RSS

Schokkend: Liegen in de ruimte!

Zit je stevig op je stoel? We gaan namelijk even de ruimte in; fasten your seatbelts maar weer eens een keer!

Ik schreef vorige week op dit blog dat ik ‘voelde’ dat ik voorzichtig over zaken moet gaan schrijven zoals onder andere exopolitiek, omdat ik meen te weten dat er een hoop informatie komt die voor de meeste mensen erg ver buiten ons voorstellingsvermogen ligt. Dat gezegd hebbende schieten we nu de ruimte al in, dus dat gevoel klopte wel. There we go!

Crew ChallengerHerinner je je de lancering van de Challenger nog van 28 januari 1986? Zoek anders maar even in Google, dan weet je het vast wel weer. Aan boord waren zeven astronauten: Francis Scobee, Michael Smith, Ronald McNair, Ellison Onizuka, Judith Resnik, Greg Jarvis en Christa McAuliffe. McAuliffe was een basisschoollerares en vloog als onderdeel van het Teacher in Space Project als eerste docente ooit mee de ruimte in. Hierdoor was er redelijk veel publiek op de lancering afgekomen. Na 73 seconden spatte het ding uit elkaar. challengerIedereen was in diepe rouw en we zullen het maar niet hebben over de ‘kinderen’ die les hebben gekregen van deze juf. Het was een drama en er werd heel veel over gesproken. De bemanning kreeg zelfs een staatsbegrafenis.

Raad eens wat: één grote leugen. De bemanning is springlevend en het zijn de telgen van elite families die het spel blijkbaar graag mee wilden spelen. We weten nu, gebaseerd op overtuigend bewijs dat deze Challenger’s acteurs niet zijn ingehuurd van de agencies die professionele crisis-acteurs leveren zoals bij de massa-shootings van Sandy Hook en de Boston Bombing. De fake astronauten die gepresenteerd werden als de crew van de Challenger zijn bewust uitgekozen uit de elite-families zoals je kunt zien aan hun posities in hun latere leven.

Hoe ziek, hoe morbide, ja, hoe gestoord! Zie hier de foto van toen met de recente foto’s ernaast van de omgekomen crew.

challenger_flight_crew

Motief: angst zaaien en afleiding, want vaak bij zo’n gebeurtenis die ons afleidt en voor de buis dwingt, wordt er iets heel smerigs geïmplementeerd. Recentelijk maakte we dat nog mee met de MH17; op dezelfde tijd werd de Gaza-strook bezet en niemand die het in de gaten had. Hoe zit zoiets in elkaar? Daar gaan we vast nog achter komen.

Ik word gek van de vragen, vragen, vragen! Wanneer, oh wanneer wordt de mensheid eindelijk echt wakker? Moet ik gaan staan schreeuwen op het Leidseplein, terwijl ik direct daarna waarschijnlijk met mijn auto zogenaamd per ongeluk in het water gereden ben? (‘Goh, ineens reed ze zomaar met een slakkengangetje de plomp in, de stakker’). En gaan de journalisten van de mainstream media zich nu toch eindelijk eens een keer kapot zitten schamen voor wat ze de mensheid aandoen, alleen maar ten faveure van hun eigen comfortabele door het ego bestuurde leven vol van schijnzekerheid? Je hebt toch verdorie verantwoordelijkheid als je bij de media werkt, zodat je verplicht bent onderzoek te doen, zeker wanneer er twijfels rijzen die helaas alsmaar genegeerd worden? Kan iemand mij vertellen wat er nog moet gebeuren? Moeten we echt in september op een massale aanslag gaan wachten van die criminele organisaties die de wereldregering willen gaan installeren? Hoe vaak moet ik er nog over schrijven om tegen dovemansoren te ‘praten’? Mensen, kom op nou alsjeblieft! Laten we ons verenigen en ons sterk maken.

De maanlanding uit 1969 waar bijna de hele wereld naar heeft zitten kijken en waar al veel over de authenticiteit ervan geschreven is de laatste tijd, is hoogstwaarschijnlijk net zo fake. Voor mij persoonlijk is dat al jaren bekend. Vladimir Markin uit Rusland is momenteel bezig met een onderzoek naar die maanlanding las ik op 17 juni jongstleden. In 2009 heeft de NASA zelf toegegeven dat de beelden waren gewist naast 200.000 andere tapes. Daar gaan we binnenkort dus nog van horen. Plus daarnaast nog het feit dat Edward Snowden tienduizenden documenten heeft meegenomen naar Rusland en die worden systematisch allemaal op het internet gedumpt, om op het juiste moment inzichtelijk te worden voor iedereen.

Het is helaas trouwens niet de eerste keer dat er onderzoeksgegevens of bewijzen verdwijnen, zoals het complete dossier van de Enron fraudezaak dat op de verdieping van de FBI te vinden was in gebouw WTC 7 dat op 11 september volledig uit zichzelf in zeven seconden is ingestort. Enron ging in 2000 over de kop en dat had een fraudezaak van enorme omvang opgeleverd vanwege de megazwendel. Alle dossiers waren in die 7 seconden volledig verpulverd. Daarnaast had Donald Rumsfeld één dag voor de aanslagen aangekondigd dat er 2,3 biljoen dollar verdwenen was, maar dat is eveneens allemaal niet meer na te trekken want ook die dossiers inclusief alle boekhouders, budget-analysten en de accountants zijn in rook opgegaan in het Pentagon de volgende dag. Het was aan het einde van het fiscale jaar en de belangrijke budget-gegevens waren daarmee voorgoed verdwenen.

Dat er naast een lijst van inmiddels in nog geen twee jaar tijd 78 jong overleden bankiers ook een opvallend aantal astronomen plotseling overlijden, zou natuurlijk puur toeval kunnen zijn, maar juist uit die groep zien we steeds meer klokkenluiders, zowel over buitenaards leven als over andere zaken van de SSP (Secret Space Program) waar ik laatst al over schreef. Kennelijk mag dit allemaal niet naar buiten, maar er is echt geen houden meer aan.

Ik schreef het al eerder, 2015; jaar van de waarheid. We zijn pas halverwege, dus massaal neusjes dicht en trek die stinkende beerputten dan maar open!

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen en het auteursrecht worden gerespecteerd.

 

 

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: