RSS

Video-overzicht Grand Jury proces, Reiner Fuellmich (NL)

grand jury courtHier tref je het complete overzicht aan van alle (tot nu toe) ondertitelde video’s die te maken hebben met het Grand Jury proces en met Dr. Reiner Fuellmich en zijn team. Vanzelfsprekend wordt dit overzicht steeds aangevuld met nieuwe video’s. Ik heb alle links voorzien van de onderwerpen die in elke afzonderlijke video worden besproken, zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden mocht je iets opnieuw willen bekijken of wanneer je iets hebt gemist.

De eerste link gaat naar het bijbehorende artikel met link naar de video, de tweede link (bij Klik ‘hier’) gaat rechtstreeks naar de betreffende video op Bitchute. Ik zou zeggen, informeer jezelf en wees onderdeel van de Grand Jury. 

 

 • Grand Jury Dag 1Opening statements. Aan het woord advocaat Ana Garner uit de VS met een statement over dit Grand Jury onderzoek, rechter Rui E. Castro die het proces officieel opent en Reiner Fuellmich die uitgebreid uitlegt wat er werkelijk speelt, wat ze hiermee beogen en met welke experts ze aan het werk zijn.  (32’06”)  Naar Bitchute, voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 2eerste samenvatting:  aan het woord Alex Thomson (voormalig lid Britse inlichtingendienst, bekend van UK Column), Brian Gerrish  (voormalig lid Britse inlichtingendienst, bekend van UK Column). Beiden geven zeer gedetailleerde informatie over de werkelijke macht (de gangsters), de geschiedenis, de enorme macht van City of London en de plannen die nu zichtbaar zijn geworden.  (31’01”) Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 2tweede samenvatting: schokkend videoverslag (met verborgen camera) van de ‘moord’ op ouderen in een verpleeghuis dmv. de vaccinaties, getuigenverslag van overmatig politie ingrijpen bij een kleine vreedzame demonstratie. Aan het woord Jim Bush, die vertelt over Operatie Dark Winter, operatie Lockstep van de Rockefeller Foundation, operatie Mockingbird (media) en over Event 201. 43’05”) Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 3eerste samenvatting:  over de PCR-test. Hoe werkt de test, is het betrouwbaar en hoe zit  het met de belangenverstrengeling? In deze eerste samenvatting hoor je Dr. Astrid Stuckelberger (WHO) en Professor Kämmerer. (39’45”) Naar Bitchute voor video, Klik hier.
 • Grand Jury Dag 3tweede samenvatting: Aan het woord Dr. Bryan Ardis, met een zeer aangrijpend verhaal over zijn onderzoek naar o.a. het middel Remdesivir, dat dodelijk is en onder andere nierfalen veroorzaakt en willens en wetens wordt ingezet, overal in de ziekenhuizen. Ook aan het woord begrafenisondernemer John O’Looney met een zeer verontrustend verhaal over zijn werk en zijn eigen huiveringwekkende ervaring in het ziekenhuis, wat hij bijna met de dood heeft moeten bekopen. (37’57”) Naar Bitchute voor video, klik hier
 • Grand Jury Dag 4eerste samenvatting: begint met een opmerkelijk statement van Bill Gates, verder zie je een getuigenverklaring van een slachtoffer op video over de ernstige gevolgen van het vaccin en aan het woord professor Alexandra Henrion-Caude uit Frankrijk over de schadelijkheid van de vaccins, gevolgd door een interessante discussie wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is. Is dit de arts die zich had moeten informeren? Vorm je eigen mening als jurylid als je dit hebt beluisterd. Interessant! (36’17”)  Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 4tweede samenvatting: aan het woord Deanne McLeod die de trial van Pfizer nader heeft onderzocht en een zeer emotioneel en gepassioneerd betoog van Professor Sucharit Bhakdi die een heldere uiteenzetting geeft van wat er in het lichaam gebeurt met deze mRNA-vaccins. Duidelijk en bizar verhaal en hij meent dan ook dat deze mensen opgesloten moeten worden. (38’08”) Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 4derde samenvatting: zeer heldere, interessante uitleg door Meredith Miller en Ariane Bilheran over de psychologische kant achter deze pandemie: de paniekzaaierij, de bewuste manipulatie, de ziekelijke propaganda, het bewust veroorzaken van tweedeling etc. en dit staat allemaal beschreven in een Yale-onderzoek dat wordt besproken. Over cognitieve dissonantie, Stockholm syndroom en alles waar iedereen op een of andere manier wel mee te maken heeft momenteel.  (41’59”) Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 5eerste samenvatting: In deze samenvatting vertelt econoom en financieel analist Patrick Wood over het plan van WEF en Klaus Schwab en de VN om het kapitalisme om zeep te helpen, hoe en waar dit is ontstaan en hoe wij aflopen op een technocratische samenleving waarin we volledig onder controle staan van een groepje machthebbers. ‘You will own nothing but you will be happy’ (Klaus Schwab). (46’24”) Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 5tweede samenvatting: Een vervolg op de eerste samenvatting van deze vijfde dag. Patrick Wood gaat nog dieper in op de hele situatie en waar we op afstormen, naar aanleiding van vragen die worden gesteld. Ook zie je een video met fragmenten over de verregaande ontwikkelingen om de mens te veranderen in een ‘robot’ , door hun gedachten te kunnen beheersen en beïnvloeden, ze middels apparatuur (die geïmplanteerd wordt) aan het internet te hangen en zodoende bij alles te kunnen monitoren. Ze vertellen het openlijk, dus wil je hierin meegaan? Naar Bitchute voor video, klik hier. 
 • Grand Jury Dag 5 derde samenvatting: Aan het woord investeringsbankier Leslie Manookian. Zij toont in navolging van Patrick Wood (samenvatting 1 en 2 van Dag 5) aan welk financieel spel er wordt gespeeld omdat de westerse landen volledig failliet zijn, inclusief de EU. Vandaar dat er een reset moet komen, want wat als de mensen erachter komen dat er geen pensioenen worden uitbetaald omdat het er niet is? Dus invoering van een basisinkomen (‘you will own nothing but you will be happy’) is hun enige redding. Ook wordt een korte video getoond met drie vaccinatie-slachtoffers. Naar Bitchute voor video, klik hier. 
 • Grand Jury Dag 6:eerste samenvatting: In deze eerste samenvatting wordt het duidelijk wat er werkelijk met sustainable development (duurzame ontwikkeling) en biodiversiteit wordt bedoeld. Het is een vorm van genetische manipulatie, modificatie en uiteindelijk transhumanisme. En hoe ver is de wetenschap hierin al heimelijk gevorderd? Dit wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd door Patrick Wood. Om het hele plaatje te krijgen na alle eerdere presentaties een ‘must see’.  Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 6:tweede samenvatting: Aan het woord is Ilana Rachel Daniel, gezondheidsadviseur uit Israël. Ze schetst de situatie rond de coronacrisis en wat dit heeft gedaan en doet met de Israëlische bevolking in het licht van de geschiedenis. Ze noemt het volk uit Israël ‘kanarie in de kolenmijn’ ten opzichte van de wereld en ze legt uit waarom. Naar Bitchute voor video, klik hier.
 • Grand Jury Dag 6:derde samenvatting:  Avital Livny uit Israël is erin geslaagd door haar doorzettingsvermogen om slachtoffers van vaccinatieschade voor de camera te krijgen en ze maakte een aangrijpende documentaire met getuigenissen. Ze vertelt over de situatie in Israël (in navolging van Ilana Rachel Daniel, zie vorige samenvatting) en wat daar speelt. Naar Bitchute voor de video, klik hier. 
 • Voor de documentaire waar ze over spreekt, die ik voor Avital Livny in het Nederlands heb ondertiteld, zie hier. 

Belangrijke gerelateerde video’s met ondertiteling: persconferentie en interviews met Dr. Reiner Fuellmich. Ook deze zullen telkens worden aangevuld:

schrijven

 • Geschreven samenvattingen van sommige andere presentaties door Siebrich vind je hier.  
 • Een geschreven overzicht/korte samenvatting in het Nederlands kun je hier vinden, met dank aan Thierry de Wijn.

 

Een Reactie op “Video-overzicht Grand Jury proces, Reiner Fuellmich (NL)

 1. gonnielamers

  december 30, 2022 at 11:52 am

  Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe berichten.
  Heel veel dank voor jouw werk.
  Gonnie 🌹

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: