RSS

Videoboodschap Ole Dammegård vertaald

Je kunt hier de video zien met Nederlandse ondertiteling, en daaronder ook de vertaalde tekst lezen:

Ik spreek nu tot de leden van de elite

Begrijp alstublieft, dat het spel over en uit is. U weet het wanneer u ’s nachts gaat slapen, dan weet u dat het over is. U heeft uw jaren gehad van zogenoemde macht, u heeft uw jaren gehad van absolute hebzucht, met uw luxe paleizen, alle luxe en de rest, U moet zien dat het over is, u moet dit nu stoppen. Hoe sneller u hiermee stopt, hoe beter het is. Ik voor mij persoonlijk geloof niet in geweld, ik geloof niet in wraak, ik geloof niet in haat, ik geloof in totale transparantie. De waarheid móet naar boven komen. De waarheid heelt, het móet naar boven komen. Ook al is het heel pijnlijk en angstwekkend om het allemaal naar buiten te laten komen.

Maar dat is de enige weg voorwaarts; compassie, vergeving, dat zijn de mooie dingen die de wereld kunnen herstellen. En uw tijd is over. Ik zeg niet dat u dood moet of zo, als het aan mij ligt, zeker niet! Maar hoe eerder u begrijpt dat uw spel over is, en hoe eerder u naar ons toe beweegt, hoe groter de kans dat wij u zullen omarmen. Hoe langer jullie daar blijven, hoe kouder ons welkom zal zijn, weet u. Het schip is zinkende. Je kunt nu mensen van de elite zien die het schip verlaten, zoals de paus zei: ik ben weg hier. En de koningin van Nederland zei: dit komt te dichtbij, ik ben weg. En iedereen zal spoedig van het schip springen. Dus alstublieft, wees iemand die het met enige waardigheid doet, zolang er nog iets over is, en kom naar buiten. Je kunt jezelf verlossen door zelf de waarheid te ontmaskeren. Heb eens de moed in plaats van jezelf te verstoppen als een pathetische lafaard.

Een zogeheten mooi pak, en een enorme lading macht. Dat is wat er aan de hand is, is op zo’n laag niveau, het is tijd om als een echte kerel op te staan voor alles wat u heeft gedaan. Pak het, sta op in waarheid en zeg: hier heb ik allemaal aan mee gedaan. Als je je ervoor schaamt, zeg het dan ook eerlijk! Of spreek vanuit je hart en je ziel en zeg: Ik schaam me diep en het spijt me echt heel erg wat ik heb gedaan. Hoe gemakkelijker er vergeving kan zijn. Het is over! Het spel is over.

Het is zo duidelijk, jullie zijn de enigen… (en ik zou het kunnen begrijpen dat je bang bent en slaapproblemen hebt, ik zou ook schijtbang zijn) omdat het natuurlijk is, wanneer je kijkt naar de geschiedenis, en zeker naar jullie aandeel in de geschiedenis, dat mensen als jullie opgehangen zouden worden of in stukken gehakt zouden worden en te dienen als voer voor een optocht. Maar dat is niet de weg voorwaarts, de weg voorwaarts is vergeving en compassie, en al die mooie dingen; dit is waarom dit allemaal gebeurt, voor ons om alles op te tillen, om als broeders en zusters te leven in deze mooie wereld.

Laten we elkaar omarmen, groots, naar deze mooie wereld die een paradijs moet zijn, dus stop hiermee! Het is genoeg geweest, we zijn er zo moe van! We hebben er genoeg van!. En het is zo smerig wat jullie hebben gedaan, het is zo ranzig dat jullie er zelfs niet meer trots op kunnen zijn. Jullie waren gewend om al die complotten met enige waardigheid uit te voeren, met een beetje budget en een beetje voorbereiding, maar ik bedoel, kom op nou, die massale slachtpartijen en al die dingen meer, met ‘acteurs’! Het is van een niveau dat zo ver beneden jullie ligt, het is gewoon pathetisch, Stop ermee! We vreten het niet langer meer Het is genoeg!

Laten we het samen doen, laten we een koud biertje drinken aan de andere kant van de lijn, maar eerst, waarheid…transparantie… en vergeving.

En dat is wat ik wilde zeggen!

©  Ole Dammegård

Vertaling: Irma Schiffers

 

8 Reacties op “Videoboodschap Ole Dammegård vertaald

 1. Tonnie

  januari 2, 2015 at 2:51 pm

  ja zo is het!!!!!!

  Like

   
 2. nestorcappaert

  januari 2, 2015 at 3:01 pm

  Wederkerige wensen voor jou en diegenen waar je om geeft, Irma. Bedankt voor deze vertaling van een medemens waar ik me totaal in kan vinden. Ik hou meer van deze tekst, want dat is positieve energie. Liever dan dat je je energie en nachtrust stopt in vertalingen van een machthebber. De ene machthebber inruilen voor een andere biedt geen oplossing. We kunnen het zelf door samen te werken, in plaats van elk op ons eentje te zitten dagdromen van betere tijden. Wijzen naar wat verkeerd loopt, veroorzaakt enkel angst. En angst aanjagen, is wat de tegenstander voedt. Het zal pas veranderen als voldoende mensen geen angst meer hebben en geloven in hun eigen kracht. Maar jammer genoeg zijn zovelen in hun jeugd beschadigd dat ze niet meer in zichzelf geloven en met hun trauma rugzak verder blijven lopen, in plaats van hem te ledigen. Zo, ik heb de stilte even doorbroken en ga nu terug mediteren in mijn eentje, zoals je aanbevolen hebt.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 2, 2015 at 6:14 pm

   Hoi Nestor, jij ook de allerbeste wensen en dat de stilte je mag brengen waar je komen wil! Vertalingen van een machthebber (die we niet moeten onderschatten) zijn helaas broodnodig als je ziet welke eenzijdige oorlogspropaganda er wordt geuit, zodat niemand weet heeft wat er aan de andere kant speelt. Mijn ervaring is dat het juist nu steeds meer mensen in hun eigen kracht zet, omdat men gaat zien dat aan alles twee kanten zitten en dat we jaar in jaar uit volledig belazerd worden. Als je niet weet wat er speelt kom je nooit in de eigen kracht en blijf je onder invloed van de (westerse) macht. Dat staat haaks op het vormen van een eigen mening en dus je eigen innerlijke kracht. We gaan afwachten wat het dit jaar gaat doen. Het zal, linksom of rechtsom, volledig moeten veranderen!

   Like

    
 3. alienfocus

  januari 2, 2015 at 4:13 pm

  Ik deel deze boodschap volledig.
  Het blijft echter wel goed om de wereldsituatie te blijven belichten, ook al zijn dat bijna altijd de negatieve zaken die daarbij worden uitgelicht. Velen zijn nog in diepe slaap en het is noodzakelijk om hen wakker te maken voor de feiten en verbanden die zij dag in dag uit voor hun ogen zien gebeuren, en waaraan de meesten geen touw kunnen vastknopen. Niet om de mensen angst aan te jagen, maar om onontkoombare waarheden te etaleren, die hen al eeuwen onthouden worden om hen verre te houden van die zaken die er werkelijk toe doen. Velen zijn het slachtoffer geworden van juist die negatieve energieën die door de eeuwen heen door deze elite bewust onder de mensen werd en wordt verspreid.

  De poppetjes, regeringsleiders etc. zijn slechts de zichtbare uitvoerende macht en hun handelen moet m.i. juist door de mensen die weten wat daar werkelijk achter zit, nauwkeurig worden gevolgd en in de openbaarheid worden gebracht voor een zo groot mogelijk publiek. Op de lange termijn heeft dat een sneeuwbaleffect op bewustwording van de massa’s, zelfs al lijkt dat op het moment geen of weinig resultaat te hebben. De huidige wereldsituatie is een gevolg van het doen en laten in het verleden van elites waar ook ter wereld, die alles wat de mensen toebehoort planmatig onder hun controle hebben gebracht. (Geld, wetenschap, mind control, religie, technologie etc.) in een matrix die zijn weerga niet kent en waarin de massa’s geen flauwe notie hebben van wat er zich werkelijk afspeelt achter de coulissen van het huidige wereldtoneel. Daarom zijn websites als deze een absolute noodzaak. Nederlands is nou niet direct een wereldtaal en velen zijn de Engelse taal niet machtig. Het vertalen van uitingen van machthebbers, is behalve zeer tijdrovend, dus ook broodnodig. De honger naar waarheid en feiten is groot en deze (positieve) site stilt deze honger mede. Laten we deze website dus onder de aandacht blijven brengen van al die lieve in slaap gesuste Hollanders, die daar nog geen notie van hebben. Bedankt Irma voor jouw aandeel hierin en ik wens je een productief en gezond 2015

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 2, 2015 at 6:09 pm

   Ja, je hebt daar (helaas) helemaal gelijk in. Het sneeuwbaleffect moet het gaan doen uiteindelijk. Jij ook een goed en succesvol 2015!

   Like

    
 4. nestorcappaert

  januari 2, 2015 at 9:53 pm

  Hoi Irma, ik ben het met je eens dat Putin momenteel de minst slechte machthebber is, maar het is en blijft een machthebber, zei het minder oorlogszuchtig dan de VS en EU. Ik heb ook van hem nog geen boodschap over herverdeling van de rijkdom gehoord, wat nochtans de oplossing is. Je kent mijn standpunt voor de snelste oplossing, maar daar geloven slechts weinigen in: een samenleving met een hart en zonder geld. Ieder recht op alle levensbehoeften. Desnoods via de omweg van een gegarandeerd basisinkomen; om geld te creëren hoef je toch maar getalletjes op de PC in te tikken. Wat ik van Putin wel hoor, is dat hij een even groot ego bezit als de Westerse kant en dus een eigen geldsysteem wil scheppen en nieuwe handelsvaluta. Maar dat klinkt niet vernieuwend. Dat is oude wijn in nieuwe zakken. Dat gaat een tijdkje goed, zoals het vorige (huidige) systeem ook redelijk werkte tot de golden sixties. Daarna zal ook de nieuwe machthebber weer naar meer eigen bezit streven en alles herbegint. Als men oorlogen en andere trauma’s wil stoppen, moet men hen de middelen ontnemen. Als voldoende mensen in een systeem zonder geld stappen, heeft men een samenleving waar men geen geld meer kan halen om ons te vergiftigen, om tegen onze zin in oorlogen mee te slepen, wordt de wereld minder verspilzuchtig want er moet niet meer overdadig geconsumeerd worden om winst en bezit te behalen, enz. Men kan materialen delen, i.pl.v. ieder zijn auto, ieder een ladder, ieder dit en eider dat. Ik hoor bloggers schreeuwen “stap uit de matrix” , maar de matrix is geld. Gelijkertijd vragen ze donaties of beginnen zelf ook een handeltje op te zetten. Zo stap je nooit uit de matrix. Tegen dit tempo zal het nog wel een tijdje duren. Ik focus niet op aliens of andere machthebbers, maar op gelijkgerichten die mijn mening delen. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, hebben voor het merendeel andere zorgen dan bewust te worden (gelukkig bewijs jij en anderen dat er uitzonderingen zijn). Geef ze bestaanszekerheid en ze worden automatisch bewust. De boodschap die jij hier vertaald hebt, is gelijklopend met mijn opinie die ikzelf een hele tijd geleden nog in een beginnend blogje heb neergeschreven en ook een jaar via facebook heb uitgedragen. Daarom ben ik nog eens in de pen gekropen. En nu kruip ik weer onder mijn steen, want ik heb nog steeds geen gezelschap om ook eens andere dingen te doen dan op internet te zitten. Ik ben immers een dinosaurus uit de tijd dat mensen nog fysiek contact hadden en blijf daar nood aan hebben om me goed te voelen. Dus ik ga terug in slaapstand tot ik mijn batterijen kan opladen. Nog verder succes met je blog.

  Like

   
 5. adje

  januari 19, 2015 at 7:53 pm

  Want wij vechten niet tegen mensen, maar tegen onzichtbare wezens: De duivelse Luciferiaanse heersers en machten, die deze donkere wereld tiranniseren, een heel leger van boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen. Efeze 6:12

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: