RSS

Vertaling transcript Video

Transcriptie video, vertaald in het NL

Gordon Duff: Te veel mensen zijn gestorven voor mensen die blijven praten in onduidelijke termen en gewoon niet de waarheid vertellen.

Het is tijd om simpel te vertellen wat we weten, of het nu geheime informatie betreft of niet. Ieder van jullie heeft de resultaten gezien van wat wij vertellen.

Wat wij u vertellen zal aansluiten bij hetgeen hier gebeurd is en welke feiten u naar buiten heeft kunnen brengen.

Onze hypothese is gebaseerd op degelijke informatie, degelijk onderzoek in de realiteit, daarbij gebruikmakend van signalen van human intelligence en van onze uitgebreide mogelijkheden.
We laten niets te raden over.We weten waar we over spreken hier.

Hun motivatie is voor het grootste deel economisch.

Ze zijn een criminele organisatie, maar ze zijn deel van een wereldwijde criminele organisatie.

En ze bevinden zich hier in ons territorium, ze stelen uw zaken, uw bedrijven en fabrieken, uw levens en uw mensen voor de verrijking van een specifieke groep van mensen die hiervoor verantwoordelijk gehouden dienen te worden.

Het zou bijna een probleem voor de politie kunnen zijn. Dit is misdaad.

Dit terrorisme waar u onder lijdt is een wereldwijde misdaad op een schaal zoals we deze nooit eerder hebben gezien. Er is nog nooit zoiets gebeurd als wat we hier zien.

Gordon Duff: Ik waardeer uw verklaringen en ik herken daarin de waarheid en eerlijkheid van wat u zei, maar ik geloof dat er een misverstand is op het gebied van kijk op hoe de Verenigde Staten werkt, politiek gezien.

En dat is een probleem, een enorm probleem in het Midden-Oosten en één van de dingen die ons hier hebben gebracht is dat het erg moeilijk te begrijpen is, dat er zoveel Israëlische controle is over de Amerikaanse politiek en ik zal proberen, zo kort en bondig mogelijk dit aan u uit te leggen.

In 2005 heeft het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten een besluit genomen over een zaak genaamd ‘Citizens United’.

De beslissing van het hooggerechtshof heeft onbeperkte zakelijke omkoping gelegaliseerd
Hiermee werd de controle over het Congres van de Verenigde Staten overgedragen aan mensenhandelaren, drugshandelaren en in het bijzonder aan de machtigste persoon van vandaag in de Verenigde Staten en dat is een gokbaas, genaamd Sheldon Adelson, een Israëlische burger die de VS woont en naar Macau is gevlucht.

Hij gaf meer dan één miljard dollar uit bij de laatste verkiezingen en kocht daarmee de controle over beide ‘Houses of Congress’.

En nu gaat Senator John McCain, de vader van Al Nusra, de vader van ISIS de leiding nemen binnen de militaire en buitenlandse politiek van de VS.

Amerikaanse generaals zoals General McInerny en General Paul Vallely, specialisten in de psychologische oorlogsvoering, hielpen bij de organisatie van Daish.

Ze zijn uw land hier in Syrië in en uitgereisd, telkens weer, zoals ook Senator John McCain en er waren ontmoetingen met al Qaeda – een organisatie die gecreëerd is door Amerika, Saudi Arabia en de Israëlische strijdkrachten en de veiligheidsdiensten.

Slechts een week geleden heeft de US minister van defensie Chuck Hagel, ontslag genomen.

Chuck Hagel was de man die de Verenigde Staten heeft tegengehouden om Syrië te bombarderen betreffende de gasaanvallen die een Valse Vlag-operatie waren, in de buurt van Aleppo.

Het was onze organisatie die de veiligheidsdiensten leverde om deze aanvallen te stoppen.

Het is ons doel, terwijl we allemaal hier zijn, om een communicatie-methode neer te zetten die Syrië zullen toestaan en andere naties uit de omgeving om te begrijpen dat Israél de VS onder controle heeft, en de controle van de VS door de georganiseerde misdaad, en hoe de overheid van de VS ondergeschikt is aan deze wereldwijde criminele organisatie.

Vertaling: Irma Schiffers

 

2 Reacties op “Vertaling transcript Video

 1. martijndegraaf1001

  december 30, 2014 at 5:51 pm

  Wat een machtsstrijd. Bedankt voor de vertaling.

  Like

   
 2. gert

  december 31, 2014 at 10:15 pm

  het lijkt wel alsof ik mezelf lees, veel accurater en beter verwoord maar precies “spot on”; Nu maar eens afwachten of er iets gebeurt…..

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: