RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

15.344 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  april 4, 2020 at 6:41 pm

  WHOA! Dr. Fauci in 2017: president Trump zal worden uitgedaagd door een “Surprise Global Disease Outbreak” (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/outrageous-dr-birx-went-bill-gates-funded-coronavirus-model-sits-gates-funded-foundation-board/

  Schandelijk! Dr. Birx ging all-in op door Bill Gates gefinancierd coronavirusmodel – zit op door Gates gefinancierd stichtingsbestuur

  Dr. Birx besloot verschillende voorgestelde modellen voor de uitbraak van Coronavirus weg te gooien en ging all-in op een enkel model gefinancierd door Bill Gates.

  Zoals TGP donderdag meldde, is het IHME-model (Institute for Health Metrics and Evaluation) voor het coronavirus waar het Witte Huis op vertrouwt complete rotzooi.

  De Amerikaanse economie is nagenoeg stilgevallen, de werkloosheid is gestegen en kleine bedrijven staan ​​op het punt te sluiten op basis van verkeerde prognoses

  Het IHME-model, dat wordt gefinancierd door Bill Gates, gebruikt gegevens uit New York en New Jersey en past deze toe op de rest van de VS.

  Dit potentiële belangenconflict vraagt ​​om antwoorden omdat het vuilnis IHME Coronavirus-model dat ze gebruikt de aandelenmarkt deed crashen en de werkloosheid deed toenemen.

  Er staat hier veel op het spel.

  Lees de rest

  Paar reacties

  Gates & company pushen hun ‘agenda’.

  Globalisme. Zeker weten.

  Birx en Fauci zijn al lange tijd globalisten. President Trump werd gekozen om het globalisme te verwerpen. Maak Amerika open voor zaken. Waarschuw de kwetsbaren om de veiligheidsmaatregelen te volgen, maar laat iedereen weer aan het werk gaan.
  TRUMP 2020!

  Of het is wijdverspreid of iemand richt zich op bejaardentehuizen.

  Check out Spanje … ze zijn nu begonnen met “wie is het waard om te besparen” deal.
  Krankzinnigheid.

  Een class action-rechtszaak tegen Bill Gates kan zijn aandacht trekken of hem op zijn minst een ton welverdiende, schadelijke publiciteit opleveren.

  Dat is niet goed genoeg. Atty General Barr moet hem en zijn slechte bemanning aanklagen.

  Hij dringt nu aan op een “digitaal certificaat” op elk individu met betrekking tot dit virus, waarom niet gewoon alle Amerikanen microchippen … lol

  O wat een toeval? Wil de EU dat ook niet?
  Vaccinatieboekje, heb je het niet? niet meer reizen?

   
  • yvonne

   april 4, 2020 at 6:45 pm

   @yvonne

   Ze willen de wereld vaccineren, maar, waarmee? Hielden Gates en John Hopkins University vorig jaar geen evenement, met de nadruk op deze pandemie?

   En die Hopkins doet weer hetzelfde in DUITSLAND?

   Verzin een pandemie, sloop de economie, en druk er van alles doorheen,
   Dan gaat het volk ze wel binnenhalen als helden?

   DEZE KEER NIET

    
 2. yvonne

  april 4, 2020 at 6:58 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/revealed-areas-hit-hardest-coronavirus-voted-trump-helps-anyways/

  Geopenbaard: gebieden die het zwaarst zijn getroffen door Coronavirus, allemaal tegen Trump gestemd, maar hij helpt ze hoe dan ook

  President Trump won de 2016 in een aardverschuiving van het kiescollege. Hij won meer dan 30 staten en een enorm percentage van provincies in de Verenigde Staten. De gebieden die hij niet won waren de democraat met grote steden. Gebieden zoals New York City, Washington D.C. en San Francisco gingen allemaal naar de voormalige first lady Hillary Clinton. Nu hebben de gebieden die tegen president Trump hebben gestemd hem het meest nodig

  Paar reacties

  Interessant dat alle “hotspots” hubs van luchtvaartmaatschappijen zijn

  Interessant hoe de MSM in het begin verklaarde (wenste) hoe deze pandemie de Trump-kiezers het hardst zou treffen ……….

  Onthoud altijd dat toen president Trump in januari voor het eerst alarm sloeg, de democraten president Trump ervan beschuldigden de aandacht af te leiden van de afzetting.
  TRUMP 2020!

  In dezelfde toespraak waar Pelosy de toespraak verscheurde, uitte hij zijn bezorgdheid over de vleermuisgriep.

  Herinnert u zich Obama’s krachtige hulp aan Texas tijdens hun recorddroogte? Ja ik ook niet.

  Ook geen federale hulp bij het virus of bij verwoestende bosbranden in centraal Texas. Die gebieden rond het prachtige Bastrop zijn nog steeds niet helemaal hersteld.

  EN ZO WORDEN DEZE GLOBALISTEN OVERAL ONTMASKERD
  En ook hun smerige agenda..en vooral hun smerige daden tegenover de mensen.

   
 3. yvonne

  april 4, 2020 at 7:16 pm

  De federale Reserve en ook de EU ECB..
  Zelfde spelletje, om de wereldeconomie in elkaar te laten donderen, in samenwerking met de Pandemie natuurlijk.
  Dit is de werkwijze van hun NWO, agenda 21/30
  Voor hun Utopia, 1 wereldregering, 1 munt, 1 leger etc etc.
  En natuurlijk een kleine groep, die de lakens uitdelen over de hele wereld.

  https://www.zerohedge.com/markets/fed-running-out-bubbles-create

  De Fed kwam op 22 maart 2020 met een reeks ongekende maatregelen. Ze kondigden aan dat de Fed een onbeperkt aantal Treasurys en door hypotheek gedekte waardepapieren (MBS) of, zoals Peter Schiff het noemt, “QE infinity” zal kopen. Dit werd door velen in de reguliere media en door bedrijven zeer positief onthaald. Wat velen echter negeren, is dat de Fed dit moet doen om de door haar gecreëerde zeepbellen in stand te houden.

  Onlangs schreef ik dat de Fed veel structurele problemen heeft veroorzaakt op de hypotheekmarkt, de bedrijfsobligatiemarkt en de autoleningenmarkt. Deze problemen hebben alleen maar ‘gewacht’ tot een dergelijke situatie aan de oppervlakte kwam en de economie ernstig zou schaden.

  De hypotheekbel opnieuw opblazen

  Na de recessie van 2001 verlaagde de Fed de rentetarieven aanzienlijk, en dit samen met ander overheidsbeleid leidde tot de huizenbubbel die in 2007 barstte. In plaats van de markt in staat te stellen zich aan te passen en de structurele problemen als gevolg van kunstmatig lage rentetarieven op te heffen, de Fed besloot dat ze de huizenbubbel opnieuw moesten opblazen. De Fed heeft enorme hoeveelheden MBS gekocht om de hypotheekrente te verlagen en de hypotheekmarkt opnieuw op te blazen. Dit was tot medio 2012 grotendeels niet gelukt, maar toen begonnen de huizenprijzen sneller te stijgen naarmate de economie stabieler werd. Zoals te zien is in de onderstaande grafiek, zijn de huizenprijzen sindsdien met ongeveer 50 procent gestegen en staan ​​ze nu op een historisch hoogtepunt.

  Bovenstaande grafiek kan aantonen dat de Fed erin geslaagd is een nieuwe huizenbubbel op te blazen, maar de prijzen alleen geven niet het volledige beeld weer. In de onderstaande grafiek laat ik de schuldquote zien voor verschillende schulden. De rode lijn geeft de hypotheekschuld weer als percentage van het bbp, en zoals uit de grafiek blijkt als percentage van het bbp, neemt de hypotheekschuld af. Het is zelfs al met ongeveer 20 procent gedaald sinds het hoogste punt ooit. Dit toont aan dat de Fed minder succesvol was in het opnieuw creëren van de huizenbubbel van de vroege jaren 2000.

  Dit wil niet zeggen dat de huizenmarkt niet in een bubbel zit, maar niet in de niveaus die het de vorige keer was. Daarom slaagde de Fed er niet in de huizenmarkt te gebruiken om kunstmatige economische groei te creëren. Toch hebben de acties van de Fed tot veel problemen op de hypotheekmarkten geleid. Deze kwesties maakten de president van Ginnie Mae al in 2015 zeer bezorgd. Dit is wat hij zei in zijn opmerkingen op de Ginnie Mae-top destijds:

  We waren ook afhankelijk van puur geluk. Gelukkig dat de economie niet in een recessie belandt en de achterstallige hypotheekleningen doet toenemen. Gelukkig hebben onze onafhankelijke hypotheekbankiers toegang tot hun kredietlijnen. En geluk dat er niets kritisch door de kieren valt.

  Lees de rest

   
  • yvonne

   april 4, 2020 at 7:48 pm

   @Yvonne

   https://www.zerohedge.com/markets/jim-grant-warns-fed-firemen-are-also-arsonists

   Bedrogen door de zeer lage rentetarieven, lenen en lenen Amerikanen het soort valse economie dat kandidaat Donald Trump in 2016 terecht veroordeelde. Covid-19 zal vroeg of laat een terugtrekking verslaan. Omwille van eerlijke prijzen en werkelijke waarden zou het goed zijn als de centrale bankiers hetzelfde zouden doen.

   In 2010 wilde de Federal Reserve de marktprijzen verhogen door middel van een programma voor tariefonderdrukking, genaamd kwantitatieve versoepeling. Voorzitter Ben Bernanke was openhartig over zijn bedoelingen. ‘Gemakkelijkere financiële voorwaarden zullen de economische groei bevorderen’, schreef hij destijds. Lagere rentetarieven zouden huisvesting betaalbaarder maken en bedrijfsinvesteringen wenselijker maken. Hogere aandelenkoersen zouden “de welvaart van de consument vergroten en het vertrouwen vergroten, wat ook de uitgaven kan stimuleren.” De Fed heeft de investeringswaarden bij de overheid gevorderd. Het zaaide stierenmarkten in het algemeen belang.

   Maar investeringswaarderingen bestaan ​​niet om een ​​openbare beleidsagenda te dienen. Hun doel is kapitaal toe te wijzen. Vervorm die waarden en je verspilt niet alleen geld, maar ook tijd – menselijke hartslagen.

   Als een haai moet krediet blijven bewegen. Leningen zijn opeisbaar en moeten worden terugbetaald of overgedragen (of, in extreme gevallen, in gebreke blijven). Wanneer de economie stopt, zoals de wereld dat effectief heeft gedaan, zullen kredietverstrekkers waarschijnlijk het geld eisen dat niet elke lener kan produceren.

   Om de verwoestende paniek van 1825 op te lossen, gaf de Bank of England ‘alle hulp in onze macht’, zoals een directeur van de bank getuigde, ‘en we waren soms niet aardig.’

   Lees de rest

    
 4. yvonne

  april 4, 2020 at 7:27 pm

  O WAT EEN TOEVALLIGHEID WEER , DRUGSBARON VIND 2 GROTE OLIEVELDEN IN CORONATIJD?
  Vond Griekenland ook niet net in crisistijd gas of olie?

  Artikel – Kredietcrisis Griekenland lost op in olie en gas …
  22 jun. 2012 – Door de vondst van offshore olie– en gasvelden kan Griekenland de schulden af lossen. Conflicten met Turkije liggen op de loer.

  7 Januari 2020
  Groot olieveld gevonden voor kust van Suriname
  Oliebedrijven Apache en Total hebben een „aanzienlijk” olieveld gevonden voor de kust van Suriname. President Bouterse spreekt van een historisch moment.

  3 april 2020,
  Voor de kust van Suriname is wéér een groot olieveld gevonden
  De olieprijs mag dan gekelderd zijn tot prijzen van vóór de oliecrisis, Suriname zal niet minder blij zijn met de vondst van een tweede groot olieveld voor de kust van het land.

  https://www.zerohedge.com/energy/after-record-rally-oil-faces-collapse-new-feud-erupts-between-saudis-and-russia-monday-opec

  Na Record Rally, Olie staart naar instorten In Terwijl Nieuwe Ruzie Tussen Saoedi’s En Rusland Uitbarst; Maandag OPEC + vergadering geannuleerd

  Achteraf gezien was handelen op een Trump-tweet misschien niet het beste idee.

  Op 2 april, in wat aanvankelijk een late grap van april leek, tweette de Amerikaanse president: “Ik sprak net met mijn vriend MBS (kroonprins) van Saoedi-Arabië, die sprak met president Poetin van Rusland, en ik verwacht en hoop dat ze zal ongeveer 10 miljoen vaten bezuinigen, en misschien aanzienlijk meer, wat in dat geval GEWELDIG zal zijn voor de olie- en gasindustrie! ”

  Wat volgde was de grootste rally in de olieprijs ooit, aangezien talloze olie-shorts hun best deden om hun posities te dekken te midden van bezorgdheid, er zou zelfs een greintje waarheid kunnen zijn in de trots van Trump dat de olieprijsoorlog tussen Saoedi-Arabië en Rusland tot een einde zou kunnen komen einde, vooral omdat de wereldwijde vraag naar olie met meer dan 20% was gestegen, net zoals Saudi-Arabië zijn eigen productie verhoogde tot een record van 12 mmb / d

  Lees de rest

   
 5. yvonne

  april 4, 2020 at 7:32 pm

  https://www.zerohedge.com/health/want-escape-these-are-countries-have-escaped-covid-19-so-far

  Verschillende landen in Afrika zeggen nog steeds dat ze geen COVID-19-gevallen hebben, hoewel dit opnieuw te wijten kan zijn aan een gebrek aan testcapaciteit op het terrein. Op 30 maart waren Botswana, Burundi, de Comoren, Malawi, Sao Tomé en Principe, Sierra Leone en Zuid-Soedan de Afrikaanse landen die nog steeds een bevestigd geval meldden.

  Het virus blijft ook grotendeels onopgemerkt in de kleinere eilanden in de Stille Oceaan, zoals de Salomonseilanden en Vanuatu.

  HOEZO DE HELE WERELD?
  En wat een toeval is hier ook weer bezig? Zijn dit nu net niet het Afrika wat ze naar hier willen halen?

  Er zijn ruim 181 landen, Dus er zullen meer landen geen Corona hype hebben

   
 6. yvonne

  april 4, 2020 at 7:38 pm

  Het Ebola-evenement van zes jaar geleden lijkt een TEST te zijn geweest voor wat er vandaag gebeurt. Ik denk dat het volledig opzettelijk is, en ik zal uitleggen waarom in dit artikel, maar hoe dan ook, regeringen hebben bewezen dat ze niet kunnen worden vertrouwd om de pandemische crisis aan te pakken, noch kunnen ze worden vertrouwd om de mensen en hun vrijheden te beschermen.

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/waves-mutilation-medical-tyranny-and-cashless-society

  In 2014, tijdens de ebola-angst in de VS, publiceerde ik een artikel dat waarschuwde over hoe een wereldwijde pandemie door de elites kon worden gebruikt als dekmantel voor de implementatie van een economische ineenstorting en voor de staat van beleg in westerse landen. Mijn directe zorg was de manier waarop een virale uitbraak kon worden ontwikkeld of uitgebuit als een grondgedachte voor een niveau van sociale controle dat het publiek onder normale omstandigheden nooit zou accepteren.

  En dit kan ELKE virale uitbraak zijn, niet alleen ebola. Het punt is de creatie van een ‘onzichtbare vijand’ waartegen de bevolking zich niet kan kwantificeren en waar ze zich niet tegen kan verdedigen zonder constant toezicht door de regering.

  Ik merkte specifiek op hoe de regering weigerde in 2014 beperkingen op het luchtvervoer op te leggen aan landen waar de uitbraak zich had voorgedaan terwijl ze de verspreiding in haar sporen hadden kunnen stoppen. Dit is iets dat in 2020 opnieuw is gedaan, omdat de WHO en de regeringen van de VN, waaronder onze regering in de VS, weigerden de vliegreizen vanuit China te stoppen, alsof het geen hete zone was en dat het virus niets te vrezen was.

  Deze houding van nonchalance dient een doel. Het etablissement HEEFT de verspreiding van de pandemie NODIG, omdat ze dan een grondgedachte hebben voor strikte controles van openbare activiteiten en bewegingen. Dit is het einddoel. Ze hebben geen enkele zorg voor de volksgezondheid of de veiligheid. Het eindspel is om kracht te verwerven, niet om levens te redden. In feite zouden ze in het begin misschien de voorkeur geven aan een hoger aantal doden, omdat dit het publiek zou motiveren om te smeken om meer beperkingen in naam van de veiligheid.

  Lees de rest

   
 7. yvonne

  april 5, 2020 at 5:53 pm

  TRENDING: ENORM! AMERIKA”S RIVM

  Van CDC-website: ziekenhuizen vermelden COVID-19 als doodsoorzaak, zelfs als wordt aangenomen dat het de dood heeft veroorzaakt of daaraan heeft bijgedragen – laboratoriumtests zijn niet vereist

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/exact-number-coronavirus-deaths-spain-remains-huge-unknown/

  Het aantal sterfgevallen door coronavirus in Spanje bedraagt ​​bijna 12.000.

  De Spanjaarden worden zich er langzaam van bewust dat het sterftecijfer van het coronavirus moet worden gezien als een overschot in vergelijking met voorgaande jaren. Over dit aantal in Spanje wordt vandaag niet voldoende gedebatteerd.

  Gegevens afkomstig van het Carlos the 3rd Institute of Health and Science tonen aan dat het oversterftecijfer in Spanje wordt geregistreerd als gevolg van algemene oorzaken en het coronavirus is daar eenvoudig een van

  Sterftecijfer van Covid-19

  Dit betekent dat tot nu toe door het bovengenoemde instituut niet bekend is gemaakt hoeveel van deze sterfgevallen uitsluitend aan COVID-19 zijn toe te schrijven, maar dit aan het Spaanse ministerie van Volksgezondheid

  In deze context, aangezien de enige bron voor de werkelijke cijfers de Spaanse regering is, zou het relevant zijn om te vermelden wie de partijen zijn die de coalitie vormen: PSOE (Partido Socialista Obrero Espanol: de Spaanse Volkeren Arbeiderspartij), een bekende linkse partij, PODEMOS (ja dat kunnen we) een communistische partij die openlijk bewondering uitspreekt voor Venezuela en wijlen Hugo Chavez, en de laatste is ERC (Ezquerra Republicana Catalana: de linkse republikeinen uit Catalonië). Deze drie zijn momenteel de coalitieregering in Spanje.

  Lees verder

  EN INEENS OOK ITALIE, SPANJE NEDERLAND NEW YORK?

  HET GROTE TERUGTREK SPEL IS BEGONNEN

  NOS Teletekst 104
  
  Minder doden en ziekenhuisopnames

  
   Het aantal mensen dat door het
  coronavirus is overleden,is met 115
  toegenomen,meldt het RIVM.Dat is minder
  dan een dag eerder,toen er 164 doden
  werden gemeld.In totaal zijn nu in
  Nederland voor zover bekend 1766 mensen
  overleden aan covid-19.

  ONDERTUSSEN HEBBEN ZE DIT GEPROBEERD?

  Wanhopige machtsstrijd: “Wereldregering”, Europese Commissie, Trump

  De roep om een “centrale regering” in de – zogenaamde – strijd tegen het corona-virus wordt steeds luider. Nu probeerde eerst de Europese Commissie zichzelf nog een keer in het zadel te heffen. Ursula von der Leyen hoogstpersoonlijk bracht het idee naar voren dat de Europese Commissie nog iets zou kunnen “coördineren” op Europees niveau. Terwijl niemand meer aan de deur klopt en navraag doet bij de EU. Vanuit de achtergrond meldt zich de onvergetelijke Martin Schulz, vroeger de voorzitter van het Europees Parlement en “hartstochtelijk Europeaan”. Die wil graag corona-bonds, dus een gesloten lening, die door de EU gezamenlijk wordt uitgegeven – en waarvoor de EU-lidstaten samen garant staan.

   
 8. yvonne

  april 5, 2020 at 5:59 pm

  CITAAT Muammar Gaddafi

  “Ze zullen de virussen zelf maken en het tegengif aan je verkopen.
  Daarna zullen ze net doen alsof ze de tijd nemen om de oplossing te vinden, terwijl ze die al hebben.”

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/05/dr-med-claus-kohnlein-de-waarheid-over-corona-de-epidemie-die-er-nooit-was/

  Volgens sommige artsen is de corona-uitbraak een door de massamedia opgeblazen fake crisis.‘Corona is geen nieuw ziektebeeld en er is niets aan de hand. Sterfte in Europa ligt op dit moment onder het langjarig gemiddelde. Er sterven ieder jaar 650.000 mensen aan griep in Duitsland,’ zegt de Duitse arts Claus Köhnlein. Het Covid-19 virus is een variant van de corona-virussen die wij al kenden van ziektes als SARS (die 800 levens eiste) en MERS (640 personen overleden). De symptomen lijken op die van griep: longklachten, kortademigheid, hoesten en koorts. Meestal zijn de klachten mild, maar kwetsbare patiënten (onder wie ouderen en mensen met chronische ziektes zoals diabetes, hartklachten en longproblemen) kunnen overlijden. De Duitse dokter Wolfgang Wodarg zegt: ‘Elk jaar is er een nieuw corona virus en we hebben te maken met een zwaar griepseizoen’…

  ONDEERTUSSEN DOEN ZE DIT?

  DORTMUND duitsland
  Nu is het zeker: het christelijke Pasen valt uit in Duitsland, maar de islamitische ramadan dient zoals gepland plaats te vinden. Bijvoorbeeld met een megafeest, waarbij drie weken lang ongeveer 50.000 moslims in Dortmund bij elkaar komen om feest te vieren. Dit heeft de stad Dortmund gisteren bevestigd.

   
 9. yvonne

  april 5, 2020 at 6:32 pm

  Ik heb een vraagje?

  Waarom worden nu ineens de verpleegkundige zo aangeprezen.
  Hele hype met klappen op straat ed?

  Waarom niet onze boeren of vissers ? (die ze bewust kapot maken?)
  Onze stratenmakers?
  Personeel supermarkten?
  Vrachtwagenbestuurders die eten brengen?
  enz enz

  Nee alleen de zorgmedewerkers, is dat niet vreemd?
  En natuurlijk de hype alles online, zegt ook genoeg.
  Of proberen ze ons zover te krijgen, dat we de zorg, en zogenaamde dokters weer blind gaan vertrouwen?

  Handig als je een agenda wil uitrollen, om iedereen te vaccineren toch?

  Die inentingen liepen al een poos terug?

  Ook onder de leugen de mazelen?
  HPV voor meisjes, die ze ineens ook voor jongens gingen gebruiken?
  De Griepprik, wel gratis, maar dokters vullen hun zakken per geprikte?
  De ouderen en kinderen meteen longproblemen?
  Hetzelfde met medicijnen, ook daar krijgen ze exstra voor, om dat van een bepaald (ongetest) product uit te schrijven.

   
 10. yvonne

  april 5, 2020 at 6:59 pm

  En overal waar er nu Corona is, hebben ze eerst alle zorg, ziekenhuizen etc etc weggehaald.
  GEEN ONGELUKJE , MAAR OPZET

  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/05/icus-on-rails-france-deploys-hospital-trains-virus-trouble-spots/

  But the pandemic has exposed weaknesses in the world-renowned state hospital system after decades of cost cuts. When the president visited a Paris hospital on the front lines of the virus battle, an angry neurologist challenged him to reinvest massively.

  Als het erom ging de Notre Dame te redden, waren er velen ontroerd”, zei Dr. Francois Salachas, een verwijzing naar de kathedraal van Parijs die een jaar geleden zwaar werd beschadigd door brand, wat leidde tot onmiddellijke, massale toezeggingen van openbare en particuliere middelen voor wederopbouw. ‘Deze keer gaat het om het redden van openbare ziekenhuizen, die met dezelfde snelheid in rook opgaan als de Notre Dame bijna deed.’

  Velen denken dat Macron niet had geanticipeerd op de ernst waarmee het virus zou kunnen toeslaan en een slecht persoonlijk voorbeeld zouden geven. Soortgelijke kritiek is geuit op andere wereldleiders, waaronder de presidenten van Mexico, Brazilië en de Verenigde Staten

  Lees verder

  KIJK HOE SNEL DE MILJARDAIRS INEENS WEL GELD GAVEN

  Franse miljardairs stellen honderden miljoenen euro’s beschikbaar voor de wederopbouw van de kathedraal Notre-Dame de Paris. Het luxe goederenconcern LVMH en de familie van LVMH-oprichter Bernard Arnault stellen 200 miljoen euro beschikbaar voor het herstel van de kerk.
  De gift volgt op de mededeling van François-Henri Pinault van het ook in luxe artikelen actieve bedrijf Kering. Pinault heeft laten weten 100 miljoen beschikbaar te stellen.

  Al bijna 1 miljard euro voor heropbouw Notre-Dame: dit zijn de gulste schenkers
  Als we Frans president Emmanuel Macron mogen geloven, zal de Notre-Dame in Parijs over 5 jaar “mooier dan ooit tevoren” heropgebouwd zijn. Tal van donateurs hebben alvast hun financiële hulp aangeboden.
  De familie Pinault maakt 100 miljoen euro vrij
  De miljardair staat aan het hoofd van Kering, de Franse holding boven luxemerken als Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen en Balenciaga.
  Niet veel later volgde een andere rijke familie het voorbeeld van Pinault. De familie Bettencourt, de erfgenamen van L’Oréal, kondigde aan dat ze 200 miljoen euro wil schenken, waarvan 100 miljoen via de Bettencourt Schueller Foundation.

  Ook het Franse luxegoederenconcern LVMH en de familie Arnault maakten gisteren bekend dat ze 200 miljoen euro willen bijdragen aan de wederopbouw van de kathedraal.

  Andere bedrijven

  Andere families en bedrijven hebben eveneens hun bijdrage aan de wederopbouw aangekondigd. Zo zei Patrick Pouyanné, de CEO van Total, dat de groep 100 miljoen euro vrijmaakt. Het reclamebedrijf JCDecaux kondigde een gift van 20 miljoen euro aan. De familie Bouygues, actief in de bouw en telecomwereld, draagt 10 miljoen euro bij.

  Een andere schenker is Marc Ladreid de Lacharrière van de holdingmaatschappij Fimalac. Hij draagt 10 miljoen euro bij. Nog onder de gulle gevers: bouwgroep Vinci, bandenproducent Michelin en de Amerikaanse techgigant Apple. Ook Disney belooft 5 miljoen dollar te zullen doneren.

  Banken

  De krant Le Figaro maakte bekend dat verschillende banken het fonds voor de wederopbouw willen aandikken: Crédit Agricole met 5 miljoen euro, Société Générale met 10 miljoen en BPCE met 10 miljoen euro. Credit Mutuel en BNP Paribas zullen ook storten, maar hebben het bedrag niet bekendgemaakt.

  Regio’s

  Het Parijse stadsbestuur trekt ook nog eens 50 miljoen euro uit via een fonds voor het Parijse erfgoed. Ile-de-France, de regio waar Parijs deel van uitmaakt, zet dan weer 10 miljoen euro opzij voor dringende hulp voor de eerste werken aan de kathedraal. En ook andere regio’s tasten in de geldbuidel: Auvergne-Rhône-Alpes maakt 2 miljoen euro vrij, Occitanie is dan weer bereid 1,5 miljoen euro over te maken.

  Buitenland

  Ook internationaal is er veel aandacht voor de financiering van de heropbouw. De eerste omvangrijke gift uit het buitenland was afkomstig van Henry Kravis, medeoprichter van het Amerikaanse investeringsfonds KKR, en zijn echtgenote Marie-Josée Kravis. Omdat de vrouw “erg bedroefd” is door de brand, beloofde de familie 10 miljoen dollar (8,85 miljoen euro) vrij te maken

  De Duitse deelstaat Beieren biedt Frankrijk dan weer praktische hulp aan.

  EU
  Antonio Tajani, de voorzitter van het Europees Parlement, heeft zijn leden gevraagd symbolisch hun dagvergoeding af te staan. De Europese Centrale Bank zet 9 miljoen euro opzij voor de wederopbouw. Ook landen als Japan en Rusland willen experts sturen en financiële steun bieden.

  Intussen klinken er echter kritische stemmen over de vele giften. “Het geld dat naar de Notre-Dame gaat, zou beter gebruikt worden om de sociale problemen in Frankrijk aan te pakken”, meent de Britse journaliste Janet Street-Porter in een interview. “Te beginnen met de door criminaliteit aangetaste voorsteden op een steenworp van de Notre-Dame.”

  EN VAN DEZE LUI HOREN WE NU HELEMAAL NIKS

  DOODSE STILTE

  WEL VOOR STEEN, NIET VOOR MENSEN

   
 11. yvonne

  april 6, 2020 at 2:31 am

  Hele vreemde berichten, zijn dit CODES?

  NOS bericht vijfde keer, maar de duitsers hebben het over de vierde keer?
  Now in the 67th year of her reign, Nu in het 67e jaar van haar regering
  maar NOS ZEGT? 68
  Vijfde ingelaste speech , en weer een verwijzing naar de ww2,
  gA ME NIET VERTELLEN DAT ZE DIT SOORT FOUTEN MAKEN.

  De duitsers verwijzen naar de KERST en de vierde ingelaste speech?

  GAAT DIT OVER DE TERUGKOMST VAN JESUS?

  Als je de speech leest is het net of de koningin afscheid neemt.

  We moeten troosten dat, hoewel we misschien nog meer te verduren hebben, betere dagen zullen terugkeren: we zullen weer bij onze vrienden zijn; we zullen weer bij onze familie zijn; we zullen elkaar weer ontmoeten.

  Maar voor nu stuur ik jullie allemaal mijn dank en hartelijke groeten

  NOS Teletekst 126
  
  Britse koningin:We’ll Meet Again

  
   De Britse koningin Elizabeth (93)
  heeft in een videoboodschap die ze
  opnam vanwege de coronacrisis Britse
  hulpverleners bedankt voor hun werk in
  deze zware tijden.Ook complimenteerde
  ze de Britten die thuisblijven om te
  voorkomen dat meer slachtoffers vallen.

  De koningin refereerde ook aan het
  beroemde lied ‘We’ll Meet Again’ van
  Vera Lynn,dat in de Tweede Wereldoorlog
  een steun was voor veel Britten.

  Ze sprak verder de hoop uit dat Britten
  in de toekomst trots kunnen zijn op hoe
  ze met deze crisis zijn omgegaan.Het
  was pas de vijfde ingelaste speech in
  de 68 jaar dat ze op de troon zit.

  tagesschau:

  Nachrichten

  Queen spricht Briten Mut zu
  Königin Elizabeth II. hat die Briten
  zum Durchhalten in der Coronavirus-Pandemie aufgerufen und ihnen Mut zugesprochen.
  In der Ansprache sagte die Monarchin
  unter anderem, es sei “eine Zeit der
  Unterbrechung des Lebens in unserem
  Land”, sie bedeute “für viele finanzielle Schwierigkeiten”. Sie schloss mit:
  “Wir werden uns wiedersehen”.
  Abgesehen von den traditionellen Weihnachtsansprachen ist es erst die vierte
  solche Rede des seit 1952 amtierenden britischen Staatsoberhaupts.

  dagelijks nieuws:

  Nieuws

  Queen geeft moed aan de Britten
  Koningin Elizabeth II heeft de Britten
  riep op tot doorzettingsvermogen bij de pandemie van het coronavirus en gaf hen moed.
  In de toespraak zei de vorst
  onder andere was het “een tijd van
  Levensonderbreking in onze
  Land “, het betekent” voor veel financiële moeilijkheden “. Ze sloot af met:
  ‘We zullen elkaar weer zien’.
  Afgezien van de traditionele kersttoespraken, is dit slechts de vierde
  een dergelijke toespraak van het Britse staatshoofd, dat sinds 1952 in functie is.

  het betekent” voor veel financiële moeilijkheden “. Ze sloot af met:
  ‘We zullen elkaar weer zien’.

  Vrijmetselaars zaten ondergronds, gaan ze nu weer ondergronds?
  Financieel schijnt het voorbij te zijn.
  In de bijbel staat dat Satan word verslagen en voor 1000 verbannen word, dan komt die nog 1x terug.

  Het financiele stelsel van deze club is de FED FEDERALE RESERVE EN ECB.
  Dat bestaat 200 jaar, is dat nu eindelijk voorbij?
  Ze (elite globalisten) gaan momenteel onderuit, en het heeft niks met onze familie, vrienden, maar allemaal met hun eigen club, ze hebben al tig jaar laten zien dat volk van een land voor hun niet belangrijk is.
  Verraders, van land, cultuur, en volk…

  Hier de speech van Elizabeth II, VERTALING STAAT ERONDER

  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/05/queen-invokes-blitz-spirit-address-british-commonwealth/

  — The Royal Family (@RoyalFamily) April 5, 2020

  I am speaking to you at what I know is an increasingly challenging time. A time of disruption in the life of our country: a disruption that has brought grief to some, financial difficulties to many, and enormous changes to the daily lives of us all.

  I want to thank everyone on the NHS front line, as well as care workers and those carrying out essential roles, who selflessly continue their day-to-day duties outside the home in support of us all. I am sure the nation will join me in assuring you that what you do is appreciated and every hour of your hard work brings us closer to a return to more normal times.

  I also want to thank those of you who are staying at home, thereby helping to protect the vulnerable and sparing many families the pain already felt by those who have lost loved ones. Together we are tackling this disease, and I want to reassure you that if we remain united and resolute, then we will overcome it.

  I hope in the years to come everyone will be able to take pride in how they responded to this challenge. And those who come after us will say the Britons of this generation were as strong as any. That the attributes of self-discipline, of quiet good-humoured resolve and of fellow-feeling still characterise this country. The pride in who we are is not a part of our past, it defines our present and our future.

  The moments when the United Kingdom has come together to applaud its care and essential workers will be remembered as an expression of our national spirit; and its symbol will be the rainbows drawn by children.

  Across the Commonwealth and around the world, we have seen heart-warming stories of people coming together to help others, be it through delivering food parcels and medicines, checking on neighbours, or converting businesses to help the relief effort.

  And though self-isolating may at times be hard, many people of all faiths, and of none, are discovering that it presents an opportunity to slow down, pause and reflect, in prayer or meditation.

  It reminds me of the very first broadcast I made, in 1940, helped by my sister. We, as children, spoke from here at Windsor to children who had been evacuated from their homes and sent away for their own safety. Today, once again, many will feel a painful sense of separation from their loved ones. But now, as then, we know, deep down, that it is the right thing to do.

  While we have faced challenges before, this one is different. This time we join with all nations across the globe in a common endeavour, using the great advances of science and our instinctive compassion to heal. We will succeed – and that success will belong to every one of us.

  We should take comfort that while we may have more still to endure, better days will return: we will be with our friends again; we will be with our families again; we will meet again.

  But for now, I send my thanks and warmest good wishes to you all

  – De koninklijke familie (@RoyalFamily) 5 april 2020

  Ik spreek tot u in een tijd die naar ik weet een steeds uitdagender wordt. Een tijd van ontwrichting in het leven van ons land: een ontwrichting die bij sommigen verdriet heeft veroorzaakt, bij velen financiële moeilijkheden en enorme veranderingen in het dagelijkse leven van ons allemaal.

  Ik wil iedereen in de frontlinie van de NHS bedanken, evenals zorgverleners en degenen die essentiële rollen vervullen, die hun dagelijkse taken buiten het huis onbaatzuchtig voortzetten om ons allemaal te steunen. Ik weet zeker dat de natie zich bij mij zal voegen om u te verzekeren dat wat u doet gewaardeerd wordt en dat elk uur van uw harde werk ons ​​dichter bij een terugkeer naar meer normale tijden brengt.

  Ik wil ook degenen onder u bedanken die thuis blijven en zo de kwetsbaren helpen beschermen en veel gezinnen de pijn besparen die al is gevoeld door degenen die dierbaren hebben verloren. Samen pakken we deze ziekte aan en ik wil u verzekeren dat als we eensgezind en vastberaden blijven, we die zullen overwinnen.

  Ik hoop dat iedereen de komende jaren trots kan zijn op de manier waarop ze op deze uitdaging hebben gereageerd. En degenen die na ons komen, zullen zeggen dat de Britten van deze generatie net zo sterk waren als alle anderen. Dat de kenmerken van zelfdiscipline, van rustige, goedgehumeurde vastberadenheid en medegevoel nog steeds dit land kenmerken. De trots op wie we zijn, maakt geen deel uit van ons verleden, het bepaalt ons heden en onze toekomst.

  De momenten waarop het Verenigd Koninkrijk is samengekomen om zijn zorg te prijzen en essentiële werknemers zullen worden herinnerd als een uitdrukking van onze nationale geest; en het symbool zal de door kinderen getekende regenbogen zijn.

  In het hele Gemenebest en over de hele wereld hebben we hartverwarmende verhalen gezien van mensen die samenkomen om anderen te helpen, of het nu gaat om het bezorgen van voedselpakketten en medicijnen, het controleren van buren of het omzetten van bedrijven om de hulpverlening te helpen.

  En hoewel zelfisolatie soms moeilijk kan zijn, ontdekken veel mensen van alle geloofsovertuigingen, en van geen enkele, dat het een gelegenheid biedt om te vertragen, te pauzeren en te reflecteren, in gebed of meditatie.

  Het doet me denken aan de allereerste uitzending die ik in 1940 maakte, geholpen door mijn zus. Wij, als kinderen, spraken vanaf hier in Windsor met kinderen die uit hun huis waren geëvacueerd en voor hun eigen veiligheid waren weggestuurd. Tegenwoordig zullen velen opnieuw een pijnlijk gevoel van scheiding van hun dierbaren voelen. Maar nu, net als toen, weten we diep van binnen dat dit het juiste is om te doen.

  Hoewel we eerder met uitdagingen te maken hebben gehad, is deze anders. Deze keer sluiten we ons aan bij alle naties over de hele wereld in een gezamenlijke inspanning, gebruikmakend van de grote vooruitgang van de wetenschap en ons instinctieve mededogen om te genezen. We zullen slagen – en dat succes zal aan ieder van ons toebehoren.

  We moeten troosten dat, hoewel we misschien nog meer te verduren hebben, betere dagen zullen terugkeren: we zullen weer bij onze vrienden zijn; we zullen weer bij onze familie zijn; we zullen elkaar weer ontmoeten.

  Maar voor nu stuur ik jullie allemaal mijn dank en hartelijke groeten

   
  • yvonne

   april 6, 2020 at 3:03 am

   @Yvonne

   65 jaar Queen Elizabeth II op de troon – uit elk regeringsjaar …
   businessinsider.nl › Lifestyle
   6 feb. 2017 – Queen Elizabeth II viert maandag dat ze 65 jaar geleden de troon van het Engelse koningshuis besteeg. Ze zit er nog … Ze zit op onderstaande foto naast Oba Adeniji-Adila II, wiens familie 260 jaar lang het voor het zeggen had in Lagos. … Deze animatie laat zien hoe snel je collega’s aansteekt. poster.

   Na 67 jaar op de troon te hebben gezeten, lijkt het erop dat de Britse koningin Elizabeth
   (93) heeft besloten het kroontje erbij neer te leggen, melden diverse Britse media.
   De vorstin zou over achttien maanden een stap terug willen doen en haar zoon,
   prins Charles (71), wordt klaargestoomd voor zijn nieuwe rol.28 nov. 2019
   ‘Koningin Elizabeth gaat over 18 maanden met pensioen …

   MAAR WAT STAAT ER IN DE BOEKEN VAN NOSTRADAMUS?

   TROONOPVOLGING IN ENGELAND 2022

   Na het overlijden van koningin Elizabeth II ontstaat een constituele crisis.
   Vanwege de burgelijke aard van Charles tweede huwelijk met de voormalige
   Camilla Parker Bowles is een scheiding van KERK EN STAAT een reele optie..

   In 2022 zou Elizabeth II 96 jaar oud zijn????????

   En kan zij nu dus niet 93 jaar oud zijn, Het is nu 2020 Dus had zij nu 95 jaar oud moeten zijn.

   Uit het boek Nostradamus.
   2022 96 jaar oud en dan overlijden en dan Charles die dan 74 behoort te zijn, neemt over (heel kort)

   Maar Nederland verteld dat Charles nu 71 is?
   Ook dat kan niet kloppen, want hij zou dat inmiddels al 73 moeten zijn.

   Hetzelfde met 2015? Daar zou Clinton President zijn?
   Dat was ze niet want dat werd Obama?

   En over andere jaren staat er ook genoeg, maar geen enkel woord over President Trump.

   Nostradamus word ook door de media altijd als WAARHEID GEBRACHT?

    
 12. yvonne

  april 6, 2020 at 4:15 pm

  Meerdere linken weer

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/06/de-grootheden-van-deze-aarde-zijn-aangeklaagd/#more-235515

  Er zijn mensen en bedrijven aangeklaagd in Amerika en China. Een aanklacht tegen de “grootheden” van de aarde. Dat omdat AI (Artificial Intelligence) en transhumanisme tegen de mensheid wordt gebruikt. Dit gaat onder andere over het inzetten van 5G, bio-wapens en bio-technologieën, maar ook over surveillance- en controlesystemen die worden gebruikt voor grove mensenrechtenschendingen in China en de rest van de wereld bedreigen. Onder de aangeklaagden bevinden zich: Google, Barack Hussein Obama, Joe Biden, Hunter Biden, Hillary Clinton, Facebook, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Amazon, CNN, George Soros, Open Society Foundations, Rockefeller Foundation, Alibaba en vele anderen.

  ……………………………………………………………

  Ook in het Erasmus-ziekenhuis in Rotterdam, net zoals in vele ziekenhuizen in andere landen, zijn geen corona-patiënten. Onderstaand artikel leert ons dat sommige verplegers en verpleegsters betaald kregen, tot wel € 350,-, om te zeggen dat ze het werk niet meer aankonden met de corona-patiënten! Nepnieuws gewoon!

  …………………………………………………………..

  Dit corona-virus is niet wat gezegd wordt dat het is. Mijns inziens, en velen zijn het met me eens, komt het door 5G, de pulserende straling van 5G zorgt voor de ziekteverschijnselen, niet het corona-virus.

  Deze dokter uit New York, Cameron Kyle-Sidell, bevestigt dat de symptomen van 5G komen en niet van het corona-virus. Hij zegt dat hij in de afgelopen negen dagen dingen heeft gezien op de “corona-afdeling” die hij nog nooit eerder in zijn leven heeft gezien. En hij zegt dat de “corona-patiënten” verkeerd behandeld worden en dat de patiënten langzaam meer en meer zuurstof verliezen en daaraan overlijden. Mensen worden nu behandeld voor ademhalingsproblematiek en zouden moeten worden behandeld voor zuurstofgebrek. Erg interessant…

  met video

  …………………………………………………………

  In vele landen, ook in China, werd geprotesteerd tegen 5G, maar ondertussen wordt er in Nederland door de regering tijdens deze “lock-down” tijd overal 5G geïnstalleerd. Wat vindt u daar eigenlijk van?

  ……………………………………

  Italië is geheel terecht helemaal klaar met de EU. Het dictatoriale instituut dat van Europa één ondemocratisch land wil maken.

  …………………………………………

  China hoort er nu bij, omdat China zo goed omgaat met de mensenrechten, net zoals Saoedi-Arabië… China is woensdag benoemd tot lid van de mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (daar waar alle desastreuze plannen vandaan komen) en zal een sleutelrol vervullen bij het kiezen van mensenrechtenonderzoekers van het wereldorgaan, waaronder wereldwijde toezichthouders op vrijheid van meningsuiting, gezondheid, gedwongen verdwijningen en willekeurige detentie… Dat belooft wat! Uit de EU en de VN stappen is voor alle landen die waarde hechten aan hun eigen volk, identiteit, cultuur en vrijheid gewoon noodzaak!!

  ………………………………………..

  Het is duidelijk dat de regering op vele vlakken niet eerlijk is tegen de bevolking en alle waarschuwingen dat 5G levensgevaarlijk is in de wind slaat, omdat economische belangen, geld, macht en het creëren van een wereldregering met de uitvoering van Agenda 21 van de Verenigde Naties belangrijker is…

  Wat vindt u belangrijk? Uw gezondheid? Verse groenten en fruit? De gezondheid van uw naasten, kinderen en familie? Wilt u een toekomst met 5G waar iedereen, inclusief de flora en fauna van dood gaat? Doet u eigen onderzoek en laten we ervoor zorgen dat 5G niet uitgerold wordt in Nederland! Waar een wil is, is een weg, maar deze regering kent maar één weg, Agenda 21 van de VN die de wereldbevolking wil reduceren, zelfredzaamheid wil vernietigen en een nieuwe “normaliteit” wil invoeren waarin geen vrijheid is, geen vrijheid van geloof, geen democratie, geen westerse normen en waarden en al helemaal geen vrijheid van meningsuiting bestaan…

  Paar reacties

  Zou die smeerpijp ook tot de aangeklaagden behoren?
  Bloomberg L.P.

  Van wiki:

  Bloomberg L.P. is een financieel dienstverleningsbedrijf, opgericht door de New Yorkse oud-burgemeester Michael Bloomberg. Het bedrijf is gespecialiseerd in software, media en statistische data over de financiële markten. Het meest bekende product is de Bloomberg Terminal. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Bloomberg Tower in New York. Er zijn meer dan 200 vestigingen te vinden over de hele wereld, voornamelijk in financiële centra zoals Londen, Tokio, Dubai en Hongkong.
  Geschiedenis
  Toen Michael Bloomberg in 1981 ontslagen werd bij zijn toenmalige werkgever Salomon Brothers, ontving hij een opstapvergoeding van 10 miljoen dollar. Dit gebruikte hij als startkapitaal voor het bedrijf Innovating Market Systems. Nadat Merrill Lynch 30 miljoen investeerde en grootste klant werd begon de opmars van het bedrijf. In 1986 veranderde het bedrijf zijn naam naar Bloomberg L.P. Het gamma van diensten groeide en in 1990 begon men met het presenteren van financieel nieuws. Bloomberg News (oorspronkelijk Bloomberg Business Week) brengt nieuws vanuit 145 plaatsen in de wereld en produceert ongeveer 5000 artikelen per dag. Tijdschriften en kranten zoals The Economist, USA Today en The New York Times publiceren regelmatig artikelen van Bloomberg. Toen Bloomberg in 2001 besloot om zich kandidaat te stellen voor de burgemeestersverkiezingen van New York, besloot hij afstand te doen van zijn functie en benoemde Len Fexwick tot nieuwe CEO. In januari 2008 werd deze positie ingenomen door Daniel L. Doctoroff.

  Bloomberg stak slechts 500 miljoen in zijn campagne om Trump pootje te lichten.
  Nou is Trump ook geen lieverdje, maar toch minder satanisch dan bovengenoemde.[ heb ik me laten wijsmaken]

  ……………………………..

  Nederland uit de VN en EU en wel zo snel mogelijk !!!

  …………………..

  DANK U WEL , NU EVEN EEN REACTIE VANUIT GRIEKENLAND ,,,,,,,,,

  waar bij die nooit luisterende Grieken ,waar dus mensen in de regering zitten ..
  die gewoon razendsnel reageren ,,, op slecht wereld nieuws……

  die dus de puinhopen in italie en Spanje zagen en alles ,maar dan ook alles hermetisch afsloten ZELFS VOORDAT DE EERSTE DODE WAS GEVALLEN !!!

  …………………………

  Britten steken 5G-zendmasten in brand omdat deze coronavirus zouden verspreiden
  Branden in Liverpool, Birmingham en Belfast
  link staat eronder

  …………………………

   
 13. yvonne

  april 6, 2020 at 4:24 pm

  WOU AMSTERDAM HALSEMA NIET DAT DE KATTEN VAN DE STRAAT GINGEN?

  Het lukt niet dus?
  Dus dan verzinnen ze dit?
  HOAX FAKE nieuws, de volgende nieuwe hype uitproberen.

  NOS blijft maar FAKE rotzooi vertellen, er is geen enkel bewijs.
  En het komt alweer uit? HONG KONG?

  NOS vandaag

  In een dierentuin in New York is een
  tijger besmet met het coronavirus.Het
  dier heeft een droge hoest.Ook drie
  andere tijgers en drie leeuwen hoesten,
  zij zijn niet getest.Voor zover bekend
  is het voor het eerst dat een tijger
  het virus heeft.In België en Hongkong
  werd het virus bij een kat vastgesteld.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8175135/Pet-cat-second-test-positive-coronavirus.html

  Een huisdierkat heeft in Hong Kong, in slechts het tweede van dergelijke gevallen ter wereld, positief getest op coronavirus.

  De afdeling Landbouw en Visserij van de stad zei dat de kat werd getest nadat werd bevestigd dat de eigenaar het virus had.

  Het is de tweede kat die positief test nadat een andere kat vorige week het virus in België bleek te hebben.

  Twee honden hebben ook positief getest, ook in Hong Kong, hoewel experts zeggen dat er geen bewijs is dat huisdieren het virus op mensen kunnen verspreiden.

  Lees de rest

   
 14. yvonne

  april 6, 2020 at 4:32 pm

  EN JA HOOR DAAR GAAN WE WEER, de warmste dag ooit 5 April, ook deze dag was niet chemtrail vrij.

  MAAR het was helemaal niet zo warm, en nu 6 April, zijn we weer bedekt met CHEMTRAILS en was het ineens weer een aantal graden kouder, en moet je jas weer aantrekken.
  Het lijkt wel herfst in plaats van lente.
  En zo liegen ze elke ronde weer.

  zo word je dus expres ziekgemaakt, verkouden dus, warm, koud, warm, koud. OJEE WE HEBBEN ALLEMAAL CORONA , ZELFS ONZE HUISDIEREN

  NOS Teletekst 114
  
  Eerste ‘landelijke warme dag’

  
   In De Bilt is de temperatuur vandaag
  voor het eerst dit jaar boven de 20
  graden uitgekomen.Om 13.00 uur werd de
  20 graden aangetikt.Daarmee is het
  vandaag landelijk de eerste warme dag,
  meldt Weerplaza.

  Gisteren werd het 19,6 graden in De
  Bilt,een nieuw dagrecord voor 5 april.
  In Limburg,Noord-Brabant,Zeeland en
  Zuid-Holland liep het kwik lokaal toen
  al op tot 20 tot 22 graden.

  Het dagrecord voor 6 april in De Bilt
  is 21,1 graden,gemeten in 1960.De kans
  is reëel dat dit record vandaag
  sneuvelt.Vorig jaar werd het op 7 april
  voor het eerst 20 graden in De Bilt

   
 15. yvonne

  april 6, 2020 at 4:35 pm

  Burgerjournalistiek in USA laat een andere werkelijkheid zien dan de media suggereert:

  MEDIA LIEGT

  LEGE ZIEKENHUIZEN, MENSEN MAKEN VIDEOOS

   
 16. yvonne

  april 6, 2020 at 5:07 pm

  NOS Teletekst 107
  
  24 patiënten erbij op IC-afdelingen

  
   Op dit moment liggen er 1409 mensen
  op de intensivecareafdelingen.Dat zijn
  er 24 meer dan gisteren.Gisteren was de
  toename 25.Elf van de 24 mensen zijn in
  Nederland opgenomen,13 mensen zijn naar
  Duitsland overgebracht.

  Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk
  Acute Zorg is optimistisch,maar zegt
  dat de maatregelen langere tijd nodig
  blijven.”Dit gaat nog wel even duren.”

  Kuipers verwacht dat er genoeg bedden
  beschikbaar zijn op de IC’s.De piek van
  het aantal mensen op de IC wordt voor
  het einde van deze maand verwacht,zegt
  Diederik Gommers van de Nederlandse
  Vereniging voor Intensive Care.

  NOS Teletekst 129
  
  Iets meer doden gemeld in België

  
   In België zijn de afgelopen dag 185
  nieuwe sterfgevallen gemeld gerelateerd
  aan het coronavirus.De dag ervoor waren
  dat er 164.Het dodental staat in België
  nu op 1632.Er zijn 420 nieuwe mensen in
  het ziekenhuis opgenomen,tegen 503 de
  dag ervoor.

  In Duitsland is het dodental voor de
  vierde dag op rij gedaald.Het aantal
  infecties steeg met 3777 naar 95.291,
  het dodental met 92 naar 1434.Er kwamen
  de afgelopen dagen telkens meer dan 100
  doden bij.

  Ook Frankrijk signaleerde gisteren dat
  het aantal opnames afnam.Het dodental
  nam met 357 toe tot 8078.

  Duitsers na terugkeer:quarantaine 130
  WAAROM ZOUDEN DIE DUITSERS DAN NOG PERSE NAAR ZEELAND WILLEN?

  En waarom als er genoeg bedden zijn brengen ze Nederlandse zieken naar BELGIE en DUITSLAND?

  …………………………………

  OMROEP ZEELAND
  GGD Zeeland: Ontzie je buren, stook geen hout
  Mensen met gevoelige luchtwegen lopen extra risico als zij besmet raken met het coronavirus. Door het stoken van hout krijgen zijn deze mensen het meer benauwd.

  OOK DIT IS AGENDA 21D66 VERHAAL, DIE VERTELDE AL EEN HELE POOS , dat ze dit willen verbieden en ook de BB?
  Ook daar trapt niemand in. En nu weer proberen onder de Corona leugen.

  ………………………………………….

  ZORGHOTELS DOOR NEDERLAND?
  TERWIJL ER GEEN TEKORT IS AAN IC BEDDEN?

  Er wordt gewerkt aan Zeeuwse zorghotels. En: alles is anders …
  omroepzeeland.nl › nieuws › Er-wordt-gewerkt-aan-Zeeuwse-z…
  4 uur geleden – Welke gevolgen heeft het coronavirus voor Zeeland en de Zeeuwen? Het laatste coronanieuws verzamelen we in dit artikel. (foto: ANP).

  Twente krijgt zorghotel voor niet-corona patiënten om … – AD.nl
  5 dagen geleden – ENSCHEDE – In Twente wordt waarschijnlijk begin volgende week een zorghotel geopend voor patiënten die niet besmet zijn met corona, …

  Regio Utrecht krijgt zorghotels voor coronapatiënten | Corona …
  › utrecht › regio-utrecht-krijgt-zorghotels-voor-coronapati…
  4 dagen geleden – Er wordt gewerkt aan voorzieningen voor verpleging van coronapatiënten buiten ziekenhuizen. Dat zegt de Utrechtse burgemeester Jan van

  In Apeldoorn en Almen zijn vanaf woensdag 2 zorghotels voor …
  6 dagen geleden – In Almen is plek voor coronapatiënten en mensen die palliatieve … Het is niet zo dat de zorghotels vanaf de opening direct vol zitten,” … Maar Anita en Han uit Beekbergen kunnen niet weg uit Nieuw-Zeeland … Bijzondere basis van de luchtmacht blijft toch in Nieuw Milligen, en krijgt zelfs nieuwe functies.

  Veiligheidsregio opent zorghotel in de Achterhoek voor …
  gelderlander.nl › achterhoek › veiligheidsregio-opent-zorghotel…
  6 dagen geleden – LOCHEM – De Achterhoek krijgt een eigen zorghotel voor mensen met coronaklachten. In Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen is ruimte …
  Ontbrekend: Zeeland ‎| Moet het volgende bevatten

  Zorghotel Uden maakt laatste dagen van uitbehandelde …
  .bndestem.nl › brabant › zorghotel-uden-maakt-laatste-dagen-va…
  4 dagen geleden – UDEN – Het is rustiger dan gedacht op de afdeling voor uitbehandelde coronapatiënten in zorghotel Udens Duyn.

  Hotels door het hele land stellen kamers beschikbaar voor …
  zakenreisnieuws.nl › nieuws › categorie › hotels-door-het-hele-l…
  6 dagen geleden – Ook dit zorghotel is bedoeld voor patiënten die nog niet hersteld zijn van hun coronaklachten, maar te veel zijn aangesterkt voor een …

  Geen artiesten, maar bedden in Rotterdam Ahoy | NU – Het …
  nu.nl › coronavirus › geen-artiesten-maar-bedden-in-rotterdam-…
  7 dagen geleden – Ook het Van der Valk Hotel in Ridderkerk, het Aafje Zorghotel en Charloise Lagedijk stellen bedden beschikbaar. Rotterdammers die …

  Limburgse coronapatiënten opgevangen in zorghotel … – Skipr
  .skipr.nl › nieuws › limburgse-coronapatienten-opgevangen-in-z…
  27 mrt. 2020 – Limburgse coronapatiënten opgevangen in zorghotel Roermond … Het Limburgse coronacentrum zit in het Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie. Het hotel is … 3 apr 2020 Kraamzorg krijgt 10 procent coronatoeslag …

  DE HOTELKETEN DIE ER EEN SLAATJE UIT WIL SLAAN.
  Een verzonnen Virus, gauw zakken vullen jongens.

  En wie gaat dit betalen?
  Nou niet deze hotels eigenaars hoor, dat zal wel weer door de burgers opgehoest moeten gaan worden.

  DEZELFDE LUI die zo dol zijn op de migranten, de hallen zijn er ook al voor geleegd.

   
 17. yvonne

  april 6, 2020 at 5:21 pm

  NATUURLIJK VERPESTEN PASEN, MAAR DE RAMADAN GAAT GEWOON DOOR, EN OJA DIE ZIELIGE BNers KUNNEN GEEN GELD VERDIENEN.
  Zitten de hele dag op de linkse tv propaganda spelletjes te spelen..

  Buma/Stemra?
  De club die steeds bezig is voor meer poen, you-tube ed. films?
  En als je ziet wat er op je tv krijgt?
  Een vidiotheek die schijnbaar het alleentrecht heeft, om in nederland jarenlang een klein aanbod films herhaald, herhaald en herhaald.
  Ineens kunnen ze geen andere films vinden?

  En de POST NL?
  Al jaren negatief in het nieuws?, en nu met de Corona hype, moet je binnen zitten en gaat heel nederland ineens kaartjes sturen?

  En pakketten?
  ze hebben alles GESLOTEN, dus waar ga je dan je pakket naar toe brengen, halen?

  DE NOS

  Buma/Stemra roept radiozenders in
  Nederland op alleen nog Nederlandse
  muziek te draaien.Doel is Nederlandse
  artiesten financieel te steunen,nu ze
  niet aan live-optredens verdienen.

   PostNL heeft het drukker dan anders.
  Er worden meer kaartjes verstuurd en
  pakketten met bijvoorbeeld medicijnen
  en voedsel,zegt CEO Verhagen in het AD.

  Alle evenementen worden afgezegd, maar dit niet?

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/06/ramadan-festival-in-de-brabanthallen/

  paar reacties

  Kerken moeten dicht, maar dit…????….mag wel?
  En wordt er dan van ons verwacht dat wij ‘begrip’ hebben voor het feest van de moslims, omdat ze al zo vaak ‘gediscrimineerd’ worden, en dat er daarom een ‘uitzondering’ gemaakt wordt?

  Als dit doorgaat, heeft onze overheid ons heel wat uit te leggen, en kunnen ze niet langer de Nederlanders opsluiten in hun huizen. Dan vragen ze om opstand onder de bevolking.

   
 18. yvonne

  april 6, 2020 at 7:13 pm

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/how-generals-fueled-1918-flu-pandemic-win-their-world-war

  Hoe generaals de grieppandemie van 1918 voedden om hun wereldoorlog te winnen

  Net als vandaag negeerden koper en bureaucraten waarschuwingen en stuurden ondanks de
  gevolgen troepen naar het buitenland

  Het Amerikaanse leger is door de pandemie van het coronavirus gedwongen een aantal
  serieuze veranderingen in hun operaties aan te brengen. Maar het Pentagon, en met
  name de marine, heeft ook een onthullende weerstand getoond tegen bewegingen om af
  te slaan die duidelijk nodig waren om de troepen vanaf het begin te beschermen
  tegen het razende virus.

  Het leger en het marinekorps zijn overgestapt van persoonlijke naar virtuele
  wervingsbijeenkomsten. Maar het Pentagon heeft een aanvankelijke beslissing van
  het leger om de verdere training en oefeningen voor ten minste 30 dagen uit te
  stellen, teruggedraaid en heeft besloten nieuwe rekruten van alle diensten naar
  basisopleidingskampen te blijven sturen, waar ze ongetwijfeld geen sociale
  afstand kunnen houden .

  Donderdag werd de kapitein van het vliegdekschip USS Theodore Roosevelt, waarover
  het virus zich naar verluidt verspreidde, van het bevel ontheven. Hij kreeg de
  schuld van zijn superieuren voor het lekken van een brief die hij schreef om de
  marine te waarschuwen dat niet-handelen snel de gezondheid van zijn 5000
  matrozen bedreigde.

  Minister van Defensie Mark Esper rechtvaardigde zijn besluit om veel
  militaire activiteiten zoals gewoonlijk voort te zetten door te verklaren
  dat deze activiteiten “van cruciaal belang zijn voor de nationale veiligheid”.
  Maar gelooft iemand echt dat er een militaire dreiging aan de horizon is waar
  het Pentagon zich nu op moet voorbereiden? Buiten het Pentagon wordt algemeen
  aangenomen dat de enige echte bedreiging voor die beveiliging het coronavirus zelf is.

  De beslissingen van Esper weerspiegelen een diepgewortelde gewoonte van het Pentagon
  om zijn parochiale militaire belangen te beschermen ten koste van de gezondheid van
  Amerikaanse troepen.

  Dit gedragspatroon herinnert aan het veel ergere geval van de Amerikaanse dienstchefs
  die ooit de oorlog in Europa beheersten. Ze reageerden met nog grotere ongevoeligheid
  jegens de troepen die in Europa werden opgeroepen tot oorlog tijdens de verwoestende
  pandemie van “Spaanse griep” van 1918, waarbij wereldwijd 50 miljoen mensen omkwamen.

  Het werd alleen de ‘Spaanse griep’ genoemd omdat, terwijl de Verenigde Staten,
  Groot-Brittannië en Frankrijk allemaal het nieuws censureerden over de verspreiding
  van de pandemie in hun land om het binnenlandse moreel te handhaven, de pers in het
  neutralistische Spanje daar vrij over de griepgevallen rapporteerde. In feite kwam de
  eerste grote golf van infecties in de Verenigde Staten in Amerikaanse trainingskampen
  die waren opgezet om de oorlog te dienen

  Overvloedig documentair bewijs toont aan dat de pandemie van 1918 begin 1918 in
  Haskell County, Kansas begon, toen veel inwoners met een ongewoon ernstige vorm
  van griep werden getroffen. Sommige inwoners van de provincie werden vervolgens
  naar het legerkamp Funston in Ft gestuurd. Riley, Kansas, de grootste trainingsfaciliteit
  van het leger, traint 50.000 rekruten tegelijk voor de oorlog. Binnen twee weken werden
  duizenden soldaten in het kamp ziek met het nieuwe griepvirus en stierven er 38.

  Rekruten in 14 van de 32 grote militaire trainingskampen die in het hele land waren
  opgezet om de Amerikaanse oorlog in Europa te voeden, meldden al snel soortgelijke
  griepuitbraken, blijkbaar omdat enkele troepen uit kamp Funston daarheen waren gestuurd.
  In mei 1918 begonnen honderdduizenden troepen, van wie er velen al besmet waren, aan
  boord te gaan van troepenschepen op weg naar Europa en de drukte aan boord van de
  schepen creëerde ideale omstandigheden om het virus verder te laten ontploffen.

  In de loopgraven in Frankrijk werden nog steeds meer Amerikaanse troepen ziek
  van het virus, eerst met een mildere ziekte en relatief weinig doden. Maar de
  oorlogsmanagers evacueerden eenvoudig de zieken en brachten nieuwe vervangingen
  binnen, waardoor het virus zich kon aanpassen en in meer kon veranderen.
  virulente en dodelijkere stammen.

  De gevolgen van die oorlogsaanpak werden duidelijk na de aankomst op 27 augustus
  in de haven van Boston, toen bezoekers een veel virulenter en dodelijkere virusstam
  veroorzaakten; het kwam snel Boston zelf binnen en was op 8 september verschenen in
  Camp Devens buiten de stad. Binnen tien dagen had het kamp duizenden soldaten die
  ziek waren van de nieuwe stam, en sommigen van de geïnfecteerden in het kamp gingen
  aan boord van troepen voor Europa.

  Ondertussen verspreidde de dodelijke nieuwe soort zich van Camp Devens over de
  Verenigde Staten tot september en oktober, en verwoestte de ene stad na de andere.
  Vanaf september waren het Amerikaanse commando in Frankrijk, onder leiding van generaal
  John Pershing, en de oorlogsmanagers van het oorlogsdepartement in Washington, zich er
  terdege van bewust dat zowel de Amerikaanse troepen in Europa als het Amerikaanse publiek
  grote aantallen ernstige ziekten leden en dood door de pandemie.

  Desalniettemin bleef Pershing pleiten voor een groot aantal vervangers voor degenen die
  aan het front waren getroffen, en voor nieuwe divisies om laat in het jaar een groot
  offensief te lanceren. In een bericht aan het Ministerie van Oorlog op 3 september
  eiste Pershing nog eens 179.000 troepen.

  Het interne debat dat op dat verzoek volgde, verteld door historicus
  Carol R. Byerly, documenteert de huiveringwekkende onverschilligheid van Pershing en
  de militaire bureaucratie in Washington voor het lot van Amerikaanse troepen die ze
  van plan waren naar de oorlog te sturen. Na het zien van de gruwel van dodelijk
  geïnfecteerde soldaten die stierven aan longontsteking in de geïnfecteerde kampen,
  adviseerde de legerchirurg-generaal Charles Richard de stafchef van het leger,
  Peyton March, eind september met klem tegen het sturen van troepen uit de geïnfecteerde
  kampen naar Frankrijk totdat de epidemie was uitgeroeid controle in de omliggende regio,
  en maart overeengekomen.

  Richard vroeg toen om het stopzetten van de conceptoproepen voor jonge mannen die naar een
  kamp gingen waarvan bekend was dat ze al besmet waren. Maart zou niet zo ver gaan,
  en hoewel het ontwerp voor oktober werd afgelast, zou het in november worden hervat.
  Het Ministerie van Oorlog erkende de zware tol die de pandemie op 10 oktober op
  Amerikaanse troepen eiste, en deelde Pershing mee dat hij zijn troepen tegen 30 november
  zou krijgen, ‘als we niet worden tegengehouden wegens griep, die nu de grens van
  200.000 heeft overschreden.’

  Richard riep vervolgens op tot een quarantaine van de troepen voor een week voordat ze
  naar Europa worden verscheept, en dat de troepenschepen slechts de helft van het
  standaardaantal troepen vervoeren om de drukte te verminderen. Toen March die bewegingen
  verwierp, wat het hem onmogelijk zou hebben gemaakt om Pershing’s doelen te bereiken,
  adviseerde Richard vervolgens dat alle troepenzendingen zouden worden opgeschort totdat
  de grieppandemie onder controle was gebracht, ‘behalve zoals vereist door
  dringende militaire noodzaak.’

  Maar de stafchef verwierp zo’n radicale beleidswijziging en ging naar het
  Witte Huis om de goedkeuring van president Woodrow Wilson voor de
  te krijgen. Wilson, die duidelijk de implicaties van het doorgaan onder de gegeven
  omstandigheden inzag, vroeg waarom hij weigerde het troepenvervoer te stoppen tijdens
  de epidemie. March voerde aan dat Duitsland zou worden aangemoedigd om door te vechten
  als het wist “dat de Amerikaanse divisies en vervangingen niet langer zouden aankomen”.
  Wilson keurde vervolgens zijn besluit goed en weigerde de oorlogsplannen van Pershing te verstoren.

  Maar de beslissing werd niet volledig uitgevoerd. Het Duitse opperbevel had al geëist dat
  de keizer de 14 punten van Wilson zou accepteren en de wapenstilstand werd op 11 november ondertekend.

  Het rampzalige karakter van de Amerikaanse elite die de Eerste Wereldoorlog leidde,
  wordt duidelijk onthuld met het verbazingwekkende feit dat meer Amerikaanse soldaten
  werden gedood en in het ziekenhuis werden opgenomen door influenza (63.114) dan in
  gevechten (53.402). En naar schatting 340.000 Amerikaanse troepen werden in het
  ziekenhuis opgenomen met influenza / longontsteking, vergeleken met 227.000 in het
  ziekenhuis opgenomen door aanvallen van de Duitsers.

  Het gebrek aan bezorgdheid van de bureaucraten in Washington voor het
  welzijn van de troepen, terwijl ze hun eigen oorlogsbelangen nastreven,
  lijkt een veel voorkomend patroon te zijn – ook te zien in de Amerikaanse oorlogen
  in Vietnam, Afghanistan en Irak. Nu is het opnieuw onthuld in de verbluffend ongevoelige
  reactie van het Pentagon op de pandemiecrisis van het coronavirus.

  In de oorlog van 1918 was er geen protest tegen die koude onverschilligheid, maar
  er zijn nu aanwijzingen dat de families van bedreigde soldaten openlijk hun woede
  erover uiten jegens vertegenwoordigers van het leger. In een tijd van sociaal-politieke
  onrust en verdwijnende tolerantie voor de voortzetting van eindeloze oorlog, zou het
  een voorbode kunnen zijn van versnelde ontrafeling van politieke tolerantie voor
  de overweldigende macht van de oorlogsstaat.

   
 19. yvonne

  april 6, 2020 at 7:37 pm

  NOS Teletekst 125
  
  VS koopt malariamedicijn groot in

  
   President Trump zegt dat zijn
  regering een grote hoeveelheid van het
  malariamedicijn hydroxychloroquine
  heeft ingekocht.Dat middel is volgens
  de Amerikaanse president effectief
  tegen het coronavirus.

  Het middel wordt wel gebruikt om het
  virus te bestrijden,maar er is geen
  wetenschappelijk bewijs dat het echt
  werkt.

  Op een persconferentie zei Trump dat de
  VS zo’n 29 miljoen doses van het middel
  op voorraad heeft.”Mogelijk werkt het,
  misschien ook niet.Maar als het niet
  werkt,verliezen we niets”,aldus de
  Amerikaanse president.

  https://www.zerohedge.com/health/peter-navarro-explodes-faucci-heated-showdown-over-hydroxychloroquine

  Volgens het rapport begon Hahn tegen het einde van de bijeenkomst een discussie over het veelgebruikte malariamedicijn hydroxychloroquine – dat onlangs werd beoordeeld als de ‘meest effectieve therapie’ voor coronavirus volgens een wereldwijd onderzoek onder meer dan 6000 artsen.

  Nadat Hahn een update had gegeven over verschillende proeven en het echte gebruik van de drug, stond Navarro op en liet een stapel mappen op de tafel vallen om rond te gaan.

  Volgens de bron van Axios, “zijn de eerste woorden uit zijn [Navarro’s] mond dat de studies die hij heeft gezien, ik geloof dat ze vooral in het buitenland zijn, ‘duidelijke therapeutische werkzaamheid vertonen’,” eraan toevoegend “Dat zijn de exacte woorden uit zijn mond.

  Fauci – die niet zijn eigen Twitter-hashtag heeft, FireFauci – begon terug te dringen tegen Navarro en herhaalde zijn vaak herhaalde bewering dat ‘er slechts anekdotisch bewijs is’ dat het medicijn werkt tegen COVID-19.

  Navarro explodeerde – na Fauci’s vermelding van anekdotisch bewijs “zette Peter gewoon af”. De economisch adviseur schoot terug “Dat is de wetenschap, geen anekdote”, terwijl hij naar de stapel mappen op het bureau wees, met de resultaten van onderzoeken van over de hele wereld die de doeltreffendheid ervan aantoonden

   
 20. yvonne

  april 6, 2020 at 9:09 pm

  De deutsche bundesdag

  Dit gaat over Duitsland die het hele scenario CORONA in 2013 al klaar hadden liggen.

  En de woorden van bill gates komen als een kopie van de duitsers.
  Geen concerten, scholen of andere leuke dingen,controle in je huis.
  vaccinatiepapieren.

  En April werd ook al genoemd.
  begint in azie op een markt, en dan naar, EU landen en naar US///
  Precies zoals het nu allemaal is gelopen..

   
 21. yvonne

  april 6, 2020 at 9:10 pm

  En hier de uitspraken van bill gates DIE NIET EENS EEN DOKTER IS.

  Bill Gates: Only Solution to The Pandemic – No Travel, No Sports, No Concerts and Mandatory Vaxxed

   
 22. yvonne

  april 6, 2020 at 9:56 pm

  https://www.volkskrant.nl/mensen/effect-griepprik-wordt-zwaar-overschat~b9e1434b/
  23 november 2012

  Aanleiding is het debat dat het afgelopen jaar ontstond over het effect van de griepvaccinatie bij ouderen. Wetenschappers gingen publiekelijk met elkaar in discussie. Beschuldigingen van belangenverstrengeling met de farmaceutische industrie leidden zelfs tot een rechtszaak. Bij het publiek groeide de twijfel. Het animo voor de griepprik, nam nog nooit zo sterk af als het afgelopen jaar. In 2011 haalde ruim 65 procent van de ouderen en risicogroepen een griepprik. Tien jaar geleden was dat nog 75 procent.

  Als alle Amerikaanse 65-plussers de afgelopen dertig jaar waren gevaccineerd, had dat 33 duizend doden gescheeld. ‘Dus niet de miljoenen die altijd worden genoemd.’

  24 sep. 2015 – En in 2012 waren dat al 2.669 sterfgevallen meer dan in 2011. Gemiddeld overleden de laatste 15 jaar 57.478 Vlaamse inwoners per jaar.

  HIER BEGONNEN ZE AL MET DE HYPE , OMDAT DE MENSEN DE GRIEPPRIK NIET MEER NAMEN.

  In griepseizoen winter 2014/2015 ruim 65.000 griepdoden …
  medicalfacts.nl › 2015/10/01 › in-griepseizoen-winter-2014201…
  1 okt. 2015 – UPDATE 22 maart 2020 i.v.m vragen: Dit artikel ging over de griepcijfers van griepseizoen 2014. De 65.000 doden betrof de totale sterfte

  De grote Griepprik hoax – Weijtens Consultancy
  .weijtensconsultancy.nl › wp-content › uploads › 2019/04 › grot…
  PDF
  In 2011 liet het blad al weten: ”Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de jaarlijkse griepvaccinatie bij … dat er jaarlijks 2000 griepdoden zijn.

  Onderschat en onbeantwoord. De publieke perceptie van de …
  scriptiebank.be › scriptie › onderschat-en-onbeantwoord-de-pub…
  1918/1919 in Köln: Darstellung durch die Kölner Presse und die Kölner Behörden, Departement Hoge Medische Faculteit, Universiteit van Keulen, 2011, 288.
  Archief » Cijfers liegen niet

  21 mrt. 2020 – Mijn stukje gaat over griep(doden) in Nederland. Melden als ongepast. Op 21 mrt 2020 om 16:16 schreef Ewald Hagedorn het volgende (26w):.
  De griepvaccin leugens
  (2) Risico’s vaccinaties :-( · (3) Update vaccinaties 2011 · (4) Vaccine hoax is over :-) … Aantal griepdoden veel lager. Het aantal mensen dat jaarlijks aan het

  De griepvaccin leugens

  Jaarlijkse griepvaccin werkt niet goed

  In Nederland krijgen elk jaar 4 miljoen mensen een griepprik. De griepprik is ‘gratis’ voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, maar kost de overheid jaarlijks 55 miljoen euro aan belastinggeld. Volgens het RIVM, dat verantwoordelijk is voor de vaccinatiecampagne, beschermt de prik tegen de ernstige gevolgen van influenza. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoe effectief is het vaccin? Griepdeskundigen uiten daarover in ZEMBLA hun twijfels.

  Geen bewijs voor werking

  Zijn de griepprik hulpstoffen schadelijk? Klik hier!Eigenlijk weet niemand precies hoe goed het griepvaccin werkt. Er is namelijk nooit goed onderzoek naar gedaan. In 2006 publiceert de Cochrane Collaboration, een onafhankelijke organisatie waarbij wetenschappers van over de hele wereld zijn aangesloten, hierover een vernietigend artikel. Ze hielden alle onderzoeken tegen het licht en kwamen tot de slotsom dat er helemaal geen bewijs is dat de griepprik doet waarvoor die is bedoeld, namelijk longontsteking en sterfte voorkomen.

  De conclusie van het Cochrane Collaboration
  Deze conclusie heeft de Cochrane Collaboration in juni van dit jaar in een nieuw artikel bevestigd. Hoogleraar innovatie en medische biotechnologie H. Schellekens zegt hierover in ZEMBLA: “De studies bleken zo slecht uitgevoerd, dat ze nauwelijks bruikbaar zijn. En van die studies, die wel bruikbaar waren, luidt de conclusie dat het vaccin eigenlijk niet werkt.” Schellekens noemt het onethisch een hele bevolkingsgroep te vaccineren met een vaccin dat bijna niets doet.

  Aantal griepdoden veel lager
  Het aantal mensen dat jaarlijks aan het influenzavirus in Nederland overlijdt, blijkt gebaseerd te zijn op een grove schatting. Het RIVM stelt op haar site dat er jaarlijks tussen de 1000 en 2000 influenzadoden zijn. Als er tijdens de winter meer mensen doodgaan dan normaal en als men weet dat het influenzavirus in het land is, noteert het RIVM alle extra doden als influenzadoden. Schellekens stelt dat er waarschijnlijk veel minder doden vallen door influenza omdat er in de wintermaanden ook mensen doodgaan aan allerlei andere virussen waartegen het vaccin niet helpt. Hij kijkt liever naar de cijfers van het CBS, die per winter gemiddeld aan niet meer dan 200 influenzadoden komen.

  Toch blijven griepdeskundigen volhouden dat influenza een groot gevaar is dat jaarlijks bestreden moet worden met het wintergriepvaccin. In 2007 werd de leeftijd waarop mensen gratis een griepprik kunnen halen zelfs verlaagd van 65 naar 60 jaar. Daarmee kwamen er weer bijna een miljoen vaccinaties bij. Nederland heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld. De kosten van de afgelopen wintergriepcampagne bedroegen 55 miljoen euro.

  Verstrengelde belangen
  De WHO, World Health Organization (de Wereldgezondheidsorganisatie), kwam het afgelopen jaar in opspraak vanwege de belangen die haar adviseurs in de farmaceutische industrie hebben. Deborah Cohen onderzocht die belangen en publiceerde hierover in het British Medical Journal. In ZEMBLA vertelt Cohen dat er binnen de WHO adviseurs waren die er voor hebben gezorgd dat de definitie van een pandemie versoepeld werd. Het aantal doden was niet langer van belang. Door het uitroepen van een pandemie traden slapende contracten met de farmaceuten in werking en kon er voor miljarden aan vaccins worden geproduceerd. Voor een pandemie die nog milder bleek dan de gemiddelde wintergriep en tot dan toe slechts 144 doden had geëist

  ab osterhaus LIEGT ZIJN ZAKKEN VOL AL JAREN BEZIG..

  31 augustus 2011 … Het verspreidde zich over de hele wereld en veroorzaakte een griepseizoen met een historisch laag aantal griepdoden

   
 23. yvonne

  april 6, 2020 at 10:02 pm

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Griep

  Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Nederlanders griep. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood

  Slachtoffers vallen vooral in de risicogroepen zoals ouderen (circa 90% van de sterfgevallen is 65 jaar of ouder) of personen met een chronische aandoening

  In de periode van 2008 tot en met 2018 is er een geleidelijke toename zichtbaar in het jaarlijkse aantal doden tijdens de griepperiode

  EN HIERAAN KAN JE ZIEN WAT ZE DOEN.
  DE GRIEPPRIK IS NIET BEWEZEN TE HELPEN, MAAR WEL INENTEN EN MEER DODEN.

  En kinderen, zwangeren, en leeftijd verlaagd naar 60+ die nu allemaal steeds ingeent moeten worden.
  Dan de andere inentingen nog, HPV en MAZELEN.

  En juist vlak voor deze corona?

   
 24. yvonne

  april 6, 2020 at 10:36 pm

  CHEMTRAILS

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Geo-engineering

  Ethische en politieke aspecten[bewerken

  De mogelijkheid van toekomstige toepassing van klimaatengineering is zeer omstreden, omdat het grootschalige en risicovolle ingrepen in het Ecosysteem van de aarde betreft, met behulp van onbewezen technologieën, en onbekend effect. Klimaatengineering roept daarom niet alleen natuurwetenschappelijke vragen op, maar vraagt ook om ethische en juridische reflectie, en om een verkenning van politiek-bestuurlijke opties

  Militaire toepassingen[bewerken |
  In 1976 tekenden 85 landen de Milieumodificatie conventie (ENMOD). Ondanks het verdrag bestaat echter het risico dat bepaalde technieken van geo-engineering kunnen misbruikt worden, of minstens een militaire toepassing zouden krijgen

  EN DAT IS PRECIES WAT IK PROBEER TE LATEN ZIEN.

  ER IS GEEN, LENTE, ZOMER, HERFST, OF WINTER.

  Met elke ronde een MILIEU HYPE, erbij en de miljarden die erin gaan.

  we leven nu met het KWAAD, EU , de lui die illegaal zijn, alle volkeren aan de bedelstaf brengen, al die PRO- EU lieden, Rutte Merkel, Verhofstadjes.

  Dit zijn de lui die aan de knoppen zitten?
  wat kunnen ze nog meer over de volkeren heen sproeien?
  En ze geven gewoon de boeren de schuld.

  Nu de CORONA HYPE.

  Chemtrails , geen zon, wel bakken met regen, boerenbedrijf kapot, aardappeloogsten.
  Elke dag een andere temperatuur?
  En net doen alsof we een warmste zomer ooit hebben..
  Het woordje OOIT komt zo langzaam zeker mijn strot uit.
  En dan , ja hoor veel mensen ziek., denk ook aan Altzheimer, Dementie, allerlei soorten Kanker.

  Dan is er ook nog GMO genetische troep in je eten.

  Dit hele gedoe bij elkaar is van een stelletje Satanische figuren.

  Deze miljarden of triljoenen hebben ze er schijnbaar voor over, want wat kost dat feestje wel niet.

   
 25. yvonne

  april 6, 2020 at 10:50 pm

  Why Bill Gates Is Funding Solar Geoengineering Research

  Bill Gates-Backed Carbon Capture Plant Does The Work Of 40 Million Trees

  Bill Gates on the need for climate innovators

  Bill Gates is leading a $1 billion investment fund to fight climate change

  Bill Gates on Global Inequality, Climate Change and Big Tech

  BUT FIRST: Real Chemtrails? Geoengineering with Bill Gates
  Gepubliceerd op 5 sep. 2018
  Microsoft are experimenting with North Sea watercooling of electronic storage for
  all your cloud computing from personal music and emails to military warfare
  information. And its something that appears to have the blessing of the
  Intergovernmental Panel on Climate Change.

  DIT ZIJN DUS DE LUI DIE OVERAL VOOR ZIJN
  Hij kon wel 15% van de wereldbevolking decimeren, en spendeert zijn geld aan al deze onderdelen.

  Meer hoef ik toch niet te zeggen he, dat het niet klopt met de chemtrails, en zonnepanelen het kappen van bomen enz enz

  En hij is natuurlijk niet de enige.

   
 26. yvonne

  april 6, 2020 at 11:07 pm

  EN DE VOLGENDE LEUGEN WORD ALVAST VERTELD

  JOHN KERRY IS VOOR, NET ALS BILL GATES VERMOED IK ZO MAAR,
  En Al Gore kan er ook bij.

  NOS Teletekst 125
  
  Zeldzaam ozongat boven Noordpool

  
   Boven de Noordpool heeft zich een
  zeldzaam gat in de ozonlaag ontwikkeld.
  Hoewel zo’n gat ook in 1997 en 2011 is
  gezien,was het niet eerder zo groot en
  stabiel,meldt het KNMI.

  Het gebied is ontstaan door een gebied
  zeer koude lucht boven de Noordpool.
  Toen het eerste zonlicht na winter de
  pool bescheen,werd het gat als gevolg
  van chemische processen gevormd.

  Mogelijk gaat het gebied ook Nederland
  bereiken.De gevolgen zullen niet groot
  zijn,denkt het KNMI.De hoeveelheid
  uv-straling zal wel wat groter zijn,
  vergelijkbaar met Zuid-Frankrijk aan de
  Middellandse Zee.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gat_in_de_ozonlaag

  Naar aanleiding van de ontdekking van dit Milieuprobleem ging op 1 januari 1989 het Montreal protocol van kracht, waarin afspraken over maatregelen voor de beheersing van de uitstoot van gassen die schadelijk zijn voor de ozonlaag werden overeengekomen. Dit verdrag geldt als een van de meest succesvolle internationale milieuverdragen. Doordat de drijfgassen al in de Ozonlaag zitten was van tevoren te verwachten dat het ozongat zeker niet meteen zou dichten. Tot ongeveer 2000 is het ook nog steeds gegroeid.

  EN MAAR DOOR BLIJVEN GAAN MET DE CHEMTRAILS.

  VS-buitenlandminister John Kerry noemde het akkoord “een monumentale stap voorwaarts”maar critici wijzen erop dat de toepassing nog tientallen jaren op zich laat wachten

   
 27. yvonne

  april 7, 2020 at 5:34 pm

  En Kissinger is niet de enige met dit soort connecties.

  Dat valt allemaal te lezen in Clinton, Cash, Secret Empire , Profiles of Corruption van Peter Schweitzer
  En de boeken van Q The great Awakening en White Hats en de Swamp van CaptRoyD

  Hele goede en naar waarheid geschreven, over de corruptie , die precies beschrijft over al deze politici, die miljonair worden over de rug van het volk, hun land verraden, voor een paar knikkers.

  Deze corrupte, en omgekochte figuren , zijn ook de vriendjes van de linkse media, politici in Nederland.?
  Denk ook aan de Oekraine? (Coup? EU, NL?)
  Niet alle wegen gaan naar Rome schijnbaar.

  Dan hebben we nu de Corona? , Uit China?

  De WHO figuur TEDROS en zijn connectie met de Chinezen?
  En kwamen de politici uit Nederland ook niet graag in China?

  PRESIDENT TRUMP ZEI TERECHT: De kern van het kwaad zit in Washington.

  Hij heeft het over de FED (bank) dus ook over de EU (ECB) en de daarbij horende GLOBALISTEN, de LOBBYISTEN die komen en gaan in de politieke arena, om voor deze COMMUNISTEN alles erdoor heen te jassen, en kopen zo politici om.
  Deze lui zijn de grootste bedrijven die zo hun wetten erdoor heen krijgen, met alle voordelige zaken erbij.

  Het gaat niet over links of rechts, het gaat over graaiers, Slechte mensen, die geheimen van hun land, voor veel geld verkopen, mensen die geen ruggengraat bezitten, en uit zijn op geld en macht.
  Zelfs hun eigen land en landgenoten hiervoor verkocht hebben .Om zelf , en hun gezin, vriendjes rijk te laten worden, met hun leugens en bedrog.
  EU , tekenen bij het kruisje? Balkenende en Rutte, en ongeveer nog zo een honderd man hier in Nederland doen er aan mee.

  En dit gebeurt niet alleen in de US en Nederland.

  Verkiezingen?
  Ook die gaan niet eerlijk in Nederland, de kleinste club is de BAAS? VVD?
  Vergeet ook SOROS niet, en al zijn fondsen?

  WIJ NOEMEN HET LINKS, maar dit is gewoon de maffia.

  NOS Teletekst 104
  
  Kamer steunt opstelling Hoekstra

  
   Een meerderheid in de Tweede Kamer
  steunt de opstelling van minister
  Hoekstra van Financiën in het Europese
  debat over steun aan landen die zwaar
  getroffen zijn door de coronacrisis.De
  oppositie leverde wel forse kritiek op
  de koers van Hoekstra en premier Rutte
  die de woede van Zuid-Europa wekte.

  Hoekstra herhaalde dat het redelijk is
  om voorwaarden te stellen aan landen
  die geld uit het ESM-noodfonds willen
  lenen.Ook blijft hij tegen het uitgeven
  van gezamenlijke staatsleningen ofwel
  eurobonds of coronabonds.

  Vanmiddag praat Hoekstra verder over de
  steunmaatregelen met zijn EU-collega’s.
  

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/blood-hands-going-come-steve-bannon-warns-henry-kissinger-ties-ccp-coming-video/

  Steve Bannon: We hoeven niets van je te horen over de liberale wereldorde. U bent schuldig, meneer. Denk je dat je bloed aan je handen hebt voor de bombardementen in de oorlog in Vietnam? Hiervoor heb je bloed aan je handen. Je was vanaf het begin het mondstuk en de steun voor deze mensen. Je steunde de Chinese partij en niet alleen dat je het bloedgeld van hen afnam. Je bent al decennia betaald door de Chinese Communistische Partij. Het komt er allemaal uit. Alle jongens van Wall Street die zaken met hen doen, alle corporatisten die zaken met hen doen, alle denktankjongens die zaken met hen doen, bloedgeld aannemen? Het komt allemaal uit! … De wereld zal je beoordelen. Omdat je net zo slecht bent als de duivels, ben je eigenlijk slechter. Omdat je niet eens in de ideologie geloofde. Je geloofde in het geld.

  Steve Bannon spreekt zich al jaren uit over de dreiging van het communistische Chinese regime.

  

   
 28. Madeloes

  april 7, 2020 at 7:00 pm

  mauve kennedy was te verwachten in deze richting

   
 29. Madeloes

  april 7, 2020 at 7:06 pm

  misschien degene die interes heeft

  wie het aandurft om te allen te lezen

  https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/thanks-for-the-memories-14-brice-taylor/

   
 30. Madeloes

  april 7, 2020 at 7:15 pm

  pilgrim society

  and kissinger a dark hole

  also tavistock

   
 31. yvonne

  april 7, 2020 at 7:28 pm

  https://www.zerohedge.com/markets/unprecedented-move-ease-conditions-ecb-cuts-collateral-haircuts-20-will-accept-greek-debt

  In een “ongekende” stap naar gemakkelijke omstandigheden, zal ECB 20% minder zekerheden in haar zekerheden aanvaarden, en aanvaardt zij Griekse schulden als zekerheid

  door Tyler Durden
  Di, 04/07/2020 – 12:04

  De afgelopen zes jaar, en vooral in 2015, toen Yanis Varoufakis probeerde een muiterij binnen de eurozone op gang te brengen en uiteindelijk een echt ingewikkelde ‘speltheorie’ gebruikte, leidde dat tot een bijna ineenstorting van de Griekse banksector en het verlies van honderden miljarden aan deposito’s Griekenland werd door de ECB gegijzeld en bevond zich in de positie van Animal Farm om deel uit te maken van de eurozone, maar op de een of andere manier kwamen haar obligaties aanvankelijk niet in aanmerking voor aankopen door de ECB, en later kwalificeerden ze niet als onderpand voor krediettransacties van het Eurosysteem.

  Dat veranderde dinsdagmiddag toen de ECB, als onderdeel van een “ongekend” en tijdelijk (ja, zeker) pakket, bedoeld om de onderpandmaatregelen te verlichten om “de verkrapping van de financiële voorwaarden in het hele eurogebied te verzachten” (lees push-aandelenkoersen hoger), zei dat het afstand zou doen van de acceptatie van Griekse staatsschuldinstrumenten als onderpand bij krediettransacties van het Eurosysteem. Kortom, de schuld die, zoals iedereen 5 jaar geleden ontdekte, waardeloos was, met uitzondering van de backstop van de ECB, zal nu dienen als een goed onderpand voor geld voor talloze banken die lenen tegen Griekse obligaties.

  Lees de rest

   
 32. Madeloes

  april 7, 2020 at 7:32 pm

   
 33. Madeloes

  april 7, 2020 at 8:32 pm

  jaaa hulp coronafonds :)

  kijk kvk coronafonds

  maar zitten we weer in de habsburgse 17 provinciën met als hoofdstad brussel?

   
 34. Madeloes

  april 7, 2020 at 8:37 pm

  misschien ook leuk om de wallstreetonparade.com te volgen

   
 35. yvonne

  april 7, 2020 at 9:48 pm

  ZOU DE RIVM HIER NAAR LUISTEREN, die wil de hype nog wel langer in stand houden.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07/video-huisarts-in-het-limburgse-meijel-denkt-medicijn-tegen-het-corona-virus-te-hebben/

  En dit werd al gedaan in Amerika, Zuid Korea en frankrijk worden al genoemd.

  Dus alles zou nu MET PASEN AL OPGELOST KUNNEN ZIJN.

  NIET ZO INTELLIGENT DUS, JE ECONOMIE kapot maken over een Hype

  Ook met Pasen blijf je dus thuis,zei
  Rutte opnieuw in het Duits en Frans.
  En waarom moet dat ook in frans en Duits?

  een zaak zijn van de lange adem.” ?????
  Tegen wie heeft hij het eigenlijk?

  Bekijk ook de video van Jensen en KGB methode om een land over te nemen in 4 fases.

  NOS Teletekst 114
  
  Rutte trots:houd vol en blijf thuis

  
   Premier Rutte zegt dat hij trots is
  op de manier waarop Nederlanders zich
  afgelopen weekend hebben gehouden aan
  de coronaregels.Hij benadrukt dat het
  belangrijk is dit vol te houden en zo
  veel mogelijk thuis te blijven.

  Rutte waarschuwde voor het risico dat
  mensen,nu de besmettingscijfers lijken
  te dalen,de teugels laten vieren:”Een
  grotere fout kunnen we niet maken.”
  Ook met Pasen blijf je dus thuis,zei
  Rutte opnieuw in het Duits en Frans.

  We zoeken naar “een intelligente weg
  terug uit deze intelligente lockdown”,
  vervolgde hij.”Terug naar normaal zal
  een zaak zijn van de lange adem.”

  

   
 36. yvonne

  april 7, 2020 at 9:52 pm

  HOE NEEM JE EEN LAND OVER? – DE JENSEN SHOW #139

  Gepubliceerd op 7 apr. 2020

  Lord Jonathan Sumption -één van de hoogste Britse rechters- heeft dezelfde zorgen als Jensen over de Coronacrisis.

   
 37. yvonne

  april 7, 2020 at 10:01 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07/he-kwam-er-geen-geld-van-merkel-turkije-wil-migranten-met-schepen-naar-griekenland-smokkelen/#more-235614

  Volgens berichten heeft de Griekse marine in de afgelopen dagen ongeveer zes Turkse vrachtschepen gezien, die zich erop voorbereiden om illegale migranten naar de Griekse eilanden te smokkelen.

  EN DIT GAAT GEWOON DOORRRRRRR

  De rekening hoeven zij niet te betalen?
  Wat voor een nut heeft dat dan?

  NOS Teletekst 105
  
  Inzittenden van te volle bus beboet

  
   In Blerick (Limburg) heeft de politie
  een bus van de weg gehaald omdat er te
  veel mensen in zaten.Volgens de politie
  konden de inzittenden geen 1,5 meter
  afstand houden.Iedereen,inclusief de
  chauffeur,kreeg een boete van 399 euro.

  In de bus zaten arbeidsmigranten in
  dienst van een uitzendbureau.Ze hadden
  met twee bussen zullen reizen,maar de
  tweede bus was gestrand achter een
  stilstaande vrachtwagen.De eigenaar van
  het uitzendbureau betaalt alle boetes.

  In totaal heeft de politie tot nu toe
  1400 mensen bekeurd voor overtreding
  van de coronamaatregelen.Daar komen de
  gemeentelijke boetes nog bovenop.

  APPS TEGEN EEN VIRUS?
  Nee dit is een ordinaire nieuwe manier om nog meer controle uit te oefenen op je volk.
  In Aziatische landen word deze technieken inderdaad gebruikt? china…waar ook gezichtcontroles zijn?

  EEN VIRUS kan je niet stoppen, met robots, cashloos, verbod roken of alcohol, STIEKEM DE STIKTOFWET erdoor gehaald van voor de onderhandelingen boeren?
  Belastingverhogingen, alles online? En iedereen OPSLUITEN in hun huizen.
  En belachelijke boetes, omdat je niet meer vrij op straat mag lopen.

  NOS Teletekst 115
  
  Kabinet komt met apps tegen corona

  
   Het kabinet wil fors inzetten op twee
  apps om het coronavirus in te dammen.
  Ze moeten de GGD’s gaan helpen bij het
  bron- en contactonderzoek van positief
  geteste patiënten,zei minister De Jonge
  op de persconferentie met Rutte.Daarbij
  moet de privacy wel zijn gewaarborgd.

  De ene app zou een seintje moeten geven
  aan iedereen die contact heeft gehad
  met iemand die positief is getest.Een
  tweede app is bedoeld om symptomen in
  de gaten te houden.Zulke apps bestaan
  al en worden volop getest,zei De Jonge.

  In Aziatische landen wordt corona ook
  met apps bestreden,maar die schenden
  naar Nederlandse normen de privacy.

   
  • yvonne

   april 7, 2020 at 10:36 pm

   @vvonne

   https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07/naar-europa-smokkelen-ondanks-corona-crisis-alan-kurdi-pikt-150-migranten-op-in-de-middellandse-zee/

   Nauwelijks is de migrantenkotter “Alan Kurdi” op zoektocht in de Middellandse Zee, of de mensensmokkelaars zorgen voor aanvoer en sturen boten voor de nagestreefde “zeenood redding”. Tijdens twee “reddingsacties” werden 150 “schipbreukelingen” opgepikt, zoals de NGO “Sea-Eye”op twitter bericht. In de ene notendop zaten 68 personen, overwegend afkomstig uit Bangladesh, in de andere notendop zaten er 82. Van hen is geen informatie bekend over de herkomst, alleen de mededeling dat zich onder hen een zwangere vrouw bevond.

   politikstube

   Na het planmatige inchecken van de passagiers is het nu de vraag: waar naartoe met de verzorgingszoekers? Dat de ontscheping van de passagiers niet eenvoudig wordt in de corona-crisis, weten ook de helpers van de mensensmokkelaars en daarom appelleren ze rechtstreeks aan het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken en minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, opdat de “beschermingzoekers” overgebracht worden en de belastingbetalers op kosten kunnen jagen.

   De veer- respectievelijk afhaaldienst in de Middellandse Zee gaat monter door, hoewel Europa wegens de corona-epidemie verzwakt is, de economie instort en er een stijgende werkloosheid is te verwachten.

   Reacties

   De Ministeries van Italië en Malta hebben
   Duitsland schriftelijk laten weten geen enkele ontscheping in hun havens toe-te-staan.
   Als excuus wordt de publieke gezondheidstoestand [ corona ! ],opgegeven
   Nu denken de “scheepsredders”!, dat Duitsaland hen wel op wil nemen.
   “Wij varen tenslotte onder Duitse Vlag”, aldus de organisatie.
   ( ieder menselijk leven is kostbaar………..)
   Tenslotte heeft Duitsland in de afgelopen dagen 200.000 Duitsers uit de verschillenden landen in buitenland weer naar huis gehaald.
   DUS……moet het voor hen geen probleem zijn er nog eens 150 bij te nemen

   Dr. Heinz. Ik ben het helemaal met je eens. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Wij hebben geen andere keuze. De NGO’s die aan zulke acties deelnemen, moeten erkend worden als criminele organisaties.

   Huizen zijn hier amper te krijgen althans sociale huurwoningen, straks is er geen geld meer voor uitkeringen en/of AOW
   De premies voor de zorg zullen ook weer enorm stijgen a.s jaar door die rot ziekte
   We zijn zo n gaaf land !? Elke avond dat gezeur over te kort aan IC bedden miljarden worden weggegeven maar zorgen voor de eigen bevolking schijnt moeilijk te zijn wij kunnen barsten en waar blijven de gratis mondkapjes? In Oostenrijk gaat het redelijk nu daar iedereen ermee loopt

    
 38. yvonne

  april 7, 2020 at 10:23 pm

  https://tpo.nl/2020/04/07/eu-trekt-15-miljard-euro-uit-voor-stijd-tegen-coronavirus-in-afrika/

  Ursula von der Leyen wil dat de Europese Unie het voortouw neemt

  De Europese Unie komt met een pakket van 15 miljard euro om wereldwijd het coronavirus te bestrijden. Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, sprak in een videoboodschap over hulp aan partnerlanden in vooral Afrika. “Zij hebben onze hulp nodig om de verspreiding van het virus te vertragen.”

  Lees ook – Inwoners miljoenenstad Abidjan in Ivoorkust vallen coronacentrum aan

  Het steunpakket is onder meer bedoeld voor directe hulp aan de zorgsector in kwetsbare landen. In combinatie met steun van de lidstaten moet het er ook voor zorgen dat mensen aan het werk kunnen blijven, want “Afrika kan binnen een paar weken dezelfde problemen krijgen die wij nu hebben”. Von der Leyen gaf geen details over de financiering van het pakket.

  “We zullen deze strijd alleen winnen met een gecoördineerd mondiaal antwoord”, aldus Von der Leyen, die daarin het voortouw wil nemen. Het is volgens haar ook in het belang van Europa dat de strijd wereldwijd succesvol verloopt. “We kunnen het virus verslaan door ons te verenigen en samen te werken.”

  Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) maakte vorige week al bekend 100 miljoen euro vrij te maken om de coronacrisis in arme landen te bestrijden. Ze sprak toen de hoop uit dat de EU met een noodpakket voor deze landen zou komen. De Nederlandse bijdrage gaat naar sociaaleconomische hulp, voor onder meer de gezondheidszorg, maar ook naar humanitaire hulp en preventie.

  TE ZOT VOOR WOORDEN

  Die Kaag brengt constant miljoenen naar Afrika.
  Minister Kaag: ‘Nu optreden om stille ramp in Afrika te …
  volkskrant.nl › nieuws-achtergrond › minister-kaag-nu-optreden-o…
  5 dagen geleden – Minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag maakt per direct 100 miljoen euro vrij om de verspreiding van het coronavirus in Afrika

  januari 2018,
  Vrouwenprojecten die Trump de nek om wilde draaien grotendeels gered door She Decides-beweging Ploumen
  De door president Trump gekorte vrouwenprojecten in ontwikkelingslanden zijn dit jaar grotendeels gered. Zo’n zestig landen en duizenden particulieren haalden 400 van de benodigde 500 miljoen euro bijeen voor de She Decides-beweging, een initiatief van voormalig PvdA-minister Lilianne Ploumen dat de Trump-maatregel ongedaan moet maken. Komend jaar is wederom een soortgelijk bedrag nodig.
  DIT GING OM DE ABORTUSKLINIEKEN WAAR PLOUMEN METEEN VOORRRR WAS.

  16 mei 2019
  Knettergekke minister Kaag (D66, natuurlijk) verkwanselt €500 miljoen
  aan “internationale klimaatfinanciering”
  Nederland is weer eens de gekke Henkie van de wereld, en de portemonnee van de geldverkwisters. Onder het mom van klimaatverandering heeft ons land dankzij de spilzoeke minister Kaag zomaar een half miljard euro overgemaakt. Zonder dus precies te weten waar dat geld aan wordt uitgegeven.
  Eén ding lijkt zo goed als zeker: in Afrika zijn een paar corrupte regeringsleiders of hoge ambtenaren bezig flink feest te vieren.

  24 jan. 2018 – In totaal gaat het om een bedrag van 29 miljoen euro in 2017 en 2018. Minister Kaag (Buitenlandse Handel en … stopgezet als hulporganisaties veilige abortus bespreekbaar maken of aanbieden. … Die is actief in 15 West-Afrikaanse landen waar anticonceptie slechts in beperkte mate beschikbaar is.

  10-02-2018
  Machiavelliprijs voor Liliane Ploumen, heldin (heldin?, moordenaar zul je bedoelen) van de vrouwenbeweging
  “Eigenlijk is het dankzij Trump dat er een internationale beweging is ontstaan die zich inzet voor het zelfbeschikkingsrecht voor vrouwen.” constateert kunstenares Airco Caravan fijntjes. Het is misschien de Amerikaanse president die de hulp aan International Planned Parenthood Federation (IPPF) stopzet, maar het is politica Liliane Ploumen die in recordtijd het gat dat hierdoor valt weet te dichten. Het levert haar de Machiavelli-prijs op.

  25 sep. 2019
  Kaag bij VN: ‘Vrouwenrechten zijn als de kanarie in de …
  .nporadio1.nl › buitenland › 18856-kaag-bij-vn-vrouwenrechten…
  25 sep. 2019 – Samen met 58 landen heeft minister Kaag voor Buitenlandse Handel …
  landen om het recht op seksuele voorlichting of abortus te beperken.

  26 feb. 2017
  Nederlandse abortusboot verlaat Guatemala – NRC
  2017/02/26 › nederlandse-abortusboot-verlaat…
  26 feb. 2017 – Het schip werd sinds woensdag vastgehouden in een Guatemalteekse haven. De Nederlandse abortusboot van Women on Waves die sinds .

  EN DAN HEBBEN WE MALI nog, dat is in handen van Frankrijk, en Nederland voert daar missies uit?????? Natuurlijk onder het mom van bescherming?

  HOE LANG WORDEN ER AL MILJOENEN NAAR AFRIKA GEBRACHT?
  Al ruim 60 jaar lang doen e dit, en zielige verhaaltjes, ophalen centjes? Wel voor een waterput die schijnbaar nooit komt.

  Dan ineens weer een sprinkhaan plaagje, of watersnood, geen voedsel, EBOLA, AIDS ?

  Terreuraanslagen? Hotels?

  En de oproep om er een paar miljoen naar nederland te halen..en maar door blijven gaan met al deze leugens.

   
  • yvonne

   april 7, 2020 at 10:38 pm

   @Yvonne

   EU doet smijten met miljoenen
   https://www.anonymousnews.ru/2020/04/06/umsiedlung-jugendliche-lesbos-brd/
   Vertaling

   Hervestiging gaat door: EU haalt 1.600 “jongeren” uit Griekse kampen

   In de paasweek begint de herplaatsing van 1.600 “niet-begeleide minderjarige” migranten van het Griekse eiland Lesbos naar acht EU-landen. Het begint met Luxemburg – het neemt elf ‘kinderen’ op. Ondertussen vroeg EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, Ylva Johansson, de EU-landen om hun welkomstcultuur te verbeteren en asielaanvragen mogelijk te maken. In Griekenland is dit nu weer mogelijk na een pauze van een maand.

   Er zijn altijd nieuwe varianten in de acht landen die willen accepteren: naast Duitsland en Luxemburg worden ook Frankrijk, Ierland, Portugal, Kroatië en Finland – maar ook Litouwen – genoemd. In totaal werden 2000 jonge migranten met Griekenland “geïdentificeerd” voor hervestiging, zei EU-hoofd Ursula von der Leyen. De ouders komen later

   350 miljoen euro extra gevraagd
   Er is nog 350 miljoen euro extra nodig. Een groot deel hiervan zal later dit jaar worden gebruikt voor de bouw van vijf nieuwe registratiecentra op de Griekse eilanden (de eilandbewoners daarentegen zijn al de straat opgegaan). Het programma voor de vrijwillige terugkeer van migranten naar hun thuisland, inclusief integratiebijstand, kost 10 miljoen euro (2.000 euro per persoon voor een groep van 5.000).

   Lees de rest

    
 39. yvonne

  april 7, 2020 at 10:29 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07/grote-levering-van-corona-beschermingsartikelen-naar-palestina/

  Een echte daad van verstenliefde: terwijl in Duitsland huisartsen, verplegend personeel en ziekenhuizen bijna al om beschermende maskers, steriele pakken en desinfecteermiddelen moeten bedelen, stuurt het ministerie van Buitenlandse Zaken in de persoon van minister Heiko Maas (SPD) een gulle levering naar de ergste Israël-haters, naar “Palestina”.

  Nadat op zijn aanwijzing al in februari 14 ton aan in Duitsland dringend benodigde hulpgoederen naar China werden gestuurd, let wel. De door de staat gecontroleerde massamedia houden zich betreffende de berichtgeving in dit geval nog heel erg in. Alleen de tweet van het ministerie is tot nu toe naar buiten gekomen.

  Paar reacties

  En coronamiljarden naar Polen en Hongarije. Alles om die landen binnen het schip van de Titanic te houden. De eurobond kan dan wel voor Italie/Spanje en Portugal gelden. Nederland heeft toch geld zat is de gedachte. Kassa en hoppa.Zodat alles en iedereen in de greep blijft van de zachte dictatuur van de EU Mijn hemel wat hebben voorgaande kabinetten en 3 kabinetten Rutte er een zooi van gemaakt met het overhevelen van zoveel soevereiniteit naar de EU

  Is dit een daad van…..’naastenliefde’?
  Waar is de naastenliefde voor het eigen volk? Voor de armen en daklozen, de ouderen, de gehandicapten?
  Waar is de zorg voor al die verplegenden, die maar moeten zien waar ze voldoende beschermende hulpmiddelen vandaan halen? Moeten zij hierom soms bedelen?
  Diep triest!

  Alles duidelijk.
  Heiko Maas SPD.
  Meer hoeft er niet gezegd of geschreven te worden

   
 40. yvonne

  april 7, 2020 at 10:41 pm

  https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07/bill-gates-corona-vaccinatie-en-new-world-order/

  Zit er een internationale, corporatieve samenzwering achter het corona-virus, een doelbewust plan om op wereldwijde schaal ziekte te creëren? Met zijn Bill en Melinda Gates Foundation financiert Bill Gates (foto) nu de bouw van zeven fabrieken om de meest veelbelovende vaccins tegen het corona-virus te produceren. Bij het World Economic Forum in Zwitserland in 2019 verklaarde Bill Gates dat zijn “investering in het wereldwijde vaccinatiebeleid” zijn beste investering ooit was. 10 miljard dollar leverde 200 miljard dollar “economisch voordeel” op… Volgens de Duitse longarts Wolfgang Wodarg zou er een kankerrisico voor gevaccineerde personen kunnen zijn. ‘Dat wordt echter pas jaren na de voorgenomen massale inentingen duidelijk’… Vaccins zijn gif-cocktails, die de kwaliteit van leven drastisch reduceren en de levensduur aanzienlijk verkorten. FEIT: farmacieconcerns hebben belang bij ziekte, niet bij gezondheid. Zo simpel en hard is hun gedachtegoed…

  Lees verder

   
 41. yvonne

  april 7, 2020 at 11:12 pm

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/praying-easter-miracle-remember-miracles-happen/

  There are signs that this Easter week the coronavirus may have reached a peak and it may not be as severe as was predicted.

  This is our Easter miracle. Miracles do happen.

  DE CIJFERS KLOPPEN GEWOION NIET. DE PERSONEN DIE STEEDS RIEPEN OOOO ZOVEEL GAAN ER DOOD BINNEN HUM PAAR WEKEN, EN ER IS NIKS TE ZIEN.

   
 42. yvonne

  april 7, 2020 at 11:17 pm

  ZE HEBBEN DE AANTALLEN NIET KUNNEN HALEN, DUS DAN DOEN ZE DIT?

  Het aantal inwoners dat positief getest is op het coronavirus wordt door de GGD Gooi en Vechtstreek niet meer dagelijks via het liveblog bekend gemaakt.
  Door het veranderde testbeleid is de dagelijkse update van deze cijfers geen complete weergave meer, legt de GGD uit op de website. ’Het aantal besmettingen in Nederland wordt per gemeente door het RIVM gecommuniceerd.

  GGD Zeeland stopt met dagelijks corona- update – GGD Zeeland
  ggdzeeland.nl › Over GGD Zeeland › Actueel nieuws › Algemeen
  4 dagen geleden – GGD Zeeland communiceert vanaf 4 april 2020 niet meer dagelijks … het aantal opgenomen patiënten in het ziekenhuis per 100.000 inwoners.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/huge-covid-tracking-website-deletes-information-hospitalizations-icu-patients-tgp-reports-numbers-fall-bogus-model-predictions/

  HUGE! Covid Tracking Website DELETES Information on Hospitalizations, ICU Patients After TGP Reports Numbers Fall Well Below Model Predictions

  The government models used to predict the extent of the coronavirus pandemic are off by huge margins in the latest coronavirus tracking numbers.

  Lees de rest De nummers komen niet eens in de buurt

   
 43. Madeloes

  april 8, 2020 at 4:04 pm

  Amazing Polly
  BOOMS in here. Major new find in Birx’s family. Details on the background of Maeve Kennedy McKean. MORE blatantly FAKE news caught using footage from medical Simulations and MUCH more. Jam Packed so grab a pencil!

  https://bluedragonjournal.com/category/cosmic-history/globalist-agenda/

   
 44. yvonne

  april 8, 2020 at 4:28 pm

  DIT NIEUWS IS ZEKER ONBEKEND BIJ DE NOS
  Tedros, en zijn vriendjes/ Duitsland doet er ook aan mee.

  Defund de WHO en de VN!
  Tedros is een Ethiopische terrorist en was de tweede in bevel. Hij liet Cholera ook willens en wetens door Ethiopië vegen en velen verwoestten!

  http://redstatewatcher.com/aggregate.asp?id=164282

  BREAKING: Huis Republikein eist Congres Defund WHO tot Chief ontslag neemt
  De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de WHO. De meest recente factuur van de WHO aan de Verenigde Staten, een van de vele landen die de organisatie financieren, was voor bijna $ 116 miljoen per jaar. De Verenigde Staten geven ook vrijwillig tussen ongeveer $ 100 miljoen en $ 400 miljoen meer per jaar aan de WHO voor specifieke projecten – bijdragen die in 2017 meer dan $ 400 miljoen bedroegen, het meest recente jaar waarvoor cijfers beschikbaar zijn

  De maatregel, die mede wordt gesponsord door meer dan 20 Republikeinen, roept ook op tot een uitgebreid onderzoek naar de vermeende rol van de WHO bij het helpen van de Chinese Communistische Partij om haar behandeling van de dodelijke coronavirusstam die afkomstig is uit Wuhan, China, te verdoezelen.

  ‘De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de WHO. Het is niet juist dat de zuurverdiende belastingdollars van Amerikanen worden gebruikt om de leugens van China te verspreiden en informatie te verbergen die levens had kunnen redden

  ‘De W.H.O. echt verknald ‘, schreef de president op Twitter. “Om de een of andere reden wordt het grotendeels gefinancierd door de Verenigde Staten, maar toch erg centraal in China. We zullen er goed naar kijken. Gelukkig verwierp ik hun advies om onze grenzen vroeg open te houden voor China. Waarom hebben ze ons zo’n foutieve aanbeveling gegeven? ‘

  We mogen nooit meer een product uit China kopen, ‘voegde hij eraan toe. ‘Als je een product uit China koopt, moet je zeggen, dat is de groep mensen – oké – die ons volledig heeft voorgelogen en ons heeft gedwongen onze economie te sluiten en Amerikaanse burgers en Italianen en Spanjaarden heeft vermoord, bovenop het stelen van al onze banen eerder

  Paar reacties

  Deze marxistische Ethiopiër moet gaan !!!
  Wat de WHO betreft, ofwel wordt het pro-Chinese element gezuiverd ofwel stoppen we met deze organisatie.

  Laat het helemaal. Laat het crashen. De WHO wordt gefinancierd door Soros en zijn enge vrienden van de overtuiging van GlobalTurdist.

  Deze man moet gaan – net als de WHO en de VN.
  Schop ze uit Amerika en stuur ze naar Addis Ababa, waar Tedros Adhanom Ghebreyesus vandaan komt !!!

  Merk op dat Dr. Granular Birx en Fauci Tedros en de WHO prijzen. Defund ze samen met de Wereldgezondheidsorganisatie.
  TRUMP 2020!

   
 45. yvonne

  april 8, 2020 at 4:47 pm

  EN DE ONDERZOEKEN ZIJN GESTART
  Nou word er uitgezocht wat de echte redenen zijn van deze onzalige WHO
  Die trouwens al vaker naar buiten komt, met oproepen on migranten in grote getale binnen te laten, dat er wel 500 miljoen gevlucht zijn, dat er hongersnood is in Afrika?
  VN doet precies hetzelfde.
  En vergeet ook niet dat dit dezelfde lui zijn met hun Global warming shit.

  Het onderuit halen van de westerse wereld.

  de echte agenda dus ONTMASKERD.

  https://www.breitbart.com/clips/2020/04/06/rick-scott-senate-homeland-committee-will-investigate-w-h-o-we-should-defund-them-boycott-china/

  Op maandag’s uitzending van de Fox News Channel’s “Tucker Carlson Tonight”, verklaarde senator Rick Scott (R-FL) dat Ron Johnson (R-WI), voorzitter van de Homeland Security Committee van de Senaat, ermee heeft ingestemd de Wereldgezondheidsorganisatie te onderzoeken, en riep op tot de organisatie te worden terugbetaald en riep op tot een economische boycot van China.

  Scott zei: ‘Ten eerste werken ze [W.H.O.] gewoon voor China, het communistische China. … Als ze hun werk hadden gedaan, zou iedereen zich beter hebben voorbereid, zouden we deze economie niet hebben stilgelegd en zouden we niet al deze mensen over de hele wereld hebben gedood. Dus ik wil een onderzoek. Ik zit bij Homeland Security. Ik heb met de voorzitter, Ron Johnson, gesproken. Hij heeft ermee ingestemd. We gaan onderzoeken waarom ze deden wat ze deden, wat hun doel was en waarom geven we hen, als Amerikaanse belastingbetalers, een deel van onze dollars? ”

  PAAR REACTIES

  De VN en de WHO haten Amerika !!!
  Defund en Deport beide !!!
  JE KAN HIER METEEN DE EU BIJ ZETTEN

  Ik heb de WHO 13 jaar moeten volgen als onderdeel van mijn monitoring van de vee-industrie. Een schaamteloos stel propagandistische, parasitaire elitairen. Te veel Euro-aristocratiebloed, heel weinig hersenen

  Ja, en wat dacht je van een Republikeins onderzoek met wat tanden. Zo ziek van moerashond- en ponyshows terwijl criminele democraten het land plunderen. Iedereen kan zien dat W.H.O. corrupt

  de diepe staat maakte China zoals we het kennen mogelijk, ze zouden verantwoordelijk moeten worden gemaakt voor de benarde toestand waarin Amerika verkeert. Steve Bannon had een paar keuzewoorden voor Kissinger, die wordt gecrediteerd voor het veranderen van de relatie tussen China en het westen

  Dit is het einde van deze globalistische organisaties zoals de WHO en de VN, samen met hun drijvende kracht, het communisme.

  Daar ben ik het mee eens. De WHO moet worden onderzocht, samen met ACLU, George S., de DNC, reguliere media en het congres. Er zijn veel mensen en instanties die miljoenen van dit virus verdienen.

  Voeg Bill Gates toe aan de lijst.

   
 46. yvonne

  april 8, 2020 at 4:57 pm

  IK VERMOED ZOMAAR DAT DIT OOK IN NEDERLAND SPEELT? CHINEZEN, Turkije?
  Al die dubbelle paspoorten figuren uit een ander land in een Nederlandse politiek?

  Dit gebeurt ook in Amerika. en deze lui, zitten er niet voor Amerika of de eigen burgers, zelfde in Nederland.
  WAAROM MOET ER HIER EEN TURKEN GROEP ZIJN?
  We leven hier niet in Turkije , maar in Nederland, deze groepen vergelijken elke ronde met? Maar in Turkije, maar in Afrika? Ze zitten daar regels en wetten erdoor te duwen die NIET NEDERLANDS ZIJN

  DAAR MOETEN WIJ HEEL SNEL VANAF

  https://www.breitbart.com/tech/2020/04/07/report-universities-accepted-10-billion-from-foreign-governments-failing-to-report-1-billion/

  Uit een nieuw onderzoek naar de financiën van hogescholen en universiteiten bleek dat Amerikaanse instellingen tussen 2013 en 2018 ongeveer $ 10 miljard van buitenlandse regeringen accepteerden. In die tijd ruilden China, Saoedi-Arabië en Qatar fondsen in ruil voor invloed op het discours over buitenlandse zaken op de campus.

  Volgens een onderzoek van The Clarion Project hebben Amerikaanse hogescholen en universiteiten miljarden dollars aan donaties van buitenlandse regeringen geaccepteerd, met bijna $ 1 miljard over. Uit het rapport bleek dat het Amerikaanse ministerie de relaties tussen Amerikaanse universiteiten en het buitenland onderzoekt. Qatar, China, Rusland en Saoedi-Arabië behoren tot de landen die zijn gebonden aan verdachte donaties aan Amerikaanse instellingen. Het rapport beweert dat Amerikaanse universiteiten en hogescholen in het hele land bijna $ 1 miljard aan financiering van buitenlandse regeringen niet hebben gemeld.

  Lees de rest

   
 47. yvonne

  april 8, 2020 at 5:13 pm

  Dat ontplofte in de gezichten van de media …
  NOG EEN KEER.

  CDC het zusje van RIVM, moet BUIGEN, het is totaal mislukt, met hun vriendjes van de UN, WHO

  https://www.breitbart.com/health/2020/04/07/cdc-director-coronavirus-death-toll-will-be-much-much-much-lower-than-projected/

  CDC Director: Coronavirus Death Toll zal ‘veel, veel, veel lager’ zijn dan verwacht

  Dr. Robert Redfield, de directeur van de Centers for Disease Control (CDC), die maandag op AM 1030 KVOI Radio verscheen, voorspelde dat het dodental van het Chinese coronavirus “veel, veel, veel lager” zal zijn dan de modellen naar verwachting aan Amerikanen na aanbevelingen voor sociale afstand

  Paar reacties

  En de CDC klinkt heel erg triest.
  De CDC haalde de honderden miljarden dollars niet in nieuwe begrotingen en vernietigde tegelijkertijd decennialang de Amerikaanse economie volledig.
  De CDC moet worden ontbonden

  Ik noem dit bullsjht sinds de eerste dag.
  Nooit gedacht dat ik de dag zou meemaken waarop de vijanden van Amerika die onder ons leven, opzettelijk een robuuste economie zouden kunnen laten crashen en ermee weg zouden kunnen komen

  Ha. CDC-directeur zegt: ‘Verschillende mensen kijken er op verschillende manieren naar in termen van transparantie. Dat is toch een grapje? .
  Ja. Dems zijn hoopvol dat ze Trump kunnen vernietigen, dus dring aan op voorspellingen in het ergste geval. Altijd. Verdomme de republiek, verdomme de economie – orangemanbad en zo.
  KAG 2020 voor waarheid en rechtvaardigheid

  We wisten allemaal dat dit om één reden en slechts één reden buiten proportie was.
  Troef
  De rest van ons is bijkomende schade.
  Trump Senate House

   
 48. yvonne

  april 8, 2020 at 5:28 pm

  EN DIT ONZALIGE BEELD IS OVERAL BEZIG.

  MAAR WAAR WAS DE POLITIE, ALS HET GING OM VERKRACHTINGEN, TERRORISTISCHE AANSLAGEN, DIE ZE WEGPOETSTE, BUITENLANDERS DIE NIET IN HET LAND HOREN, EN EISEN STELLEN.
  En in Nederland hetzelfde beeld, met de onzinnige boetes, en abnormaal hoog, voor een feestje?

  https://www.breitbart.com/health/2020/04/07/italian-police-raid-bishops-palm-sunday-mass/

  Hij schreef een brief.

  Het is goed dat de kerken open blijven. Priesters zouden in de frontlinie moeten staan, ‘verklaarde de brief. ‘De gelovigen moeten moed en troost vinden door hun herders te zien. Ze moeten weten dat ze elk moment kunnen vluchten en hun toevlucht kunnen zoeken in hun kerken en parochies en ze open en gastvrij kunnen vinden. ‘

  ‘Denk aan alle zielen die zich doodsbang en verlaten voelen omdat wij predikanten de instructies van de burgerlijke autoriteiten volgen – wat juist is in deze omstandigheden om besmetting te voorkomen – terwijl we het risico lopen goddelijke instructies opzij te zetten – wat een zonde is. We denken zoals mannen denken en niet zoals God denkt ‘, zei hij.

  “We sluiten ons aan bij degenen die doodsbang zijn in plaats van bij de artsen, de verpleegsters, de vrijwilligers, de gezondheidswerkers en de moeders en vaders, die aan de frontlinie staan”, waarschuwde hij

  paar reacties

  Wauw, zo’n effectief politiekorps. En hoeveel invallen zijn er uitgevoerd tegen de mosle’em die kleine meisjes op industriële schaal aanvallen? Oh, dat klopt, nu herinner ik het me. Er waren er geen.

  Om Don McClean (auteur van de megahit “American Pie” uit 1971) te parafraseren:
  Ik zag Satan met vreugde lachen, de dag dat onze vrijheden … stierven

  Hoe zit het met de Italiaanse politie die kindermisbruikers opspoort.

   
 49. yvonne

  april 8, 2020 at 5:39 pm

  In artikel 6 van de Nederlandse grondwet wordt het recht op vrijheid van godsdienst aangeduid. Het artikel luidt: Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

  Recht op vrijheid van godsdienst (Nederland) – Wikipedia

  Zij biedt ook de ruimte te kiezen voor een godsdienstloze levenshouding. Het recht op godsdienstvrijheid is voornamelijk gericht op het beschermen van religies en geloofsovertuigingen tegen staatsinmenging. Het beschermt ook ongelovigen tegen staatsinmenging

  MAAR WAT GEBEURT ER NU?
  ONDER EEN LEUGEN VAN CORONA?

  Kerken zijn leeg, cafés gesloten: Nederland blijft thuis door …

  .volkskrant.nl › nieuws-achtergrond › kerken-zijn-leeg-cafes-geslot…
  15 mrt. 2020 – Kerken zijn leeg, cafés gesloten: Nederland blijft thuis door corona. Roermond. Het lijkt druk in de Designer Outlet, maar voor een zaterdag is het …
  Ook kerken sluiten deuren: ‘Coronacrisis laat zien hoe …
  .rtvnoord.nl › nieuws › Ook-kerken-sluiten-deuren-Coronacrisis-…

  4 mrt. 2020 – Veel Groningse kerken blijven tot en met 29 maart op zondag dicht. … volgen ze de maatregelen van het kabinet vanwege de coronacrisis.

  8 April zeeland
  Kerkgenootschappen werken samen in tv-programma ‘Geloof in Zeeland’
  Omroep Zeeland gaat samen met de Zeeuwse kerken op zoek naar verbinding. In het nieuwe programma ‘Geloof in Zeeland’ werken verschillende kerkgenootschappen samen aan een gemeenschappelijke uitzending op de zondagmorgen.

  IEDEREEN WORD GEDWONGEN OM NAAR DE TV TE KIJKEN, of online te sporten, te eten, de idioterie komt gewoon je neus uit.

   
 50. Madeloes

  april 8, 2020 at 5:51 pm

  wat is de samenhang tussen pepfar and covid 19?

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: