RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

15.067 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  maart 23, 2020 at 2:34 am

  DE WERELDBEVOLKING TRAPT NIET IN DE CORONA LEUGENS

  https://www.breitbart.com/news/virus-rebels-from-france-to-florida-flout-lockdown-practices-2/

  Virus Rebels from France to Florida Flout Lockdown Practices

  En niet zoals de NOS ons wil laten geloven dat dit alleen in nederland gebeurt.

  PARIS (AP) — Young German adults hold “corona parties” and cough toward older people. A Spanish man leashes a goat to go for a walk to skirt confinement orders. From France to Florida to Australia, kitesurfers, college students and others crowd the beaches.

   
 2. yvonne

  maart 23, 2020 at 2:52 am

  Vergeet niet dat de beurzen onderuit gingen, dus hebben die globalisten nogal wat poen verloren.
  De Bitcoin onderuit.

  Dus hebben deze Globalisten weer BAIL OUTS NODIG dat doen ze dus onder de noemer CORONAVIRUS.

  Hier komt een lijst aan.

  https://www.zerohedge.com/markets/stop-coronavirus-corporate-coup-here-list-everyone-demanding-bail-out

  Lange lijst , en we zien dit ook in Duitsland, autobranche?
  En nederland KLM , NS, fabrieken enz enz..

  Banken doen nu net alsof ze helpen, maar ze geven alleen uitstel van betaling, later gaan er een heleboel kleine bedrijven onderuit, of woningen..en de economie.

  Deze lui hebben belastinggeld genomen om te kunnen blijven doorspelen voor hun onzalige NWO

  Later zullen deze weer profiteren, maar nu van een smerige leugen Corona..
  ten koste van het gewone volk..

  Deze lui gaan over lijken, ook meneer Knot deed al een duit in het zakje.

   
 3. yvonne

  maart 23, 2020 at 3:09 am

  X22Report: Do Not Fear, Look for Message, Dark to Light, Operators Ready! –
  Great Video!

  The Deep State/MSM are now trapped the patriots have them exactly where they want them. There is an operation at hand. Look for the message from POTUS, watch each Friday. Operators are standing by, they are ready. AF1 will go from Dark to Light. Be safe.

   
 4. yvonne

  maart 23, 2020 at 4:10 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/23/de-euro-wankelt/#more-234046

  Diverse landen, waaronder Nederland, hebben hun reservisten al opgeroepen en hebben voornemens alle verloven in te trekken om de orde te handhaven binnen de landsgrenzen. Er is plotseling wel verdacht veel geld beschikbaar gekomen om de bedrijven en de banken te steunen. Geld dat in de vorige kabinetten-Rutte werd bezuinigd op de zorg, wat duizenden mensen het leven heeft gekost, vooral ook omdat er veel IC-bedden werden wegbezuinigd, op de sociale zekerheid, Defensie, Justitie en op andere vitale overheidstaken. Wat blijkt?

  De Eurozone staat op omvallen. Het corona-virus wordt als excuus gebruikt voor de steun voor de bedrijven en de inzet van het leger, maar de werkelijke reden is dat het geld wordt veiliggesteld voordat het is verdampt, en het leger wordt ingezet om plunderingen tegen te gaan en een grote opstand neer te slaan. Want het kan best eens zijn dat er deze week geen contant geld meer opgenomen kan worden en alles digitaal betaald moet gaan worden. Kortom, er komt een verbod op contant betalen en binnen korte tijd moeten we ons goud inleveren. Dat kan best eens de nieuwe werkelijkheid zijn binnen drie maanden. Wie nog goud heeft, gauw buiten de Eurozone parkeren, verkopen of beleggen.

  Lees verder

  En dit las ik bij een andere link

  Euro wankelt, wordt volledig digitale munt – Top-econoom Armstrong: “Coronacrisis vooral in Europa ‘grootste machtsgreep ooit’ naar virtuele dictatuur”

  Volgens de Amerikaanse top-econoom Martin Armstrong gaat de Europese Unie op zeer korte termijn uitvoeren waar door onafhankelijke media zoals deze al jaren voor wordt gewaarschuwd. De corona-crisis zal worden aangegrepen om een financiële en economische noodsituatie uit te roepen, contant geld permanent te verbieden en de euro volledig digitaal te maken. Dat zal mogelijk ook met goud gebeuren, waardoor mensen die hun vermogen in goud veilig dachten te stellen, bedrogen uit zullen komen. De al jaren geplande bankenunie zal erdoor worden gedrukt, net als de eerste stappen naar een begrotingsunie. Armstrong noemt de aanstaande maatregelen die het begin zijn van een federale EU-Superstaat “een machtsgreep naar een virtuele dictatuur”.

   
 5. yvonne

  maart 23, 2020 at 4:15 pm

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/gestoorde-en-geflopte-cabaretier-freek-de-jonge-wil-dat-bejaarden-hun-magere-aow-opgeven-om-coronavirus-te-bestrijden/

  Gestoorde en geflopte cabaretier Freek de Jonge wil dat bejaarden hun magere AOW opgeven om coronavirus te bestrijden!

  Freek de Jonge (foto), zelfverklaarde [anti]fascist en cabaretier, heeft dé oplossing bedacht om deze crisis door te komen. Als bejaarden in Nederland hun toch al zo magere AOW nu gewoon opgeven, dan kunnen we dit geld gebruiken voor de bestrijding van het corona-virus. Wat een afgrijselijke man is die Freek de Jonge toch…

  Voor De Jonge is het makkelijk om zo laconiek te praten over iemand anders zijn of haar AOW, De Jonge heeft een prima zakcentje voor zijn oude dag. Helaas geldt dit niet voor vele anderen. Toch ziet De Jonge liever vandaag dan morgen dat er een noodfonds komt bestaande uit het geld van onze ouderen.

   
 6. yvonne

  maart 23, 2020 at 9:12 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/23/een-denkbeeldig-scenario/

  Een denkbeeldig scenario, schrijf ik, maar dat hoeft helemaal niet denkbeeldig te zijn. Het Duitse ministerie van Financiën komt met een verklaring dat het wegens de lockdown een potje heeft liggen van € 200 miljard dat het wil gebruiken om bedrijven te steunen die getroffen worden door de lockdown. Enkele dagen later komt het ministerie van Financiën met de verklaring dat het de bedrijven wil steunen met € 500 miljard. Dat is een beetje vreemd, want als je € 200 miljard hebt kun je geen € 500 miljard uitgeven, dus gaat men een lening aan van € 300 miljard. Nu weten we allemaal wel dat er bijna zeker een bankencrash aan zit te komen en wat gaat er gebeuren als die crash er komt?

  Dan wordt de bank die de lening verstrekt heeft, overgenomen door een andere bank. In dit geval waarschijnlijk de ECB, en die wil dan de leningen die afgesloten zijn per direct opeisen, wat die firma’s op dat moment natuurlijk niet kunnen wegens de gevolgen van corona. Dan krijg je een golf van onteigeningen, waardoor Europa het monopolie krijgt op de productie en we dus van de ene op de andere dag in een super-Venezuela beland zijn. En de toch al schatrijke wereldelite, die al bijna onmetelijk rijk is en nog rijker en machtiger wordt, en de communistische heilstaat die de Europese Commissie voorstaat, is in één klap een feit. Nergens in de media is hier iets over te lezen, terwijl, mits ze niet de roeptoeters zouden zijn van “Europa”, dit toch duidelijk naar voren zou moeten zijn gekomen.

  Om even terug te komen op het corona-virus en de media. De vraag zou gesteld moeten worden waarom de slachtoffers van het virus allemaal over één kam geschoren

  Lees verder

   
 7. yvonne

  maart 23, 2020 at 9:18 pm

  breaking-corona-virus-kabinet-verbiedt-alle-evenementen-tot-1-juni-burgemeesters-mogen-hard-optreden

  Burgemeesters, juist de verkeerde partijen die nu nog meer macht krijgen, let maar op de boetes.
  Of zelfs arresteren, zo als het hun LINKS DUS uitkomt..

  ZAKKEN VULLEN?

  Lees verder , bij de reacties staat ook de video.

  Paar reacties

  Dus burgemeesters kunnen sneller gaan handhaven? Burgemeesters zijn bij wet geplaatst en nog nooit gekozen, net als het RIVM met hun keihard liegende Japie.

  Moet je zien ze geven het hele land weg , huizen worden ingericht voor die nieuwkomers etc etc etc. En voor eigen mensen hebben ze nog geen mondkapje , of genoeg ingerichte ic,s . Stelletje volks en landverraders. Weg met dat onkundige tuig.
  STEM VERDOMME DE VOLGENDE EENS GOED.

  China heeft rapportgeving over het virus wekenlang genegeerd
  Klokkenluiders werden aangevallen
  China heeft testgegevens van patienten vernietigd
  China heeft bewijsmateriaal vernietigd
  China heeft tegenover de hele wereld gelogen over hoe ernstig het virus is en hoe erg de situatie in China is.
  Als China vanaf het begin eerlijk was geweest over de virus-uitbraak, dan hadden we eerder serieuze maatregelen kunnen nemen en had het nooit zo wereldwijd uit de hand kunnen lopen.

   
 8. yvonne

  maart 23, 2020 at 9:21 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/23/niets-is-wat-het-lijkt-3/#more-234147

  Goed in scène gezet. Je hoort mij niet beweren dat er geen corona-crisis is. Maar het komt de politiek wel bijzonder goed uit. Wie het na de kreet van o.a. Frans Timmermans “dat alle “blanken moeten worden ‘UITGEROEID!” nog niet doorheeft wat er aan de hand is, die wacht een gruwelijke verrassing.

  Regeren is vooruitzien!

  Want dat kunnen ze als het hen uitkomt! Hebben ze bij de abortus- en voltooid leven-partij D66 goed begrepen en daarom hebben we nu gebrek aan ziekenhuisbedden. Want in de regio’s zijn door toedoen van deze partij goed functionerende ziekenhuizen gesloten, zodat patiënten zich nu soms 20 of meer km moeten zien te verplaatsen, dat is goed als elke seconde telt (= is dat niet vooruitzien?). En de volledige uitrustingen zijn naar de ‘arme negertjes’ in Afrika gegaan waar het na jaren nog steeds staat te verroesten.

  Ik schreef al meerdere malen dat er niets gebeurt wat niet is gepland en reken maar dat het met de corona-crisis niet anders is. Ze zaten erop te wachten. De grote medeschuldigen, de televisie en kranten, hebben het nergens anders meer over. “Wat vinden ze het toch erg!” Het is een proef geworden om te zien hoe gewillig we ons onderwerpen aan het komende onderdrukkende gewelddadige systeem.

  Dacht ik in november 1989 dat de DDR was ingestort, maar nee, al gauw begreep ik dat we waren beetgenomen en dat de rest van Europa, DDR ofwel communistisch was geworden.

  Lees verder

   
 9. yvonne

  maart 23, 2020 at 9:41 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/breaking-who-director-general-tedros-adhanom-ghebreyesus-was-reportedly-ranking-member-of-terrorist-organization-and-china-puppet/

  On February 15, 2020, the director-general of the World Health Organisation (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, addressed the Munich Security Conference. At that time, there were only about 60K cases of Covid-19 in China and about 500 in the rest of the world. Tedros was more concerned with misinformation than with containment. In his address, he said:

  “We’re not just fighting an epidemic; we’re fighting an infodemic. Fake news spreads faster and more easily than this virus, and is just as dangerous.” And if we don’t tackle this, he went on, “we are headed down a dark path that leads nowhere but division and disharmony.”

  Now the Director General is reporting whatever China wishes. As noted above by Apelbaum, China has invested millions in Ethiopia. This may be in part why Tedros has made the following statements about the WHO:

  Given the misinformation about the novel coronavirus epidemic, WHO has communicated with some companies including Google to ensure that the public will get the authoritative information from the WHO.”

  “Travel restrictions [to and from China] can have the effect of increasing fear and stigma, with little public health benefit.”

  “The lockdown of people is unprecedented in public health history, so it is certainly not a recommendation the WHO has made.”

  “The WHO highly appreciates the tremendous efforts China has made to contain the epidemic.”

  But Apelbaum also explains that the WHO Director General has a shocking past, riddled with death and destruction in Ethiopia:

  Lees verder

   
 10. yvonne

  maart 24, 2020 at 12:18 am

  De Corona angst zaaiers hebben dit ooit eerder gedaan, maar toen via de radio.
  Een hoorspel..

  WAAROM SPELEN DE KRANTEN NU WEER DIT DRAMA AF, MAAR DAN ONDER DE CORONA LEUGENS

  https://nl.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(hoorspel)

  Welles besloot het verhaal van het boek te vertellen in de vorm van nieuwsberichten, die verslag deden van de invasie. Het hoorspel werd opgezet in documentairestijl. De benadering was op zich niet nieuw. In 1926 deed Fr. Ronald Knox’s hetzelfde met een satirische “nieuwslezing” over een rel die Londen overnam. Welles werd bij zijn beslissingen beïnvloed door de Archibald MacLeish dramas The Fall of The City en Air Raid.

  Welles wilde zijn hoorspel zo realistisch mogelijk maken. Het 60 minuten durende hoorspel bestond voornamelijk uit nieuwsberichten die verslag deden van de Martiaanse invasie. Dit veroorzaakte paniek bij luisteraars, die dachten dat Amerika echt aangevallen werd. Welles werd in een klap beroemd. Welles’ bewerking is vermoedelijk het meest succesvolle radiodrama in de geschiedenis.

  ‘Hoorspel The War of the Worlds veroorzaakte helemaal geen …NRC KRANT

  Vandaag precies 75 jaar geleden werd The War of the Worlds uitgezonden op de Amerikaanse radio. Het hoorspel van Orson Welles was zo realistisch dat veel mensen echt geloofden dat er marsmannetjes op aarde geland waren, met grote paniek als gevolg. Tenminste, dat was altijd het vermakelijke verhaal.

  Het was driekwart eeuw geleden een zondag, 30 oktober 1938. Halloween. Even na acht uur in de avond begon een radio-uitzending Welles, gebaseerd op een toen nog redelijk onbekend verhaal van H.G. Wells uit 1898. Het begon met een keurige aankondigi

  30 okt. 2013 – … van The New York Times de ochtend na de radiouitzending. … radio. Het hoorspel van Orson Welles was zo realistisch dat veel mensen echt …

   
 11. yvonne

  maart 24, 2020 at 12:19 am

  Jensen deelt een zeer persoonlijke verhaal uit zijn eigen leven om uit te leggen wat hier is de afgelopen weken is gebeurd

   
 12. yvonne

  maart 24, 2020 at 12:45 am

  DIT ZIJN DE FEITEN

  En vergeet ook niet dat er dan maandenlang chemtrails zijn gespoten in onze lucht, en er amper een winter, herfst, lente of zomer is..En geen zon. VITAMINE D

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/23/cijfers-van-het-rivm-is-er-echt-reden-voor-paniek/#more-234188

   
 13. yvonne

  maart 24, 2020 at 12:54 am

  EN RTL 4 LIET DIT OOK AL HOREN. Inzet van Drones in Nederland

  Drones kunnen ook schieten of bommen af gooien, een dodelijk videospelletje dus, die ze al gebruikte in Afghanistan?

  COMPLEET GESTOORD

  Now a California police department is planning on using drones with night vision cameras and loudspeakers to monitor the population amid the Coronavirus shutdown after approximately 28 confirmed deaths in the state.

  NOS Teletekst 114
  
  Alle samenkomsten tot juni verboden

  
   Alle samenkomsten in Nederland worden
  tot 1 juni verboden.De bovengrens van
  100 personen verdwijnt,zei minister
  Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) na
  crisisoverleg van het kabinet.Er geldt
  wel een uitzondering voor uitvaarten en
  kerkelijke bruiloften.

  Burgemeesters krijgen meer opties om op
  te treden als mensen zich niet aan de
  regels houden.Ze kunnen dan makkelijker
  winkels of parken sluiten.De politie
  kan boetes tot 400 euro opleggen als
  drie of meer mensen geen 1,5 meter
  afstand houden en ze geen gezin zijn.

  Ook bezoek thuis moet worden beperkt

  NOS Teletekst 115
  
  Iedereen thuis bij koorts gezinslid

  
   Als één gezinslid koorts heeft,moet
  het hele gezin thuisblijven.Minister De
  Jonge zegt dat die maatregel nodig is
  om ouderen en kwetsbaren te beschermen.
  Er geldt een uitzondering voor mensen
  die in cruciale sectoren werken.

  Winkels moeten een “scherp deurbeleid”
  voeren,zodat er niet te veel mensen
  binnen zijn.De burgemeester kan winkels
  die zich daar niet aan houden sluiten
  of de eigenaar een boete opleggen tot
  4000 euro.Kappers moeten tot en met 6
  april dicht.Markten blijven voorlopig
  open,omdat veel mensen daar eten halen.

  Voor 6 april valt de beslissing of de
  scholen langer dicht moeten blijven.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/california-police-to-use-chinese-made-patrol-drones-equipped-with-cameras-and-loudspeakers-to-monitor-coronavirus-shutdown/

  Never let a crisis go to waste, right?

  California is really ramping up its efforts to control the population after a couple dozen people died from the Coronavirus.

  Governor Gavin Newsom recently said he was considering martial law after 12 people died from the Coronavirus.

  Now a California police department is planning on using drones with night vision cameras and loudspeakers to monitor the population amid the Coronavirus shutdown after approximately 28 confirmed deaths in the state.

   
 14. Madeloes

  maart 24, 2020 at 5:45 pm

  oordeel zelf of het waarheid bevat ;)

  volledig rapport Benjamin Fullford 24 maart

  https://eraoflight.com/2020/03/24/benjamin-fulford-full-report-enjoy-the-fake-armageddon-show/#more-167791

   
 15. Madeloes

  maart 24, 2020 at 5:47 pm

   
  • yvonne

   maart 28, 2020 at 6:49 pm

   @Madeloes

   Bij Fulfort moet je tussen de regels lezen, en hij verteld ook onwaarheden.
   Bij deze stukken moet je inderdaad op je eigen gevoel afgaan.

   groetjes Yvonne

    
 16. yvonne

  maart 24, 2020 at 11:36 pm

  Weer een leugen van de NOS
  Deze agressie werd al een poos verteld door de linkse media?
  Er werd wel gespuugd naar de bestuurders, of geslagen, gescholden, net als de ambulance, politie en treinconducteurs. Elke ronde oud en nieuw?

  Of was dat allemaal al gelogen, om weer wat wetten erin te gooien tegen eigen volk. ( antwoord is JA) en de linkse media en politiek zijn degeen die ons dat steeds hebben geflikt.

  Migranten die niet willen betalen?
  Verkrachtingen, met messen op straat, abnormale EISEN stellen aan de gastvrijheid van de Nederlanders?
  Moskees, eigen scholen, aparte zwembaden, kleding aanvallen van onze Nederlanders, of carnaval, kerstmis, pasen, sinterklaas, maar wel een verplichtte ramadan, met onverdoofd slachten moet blijven bestaan. Met twee verschillende paspoorten in onze politiek, om de islam erdoor te drukken en HUN WETTEN.

  Gemeentes die hun zakken vullen, migranten binnenhalen in grote getalen.
  Dan gratis paspoort, nieuwe geboortedatums, gratis uitkeringen en alle exstraatjes, waarvoor de eigen Nederlander vaak 3x een aanvraag moet indienen?
  Voorrang op woningen, en geld toe om in te richten, nadat de woningbouw het huis eerst helemaal heeft opgeknapt?
  Witgoedregeling, dure apparatuur, wel voor buitenlanders, niet voor eigen volk (gratis)

  De lijst is lang

  Verplicht 5x per dag bidden bij de baas onder werktijd, boerka”s , zwemmen met kleding, kinder huwelijken? NO GO ZONES?
  Demonstraties met ISIS vlag of Hitler uitingen die foute burgemeesters gewoon toelaten in onze woonwijk?

  De grote supermarkten AH , Jumbo, die belachelijke eisen stellen in de winkels, ineens zijn de goedkope producten niet te krijgen, maar wel hun eigen merk en vooral de duurdere merken?
  En steeds meer HALAL voedsel, geen zwarte piet of kerstmis meer op de producten hebben staan.
  Gewoon misbruik maken van een verzonnen virus

  DIT ZIJN DE GLOBALISTEN

  En zelfs DISCRIMINEREN van onze ouderen.

  Maar nu is het de gewone Nederlander die ONBESCHOFT IS?

  Nu ineens komt dit door de leugen Corona?
  Waar amper mensen van dood zijn gegaan?

  EN DAT ZIJN DE LUI WAARVAN WIJ NU INEENS MOETEN GELOVEN , ER IS EEN KILLER VIRUS

  NOS Teletekst 111
  
  Agressie in bus en tram door corona

  
   Medewerkers van het openbaar vervoer
  in de regio Amsterdam zijn de laatste
  paar dagen herhaaldelijk mishandeld en
  bedreigd vanwege de coronamaatregelen,
  meldt Het Parool.Reizigers denken dat
  ze gratis kunnen reizen omdat de bussen
  minder vaak rijden,zegt Connexxion.

  Een van de maatregelen is dat mensen in
  de bus en tram achter instappen.Sommige
  reizigers checken dan niet in.Personeel
  dat hen daarop aanspreekt,wordt onheus
  bejegend,zeggen de vervoerders.

  Minister Van Nieuwenhuizen noemt dat
  gedrag gestoord en totaal onacceptabel.
  Ze zegt op Twitter dat ov-medewerkers
  zeker nu juist waardering verdienen.
  

   
 17. yvonne

  maart 24, 2020 at 11:56 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/24/einde-oefening-eu-italie-tot-uittreding-bereid/#more-234316

  In de afgelopen dagen volgen de berichten elkaar razendsnel op. Gisteren berichtten we nog over de hulpleveringen van Poetin aan Italië in verband met de corona-crisis – vandaag melden de media al dat Italië bereid zou zijn om uit de EU te stappen. Daarmee zou het einde van de Europese Unie wel eens definitief bezegeld kunnen zijn.

  Met het oog op de corona-crisis in Italië heeft de Russische president Vladimir Poetin het land hulp toegezegd. Poetin wil negen vliegtuigen met desbetreffende medische uitrusting sturen, aldus mediaberichten. Bovendien wil Moskou vooraanstaande specialisten op het gebied van virologie en epidemiologie van het ministerie van Defensie ter beschikking stellen.

  Op verzoek van Italië zal Poetin het door de corona-gevallen geteisterde land nu ook met verzorgingsstations helpen. Afgelopen zaterdag had Poetin de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte in een telefoongesprek hulp beloofd. Het Italiaanse ministerie van Defensie gaf toestemming om te landen aan de Russische militaire vliegtuigen.

  Met de hulpleveringen wil Rusland de historische verbindingen tussen de beide landen onderstrepen: op de vliegtuigen van Poetin met de hulpleveringen zijn stickers met de slogan “From Russia with Love” aangebracht

  Rusland wil het door het corona-virus geteisterde Italië helpen, omdat de EU-landen via exportverboden voor medische apparatuur en door vertragingen bij financiële ondersteuningsprogramma´s hulp blokkeren. En dat, hoewel Italië met ongeveer 60.000 besmettingen en bijna 5.500 doden het ergst door de pandemie is getroffen.

  De anti-Russische sancties zouden opgeheven moeten worden. Anders zullen we de EU verlaten.”

  Lees verder

  De anti-Russische sancties zouden opgeheven moeten worden. Anders zullen we de EU verlaten.”

  Ook Nederland deed grof mee aan deze sancties.
  Nadat Obama opriep voor sancties, kwam de volgende dag Merkel en daarna meteen Rutte met sancties, die meer kwaad deden voor eigen land, daarna deden ze dat nog een keer , allemaal met een onduidelijke reden.
  MH17 leugen? Jankende acteur Timmermans?

  paar reacties

  De EU heeft Italie kei laten stikken en de Russen en Chinezen zijn in dat gat gesprongen. Als je zo met je eigen EU lidstaten omgaat, dan verdien je het dat de EU uit elkaar valt. De EU politici maken zich alleen druk om zich zelf. Alle Europeanen wilden economische samenwerking, maar hun eigen identiteit behouden. Ze hebben nooit gekozen voor een ondemocratisch Europese Unie.

  Wat lees ik ? Einde EU nabij en Italië tot uittreden bereid ?? Oh Here, als dit toch eens bewaarheid zou worden !!!

  dat zou ook de enige redding van italie nog kunnen zijn
  live is simple
  de totale schuld i 2.400.000.000.000 euro ,,, BENT U ER NOG ??
  DUS KLAAR MET SPITTEN HEET DAT ,
  NOOIT MEER TERUG TE BETALEN
  DAN WEL OP TE HOESTEN
  DUS EEN NIEUWE LIRE, EN DEVALUREN , ALS EEN GEK EN HOPPA
  NET ALS DE GRIEKEN
  EN LEKKER TOERLEDOKIE ROEPEN EN WELKOM OOM VLADIMIR

  Vergeet ook Frankrijk niet, die kan ook zijn schulden niet betalen, en wil dat Duitsland als Nederland (wij dus) dat gaan ophoesten..

  Is er daarom een Lockdown in Frankrijk, Spanje, Italie?
  U weet wel die aantrekkelijk pot met honderden miljarden van de ECB?
  En vergeet ook de subsidies niet?
  ook dat zijn de bail outs voor grote bedrijven, zoals KLM, NS,SUPERMARKTEN, HOTELKETENS enz enz.

   
 18. yvonne

  maart 25, 2020 at 12:12 am

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/president-trump-says-he-wants-the-country-back-open-by-easter-video/

  President Trump zegt dat hij met PASEN het land weer open wil hebben.

  ER KOMT GEEN MIDDEL WAT ERGER IS DAN DE KWAAL,(NIEUWE VACCINATIES?)

  De delen die een LOCKDOWN hebben zijn juist de LINKSE Democraten (globalisten dus)
  New York, California en nog 1.

  Het nieuwe middel, word als eerste ingezet in ………New York, en die de Blasio en bloomberg zijn dan meteen uitgespeeld.

  En door naar de volgende linkse globalist…….

  EINDE VERHAAL, ook voor dezelfde globalisten in de EU, waaronder Rutte met zijn kliek.
  En de Media die eraan meedoet om de propaganda hele dagen uit te brengen? Ik hoop dat ze vervolgt gaan worden voor hun angstzaaierij, net als de politici.

   
 19. yvonne

  maart 25, 2020 at 3:51 pm

  En ja hoor, ze kunnen de leugens niet vasthouden, dus neemt SPONTAAN het verzonnen virus af.

  En moet je god lezen wat RIVM beweerd ?

  Besmetting nu niet op 2 personen maar op 1.

  En even vertellen hoe goed de liegende pers en politici zijn geweest.

  NOS Teletekst 108
  
  RIVM:groei coronavirus neemt af

  
   De maatregelen die de Nederlandse
  overheid heeft genomen om de uitbraak
  van het coronavirus zo goed mogelijk te
  beheersen,hebben ertoe geleid dat de
  groei van de uitbraak afvlakt.Dat zei
  Jaap van Dissel,de directeur van het
  Centrum voor Infectieziekten van het
  RIVM in een briefing aan de Kamer.

  Volgens Van Dissel is er sprake van een
  positieve trend:het lijkt erop dat de
  maatregelen ertoe hebben geleid dat
  iemand met het virus dat niet meer aan
  twee anderen overdraagt,maar nog maar
  aan ongeveer één persoon.

  Hij benadrukt dat er nog onzekerheid is
  omdat er nog onvoldoende data zijn.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/we-were-right-dr-birx-confirms-who-was-way-off-in-their-3-4-mortality-rate-and-it-will-likely-drop-under-1-as-tgp-predicted/

  En de leugenachtige WHO

  WE WERE RIGHT! Dr. Birx Confirms WHO Was WAY OFF in Their 3.4% Mortality Rate and It Will Likely Drop Under 1% As TGP Predicted

  En deze Tredos riep landen op OM ALLES UIT DE KAST TE HALEN
  Rutte en RIVM, en Media deden er vlot aan mee.

  Lees verder

   
 20. yvonne

  maart 25, 2020 at 3:56 pm

  En daar is de NOS weer met zijn andere leugens, Corona hype is mislukt, dus komen ze weer met hun OORLOG fantasietjes.
  INEENS IS ISIS WEER SPRINGLEVEND.

  Zo draai je het nieuws naar een ander DUISTER onderwerp, kunnen ze weer beginnen met hun MIGRANTEN stromen komen van miljoenen zielige uh uh uh , ja precies.
  Gewoon doorgaan met hun ONZALIGE AGENDA 21/30

  NOS Teletekst 130
  
  Sikhs gedood in Afghaanse tempel

  
   In een sikh-tempel in de Afghaanse
  hoofdstad Kabul zijn zeker 25 gelovigen
  gedood door een gewapende IS-strijder.
  Er zijn zeker acht gewonden,zeggen de
  autoriteiten.Ook een kind kwam bij de
  aanslag om het leven.

  Eerst werd gemeld dat strijders waren
  binnengevallen bij de tempel,maar later
  bleek het om een enkele extremist te
  gaan.Hij bestormde de tempel tijdens
  het ochtendgebed en gijzelde tientallen
  sikhs.Er waren toen 150 mensen binnen.

  Veiligheidstroepen hebben de tempel
  omsingeld en zijn later naar binnen
  gegaan.De verantwoordelijkheid werd al
  snel opgeëist door terreurbeweging IS

   
 21. yvonne

  maart 25, 2020 at 4:09 pm

  CORONA IS EEN LEUGEN , en er zijn meer doden te betreuren , door allerlei andere oorzaken, zelfmoord, auto ongeluk, GRIEP , kankers. ALS.

  Maar nu ineens worden het na Dementie ofzo ineens longpatiënten…

  Krijgen we straks zeker weer GRATIS oproepen, voor longcontroles..

  Longfonds, wel steeds aan de deur BEDELEN, nieuwe villa voor de top, maar nooit een kuur gevonden..knap hoor.

  NOS Teletekst 111
  
  “Deel van zieken wordt longpatiënt”

  
   Het Longfonds bereidt zich voor op
  een nieuwe groep patiënten door het
  coronavirus.Het is volgens het fonds nu
  al duidelijk dat een deel van de mensen
  met corona blijvende longschade aan het
  virus overhoudt.

  Vooral patiënten die op de IC beademd
  worden,zouden risico lopen op blijvende
  schade aan het longweefsel.Volgens het
  fonds kunnen er ontstekingen ontstaan
  die littekenweefsel veroorzaken op de
  longen.Het Longfonds spreekt van een
  nieuwe longziekte.

  Samen met de Long Alliantie Nederland
  gaat het fonds de blijvende gevolgen
  van het coronavirus in kaart brengen.

   
 22. yvonne

  maart 25, 2020 at 4:27 pm

  Omroep zeeland leugens

  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/118951/Oud-zorgmedewerkers-geven-zich-massaal-op-om-bij-te-springen

  Oud-zorgmedewerkers geven zich massaal op om bij te springen

  De aanmeldingen stromen binnen van oud-zorgmedewerkers die bereid zijn bij te springen als er extra handen nodig zijn in de zorg. Sinds het meldpunt ‘Extra handen in de zorg’ vorige week opende, hebben 350 zorgprofessionals zich opgegeven.

  Het zijn vooral mbo- en hbo-verpleegkundigen die zich hebben aangemeld; veel verpleegkundigen die niet meer in de zorg werken, maar ook verpleegkundigen die parttime werken en aangeven meer dagen te kunnen werken. Daarnaast melden zich zorgstudenten, administratief medewerkers en gepensioneerde artsen aan.

  EERST ALLEMAAL ONTSLAGEN, via zogenaamde fusies , meer uren niet mogelijk, goedkope krachten erin, de echte verpleegkundige eruit.

  Dan de berichten van MEDIA en politici , dat ze geen mensen konden vinden en er steeds een blik buitenlanders moest worden opengetrokken, maar nu ineens staat iedereen te springen om te werken?

  HIERAAN HERKEN JE DUS DE LEUGENS DIE ZE CONTINU VERTELLEN

  ………………………………………………………………………………….

  .Ook inbrekers houden rekening met corona
  De afgelopen tien dagen zijn er ‘slechts’ zes woninginbraken gepleegd. Vorig jaar waren dat er in dezelfde periode achttien.

  OM JE ZIEK TE LACHEN

  ……………………………

  Stoepkrijten fleurt Zeeland op met hoopvolle boodschap

  Stoepen, straten en pleinen worden deze dagen vol getekend met liefdevolle teksten of hoopvolle tekeningen. Creatief Zeeland pakt volop krijt om de provincie wat op te fleuren

  MET EEN PLAATJE ERBIJ VAN EEN LEGE STRAAT , natuurlijk, met zorg voor elkaar?

  Is dit niet steeds de opzet geweest.PARTICIPATIE wetten, geen zorg, ouderen uit hun verpleeghuis gegooid , zodat wij zelf ouders in huis moeten gaan nemen, of gehandicapten, en ze moeten verzorgen, MANTELZORGERS onbetaald natuurlijk.
  ……………………..

  Zeeuwse ziekenhuizen nemen zeventien patiënten uit Brabant en Zuid-Holland op

  De Zeeuwse ziekenhuizen hebben zeventien patiënten uit Brabantse en Zuid-Hollandse ziekenhuizen overgenomen. Zij zijn dinsdagavond met ambulances naar Terneuzen overgebracht.

  BRABANDERS WORDEN NU DOOR HEEL NEDERLAND VERSPREIDT,,
  Waarom niet op 1 plek houden als het Corona zo gevaarlijk is, zoals ze ons willen laten geloven met hun PROPAGANDA?????

  En ook de buitenlanders die op vakantie blijven komen zijn welkom?
  Terwijl er zogenaamd, geen plek is, geen spullen zijn?//

  ………………

  Bezoekers brengen spullen naar het Adrz in Goes

  Dertig tassen met spullen voor patiënten van het ziekenhuis Adrz in Goes zijn vandaag binnengebracht in de witte tent bij de ingang. Het is de eerste dag dat de tent geopend is en woordvoeder Mirjam van Zuilen van het ziekenhuis verwacht dat het er nog veel drukker gaat worden.

  “Ik verwacht dat de ruim 160 patiënten die nu in het ziekenhuis liggen aan het einde van de week behoefte hebben aan schone kleren”, zegt Van Zuilen.

  Het idee van de tent is dat patiënten op een veilige manier spullen kunnen uitwisselen met vrienden en familie. “Kantoormedewerkers van het ziekenhuis staan achter de balie, achter glas, om dingen in ontvangst te nemen en weer terug mee naar huis te geven. De spullen die binnenkomen worden aan het einde van de middag door een verpleegkundige bij de patiënt gebracht.”

  OF WE WEL EVEN DE WAS BLIJVEN DOEN?
  OP VISITE KAN NIET?
  ALS DE VISITE MONDKAPJE, HANDSCHOENTJE DRAGEN , WAAROM MOGEN ZE DAN NIET NAAR BINNEN?

   
 23. yvonne

  maart 25, 2020 at 4:43 pm

  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/24/researchers-69-drugs-may-be-effective-against-coronavirus-including-chloroquine/

  Researchers: 69 Drugs May Be Effective Against Coronavirus Including Chloroquine

  The Trump administration has slashed red tape to distribute unapproved therapies and vaccines to patients in need faster and to identify effective drugs. Health officials have named the virus itself SARS CoV-2 and the illness caused by the virus COVID-19.

  Among the 69 drugs that scientists believe may be effective against COVID-19 is chloroquine, a drug used to treat malaria.

  Mainstream media outlets have blaste d U.S. President Donald Trump for touting the anti-malaria drug chloroquine as a possible treatment for coronavirus patients.

  President Trump gaat op zeker, de linkse media gaat er tegenin zoals gewoonlijk.

   
 24. yvonne

  maart 25, 2020 at 4:46 pm

  https://www.zerohedge.com/markets/why-did-hundreds-ceos-resign-just-world-started-going-absolutely-crazy

  In the months prior to the most ferocious stock market crash in history and the eruption of the biggest public health crisis of our generation, we witnessed the biggest exodus of corporate CEOs that we have ever seen. And as you will see below, corporate insiders also sold off billions of dollars worth of shares in their own companies just before the stock market imploded. In life, timing can be everything, and sometimes people simply get lucky. But it does seem odd that so many among the corporate elite would be so exceedingly “lucky” all at the same time. In this article I am not claiming to know the motivations of any of these individuals, but I am pointing out certain patterns that I believe are worth investigating.

   
 25. Madeloes

  maart 25, 2020 at 6:20 pm

  nu er veel’ zielen’ :) thuiswerken en misschien even iets anders willen lezen dan aan het werk te zijn

  van alles en nog wat

  https://bluedragonjournal.com/

   
 26. Madeloes

  maart 25, 2020 at 6:22 pm

  of bijvoorbeeld deze

  https://roserambles.org/

   
 27. Madeloes

  maart 25, 2020 at 6:24 pm

  of deze :)

  roseramblesdotorg

   
 28. Madeloes

  maart 25, 2020 at 6:27 pm

  of misschien deze link

  https://mainerepublicemailreport.com/

   
 29. Madeloes

  maart 25, 2020 at 6:33 pm

  kan deze er nog bij :)

  https://mainerepublicemailreport.com/

   
 30. yvonne

  maart 25, 2020 at 11:26 pm

  Luister naar Jensen
  Ik verwacht namelijk ook dat e ineens weer miljarden bezuinigingen willen gaan doorvoeren.

  Met de NOS voorop

  Er zijn bijna geen Coronadoden, bekijk de cijfers.

  DEZELFDE LEUGENAARS DIE DE corona CIJFERS EN DE GRIEPCIJFERS FEITELIJK VERKEERD DOIORGAVEN EN OPROEPEN OM ALLES UIT DE KAST TE HALEN.

  Deze crisis was van de bank Lehman broeders, die ze nu weer willen misbruiken , een voorzetje al voor miljarden bezuinigen, net als met de leugens over GRIEKENLAND.
  Nederland (politiek) geeft miljarden belastinggeld aan Griekenland, en dat zou terugkomen met rente. DIJSELBLOEM ..ECB….DUITSLAND…TROIJKA
  We zagen dat nooit meer terug, maar werden op dezelfde koers gezet als Griekenland, een leegverkoop van ons land, grove bezuinigingen, belastingverhogingen, huur omhoog, eten, en gezondheidszorg volledig uitgekleed.

  DIT WIL RUTTE EN ZIJN ONGEKOZEN VRIENDJES IN DE EU HERHALEN , met een verzonnen Corona..

  NOS Teletekst 125
  
  WTO verwacht diepe coronarecessie

  
   De Wereldhandelsorganisatie (WTO)
  voorziet een corona-recessie die groter
  is dan de economische neergang na de
  financiële crisis van 2008.

  De sombere blik komt volgens WTO-topman
  Roberto Azevêdo door de meest recente
  voorspellingen.De WTO-economen zien
  onder meer een “zeer scherpe daling van
  de wereldhandel”.Azevêdo verwacht over
  enkele weken met een officiële raming
  te kunnen komen.

  Door de financiële crisis van 2008
  raakten wereldwijd 22 miljoen mensen
  werkloos.De Wereldhandelsorganisatie
  verwacht dat de coronacrisis veel meer
  mensen hun baan zal kosten.

  EN DIT GAAN ZE ERVOOR GEBRUIKEN
  De volgende leugens dus, de zorg was al leeg getrokken door Martin van Rijn?
  Schuld word weer neergelegd bij de Nederlandse bevolking, en moeten we nog meer inleveren..

  DEZE CRISIS (die is er niet) is gecreeerd door de Globalisten en de Politieke verraders, met hun mede misdadigers de MEDIA

  NOS Teletekst 113
  
  Intensive care-artsen:druk is hoog

  
   Diederik Gommers van de Nederlandse
  Vereniging voor Intensive Care zegt in
  de Tweede Kamer dat er nu ongeveer 600
  coronapatiënten op de IC’s liggen.Hij
  verwacht dat het er volgende week zo’n
  1100 zullen zijn,en 500 patiënten die
  geen corona hebben.

  Volgens Gommers is die ruimte er nu nog
  niet.Hij zegt dat ziekenhuizen hard
  werken om meer bedden en apparatuur te
  krijgen die geschikt zijn voor mensen
  met corona.

  Eind mei wordt volgens de modellen een
  piek verwacht op de IC’s,zegt Gommers
  verder.Het gaat dan volgens hem om 2200
  benodigde IC-bedden.

  VOLGENS DE NOS?
  En reken er maar op dat de Globalisten hun zakken weer aan het vullen zijn, Als Hoekstra het 1 zegt, kun je er op rekenen dat hij zijn vriendjes ( BANKEN, KLM , NS ED) bedoeld.

  Hij begrijpt de zorg van Kamerleden dat
  de steun niet bedoeld is voor bedrijven
  die het eigenlijk niet nodig hebben of
  waar de topmensen tonnen verdienen.

  WEET ZEKER VAN NIET

  NOS Teletekst 105
  
  Hoekstra:faillissementen komen toch

  
   Ondanks het forse steunpakket voor
  ondernemers zullen er faillissementen
  komen als gevolg van het coronavirus,
  zei minister Hoekstra (Financiën) in de
  Tweede Kamer.”Zelfs het beste scenario
  gaat uit van een recessie”,zei hij.

  Het kabinet trekt tot de zomer 15 tot
  20 miljard euro uit voor noodsteun.De
  Kamer heeft daar waardering voor,maar
  benadrukt dat de regelingen wel snel op
  gang moeten komen.Hoekstra zegt dat het
  een kwestie van dagen is.

  Hij begrijpt de zorg van Kamerleden dat
  de steun niet bedoeld is voor bedrijven
  die het eigenlijk niet nodig hebben of
  waar de topmensen tonnen verdienen.

   
 31. yvonne

  maart 25, 2020 at 11:46 pm

  HEEFT IEMAND DIT GEHOORD BIJ DE NOS?

  CHINA OF EEN ANDER COMMUNISTISCH LAND DOET PRECIES HETZELFDE
  Controle, klik systemen, controle, en nog meer controle.

  EN HET NIKS MET EEN VIRUS TE MAKEN, die kan je hiermee niet bestrijden.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1162043241/europese-commissie-wil-telecomdata-gebruiken-in-strijd-coronavirus

  Brussel – De Europese Commissie wil telefoongegevens van honderden miljoenen Europeanen verzamelen om zo in kaart te brengen waar zij zich bevinden. Eurocommissaris Breton (Interne Markt) wil de data gebruiken in de strijd tegen corona. De gegevens moeten inzichtelijk maken hoe het virus zich verspreidt.

  De Fransman had daarvoor begin deze week een overleg met topmannen van verschillende Europese telecombedrijven. Met de gegevens kunnen overheden in de gaten houden of mensen zich houden aan de strenge voorwaarden die gelden tijdens deze coronatijden. Als bijvoorbeeld blijkt dat veel te veel mensen zich ophouden op het strand dan blijkt dat meteen uit de data.

  WEER ZO EEN GLOBALIST EN ZIJN VRIENDJES , DIE HUN ZAKKEN WILLEN VULLEN

  Nog even en de politie komt op controle bezoek.
  De ANGST VOOR DE POPULISTEN is een gevaar voor deze lui, EU stort in, ongekozen figuren die zichzelf president WANEN, terwijl het GEEN land is.

  Lees verder

   
 32. yvonne

  maart 26, 2020 at 12:17 am

  En maar doorgaan met getallen geven die niet kloppen.
  De mensen zijn ten eerste OUD, mankeren van alles, doodsoorzaak is NIET CORONA , maar de NOS blijft gewoon vertellen dat iedereen is dood gegaan aan Corona.

  Braziliaanse president is wel wakker..
  En doet niet mee met deze massa hysterie die wel degelijk STRESS veroorzaken en waar mensen dus wel aan kunnen overlijden.
  De Media en de NOS , POLITIEK hebben BLOED aan hun handen

  Zweden?
  Precies daar waar de meeste MOSLIMS zijn binnengehaald, doet niet mee aan een LOCKDOWN?

  Wat te denken van San Marino, Luxemburg?
  Niks over gehoord.

  Maar wel steeds die MACRON die iedereen per telefoon wil laten afluisteren, en steeds opriep, dat Nederland en Duitsland, moeten gaan betalen voor Italie en Frankrijk, die namelijk failliet zijn, zich nooit aan de regels hielden, maar wel de JACKPOT opeisen.
  En natuurlijk dat onfrisse EU leger wil hebben..

  DODENAANTAL? Elke dode optellen, dus iemand die sterft door een auto ongeluk, zelfmoord, gewoon ouderdom, of wat anders, gewoon een sticker opplakken, CORONA.

  Want ze testen immers pas als iemand al overgegaan is?
  Zo doe je dat dus.

  NOS Teletekst 136
  
  Kort nieuws buitenland

  
   In Italië zijn de afgelopen dag 683
  mensen overleden aan de gevolgen van
  het coronavirus.Dat zijn er minder dan
  gisteren,toen 743 doden werden gemeld.
  Er waren ook minder opnames op de IC.In
  Lombardije,de zwaarst getroffen regio
  in Italië,zijn 296 mensen overleden,
  tegen 402 de dag ervoor.In totaal zijn
  er nu 7503 doden in Italië.

  NOS Teletekst 137
  
  Kort nieuws buitenland

  
   In Duitsland is het aantal bevestigde
  infecties met het coronavirus met 4191
  gestegen.Het totaal aantal vastgestelde
  besmettingen staat nu op 31.554,meldt
  het Robert Koch-Institut,het Duitse
  RIVM.Sinds gisteren zijn in Duitsland
  36 mensen overleden,waarmee het
  dodental daar op 149 komt.

   Het aantal bevestigde besmettingen op
  Aruba is de afgelopen twee dagen bijna
  verdubbeld.Maandag stond de teller op 9
  en gisteravond was het aantal opgelopen
  tot 17.Op Curaçao zijn 6 besmettingen,
  2 meer dan gisteren.Op het Nederlandse
  gedeelte van Sint-Maarten zijn 2 mensen
  besmet.Op de BES-eilanden zijn geen
  corona-infecties geregistreerd.

  NOS Teletekst 138
  
  Kort nieuws buitenland

  
   Het dodental als gevolg van het
  coronavirus in Spanje is in een dag
  tijd met bijna 800 opgelopen tot 3434.
  Het land heeft nu meer doden dan China,
  waar het virus uitbrak en waar tot nu
  toe 3285 doden te betreuren zijn.Italië
  heeft met 6820 doden een sterftecijfer
  dat veel hoger ligt dan China.

  https://foreignpolicy.com/2020/03/24/sweden-coronavirus-open-for-business/

  Sweden Is Open for Business During Its Coronavirus Outbreak

  The Scandinavian country believes its distinctive high-trust culture will protect it from needing to shut down for the pandemic.

  Lees verder

   
 33. yvonne

  maart 26, 2020 at 3:27 pm

  En weer een poppetje neerzetten die echt niks zal doen, voor het volk maar wel voor ROCHE

  FEIKE SIJBESMA

  Wikipedia

  Vanaf 1993 gaf hij leiding aan het onderdeel Savoury Ingredients en in 1995 werd hij benoemd tot directeur van de divisie Food Specialties, waarvan Savoury Ingredients inmiddels een businessunit was geworden. In datzelfde jaar trad hij toe tot het Executive Committee van Gist-brocades. In 1998, na de overname van Gist-brocades door chemie-multinational Koninklijke DSM NV, werd hij directeur van de businessgroep DSM Food Specialties.

  In 2000 trad Sijbesma toe tot de Raad van Bestuur van DSM. In 2002 en 2003 leidde hij de overname van de vitamine- en fijnchemiedivisie van het Zwitserse farmacieconcern Roche. In de jaren daarna leidde hij vanuit Bazel (Zwitserland) de integratie van deze divisie met DSM, naast zijn overige verantwoordelijkheden als bestuurslid.

  ROCHE ZAL VEEL VERDIENEN, MET DIT FIGUUR

  NOS Teletekst 104
  
  Corona-gezant op zoek naar tests

  
   Feike Sijbesma,oud-topman van DSM,
  wordt speciaal corona-gezant namens het
  kabinet.Hij gaat meteen aan de slag en
  gaat zich allereerst bezighouden met de
  tests om het coronavirus vast te
  stellen en de beschikbaarheid daarvan.

  Er wordt in Nederland weinig getest op
  corona,omdat er een tekort is aan de
  tests.Die zijn vooral afkomstig van de
  Zwitserse farmaceut Roche,marktleider
  op dit gebied.Maar het bedrijf kan de
  wereldwijde vraag niet aan.

  Roche kan van andere laboratoria hulp
  krijgen om materiaal te maken,maar het
  bedrijf wil de recepten,bijvoorbeeld
  voor een vloeistof,niet vrijgeven

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26/massaal-op-corona-testen-lukt-niet-omdat-nl-zich-te-afhankelijk-heeft-gemaakt-van-farmaceut-roche/

  Massaal op corona testen lukt niet, omdat NL zich te afhankelijk heeft gemaakt van farmaceut Roche
  afhankelijkheid bij Nederlandse laboratoria van de Zwitserse farmaceut Roche is de oorzaak dat Nederland niet massaal op het corona-virus kan testen. Het bedrijf is marktleider, kan onvoldoende testmateriaal leveren, maar wil de laboratoria niet helpen door bijvoorbeeld de receptuur van een essentiële vloeistof beschikbaar te stellen

  Een meerderheid van de Nederlandse laboratoria werkt met machines van Roche en is zodoende afhankelijk van de testmaterialen die de farmaceut levert. Zij ondervinden tekorten aan die testmaterialen. Die zijn niet makkelijk op te lossen, aangezien er sprake is van een zogeheten vendor lock-in; wie de machines van Roche gebruikt, moet ook de materialen van Roche gebruiken.

  Eén van de testmaterialen waaraan groot tekort is, zou door laboratoria eenvoudig zelf kunnen worden gemaakt. Het is een vloeistof, een zogeheten lysisbuffer, waarvan het precieze recept alleen bij Roche bekend is. Arts-microbioloog Vossen sprak in De Volkskrant de hoop uit dat Roche dit recept zou delen met de Nederlandse laboratoria. Follow the Money stelde de farmaceut daarom de vraag of zij bereid is dat recept prijs te geven

  HOE SPEL JE CHANTAGE
  1 bedrijf dat hier de zorg gewoon WURGT

  En dan ZET JE ER GEEN OUD MEDEWERKER OP TOCH?

   
 34. yvonne

  maart 26, 2020 at 3:45 pm

  En hier zijn weer die ONFRISSE CEO”s met hun luxe bootjes, zogenaamd met de oplossing..

  Doen er alles aan om hun zakken te blijven vullen met MENSENHANDEL
  IS ER DAAROM NOG GEEN LOCKDOWN IN NEDERLAND EN DUITSLAND?
  Wilders vraagt om die Lockdown GRENZEN DICHT DUS, zo kunnen ze weet ik veel waar vandaan de migranten (nu onder het mom Corona naar binnen brengen)

  EN DE HAVENS ZIJN ALLEMAAL NOG STEEDS WIJD OPEN.
  SEA PORT BV

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26/sea-watch-ngo-wil-migranten-met-luxe-schepen-afhalen/#more-234496

  De “vluchtelingen”-NGO “Sea Watch” trekt de aandacht met een nieuwe eis. De Europese Commissie zou stilgelegde luxe cruiseschepen moeten sturen om migranten uit Griekenland af te halen.

  Op haar websit e schrijft de NGO: “Om de uitbreiding van Covid-19 en zijn catastrofale gevolgen op tijd tegen te gaan, moeten alle mensen op de Griekse eilanden onmiddellijk medische ondersteuning krijgen en overvolle vluchtelingenkampen direct geëvacueerd worden. De in Europese havens sowieso stilgelegde cruiseschepen bieden daarvoor de beste voorwaarden.”

  Lees verder

  Paar reacties

  Deze schepen kunnen de kampbewoners terug brengen naar Syrië. De werknemers van de NGO’s kunnen meegaan om het evacueren van deze mensen naar het bevrijde deel van Syrië in goede banen te leiden. Ze kunnen ook behulpzaam bij opzet en inrichting van de kampen in Syrië.
  De landen van de Europese Unie kunnen zoveel mogelijk mensen uitzenden om hieraan mee te werken.

  Dat zal niet de bedoeling zijn van die best doeners M.A.L.
  De bedoeling van baas Soros is om zo veel mogelijk gelukzoekers hier te dumpen.

  Als er ergens problemen zijn komen de ratten weer uit hun holen. Meteen de morele chantage er oplos laten. Vertel die sukkel even dat als wij hen wel ongecontroleerd ,want geen corona tests beschikbaar, binnen laten, de scheepvaart bedrijven zich mogelijk schuldig maken aan de dood van duizenden. Och, lastig hè dat zelf nadenken.

  De NGO zal natuurlijk NOOIT Europese bejaarden gaan ophalen met een cruiseschip om deze hierna goed te verzorgen! Als die migranten inderdaad met het Corna-virus zijn besmet dan mogen ze Europa zeker NOOIT inkomen!

  Dit is een walgelijke vorm van chantage. Alsof ‘wij’ al die eiland-bestormers hebben uitgenodigd om naar Europa te komen.
  Laten ze die luxe schepen maar inzetten om al dat volk wat geen recht op bescherming heeft, terug te brengen naar Afrika. Hier hebben we onze handen vol aan het bestrijden van een dodelijk virus. Nog meer problemen erbij kunnen we niet aan.

  Natuurlijk meteen doen. Doe ook meteen een reisverzekering en ziektekosten verzekering erbij en begin al met de asielprocedure op de boot en deel brochures uit met aanmelding formulier waarin de toekomstige woningen staan die ze aangeboden krijgen zodat ze in de rust van de cruisetocht een keuze kunnen maken voor een doorzon woning een hoekwoning of een appartement met garage of parkeerplaats.

  EN DAN DURFT DE LINKSE NOS DEZE NOG EVEN TE HERHALEN

  Werken zelf continu mee aan de Propaganda van nog meer binnenhalen, en dan ineens zijn de kindjes, zwangere vrouwen opeens verdwenen.. want die zaten namelijk al bij aankomst van die onzalige boten al niet op die boten, met vooral jonge mannen (LEGER) in die boten

  NOS Teletekst 110
  
  “Pak mensenhandel Vietnamezen aan”

  
   De Nederlandse overheid moet meer
  doen om te voorkomen dat Vietnamese
  kinderen verdwijnen uit de opvang voor
  minderjarige asielzoekers.Dat zegt
  Herman Bolhaar,Nationaal Rapporteur
  Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen
  Kinderen.

  Bolhaar wijst op onderzoeken waaruit
  blijkt dat 97% van de kinderen uit de
  opvang verdwijnt.Het vermoeden bestaat
  dat ze in handen vallen van handelaren.
  Tussen 2015 en 2019 verdwenen er 1750
  kinderen uit Nederlandse azc’s,onder
  wie 80 Vietnamese kinderen.

  Nederland is vaak een tussenstop.Het VK
  is vaak de eindbestemming.

   
 35. yvonne

  maart 26, 2020 at 3:57 pm

  We zien dit al heel lang, demonstraties in het voordeel van links, altijd honderdduizenden of miljoenen…knip en plakken of zoomen doet een hoop.
  Een beeld laten zien die er in werkelijkheid niet is.

  Zelfde met de markt en stranden?

  wat mogen wij eigenlijk niet zien?
  Komen die migranten boten stiekem binnen?

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26/van-wandelen-op-het-strand-krijg-je-geen-corona-pandemie/

  In het weekend liepen er gezellig mensen op het strand. Het kunnen er best veel geweest zijn. 1.000? 10.000? 100.000? Laten we niet flauw doen en 100.000 schatten, dan is het lekker vol. Even uitrekenen: dat is nog geen 0,6 % van de bevolking. De meeste waren stelletjes of families die blij waren er eens even tussenuit te kunnen. Het aantal is waarschijnlijk véél te hoog ingeschat, want op een grote overzichtsfoto van het strand van Scheveningen tel je zo’n 150 mensen. Bijna iedereen liep braaf met zijn tweetjes, waarschijnlijk omdat ze ook nog in hetzelfde huis wonen. Ook zag je een foto van wel tíen mensen bij een viskraam. Maar de foto’s stonden er niet omdat het zo gezellig was. Het was een láátste waarschuwing van de gezamenlijke journalisten aan het volk van Nederland dat zij zich zo ergerden aan dit “onverantwoordelijke gedrag”. Als de bevolking zich niet snel in het door hen verzonnen hok liet terugjagen, zouden er nog véél strengere maatregelen volgen. De journalisten genóten toch zo van hun hype. Zóveel macht hadden ze nog nooit gevoeld.

  lees verder

   
 36. Madeloes

  maart 26, 2020 at 7:57 pm

  kben een beetje op de 5g tour aangezien ik mijn vraagtekens erbij heb.

  zoals misschien bekend was frankrijk een grote inversteerder in het lab Wuhan

  wat blijkt dat het patent 5g for europe is van sophia antipolis. France

  uiteraard krijg je meerdere info als je hierop zoekt!

  of ik deze link kan plaatsen weet ik niet zeker. ik waag het erop mocht het niet mogen graag verwijderen

  Klik om toegang te krijgen tot 90013-5G-Observatory-Quarterly-report-5_final.pdf

   
 37. Madeloes

  maart 26, 2020 at 8:20 pm

  uit het rapport

  1.7. 5G Electromagnetic Radiation and Safety
  Significant concern is emerging over the possible impact on health and safety arising from potentially
  much higher exposure to radiofrequency electromagnetic radiation arising from 5G. Increased
  exposure may result not only from the use of much higher frequencies in 5G but also from the potential
  for the aggregation of different signals, their dynamic nature, and the complex interference effects that
  may result, especially in dense urban areas.
  The 5G radio emission fields are quite different to those of previous generations because of their
  complex beamformed transmissions in both directions – from base station to handset and for the
  return. Although fields are highly focused by beams, they vary rapidly with time and movement and so
  are unpredictable, as the signal levels and patterns interact as a closed loop system. This has yet to be
  mapped reliably for real situations, outside the laboratory.
  IPOL | Policy Department for Economic, Scientific and Quality of Life Policies
  12 PE 631.060
  While the International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) issues guidelines
  for limiting exposure to electric, magnetic and electromagnetic fields (EMF), and EU member states are
  subject to Council Recommendation 1999/519/EC which follows ICNIRP guidelines, the problem is that
  currently it is not possible to accurately simulate or measure 5G emissions in the real world.

  Klik om toegang te krijgen tot IPOL_IDA(2019)631060_EN.pdf

   
 38. yvonne

  maart 26, 2020 at 11:27 pm

  Wekenlange hype MEXICAANSE GRIEP.
  Ab Oosterhaus was toen de man van het RIVM.

  Hij heeft aandelen in de griep medicijnen.
  Hier hoor je hoe deze RAT feest viert en meteen overging voor inkoop van miljoenen vaccins.
  ZAKKENVULLER 1e klas zit nu weer elke dag op de tv , voor de volgende hype CORONA.

  Hij hoort 1 zieke, en neemt dan dit soort besluiten, EXPERTS noemen ze dat, feest vieren over 1 persoon, een kind van 4.

  BEN JE DAN NIET ZIEK?
  Dit soort zieke figuren zitten dagelijks op je tv

   
 39. yvonne

  maart 27, 2020 at 12:53 am

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26/rutte-vvd-afbreker-van-de-zorg/

  Hier een lijstje , Rutte en zijn zware bezuinigingen en de NU TEKORTE IC EN BEDDEN

  Kan ie weer gaan bezuinigen op hetzelfde, en roepen we moeten weer miljarden inleveren, door de Corona kosten..

  Zo kan je wel door blijven gaan
  En dan durven ze nog te roepen hoe geweldig deze oplichter is.

  Een reactie

  Stond nog een stukje in de Telegraaf van een huisarts, die het RIVM volksverlakkerij noemt. Vast vanwege de afbraak van de zorg door Rutte moeten er nu andere cijfers gecreeerd worden.

  Maar ach de bevolking vind het prima allemaal. Zolang de beeldvorming maar goed is en ze te horen krijgen dat alles kits is. Daar draait het om bij meeste mensen.

  NOS Teletekst 114
  
  De Jonge:toch voldoende IC-bedden

  
   Er zijn per 1 april toch voldoende
  intensivecare-bedden om de piek van
  coronapatiënten op te vangen.Dat heeft
  minister De Jonge gezegd in het debat
  in de Kamer over de maatregelen in de
  coronacrisis.

  Eerder vandaag kon de minister nog geen
  garanties geven dat er volgende week in
  totaal 1600 IC-bedden zijn.Inmiddels
  heeft de voorzitter van de Nederlandse
  Vereniging voor Intensive Care aan
  minister Van Rijn verteld dat het lukt.

  1037 van de bedden worden gereserveerd
  voor coronapatiënten.575 bedden zijn
  voor andere patiënten die intensieve
  zorg nodig hebben.

   
  • Madeloes

   maart 27, 2020 at 1:09 pm

   @ Yvonne,

   Is het al weer op zijn retour? zie England zou fijn zijn :) lezen we ook weer andere berichten dan alsmaar steeds over hetzelfde onderwerp

   https://muckrack.com/jon-rappoport/articles

    
   • yvonne

    maart 28, 2020 at 8:31 pm

    @Madeloes

    Ja, ze kunnen de leugens in de media niet vasthouden, en het volk trapt er niet meer in.

    Kijk goed om je heen, en er is niemand ZIEK.
    Alles wat er uitgerold word, is door de SUPERMARKTEN, die trouwens meteen testen, hoeveel erin zijn getrapt.
    Er word geteld hoeveel karretjes er rond rijden, (Aldi)
    Er word gekeken hoe de mensen reageren op die idioterie, handschoentjes, schermen, en 1 1/2 meter afstand houden en je boodschappen tot aan de deur brengen. Jumbo bv.

    De lege schappen? Maar de duurdere producten zijn WEL te koop?
    Gewoon niet aanleveren en zo kan je net doen alsof er te korten zijn. Die er dus NIET zijn.

    Hetzelfde met het pinnen, kijken of ze het nu wel voorelkaar krijgen dat mensen CASHLOOS gaan, ze krijgen het namelijk niet voor elkaar.

    En dan allerlei verboden erin duwen, geen alcohol, niet roken?
    NOS en de media vertellen steeds wat een succes het is, maar niets is minder waar, mensen betalen met cash, de meeste blijven gewoon roken, niemand MAAKT een mondkapje zelf, of dragen handschoentjes?
    Plastic tas verbieden?, maar de handschoentjes zijn oke?

    Het vervangen van echte medicijnen voor troep? Ineens tekorten?
    En o kan ik nog wel een poosje door gaan.

    Deze hele CORONA hype is niks meer dan een ORDINAIRE TEST.

    Dan is er ook nog de EURO?
    De Gulden ligt al een poosje klaar?
    Waarom zou je dat nou achter de hand houden, als je je ziel en zaligheid hebt verkocht aan een ILLEGAAL club.

    Dit is onze nieuwe munt (als het fout gaat met de eu
    1 apr. 2017 – Internationaal overlegde Nederland nauw met Duitsland. … er een kant-en-klaar plan lag om weer een nationale munt in te voeren, laat staan dat er bijvoorbeeld al nieuwe guldenbiljetten gedrukt zouden zijn,’

    Dijsselbloem: ‘ Nederland kan terug naar de gulden’ –
    18 nov. 2014 – “Nederland had in 2012 wel degelijk het plan klaar liggen om de gulden weer in te … Bezwaren kunt u niet hebben, want u geeft zelf toe dat het plan er ligt. … Een Neuro zou al snel een dure munt worden

    Regering had scenario klaarliggen voor terugkeer naar gulden
    18 nov. 2014 – De Nederlandse regering had tijdens het hoogtepunt van de eurocrisis in 2012 een scenario klaarliggen om de gulden weer in te voeren

    Let vooral op de datums?
    I 2007 was er een grote crash Lehman broeders, maar toen was er geen sprake van een terugkeer naar de gulden?

    Dit waren eerst de zoethoudertjes, vanwege Griekenland, en iedereen doorkreeg dat het allemaal niet klopte , dus Dijselbloem deed dit.in 2014, en natuurlijk kregen we de gulden niet terug, De leugens over de NEURO, te duur, Griekenland stond op een GREXIT..

    Maar de tijd is nu gedraaid?

     
 40. yvonne

  maart 27, 2020 at 5:05 pm

  EEN STUK MINDER CHEMTRAILS? Het is nog steeds niet helemaal weg, Er komen alweer chemtrail dagen aan.
  Stel je voor dat we een echte lente en zomer hebben.

  En WAT KOST DAT WEL NIET
  O en de lucht is nu 20% schoner, niet chemtralen en de 25% is een feit.
  Kunnen ze meteen stoppen met hun STIKSTOF leugens, en andere verzonnen groene hypes

  EN DAN? GOH ZE ZIJN VERBAASD

  Pieternel Levelt van het KNMI en de TU
  Delft noemt de afname ongekend.”Dit
  hebben we nooit eerder gezien.”

  NOS Teletekst 105
  
  KNMI:lucht is een stuk schoner

  
   Als gevolg van de maatregelen om de
  coronacrisis te bestrijden,is de lucht
  boven Nederland flink schoner geworden,
  blijkt volgens het KNMI uit metingen
  door het satellietinstrument Tropomi.

  Op basis van een vergelijking tussen
  metingen dit jaar en vorig jaar wordt
  geschat dat de luchtvervuiling met 20
  tot 60 procent is afgenomen.Als gevolg
  van de coronacrisis zijn er minder
  vliegtuigen en is er minder verkeer op
  de weg.Ook de industrie produceert
  minder.

  Pieternel Levelt van het KNMI en de TU
  Delft noemt de afname ongekend.”Dit
  hebben we nooit eerder gezien.”

   
 41. yvonne

  maart 27, 2020 at 5:14 pm

  DE ECHTE SCHADE IS DEZE HEER KNOT

  Deze man zit daar niet voor het eigen volk.
  En natuurlijk zal hij de schade HEEL HOOG NEERZETTEN , zoveel mogelijk schulden, verkoop van huizen, uitzettingen, en de doorn in het oog waren de ZZPers, die konden ineens met deze constructie echt geld verdienen, maar daar was het niet voor bedoeld, het was voor hun vriendjes, en niet voor slim eigen volk.

  WEDDEN dat ze weer alles gaan VERHOGEN, in plaats van verlagen.
  Alles is voor de grootste groep al onbetaalbaar geworden, waaronder een goede zorg en een eerlijke huur betalen.

  O de kleine winkels die zogenaamd nu omvallen?
  Deze eigen Nederlandse winkels waren al VOOR de CORONA LEUGENS KAPOT GEMAAKT.

  Nu gaan ze net doen alsof dit komt door een niet bestaand Virus.

  Het ECHTE VIRUS zijn ze namelijk zelf, met Rutte voorop.

  NOS Teletekst 109
  
  Knot:schade economie nog ongewis

  
   Het is nog niet te zeggen hoeveel
  schade de Nederlandse economie zal
  lijden door de coronacrisis.Dat zegt
  president Knot van De Nederlandsche
  Bank.”Zolang het virus rondwaart,kan ik
  geen inschatting geven.”In scenario’s
  van het Centraal Planbureau is sprake
  van een krimp van 1,2 tot 10 procent.

  President Knot is verder tegen het
  loslaten van grenzen in het omvangrijke
  opkoopprogramma van de ECB,de Europese
  Centrale Bank.Gisteren werd bekend dat
  de ECB de grens loslaat,om zonodig meer
  schuld van landen op te kopen.

  Volgens Knot gaat van het loslaten van
  de limieten een verkeerd signaal uit.

  https://jdreport.com/ongelooflijk-coronasteun-kabinet-zadelt-ondernemers-met-torenhoge-kosten-op/

  Ongelooflijk: Coronasteun kabinet zadelt ondernemers met torenhoge kosten op

  Ondernemers die een beroep doen op de steunmaatregelen van het kabinet moeten eerst zelf diep in de buidel tasten. Ze betalen vooraf provisie van soms wel duizenden of tienduizenden euro’s.
  Pas dan staat de overheid garant voor het geld dat ondernemers lenen, blijkt uit navraag door BNR.
  Het gaat om de BMKB-regeling waarbij de overheid grotendeels garant staat voor ondernemers die geld lenen bij de bank. Het doel is om te voorkomen dat bedrijven omvallen.
  ‘Dan past het niet als een ondernemer een paar duizend euro aan de staat moet betalen’, zegt Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL).
  ‘Ze kunnen die duizenden euro’s niet gebruiken om hun bedrijf door de crisis te trekken.’

   
 42. yvonne

  maart 27, 2020 at 5:33 pm

  VAN DIT BEDRAG WORD JE NIET VROLIJK.
  Bedenk dat deze mensen vaak een koophuis hebben, dus ook een Hypotheek?
  Hypotheken en de opgeknipte opties van de BANKEN.
  Derivaten en SWAPS van GOLDMAN SACHS die ervoor bedoeld waren om de huizenbezitters, en ziekenhuizen, gemeentes vol te douwen met zogenaamde lage leningen, alleen wanneer de rente omhoog gaat, kan je het ineens niet meer betalen.

  Zijn de NWO globalisten deze nu aan het proberen?

  Een wereldwijde CRASH express veroorzaken, er werd Immers al rondgebazuind dat we onder deze Corona leugens wel eens economisch harder onderuit zouden kunnen gaan, dan 2008 Lehman Brothers.

  Er gaan miljarden, naar grote bedrijven, die onder deze Corona hype hun BAIL OUT ONTVANGEN .
  Miljarden naar een paar figuren, die het groen hypen en stikstof crisis verzinnen, en natuurlijk komen deze miljarden niet aan bij het gewone volk.

  We zagen dat al in Griekenland, ALLES NAAR DE BANK, geen eurocent voor de uitgeklede bevolking, die moesten nog meer inleveren. , Geen medicijnen, geen zorg, hogere pensioen leeftijd, minder pensioen , bedrijven kapot, bij familie inwonen, geen echte zorg meer kunnen krijgen.

  En Nederlander DIJSELBLOEM heeft bloed aan zijn handen, net als de rest van de ongekozen EU figuren.

  Eigen volk, Nederland mocht gewoon mee op dezelfde route als de Grieken, want onze gluiperige regering had wel ons belastinggeld weg gegeven aan de EU.

  Vergeet ook Bak Ellende niet (Balkenende CDA ) die meteen tekende bij het kruisje na een NEE van het Nederlandse volk voor een grondwet van de EU.

  Deze clubs zitten niet in de politiek voor het eigen volk, maar voor een illegale club, en vullen ondertussen hun zaken.

  Ik zeg, NEXIT

  NOS Teletekst 113
  
  1050,- per maand voor zelfstandigen

  
   Zelfstandig ondernemers kunnen met de
  aangekondigde noodregeling hun inkomen
  de komende drie maanden aanvullen tot
  1050 euro.Voor echtparen of mensen die
  samenwonen,kinderen hebben en beide
  ondernemer zijn,geldt 1500 euro.

  De regeling is voor zelfstandigen die
  door de coronacrisis onder het sociaal
  minimum komen.Ze moeten wekelijks zeker
  24 uur werken en een KvK-inschrijving
  hebben voordat de regeling er kwam.

  Het geld is een gift en de vermogens-
  en partnertoets vervalt.Zelfstandigen
  hoeven daardoor niet hun spaargeld aan
  te spreken.Ze kunnen ook geld krijgen
  als hun partner nog wel inkomen heeft.

   
 43. yvonne

  maart 27, 2020 at 5:58 pm

  OVERDUIDELIJK LINKS
  Alles wat LINKS is , daar zijn juist de grote aantallen (verzonnen) CORONA

  De Nederlanders, Britten zitten daar?

  Koning bracht daar ook onze Nederlandse boeren naar toe?
  Die nu worden afgeslacht.

  Ondertussen komen juist daar de migranten vandaan?
  Maar niet de BLANKE BOEREN?

  Daar hoor je amper iets over van die linkse Propaganda zenders.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zuid-Afrika

  Zuid-Afrika is een republiek in transformatie. Het is nog steeds een land met zeer grote tegenstellingen tussen arm en rijk. Anders dan tijdens de apartheid behoren nu (2006) ook zwarten tot de rijke klasse, de zwarte nouveaux riches hebben vaak banden met het Afrikaans Nationaal Congres (ANC).Deze voormalige linkse strijders die zich ontpoppen als kapitalist worden in Zuid-Afrika spottend ‘yummies’ genoemd, wat staat voor ‘young upwardly mobile marxists’. Terwijl een kleine groep toetreedt tot de nieuwe multiraciale bovenlaag, groeit de werkloosheid onder de rest van de bevolking. In 1995, toen de ‘regenboognatie’ de overgang maakte naar een multiraciale democratie, was 16 procent van de beroepsbevolking werkloos. In 2006 was het officiële werkloosheids cijfer gestegen tot 30 procent, de werkelijke werkloosheid werd in 2006 op meer dan 40% geschat.

  Bovendien heeft het land het hoogste percentage HIV-besmetten van de wereld. Volgens de vele critici in het land zelf en in de wereld is het vooral aan het falende regeringsbeleid toe te schrijven dat de aidsepidemie zo ver uit de hand kon lopen. In bepaalde regio’s van het land is het etnische geweld en de bendecriminaliteit in de laatste tien jaar sterk toegenomen, waarbij AFrikaners (

  Boeren) en andere blanke en relatief rijkere groepen het doelwit vormen.

  Zuid-Afrika zakte in de index van de menselijke ontwikkeling van een 85e (ten tijde van de verkiezing van het ANC in de jaren negentig) naar de 120e plaats in 2006 en naar de 125e in 2008. Deze index van de Verenigde Naties bevat 177 landen over de gehele wereld.

  Lees verder.

  NOS Teletekst 130
  
  Eerste coronadoden in Zuid-Afrika

  
   In Zuid-Afrika zijn voor het eerst
  mensen overleden door het coronavirus,
  melden de gezondheidsautoriteiten.In
  het land zijn tot nu toe duizend
  besmettingen geregistreerd.

  In Zuid-Afrika is een ‘lockdown’ van
  drie weken afgekondigd om verspreiding
  van het virus in te dammen.Militairen
  en politiemensen controleren of mensen
  zich aan de regels houden.

  Zuid-Afrikanen mogen alleen naar buiten
  om eten te kopen of voor een bezoek aan
  een arts.De verkoop van sigaretten en
  alocohol is verboden.Mensen mogen ook
  geen frisse neus halen,buiten sporten
  of de hond uitlaten.

  EN OOK DIT IS LINKS democraten dus.
  Straks komt ook het bolwerk democraten, van California hier nog overheen.
  Deze lui hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de duivel voor een paar knikkers.

  Zelfde voor al die landen zoals Spanje, Italie, overal waar zogenaamd het CORONA hoog is, zijn allemaal LINKSE aanhangers van dezelfde club..

  Op de luxe passagiersschepen kon niemand blijven? Moesten ziek aan land gebracht worden , ook in Nederland.
  NGO”s luxe boten, wel voor migranten inzet , en hebben voorzieningen aan boord, maar niet voor CORONA zieken?

  Nu gaan zieken in de US terug naar RODE KRUIS schepen.

  Wat doet Nederland Rutte?
  RONDSTROOIEN , heen en weer brengen door heel Nederland , EN STRAKS NIET WETEN WAAROM ER overal INEENS (VERZONNEN) Corona doden zijn?

  Simpel toch?

  NOS Teletekst 125
  
  VS heeft meeste coronabesmettingen

  
   De Verenigde Staten is nu het land
  met de meeste coronabesmettingen.Het
  aantal geregistreerde besmettingen is
  opgelopen tot ruim 83.000,iets meer dan
  in China en Italië zijn gemeld.In de VS
  zijn inmiddels meer dan 1000 mensen aan
  de gevolgen van het virus overleden.

  Het zwaarst getroffen is de staat New
  York.Daar waren tot donderdagavond 281
  mensen overleden.In New York dreigt ook
  een tekort aan ziekenhuisbedden en
  apparatuur.

  Komende maandag komt een hospitaalschip
  van de Amerikaanse marine aan in New
  York.Daarop kunnen honderden patiënten
  worden verzorgd.

   
 44. yvonne

  maart 27, 2020 at 6:28 pm

  Bekende BNers steeds op de linkse propaganda omroep.
  Wilde toen dat wij de migranten in HUIS namen.,
  Bleek later dat met een grote bek op tv, dat ze er zelf even niet aan mee deden, het woonde ook niet in hun dure luxe huizen.

  Nu zitten ze er weer?
  Voor een Corona hype, waar amper doden te betreuren zijn,en maar zeuren dat ze nu minder verdienen?

  Maar echt iets doen voor eigen volk?
  Dat is weer een NEE.
  Proberen er weer een slaatje uit te slaan met hun ONLINE hype..
  Alles wat op tv niet aansloeg, proberen ze nu ONLINE

  Sporten, eten uit een doosje, enz enz Propaganda nr 2

  Iedereen moet binnen blijven, maar de hele dag alleen, maar propaganda uitzenden, van Nu en Vroegere uitzendingen?

  Geen leuke afleiding voor kinderen, en ouderen, expres in de VERVELING gedrukt.

  EEN ONDERDRUKKING WAAR JE U TEGEN ROEPT

  En word er nu geld ingezameld door andere delen van de WERELD waar de Corona totaal niet aanwezig is?
  Maar waar wel decennia lang bij ons op de deur is gerammeld?
  Met exstra belastng verdubbelingen? HAIITI? inzamelingen via grote shows.

  GELD WAS NATUURLIJK NOOIT AANGEKOMEN.
  Clinton Faundation..

  Solidariteit is schijnbaar alleen LINKS

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/27/solidariteit-3/

  paar reacties

  Der Deutschlandfunk, de spreekbuis van de Duitse regering, kondigt indirect voedseltekorten aan, en dat zal in de komende weken gebeuren. Zeer feitelijk gerapporteerd, zonder emotie.
  Zoiets komt niet uit het niets. Men moet het serieus nemen.
  De link staat erbij
  en OOK DIT HOORT BIJ DE agenda , ALLE ZADEN HADDEN ZE AL WEGGEHAALD, patenten
  op alles via de EU illegale kliek.

  Hun solidariteit bestaat uit het zwarte krapuul naar ons toe sturen.
  Zij zijn van dat gajes af en wij mee opgescheept.

  We krijgen kralen en spiegels van ze al die miljoenen die ze gestuurd krijgen komt in de zakken van de hoge piefen

  EEN PAAR VOORBEELDEN

  GM-octrooien in handen van BAYER en BASF – ASEED
  Voor dit doeleinde is het patenteren van gewassen en dieren een … for Development (IAASTD), opgericht door de VN en de Wereldbank, dat … Monsanto is verreweg de grootste leverancier van gentech-zaden in de wereld.

  Nog geen honderd jaar geleden, kenden wij in Nederland:

  584 rassen aardappel (Adelaars, Alberta’s, Andijker Muizen, Bal Gelen, Witte Geithoorns, Belgische Rooden, Blauwe Friezen, Blauwe Kruipers, Blonden, Bokken, Botergeeltjes, Kuilenburgers, Maastrichtse Krombekken, Muisjes, Noordmannen, Ruige Poolse, Ruige Witten en zelfs ‘Poepen’ – een consumptieras uit Friesland)
  554 rassen kool
  254 rassen sla
  162 rassen komkommer
  155 rassen wortel
  127 rassen ui
  115 rassen bietjes
  …. (Bron: Oranje Lijst) En hoeveel hiervan vind je nu nog terug in de supermarkt?

  Veel oude rassen van akker- en tuinbouwgewassen, geteeld in de periode vanaf 1850 tot aan de Tweede Wereldoorlog, zijn verdwenen. Vanaf rond 1950 zijn door intensieve veredeling rassen ontwikkeld die een hogere opbrengst, grotere uniformiteit en betere oogstbaarheid bezitten. Hierdoor worden oude rassen niet meer geteeld en veel is verdwenen. Dat is een probleem, omdat die oude rassen vaak het uitgangsmateriaal zijn van de moderne rassen die tegenwoordig in de handel zijn. Deze oude rassen zijn vaak gebruikt voor het maken van selecties en kruisingen, om gewenste eigenschappen te krijgen zoals vorm, kleur en smaak

  Toch patent op veredelde groenten en planten | Trouw

  toch-patent-op-veredelde-groenten-en-plan

  11 dec. 2018 – De paprika is ontwikkeld door het Zwitserse Syngenta, een van de grootste producenten van zaden en bestrijdingsmiddelen ter wereld, sinds …

  EN ZE HEBBEN ALTIJD GELOGEN, DUS DIT KAN JE VERGETEN

  Op fruit, groenten of dieren verkregen uit conventionele veredelingsprocessen, zoals kruising, mag geen patent worden verleend, zeggen EP-leden donderdag in een niet-wetgevende resolutie.
  Patentvrije toegang tot biologisch plantmateriaal is essentieel om de innovatie en het concurrentievermogen van de Europese plantenveredelings- en landbouwsector te stimuleren, om nieuwe rassen te ontwikkelen, de voedselzekerheid te verbeteren en de klimaatverandering aan te pakken, aldus de parlementsleden tijdens het plenaire debat maandag in Straatsburg. Bovendien moet vrije toegang tot genetische rijkdommen worden gewaarborgd, om te voorkomen dat slechts enkele multinationals een monopolie hebben op plantenveredelingsmateriaal, ten nadele van EU-boeren en consumenten.

  2004
  Door de zeggenschap over zaden zal er een verschuiving plaatsvinden naar … van organisaties als het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank. 8. … Patenten op zaaigoed: het einde van de beginnende kiem

  Short summary of ‘Hungry Corporations’
  Technische oplossingen, die zich vooral richten op het zaad en de genen – men … De Wereld Bank en het IMF legden toen strikte voorwaarden op aan deze landen … Maar patenten horen eigenlijk niet thuis in de landbouw

  DENK OOK AAN DE BEURZEN, AANDELEN
  Ineens waren de prijzen op rijst niet meer te betalen..
  Zo creeer je dus voedsel tekorten op een wereld, waar Globalisten (een club slechte figuren) de macht in handen heeft over het voedsel, water uit de grond halen voor nop, en dit in flessen verkopen.

  zelfde met geld, alles plastic, en de burgers onderdrukken, wetten die niet gewoon zijn.

   
 45. yvonne

  maart 27, 2020 at 6:53 pm

  EN OOK DIT IS ALTIJD LINKS

  Waarom zouden ze ineens de gevangenen vrijlaten?
  Valse vlag misschien?

  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/26/coronavirus-jailbreak-nyc-frees-375-inmates-while-car-theft-skyrockets/

  New York City Mayor Bill de Blasio (D) is Bragging about the number of inmates he is releasing from prison in the midst of the Chinese coronavirus crisis while car theft skyrockets in the city.

  While New York now has nearly 40,000 coronavirus cases and nearly 400 deaths, de Blasio bragged about the increasing number of inmates he is releasing, noting that by Friday morning, about 375 will have been released from city jails and prisons.

  New York is niet de hoofdstad van die staat, dat is Albany. De agglomeratie van New York vormt een van de grootste stedelijke gebieden ter wereld. De stad is de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten met meer dan 9,5 miljoen inwoners verspreid over een gebied van 789,43 km².

  Hoeveel?

  En maar blijven HYPEN

  NOS Teletekst 125
  
  VS heeft meeste coronabesmettingen

  
   De Verenigde Staten is nu het land
  met de meeste coronabesmettingen.Het
  aantal geregistreerde besmettingen is
  opgelopen tot ruim 83.000,iets meer dan
  in China en Italië zijn gemeld.In de VS
  zijn inmiddels meer dan 1000 mensen aan
  de gevolgen van het virus overleden.

  Het zwaarst getroffen is de staat New
  York.Daar waren tot donderdagavond 281
  mensen overleden.In New York dreigt ook
  een tekort aan ziekenhuisbedden en
  apparatuur.

  Komende maandag komt een hospitaalschip
  van de Amerikaanse marine aan in New
  York.Daarop kunnen honderden patiënten
  worden verzorgd.

   
 46. yvonne

  maart 27, 2020 at 6:57 pm

  EN TOEN WAREN ER GEEN LOCKDOWNS,
  TEKORT AAN VOEDSEL
  OMVALLEN VAN BEDRIJVEN
  ALLEEN DE OUDE BEVOLKING

  EN GEEN INSTORTING ECONOMY?

  Wel paniek gezaaid door AB OOSTERHAUS

  Groot verschil met deze CORONA toch?

  OPZET TOEN?

  IEDEREEN INENTEN VERPLICHT DUS, die mislukte

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kans-op-65-duizend-britse-griepdoden~b9b33b17/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D4%26ved%3D2ahUKEwi9uumbnLvoAhXLsaQKHQUlCWQQFjADegQIBRAB%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.volkskrant.nl%252Fnieuws-achtergrond%252Fkans-op-65-duizend-britse-griepdoden%7Eb9b33b17%252F%26usg%3DAOvVaw1nzH3sDeo5RDwr24Ye5Si8

  ‘Kans op 65 duizend Britse griepdoden’

  In Groot-Brittannië neemt de onrust toe over de Mexicaanse griep; voorspellingen van de overheid hebben tot grote krantenkoppen geleid. Het ministerie van Gezondheid heeft gezegd in het zwartste scenario rekening te houden met 65 duizend doden.

  Van onze correspondent Gert-Jan van Teeffelen17 juli 2009, 18:06

  Groot-Brittannië is met afstand het zwaarst getroffen land in Europa; tot dusver overleden er zo’n dertig mensen aan het virus. Afgelopen week werden er 55 duizend nieuwe griepgevallen gemeld.

  Volgens de hoogste arts van het ministerie, Liam Donaldson, is het ‘veel te vroeg’ om iets te kunnen zeggen over het aantal doden. Maar bij het Britse staatszorgstelsel, de NHS, ligt een draaiboek klaar dat ervan uit gaat dat 60 procent van de bevolking besmet zal raken.

  Niet iedereen zal merkbaar ziek worden; in dit scenario overkomt dat bijna eenderde van de bevolking, ofwel een kleine twintig miljoen mensen. Bij een sterftepercentage van 0,35 levert dat 65 duizend doden op.

  Experts waarschuwden echter voor gegoochel met statistieken, en haastten zich dit hoge aantal te nuanceren. Veel media verzuimen bijvoorbeeld te melden dat jaarlijks al duizenden Britten overlijden aan ‘gewone’ griep.

  Als het sterftepercentage van de Mexicaanse griep zou meevallen en bijvoorbeeld uitkomt op 0,1 procent (een op de duizend), bedraagt het aantal doden bijna 20 duizend. Dat is iets minder dan er in de winter van 1999-2000 overleden tijdens de laatste reguliere Britse griepepidemie.

  Dat neemt niet weg dat Groot-Brittannië een uitschieter is. Het aantal besmettingen lag vorige week al een factor tien tot twintig hoger dan in landen met een vergelijkbare of grotere bevolking, zoals Frankrijk en Duitsland, waar zelfs nog geen mensen overleden aan het virus.

  Een verklaring voor de enorme ‘voorsprong’ van de Britten is onder meer hun reisgedrag. In Mexico, de bron van het virus, vieren meer Britten vakantie dan inwoners uit enig ander Europees land. Ook het door de griep zwaar getroffen New York is favoriet. Bovendien is de Londense luchthaven Heathrow het drukste internationale vliegveld van Europa.

   
 47. yvonne

  maart 27, 2020 at 7:33 pm

  Dit wil Italie en Spanje en ook Frankrijk
  DUS CORONA TOT IN DE TOP HYPEN.

  https://jdreport.com/schulden-worden-nu-al-via-ecb-op-ons-afgewenteld-maar-macron-wil-eurozone-regering-en-nog-meer-franse-schulden-afschuiven/

  Schulden worden nu al via ECB op ons afgewenteld maar
  Macron wil eurozone regering en nog meer Franse schulden afschuiven

  11 mei 2017, 12:57

  NOS Teletekst 126
  
  EU-leiders niet eens over noodhulp

  
   EU-leiders stellen een besluit over
  een miljardeninjectie voor landen die
  economisch zwaar getroffen zijn door de
  coronacrisis twee weken uit.In die tijd
  worden de details over het fonds nader
  uitgewerkt,zeggen diplomatieke bronnen.

  Volgens persbureau Reuters staan de
  landen die het hardst zijn getroffen
  door het virus,Italië en Spanje,recht
  tegenover Duitsland en Nederland.Die
  zouden op de rem trappen en de reserves
  willen bewaren voor later.

  Vanuit Europa was vandaag steeds meer
  kritiek op de Nederlandse opstelling in
  de coronacrisis.Nederland zou te streng
  zijn en noodmaatregelen blokkeren.
  

  EN HIERVOOR HADDEN ZE AL EEN POT 2012 Januarie

  Bij een illegale club , vinden ze dat deze miljarden wel veilig zijn…..NATUURLIJK

  Meer dan 500 miljard euro gestald bij ECB

  Banken in Europa hebben gisteren een recordbedrag ondergebracht bij de Europese Centrale Bank (ECB).

  Voor het eerst is de grens van 500 miljard euro overschreden. Samen parkeerden de banken 501,9 miljard euro bij de bank in Frankfurt.

  Aan het eind van de dag houden banken kasgeld over, dat ze normaal gesproken aan andere banken uitlenen. Door de onrust op de financiële markten, hebben de banken onvoldoende vertrouwen in elkaar. Daarom vinden ze het veiliger om het overtollige geld bij de ECB te stallen.

  Het is wel een noodgreep, want commerciële banken betalen veel meer rente dan de centrale bank.

  ESM DE NIEUWE EUROPESE DICTATOR

  In december 2011 heeft de president van de Europese Centrale Bank Mario Draghi, voormalige vicepresident van Goldman Sachs Europa, een noodfonds van 500-700 miljard euro er door geduwd zonder ook maar iemands toestemming te vragen.
  In januari 2012 werd een permanent reddingsfonds, het Europese Stabiliteitsmechanisme (ESM) er in het holst van de nacht doorgejast, zonder enige serieuze aandacht in de pers. Het ESM geeft de toezichthouders een blanco cheque, die de Europese burgers zonder enige medezeggenschap van Europese politici met een enorme schuldenberg kunnen opzadelen.

  Het ESM wordt toegejuicht door de regeringen, hun schuldeisers (investeringsbanken) en ‘de markt’, omdat het betekent dat investeringsbanken staatsschulden (staatsobligaties) zullen blijven aanschaffen.
  Maar… artikel 123 van het verdrag van Lissabon, getekend door de EU op 13 december 2007, verbiedt de ECB geld direct te lenen aan regeringen.
  Dat verdrag is ook nog eens de doorgedrukte ‘grondwet’ van de EU die Nederlanders bij enquête hadden afgewezen, maar later doorgedrukt door Balkenende. Na 2007 begon de crisis… raar?

   
 48. yvonne

  maart 27, 2020 at 7:44 pm

  AANDELEN VAN EEN PAAR RIJKE EN DIE VERLOREN WAT MUNTJES.
  Deze vriendjes willen weer meer geld
  En ze zijn de enige niet..KLM ?

  https://www.zerohedge.com/economics/cruise-stocks-plummet-after-coronavirus-bailouts-unlikely

  Shares in cruise line stocks fell sharply Friday morning after a change to the coronavirus stimulus package blocking companies that aren’t incorporated in the US will prevent them from receiving aid, according to a Dow Jones report.

  Despite the three largest cruise companies being headquartered in Miami, Florida – they are all registered in other countries to avoid paying US taxes; Carnival is registered in Panama, Royal Caribbean in Liberia, and Norwegian Cruise Lines in Bermuda.

  Lees verder

  Word hoog tijd dat deze BAIL INS en BAIL OUTS echt VERBODEN worden.
  Moeten ze maar niet GOKKEN

  Verliezen worden altijd verhaald, betaald door de gewone mensen , via belastingen e.d.

  Bail outs Banken, zijn zogenaamd terugbetaald, maar voor het gewone volk was er geen bail out of bail in.
  Nee wij mogen alleen maar werken, om dit in stand te houden, en steeds MEER moeten ophoesten.
  Ik heb niet gezien dat het volk GELD terug kreeg?

  Deze AASGIEREN moeten onderuit , GLOBALISTEN een groepje die zich continu verrijkt over anderen.

  Voorbeeldje
  Onze pensioenen.
  Fondsen blijven geld EISEN, Speculeren ermee, VETTE winsten, maar geen verhoging voor de echte betalers,
  O verkeerde gegokt, wat verlies , en meteen de pensioen uitkeringen verlagen.
  En dan de politiek, die miljarden JAT uit dat fonds, en nooit terug betaald.
  Nu af geven aan de EU

   
 49. yvonne

  maart 27, 2020 at 8:01 pm

  https://www.zerohedge.com/political/why-washingtons-covid-19-relief-package-must-be-stopped

  The Senate’s $2 Trillion Coronavirus Relief Package is not fiscal stimulus and it’s not a lifeline for the tens of millions of working people who have suddenly lost their jobs. It’s a fundamental restructuring of the US economy designed to strengthen the grip of the corrupt corporate-banking oligarchy while creating a permanent underclass that will be forced to work for slave wages. This isn’t stimulus, it’s shock therapy.

  Who can survive on $1,200 for one, two or three months time? And what happens to the millions of people who paid no taxes last year? Are they supposed to scrape by on nothing? Congress knows that most households live paycheck to paycheck. With no savings how will they pay the rent, the electric bill, the phone and the cable? Congress is quibbling over an extra $600 per month unemployment for those who are lucky enough to get it, when most people are just trying to figure out how they’re going to survive, how they’re going to pay the mortgage, when they’ll be able to go back to work, and whether their job will still be there when this nightmare is finally over?

  Lees verder

  NOS Teletekst 109
  
  Knot:schade economie nog ongewis

  
   Het is nog niet te zeggen hoeveel
  schade de Nederlandse economie zal
  lijden door de coronacrisis.Dat zegt
  president Knot van De Nederlandsche
  Bank.”Zolang het virus rondwaart,kan ik
  geen inschatting geven.”In scenario’s
  van het Centraal Planbureau is sprake
  van een krimp van 1,2 tot 10 procent.

   

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: