RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

15.344 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  maart 27, 2020 at 8:18 pm

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kredietcrisis

  LEZEN ,

  dit gaat over de ECB bank, en de abnormale hoge prijzen op huizen, die wij nu ook meemaken in Nederland.

  Al heel veel koophuizen waren kapot gemaakt, winkels en ziekenhuizen, gemeentes.
  En daar zijn ze nu weer mee bezig.

  Swaps: Een renteswap is een financieel product waarbij twee partijen rentebetalingen uitruilen. Middels dit derivaat kan een renterisico worden afgedekt, of een …
  Ontbrekend:

  19 nov. 2012 – Derivaten zijn tot de Nederlandse gemeenten doorgedrongen. … Met zo’n swap wordt een variabele rente omgezet in een vaste rente.

  GOEDKOOP LENEN, totdat de rente word verhoogd, die kan je dan niet meer betalen, dus…

  De koper van een renteswap beschermt zich hiermee tegen eventuele renterisico’s. Bij een payer swap wordt een vaste rente betaald en een variabele rente …

  18 jun. 2015 – Bekende derivaten zijn opties, futures, of (rente)swaps. … direct bestuur van de provincie Groningen en de gemeenten Eemsmond en Delfzijl.

  VERMEEND

  Financiële derivaten zijn beleggingsinstrumenten die hun waarde … het rendement van deze producten komt voort uit derivaten zoals opties, swaps. … Staatssecretaris vermeend (financiën) heeft gisteren provincies, gemeenten en … vrijdag gingen de eerste twee amerikaanse hedgefondsen al onderuit omdat zij zwaar

  Onderzoek risico achtervangersrol van woningcorporaties …

  BOX 9: Derivaten en bijbehorende liquiditeitsrisico’s. 37. Rentestijging. 38 … De gemeente wenst de risico’s verbonden aan haar achtervangersrol in de … additionele rentefixatie door middel van forward-‐starting swaps of dergelijke instrumenten. 51 Zelfs dan … meerdere grote corporaties tegelijk onderuit gaan.

  Miljardenrisico woningcorporaties door derivaten
  miljardenrisico-s-woningcorporaties-derivaten

  De recente stresstest voor woningcorporaties met derivaten geeft een onthutsend beeld. … Die twee corporaties hebben swaps met verplichte breaks. … Er is door het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW)

  Vestia: van swaps tot bijna-bankroet | NOS

  11 jun. 2014 – De zaak-Vestia, de derivatenhandel, maar ook fraude en …
  moesten voor 2 miljard euro, bestemd voor sociale woningbouw, worden afgekocht.
  Waar gaan de verhoren deze week over?

  Een van de grootste schandalen bij woningcorporaties is het bijna-faillissement van woningcorporatie Vestia. De geldproblemen daar werden veroorzaakt door ingewikkelde bankproducten: derivaten.
  De zaak-Vestia, de derivatenhandel, maar ook fraude en zelfverrijking van bestuurders en het gebrek aan toezicht zijn vandaag, donderdag en vrijdag de hoofdthema’s van de verhoren.

  Waardoor raakte Vestia in financiële problemen?

  “Het jaar 2010 was ook financieel succesvol. Naast het stevig sturen op de lastenontwikkeling heeft vooral de lage rente op aan te trekken leningen bijgedragen aan dit positieve resultaat.” Te optimistische woorden van bestuursvoorzitter Erik Staal in het Jaarverslag 2010.

  Een half jaar later moest zijn corporatie gered worden van een faillissement. Vestia had het risico van een stijgende rente op leningen afgedekt met renteswaps of derivaten. De rente bleek juist te dalen, waardoor die producten niks meer waard waren en de banken meer onderpand eisten.

  De banken moesten voor 2 miljard euro, bestemd voor sociale woningbouw, worden afgekocht. Andere corporaties betaalden daar 700 miljoen aan mee. De schade had zelfs 7 miljard euro kunnen zijn.

  Waarom betalen de banken dat geld niet terug?

  De bankproducten leken risico’s af te dekken, maar leverden die dus juist op. Net als bij de MKB-bedrijven staan de banken op het standpunt dat zij hun klanten voldoende hebben geïnformeerd over de risico’s van de derivatenproducten. Zij beschouwden de financiële mensen van de corporaties als deskundig.

   
 2. yvonne

  maart 27, 2020 at 8:23 pm

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bail-out_(economie)

  Een bail-out zou louter voor de winst gebruikt kunnen worden, wanneer bijvoorbeeld een geslepen investeerder aandelen tegen spotprijs koopt van een bijna-failliet bedrijf. Een bail-out kan ook toegepast worden uit sociale overweging wanneer bijvoorbeeld een persoon, zonder hierbij zelf baat te hebben, investeert in een bedrijf dat zich in de non-profitsector bevindt. In sommige gevallen kan een bail-out ook toegepast worden om grotere, sociaal-economische problemen te voorkomen. Bijvoorbeeld: “De Amerikaanse overheid beschouwt de transportsector als de ruggengraat van de Amerikaanse economie. Om te voorkomen dat de economie stil valt, zal de overheid bedrijven die zich bezighouden met transport (zoals luchtvaartmaatschappijen) stimuleren met lage-intrest leningen en subsidies.”

  Bail-outs die de overheid uitvoert zijn vaak controversieel. In 2008 woedden verschillende debatten betreffende de redding van de auto-industrie in de Verenigde Staten. De tegenstanders, zoals de pro-vrije markt Hugh Hewitt, zag de bail-out van de auto-industrie als “het onaanvaardbaar doorgeven van de problemen aan de belastingbetaler.” Hij hekelde elke reddingsoperatie voor de Grote Drie, met het argument dat faillissement “het verdiende loon” zou zijn van de ondernemingen die door een slecht management bankroet gingen.

  Anderen, zoals econoom Jeffrey Sachs, zijn van mening dat deze bail-out noodzakelijk was en dat het slechte management geen harde reden is om deze bedrijven aan hun lot over te laten. Volgens hen is het risico om de economie te destabiliseren ook te groot om niet in te grijpen, zeker omdat er meer dan 3 miljoen jobs op de helling stonden.

  Lees verder

   
 3. yvonne

  maart 27, 2020 at 8:27 pm

  Paar voorbeelden

  Het aanmoedigen van het nemen van risico’s, aangezien de overheid toch te hulp zal schieten indien er een bankroet dreigt.
  Bedrijven krijgen via de overheid de macht om belastingbetalers extra te laten betalen

  1970 – De redding van Penn Central Railroad
  1971 – De redding van Lockheed Corporation
  1980 – De redding van Chrysler Corporation
  1984 – De redding van Continental Illinois
  1991 – De redding van Executive Life Insurance Company
  1998 – De redding van Long-Term Capital Management, gered door banken en investeerders, niet de overheid.
  2003 – De redding van Parmalat
  2008 – De redding van The Bear Stearns Companies, Inc.
  2008 – De redding van Fannie Mae en Freddie Mac
  2008 – De redding van The Goldman Sachs Group, Inc. door de overheid en Berkshire Hathaway
  2008 – De redding van Morgan Stanley door “The Bank of Tokyo-Mitsubishi”
  2008-2009 – De redding van American International Group, Inc. (meerdere malen herhaald)
  2008 – De redding van Citigroup Inc.
  2008 – De redding van General Motors Corporation and Chrysler LLC- (dit was technisch gezien geen bail-out, aangezien er een lening werd gegeven door de overheid, maar wordt door velen als een bail-out gezien)
  2009 – De redding van Bank of America
  2009 – De redding van CIT Group (het bedrijf ging echter failliet, de bail-out vertraagde enkel het faillissement.)
  2009 – De redding van Dubai and Dubai World door Abu Dhabi

  EN NU WILLEN ZE DIT HERHALEN
  Dit zijn dus die Globalisten, die VOOR een NWO staan.

  Lukt dit deze keer ..,NEE

  Vergeet ook de banken in de EU niet via de ECB , zelfde spelletje

   
 4. yvonne

  maart 27, 2020 at 10:30 pm

  De waarheid over de politiek
  Een Corona hype die ze politiek hebben gemaakt
  Een land China die andere landen overspoeld met rotzooi, de echte grote fabrieken staan dan ook in China.
  Als er wat nodig is?, zoals nu met Corona, moet ook dat weer uit China komen.
  De politici die daaraan verbonden zijn, hun fabrieks aandelen of in de raad zitten de vracht boten bezitters , etc etc lopen in de miljarden omhoog.

  Met deze Hype, zijn de mensen ,nog meer wakker dan ooit te voren.
  Als je geen tv meer kijkt en de propaganda naast je neer legt, zie je heel wat anders, dan wat er wordt verteld.

  TIJD OM ALLES WEER TERUG TE HALEN
  Zoals onze eigen boeren en producten, weer verkopen in eigen land.en nog veel meer.


  THE TRUTH!!!! BY @PAINSANGELS

  Gepubliceerd op 25 mrt. 2020

  This is an absolute BRILLIANT video with a powerful message that I believe everybody should listen to quickly during this time of social distancing. It was made by Pains Angels & you guys can subscribe to their channel at:

   
 5. yvonne

  maart 27, 2020 at 10:31 pm

  Habeas Corpus Ready, Mass Pop Awakening, Silent War Continues..- Episode 2132b

  Deze sluit aan op de vorige video

   
 6. yvonne

  maart 27, 2020 at 10:36 pm

  https://beforeitsnews.com/global-unrest/2020/03/the-coronavirus-pandemic-is-an-engineered-black-swan-event-released-to-tear-down-the-existing-global-system-and-create-new-world-order-2527948.html

  “For nation shall rise against nation, and kingdom against kingdom: and there shall be famines, and pestilences, and earthquakes, in divers places. All these are the beginning of sorrows.” Matthew 24: 7,8 (KJB)

  The world is changing right now, it is changing economically, financially and socially, to such a degree that one can only surmise watching this that a New World Order is preparing to rise up from the ashes of the coronavirus crisis. Never in modern history has there been such a volatile reaction to an infectious outbreak. AIDS, SARS, Ebola, West Nile Virus, and Swine Flu didn’t come anywhere near the level of panic we are seeing now. What we are watching is an event that is absolutely unique in our modern era, and could quite possibly be unique in human history. Not the virus, the reaction to the virus.

   
 7. yvonne

  maart 28, 2020 at 12:23 am

  Meerdere linken

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/27/bestaat-er-een-connectie-tussen-5g-en-het-corona-virus/

  De adviseur van de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte, Gunter Pauli, ziet een 5G & Covid-19-verbinding! 5G is zoveel gevaarlijker dan gezegd wordt en wetenschap moet oorzaak en gevolg aantonen en verklaren. De wetenschap ziet echter eerst correlaties: schijnbaar geassocieerde verschijnselen. We passen wetenschappelijke logica toe. Wat was de eerste stad ter wereld die bedekt was met 5G? Wuhan! Wat was de eerste Europese regio met 5G? Juist, Noord-Italië. Er zou eens goed gekeken moeten worden naar de werking van 5G in bepaalde plaatsen en de hotspots van het corona-virus.

  …………………………………………….

  De overheid heeft in 2019 een overschot van € 14 miljard gerealiseerd, € 3,5 miljard meer dan in 2018. Dat teveel betaalde belastinggeld zou eigenlijk terug moeten komen bij de burger…

  ……………………………………………..

  Het RIVM, dat al onbetrouwbaar is gebleken, wil weer niet meewerken en weigert cijfers te geven over het aantal corona-testen. Volgens een woordvoerder zou het nu niet de tijd zijn… De cijfers over het aantal onderzochte patiënten in de begindagen zijn momenteel uiterst relevant en het RIVM trekt een mistgordijn op. Vreemde praktijken daar bij het RIVM.

  …………………………………………….

  EU-burgers mogen niet meer naar hun buurlanden, maar ondertussen blijven er wel nog asielzoekers binnenkomen. De invasie gaat gewoon door

  ………………………………………….

  Hr Tredos

  Onderzoekers van de Universiteit van Oxford vertrouwen, geheel terecht, niet meer op de WHO voor het modelleren van hun gegevens. Our World in Data, een online platform, kondigde aan dat het niet langer afhankelijk was van gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en nu gebruik maakt van het Europees Centrum voor ziektepreventie en – bestrijding. Sinds 18 maart is het vertrouwen in de WHO er niet meer, aangezien er veel fouten zijn gevonden in de gegevens die door de WHO waren gepubliceerd, iets waardoor nu de halve wereld opgesloten zit in zijn huizen, maar dat terzijde. Deze fouten en inconsistenties zijn in een apart rapport gedocumenteerd en de manier waarop de WHO met de fouten omgaat is ook een probleem op zich, zo vertelden de onderzoekers.

  …………………………………….

  Er is aangifte gedaan tegen Ab Osterhaus, Jaap van Dissel, het RIVM en een aantal waardeloze partijdige journalisten, ook wel politieke activisten genoemd, zo laten juristen op sociale media weten.

  ………………………………

  Ab Osterhaus die, toen het eerste geval van de Mexicaanse griep in Nederland was geconstateerd, dat gevierd heeft met whisky, omdat dat hem veel geld op leverde.

  en een you tube

  ………………………………….

  Er is in 2005 in een CIA-rapport al voorspeld dat er in 2020 een pandemie zou komen die wereldwijd zou zijn.

  ……………………………………….

  Wat zou het toch mooi zijn als Rutte-III uit elkaar zou vallen, we uit de EU (en de VN) stappen en weer zeggenschap krijgen over óns land. Wat zou het mooi zijn als we geen miljoenen meer zouden betalen voor onze eigen ondergang en de steeds groter wordende beperking van onze vrijheid en de vrijheid van meningsuiting! Wat zou het mooi zijn als we een kabinet hadden dat wél luisterde naar de nationale bevolking, de boeren, de vissers, de bouw, de gepensioneerden, de leraren, de zorgmedewerkers en de studenten en niet naar de NWO. Nog even een tip; er wordt in andere landen tijdens de lock-down van de bevolkingen op vele plaatsen, ook op scholen, stiekem 5G geïnstalleerd, dus houd uw ogen open.

  Samen staan we sterk en samen moeten we ervoor zorgen dat onze (klein)kinderen weten wat vrijheid is, wat westerse normen en waarden zijn, dus laten we deze tijd gebruiken om te verbinden en onze kinderen het echte, niet politiek geïndoctrineerde nieuws te brengen. De waarheid over deze waanzin die over onze planeet raast. En mocht u een goed boek zoeken om uw kinderen te onderwijzen in deze tijden van thuisscholing, deel drie van “Nederland, ons land” is overal te koop.

   
 8. yvonne

  maart 28, 2020 at 12:30 am

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/breaking-fox-business-network-fired-trish-regan-for-telling-the-truth-about-how-liberal-media-was-using-coronavirus-to-take-down-trump-video/

  It’s official.
  FOX Business Network fired Trish Regan for defending President Trump.
  Trish Regan accused Democrats and their media of using coronavirus to impeach the president.

  Trish Regan: This is just another attempt to impeach the president. And sadly they seem to care very little for any of the destruction they are leaving in their wake. Losses in the stock market, all of this unfortunately just part of the political casualties.”

   
 9. yvonne

  maart 28, 2020 at 12:34 am

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/27/er-lijkt-een-klein-beetje-gezond-verstand-terug-te-keren/

  Eindelijk lijkt hier en daar het gezond verstand terug te keren. Het Parool drukte zowaar een artikel af, waarin twee wetenschappers, Levitt en Ioannidis, zich verzetten tegen de schadelijke lock-down en de angst en de paniek als een groter probleem zien dan het corona-virus zélf. De wind begint te draaien. Eindelijk kregen deze geleerden de kans hun visie uiteen te zetten. En dat liegt er niet om: door de feiten genadeloos op een rij te zetten, blijft er van de enorme opgeblazen pandemie niet veel over. Natuurlijk moeten er hygiënische maatregelen getroffen worden en moet men terughoudend zijn in de contacten met anderen. Want er is nog geen vaccin. Maar géén lock-down. En daar zitten we dan toch braaf thuis, terwijl we horen te werken. De kinderen horen op school. De economie moet draaien. Laat ons snel de draad weer oppakken voordat het hélemaal te laat is. Iedere dag is er één.

  Pandemie van de angst

  Deze wetenschappers zien wél een andere pandemie, die van de angst. Zij pleiten ervoor juist déze angst en paniek te bestrijden, want behoudens natuurlijk de hygiënische maatregelen en het vermijden van grote festiviteiten en evenementen zijn de maatregelen die nu genomen worden zeer schadelijk. “Het tot stilstand brengen van de economie kan de volksgezondheid op langere termijn ernstig ondermijnen. Werkloosheid, armoede en uitzichtloosheid liggen op de loer”.

  ‘Epidemie aan onjuiste beweringen’

   
 10. yvonne

  maart 28, 2020 at 12:36 am

  Ook dit is weer een stukje waarheid , leugen

  NOS Teletekst 127
  
  Turken halen migranten bij grens op

  
   Migranten die bivakkeerden aan de
  grens tussen Turkije en Griekenland,
  zijn daar door Turkije weggehaald uit
  angst dat ze met het coronavirus besmet
  raken.Zo’n 6000 mensen zijn volgens de
  Turken verplaatst naar andere locaties.

  Staatspersbureau Anadolu meldt dat ze
  met bussen naar hotels zijn gebracht.De
  migranten blijven daar twee weken in
  quarantaine en worden daarna naar
  andere gebieden in het land gestuurd.

  Sinds eind februari zijn tienduizenden
  mensen naar het grensgebied gekomen,
  nadat Turkije de grens had opengezet.
  Turkije zegt dat de migranten weer de
  grens over mogen na de corona-epidemie.

  Nee maar…
  https://tpo.nl/2020/03/27/turkije-haalt-vluchtelingen-weg-bij-grens-met-griekenland-gaan-2-weken-in-quarantaine-in-turkije/

  Turkije haalt vluchtelingen weg bij grens met Griekenland, gaan 2 weken in quarantaine in Turkije
  Vluchtelingen wilden weg uit angst voor corona

  Vluchtelingen en migranten die aan de Turks-Griekse grens bivakkeerden omdat ze de EU in willen, zijn er volgens Turkse media op eigen verzoek weggehaald. De Turkse autoriteiten hadden hen gewaarschuwd voor het coronavirus en daarom hebben ze te kennen gegeven er weg te willen. De immigratiedienst in het nabijgelegen Edirne heeft de migranten met bussen opgehaald en naar een plaats gebracht waar ze twee weken in quarantaine gaan. Daarna worden ze volgens de Turkse autoriteiten elders ondergebracht.

   
 11. Madeloes

  maart 28, 2020 at 3:52 pm

  misschien voor iemand de moeite waard om te lezen

  source who cdc rothschild & co ( is dit samen onder 1 hoedje)? wat/wie is cdc

  market perspectiv op site rothschildandco.com

   
  • yvonne

   maart 28, 2020 at 7:03 pm

   @Madeloes

   We staan ​​al meer dan 200 jaar in het centrum van de financiële markten van de wereld

   https://www.rothschildandco.com/en/who-we-are/

   of the world’s largest independent financial advisory groups, we know that it takes a distinct perspective to make a meaningful difference to our clients’ business and wealth

   Rothschild & Co is a global and family-controlled group. We provide M&A, strategy and financing advice, as well as investment and wealth management solutions to large institutions, families, individuals and governments, worldwide.
   As one
   Having been at the centre of the world’s financial markets for over 200 years, we can rely on an unrivalled global network of trusted professionals and decision makers. This means that we have in-depth market intelligence, bringing us closer to current issues than any other global financial institution.

   Our 3,600 talented employees in over 50 offices around the world have a strong track record of outstanding execution in three business lines: Global Advisory, Wealth and Asset Management, and Merchant Banking.

   It is this combination of scale, local knowledge and intellectual capital that allows us to provide a distinct perspective and effective long-term solutions for our partners.

   van ’s werelds grootste onafhankelijke financiële adviesgroepen, weten we dat er een duidelijk perspectief nodig is om een ​​betekenisvol verschil te maken voor het bedrijf en de rijkdom van onze klanten

   Rothschild & Co is een wereldwijde en door familie gecontroleerde groep. Wij bieden M & A-, strategie- en financieringsadvies, evenals oplossingen voor investeringen en vermogensbeheer aan grote instellingen, families, individuen en overheden, wereldwijd.
   Als een

   We staan ​​al meer dan 200 jaar in het centrum van de financiële markten van de wereld en kunnen rekenen op een ongeëvenaard wereldwijd netwerk van vertrouwde professionals en besluitvormers. Dit betekent dat we diepgaande marktinformatie hebben, waardoor we dichter bij de huidige problemen komen dan welke andere wereldwijde financiële instelling dan ook.

   Onze 3.600 getalenteerde medewerkers in meer dan 50 kantoren over de hele wereld hebben een sterke staat van dienst op het gebied van uitstekende uitvoering in drie metiers: Global Advisory, Wealth and Asset Management en Merchant Banking.

   Het is deze combinatie van schaal, lokale kennis en intellectueel kapitaal die ons in staat stelt onze partners een duidelijk perspectief en effectieve langetermijnoplossingen te bieden.

   PARTNERS? GLOBALISTEN

    
 12. yvonne

  maart 28, 2020 at 4:05 pm

  SCHREEUWEND TEKORT IN DE US

  Maar de NOS BEWEERD dat de beademingsapparaten aan Nederland wordt geleverd?

  We kennen van Rijn al langer als vandaag, de man liegt altijd.
  Dus waren deze beademingsapparaten gewoon al aanwezig in Nederland.

  NOS Teletekst 105
  
  Beademingsapparaten uit VS binnen

  
   Nederland heeft sinds vandaag honderd
  extra beademingsapparaten.Die zijn door
  Philips geleverd vanuit de VS.Het gaat
  om een eerste deel van een zending van
  duizend apparaten die Philips Nederland
  heeft beloofd.Minister Van Rijn was bij
  de aankomst van de zending.

  De apparatuur wordt in opdracht van het
  ministerie van Volksgezondheid over de
  Nederlandse ziekenhuizen verdeeld.Mede
  dankzij de medische apparaten kunnen er
  meer IC-bedden worden gerealiseerd voor
  coronapatiënten.

  Ook de vervolgleveringen worden snel
  verwacht.Gisteren kwamen er al extra
  patiëntbewakingssystemen uit Duitsland.

  NOS Teletekst 132
  
  GM moet beademingsapparatuur maken

  
   President Trump heeft de Amerikaanse
  autofabrikant General Motors bevolen om
  beademingsapparatuur te maken.Hij maakt
  daarvoor gebruik van een wet uit de
  Korea-oorlog in de jaren 50.Het is voor
  het eerst dat GM dergelijke apparatuur
  gaat maken.

  In de VS is een schreeuwend tekort aan
  beademingsapparatuur om ernstig zieke
  coronapatiënten te helpen.GM is bezig
  met aanpassing van het productieproces.
  Trump heeft de leiding van het concern
  beschuldigd van tijdverspilling.

  Trump zei eerder dat GM de hoofdprijs
  vroeg voor de apparatuur.Hij wil ook
  dat Ford snel aan de slag gaat.

   
 13. yvonne

  maart 28, 2020 at 4:30 pm

  Denk je nu echt dat deze zakkenvullers hun poen niet pakken?

  We zagen het destijds ook al, grove bezuinigingen voor het volk, maar deze lui pakte de grote poen, net als het politiek gebeuren, en nog wat anderen die voor zichzelf een enorme loonsverhoging gaven van ruim 20%

  NOS Teletekst 106
  
  Fondsen:keer nu geen dividend uit

  
   Beleggers in binnen- en buitenland
  vinden dat bedrijven voorlopig geen
  dividend moeten uitkeren.Ze zeggen in
  het FD dat de winstuitkering veel geld
  kost en dat daardoor de positie van de
  bedrijven verder wordt verzwakt.

  De oproep van grote pensioenfondsen en
  vermogensbeheerders is opmerkelijk.Hun
  verdiensten bestaan voor een belangrijk
  deel uit dividend en beursrendementen.
  Zo keerde Shell vorig jaar voor 15 mrd
  dollar aan dividend uit.De waarde van
  Shell is de laatste weken gehalveerd.

  De beleggers sluiten zich met de oproep
  aan bij de Europese Centrale Bank en De
  Nederlandsche Bank.

  Kassa – FNV eist te hoog loon – BNNVARA
  23 sep. 2013 – De looneis van vakcentrale FNV is al jaren bijna twee keer zo hoog als de … Daardoor is de loonsverhoging voor mensen met een laag inkomen … vinden het belachelijk dat de bond in crisistijd zo’n hoge loonstijging eist.

  Nederlanders woedend over forse loonsverhoging ING-topman
  Ook Den Haag kan maar moeilijk bevatten dat ING-CEO Ralph Hamers zijn salaris dit jaar met de helft ziet stijgen tot meer dan 3 miljoen euro.

  Zakkenvullen voor gevorderden – GeenStijl
  geeft al die politici aub een salaris verdubbeling ipv 30% verhoging van … in van de ministers en moeten zij nou maar eens ECHT gaan werken voor hun loon.

  Politiek en vakbonden blij dat ING van salarisverhoging afziet …
  13 mrt. 2018 – Politiek en vakbonden blij dat ING van salarisverhoging afziet … omdat zij dan minder naar hun eigen geweten zouden luisteren

  Topinkomens stijgen explosief: “Moreel verwerpelijk, dit gedrag”
  4 okt. 2019 – Enkele grote bedrijven hebben het nieuwe salaris van hun CEO al bekend gemaakt. De loonstijging is nog veel groter dan gedacht. Niet van … een tijd waarin zelfs rechtse politici en beleggers oproepen tot loonmatiging, … en GrandVision het salaris van hun topman met minstens 34,5 procent te verhogen.

  ZOALS JE ZIET HADDEN ZE DE LOONSVERHOGINGEN ALLANG IN HUN ZAKKEN
  En het gewone volk? Ach die krijgt altijd met moeite een verhoging van 1% t/m 5 %..
  En dan ga je er nog niet op vooruit maar achteruit. (de rest gaat namelijk met 10% omhoog)

  ZELFDE SPELLETJE IN ANDERE EU LANDEN
  Bestuurlijk België onder vuur: politici verhogen eigen salaris …
  20 feb. 2017 – Protest voor het stadhuis in Gent. Na Wallonië blijken ook bestuurders in Vlaanderen hun salaris ‘op te plussen’

  LILIAN MARRIJNISSEN
  SP – Een nieuwe commissie voor hogere lonen voor politici …
  facebook.com › SocialistischePartij › posts
  1 juli wordt zelfs ons plan besproken om het minimumloon met 10% te verhogen! Dus laten we hopen dat de politici naast hun lonen ook kijken naar de lonen

  Artikelen over salaris | Telegraaf.nl – De Telegraaf
  telegraaf.nl › tag › salaris
  Spoedwet tegen hoger loon ING-topman’ … ING wil beloning topman fors verhogen … FNV boos over salarisverhoging ASR-top … ‘Verdubbel salaris politici’.

  Baantjesjagers en zakkenvullers – Vrij Nederland
  23 aug. 2012 – De voornaamste kwalificaties: politici stellen hun eigenbelang boven het … in dit land opruimen voordat we over salarisverhoging gaan praten!

  ZO MAAR EEN GREEP GEDAAN

   
 14. yvonne

  maart 28, 2020 at 4:41 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/28/corona-crisis-vluchtelingenraad-eist-hotelkamers-voor-asielzoekers/#more-234685

  Hannover – De Vluchtelingenraad Niedersachsen heeft vanwege de corona-crisis geëist om asielzoekers uit verzamelonderkomens over te plaatsen en in hotelkamers onder te brengen. De bezettingsgraad in de instellingen voor eerste opname van de deelstaat zou dringend gereduceerd moeten worden, staat er in een gisteren gepubliceerde mededeling van de organisatie.

  Bovendien zouden de beide grote kerken leegstaande woningen ter beschikking moeten stellen.” En verder: “De toegang tot Wi-Fi moet in alle kamers en niet alleen in de gangen en de gemeenschappelijke ruimtes gegarandeerd zijn.”

  Asielzoekers ouder dan 60 jaar en zieke asielzoekers zouden bij voorkeur over individuele onderkomens verdeeld moeten worden. Daarbij zou erop gelet moeten worden dat de onderbrenging in de gemeente plaats zou vinden waarin de asielzoekers sowieso al woonden. Bovendien zouden de autoriteiten ervoor moeten zorgen dat alle asielzoekers toegang tot actuele meertalige informatie zouden hebben.

  Lees verder

  paar reacties

  Dat is dezelfde Muzaffer Öztürkyilmaz die het schandalig vond dat deze profiteurs ingezet werden bij het oogsten van asperges. Niet dat hij er bij stil stond dat deze profiteurs ook wel een steentje mochten bijdragen aan hetgeen ze de burger jaarlijks kosten.

  Hebben ze ook hotelkamers voor al die dakloze Duitsers die langs de straat moeten leven en bedelen?

  Erzijn hier migranten uit andere Europese landen zoals Portugal, die vaak met meer dan10 ondergebracht zijn in veel te kleine huizen en als ratten in de val zitten. Word niks mee gedaan. Schande.Grote schande en dan begint vluchtelingen werk nog eens over mensen, die hier geen arbeid verrichten en die moeten dan wel allemaal goed ondergebracht.Hoe meer vluchtelingenwerk zich laat horen des te groter word mijn hekel aan die hele smerige stichting.

   
 15. yvonne

  maart 28, 2020 at 4:55 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/pandemic-math-the-who-started-the-global-coronavirus-panic-same-group-that-overstated-the-h1n1-mortality-rate-by-65-times-its-actual-rate-video/

  When discussing the mortality rates estimated for the H1N1 swine flu in 2009-2010, Asprey notes that the WHO reduced their mortality rates for this four years after their initial estimates were released:

  Four years later when they had all the data, the WHO revised the mortality rate from 1.3% to .02%…. They reduced the mortality rate by 65 times – 65 times. Now is that going to happen with Covid 19? Almost certainly!

  De WHO puppet Tredos, die steeds met cijfers komt die niet kloppen, en later in moet trekken.
  We zien nu hetzelfde gebeuren, met het verschil dat deze TREDOS de landen opriep om alles uit de kast te halen, en de linkse kliek dus met zogenaamde hoge aantallen doden komt en de LOCKDOWN om de economie ten gronde te brengen.

  ER IS GEEN PANDEMIE, en het is ook niet wereldwijd, het bestaat alleen bij deze LINKSE kliek.

  Bij alle FOUTE figuren, die al jaren lang hun zakken vult over de ruggen van het gewone volk.
  Betaald worden voor hun propaganda leugens, en daardoor altijd de hoge banen, media plekken bezitten, samen met hun kinderen dus..
  Die zitten ook altijd in AFRIKA…Waar al ruim 60 jaar geld word weggehaald bij de burgers.

  Tegenwoordig openen deze lui er ook allerlei fondsen voor, OF WIJ EVEN WILLEN STORTEN..
  Kunnen zij onbezorgd huizen kopen, op vakantie en voor GOD spelen, of via de media zogenaamd leuke programma”’s maken..

  Gaan ze failliet?, Welnee, meteen een nieuw concert (Marco Borsato) of nieuwe hit op tv (Patty Brard)
  Dat zijn er maar twee, maar erzijn er natuurlijk meer, en ze zijn allemaal AMBASSADEUR voor dit of dat. Nodig voor de propaganda

   
 16. yvonne

  maart 28, 2020 at 5:02 pm

  Lees vooral de reacties.
  Er is amper iemand ziek, maar in Texas is een Rechter die vind dat ze langs de deuren moeten gaan om te kijken of je ziek bent.
  En de gekte van die linkse burgemeesters.

  Gevaarlijke ontwikkeling, want op deze manier, kan links, uitschakelen wat ze willen, een ieder die niet links is kan dan zomaar verdwijnen..Corona.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/texas-national-guard-is-going-door-to-door-to-question-who-has-been-in-contact-with-coronavirus-victim-video/

   
 17. yvonne

  maart 28, 2020 at 5:18 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/dr-fauci-confirms-his-friendship-with-who-director-general-dr-tedros-both-are-connected-to-the-clinton-foundation-in-ethiopia/

  Yesterday, Dr. Anthony Fauci announced that he’s been friends with the World Health Organization (WHO)’s Director General, Tedros Adhanom Ghebreyesus. This announcement connected Dr. Fauci to the Clinton Foundation and the terrorist connected WHO leader.

  Dr. Anthony Fauci yesterday stood up for the WHO Director General. Dr Fauci said he has known the current WHO director for years, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, including when he was serving in Ethiopia. There are several reports that Ghebreyesus was abusing his office in Ethiopia at the time.

  Director General Adhanom, whom Dr. Fauci stood up for, was part of the leadership in Ethiopia when millions of dollars in aid provided for HIV assistance went missing.

  The Clinton Foundation was involved in millions of dollars worth of activities around the globe, including in Ethiopia.

  Precies, en HAITI , waar amper 6 huisjes waren gebouwd, en de poen was verdwenen, zelfde met al die andere zogenaamde HULP projecten. New Orléans?

  En Nederland?(niet het volk) Rode kruis, giro nummers.. Doet er aan mee, Belastinggeld uitgeven om de bedragen te verdubbelen, politici PVDA betaalde 5 miljoen aan Hilary Clinton om president te worden, D66 stuurde zelfs mensen om te flyeren?
  Media loog telkens over de Polls?

  En miljoenen via de grootste show van Nederland, met die zogenaamde goede doelen, zou zeggen koop nog effe loten, blijft de linkse kliek de macht houden.

  paar reacties

  Travel restrictions [to and from China] can have the effect of increasing fear and stigma, with little public health benefit.”
  “The lockdown of people is unprecedented in public health history, so it is certainly not a recommendation the WHO has made.”
  Tedros promoted insane policies.
  Luckily for us, President Trump had the backbone to ignore the naysayers.

  All names in the swamp are connected. We were so busy trying to regroup after the Slick Willy presidency, early 90’s, we didn’t pay attention to the massive corruption going on in DC. It’s now generations deep and trying to drain it is clogging the drain. Hopefully with President Trump we can at least make a dent!
  Trump2020 KAG DrainTheSwamp

  It’s incestuous the way all this corrupt activity is connected to all the same people and entities!!!

  What is it Bongino says? They all know each other and they all have something to hide.

  God only knows how many trillions of dollars have been stolen through charities, foundations, grants, fake space programs, etc. I think we’re about to find out.

  Fauci is a Deep State jerk who just helped to tank the world economy. Will there be a reckoning?

  Think so. This time seems different. Trump was anti-cabal from day one.

   
 18. yvonne

  maart 28, 2020 at 5:39 pm

  Project Veritas legt de leugens bloot over de hospitaals.
  met video.

  James O’Keefe just figured out the truth about what’s
  going on with the coronavirus in NY and NJ

  De hele linkse kliek denkt nog steeds dat Clinton President kan worden.
  Biden gaat eruit, die lijd aan dementie, weet niet wat hij zegt, noemt verkeerde nummers kleinkinderen, of maakt van Wuhan, Luhan?,weet niet of zijn vrouw links of rechts staat, weet niet waar hij is , enz enz .
  Dus zal er straks iemand anders ingezet worden, op internet hebben ze het over H Clinton en Michel Obama?

  Ik geloof dit niet, maar er is wel wat gaande.
  Waarschijnlijk geloofd links in dit spelletje.

  Deze hele verzonnen Corona hype is om te zorgen dat de economie instort overal, en op deze manier, weer de schuld te leggen bij President Trump, dan ook nog eisen (links) om online te stemmen?
  Zoals TREDOS al zei? ALLES UIT DE KAST HALEN

  Zo proberen ze nog een keer, om President Trump van zijn plek te stoten, alles was al mislukt, dus dan gebeurt er dit.

  EN WEER GAAN ZE HARD ONDERUIT, OOK DE MEDIA.

  Zo zien we de echte lui die meewerken aan de DEEP STATE.
  Daarom is dit hele gebeuren aan de gang, en worden mensen wereldwijd wakker geschud voor de ECHTE CRIMINELEN. Die gaan nu ook onderuit.

  Het is inderdaad een hete herfst en zomer.

  NOS Teletekst 107
  
  RIVM:93 doden en 454 opnames extra

  
   De afgelopen 24 uur zijn er 93 nieuwe
  doden door het coronavirus geteld,meldt
  het RIVM.Dat zijn er minder dan gister,
  toen er 112 doden bij kwamen.Het totale
  aantal doden van het coronavirus staat
  in Nederland nu op 639.

  Het aantal patiënten met het virus dat
  in het ziekenhuis opgenomen (geweest)
  is,is met 454 gestegen naar ruim 2900.
  Hoeveel van hen op de intensive care
  liggen,wordt later vandaag bekend,maar
  ook dat aantal neemt minder snel toe.

  “Als deze lijn zich doorzet,kan over
  een aantal dagen geconcludeerd worden
  of de genomen maatregelen werken”,zegt
  het RIVM.

  NOS Teletekst 125
  
  Meer dan 100.000 besmettingen in VS

  
   In de Verenigde Staten heeft het
  aantal bevestigde coronabesmettingen de
  100.000 bereikt.Aan de gevolgen van het
  virus zijn ruim 1500 mensen overleden.

  De aantallen zijn niet officieel,maar
  berekend door persbureau Reuters en de
  John Hopkins University,die de cijfers
  van alle staten bij elkaar hebben
  opgeteld.De officiële cijfers van de
  VS komen in de loop van de dag.

  De meeste besmettingen zijn in de staat
  New York geregistreerd:44.000,waarvan
  25.000 in de stad New York.Met het
  aantal besmettingen is de VS inmiddels
  Italië (ruim 86.000 besmettingen) en
  China (ruim 81.000) voorbij.

   
 19. yvonne

  maart 28, 2020 at 5:50 pm

  Project Veritas liet het al zien.
  De leugens van linkse puppets.
  En de MEDIA CNN
  WOW! On TV every day screaming they need 30000 when they hoarding thousands right now.

  Deze beademingsapparatuur, ligt opgeslagen, maar niet gebruikt.
  Dan komen ze met? OO zoveel doden, en we hebben de spullen niet, een tekort aan dit, een tekort aan dat…..zelfde met van Rijn.

  Well, then, why’s he been bitching the last few days that NY doesn’t have any, feckless idiot that he is!!

  http://redstatewatcher.com/article.asp?id=163650

  Cuomo says the ventilators NY has have not been distributed because “the hospitals don’t need them yet”

  paar reacties

  Just like the Lying Twit in Puerto Rico… She hid (or sold ) water and supplies for the Hurricane… You can’t believe a word the Dimms say.

  Send in the FBI to Investigate the HOARDING of ventilators by the State of New York and specifically Gov Cuomo.

  We all knew he was lying. I don’t trust the test kits they are using. For all we know, they are generating false positives.

  And he will get a pass from the NY LIBERAL JEWS who run everything in NYC. As long as it hurts Trump they don’t care how many people get hurt. You think that a party that believes in killing a baby inside and now outside the womb cares if it caught lying?

  Take note of how it starts to bash Trump then thinks up another lie at “Of course not, that’s the whole point”. You can actually see those little pizza wheels turning inside his brain

  So with the ventilators he is stockpiling and the 15,000-16,000 he was told he needed to purchase in 2015 how many would he have now? Seems he is doing his best to try to make President Trump look bad, while not accepting responsibility for his very, very bad decision to invest in a solar panel factory rather than fill his state’s stockpile to the number he was told would be needed in a case like he finds his state in today.

  He’s a liar just like the Democrats in Puerto Rico who with held emergency supplies to the citizens to make Trump look bad. Now this loser, Cuomo, is making a spectacle of himself to grab the nomination for President when the brokered Democrat Convention takes place.

   
 20. yvonne

  maart 28, 2020 at 6:41 pm

  Ik heb de EU landen vertaald, LEES DE REST

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/covid-19-european-union-unravels

  1-
  Frankrijk. Op 3 maart nam Frankrijk alle in het land gemaakte beschermingsmaskers in beslag.
  ‘We zullen ze verspreiden onder beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en onder Fransen
  die door het coronavirus zijn getroffen’, schreef de Franse president Emmanuel Macron op
  Twitter. Op 6 maart dwong de Franse regering Valmy SAS, een fabrikant van
  gezichtsmaskers in de buurt van Lyon, om een ​​
  bestelling voor miljoenen maskers van de Britse National Health Service te annuleren.

  2
  Duitsland, 4 maart. Duitsland heeft de export van medische
  beschermingsmiddelen verboden, zoals een veiligheidsbril,
  ademhalingsmaskers, beschermende jassen, beschermende pakken
  en handschoenen. Op 7 maart meldde de Zwitserse krant
  Neue Zürcher Zeitung dat de Duitse douane belette dat een
  Zwitserse vrachtwagen met 240.000 beschermingsmaskers terugkeerde
  naar Zwitserland, dat geen lid is van de EU. De Zwitserse regering
  riep de Duitse ambassadeur op om te protesteren tegen het exportverbod.
  “Bij deze contacten werden de Duitse autoriteiten aangespoord om de
  geblokkeerde producten onmiddellijk vrij te geven”, aldus een woordvoerder
  van de Zwitserse regering. Na een terugslag van andere EU-lidstaten keerde
  Duitsland op 19 maart de koers om en hief het exportverbod op.

  3
  Oostenrijk, 10 maart. Oostenrijk was het eerste EU-land dat
  zijn grenzen sloot met een ander EU-land. Kanselier Sebastian Kurz
  kondigde controles aan langs de grens met Italië en een verbod op
  de toegang van de meeste reizigers van daaruit. “De hoogste prioriteit”,
  zei Kurz, “is het voorkomen van de verspreiding en dus het importeren van
  de ziekte in onze samenleving. Er is daarom een ​​verbod op toegang voor
  mensen uit Italië naar Oostenrijk, met uitzondering van mensen met een
  doktersverklaring waarin staat dat zij zijn gezond.” De regering kondigde
  ook een verbod aan op alle reizen per vliegtuig of trein naar Italië.
  Het Oostenrijkse besluit dreigde het zogenaamde Schengengebied, dat in
  1995 in werking is getreden, ongedaan te maken en schrapt de noodzaak van
  paspoorten en andere vormen van controle aan de wederzijdse grenzen
  van 26 Europese landen.

  4
  Slovenië, 11 maart. De regering sloot een aantal grensovergangen met
  Italië en bij de nog openstaande lidstaten was zij begonnen met
  gezondheidscontroles om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

  5
  Tsjechische Republiek, 12 maart. Premier Andrej Babiš sloot de
  landsgrenzen met Duitsland en Oostenrijk en verbood ook de
  toegang van buitenlanders uit andere risicovolle landen. Op
  22 maart zei de regering dat de grensbeperkingen maximaal
  twee jaar kunnen duren.

  5
  Zwitserland, 13 maart. De Zwitserse regering heeft grenscontroles opgelegd
  met andere Europese landen. Zwitserland, hoewel geen lid van de Europese Unie,
  maakt deel uit van de Schengen-zone

  6
  Italië, 13 maart. De voorzitter van de Europese Centrale Bank,
  Christine Lagarde, verwierp de verzoeken van Italië om financiële
  steun om de pandemie het hoofd te bieden. Nadat haar opmerkingen de
  financiële markten in de war brachten, zei Lagarde dat de ECB “er alles
  aan deed om versnippering op een moeilijk moment voor het eurogebied te
  voorkomen”. De Italiaanse president Sergio Mattarella antwoordde dat Italië
  het recht had om solidariteit te verwachten in plaats van obstakels
  van buiten zijn grenzen

  7
  Denemarken, 14 maart. Premier Mette Frederiksen heeft tot ten minste 13 april
  grenscontroles opgelegd aan al het verkeer over land, over zee en door de lucht.

  8
  Polen, 15 maart. De regering sloot de landsgrenzen voor iedereen behalve Poolse
  burgers of mensen met een Poolse verblijfsvergunning

  9
  Duitsland, 16 maart. Duitsland, het grootste en machtigste land van de Europese Unie,
  voerde controles in aan zijn grenzen met Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk,
  Luxemburg en Zwitserland. De verhuizing kwam nadat Duitsland in één dag
  1.000 nieuwe gevallen van COVID-19 had geregistreerd

  10
  Hongarije, 16 maart. Premier Viktor Orbán stopte alle passagiersvervoer naar
  Hongarije zou worden stopgezet en alleen Hongaarse burgers mochten
  het land binnenkomen

  11
  Spanje, 16 maart. Minister van Binnenlandse Zaken Fernando Grande-Marlaska heeft
  de instelling van controles aan alle landgrenzen verordend.

  12
  Servië, 16 maart. President Aleksandar Vučić riep de noodtoestand uit
  vanwege het coronavirus. Hij veroordeelde de EU voor het beperken van
  de export van medische apparatuur en riep de hulp in van zijn ‘vriend en broer’,
  de Chinese leider Xi Jinping. ‘Europese solidariteit bestaat niet’, zei Vučić.
  ‘Dat was een sprookje op papier. Ik heb een speciale brief gestuurd naar de
  enigen die kunnen helpen, en dat is China.’ Servië heeft in 2009 verzocht
  lid te worden van de EU. De toetredingsonderhandelingen zijn in
  januari 2014 begonnen

  13
  Tsjechië, 17 maart. De Tsjechische autoriteiten namen 110.000 gezichtsmaskers in beslag
  die China naar Italië had gestuurd. Op 23 maart heeft Tsjechië het in beslag genomen
  materiaal aan Italië geleverd. “Er zijn 110.000 maskers aan boord van de bus als geschenk
  aan Italië, dat het materiaal zou moeten vervangen dat waarschijnlijk een Chinees
  geschenk was voor Italiaanse landgenoten”, zei Zuzana Stichova, woordvoerster
  van het ministerie van Buitenlandse Zaken

  14
  Duitsland, 18 maart. Kanselier Angela Merkel drong er in een
  zeldzame toespraak op televisie bij alle Duitsers op aan de regels
  na te leven die erop gericht zijn het directe sociale contact te verminderen
  en zoveel mogelijk nieuwe infecties te voorkomen. ‘Het is serieus’, zei ze.
  ‘Neem het serieus. Sinds de Duitse hereniging, eigenlijk sinds de
  Tweede Wereldoorlog, is er voor ons land nooit een uitdaging geweest waarin
  solidariteit zo cruciaal was.’ Merkels toespraak tot de natie was de eerste
  keer in bijna vijftien jaar in functie dat ze met het land had gesproken,
  behalve in haar jaarlijkse nieuwjaarsrede.
  Ze noemde de Europese Unie of andere EU-lidstaten niet.

  15
  België, 22 maart. Het coronavirus heeft de spanningen aangewakkerd tussen
  België, dat op slot is, en Nederland, dat niet het geval is. “In Nederland zijn
  de winkels nog open en mogen er nog 100 mensen vergaderen – dit zijn broedplaatsen
  voor het virus”, zegt burgemeester Marino Keulen van de Belgische grensstad Lanaken.
  De Belgische autoriteiten hebben langs de grens barricades opgezet en bestellen auto’s
  met Nederlands kenteken om zich om te draaien en naar huis terug te keren.
  Keulen noemde de grenscontroles een “signaal naar Den Haag” om zijn reactie
  “snel op te schalen” en af ​​te stemmen op de buurlanden. ‘De Nederlandse regering
  is incompetent en belachelijk in haar reactie op de coronaviruscrisis’, zegt
  Leopold Lippens, burgemeester van de Belgische kustplaats Knokke-Heist.
  ‘Nederland doet niets, dus we moeten ons beschermen

  16
  Spanje, 25 maart. Nadat de Spaanse regering geen hulp van de Europese Unie
  had gekregen, vroeg ze de NAVO om hulp bij het verkrijgen van 1,5 miljoen
  gezichtsmaskers en 450.000 ademhalingsapparatuur. De NAVO mist dit
  materiaal en beperkt zich tot het doorgeven van het Spaanse verzoek
  aan de overige 29 bondgenoten, waarvan vele ook lid zijn van de EU.

  17
  Polen, 25 maart. De Poolse autoriteiten hebben verhinderd dat honderdduizenden
  flessen handdesinfecterend middel werden geëxporteerd naar Noorwegen, dat geen
  lid is van de EU. Het Noorse bedrijf Norenco produceert en verpakt handdesinfecterend
  middel voor de Scandinavische markt in een eigen fabriek in Polen. De directeur
  van Norenco, Arne Haukland, zei dat nadat hij een uitvoervergunning had
  aangevraagd, vijf mannen bij de fabriek aankwamen en eisten dat hun voorraad
  handdesinfecterend middel werd getoond. Hij zei dat het bedrijf vervolgens een
  brief ontving waarin het werd bevolen het handdesinfectiemiddel dat het had
  geproduceerd aan de lokale autoriteiten in Lubin te verkopen tegen een vaste prijs,
  onder begin maart in Polen aangenomen noodwetten voor coronavirus. De inbeslagname
  zal het bevoorradingsprobleem van de Noorse ziekenhuizen verergeren.

  18
  Frankrijk, 25 maart. President Emmanuel Macron sprak in een toespraak
  tot de natie in een militair hospitaal in de oostelijke stad Mulhouse, dat
  bijzonder zwaar werd getroffen door het coronavirus, op tot nationale, in
  tegenstelling tot Europese, eenheid: “Wanneer we oorlog voeren, we gaan voluit,
  we mobiliseren verenigd.Ik zie in ons land factoren van verdeeldheid, twijfels,
  al diegenen die het land willen breken als het nodig is om maar één obsessie te
  hebben: verenigd zijn in de strijd tegen het virus. Ik roep op tot deze
  eenheid en deze toewijding

  19

  Ondertussen bleek in Italië uit een landelijke enquête die op 18 maart
  werd gepubliceerd dat 88% van de Italianen van mening is dat de EU hun land
  niet helpt. Slechts 4% dacht het tegenovergestelde, terwijl 8% geen mening had.
  Meer dan tweederde (67%) van de Italianen meent dat het voor hun land een nadeel
  is om deel uit te maken van de Europese Unie.

  DIT ZIJN DUS DE LANDEN , EN EEN PAAR ANDERE LANDEN, WAAROP ZE DUS OP DE MEDIA BLIJVEN GILLEN WERELD EPEDEMIE?

   
 21. yvonne

  maart 28, 2020 at 6:56 pm

  Vergeet ook niet ineens een verbod op roken, alcohol,
  De roep op alle data van telefoon?
  De schuldenberg laten groeien, en landen duie de poen van een ander land opeisen?
  Italie, Spanje, FRANKRIJK
  Een Timmermans die 1000 miljard eist voor zijn leugens. Milieu?
  Uitrol 5G, windmolens en zonnepanelen?

  TEN KOSTE VAN de burgers.

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/ed-snowden-warns-surveillance-measures-will-outlast-pandemic

  Edward Snowden has a warning for those who are giving up liberty for a false sense of security: the temporary mass surveillance measures put in place will be anything but temporary. Snowden says that these measures are not worth giving up even more liberty
  Nothing is so permanent as a temporary government program, and infamous whistleblower Edward Snowden is sounding the alarms about the Orwellian mass surveillance that will long outlast this coronavirus pandemic.

  The former CIA contractor, whose leaks exposed the scale of spying programs in the United States, is warning that once this tech is taken out of the box, it will be hard to put it back.

  Edward Snowden heeft een waarschuwing voor degenen die de vrijheid opgeven voor een vals gevoel van veiligheid: de tijdelijke maatregelen voor massaal toezicht zullen allesbehalve tijdelijk zijn. Snowden zegt dat deze maatregelen het niet waard zijn om nog meer vrijheid op te geven
  Niets is zo permanent als een tijdelijk overheidsprogramma en de beruchte klokkenluider Edward Snowden luidt de noodklok over de massale surveillance in Orwell, die deze coronaviruspandemie lang zal overleven

  De voormalige CIA-aannemer, wiens lekken de omvang van spionageprogramma’s in de Verenigde Staten blootlegden, waarschuwt dat als deze technologie eenmaal uit de doos is gehaald, het moeilijk zal zijn om hem terug te zetten

  Lees verder

   
 22. yvonne

  maart 28, 2020 at 8:53 pm

  KOMT DAT EVEN GOED UIT?

  Maar voor de grote corporaties gebeurt dit nooit, die halen de poen gewoon op.

  We zagen dit ook bij de UWV, duizenden mensen ontslagen , uit de zorg, vaste contracten, leraren, ziekenhuis, kleine winkels omver.
  Verplicht naar de WW die ze net ervoor hadden kaalgeplukt, dan alle gemeente uitkeringen grof verlaagd, PVDA .
  Als je WW op is moet je naar de gemeente voor een uitkering?
  Dan GEDWONGEN vrijwilligerswerk moeten doen, dat kan je dus geen vrijwilliger meer noemen.
  De Participatiewet erdoor gedrukt?

  Dan gaan klagen dat je niemand kan vinden voor deze banen, en het linkse krapuul op tv komt met hun propaganda dat er MEER MIGRANTEN OP DIE PLEKKEN MOETEN KOMEN? Meer handen aan het bed?

  We worden overstroomd met buitenlanders en hun winkels, terwijl het Nederlandse winkel werd uitgemoord? Ook eettenten.
  Zelfde met de markten?
  De Nederlandse rijdende winkels zie je nergens meer, maar wel de busjes met supermarktproducten voor de moslims?
  En dat zie je ook bij de POST, precies hetzelfde beeld.
  De woningbouw flikt hetzelfde, elke figuur die in opleiding meekomt , is een BUITENLANDER, ik heb geen blanke meer gezien?
  ZZP”ers uit TURKIJE, Nederlanders moeten belasting en andere zooi betalen, maar die buitenlanders komen voor een paar maanden naar Nederland, werken voor een grote pot geld, dragen geen eurocent af, terug naar marrokko of Turkije naar hun dure koophuizen en winkels die ze daar hebben, paar maanden wachten en hetzelfde spelletje word herhaald.
  Ondertussen maakt de politici hier de Nederlandse ZZP”ers helemaal kapot, met regels belasting veranderen, eisen verplicht ziekteverzekering en pensioenpotten vullen.
  Want geld moet rollen voor een paar GLOBALISTEN, De Nederlanders worden BIG TIME gediscrimineerd in eigen land

  MIGRANTEN moesten erin, dus GEEN WERK voor de Nederlanders, meteen storingen, en niks werkte?

  TERUG NAAR WEER GEWOON NEDERLAND VOOR DE Nederlanders NEXIT

  NOS Teletekst 190
  
  Storing bij hulploket ondernemers

  
   Bij het digitale overheidsloket waar
  ondernemers een tegemoetkoming kunnen
  aanvragen,is een storing.Er kunnen geen
  aanvragen worden ingediend.

  Volgens de Rijksdienst voor Ondernemend
  Nederland,die de aanvragen verwerkt,
  wordt “heel hard gewerkt” om de storing
  op te lossen.Het is nog niet bekend
  wanneer de problemen zijn verholpen.De
  RVO is wel telefonisch bereikbaar.

  Het loket is bedoeld voor ondernemers
  en zzp’ers in sectoren die direct zijn
  getroffen door de coronamaatregelen.Het
  gaat om onder meer restauranthouders,
  kappers en reisbureaus.Zij kunnen 4000
  euro krijgen voor vaste lasten.

   
 23. yvonne

  maart 29, 2020 at 12:20 am

  Vraagje voor de NOS?

  Question: How did the medical staff on those Cruise Ships KNOW that the passengers had Coronavirus? Prior to February 13,2020? Where did they get the tests? How did they know to test for it? Just curious if you have any thoughts because I’m perplexed.

  Vraag: Hoe WETEN de medische staf op die cruiseschepen dat de passagiers Coronavirus hadden? Vóór 13 februari 2020? Waar hebben ze de tests vandaan? Hoe wisten ze dat ze ervoor moesten testen? Ik ben gewoon benieuwd of je gedachten hebt, want ik ben perplex

  https://eu.usatoday.com/story/travel/cruises/2020/02/11/coronavirus-thailand-bars-holland-america-cruise-ship-disembarking/4714464002/
  Coronavirus: Quarantined Diamond Princess cruise ship to let some passengers off early; 44 new cases confirmed

  Morgan Hines and Julia Thompson |USA TODAY

  Published 10:32 AM EST Feb 14, 2020

  Princess Cruises’ Diamond Princess cruise ship, which has been under a 14-day quarantine off the coast of Japan after multiple passengers were diagnosed with coronavirus in early February, will let some of its passengers off the ship early.

  EN DE NOS BEGON METEEN MET DE CORONA HYPE

  NOS Teletekst 107
  
  RIVM:93 doden en 454 opnames extra

  
   De afgelopen 24 uur zijn er 93 nieuwe
  doden door het coronavirus geteld,meldt
  het RIVM.Dat zijn er minder dan gister,
  toen er 112 doden bij kwamen.Het totale
  aantal doden staat in Nederland op 639.

  Het aantal patiënten met het virus dat
  in het ziekenhuis opgenomen (geweest)
  is,is met 454 gestegen naar 2954.”Als
  deze lijn zich doorzet,kan over een
  aantal dagen geconcludeerd worden of de
  maatregelen werken”,zegt het RIVM.

  Er liggen zeker 905 patiënten op de
  intensive care.Gisteren waren dat er
  873.Omdat de vereniging van IC-artsen
  is overgestapt op een andere telmethode
  zijn de cijfers niet vergelijkbaar.

   
 24. yvonne

  maart 29, 2020 at 5:59 pm

  MAAR DIT VERTELD DE NOS DUS NIET

  Behoorlijk verschil dus, ze kunnen de leugens niet meer vasthouden

  Epidemiologist Who Estimated 2.2 Million Dead In U.S., 500,000 U.K.
  Dramatically Downgrades Projection

  Epidemioloog die naar schatting 2,2 miljoen doden heeft geschat in de VS, 500.000 Verenigd Koninkrijk verlaagt de projectie dramatisch

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/epidemiologist-who-estimated-2-2-million-dead-in-u-s-dramatically-downgrades-projection/

  less than 20,000.

  “He said that expected increases in National Health Service capacity and ongoing restrictions to people’s movements make him ‘reasonably confident’ the health service can cope when the predicted peak of the epidemic arrives in two or three weeks. UK deaths from the disease are now unlikely to exceed 20,000, he said, and could be much lower,” New Scientist reported.

  minder dan 20.000.

  “Hij zei dat de verwachte toename van de capaciteit van de National Health Service en de voortdurende beperkingen van de bewegingen van mensen hem” redelijk zeker “maken dat de gezondheidszorg het hoofd kan bieden wanneer de voorspelde piek van de epidemie binnen twee of drie weken arriveert. Het aantal sterfgevallen als gevolg van de ziekte in het VK zal nu waarschijnlijk niet hoger zijn dan 20.000, zei hij, en zou veel lager kunnen zijn, ”meldde New Scientist.

   
 25. yvonne

  maart 29, 2020 at 6:09 pm

  Al het GELD word gecreeerd uit LUCHT, dat doet de bank met eentjes en nullen op de computer.
  Als je een hypotheek neemt, bestaat dit eigenlijk niet eens in baar geld, maar je tekent wel voor geld, de rente die je moet betalen en het aflossen van je schuld, is wel degelijk echt geld.

  Dus betalen met toiletpapier, zou een leuke zijn om je hypotheek af te lossen bij de banken.
  Het is immers toiletpaper.
  Als de bank iedereen zou moeten betalen in ECHT GELD, zijn ze ter plekke FAILLIET.

  http://redstatewatcher.com/aggregate.asp?id=163710

  fooien, geven bezorgers toiletpapier in leeftijd coronavirus | ABC 14 Nieuws

  Toiletpapier is niet langer alleen voor de tuchus. In onze hele coronaviruswereld is het een manier om dank te zeggen door achterover te buigen om iemand de tweelaags te geven. TikTok-gebruiker evaneramagic verwierf ongeveer 840.000 likes en 7.000 recensies toen hij een filmpje op zijn account plaatste over het fooien van bezorgers met GermX hand …

   
 26. yvonne

  maart 29, 2020 at 6:27 pm

  dagelijks nieuws:Tagesschau Duitsland

  Nieuws

  Meer dan 400 corona dood
  In Duitsland, volgens de
  Johns Hopkins University ondertussen
  57.695 mensen met het coronavirus
  besmet, 433 stierven aan de gevolgen
  een infectie.
  Het Robert Koch Institute (RKI) spreekt
  van 52.547 gemelde infecties en
  389 doden.
  RKI-voorzitter Wieler waarschuwde in de
  ‘Frankfurter Allgemeine zondagen
  voor voorwaarden zoals in Italië:
  ‘Dat kunnen we niet uitsluiten
  we hebben ook meer patiënten in dit land
  hebben ventilatieplaatsen

  tagesschau:

  Nachrichten

  Mehr als 400 Corona-Tote
  In Deutschland sind nach Angaben der
  Johns Hopkins Universität mittlerweile
  57.695 Menschen mit den Coronavirus in-
  fiziert, 433 starben an den Folgen einer Infektion.
  Das Robert Koch-Institut (RKI) spricht
  von 52.547 gemeldeten Infektionen und
  389 Todesfällen.
  RKI-Präsident Wieler warnte in der
  “Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung” vor Zuständen wie in Italien:
  “Wir können nicht ausschließen, dass
  wir hierzulande ebenfalls mehr Patienten als Beatmungsplätze haben

  WAAROM BRENGEN ZE NU INEENS MENSEN NAAR DUITSLAND?
  DAAR ZIJN MEER DODEN DAN IN EIGEN NEDERLAND.

  En klopt het verhaaltje gewoon weer niet.

  NOS Teletekst 121

  Twee Nederlandse coronapatiënten zijn
  van het Isala Ziekenhuis in Zwolle naar
  een ziekenhuis in Münster overgebracht.
  Dat is niet gebeurd omdat er in het
  Isala geen bedden meer waren,maar het
  ziekenhuis wil voorbereid zijn op een
  piek in het aantal IC-opnamen in de
  komende week.

   
 27. yvonne

  maart 29, 2020 at 6:48 pm

  FAUCI 1 persoon net als die van DISSEL RIVM en de FAKE CNN nieuws
  show die dit verspreiden.

  LET OP DE WOORDJES, VOORSPELLING, KUNNEN , MISSCHIEN
  En dan de hype neerzetten zoveel zijn er dood, wereldpandemie,
  en elke ronde weer een
  puppet die miljoenen doden VOORSPELD

  IK VOORSPEL DAT DIT LEUGENAARS ZIJN, angstzaaiers net als de WHO Tredos?
  Elke keer weer LINKS of afkomstig uit een milieu wat zijn zakken vult.

  ……………………………….

  Amerikaanse voorspelling: miljoenen geïnfecteerd
  De toonaangevende Amerikaanse infectiebestrijding
  ziekten, Fauci, is langdurig
  van miljoenen coronavirusgevallen in de Verenigde Staten.
  Er konden meer dan 100.000 mensen aanwezig zijn
  overlijden als gevolg van een infectie,
  zei de directeur van de National Home
  instituten voor infectieziekten
  Tv-zender CNN. Het aantal slachtoffers
  zou zelfs tot 200.000 mensen kunnen brengen
  indiene Tot dusver zijn er ongeveer 125.000 in
  de Verenigde Staten

  tagesschau:

  Nachrichten

  US-Prognose: Millionen Infizierte
  Der führende US-Experte für Infektions-
  krankheiten, Fauci, geht langfristig
  von mehreren Millionen Coronavirus-Fällen in den
  Vereinigten Staaten aus.
  Mehr als 100.000 Menschen könnten an
  den Folgen einer Infektion sterben,
  sagte der Direktor des Nationalen In-
  stituts für Infektionskrankheiten dem
  Fernsehsender CNN. Die Zahl der Opfer
  könne gar an die 200.000 Menschen heranreichen.

  Meer dan 100.000 mensen KUNNEN dat
  HET IS DUS NIET BEWEZEN.

  Bisher sind in den USA etwa 125.000
  Fälle und 2200 Tote durch das Coronavirus gemeldet worden.

  Tot dusver zijn er ongeveer 125.000 in de Verenigde Staten
  Er zijn gevallen en 2.200 sterfgevallen als gevolg van het
  coronavirus gemeld

  Bekijk de cijfers van de griepdoden elk jaar in de US.

  DESKUNDIG? DAT BEN IK OOK.

  NOS Teletekst 125
  Meer dan 2000 coronadoden in VS

  In de Verenigde Staten zijn inmiddels
  meer dan 2000 mensen overleden aan de
  gevolgen van het coronavirus.Het aantal
  bevestigde besmettingen is opgelopen
  naar 121.000.

  Dat blijkt uit tellingen van de Johns
  Hopkins University,die de cijfers van
  alle staten bij elkaar heeft opgeteld.

  Een groot deel van de doden viel in de
  staat New York,waar het virus zich de
  afgelopen dagen snel heeft verspreid.
  De VS heeft sinds vrijdag de meeste
  coronabesmettingen ter wereld en
  deskundigen gaan ervan uit dat het
  werkelijke aantal gevallen nog een stuk
  hoger is.

  UIT WELKE TELLINGEN? WANT OOK DAAR WORD ER NIET GETEST

  NOS Teletekst 107

  RIVM:132 doden en 529 opnames extra

  Het afgelopen etmaal is het dodental
  als gevolg van het coronavirus gestegen
  met 132,meldt het RIVM.Er zijn nog eens
  529 mensen in het ziekenhuis opgenomen.

  In totaal zijn in Nederland nu 771
  mensen aan het virus overleden.Er zijn
  nu 10.866 besmettingsgevallen bekend.
  Vergeleken met gisteren is dat een
  toename van 1104.

  Net als gisteren zegt het RIVM dat het
  aantal in het ziekenhuis opgenomen
  patiënten en het aantal nieuwe
  sterfgevallen minder snel stijgt dan
  verwacht kon worden als er geen
  maatregelen waren genomen.Of er sprake
  is van een afvlakking is nog onbekend.

  WAAROM WORDEN DAN NU MENSEN OVERGEBRACHT NAAR DUITSLAND?

  DE JA VU 2e wereldoorlog?
  Toen werden de duitse geleerden en hooggeplaatste gauw weggebracht (USA ed),
  NS EN KLM
  hielpen daar aan mee?

   
 28. yvonne

  maart 29, 2020 at 7:05 pm

  ZIE HOE DE MEDIA IEDEREEN MANIPULEERT, VOORLIEGT

  En Obama deed helemaal niks in de tijd van H1N1, liet iedereen gewoon DOOD GAAN

  Ik heb de WHO toen niet gehoord en ook niet de RIVM?
  Geen Lockdowns, tekorten aan, doodkisten, wc papier, economie kapot, hogere staatsschulden, miljarden injecties., of zelfs maar paniek. lege schappen in de winkels, geen plek in ziekenhuizen.
  Geen Klaas Knot die even kwam vertellen dat we naar een recessie gingen.
  Geen idiote verhalen over rondbrengen van zieken, of het sluiten van werkplekken, treinen, vliegtuigen, winkels, geen propaganda elke dag 24 uur per dag.
  scholen gesloten en al helemaal niet dat dit enkel en alleen OUDEREN waren.

  Nadat ze (media, poltiek) ontmaskerd zijn, begonnen ze ineens met zieke kindjes, nu MISBRUIKEN ze er al weer een BABY voor. ze kennen geen enkele SCHAAMTE.

  28 Maart zat alweer 1 poppetje te brallen (die hadden we al eerder gehoord de schijf van 5)
  Dat groenten en fruit NIET BELANGRIJK IS.
  Ja je moet vooral geen vitaminen slikken in tijden van een griepje, stel je voor dat je over je griep heen komt.
  Enige tijd geleden kwamen deze geluiden ook uit die ILLEGALE EU?
  VITAMINEN die ze wilde verbieden?
  Mag niks meer op de label staan van NATUURPRODUCTEN , stel je voor dat je lichaam schoon is.
  Alternatieve artsen steeds onder vuur?
  Want je moet blijven slikken, medicatie waarvan je nog zieker word.

  https://www.breitbart.com/health/2020/03/29/u-s-coronavirus-deaths-hit-2000-after-doubling-in-two-days/

  President Trump
  Covid-19
  U.S. cases 150,000
  U.S. deaths 2000
  Panic level: Coronapocalypse

  President Obama
  H1N1 Virus
  U.S. cases 60.8 million
  U.S. deaths 18,469
  Panic level: Totally chill

  See how the media can manipulate your life?

   
 29. yvonne

  maart 29, 2020 at 7:11 pm

  Interestingly, it seems the number of deaths are being inflated for propaganda purposes. Hyping the hysteria.

  Read an article yesterday of a guy in Florida surprised to read that he died of Kung Flu. He checked his pulse and he’s very much alive.
  https://mobile.twitter.com/

  Interessant genoeg lijkt het erop dat het aantal sterfgevallen wordt opgeblazen voor propagandadoeleinden. Hyping de hysterie.

  Lees gisteren een artikel van een man in Florida die verrast was te lezen dat hij stierf aan Kung Flu. Hij controleerde zijn pols en hij leeft nog.

   
 30. yvonne

  maart 29, 2020 at 7:12 pm

  There’s also a viral video from England, where 2 guys in biohazard suits are going door to door putting up pamphlets on apartment doors telling residents that someone in the complex died from it. A woman confronted them screaming at them, asking why are they panicking the residents since she witnessed the said victim (drunk) just 10 minutes prior being led by police into an ambulance . Yet these guys are claiming the victim died several hours ago. Very curious indeed

  https://mobile.twitter.com/

  Er is ook een virale video uit Engeland, waar 2 mannen in biohazardpakken van deur tot deur gaan en pamfletten op de deuren van appartementen hangen en de bewoners vertellen dat iemand in het complex eraan is overleden. Een vrouw confronteerde hen terwijl ze naar hen schreeuwden en vroeg waarom ze in paniek raakten bij de bewoners sinds ze getuige was van het genoemde (dronken) slachtoffer, slechts 10 minuten voordat ze door de politie naar een ambulance werd geleid. Toch beweren deze jongens dat het slachtoffer enkele uren geleden is overleden. Heel vreemd inderdaad

   
 31. yvonne

  maart 29, 2020 at 7:31 pm

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/29/economists-predict-potential-end-of-the-euro-due-to-coronavirus/

  Two economics experts have predicted that the Chinese coronavirus could lead to the end of the euro currency — and the potential end of the European Union itself.

  Belgian economist Professor Paul De Grauwe said that if the European Union does not show solidarity with member-states like Italy that have been hit hardest by the coronavirus, “the whole European project will disappear.”

  Twee economische experts hebben voorspeld dat het Chinese coronavirus kan leiden tot het einde van de euro – en het potentiële einde van de Europese Unie zelf.

  De Belgische econoom professor Paul De Grauwe zei dat als de Europese Unie niet solidair is met lidstaten zoals Italië die het zwaarst door het coronavirus zijn getroffen, “het hele Europese project zal verdwijnen”.

  Salvini: Expect Revolt in Italy Without 100 Billion Euro Bailout

  Salvini: Verwacht opstand in Italië zonder 100 miljard euro bailout

  link staat erbij.

  Desmond Lachman, an analyst at the American Enterprise Institute, has also stated that the ECB would have very few options other than to help Italy, saying: “After all, being a founding member of the euro and the third member of the eurozone, the euro could not survive without Italy.”

  Desmond Lachman, analist bij het American Enterprise Institute, heeft ook verklaard dat de ECB weinig andere opties heeft dan Italië te helpen, door te zeggen: “Immers, als stichtend lid van de euro en als derde lid van de eurozone, zonder Italië zou de euro niet kunnen overleven. ‘

  paar reacties

  The European Union was set up so that the state could control the people. It was never about unity. It was about power. Now the citizens are seeing that the leaders of this “Union” are bailing on Italy when Italy needed help.
  Italy – join Britain. Get out of that useless mess and take care of your own people.

  The Euro is being used to push Spain and Italy into debt like Greece. They should not take the bait! However the leftist in power, will no doubt lead their entire country’s down this austerity death trail.

  De euro wordt gebruikt om Spanje en Italië in schulden te storten, zoals Griekenland. Ze mogen het aas niet nemen! Maar de linkse machthebbers zullen ongetwijfeld hun hele land op dit pad van bezuinigingen leiden

  officially adopted. The loss of monetary policy tools for the weakest members (Southern Europe, at the time) would eventually make the distribution of wealth migrate north and destroy the South. Greece, Italy, Spain and Portugal have all suffered under the Euro and at same time, the stronger Euro nations have had to support them. The UK, Denmark and Sweden were dumb enough to join the European Union, but smart enough not to adopt the Euro.
  The day the EU started thinking about tossing Greece out of the EU, I said “If the weak countries can leave, so too can the strong ones.”
  It was only a member of time.

  officieel aangenomen. Het verlies van monetaire-beleidsinstrumenten voor de zwakste leden (destijds Zuid-Europa) zou er uiteindelijk toe leiden dat de verdeling van de rijkdom naar het noorden zou trekken en het zuiden zou vernietigen. Griekenland, Italië, Spanje en Portugal hebben allemaal geleden onder de euro en tegelijkertijd hebben de sterkere eurolanden hen moeten steunen. Het VK, Denemarken en Zweden waren dom genoeg om toe te treden tot de Europese Unie, maar slim genoeg om de euro niet aan te nemen.
  Op de dag dat de EU begon na te denken over de verwijdering van Griekenland uit de EU, zei ik: “Als de zwakke landen kunnen vertrekken, kunnen de sterke ook.”
  Het was maar een lid van de tijd

  The Cashless economy is another Big Brother initiative. Your VISA debit worked but did you look at your conversion rate? The taxes and fees the banks will collect will be enormous. The globalists will squeeze out the poor vendors. The Euro is less that 20 years old. I used to keep small envelopes with the different currencies. It’s not that difficult. I also kept a phone SIM chip there too. Whenever I would get to the next country for work, pull the envelope, pop in the SIM and life was good. All this is fear mongering. Europe was better off as independent countries. The Euro currency was a disaster for most of the countries participating in the the experiment.

  De Cashless-economie is een ander Big Brother-initiatief. Uw VISA-afschrijving werkte, maar keek u naar uw conversieratio? De belastingen en vergoedingen die de banken innen, zullen enorm zijn. De globalisten zullen de arme verkopers eruit persen. De euro is minder dan 20 jaar oud. Ik bewaarde altijd kleine enveloppen met de verschillende valuta. Zo moeilijk is het niet. Ik heb daar ook een telefoon-SIM-chip bewaard. Telkens als ik voor werk naar het volgende land ging, trok ik de envelop, stop de simkaart erin en het leven was goed. Dit alles is angst zaaien. Europa was als onafhankelijke landen beter af. De euro was een ramp voor de meeste landen die aan het experiment deelnamen.

  All of them join Britain and regain sovereignty. Sovereign countries can still work together without giving up their freedom.

  Ze sluiten zich allemaal aan bij Groot-Brittannië en herwinnen de soevereiniteit. Soevereine landen kunnen nog steeds samenwerken zonder hun vrijheid op te geven.

   
 32. yvonne

  maart 29, 2020 at 7:38 pm

  En natuurlijk is er weer 1 puppet wat denkt?

  Hij zal wel ondekt zijn, en heeft niks met de Corona hype te maken..
  Wat staat er op Omvallen in Duitsland?

  Minister van wat? FINANCIEN
  En vergeet ook de partij niet CDU

  One down , next please?

  NOS Teletekst 136
  
  Kort nieuws buitenland

  
   De minister van Financiën van de
  Duitse deelstaat Hessen,Thomas Schäfer,
  heeft zich van het leven beroofd.De
  Hessense premier Bouffier denkt dat de
  coronacrisis hem te veel was geworden.
  Schäfer zat in over de economische
  gevolgen van de crisis,zei Bouffier in
  een videoboodschap.Schäfer was sinds
  2010 minister namens de CDU.

   
  • yvonne

   maart 29, 2020 at 7:43 pm

   @Yvonne

   Rumor is that he speculated with taxpayers’ money on rising interest rates.
   But the interest rates fell, and 5 billion Euro were lost. ☹

   A case was about to be opened soon. By that move he made sure that his wife and their children would become money from the government.

   Het gerucht gaat dat hij met belastinggeld heeft gespeculeerd op stijgende rentetarieven.
   Maar de rente daalde en er ging 5 miljard euro verloren. ☹

   Binnenkort zou er een zaak worden geopend. Door die stap zorgde hij ervoor dat zijn vrouw en hun kinderen geld van de regering zouden krijgen .

   Oh. Just like those bankers, who “jumped” into their deaths from high rises, in the UK and in the U.S.
   Oh. Net als die bankiers, die in hoogten in hun sterfgevallen in het VK “sprongen”, in het VK en in de Verenigde Staten.

    
   • yvonne

    maart 29, 2020 at 7:51 pm

    @Yvonne

    En er is er nog 1 , toevallig hoor , ook Corona of moeten we dit veranderen in de C van CRIMINEEL?

    Is het zelfmoord tijd?

    https://www.zerohedge.com/health/jefferies-cfo-dies-coronavirus

    In a shocking and tragic development, the deadly Coronavirus has struck at the epicenter of Wall Street: moments ago, investment bank Jefferies announced that its CFO Peg Broadbent, has passed away from coronavirus complications, making him the first top financial executive to pass away from the deadly pandemic.

    In een schokkende en tragische ontwikkeling heeft het dodelijke Coronavirus het epicentrum van Wall Street getroffen: kort geleden kondigde investeringsbank Jefferies aan dat haar CFO Peg Broadbent is overleden aan complicaties van het coronavirus, waardoor hij de eerste financiële topman was die stierf aan de dodelijke pandemie.

     
 33. yvonne

  maart 29, 2020 at 8:04 pm

  https://www.zerohedge.com/technology/covid-19-outbreak-trojan-horse-increase-smartphone-surveillance

  Is de COVID-19-uitbraak een Trojaans paard om de smartphonebewaking te versterken?
  Dus nog meer afluisteren van het volk, D66 is voor?

  All over the world, starting with China – the suspected origin of the COVID-19 outbreak – governments are increasing surveillance of citizens using their smartphones. The trend is taking off like wildfire; in China citizens now require a smartphone application’s permission to travel around the country and internationally.

  The application is AliPay by Ant Financial, the finance affiliate controlled by Alibaba Group Holding Ltd. co-founder Jack Ma, and Tencent Holdings Ltd.’s WeChat. Citizens now require a green health code to travel, Yahoo

  Over de hele wereld, te beginnen met China – de vermoedelijke oorsprong van de COVID-19-uitbraak – verhogen de regeringen het toezicht op burgers die hun smartphones gebruiken. De trend gaat als een lopend vuurtje; in China hebben burgers nu toestemming van een smartphoneapplicatie nodig om door het land en internationaal te reizen.

  De applicatie is AliPay van Ant Financial, het financiële filiaal van Alibaba Group Holding Ltd., mede-oprichter Jack Ma, en WeChat van Tencent Holdings Ltd. Burgers hebben nu een groene gezondheidscode nodig om te reizen, Yahoo

  China isn’t the only country looking towards smartphones to monitor their citizens; Israel and Poland have also implemented their own spying to monitor those suspected or confirmed to be infected with the COVID-19 virus. Israel has gone the more extreme route, and has now given itself autho rity to surveil any citizen without a court warrant. Poland on the other hand is requiring those diagnosed with COVID-19 ordered to self-isolate to send authorities a selfie using an app. Which, if Poles don’t respond back in 20 minutes with a smiling face, they risk a visit from police

  China is niet het enige land dat op zoek is naar smartphones om hun burgers te volgen; Israël en Polen hebben ook hun eigen spionage geïmplementeerd om diegenen waarvan wordt vermoed of bevestigd dat ze besmet zijn met het COVID-19-virus te monitoren. Israël is de extremere weg gegaan en heeft zichzelf nu de bevoegdheid gegeven om elke burger zonder gerechtelijk bevel te controleren. Polen vereist daarentegen dat degenen met de diagnose COVID-19 de opdracht krijgen om zichzelf te isoleren om de autoriteiten een selfie te sturen met behulp van een app. En als Polen niet binnen 20 minuten reageren met een lachend gezicht, riskeren ze een bezoek van de politie

  Nederland was hier al mee bezig?

  PRIVE GEGEVENS liggen continu op straat?
  Zorg dossiers?
  Bank gegevens?
  werkgegevens, of PGB?

  Maar D66 vind het goed, zelfs je organen zijn niet meer veilig…

  O en het moet natuurlijk? EU ILLEGALE ZELFBENOEMDE PRESIDENTJES die geen land bezitten, maar wel de MACHT hebben gestolen via andere landen, EISEN continu, en vooral veel geld afstaan aan een paar man.

  Lees de rest

   
 34. yvonne

  maart 29, 2020 at 8:24 pm

  https://www.zerohedge.com/markets/boeings-bean-counter-culture-and-mass-financialization

  Something Stinks

  On Tuesday, in anticipation of several trillion dollars of Congressional pork, the Dow Jones Industrial Average (DJIA) rallied 11.37 percent. This marked its best day since 1933. Some Dow 30 stocks did much better.

  For example, Chevron was the top performer; closing up 22.74 percent. American Express, which increased 21.88 percent, was a close second. But do you know what company came in third?

  None other than the posterchild for corporate financialization and cronyism: Boeing. The company closed up 20.89 percent.

  By all honest metrics, Boeing is circling the toilet bowl. On Tuesday, for example, Fitch cut Boeing’s credit rating to BB B. And according to Bill Ackman, head of Pershing Square Capital Management, “Boeing is on the brink [and] will not survive without a government bailout.”

  Iets stinkt

  Dinsdag, in afwachting van enkele biljoen dollar Congressional varkensvlees, steeg de Dow Jones Industrial Average (DJIA) met 11,37 procent. Dit was zijn beste dag sinds 1933. Sommige aandelen van Dow 30 deden het veel beter.

  Zo was Chevron de best presterende; het sluiten van 22,74 procent. American Express, dat met 21,88 procent toenam, was een goede tweede. Maar weet je welk bedrijf derde werd?

  Niemand minder dan het posterkind voor bedrijfsfinanciering en vriendjespolitiek: Boeing. Het bedrijf sloot 20,89 procent.

  Volgens alle eerlijke statistieken draait Boeing om de toiletpot. Dinsdag verlaagde Fitch bijvoorbeeld de kredietwaardigheid van Boeing tot BB B. En volgens Bill Ackman, hoofd van Pershing Square Capital Management, staat “Boeing op de rand [en] zal niet overleven zonder een reddingsplan voor de overheid

  NOS Teletekst 108
  
  Laatste vlucht Boeing 747 van KLM

  
   Voor het laatst is er een Boeing 747-
  passagiersvliegtuig op Schiphol geland.
  KLM neemt vanwege de coronacrisis in
  stilte en vervroegd afscheid van het
  toestel,dat ook wel ‘jumbojet’ wordt
  genoemd,en ‘Queen of the Skies’.

  Het vliegtuig vertrok gisteravond uit
  Mexico-Stad en landde om 15.30 uur in
  Nederland.Eigenlijk had het tot volgend
  jaar dienst zullen doen,50 jaar nadat
  het in gebruik werd genomen.KLM blijft
  wel 747’s voor vrachtvluchten inzetten.

  Er waren veel vliegtuigspotters op de
  landing afgekomen,ondanks een verbod op
  samenscholing.Maar ze hielden afstand
  van elkaar,boetes zijn niet uitgedeeld.

   
 35. yvonne

  maart 29, 2020 at 8:31 pm

  Mensen zijn WAKKER.

  Dit is precies wat er nu gaande is met de CORONA HYPE

  https://www.salon.com/2020/03/29/robert-reich-coronavirus-crisis-is-an-opportunity-to-overcome-oligarchy_partner/

  Robert Reich: Coronavirus crisis is an opportunity to overcome oligarchy

  The coronavirus has starkly revealed what most of us already knew
  The coronavirus has starkly revealed what most of us already knew: The concentration of wealth in America has created a a health care system in which the wealthy can buy care others can’t.
  It’s also created an education system in which the super-rich can buy admission to college for their children, a political system in which they can buy Congress and the presidency, and a justice system in which they can buy their way out of jail.

  Robert Reich: Coronaviruscrisis is een kans om oligarchie te overwinnen

  Het coronavirus heeft duidelijk onthuld wat de meesten van ons al wisten
  Het coronavirus heeft duidelijk onthuld wat de meesten van ons al wisten: de concentratie van rijkdom in Amerika heeft een gezondheidszorgsysteem gecreëerd waarin de rijken zorg kunnen kopen die anderen niet kunnen.
  Het heeft ook een onderwijssysteem gecreëerd waarin de superrijken de toegang tot de universiteit voor hun kinderen kunnen kopen, een politiek systeem waarin ze het Congres en het presidentschap kunnen kopen, en een rechtssysteem waarin ze zich een weg uit de gevangenis kunnen kopen.

  Lees verder

   
  • yvonne

   maart 29, 2020 at 8:48 pm

   @Yvonne

   Elke keer weer werd dit ook verteld door de NOS
   De rijken werden steeds rijker, maar werd er ook maar iets aan gedaan? Nee
   De 1 % bleef maar doorgaan…

   DIT ZIJN DE LUI DIE DE NWO willen en daarvoor over miljarden lijken stappen, oorlogen betalen, (beide kanten) , politici kopen (Soros)
   De Fed Federale Reserve is voor deze club, Net als de ECB , deze zijn zogenaamd onafhankelijk en nooit aansprakelijk , maar besluiten nemen over alle banken, landen ter wereld.
   DAT IS DE ONZICHTBARE VIJAND dus.

   De Fed, werd destijds bevochten door 3 man, dan Ineens gaat er een schip naar de bodem, een schip dat onzinkbaar was getest, de TITANNIC, precies op dat schip zaten deze 3 figuren. Daarna was de FED (paar rijke families) een feit.)
   Deze families gijzelen dus de wereld, bepalen wanneer er een voedseltekort komt en waar.
   Of een oorlog in een land, om daar weer een nieuwe bank van de FED neer te zetten.

   The real divide is between democracy and oligarchy.

   The market has been organized to serve the wealthy. Since 1980, the percentage of the nation’s wealth owned by the richest four hundred Americans has quadrupled (from less than 1 percent to 3.5 percent) while the share owned by the entire bottom half of America has dropped to 1.3 percent.

   The three wealthiest Americans own as much as the entire bottom half of the population. Big corporations, CEOs, and a handful of extremely rich people have vastly more influence on public policy than the average American. Wealth and power have become one and the same.

   De echte kloof is tussen democratie en oligarchie.

   De markt is georganiseerd om de rijken te dienen. Sinds 1980 is het percentage van de rijkdom van de natie dat eigendom is van de rijkste vierhonderd Amerikanen verviervoudigd (van minder dan 1 procent tot 3,5 procent), terwijl het aandeel van de hele onderste helft van Amerika is gedaald tot 1,3 procent.

   De drie rijkste Amerikanen bezitten evenveel als de hele onderste helft van de bevolking. Grote bedrijven, CEO’s en een handvol extreem rijke mensen hebben veel meer invloed op het openbare beleid dan de gemiddelde Amerikaan. Rijkdom en macht zijn één en hetzelfde geworden

    
 36. yvonne

  maart 29, 2020 at 9:01 pm

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve

  President Trump zei terecht , DE KERN VAN HET KWAAD ZIT IN WASHINGTON.

  Hij doelde op de Federale Reserve..

  En de banken die aangesloten zijn krijgen AANDELEN

  Om eenheid in beleid te krijgen en toezicht te houden op de regionale banken werd de Federal Reserve Board opgericht.[ De voorzitter en de zeven andere leden van de overkoepelende Board of Governors worden benoemd door de Amerikaanse president. Om de onafhankelijkheid van de leden te waarborgen hebben deze overlappende termijnen van veertien jaar. De voorzitter kent een termijn van vier jaar. Hij of zij rapporteert aan het CONGRES, overlegt met de president en praat regelmatig met de minister van FInanciën. De zetel van de Federal Reserve bevindt zich in Washington D.C. en heeft werknemers in dienst die uit alle staten van de Verenigde Staten van Amerika afkomstig zijn.

  DIT IS DE REDEN DAT IEDEREEN PROBEERT OM PRESIDENT TRUMP AF TE ZETTEN

  Al de vorige Presidenten hebben dit in stand gehouden.

  Lees de rest

   
 37. yvonne

  maart 29, 2020 at 9:08 pm

  De Rothschild’s zonken de Titanic om de Federal Reserve op te zetten

  jdreport.com › Columns › NWO › Politiek › Samenleving
  28 jun. 2019 – Er is een samenzweringstheorie die de Rothschild’s verbindt met het zinken van de Titanic, en de oprichting van de Federal Reserve.

  Er is een samenzweringstheorie die de Rothschild’s verbindt met het zinken van de Titanic, en de oprichting van de Federal Reserve.
  Op vrijdag kwam ik een tweet tegen die was verzonden als antwoord op een prominente financieel parodie account op Twitter. Het kenmerkte het zwart-wit beeld van drie mannen en de Titanic.

  De tekst op de foto’s Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (echte naam Isidor Straus) en David Astor als drie rijke mannen die stierven op de Titanic. So far, so good – de mannen waren allemaal echt en rijk.

  Onder elke naam staat “tegen de nieuwe Federal Reserve Bank”. Het zinken van de Titanic gebeurde in 1912 en de opening van de Federal Reserve gebeurde in 1913. Was de hint dat hun oppositie tegen de Fed en hun sterfgevallen op een of andere manier met elkaar verbonden waren?

  Een YouTube-video bood wat extra ‘informatie’, wat suggereert dat het zinken van de Titanic effectief was opgesteld als een re-creatie van een laat 19e-eeuws boek met de titel ‘Futility of the Wreck of the Titan’. Het boek werd gepubliceerd 14 jaar voordat de Titanic zonk en een decennium voordat een constructie begon.

  De video gaat verder met te zeggen dat “tegen april 1912, alle oppositie tegen de Federal Reserve was geëlimineerd. In december 1913 werd de Federal Reserve geboren, gecontroleerd door de elite bankautoriteit, wiens uiteindelijke agenda het was om de mensheid tot slaaf te maken. ”

  BEDENK OOK DAT ELKE COMPLOTTHEORY LATER , GEEN COMPLOTTHEORY BLEEK TE ZIJN.

   
 38. yvonne

  maart 30, 2020 at 1:48 am

  MENSEN MET GEZOND VERSTAND

  Meerdere linken

  De president van Brazilië, Jair Bolsonaro (foto), lanceert een campagne tegen onnodig afstand houden! Met de campagne “Brazil cannot stop” wil Bolsonaro zijn land weer in beweging krijgen. De verplicht afstand houden regel zou volgens de president de economie vernietigen en zou moeten verdwijnen. Bolsonaro ziet het virus, zoals vele wetenschappers, microbiologen en realisten ook doen, als een klein griepje en verzette zich hevig tegen de lock-downs van grote steden en roept burgemeesters in het hele land op om de corona-maatregelen terug te draaien. Bolsonaro zegt: We moeten terug naar de realiteit!

  ………………………………………………….

  De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is aangeklaagd voor het verdoezelen van cholera-epidemieën in Afrika. Hij zou destijds uitbraken anders geclassificeerd hebben om de twee Afrikaanse regimes niet in verlegenheid te brengen. Op 14 januari tweette de WHO dat er op dat moment voor overdracht van het corona-virus van mens op mens geen bewijs was. Het CDC zegt nu dat het voornamelijk wordt verspreid door lichamelijk contact…

  MAAR OOK HET CDC IS NIET TE VERTROUWEN
  Maken er nu een 2e rondje AIDS van.

  ……………………………………………………………………………………..

  President Trump klaagt de Venezolaanse president Nicolas Maduro en meer dan een dozijn andere Venezolaanse topfunctionarissen aan wegens narco-terrorisme. Procureur-generaal William Barr, die de beschuldigingen aankondigde, beschuldigde Maduro en zijn medewerkers van samenzwering met een dissidente factie van de Colombiaanse guerrillagroep FARC om de Verenigde Staten te overspoelen met cocaïne.

  …………………………………………………..

  Wij als nationale bevolkingen van Europa worden door dwaze globalistische politici als tweederangsburgers behandeld en vaak lijkt het erop dat de door de EU en VN gebrachte niet-westerlingen meer rechten hebben dan wij.

  Nu is er in Frankrijk een in mijn ogen zeer laffe politicus, de Franse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, die een bepaalde bevolkingsgroep “anders” wil gaan behandelen en zegt dat het geen prioriteit is om in bepaalde buurten sluitingen af te dwingen en bijeenkomsten te stoppen. Omdat het beperken van beweging en het sluiten van winkels in de beruchte immigrantenwijken in Frankrijk het risico zou kunnen veroorzaken dat gewelddadige sociale wanorde zou ontstaan als het te rigoureus zou worden opgelegd…

  ………………………………………………..

  We worden door onze regering beroofd van vrijheden die we, als het aan de globalisten van de EU en de VN ligt, niet meer zullen terugkrijgen. Engeland ziet het virus niet langer als gevaarlijk, de WHO zegt dat de meeste mensen er niet dood aan gaan en toch… Toch zitten vele mensen in vele landen gedwongen binnen. Het aantal doden, hoe erg ook, is niets vergeleken met het aantal doden van de griep en voor het grootste gedeelte waren het mensen op hoge leeftijd… Door al die maatregelen zitten miljoenen mensen eenzaam in hun huizen, gaan duizenden ondernemers failliet, gaan economieën kapot, maar alle protesten door nationalisten, boeren, patriotten, leraren, gepensioneerden, de bouw, de vissers en alle andere terecht boze Nederlanders (en andere Europeanen) zijn natuurlijk wel in de kiem gesmoord voor nu…

  …………………………………

  Wel las ik een verhaal van een mevrouw die haar dochter het ziekenhuis in bracht met een gebroken been en die werd geregistreerd als zijnde een corona-patiënt… Misschien schieten we daarom omhoog in het aantal gevallen…

  nog meer linken, kijken dus.

   
 39. yvonne

  maart 30, 2020 at 4:40 pm

  ZIJN DIT WEER DIE GROEP MIGRANTEN DIE ZE STEEDS NIET KWIJT KUNNEN?

  De hallen worden steeds volgegooid met die MANNEN groepen.

  Ga me nu niet wijsmaken dat we hier nu ineens CORONA die niet bestaat voor nodig hebben.

  MAAR WAT DOEN ZE VOOR ONZE OUDEREN?

  NOS Teletekst 122
  
  Kort nieuws binnenland

  
   Een aantal hallen van Rotterdam Ahoy
  worden in gereedheid gebracht als
  tijdelijke zorglocatie voor patiënten
  met en zonder corona.Het gaat om zieken
  die niet naar het ziekenhuis hoeven,
  maar ook niet thuis kunnen blijven.Er
  worden zo’n 700 plekken ingericht.Het
  initiatief is bedoeld om ziekenhuizen
  in deze periode te ontlasten.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/30/aan-jaap-van-dissel/

  Van alle ‘deskundigen’ op wie Rutte 3 tijdens de corona-crisis blind vaart, bent u de opperdeskundige. Dat is misschien wel een logische gedachte, want u bent nou eenmaal van het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

  Alleen… De lijst aan verkeerde inschattingen van het RIVM begint wat zorgwekkend lang te worden.

  Eerst zou het corona-virus volgens het RIVM niet naar Nederland komen.

  Toen, vlak voor carnaval, zou het corona-virus volgens het RIVM niet heel besmettelijk zijn.

  Toen zou het corona-virus volgens het RIVM misschien wel naar Nederland komen, maar was de kans klein dat het zich hier ook echt verspreidde.

  Toen was het corona-virus volgens het RIVM niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar…

  Toen was de kans op verspreiding van het corona-virus in Nederland volgens het RIVM klein omdat allerlei maatregelen in werking zouden treden die dat zouden voorkomen…

  Toen zou je anderen volgens het RIVM pas kunnen besmetten als je daadwerkelijk ziek was…

  Toen kon iemand die geen klachten had volgens het RIVM het virus niet verspreiden…

  Het kabinet Rutte 3 bleef echter blind varen op uw adviezen en die van uw ‘modelleurs’.

  VOOR ONZE OUDEREN

  En nu, slechts enkele weken later, zitten we in de fase waarin ouderen pro-actief gebeld worden door hun huisartsen met de vraag of ze niet liever thuis sterven dan een intensive care-plek van een jongere bezet houden. (Heel toevallig sinds eind vorige week, alsof het een gecoördineerde actie is…)
  Waardoor er, zo is de bijgestelde schatting, over twee weken 2500 intensive care-plekken nodig zijn, het dubbele van de huidige capaciteit. Een aantal waarvan Diederik Gommers van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (geen ‘modelleur’, maar een deskundige uit de praktijk) eind vorige week zei: “Ik denk niet dat het zit in het kopen van meer apparaten. Ik denk dat de Nederlandse gezondheidszorg het dan gewoon niet aankan”.

  Over die apparaten gesproken…

  Philips-topman Frans van Houten onthulde gisteren bij Op 1 dat de Nederlandse overheid pas twee weken geleden extra beademingsapparatuur heeft besteld.

  Mijn bek viel open.

  We kunnen nu de titel van het rapport van de parlementaire enquete-commissie over de corona-crisis alvast tikken

  De ‘modelleurs’ in Eesterga voorspellen dat de nabestaanden van heel veel corona-doden dan een beetje binnensmonds moeten kotsen.

  DEZE LUI GAAN WEER MET DE CENTENZAK ROND RODE KRUIS? MMMMMM

  NOS Teletekst 121
  
  Kort nieuws binnenland
  Over drie weken begint op NPO 3FM een
  speciale editie van Serious Request.
  Onder de noemer Never Walk Alone willen
  de 3 FM-dj’s van maandag 13 tot en met
  zaterdag 18 april geld ophalen voor het
  Rode Kruis,dat hulp biedt tijdens de
  coronapandemie.Luisteraars kunnen
  nummers aanvragen.De dj’s blijven in de
  studio en gaan niet het land in.

  WAT TOEVALLIG WEER, ZAG DIT ELDERS OOK AL, INEENS WEER VAN DIT SOORT INBRAKEN?
  Kan het museum weer in een zelf verzonnen crisis een hoop geld krijgen (halen)

  NOS Teletekst 113
  
  Van Gogh gestolen uit Singer-museum

  
   Bij de kunstroof van afgelopen nacht
  in het Singer-museum in Laren is een
  werk van Vincent van Gogh gestolen.Dat
  heeft het museum bekendgemaakt.Het gaat
  om het doek ‘Lentetuin,de pastorietuin
  te Nuenen in het voorjaar’ uit 1884.De
  dieven namen alleen dit werk mee.

  Het schilderij was in bruikleen van het
  Groninger Museum.Volgens het Singer was
  de beveiliging “volgens protocol”.De
  inbrekers kwamen binnen door onder meer
  de glazen voordeur te forceren.

  Singer-directeur De Lorm zegt “geschokt
  en ongelooflijk pissig” te zijn.In 2007
  werden uit de tuin van het Larense
  museum zeven beelden gestolen.

  GEWOON WETEN DAT DE CORONA VERZONNEN IS, DUS WAAROM GELD UIT GEVEN?
  ER VALT IMMERS GENOEG TE HALEN

  NOS Teletekst 108
  
  Beademingsapparaten onlangs besteld

  
   Nederland bestelde twee weken geleden
  extra beademingsapparaten bij Philips,
  vertelde topman Van Houten in het
  programma Op1.Hij ging niet in op de
  vraag of dat aan de late kant was.

  Volgens Van Houten heeft de hele wereld
  “niet scherp genoeg naar China gekeken
  en gedacht dat het wel mee zou vallen.”
  Na grote bestellingen uit China en
  Italië was de voorraad van Philips op.

  Het bedrijf heeft zaterdag honderd
  beademingsapparaten geleverd aan de
  Nederlandse overheid.In totaal zijn er
  duizend besteld.Philips probeert de
  productie flink op te schroeven om die
  zo snel mogelijk te leveren.

   
 40. yvonne

  maart 30, 2020 at 4:45 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/30/e-450-miljoen-steun-voor-marokko-e-6-miljoen-voor-vlaanderen/#more-234894

  ‘EU financiële corona-steun’

  Het voorstel wordt in versneld tempo door de besluitvormingsmachine gejaagd. Vorige week hebben de ambassadeurs van de lidstaten het licht op groen gezet.

  commonsenseTV

  Ze gaven ook hun goedkeuring aan het plan om het Europese solidariteitsfonds voor natuurrampen, die zich voltrekken BUITEN de EU, uit te breiden.

  € 450.000.000,- wordt overgemaakt naar de Marokkaanse regering. Tunesië krijgt een bedrag van € 250.000.000,- cadeau.

  Oh wat zijn we toch gered met de Europese Unie als grootste betaler!

  ………………………………………………………………

  NOS maakte bekend dat er mensen naar Duitsland gingen, die heeft tenslotte de meeste bedden?
  Nog zo een leugen.

  Migranten en corona-virus, dat gaat slecht aflopen

  Een vrouwelijke Tsjechische arts getuigt van de chaos die in de Duitse ziekenhuizen heerst

  Mevr. Merkel heeft de Duitse grenzen opengegooid voor alle migranten. Hiervoor kunnen wij allen nu de prijs betalen! Gisteren hielden wij in ons ziekenhuis een vergadering om te beslissen hoe we met een situatie, die ondraaglijk is geworden, moeten omgaan. Ook wat de andere ziekenhuizen in München betreft. De klinieken kunnen niet meer in noodsituaties optreden en daarom beginnen ze hen allemaal naar de ziekenhuizen te sturen.

   
 41. yvonne

  maart 30, 2020 at 4:58 pm

  tagesschau:

  Nachrichten

  NDS:Aufnahmestopp für Pflegeheime
  Niedersachsen hat mit sofortiger Wirkung einen Aufnahmestopp für alle Pflegeheime
  verhängt. Patienten aus Krankenhäusern dürfen ebenso wenig in die Heime
  gebracht werden wie aus dem häulichen Bereich,
  sagte Gesundheitsministerin Reimann. Ausnahmen seien nur in
  Heimen mit Quarantänestation möglich.
  Hintergrund ist die Situation in einem
  Wolfsburger Pflegeheim, in dem 17 demenzkranke Senioren an Covid-19 starben
  Das Klinikum Wolfsburg nimmt wegen mehrerer Corona-Fälle unter den Mitarbeitern
  keine neuen Patienten mehr auf

  dagelijks nieuws:

  Nieuws

  NDS: opnamestop verpleeghuizen
  Nedersaksen heeft met onmiddellijke ingang een opnamestop voor alle verpleeghuizen
  opgelegd. Patiënten uit ziekenhuizen zijn ook niet toegestaan ​​in de woningen
  meegenomen zoals uit de huiselijke omgeving,
  Minister van Volksgezondheid Reimann zei. Uitzonderingen zijn alleen in
  Woningen met quarantainestation mogelijk.
  De achtergrond is de situatie in één
  Verzorgingshuis Wolfsburg waarin 17 ouderen met dementie stierven aan Covid-19
  De Wolfsburg-kliniek neemt personeel in dienst vanwege verschillende corona-gevallen
  geen nieuwe patiënten meer

  tagesschau:

  Nachrichten

  Verteilung von Corona-Patienten
  Intensivmediziner in Deutschland for-
  dern, Coronavirus-Patienten bundesweit
  zu verteilen.
  Der Präsident der Deutschen Interdiszi-
  plinären Vereinigung für Intensiv- und
  Notfallmedizin, Janssens, sagte der
  Funke Mediengruppe, sonst wären auf dem
  Höhepunkt der Krise in “zwei bis vier
  Wochen” einige Kliniken überlastet.
  Janssens kritisierte, dass im bundes-
  weiten Intensivregister erst etwa 700 der 1160 Kliniken freie Betten
  und Intensivplätze gemeldet hätten. Dies sei
  aber Voraussetzung für eine Verteilung.

  dagelijks nieuws: PRECIES EEN KOPIE VAN NEDERLAND?

  Nieuws

  Verdeling van coronapatiënten
  Intensive care-artsen in Duitsland
  landelijke coronaviruspatiënten
  te verdelen.
  De voorzitter van het Duitse interdisciplinaire
  plinaire vereniging voor intensieve en
  Spoedeisende geneeskunde, zei Janssens de
  Funke mediagroep, anders zou op de
  Climax van de crisis in “twee tot vier
  Weken ‘zijn sommige klinieken overbelast.

  EN DUITSLAND IS AL WEER BEGONNEN MET?

  AANSLAG AFGHANISTAN weer uit de kast, duurt niet lang of ISIS en ALQAIDA
  word weer in het nieuws gebracht.

  Nu nog de MILIEU hype opnieuw invoeren , want de CORONA is een spel waar
  iedereen doorheen heeft gekeken.

   
 42. yvonne

  maart 30, 2020 at 5:10 pm

  HET IS IN DE GEGEVENS: de gewone griep had 12 keer meer ziekenhuisopnames dan COVID-19, maar geen mediahysterie

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/its-in-the-data-the-common-flu-had-12-times-more-hospitalizations-than-covid-19-yet-no-media-hysteria/

  We weten niet hoeveel van deze mensen het punt bereiken waarop ze tot de ICU worden toegelaten. Maar de huidige cijfers suggereren dat de griep vele malen meer is opgenomen in ziekenhuizen dan het coronavirus.

  Dit kan natuurlijk veranderen, maar met de goedkeuring van hydroxychloroquine door de FDA voor de behandeling van het virus kan dit de komende dagen een enorme doorbraak zijn.

  Laten we bidden voor een paaswonder!

  Nogmaals, de media maken er een crisis van. Maar in werkelijkheid zijn de recente griepgetallen tot nu toe veel slechter geweest.

  Lees de rest

   
 43. yvonne

  maart 30, 2020 at 5:31 pm

  GOEDE VRIEND VAN DE CLINTONS, en hele goede vriendjes met TREDOS WHO
  , ook een vriendje van CLINTON?
  En deze Tredos heb ik al meerdere malen aangehaald, de man stinkt uren in de wind.

  De oproep om iedereen te testen , horen we nu ook op onze propaganda

  BREAKING: Dr. Fauci Tells CNN He Expects “Between 100,000 and 200,000” Coronavirus Deaths in US “Based on What We’re Seeing” (VIDEO)

  BREAKING: Dr. Fauci vertelt CNN dat hij “tussen 100.000 en 200.000” coronavirussterfgevallen in de VS verwacht “op basis van wat we zien” (VIDEO

   
 44. yvonne

  maart 30, 2020 at 5:58 pm

  Voormalig hoofdstrateeg Steve Bannon van het Witte Huis voorspelde
  dat president Trump strengere
  maatregelen zal nemen om de pandemie van het coronavirus aan te pakken.

  Bannon, de voormalige uitvoerende voorzitter van Breitbart News, redeneerde dat een
  “hardere” sluiting een snellere heropleving van de economie zal veroorzaken, ook
  al heeft de president zijn steun uitgesproken voor het terugdringen van veel
  beperkingen in het hele land.

  Toch zei Bannon dat hij gelooft dat er dit weekend een “grote verschuiving”
  zal plaatsvinden nadat de president meer gegevens heeft gezien.

  ‘Ik denk dat je nu naar een moeilijkere afsluiting gaat, nu een moeilijkere
  afsluiting, en dan overbruggen we -‘, zei Bannon op Watters ‘World. “Niemand
  mag een baan verliezen. Geen enkel bedrijf mag failliet gaan. We moeten de
  kleine bedrijven, de ondernemers, overbruggen om door te stromen
  naar de andere kant

  ‘Als je door de hel moet, ga er dan zo snel mogelijk doorheen,’ zei Bannon.
  “De president is een president in oorlogstijd. Hij heeft al harde telefoontjes
  gepleegd. Hij heeft al het verkeer uit China afgesloten. Hij plaatste iedereen
  die terugkwam in quarantaine. En hij werd bekritiseerd door Morning Joe en [rivaal 2020]
  Joe Biden en anderen jongens als racistisch, nativistisch en xenofoob. “

   
 45. yvonne

  maart 30, 2020 at 6:05 pm

  DEZE GAAT OVER DE BAIL OUT VAN BOEING, grote bedrijven die hun zakken vullen over een verzonnen Corona..

  Het geld moet juist naar de kleine bedrijven en niet naar de grote.

   
 46. yvonne

  maart 30, 2020 at 6:45 pm

  Deze gaat over China, daar waar het allemaal begon, en de communisten, ook over Italie die maar een gedeelte in de Lockdown deden Lombardi?
  En zo kon het natuurlijk verspreiden.
  En niet vergeten dat Italie veel geld nodig heeft, ik denk dat dat het echte VIRUS is.

  Als er een echt VIRUS rondwaart, dan sluit je inderdaad je land af. En neem je echte maatregelen, maar je gaat niet verhuizen van het ene land naar het ander.
  Of legt de zieken door je hele land, en laat verder iedereen gewoon binnenkomen.
  Dit heet gezond verstand?
  Nederland doet dat nog steeds niet, omdat G Wilders hiervoor pleit.

  En je helpt eerst de mensen die beneden in de ketel zitten, en niet de top?
  Ook dat zien we dus gebeuren, de top die weer geld wil voor de bail outs.

  Geld naar Marrokko, Afrika, en Turkije?
  Terwijl je het nodig hebt in eigen land, voor EIGEN VOLK en economie.

   
 47. yvonne

  maart 30, 2020 at 7:07 pm

  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/29/coronavirus-globalization-historian/

  The coronavirus is threatening “the economic and political sinews of globalization, and causing them to unravel to a certain degree,” Mr. Snowden says. He notes that “coronavirus is emphatically a disease of globalization.” The virus is striking hardest in cities that are “densely populated and linked by rapid air travel, by movements of tourists, of refugees, all kinds of business people, all kinds of interlocking networks.” [Emphasis added]

  Het coronavirus bedreigt “de economische en politieke pezen van de globalisering en zorgt ervoor dat ze tot op zekere hoogte uiteenvallen”, zegt Snowden. Hij merkt op dat ‘coronavirus nadrukkelijk een globaliseringsziekte is’. Het virus treft het hardst in steden die ‘dichtbevolkt en verbonden zijn door snelle vliegreizen, door bewegingen van toeristen, vluchtelingen, allerlei zakenmensen, allerlei onderling verbonden netwerken’. [Nadruk toegevoegd]

   
 48. yvonne

  maart 30, 2020 at 7:34 pm

  There is no major Coronavirus problem in the US !!!

  That is if you leave out NYC and its NJ penumbra; Seattle, Snohomish and King County; New Orleans and its LA penumbra; Detroit and Macomb, Oakland and Wayne; Cook County, IL (but not @ ricocat1 – LOL); LA, SF and the entire Bay area down to Santa Clara; plus a handful of others.

  More than 80% of deaths (and cases) come from these parts. Have a look at them: Democrat controlled and poorly administered; Sanctuary City; lawless; dirty; corrupt – a perfect environment for virus spreading !!!

  The proof is in the Johns Hopkins figures – if you choose the options provided:
  https://gisanddata.maps.arc

  Lockdown these areas (put a wall around them if necessary) and put the rest of healthy America back to work !!!

  Er is geen groot coronavirusprobleem in de VS !!!

  Tenminste, als je NYC en zijn NJ penumbra weglaat; Seattle, Snohomish en King County; New Orleans en zijn LA penumbra; Detroit en Macomb, Oakland en Wayne; Cook County, IL (maar niet @ ricocat1 – LOL); LA, SF en het hele Bay-gebied tot aan Santa Clara; plus een handvol anderen.

  Meer dan 80% van de sterfgevallen (en gevallen) komt uit deze delen. Bekijk ze eens: Democraat gecontroleerd en slecht bestuurd; Sanctuary City; wetteloos; vuil; corrupt – een perfecte omgeving voor het verspreiden van virussen !!!

  Het bewijs zit in de Johns Hopkins-cijfers – als u de geboden opties kiest:
  https: //gisanddata.maps.arc …

  Sluit deze gebieden af ​​(zet er indien nodig een muur omheen) en zet de rest van gezond Amerika weer aan het werk !!!

  PRECIES DE STEDEN DIE DE MIGRANTEN BINNENHALEN, alles cadeau geven, nooit oppakken, maar na oppakken weer vrijlaten, en er steeds meer willen binnenhalen.
  Dat zijn nu net de steden waar de Corona heerst.

  Democraten LINKS dus, die hiermee hun macht veilig stellen, STEMMEN?
  zolang ze die steeds vast kunnen houden, is ook de FED veilig?
  En hun lucratieve handeltjes met China, Oekraine , voor hun zelf en voor hun kinderen.

  Die hordes Migranten worden niet voor niets binnen GEHAALD , het heeft een doel.

  Kijk , het gewone volk heeft de politieke figuren door, dus hebben ze vreemden nodig.
  Geef het allerlei cadeaus en open moskeen die de mensen vertellen WAAROP ze moeten stemmen, zo overstem je je eigen bevolking.

  PVDA en FRONTEX?
  Folders uitdelen, waar ze het meeste konden halen, en meteen erbij vermelden STEM PVDA?

  Duidelijker kan het niet.
  En dat noemen ze dan Globalisme of Free Trade? Vrij verkeer?

  Maar vrij verkeer is er niet voor eigen volk,.

  Als ik in een ander EU land wil werken en wonen, krijg ik geen huis gratis, of uitkering, Dan ineens heb je veel papieren nodig. of een Vignet?

  Geen nieuwe geboortedatum? Alles waar je recht op hebt, tig keren papieren invullen, terwijl alles al jaren bekend is? En alle verhogingen betalen om deze migranten te betalen.

  Ineens allerlei winkels openen, duurder dan gewoon, voor een paar kralen?
  Afrika?
  Ondertussen zakken met geld, naar deze landen brengen, voor het volk? NEE voor hun vriendjes die het in stand houden, en meewerken met hun volk wat werkloos is of crimineel, overvliegen naar de westerse wereld.

  Vergeet ook de Pakistanen niet, Turken, Marrokanen, Egypte?
  Overspoeld met hun winkels, de markt? Overal in Nederlandse winkels goedkope rotzooi, kleding
  uit arme goedkope landen, waarvan de maten niet kloppen? En overal precies hetzelfde aanbieden.

  EEN EENHEIDSWORST

   
 49. yvonne

  maart 30, 2020 at 9:12 pm

  Alle bezuinigingen, leegloop, uitverkoop van Nederland, ontslagen, werkloosheid, banken tekort, oplopen staatsschuld onder Rutte kabinetten, nu gewoon de schuld geven aan Corona.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/30/fotoshopper-tijd-om-corona-de-schuld-te-geven/

  Daarom word er ook gerommeld met de cijfers. Hoe minder besmettingen hoe minder doden hoe beter de regering het doet voor de buhne Hoorde dat het longfonds zich al op gaat maken voor de vele longpatienten, die er straks bijkomen. Hartfonds kan hetzelfde doen. Intussen is men uiteraard al aan het berekenen hoeveel de zorgpremies omhoog moeten gaan.Dit gaat een dominoeffect krijgen.

  NOS Teletekst 106
  
  RIVM:93 doden en 507 opnames extra

  
   Vandaag is het dodental als gevolg
  van het coronavirus gestegen met 93,
  meldt het RIVM.Er zijn nog eens 507
  mensen in het ziekenhuis opgenomen.

  In totaal zijn in Nederland nu,voor
  zover bekend,864 mensen aan het virus
  overleden.Er zijn nu 11.750
  besmettingsgevallen geregisteerd.Dat
  is,vergeleken met gisteren,een toename
  van 884.

  In Noord-Brabant zet de afnemende trend
  in het aantal ziekenhuisopnames door.In
  Zuid-Holland,Noord-Holland,Gelderland
  en Limburg zijn relatief veel opnames.
  In de noordellijke provincies,Zeeland
  en Flevoland stabiel weinig opnames

   
 50. yvonne

  maart 31, 2020 at 12:43 am

  OEPS Dat is slecht nieuws voor de EU

  Orban pakt de PROPAGANDA aan, dus die linkse journalisten kunnen het schudden.

  Maar dat verteld de NOS je niet.

  NOS Teletekst 125
  
  Onbeperkte macht Hongaarse premier

  
   Het Hongaarse parlement gaat akkoord
  met de noodwet die premier Orbán voor
  onbepaalde tijd de macht geeft buiten
  het parlement om te regeren.Volgens
  Orbán is dat nodig om het coronavirus
  te bestrijden.De oppositie slaagde er
  niet in een tijdslimiet vast te leggen.

  De regering is van plan om mensen die
  nepnieuws verspreiden,vast te zetten.
  Tegenstanders vrezen dat kritische
  journalisten hierdoor aangepakt kunnen
  worden.Mensen die coronaregels negeren,
  riskeren celstraffen tot vijf jaar.

  Orbán lag al onder vuur vanwege eerdere
  stappen om de rechtstaat te verzwakken.
  Brussel verwerpt ook deze noodwet.

  VIDEO: VN-Agenda 21/30 uitgelegd in minder dan 5 minuten

  een reactie

  Als dit helemaal uitgerold is dan waren de nationaal socialistische en de communitische dictaturen kleinbier. Totale controle tot in het kleinste detail over het persoonlijke leven. Geen vrijheid van keuze meer. Geen vrijheid van kinderen krijgen en geen vrijheid wat je eet, welke kleding je gebruikt, hoe je vervoer geregeld is, hoe je woont en waar je woont. Afschaffing contant geld vergis je niet nog niet benoemd maar zeker weten ook geen vrijheid meer van partner keuze en geen keuze meer van baan. Het hele leven voorgeprogrameerd door een kleine elite aan de top. Vrouwen hoeven niet meer te baren want er zullen fabrieken komen waarin iedereen gelimiteerd een kind kan uitzoeken waarin alle rassen vertegenwoordigd zijn. Niet blank niet negroïde en niet aziatisch maar iets er tussen in. Geweldig wat een toekomst. Dan als klap op de vuurpijl vertellen de constructeurs van deze nieuwe wereld je recht in het bakkes dat mensen als Trump, Bolsanaro, Orban, Wilders en Baudet en al die andere populisten nazi’s fascisten en het allerlaagste der aarde is. Na agenda 21/30 tot je genomen te hebben weet je vanaf nu ook waarom.

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: