RSS

Vertaling in het Nederlands (brief Anonymous)

Hallo burgers van de wereld,

Wij zijn ‘Anonymous’. Wij brengen u deze boodschap in vrede en we hopen dat u deze gunstig zult ontvangen. We brengen dit juist op dit moment omdat we er zeker van zijn dat u weet dat er iets vreselijk mis is met de manier van leven op wereldwijde schaal.

Wereldwijde massa-arrestaties van zo’n 10.000 cabal-leden zijn zich bijna aan het voltrekken. Zeer binnenkort zult u getuige zijn van die wereldwijde massa-arrestaties van de vele misdadige leden van de ‘Cabal’.

Deze arrestaties zullen de laatste obstakels verwijderen, en zullen zorgen voor de implementatie van de nieuwe systemen van overvloed die klaar staan om  de mensheid per onmiddellijk te bevrijden van de huidige economische recessie en dit zal het einde betekenen van de ten onrechte opgelegde voorwaarden voor schuld en armoede.

Er zijn veel mannen en vrouwen toegewijd aan deze zaak, die in de afgelopen jaren ijverig in het geheim hebben toegewerkt naar dit moment, omdat ze de mensheid zo graag het nieuwe systeem van overvloed willen teruggeven; inclusief de herverdeling ten bate van de hele mensheid. Vrijheid moet worden teruggegeven aan de mensen.

Het gebruik van nieuwe technologieën en andere elementen die waren gekaapt en daarmee de mensheid onthouden werden, worden nu ingevoerd om bij deze overgang te helpen.

Het nieuws van deze massale arrestaties zal plotseling komen en dat kan hard aankomen en velen die niet zijn voorbereid met een goed begrip over het ‘waarom’, kunnen geschokt en verward raken wanneer ze getuige zijn van het in hechtenis nemen van zovelen.
Deze mannen en vrouwen echter, hebben gezorgd voor het voortbestaan van uw slavernij en hebben actief deelgenomen aan ernstige misdaden tegen het volk.

Bepaalde grote mediagroepen hebben afgesproken om deze gebeurtenissen actueel te verslaan en te onthullen. Deze arrestaties zullen live op de televisie worden uitgezonden en volledig gedeeld worden met u. Tenslotte is men het aan de mensen in de hele wereld verplicht dat men getuige is van deze acties die leiden tot de bevrijding van de controle die deze mensen op u hebben uitgeoefend en voor de exploitatie van de mensheid.

Deze manipulatie zal eindigen en de mensheid zal met een andere manier van leven kunnen beginnen.

Met dit in het achterhoofd, kunt u deze arrestaties zonder angst bekijken, en kunt u onderkennen wat dit zal betekenen voor de wereld.

Er zijn vele bronnen te vinden met dit soort informatie en er wordt verzocht om deze informatie ter beschikking te stellen aan allen (die er al of niet voor kunnen kiezen) om op zijn minst vertrouwd te worden met deze info. Alle inspanningen om deze informatie te verspreiden zijn waardevol en zullen helpen om eventuele angst te verdrijven en de impact van dit gebeuren te verminderen.

Ware vrijheid zal binnenkort aan u worden teruggegeven.

We are Anonymous! (Wij zijn Anoniem!)
We are Legion! (We zijn met velen!)
We stand for the people of the world! (Wij staan voor de mensen in de wereld!)
We are not going to forget what you have done. (We vergeten niet wat je hebt gedaan)
Your actions will not go unpunished. (Je acties zullen niet ongestraft blijven)
Expect us! (Verwacht ons!)

©Irma Schiffers (Vertaling)

 

5 Reacties op “Vertaling in het Nederlands (brief Anonymous)

  1. Pingback: DonQuijotte

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: