ondertussen dan maar beweren dat er voor de zorg moet gekort worden.
   Willy Van Damme

   Hallo Willy,
   Gut duikt die Mabel Wisse Smit weer op. Ze was een tijd lang ook het liefje van Mohammed Sacirbey.
   Uiterst geslepen persoonlijkheid die meid. Een ijskoude tante, die heel goed weet waar ze mee bezig is.
   Met haar investering in Ayden schijnt ze ook nog 131 miljoen Euro. De oprichter van Ayden van der Does was een oud studienoot.
   Maar zie deze link even Willy. Toeval bestaat in dat wereldje niet.

   https://www.rtlz.nl/beurs/artikel/4234071/hoe-komt-prinses-mabel-aan-haar-aandelen-adyen-van-131-miljoen

   Mabel Wisse Smit die met de hele onderwereld in bed lag , en later met de prins trouwde van het Oranje huis. De prins ging dood , een lawine sneeuw en een hoop leugens.(voor degeen die dit nog niet wisten)

   Het liefje spelen van criminelen zoals Bruinsma en Sacirbey en ondertussen zo van de AIVD nog geld krijgen. Wat kan het leven toch leuk zijn.
   Willy Van Damme

    
   • yvonne

    juli 5, 2019 at 4:09 pm

    @Yvonne

    En deze wil ik er ook nog even bij zetten

    Ik herinner me niet precies hoe de andere hulporganisaties uit beeld verdwenen zijn maar ik dacht niet dat de Witte Helmen echt een vacuum invulden van waar de anderen niet konden komen. Eerder, de Witte Helmen hielpen mee de anderen weg te drukken.Ik weet nog een aanval op een hulpkonvooi september 2016 waar de Witte Helmen keihard aan het liegen waren dat het Russen geweest waren.
    Toen is veel hulp opgeschort. Maar dat is pas 2016 , 3 jaar ver, en ik ga nog eens zoeken naar ouder materiaal (https://consortiumnews.com/2016/11/30/relying-on-unreliable-syrian-sources/)

    De boycott van hulp aan Syrie is nog altijd draconisch dacht ik.
    Tuyzentfloot

    Antwoord:

    Ik ken dit verhaal. De vraag is wie de grootste leugenaars zijn Bellingcat of de Witte Helmen. Dat de Nederlandse regering zich grotendeels op Bellingcat baseerden voor hun uitlatingen over de rol van Rusland bij de MH17 is typerend voor deze diplomatie die bijna trouw doet wat de VS eist.

    Bellingcat heeft in onze massamedia de status van heiligdom bereikt en wie bij hun beweringen vragen stelt is voor de media een ketter. En ketters die eindigen normaal op de brandstapel.

    Wat betreft Postol en Lloyd nog het volgende. In de kwestie van Oost-Ghouta hebben Lloyd en Postol samen opgetreden maar bij latere incidenten zoals Khan Sheikhoun en blijkbaar ook Douma zie je nog alleen Postol. Werd Lloyd na zijn kritiek op Bellingcat onder zware druk gezet?

    Willy Van Damme

     
 48. Treowd

  juli 5, 2019 at 7:24 pm

   
 49. yvonne

  juli 5, 2019 at 9:24 pm

  Kan de NOS dan ook uitleggen waarom in Nederland alle bomen worden gekapt?

  NOS Teletekst 126
  
  “Klimaatdoel haalbaar met bossen”

  
   Zwitserse wetenschappers adviseren om
  1 miljard hectare bos te planten om het
  broeikaseffect tegen te gaan.Door een
  gebied zo groot als de VS te bebossen,
  zou tweederde van de CO2 die sinds de
  industriële revolutie is uitgestoten in
  bomen kunnen worden opgeslagen.

  Ze stellen dat er genoeg ruimte voor
  meer bossen is,onder meer in lege
  gebieden in Rusland,de VS,Canada,China
  en Australië.Ook in steden kunnen
  miljarden bomen worden bijgeplant.

  Volgens de onderzoekers kan zo deze
  eeuw de opwarming van het klimaat tot
  1,5 graad beperkt worden,het doel van
  het klimaatakkoord van Parijs.
  

  Jensen gaat hierover en over de leugens van de slavernij.

  JENSEN: “BETALEN VOOR SLAVERNIJVERLEDEN? ONZIN!”

  En de klimaathype ..Al 3x zijn er 10 jaarvoorspellingen gedaan , alles onder water…binnen 10 jaar? Nederland en de UN.
  3x is dus 30 jaar ondertussen en……………..nog steeds niks

   
  • Treowd

   juli 5, 2019 at 9:42 pm

   Als het ze werkelijk om C02 gaat laat ze dan overal hennep planten neerzetten , die zijn voor vele doeleinden goed, zoals kleding maken van de vezels , bladeren voor de gezondheid, olie voor vele doeleinden etc. en het zijn zeer goede C02 opnemers Perfecte planten….
   God’s gift to mankind…..

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: