RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

13.909 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  september 7, 2019 at 6:37 pm

  https://www.breitbart.com/radio/2019/09/06/henry-olsen-brexit-blockage-proves-global-elite-fight-tooth-nail/

  Beneficiaries of the political status quo of the UK’s membership in the European Union (EU) will not yield to popular support for Brexit without a fight, said Henry Olsen

  “Her majesty must give royal assent [for bills to be enacted],” noted Olsen. “She has an absolute veto that cannot be overridden by parliament. Traditionally, she has followed her ministers’ advice. Well, her ministers don’t want the bill that has been passed and she has no functioning government.”

  LEES DE REST

   
 2. Treowd

  september 7, 2019 at 7:42 pm

  WAR IS THEATER – IRAN & ISRAEL

   
 3. yvonne

  september 8, 2019 at 4:48 pm

  Machiel de Graaf (PVV) over handhaving van de boerkawet

   
 4. yvonne

  september 8, 2019 at 5:05 pm

  Kijk er zijn ook politici wakker geworden..

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07/in-het-belang-van-de-kinderen-van-het-land-bolsonaro-laat-gender-ideologie-op-scholen-verbieden/#more-220292

  Duidelijke aankondiging: de Braziliaanse president Bolsonaro (foto) heeft het ministerie van Onderwijs van zijn land opdracht gegeven een wetsontwerp tegen de verbreiding van de “gender-ideologie” op scholen op te stellen. “Daarom heb ik het ministerie van Onderwijs verzocht om een wetsvoorstel over het verbod op de gender-ideologie voor te bereiden om de kinderen volgens onze grondwet omvattend te beschermen”, twitterde Bolsonaro.

  Alvast een reactie , meegenomen lees de rest

  Kinderen zijn kinderen en moet je kinderen laten zijn. In NL krijgen kinderen in hun gezichtjes gesmeerd dat ze maar vooral homo moeten worden ja al vanaf 6 jaar. Je moet er toch niet aan denken dat er straks alleen nog maar Markjes Rutte rond lopen in Nederland. Liegen stelen en gender in de war zoals onze minister president zitten we niet op te wachten.

   
 5. yvonne

  september 8, 2019 at 5:41 pm

  https://www.breitbart.com/education/2019/09/07/director-of-mits-media-lab-steps-down-over-epstein-ties/

  CAMBRIDGE, Mass. (AP) — The director of a prestigious research lab at the Massachusetts Institute of Technology resigned Saturday, and the school’s president ordered an independent investigation amid an uproar over the lab’s ties to disgraced financier Jeffrey Epstein.

  Joi Ito, director of MIT’s Media Lab, resigned from both the lab and from his position as a professor at the Cambridge school

   
 6. yvonne

  september 8, 2019 at 5:47 pm

  NOS Teletekst 133
  
  Lichaam Mugabe woensdag in Zimbabwe

  
   Het lichaam van de Zimbabwaanse oud-
  president Mugabe,die vrijdag overleed
  in Singapore,keert woensdag terug naar
  Zimbabwe.Hij zal worden opgebaard in
  een groot stadion,waar de bevolking
  afscheid van hem kan nemen.

  Volgens de autoriteiten wordt Mugabe
  zondag begraven op de National Heroes
  Acre,een erebegraafplaats in Harare.
  Naar verluidt wilde Mugabe dat zelf
  liever niet,omdat president Mnangagwa
  daar dan goede sier mee zou gaan maken.

  Mugabe leidde Zimbabwe in 1980 naar de
  onafhankelijkheid en stortte het land
  in armoede.Pas in 2017 liet zijn partij
  hem vallen en volgde Mnangagwa hem op.

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/09/06/5-horrors-late-dictator-mugabes-legacy-zimbabwe/

  Just three years after Zimbabwe’s independence from Britain, Robert Mugabe sent the army’s North Korean-trained Fifth Brigade into Matabeleland to crush dissidents and former guerrillas loyal to liberation war rival Joshua Nkomo.

  Over the next two years, human rights groups estimate as many as 20,000 people died in western Zimbabwe, most of them ethnic Ndebele.

  Many of the victims were executed, often after being forced to dig their own graves. Others were thrown down wells or disused mine shafts.

  Rape, torture, mass beatings and wholesale destruction of villages were also commonplace, according to “Breaking the Silence,” a seminal 1997 report on the episode by the Catholic Commission for Justice and Peace.

  Een mooie show in een groot stadion?????
  Net als Mandela , maaaaar mmaaar maaar ze zijn toch zo zielig daar in Afrika?
  Maar de grote voetbal stadions die zijn er, overal…

   
 7. yvonne

  september 8, 2019 at 10:42 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/08/breaking-topambtenaren-van-justitie-eisten-harde-aanpak-in-proces-tegen-kwaadaardige-wilders/

  Topambtenaren van het ministerie van Justitie hebben zich inhoudelijk bemoeid met de strafzaak tegen PVV-leider Geert Wilders. Zij drongen er bij het Openbaar Ministerie (OM) op aan om Wilders in de zaak over ‘minder Marokkanen’-uitspraken zo stevig mogelijk aan te pakken.

  Dit blijkt uit nog geheime documenten die in bezit zijn van RTL Nieuws
  Ministerie en OM ontkenden tot voor kort iedere vorm van inhoudelijk overleg en afstemming over de zaak-Wilders. De PVV-leider reageert verbijsterd op de nieuwe onthullingen en noemt het ‘schandalig’.

  Lees de rest , de linken staan erin.

  Paar reacties

  De neutraliteit van deze ambtenaren is ver te zoeken. Ontslag op staande voet lijkt me niet onredelijk. Aangezien het eigen schuld is, volgt er geen uitkering op dit ontslag. Het ambtenarenreglement is daar heel duidelijk in.

  Des te meer niet-PVV’ers zich er mee gaan bemoeien des te groter de zaak wordt en de beerputten van Het Binnenhof en OM verder opengaan, des te beter! Wie zij die “topambtenaren” eigenlijk? Als deze mensen zoveel invloed, ook op ONS, (kunnen) hebben, hebben wij zeker het recht om hun namen te kennen!!!!!!!!!! De PVV klimt per week verder de peilingen omhoog!! Met dank aan Opa Ivo en zijn gestrekte been!!????

  Genoeg bewijs op tafel nu! .KWADE OPZET via de ambtenarenkliek, de zogenaamde ongrijpbare macht achter de schermen.Nooit gekozen, nooit rekening hoeven afleggen, maar niettemin in staat om op grove schaal te manipuleren en de koers van het justitiële apparaat en .de politiediensten te beïnvloeden. De politieke kleur en de activiteiten van deze macht moeten volledig zichtbaar worden gemaakt. Dit tuig moet men wegzuiverend via een parlementaire enquête en de ministers die hun neus in de zaak Wilders staken moeten worden ondervraagd en passend bestraft.
  OPHOUDEN MET HET DWARSZITTEN VAN EEN GEKOZEN PARLEMENTARIËR. Wilders moet vrijgesproken worden.

  Als het OM de koran eens goed leest, dan kunnen ze alle moslims in Nederland in het beklaagden bankje zetten. De koran is volledig in strijd met alle Normen en Waarden die wij hier in het Westen hebben. Deze worden verwoord in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM). van 10 december 1948 in New York door de Algemene Vergadering met algemene stemmen is aangenomen en ook door Nederland ondertekend! (met link)

  Wat een ongelooflijk smerig zooitje, een Rutte (die Wilders in 2012 al woedend dreigde hem electoraal kapot te maken) en Opstelten die `Rutte in het zadel hielp (2015 bonnetjes affaire, 2017 onderzoeksresultaten van het WODC “aanpassen” zoals het hem het beste uitkwam, etc.etc0.,dat wisten we hier natuurlijk al lang maar goed dat het ook zwart op wit staat en voor iedereen te lezen is wat Rutte/Opstelten Wilders wilde flikken en hoe, een rechtbank kan deze bewijzen niet terzijde schuiven, totaal niet meer geloofwaardig, dit moet onmiddellijk stoppen!!!!!.

  Het is te erg voor woorden wat hier gebeurt!
  Dit noemt men gerechtigheid?
  Het lijkt mij reden genoeg om het hele justitiële apparaat schoon te vegen en het hele kabinet hierop te laten vallen, maar dat gaat vast niet gebeuren want ze houden elkaar allemaal de vinger in de poeperd.
  Hoeveel bewijs moeten ze hebben om deze belachelijke, geldverslindende zaak te stoppen?
  Ik vrees dat er niets is wat die linkse deugmensjes op andere gedachten kan brengen, hij moet geofferd worden omdat Wilders de vinger op de zere plek legt.
  Die linkse faalhazen zijn bang voor hem omdat hij de dingen benoemt zoals ze zijn en daarom moet hij uit de weg geruimd worden omdat zij het niet durven.
  Ik heb van dag één af gevreesd dat ze hem ook zouden neerschieten net als Fortuyn, maar aangezien het volk dat politieke spelletje van die schijtbakken doorhad durven ze het nu niet meer aan, alhoewel.
  Er hoeft maar zo’n idioot te zijn als Folkert v.d. Graaf die door het demoniseren opgejut word en die kogel is niet te stoppen en de kwaliteiten van zijn beveiliging zijn niet te vergelijken met bijv. een Mossad.

   
 8. yvonne

  september 9, 2019 at 4:11 pm

  NOS Teletekst 107
  
  Aangifte Wilders tegen aanklagers

  
   PVV-leider Wilders doet aangifte
  tegen de officier van justitie en de
  advocaten-generaal die betrokken zijn
  bij de strafzaak tegen hem.Hij zegt dat
  ze valsheid in geschrifte gepleegd
  hebben in de ‘minder-Marokkanen-zaak’.

  Wilders wijst op processen-verbaal waar
  de aanklagers in verklaren dat er geen
  overleg is geweest tussen het OM en het
  ministerie in de zaak.Gisteren bleek in
  stukken die RTL Nieuws openbaarde dat
  dat overleg er wel degelijk is geweest.

  Volgens de PVV-leider zal het niet bij
  deze aangiftes blijven.Hij spreekt van
  een politieke vervolging en waarschuwt
  voor meer procedures tegen betrokkenen.

  https://www.briefjevanjan.nl/aan-mark-r/

  De politiebureaus extra open.

  Voorbedrukte aangifteformulieren.

  Politiechefs die hoogstpersoonlijk aangiftes opnamen.

  Burgemeesters die mensen aanmoedigden aangifte te doen.

  Mainstream media die het aangiftecircus publicitair ‘begeleidden’, tot kadertjes met openingstijden van de bureaus aan toe.

  Een Openbaar Ministerie dat onvoldoende reden zag om tot vervolging over te gaan.

  Een minister van Justitie en een baas van het Openbaar Ministerie die tijdens een verhoor aan acuut geheugenverlies leden.

  Ambtenaren van het ministerie van Justitie én een minister van VVD-huize die zich i ntensief bemoeiden met de voorbereiding van de strafzaak.

  Uit onderstaand mailtje (en uit een uitspraak van de persofficier van justitie) blijkt: dat deden ze al vóór de beslissing was genomen om de jacht op Geert Wilders voor de rechtbank voort te zetten.

  Waarom verteld de NS dit niet?
  Wilders heeft keihard bewijs…

   
 9. yvonne

  september 9, 2019 at 8:34 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/09/de-eurofiele-vvd-is-een-corrupte-organisatie-en-zou-opgeheven-moeten-worden/

  Omdat het zo ontzettend goed gaat met Nederland, zo zegt het politieke kartel, zijn er steeds meer voedselbanken die de aanvragen niet meer aankunnen. Bij de voedselbank in Haarlem, net zoals bij vele anderen, is het afgelopen half jaar het klantenbestand met liefst 50% gestegen. De meeste zijn eenoudergezinnen en die stijging zal waarschijnlijk nog wel doorzetten, aangezien er steeds meer mensen in Nederland komen die een aanslag plegen op ons sociale welvaartssysteem en eerder een huis krijgen dan u of uw kinderen. Daarbij heeft het politiek kartel geen plannen om de Nederlanders te verlichten, maar in plaats daarvan krijgen we nog hogere lasten. U mag langer wachten op een woning, omdat u Nederlander bent. Laat dat even inwerken

  lees de rest

   
 10. yvonne

  september 9, 2019 at 8:36 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/09/dds-columnist-jan-roos-in-elkaar-geslagen-voor-eigen-huis-lichaam-bont-en-blauw/

  Het is helaas niet nieuw dat journalisten, columnisten en opiniemakers om de haverklap bedreigingen krijgen van een stel malloten. Maar dat het nog een stapje verder kan gaan, hebben we gisteravond kunnen meemaken. Jan Roos (foto), onder meer columnist van De Dagelijkse Standaard, is voor zijn eigen huis in elkaar geslagen.

   
 11. yvonne

  september 10, 2019 at 12:53 am

  FEMKE HALSEMA GEVAAR VOOR AMSTERDAM – DE JENSEN SHOW #6

   
 12. yvonne

  september 10, 2019 at 1:18 am

  De Graaf(PVV); ‘De PVV werd toen uitgelachen, inmiddels weten we beter!’ | Politiek

  Paar reacties..

  het word tijd dat deze zogenaamde “””PREMIER zelf eens voor het hekje komt te staan,want deze zogenaamde heer van fatsoen!!! is namelijk niet fatsoenlijk gezien zijn maffia praktijken, straf deze lieden af in 2021!!!! voor altijd weg wezen!!!!

  We hebben grote problemen in Nederland. Amsterdam heeft zelfs al aangegeven dat ze de strijd met de criminaliteit hebben verloren. Brabant heeft hier al jaren last van en is de grootste criminele bende van Nederland. Alle grote steden vallen nu 1 voor 1 in de handen van zware criminelen en de politie kan ze niets maken. En worden ze wel opgepakt, dan zijn de straffen zo laag dat ze binnen een aanzienlijke tijd weer vrij zijn, en verder kunnen met hun criminele activiteiten. Want ook terug sturen dat weigeren politici hier. Zelfs als alle burgers, mensen van de politie en de statistieken duidelijk laten zien dat het nu echt steeds gevaarlijk begint te worden, en er totaal geen oplossingen meer zijn voor deze grote problematiek. Dan nog gaan ze gewoon verder met hun linkse beleid. Sterker nog, ze zetten gewoon mensen zoals Femke Halsema als burgemeester neer in een stad als Amsterdam. Een stad die letterlijk aan de rand van de afgrond staat.

  Als je politici hebt die als een stel naïeve idioten dit land regeert, en zelfs na 20 jaar de woorden van Pim Fortuijn nog niet serieus nemen terwijl hij in alles gelijk heeft gekregen….
  Ja.. Welke hoop is er dan nog voor ons mooie Nederland? Maar probeer maar eens anders te kiezen. Kijk eens naar de UK? Brexit is massaal gekozen door het volk meerdere malen. Maar ze geven gewoon koste wat het kost niet de macht uit handen. Deze linkse elite zijn niet te stoppen en doen er alles aan dat het precies zo gaat als ze willen. Zelfs al worden ze compleet afgemaakt tijdens verkiezingen, het zal en moet gaan zoals zij het willen.

  Kom je terug uit een terroristisch gebied, levenslang. Komen ze niet meer terug. Maar wat is er loos in Nederland, illegale uitgeprocedeerde migranten die kraken en terroristen schijnen meer rechten te hebben of worden eerder geholpen dan een werkende belasting betalende arbeider.

  Als ik VVD hoor praten , weet ik al dat het bullshit is , VVD hufters .

  De Graaf goed gesproken zoals ik gewend ben van meerdere PVV sprekers …
  En ja achteraf op zoveel punten gelijk gekregen …

   
 13. yvonne

  september 10, 2019 at 1:20 am

  Wilders reageert op bemoeienis proces: ‘maffiapraktijken’ – RTL NIEUWS

   
 14. yvonne

  september 10, 2019 at 1:45 am

  Ze proberen op alle manieren geld uit de zak te kloppen bij de burgers , met smerige leugens..

  NOS Teletekst 125
  
  “Snel meer geld tegen extreem weer”

  
   Er moet snel meer geld geïnvesteerd
  worden in het beschermen van landen
  tegen extreem weer als gevolg van de
  klimaatverandering.Gebeurt dat niet dan
  dreigen meer dan honderd miljoen mensen
  in 2030 onder de armoedegrens te komen.

  Dat staat in een rapport van de Global
  Commission on Adaptation,een commissie
  die zich inzet voor aanpassing aan het
  veranderende leefklimaat.

  Nederland is de initiatiefnemer van de
  commissie,waarin ook mensen als Bill
  Gates en Ban Ki-moon zitten.Volgend
  jaar is in Amsterdam een wereldwijde
  klimaattop,waarop onder meer experts
  voorbeelden van aanpassing laten zien

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/this-just-keeps-happening-ship-full-of-global-warming-religionists-gets-stuck-in-arctic-ice/

  In December 2013 a Russian expedition ship carrying global warming scientists got stuck in ice. And a Chinese ice breaker sent to rescue the scientists got stuck in the ice just miles away.

  Now this…
  The arctic tour ship MS Malmo had to be rescued this week after getting stuck in the ice off of Longyearbyen, Svalbard Archipelago, halfway between Norway and North Pole.

  Het heeft niks met climate change te maken ..(grootste leugens ever)

  STOP DE CHEMTRAILS EN ER GEBEURT EEN WONDER
  Dan ineens heb je wel een echte ZOMER , LENTE , HERFST EN WINTER

  Bekijk de uitzending van Jensen nr6
  En zie wat de Chemtrails aan luchtvervuiling aanrichten.
  De luchtvervuilingen zijn de chemtrails? En hoeveel miljarden wordt daar niet aan besteed?
  Stop ermee , scheelt veel geld , veel leed , zoals dementie en andere ziektes , De zogenaamde griep, longontstekingen die continu onze kinderen en ouderen extreen vaak raken?

   
  • Madeloes

   september 11, 2019 at 6:03 pm

   @ Yvonne

   Uiteraard is geo engineering een groot probleem maar kijk.. o.a. kijk naar de milankovitch cycles en er is zoveel meer :)

    
 15. yvonne

  september 10, 2019 at 9:38 pm

  GEERT WILDERS GAAT WINNEN – DE JENSEN SHOW #7

   
 16. yvonne

  september 11, 2019 at 1:19 am

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/10/speech-geert-wilders-bij-gerechtshof-10-09-2019/
  VIDEO

  Paar reacties
  Bekijk ook Jensen , die heeft het ook over deze zaak.
  De ongekozen kliek in de EU schrijft de wetten voor , op een dusdanige manier , dat Wilders monddood wordt gemaakt (politiek)
  Voor degeen die het zijn vergeten , we wonen in Nederland en hebben Nederlandse wetten (grondwet).
  Via een referendum heeft het Nederlands volk met 65% tegen de EU grondwet gestemd.
  In de Nederlandse grondwet staat duidelijk dat de politieke figuren zoals Balkenende , die tekende bij het kruisje in de EU met weglating van een paar onbelangrijke zaken landsverraad pleegde…..

  Goed verhaal , Geert !
  Maar het befjeskoor laat zich niet of nauwelijks beïnvloeden .
  Ze rekken tijd door : “ er moet een onderzoek komen “ en dat soort zaken .
  Maar , je staat nu wel behoorlijk sterk !
  Als ze dit negeren , zijn ze het doodschieten niet waard .
  We wensen je ALLE SUCCES toe !
  We volgen het van de vroege morgen tot de late avond

  Ik zie nog maar 1 uitweg om die criminele bende in Den Haag op te laten rotten en dat is dat er massaal een proteststem op Wilders komt en degenen, die op FvD willen stemmen. Geen enkele andere partij moet nog enige macht krijgen. Ze zijn knettergek daar in Den Haag. Ik ga het in mijn omgeving ronduit zeggen. Otten kan ook oprotten. Dat word sowieso de volgende graaier.
  Al die partijen moeten naar de afgrond gebracht.

   
  • yvonne

   september 11, 2019 at 1:34 am

   @Yvonne

   NOS Teletekst 112
   
   Hof legt Wilders-proces niet stil

   
    De strafzaak tegen PVV-leider Geert
   Wilders gaat voorlopig door.Een besluit
   over de ontvankelijkheid van het OM
   wordt uitgesteld,bepaalde het hof aan
   het einde van de middag.

   Wilders’ advocaat Knoops had gevraagd
   dit “politieke proces” te beëindigen.
   Volgens hem blijkt uit berichtgeving
   van RTL gisteren dat ambtenaren zich in
   2014 hebben bemoeid met de procesgang.

   In reactie daarop herhaalde het OM dat
   de zaak tegen Wilders volgens de regels
   tot stand is gekomen.Het OM heeft zich
   bij het besluit Wilders te vervolgen
   niet door ambtenaren onder druk laten
   zetten,betoogde de aanklager.

   http://www.courtfool.info/nl_Is_het_parlement_corrupt.htm#right-column

   We staan er eigenlijk nooit bij stil, maar helaas moeten we deze vraag met JA beantwoorden. Zowel onze verkiezingen als ook de werking van ons parlement zijn in strijd met de principes van echte democratie en in strijd met onze grondwet. En dat heeft grote gevolgen voor ons dagelijks leven

    
 17. yvonne

  september 11, 2019 at 1:30 am

  http://www.courtfool.info/nl_home.htm

  Daar staat alles wat je moet weten , over de Euro , EU, referendums , etc etc

   
 18. yvonne

  september 11, 2019 at 1:41 am

  NOS Teletekst 127
  
  Trump ontslaat topadviseur Bolton

  
   President Trump heeft onverwachts
  zijn Nationale Veiligheidsadviseur,John
  Bolton,ontslagen.Trump zegt op Twitter
  dat Bolton en hij over veel onderwerpen
  sterk van mening verschilden.

  Zelf schrijft Bolton op Twitter dat hij
  gisteravond heeft aangeboden om ontslag
  te nemen.”Laten we het er morgen over
  hebben”,zou Trump hebben geantwoord.
  Bolton trad in maart 2018 aan als derde
  veiligheidsadviseur van Trump.

  Amerikaanse media schrijven dat Bolton
  fel gekant was tegen het vredesoverleg
  met de Taliban dat Trump wilde voeren
  in Camp David.Dat overleg werd op het
  laatste moment afgeblazen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/rand-paul-on-john-boltons-firing-the-chances-of-a-war-worldwide-go-greatly-down/

  Kentucky Senator Rand Paul is celebrating the firing of President Donald Trump’s National Security Adviser John Bolton, noting that ‘the chances of a war worldwide go greatly down.”

  Senator Paul asserted that Bolton was “working against Trump” and that “Bolton’s probably the leading advocate for regime change everywhere.”

  “Bolton’s probably the leading advocate for regime change everywhere,” Paul told Fox News. “He’s got the naïve worldview that believes that we should recreate the world in our image by toppling countries through violent overthrow and that somehow democracy will prevail.

  “And I think when we’ve done it in the Middle East, often the governments that come into place after the authoritarian is removed end up being as bad or worse as the government we saw in place before.”

  Lees de rest , en wanneer President Trump zegt dat deze figuur is ontslagen , dan klopt dat gewoon.

   
 19. yvonne

  september 11, 2019 at 1:55 am

  https://www.breitbart.com/politics/2019/09/10/john-bolton-says-he-offered-to-resign-but-trump-said-to-wait/

  Earlier Tuesday, President Trump announced he had fired Bolton and plans to name a replacement next week.

  “I informed John Bolton last night that his services are no longer needed at the White House,” the president wrote. “I disagreed strongly with many of his suggestions, as did others in the administration, and therefore I asked John for his resignation, which was given to me this morning.

  paar reacties.

  Bolton wasted the 1970s in New York swinger clubs, even forced his ex-wife into group sex –and now pretends to be a conservative. He was exposed as such by his former friend, the notorious pornographer Larry Flynt.
  He is a despicable Swamp Creature who bows down to his RINO/neoconservative overlords. There to get America entangled into as many Middle Eastern conflicts as possible.

  lees de rest

   
 20. yvonne

  september 11, 2019 at 5:49 pm

  Mooie video met vragen en antwoorden over de Valse vlag van 9/11

  Je kan ook een test zelf doen , met wat je zelf denkt te weten.
  Vragen staan in het artikel.

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/doe-de-911-kwis-en-kijk-wat-je-niet-weet/

   
 21. yvonne

  september 11, 2019 at 7:03 pm

  http://www.worldunity.me/welkom-bij-het-reguliere-nieuws-lekken-nepnieuws-en-verborgen-agendas/

  By Redactie World Unity on sep 11, 2019 Complotten en Samenzweringen

  Duizenden artikelen zijn geschreven over de zogenaamde Russische hack van de Amerikaanse verkiezingen. De term “Russische hack” suggereert dat de Russen daadwerkelijk een manier hebben gevonden om de resultaten van stemmachines te ondermijnen.

  Maar er is natuurlijk geen overtuigend bewijs gepresenteerd om een ​​dergelijke beschuldiging te ondersteunen. In feite, wanneer je een paar centimeter onder het oppervlak boort, vind je deze heffing in plaats daarvan: Rusland hackte e-mailaccounts en pakte Hillary-, DNC- en Podesta-e-mails op en gaf ze door aan WikiLeaks, die ze vervolgens publiceerde.

  Maar er is ook geen bewijsketen die DIE claim ondersteunt aan het publiek gepresenteerd. Zelfs in de veronderstelling dat de bewering waar is, wordt opzettelijk een belangrijke factor genegeerd: DE INHOUD VAN DIE E-MAILS.

  Met andere woorden, als Hillary de verkiezingen verloor door deze openbaar te maken dan heeft Hillary verloren door DE WAARHEID. Geen enkele grote media-outlet rapporteert het verhaal vanuit die invalshoek.

  Lees de rest

   
 22. yvonne

  september 11, 2019 at 7:18 pm

  http://www.worldunity.me/de-italiaanse-connectie-obamas-pogingen-om-trump-te-framen-diepe-staatsbanden-met-italianen-serverschandaal/

  Het recente ontslag van Italiaanse topspionnen was waarschijnlijk gerelateerd aan Obama en een samenzwering om kandidaat en president Trump in een e-mailschandaal van Hillary te framen. We meldden dit voor het eerst in mei en nu lijkt dit verhaal eindelijk daglicht te ontvangen

  In mei vroeg de Italiaanse premier Conte het ontslag aan van vier topambtenaren na zijn telefoongesprek met president Donald Trump. Daarna werd gemeld dat de recente verwijdering van deze Italiaanse topministers van hun positie als topspionnen in de regering aan het licht was gebracht.

  Leden van de Italiaanse inlichtingendienst werden benaderd door Hillary Clinton, de Obama-administratie en de Deep State om Trump te framen door BEWIJS TE PLANTEN op Amerikaanse servers om Trump te dwingen af ​​te treden.

  Giulio Occionero tweette vandaag een update van zijn verdediging en beschuldigingen omtrent het Obama – Renzi-schandaal. Er is nu een video op internet beschikbaar waarin de Italiaanse verbinding wordt uitgelegd die we voor het eerst in mei hebben gemeld. President Trump’s advocaat Jay Sekulow is nu bij deze zaak betrokken.

  Lees het hele stuk en bekijk de video

   
 23. yvonne

  september 11, 2019 at 7:24 pm

  https://indignatie.nl/2019/09/11/hongaarse-inlichtingenexpert-moslimleger-bevindt-zich-in-europa/

  De Hongaarse inlichtingenexpert László Földi waarschuwt voor een “moslimleger” in Europa, dat is gebouwd in de no-go zones van Europese steden. Daar ziet hij ook het startpunt voor toekomstige burgeroorlogen.

  Tegelijkertijd is hij ervan overtuigd dat moslims met hun eigen partijen binnenkort aan de parlementen zullen deelnemen.

  Volgens Földi zit er een dubbele strategie achter deze ontwikkeling – de verovering van Europa met geweld en vreedzame middelen. Dit werd mogelijk gemaakt door de open waanzin van Merkel & Co. In de nasleep van de migratiestorm die hierdoor werd veroorzaakt, vielen duizenden islamitische terroristische soldaten ongecontroleerd ons continent binnen. In de Hongaarse staatstelevisie gaf Földi afgelopen oktober een interview en rapporteert sindsdien kritisch.

  Földi vraagt: waarom werden deze ‘vluchtelingen’ niet ontvangen in de aangrenzende oliestaten, waarmee ze cultureel en geografisch veel dichterbij zijn? Hij is overtuigd: omdat deze landen niets kunnen doen met de “vluchtelingen”. Daar is geen werk voor haar. Omgekeerd hebben deze olielanden een nieuwe massabasis in Europa nodig. Want wat als de olie eraf is? Dus investeren ze veel geld in de islamitische infrastructuur in Europa. Moskeeën, kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen, culturele instellingen, bedrijfsnetwerken. Met de oprichting van islamitische partijen wordt de politieke machtsgreep voorbereid. Het stijgende aantal moslimstemmers zal hen binnenkort aan het roer van de macht plaatsen. Tot zover het “vreedzame deel” voor de verovering van Europa.

   
 24. yvonne

  september 11, 2019 at 7:30 pm

  NOS Teletekst 113
  
  Samsom wordt rechterhand Timmermans

  
   Diederik Samsom wordt de kabinetschef
  van Frans Timmermans.De oud-PvdA-leider
  gaat de Nederlandse eurocommissaris
  helpen bij het uitvoeren van het nieuwe
  klimaatbeleid.Binnen honderd dagen moet
  de Green Deal op tafel liggen.Samsom
  werkte al langer met Timmermans samen.

  In de plannen staat beschreven hoe de
  EU schoner moet worden.Ook moet er een
  Europese klimaatwet komen en er moeten
  plannen komen die ertoe leiden dat de
  EU in 2050 klimaatneutraal is.

  Binnenkort wordt ook de benoeming van
  een Nederlander verwacht in het team
  van de voorzitter van de Europese Raad,
  de Belg Charles Michel.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/11/video-klimaatwetenschappers-maken-gehakt-van-frans-timmermans/

  met video

   
 25. yvonne

  september 11, 2019 at 7:49 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/11/salvini-tegen-conte-met-wie-vormt-u-de-volgende-coalitie-met-marsmannetjes-of-met-gestoorden-die-geloven-dat-de-aarde-plat-is/#more-220624

  “Ik benijd u (Conte) niet. Ook al zou een functie, die een product van verraad, onoprechtheid en persoonlijk belang is, de belangrijkste positie in de wereld zijn, dan zou ik deze positie, die ik nog geen 15 minuten zou kunnen innemen.”

  “Dit is een regering die gebaseerd is op de verdeling van banen en op angst. De enige angst, die nu voor iedereen duidelijk is, is de angst om weer aan verkiezingen te moeten meedoen, door de Italianen naar huis gestuurd te worden en weer echt te moeten werken”, zei Salvini.

  VIDEO met duitse ondertiteling , maar zijn hele speech staat eronder in Nederlandse taal..
  Lees verder

  paar reacties

  Geweldig die uitspraak van Salvini: de angst van deze Coalitie om te moeten gaan werken. (om hun levensstijl aan te kunnen houden) Is hier ook aan de gang. Mensen, die de Staat als pinautomaat zien.
  Ja , Salvini heeft al 1 keer laten zien dat hij principes heeft. Een echte vent

   
 26. yvonne

  september 11, 2019 at 8:04 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/11/samsom-gaat-kabinet-timmermans-leiden/#more-220606

  lezen?

  Paar reacties alvast
  Die onnozele greenpeace terrorist die, als hij met een verkiezingsnederlaag wordt geconfronteerd, de benen neemt.
  Ik weet nog wel een goede voor dat stuntel kabinet: Gekke Greta.
  Voor 1 biljoen kan ze heel lang zeilen, hopelijk neemt ze die andere malloten regelmatig mee.
  Ik hoop dat het bij 1 biljoen om Zimbabzaanse dollars gaat.
  Zo’n land wat al die pvda bobo’s hebben ondersteund bij de zeer succesvolle wederopbouw.
  Verrek; Jan Pronk kan er misschien ook nog bij, heb je de debielenclub helmaal compleet.
  Wat zal Nederland trots zijn dat ze hier allemaal massaal op hebben gestemd zeg!
  En wat zal de landbouw en het transport nu weer op zijn dak krijgen? Arme boeren, chauffeurs en transportbedrijven….

  Heeft iemand een teiltje?
  Moet even overgeven!!
  Wat een idioten op dat EU!!
  Als hier geen opstand van komt……
  De klimaat Gestapo komt straks alles bij u thuis controleren, en als de zaak niet voor elkaar is……
  Dan gaat u naar een kamp!
  En de vrij gekomen huizen stoppen ze die kansenparels in, je weet wel!!!

  Dat heb je met linkse domme mensen, die denken dat ze overal verstand van hebben. Dit wordt een grote puinhoop, die zijn weerga niet kent. Het gehele klimaat ideologie is gebaseerd op onjuiste gegevens, het is willens en wetens valsheid in geschrifte. Toch proberen zij dat door onze strot te douwen, om de economie te slopen en iedereen straatarm te maken. Met het werkelijke klimaat heeft het niets te maken, maar dat mogen wij (de bevolkingen) niet weten. Het gaat enkel om macht en de illegale geld verduistering, die zij legaliseren om zich zelf te verrijken ten koste van de EU bevolking.

  Dit is van mijzelf..
  Green Deal , waar komt dat ineens vandaan? Juist deze term komt van de linkse maffia uit Amerika.
  En GroenLinks zal hieraan groots deelnemen , er werd door deze zielepieten al geroepen om de BB te verbieden vanwege het milieu ,
  Dan hebben we ook nog die zielepieten Patrij van de dieren? Die inzetten op vegatarisch eten (vlees verbod)
  De boeren willen ze de onderneming in dieren halveren , voor het milieu leugen.
  En een ander in de EU Zweden, wil dat er mensenvlees gegeten gaat worden? , Net als dat wij in Nederland insecten moeten gaan eten?

  Ze zijn totaal gestoord.

  O en die boerderijen bestaan al in Nederland , het kweken van insecten…
  Insecten zijn geen vlees? mmmmmmmmm Wie gaar daar zijn miljarden aan verdienen is mijn vraag.

  1 biljoen , wie gaat dat betalen? Juist wij.

   
 27. yvonne

  september 11, 2019 at 9:43 pm

  NOS Teletekst 107
  
  Rechter:euthanasie was zorgvuldig

  
   Een verpleeghuisarts die het leven
  van een zwaar demente patiënt heeft
  beëindigd,heeft zorgvuldig gehandeld en
  wordt ontslagen van rechtsvervolging.
  Volgens de rechtbank in Den Haag was er
  geen sprake van moord.

  De vrouw ging zorgvuldig te werk,in
  samenspraak met de huisarts en de man
  en dochter van de patiënt,die toen zij
  daartoe nog in staat was een verklaring
  had afgegeven dat zij niet langer wilde
  leven als zij diep dement zou raken.

  De arts heeft niet meer bij de patiënt
  kunnen toetsen of zij nog achter haar
  wilsbeschikking stond.De rechter vond
  dat niet afdoen aan de zorgvuldigheid.

  https://www.breitbart.com/news/dutch-euthanasia-doctor-acquitted-in-landmark-case/

  Het is gewoon MOORD = mijn mening
  Mensen met dementia , weten niks meer , en lijden geen pijn? Ook niet geestelijk.
  Mensen met pijn kunnen ook geholpen worden?

  Lees vooral de reacties onder het artikel.

   
 28. yvonne

  september 12, 2019 at 4:30 pm

  https://www.ninefornews.nl/nos-kritische-stem-macht/

  Steeds minder Nederlanders kijken tv of luisteren naar de radio. Toch gaat er steeds meer geld naar de NPO, soms ook wel staatsomroep genoemd.

  Volgens FvD-leider Thierry Baudet heeft dit te maken met zelfbescherming door de gevestigde macht.

  “Neem de potsierlijke opmerkingen over nepnieuws,” zei hij. “Zoals kritische Nederlanders inmiddels weten is dat codetaal voor politiek incorrecte of onwelgevallige informatie.”

  Nieuwspolitie

  Hij merkt op dat men nu wil dat de NOS de taak krijgt om een soort nieuwspolitie te gaan worden.

  “De publieke omroep is geen waakhond,” aldus Baudet. “De NOS is geen kritische stem, geen tegenmacht. Eerder een verlengstuk van de macht.”

  Wij willen geen NOS die in alle toonaarden zwijgt over het politiegeweld tegen gele hesjes in Frankrijk, die alle propaganda over Syrië napapegaait en die dagelijks nog meer klimaathysterie over de mensen uitstort, klonk het.

  lees verder en een video

   
 29. yvonne

  september 12, 2019 at 4:41 pm

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14387%3Adr-mengele-praktijken-in-nederland&catid=9%3Abinnenland&Itemid=22

  Er zaten toen 800 kinderen zoals ik, die niets crimineel gedaan hadden maar ziek waren, in de Jeugdgevangenis omdat er geen plaats andere plaats was , de jongste was 7 jaar..! Die instellingen hadden ze allemaal gesloten, dachten waarschijnlijk “Als we geen ziekenhuizen hebben, hebben we ook geen zieken..!! en toen de VN daar tegen opsluiting in een Jeugdgevangenis protesteerde hebben ze de naam Jeugdgevangenis veranderd in Justitiële Jeugd Inrichting en zeiden ze dat ze geen Jeugdgevangenissen hadden. Maar ik en al die ander 800 kinderen zaten daar onderworpen aan hetzelfde strafregime als de criminelen.

  lees de rest

   
 30. yvonne

  september 12, 2019 at 5:10 pm

  Video – Martin Bosma sloopt de NPO in 6 minuten en 50 seconden

  Gepubliceerd op 11 sep. 2019

  De Tweede Kamer debatteert over de plannen die mediaminister Arie Slob met de NPO heeft. Volgens PVV Kamerlid Martin Bosma ontbreekt het de minister aan een visie en deelt hij slechts belastinggeld geld uit. “De Postcode Kanjer is weer op het Mediapark gevallen.” Plus: Bosma onthult dat de NPO eigenlijk helemaal niets ziet in NL Ziet, het gezamenlijk online platform van Talpa TV, RTL Nederland en de NPO.

  DE WAARHEID KOMT NAAR BUITEN (nu over SLOB en de NPO)

   
 31. yvonne

  september 12, 2019 at 5:19 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/12/ontslag-van-john-bolton-trump-kiest-voor-vrede-i-p-v-oorlog/

  Donald Trump wil – in tegenstelling tot hetgeen onze media ons willen wijsmaken – vrede en stabiliteit in de wereld, en gaat consequent met zijn programma door. Wanneer militaire interventionisten zoals generaal James Mattis en John Bolton dat in de weg staan, worden ze ingewisseld. Wij verwelkomen deze stap tot het reduceren van militaire conflicten in de wereld

  Lees de rest

   
 32. yvonne

  september 14, 2019 at 5:38 pm

  NOS Teletekst 112
  
  Raad A’dam wil debat met Halsema

  
   Een deel van de gemeenteraad in
  Amsterdam wil dat burgemeester Halsema
  tekst en uitleg komt geven over de
  onklaar gemaakte revolver,die volgens
  haar partner in de ambtswoning in een
  la heeft gelegen.Halsema wist dat niet.

  Documentairemaker Robert Oey zegt tegen
  NRC dat het zijn wapen is en dat hij
  het voor filmopnamen wilde gebruiken.
  De zoon van Halsema en Oey werd in juli
  opgepakt met het wapen in zijn bezit.

  De oppositie wil een debat,omdat het nu
  geen privézaak meer is.Coalitiepartijen
  GroenLinks en D66 vinden dat wel,PvdA
  en SP,die ook in het college zitten,
  waren niet bereikbaar voor een reactie.

  Tja klinkt als ? was voor mijn vak als actrice met een hoop drugs op een concert ,
  voor de film????
  https://www.briefjevanjan.nl/aan-meneer-halsema/

  Beste Robert Oey,

  De term ‘iemand voor de bus gooien’ gaat nog eens heel groot worden.

  Volgens u en uw vrouw heeft De Telegraaf in augustus jullie 15-jarige zoon ‘voor de bus gegooid’, toen de krant onthulde dat binnen de politie gevreesd werd voor een doofpotaffaire. Jullie zoon had met een vriendje ingebroken in een woonboot en was in het bezit van een verboden wapen en messen en toen De Telegraaf van de zorgen bij de politie hoorde, sprong de krant er bovenop.

  Zelf gooide u anderhalve maand eerder ook iemand ‘voor de bus’: de gederadicaliseerde jihadist Jason Walters. Hij wilde per se onherkenbaar gemaakt worden in uw nieuwe documentaire ‘The Good Terrorist’, u had hem ook toegezegd dat u die eis zou inwilligen, maar u bracht hem in de Deense versie gewoon herkenbaar in beeld. Vrij gevaarlijk in die kringen, maar uw geldingsdrang was blijkbaar groter dan uw betrouwbaarheid.

  U vertelde dat u, terwijl uw vrouw haar beruchte ‘brief aan alle Amsterdammers’ zat te tikken, rustig was gaan slapen.

  U vertelde dat uw vrouw in die brief niet schreef over het feit dat het úw wapen was die in háár ambtswoning had gelegen, omdat er door de buitenwacht geen vragen werden gesteld over de herkomst. “Het was bij ons thuis ook geen discussie. Het tekent een beetje hoe wij in elkaar steken.”

  Lees de rest

   
 33. yvonne

  september 14, 2019 at 5:44 pm

  IS JESSE KLAVER DE MEEST HYPOCRIETE POLITICUS OOIT? – DE JENSEN SHOW #10

   
 34. yvonne

  september 14, 2019 at 6:00 pm

  https://www.zerohedge.com/health/eating-human-flesh-latest-idea-top-stop-climate-change

  Eating Human Flesh Is The Latest Idea To Stop Climate Change

  At a summit in Sweden about the future of food, a professor gave two presentations about how eating human flesh could combat the negative effects of climate change.

  He claims resistance to cannibalism is “conservative” or even “selfish.”

  And of course, the human meat industry will have to start slow, first getting people used to the idea of eating pets and insects. But eventually humans can be “tricked into making the right decisions,” the professor suggested.

  We thought it was a bit strange when we heard about human body composting services emerging in Washington state, as an alternative to burying or cremated the dead.

  But even we didn’t think soylent green would become a serious proposal so soon.

  lees de rest

   
 35. Treowd

  september 15, 2019 at 1:38 pm

   
 36. Treowd

  september 15, 2019 at 6:53 pm

   
 37. yvonne

  september 15, 2019 at 8:55 pm

  NOS komt weer eens wat vertellen , de milieu leugens kennen geen grenzen , alles wordt ervoor gebruikt.
  Hoezo was deze troep van dat schip niet veel eerder geborgen , en moet er zogenaamd activisten voor de klus ingezet worden?

  NOS Teletekst 104
  
  2500 kilo afval uit Noordzee gevist

  
   Een groep vrijwilligers van Stichting
  Duik de Noordzee Schoon heeft 2500 kilo
  afval uit de Noordzee opgedoken.Negen
  dagen lang gingen de vrijwilligers op
  zoek naar spullen die schadelijk zijn
  voor het ecosysteem.

  De duikers haalden onder meer kleding,
  keukengerei,koffers,speelgoed,kleden en
  auto-onderdelen uit het water.Ook oude
  visnetten kwamen naar boven.De duikers
  zochten bij scheepswrakken tussen
  Ameland en Schiermonnikoog.

  Zo’n 500 kilo afval komt van containers
  die de MSC Zoe begin dit jaar verloor.
  Van de 342 verloren containers liggen
  er nog zo’n 50 op de zeebodem.

  https://www.ninefornews.nl/klimaatbeleid-elkaar-tegenstrijdigheden/

  Het klimaatbeleid hangt aan elkaar van de tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden. Pak deze unieke kans en uit je kritiek

  Van 24 augustus tot 4 oktober kunnen burgers op internet reageren op de voorgestelde klimaatplannen. Er zijn maar weinigen dit die weten omdat er door het kabinet geen ruchtbaarheid aan gegeven is.

  Journalist Syp Wynia heeft een burgermanifest opgesteld tegen de klimaatplannen van de regering.

  Hij bracht deze ‘laatste mogelijkheid’ in WNL Opiniemakers onder de aandacht om als burgers duidelijk te maken dat de klimaatplannen peperduur zijn en niet werken.

  Unieke kans

  Burgers hebben nu een unieke kans om kritiek te uiten op de klimaatplannen.

  Bij de klimaattafels zijn alleen belangengroepen geraadpleegd, aan burgers wordt niks gevraagd, aldus Wynia.

  “De burgers van Nederland hebben niet gekozen voor het klimaatbeleid van Rutte, maar draaien er wel in belangrijke mate voor op,” schrijft hij op zijn website.

  Eenzijdige doorbelasting

  In zijn manifest vraagt hij zich onder meer af waarom Nederland van het aardgas af moet, terwijl landen om ons heen juist aan het gas gaan.

  Lees de rest

   
 38. Treowd

  september 16, 2019 at 8:11 pm

  The Pro-Israel CIA AGAIN Secretly Arming ISIS, $10s of Millions Go to Yemen’s Jihadis (Russian TV News)
  https://russia-insider.com/en/pro-israel-cia-again-secretly-arming-isis-10s-millions-go-yemens-jihadis-russian-tv-news/ri27562

   
 39. Treowd

  september 16, 2019 at 8:16 pm

  Is Yemen doodgewoon een sta in de weg richting het groter israel, en is dat de ware onderligende agenda? Vergeet niet in gedachten mee te nemen dat de Arabische lente ook volgens een opgezet plan uitgevoerd is geworden…..
  Who are the Houthis in Yemen?

   
 40. yvonne

  september 17, 2019 at 5:07 pm

  Doorgeschoten Vlissingen , geen geld voor zorg kinderen en ouderen , belastingen omhoog , maar hier hebben ze wel geld voor?

  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/115287/Eerlijk-zullen-we-alles-delen-ook-elektrische-auto-s

  Titel moet eigenlijk zijn? Eerlijk alles stelen…En niet goed voor milieu , wat gaan ze eigenlijk doen met al die accuus en accuzuur?

  Eerlijk zullen we alles delen, ook elektrische auto’s

  Vlissingen is een E-Mobility Park rijker. Dat is een parkeerplaats met vijf elektrische deelauto’s. Het idee ontstond een paar jaar geleden toen Sjoerd de Jongh een elektrische auto leasde, maar er zelf niet genoeg mee reed. Hij vroeg een collega de auto met hem te delen. Met succes.

  “There Was No Crash”: Tesla In Sweden Goes Up In Flames After Passenger Seat Catches Fire (dit is de link van zerohedge)

  Stunning pictures have emerged from Swedish website Aftonbladet showing a Tesla Model S fully engulfed in flames after the car’s passenger seat reportedly caught fire while the car was being driven.

  And the fire looks like it may just be another case of a Tesla spontaneously combusting. The car was reportedly not involved in a crash, according to the report. “The car started to burn by itself,” the report says.

   
 41. yvonne

  september 17, 2019 at 5:22 pm

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/ex-spy-chief-says-merkels-open-border-policy-created-security-crisis-germany

  “While things are tighter today, we still have 300,000 people in Germany of whose identities we cannot be sure. That’s a massive security risk,” he warned.

  After Merkel abolished normal border controls back in 2015, Germany took in over 1.5 million migrants from affected countries in a single year.

  According to the German government’s own statistics, violent crime in Germany rose by 10 per cent between 2015 and 2016, when the country began accepting large numbers of migrants, many of them young men. More than 90 per cent of the rise was attributable to young male “refugees”.

  “Young male refugees in Germany got the blame…. for most of a two-year increase in violent crime,” reported Reuters.

  En dan komt Omroep Zeeland met dit?
  Ineens zijn het geen ASIELZOEKERS meer maar arbeidsmigranten?
  Volk mag zich uitspreken , maar ook die kennen we al een poosje , NEE word gewoon genegeerd, overal.

  Onderzoek naar mening Tholenaren over huisvesting arbeidsmigranten

  Alle Thoolse huishoudens krijgen deze week een brief met het verzoek om enkele vragen te beantwoorden over de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente. Het dagelijks gemeentebestuur wil zo een beeld krijgen van hoe de inwoners over deze kwestie denken en het beleid daarop aanpassen.

   
 42. yvonne

  september 18, 2019 at 6:35 pm

  Ik vermoed een valse vlag , Verhaal Willem Holleder is te einde , dus nu een nieuw verhaal , met de overbekende nieuwe wetten van de Bilderberg groep.
  Zijn ze bang? weer centjes erbij voor P. R. de Vries?

  NOS Teletekst 107
  
  “Aanslag rechtsstaat”:NCTV ingezet

  
   Minister Grapperhaus noemt de moord
  op advocaat Wiersum een aanslag op de
  rechtsstaat.De georganiseerde misdaad
  is daarmee volgens hem weer een grens
  overgegaan.

  Hij schakelt de Nationaal Coördinator
  Terrorismebestrijding en Veiligheid in
  om te kijken wat nodig is om advocaten,
  OM,rechterlijke macht en politie veilig
  en ongestoord te laten werken.De NCTV
  krijgt de leiding over een team met OM
  en politie,dat ook bevoegd zal zijn om
  bewaking en beveiliging in te stellen.

  De moord wordt onderzocht door het OM
  en de politie.Die zullen de liquidatie
  de hoogste prioriteit geven,zegt hij.

  https://tpo.nl/2019/09/18/prof-paul-cliteur-liquidatie-advocaat-veiligheid-is-kerntaak-van-de-staat-maar-deze-staat-slaagt-daar-niet-in/

  In de Troonrede die woensdag werd uitgesproken staat: “Dat vertrouwen begint bij een sterke rechtsstaat die beschermt tegen criminaliteit, willekeur en machtsmisbruik”.

  Maar dat is onjuist. Een rechtsstaat beschermt wel tegen willekeur en machtsmisbruik – van de staat zélf namelijk – maar niet tegen criminaliteit. Het is de staat, Vrouwe Justitia met het zwaard, die ons tegen criminaliteit zou moeten beschermen. De rechtsstaat moet worden beschermd tegen criminaliteit

  Bij het voorlezen van de Troonrede had de koning bij die passage over de rechtsstaat misschien moeten stoppen en zeggen:

  “Dit zijn fabeltjes, dat lees ik niet voor. De rechtsstaat wordt helemaal niet beschermd door mijn dienaren (ministers). De rechtsstaat is in gevaar. Advocaten en rechters worden op straat vermoord en wie daartegen protesteert wordt vervolgd.”

  

   
 43. yvonne

  september 18, 2019 at 6:51 pm

  https://www.briefjevanjan.nl/aan-frans-timmermans-10/

  De Romeinse dichter Juvenalis is de bedenker van de uitdrukking ‘panem et circenses’, ‘brood en spelen’.

  De gedachte was dat je het volk tevreden kon houden als je het maar wat te eten gaf en wat vermaak.

  Die meer dan 2000 jaar oude tactiek waarmee de machthebbers in Rome de arme Romeinen koest hielden en tussendoor in stilte de meest verschrikkelijke dingen flikten, wordt vandaag de dag nog één op één toegepast.

  We weten inmiddels dat die grap ons duizend miljard euro gaat kosten (dit nog even afgezien van de kosten die we voor de kiezen gaan krijgen door de komst van miljoenen ‘nieuwe Europeanen’, die u tussen neus en lippen door even aankondigt).

  We weten dat u de oude Greenpeace-activist Diederik Samsom heeft ingehuurd als de autist die het er, net als bij die ‘klimaattafels’ in Nederland, samen met de klimaatactivisten en de klimaatindustrie doorheen moet gaan jassen.

  lees de rest.

  Alvast een reactie

  Ach ja, Prinsjesdag. Als straks GoorLinks bij de Algemene Beschouwingen het Kabinet een genderneutrale veer in de aseksuele reet van Rutte douwt, dan mag je je als Kabinet wel afvragen of je wel helemaal 100% bent. Het is zoiets als de lieve lispelende woordjes van de pedofiel naar het slachtoffer. Of van Jesse Klaver tegen dat Zweedse klimaatmongooltje.

  Maar Timmerfrans gaat ons redden middels diversiteit. Met Sylvana’s en Jerrie Afriyie’s want die bouwen onze samenleving. Zoals alleen Afrikanen dat zo goed kunnen: door haat en verdeeldheid zaaien en zichzelf als slachtoffer te framen onderwijl dader te zijn. Het pigment kruipt daar waar het altijd al heeft gekropen. Maar genoeg over deze ontsnapte slaven.

  Timmerfrans gaat namelijk groen. Heeft ie nooit ene reedt interesse in getoond maar sinds hij die priester misbruikte door op deze Zeereerwaarde ongeremd op en neer te hoppen als offeraar op Lams Gods terwijl deze zich zoals zovelen van zijn beroepsgroep exclusief aan God had verbonden maar waar het zaad kroop waar het niet gaan kon, voelde Fransje door het toeknijpen van God aan Frans’ onderoog zich de socialistisch universele mens.

  Terwijl iedereen het zand van het Centraal Planbureau in de ogen gestrooid heeft gekregen weten we één ding zeker: het leven wordt duurder. Natuurlijk! Energie, eten, wonen, gezondheidszorg. Het maakt niet uit wat de cijfers ons voorliegen, als het olifantje 2020 uitblaast dan zal blijken dat hij daar ook wat biljetten van ons bij zaten. De enige vraag die nog overblijft is: hoe zal men dát nou weer verklaren? Daar is nu al een voorzetje aan gegeven: er komt misschien wel economische tegenslag. Recessie of Brexit of Olie of Italië of nog véél meer diversiteitsafrikaantjes. Maakt niet uit en interesseert ons ook niet.

  Als er maar genoeg ingerichte woningen aan die 100.000 nieuwelingen worden gegeven, uiteraard wel toekomstbestendig dus groot, want die nieuwelingen mogen gezinsherenigen. Dus boeren opgerot, jullie essentiële en waardevolle landbouwgrond gaat gewoon volgebouwd worden. Voor Frans’ & Co. diversiteitsutopie.

  Tot wij allemaal de boeren van Zuid-Afrika zijn en worden afgeslacht

   
 44. yvonne

  september 18, 2019 at 7:02 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/18/de-europese-centrale-bank-ecb-voert-europa-in-sneltreinvaart-naar-de-afgrond/

  Meerdere goede linken

  Al vele jaren gaat een heel groot gedeelte van het landelijk budget naar de EU, de VN en andere Soros gerelateerde organisaties in het buitenland om de globalisering kracht bij de zetten. Er is al jaren geen of veel te weinig geld voor de zorg, de politie, de leraren, achterstallig onderhoud bij bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het leger. Miljarden worden er besteed aan asielzoekers voor opvangcentra, zorgverzekeringen, medische (die u gewoon zelf moet betalen) en juridische kosten. Deze gelukszoekers hoeven niet gemiddeld 15 jaar te wachten op een huis, u en uw kinderen wel.

  Mijns inziens is het pure discriminatie ten opzichte van de gewone normale Nederlanders. Ook heeft het rijk heel veel verantwoordelijkheden afgeschoven op de gemeentes en tegelijkertijd de budgetten gekort. Dat is ondoordacht en vragen om moeilijkheden, een bruut afbraakbeleid. De gemeentes draaien op voor de kosten van het politieke wanbeleid en hebben nu miljoenentekorten, waar de inwoners van Nederland weer de dupe van zijn. Het is te gek voor woorden dat Rutte en zijn kabinet er nog zitten, aangezien ze de Nederlandse bevolking niet of nauwelijks vertegenwoordigen en alle terecht bezorgde stemmen van de burgers negeren of zelfs demoniseren.

  In vele steden moeten nu zwembaden, sportvoorzieningen en/of bibliotheken sluiten, problemen gecreëerd door de regering. Net zoals ze de problemen op de huizenmarkt ook gecreëerd hebben en het probleem elke dag vergroten door nog steeds meer mensen ons land binnen te laten.

  Lees de rest

  25 gemeentes komen nu in verzet tegen de verplichting om 5G uit rollen en hebben een brief gestuurd naar de overheid, omdat ze zich ook (terecht) zorgen maken over de uitrol. Hun brieven zijn te lezen op Overheid.nl, onderaan het onderstaande artikel vindt u de links. De meeste zorgen gaan over het voortbestaan van flora en fauna en de algemene volksgezondheid, aangezien er nog geen langdurig onderzoek is geweest naar de langdurige blootstelling aan 5G en de gezondheidsrisico’s daarvan voor alles wat leeft. Ook vinden de gemeentes het totaal niet kunnen dat er geen transparantie is van de overheid over de gang van zaken.

  Lees de rest..

  Ook de boeren lijden onder het pro-EU-VN-beleid van dit ondemocratische kabinet en hebben er, net zoals zo veel mensen, genoeg van en gaan protesteren in Den Haag op 1 oktober. Respect voor de boeren en ik hoop dat ze steun krijgen van mensen in het hele land. Hieronder kunt u aangeven of u komt en ik denk dat het tijd is dat we allemaal samen moeten komen en de boeren massaal moeten gaan steunen. Want iedereen lijdt door het politieke wanbeleid. Niet alleen de boeren, maar ook de vissers, de vrachtwagenchauffeurs, de politie, de gepensioneerden, de alleenstaanden, de jongeren, de motorrijders en diegenen die de Nederlandse cultuur en tradities willen behouden.

  Lees de rest.

  Er staan nog meer linken in….

  Alvast een reactie

  .Stemmen heeft geen zin,politici zijn “marionetpoppen” van de satanische globalistische elite.Deze elite bepalen welke poppetjes op welke plaatsen komen te zitten d.m.v. stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.Politici worden omgekocht,gechanteerd,bedreigd om het beleid van de satanische elite uit te voeren.

  Er wordt nog altijd NIET gesproken over het feit dat er, wellicht jarenlang, vooralsnog vrijwel ongestraft, 16 miljard zwart Nederlands geld kon worden witgewassen in Marokko, Turkije, Dubai en EU-land Spanje. De ING heeft hiervoor onlangs een boete gekregen van 775 miljoen. 4 andere grootbanken liggen nu ook onder een vergrootglas. De toezichthouder, De Nederlandse Bank (DNB) onder leiding van Klaas Knot heeft als ‘toezichthouder’ nog altijd niet zijn/haar boetekleed aangetrokken.

  De satanische globalistische elite sturen aan op een oorlog,alle ingredienten zijn al aanwezig.Begin jaren 90 de grenzen open in europa,in vele europeese landen defensie kapotbezuinigd,de soldaten van allah met miljoenen binnenhalen (resolutie van straatsburg 1975) en binnenkort miljoenen barbaarse afrikanen (duivelspact van marakesh) ik verwacht dat de pleuris uitbreekt tussen 2021 en 2030 (agenda 2021 en 2030 van de V.N )

  En deze is van mij

  Elke ronde horen we dat ze zo GESCHOKT ZIJN , of dat het een foutje was , of dat ze de berekeningen niet goed hebben gedaan , het is hun agenda.
  Maar het is geen enkele keer een foutje , het is namelijk al jaren dezelfde constructie , dan kan je niet meer spreken over een foutje en afdoen met een zielige SORRY. Sorry is niet genoeg

   
 45. nan

  september 19, 2019 at 7:01 pm

  E.v.t een aandachts puntje wat sommige al weten en andere niet. Het gaat om de website aim4truth.org datum 18-9-2019. Staat een artikel over (in nederlands vertaald)
  Experiment in Brazillië kan per ongeluk genetiche gemodificeerde super muggen hebben gecreëerd (tijdens 27 maanden) durende experiment gericht op terug dringen van verspreiders van gele koorts, knokkelkoorts, Zika, en andere door muggen overdragen ziekten, werden ongeveer 450.000 mannelijke ox513a- muggen gemodificeerd……..Je kan het terug koppelen aan 1ste: Bill en Melinda Foundation.
  2de: Deense Novo Nordiks Foundation.
  3de: INGKA = gerelateerd aan het IKEA = een Nederlands bedrijf. ( goede doelen stigting foundation).
  Finaciering van biomedisch onderzoek ondersteunt in het plublieke kennis en wetenschap.
  Denk verder aan Phillips, Miele bedrijven, die zijn niet älleen” maar bezig met “hun” /onze dagenlijkse producten.
  Het dubbele hiervan is dat de mensheid tig keer moet betalen (om NIETS in weze) van wat al bekend is om te onderzoeken, van wat al bekend is. En dat de mensheid die daar de gevolgen van ondervonden, dat helemaal niet hoeven. Niet nodig is.

   
 46. yvonne

  september 20, 2019 at 5:01 pm

  NOS Teletekst 127
  
  Mysterie in Washington over klacht

  
   De regering-Trump koerst af op een
  confrontatie met het Congres,omdat de
  leden daarvan geen inzicht krijgen in
  een klacht van een klokkenluider.

  Inspecteur-generaal Atkinson van de
  inlichtingenwaakhond kreeg de melding.
  Het zou over een gesprek tussen Trump
  en een andere regeringsleider gaan.
  Trump zou iets “verontrustends” beloven
  over Oekraïne,aldus media in de VS.

  Atkinson besprak de zaak gisteren met
  de Amerikaanse inlichtingencommissie,
  maar mag van het Witte Huis geen
  details geven.De commissievoorzitter
  wil de inhoud zien,en dreigt anders
  naar de rechter te stappen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/president-trump-blasts-deep-state-whistleblower-who-filed-complaint-over-phone-call-to-foreign-leader/

  “Another Fake News story out there – It never ends! Virtually anytime I speak on the phone to a foreign leader, I understand that there may be many people listening from various U.S. agencies, not to mention those from the other country itself. No problem! Knowing all of this, is anybody dumb enough to believe that I would say something inappropriate with a foreign leader while on such a potentially “heavily populated” call. I would only do what is right anyway, and only do good for the USA!” Trump said in a pair of tweets.

   
 47. yvonne

  september 20, 2019 at 5:09 pm

  LEUGENS, LEUGENS, LEUGENS – DE JENSEN SHOW #14

  https://jensen.nl/leugens-leugens-leugens-de-jensen-show-14/

  video gaat nu via Vimeo…

   
 48. yvonne

  september 21, 2019 at 6:07 pm

  https://gedachtenvoer.nl/2019/09/21/gele-hesjes-week-45/

  Woorden vertellen het verhaal niet meer, maar de getuigenis is nog steeds ‘Sprekend’, als elke week weer een ‘leger’ #GiletsJaunes, de gele hesjes / Yellow Vests de straten van Frankrijk in wisselende steden opgaan om hun ongenoegen te betuigen met spreekkoren die zo-lang-zaam-maar-zeker in de gehele wereld bekend in de oren klinken. Beelden die al heel lang niet meer vertoond worden via de oude dinosaurus media, zelfs de alternatieve media laten het afweten, niet meer wetende wat ze zouden moeten schrijven. Des te meer respect voor de betogers die er elke week weer zijn, afgeschilderd op twitter als radicalen, maar de kijkers van de beelden weten wel beter en kunnen onderscheidt maken tussen Antifa, vreedzame betogers en uitgelokt politie geweld.

  lees de rest

  Maar wat zegt de NOS?

  NOS Teletekst 125
  
  Weer protest gele hesjes in Parijs

  
   Honderden “gele hesjes” protesteren
  in Parijs tegen de pensioenhervormingen
  van president Macron.Ondertussen is er
  ook een klimaatmars aan de gang.Er zijn
  7500 agenten ingezet in de Franse
  hoofdstad en er is traangas gebruikt.
  Ruim 120 mensen zijn opgepakt.

  Er wordt op verschillende plekken in de
  stad gedemonstreerd.Het is verboden om
  te demonstreren bij overheidsgebouwen,
  de Champs-Élysées en de Eiffeltoren.

  Van tevoren hadden de demonstranten een
  “historisch protest” aangekondigd,als
  vervolg op de grote demonstraties van
  november vorig jaar.Bij die protestgolf
  werden honderden aanhoudingen verricht

  VORIG JAAR????????????

   
 49. yvonne

  september 21, 2019 at 6:15 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/21/cartoon-839/

  “Mama, papa, waar zijn mijn mobiele telefoon, Playstation, televisie?” “Lieve kind, bij de pandjesbaas om extra kosten, stroom en benzine te betalen – daarvoor heb jij nog gedemonstreerd.”

  Als je die klimaat gekkies ( Jesse huppeldepup , en die andere stumpert van D66) tegenkomt , kun je dit mooi terug zeggen.
  Kijken of ze dan nog kinderen zover krijgen om verplicht te spijbelen?, voor de elite.

   
 50. yvonne

  september 21, 2019 at 6:26 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2019/09/21/trump-groter-instemmingspercentage-dan-destijds-obama/#more-221399

  Donald Trump vindt erkenning en lof in de Amerikaanse bevolking

  Mainstream media en bevolking – nog nooit lagen ze zo ver uit elkaar als het gaat om de inschatting van de politiek. Dat is zowel hier in het land als aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te zien. Terwijl de Amerikaanse media al jarenlang een regelrechte propagandaveldtocht tegen Trump voeren en over alles slecht spreken wat ook maar enigszins te bekritiseren is, vinden de Amerikaanse burgers opvallend veel lof en erkenning voor het werk van Trump en diens kabinet.

  Lees verder

  En dit is de NOS weer , vergeten er even bij te vertellen dat er destijds een coup is gepleegd op de oekraine , door de vorige club (niet kabinet President Trump)
  Met mederwerking van belg Verhoffstsd en Verbaalen VVDer (de ongekozen EU)
  Biden heeft daar ook aan meegewerkt , en zijn zoon en natuurlijk hijzelf en de rest die hun zakken vullen over dit soort COUPS…

  President krijgt het nu op zijn bordje? mmmmmmmmmmmm
  Victoria Nuland? ”fuck the EU??)

  NOS Teletekst 129
  
  Trump zette Oekraïne onder druk

  
   President Trump heeft zijn Oekraïense
  ambtgenoot gevraagd om onderzoek te
  doen naar de zoon van de Democratische
  presidentskandidaat Joe Biden.Bronnen
  in Washington bevestigen berichtgeving
  daarover in The Wall Street Journal.

  Het is de apotheose van een affaire
  rond de klacht van een klokkenluider,
  die vrijdag in Washington veel commotie
  heeft veroorzaakt.Biden zou hebben
  geprobeerd een Oekraïense aanklager weg
  te krijgen,die banden van zijn zoon met
  een lokaal gasbedrijf wilde bekijken.

  Trump mag zich als president niet met
  de rechtsgang bemoeien.Maar hij zou
  Oekraïne geen geld hebben toegezegd.

   

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: