RSS

Wie is Irma

 

engelse vlag

 

Auteur, columnist, interviewer bij

Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
Martin Luther King
interview-2

Geboren (meer neergestort) op 3  februari 1962 ergens in Hilversum; Jungiaans therapeut; waarheidszoeker;  coach; lightwarrior; zeer toegewijd aan mens, dier en de natuur; gevoelig en allergisch voor bedrog en corruptie, intuïtief kunstschilder; (ex-)bassist; ja ook HSP; sociale idealist; gevoel voor humor, spiritueel en aards (all-in-one!) en  waterman in optima forma; ik ga voor vrijheid,   onafhankelijkheid, gelijkheid, rechtvaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Wordt door anderen vaak geïnterpreteerd als onnavolgbaar, excentriek en weird (Dat heb ik niet van een vreemde blijkbaar ;-)

Van omroepmedewerker naar bassist & tekstschrijver en coach/therapeut
Irma op de bas-verkleindNa zeventien jaar werkzaam geweest bij de Hilversumse omroep -zeg maar radioactief-   heb ik tien jaar beroepsmatig gespeeld en getourd in binnen- en buitenland als bassist met een jazzcombo, een theatergroep en een rockformatie; een aantal nummers geschreven, zoals o.a. ‘Ziek van politiek’ (zie hier op You Tube); teksten, soms al met muziek en melodie erbij. Ook de andere nummers  kun je vinden hier op You Tube. Daarnaast studeerde ik in Nijmegen Jungiaanse psychologie aan het Jungiaans instituut waar ik in 2002 afstudeerde met de scriptie Onbewust muzikaal of muzikaal onbewuste; over de psyche van ‘de muzikant‘ vanuit een Jungiaans perspectief. Dat was een drukke tijd!

Radiopresentator op Finding Voices Radio
In 2016 werd ik ‘out of the blue’ na een radio-interview op Finding Voices Radio (het internet-radiostation) gevraagd om zelf aan te schuiven als presentator. Al snel werden het twee programma’s, op de woensdagavond van 21.00 – 23.00 uur (From the unseen worlds met Jeroen Ghuijs en John Diks) waarin we gasten ontvingen die uitgebreid kwamen vertellen over nieuwe initiatieven. Je kunt deze nog beluisteren in het archief.
Inmiddels is DVM-TV (Dutch Vision Movement-TV) opgericht en ik ga samen met professioneel cameraman Godert Walter op pad en zo groeit onze wens tot een eigen ‘omroep’ op internet tot een professioneel mediakanaal binnen de alternatieve media. Daarnaast maak ik samen met mijn broer Hans Schiffers (DJ bij AVROTROS) een serie podcasts waarin we op zoek zijn naar de waarheid achter de dagelijkse werkelijkheid. Al deze podcasts kun je hier beluisteren.

Gepubliceerde boeken – NL en USA
Schrijven van kritische en soms felle columns met betrekking tot zaken in politiek en maatschappij die me dwars zitten, deed ik al langer. In 2011 kwam het voor mij vrij plotseling en verrassend tot een publicatie van het boek ‘Stoelendans bij de kapper‘, kort daarna gevolgd door de publicatie van de filosofische dichtbundel ‘Een oen is een gecastreerde ezel‘. Ik dont-trust-mainstream-mediastuurde een concept op en kreeg de volgende dag al telefoon van de uitgever dat ze beide wilden uitbrengen. Mijn broer Hans tekende voor mij beide covers.  Stoelendans bij de kapper is dit jaar vertaald voor o.a. de Amerikaanse & Engelse markt. De Nederlandse versie kun je via iedere boekhandel verkrijgen en de Engelstalige versie is bij Amazon te bestellen. Nu ook alle artikelen van het jaar 2014 in een leesbaar en overzichtelijk boek, getiteld ‘Wakker worden!’ Inclusief alle vertalingen van toespraken en persconferentie van Vladimir Poetin, Gordon Duff, etc.

Kunstschilder
Ik besloot in die tijd uit de bands te stappen en begon eveneens vrij plotseling te schilderen. Bezig  als ik altijd ben, heb ik tegelijkertijd vele cursusweken doorgebracht aan het Arthur Findlay College in Stansted in Engeland om in diverse aspecten van het mediumschap getraind te worden. O.a. spirit-art, trance-art en psychic-art, omdat ik wilde weten waar die -heldere- beelden  allemaal vandaan kwamen, maar vooral om ermee te leren omgaan op een constructieve manier.  Het schrijven verdween tijdelijk naar de achtergrond en de oneindige bron van inspiratie liet zich nu vertalen in beelden.  Zo’n 100 olieverf schilderijen heb ik gemaakt. Titel en betekenis kwam ik altijd naderhand weer ergens in het nieuws tegen of in het dagelijks leven.  Allemaal ook weer ontstaan vanuit intuïtie.

Dierenvriend
En last but not least: als enorme dierenliefhebber woon ik samen met 6  geweldige vrienden die me altijd weer aan het lachen maken en net zo authentiek mogen zijn als ik zelf ben. Drie witte ‘meiden’ en drie ‘gekleurde’ jongens. Geweldige ‘mensen‘ die viervoeters en uiteraard muzikaal!

Mijn zevental

Rolling blog
Op 6 februari 2014 begon ik maar weer eens een blog. Een maand later, op 6 maart schoot de teller in rap tempo over de 5000 bezoekers heen. Mijn artikelen zijn inmiddels gedeeld door o.a. Stop de Bankiers!Welvaart voor iedereenBewusthappy.nl, Lang Leve Europa! (maar niet heus),  Nieuwetijdskind.comBovendien.com, Gewoon-nieuws.nl, Antwoorden en inzichten,  wanttoknow.nl,  De Goed Nieuws Krant en vele anderen.  Dat betekent dus ‘keep on rolling!’

 

Contact

cover

LEES HIER DIT BLOG ÃLS MAGAZINE

kaft en achterkantCover 'Een oen is een gecastreerde ezel'achterkant 'Een oen...'Covervoor en achterkantWij accepteren Florijn

Boeken bestellen kan door een mail te sturen naar:  irma@schifferscoaching.nl
En betalen in Florijnen kan hier ook. Dan heb je al direct een korting van 5% te pakken en het kost je verder helemaal niets!

 

10 Reacties op “Wie is Irma

 1. Mie Lou

  april 9, 2014 at 5:37 pm

  Heb net voor ik deze info over jou onder mn ogen kreeg n stuk geschreven naar mn jonge vrindin over ‘afwykingen’, zoals ADHD, ADD en mn vrindin kwam ok met autisme in relatie tot voeding en dat de verarmde voeding waarschynlyk ten grondslag ligt aan deze z.g. ‘afwykingen’.
  Dat dit zelfs al ontstaan is by de groei van het kind tydens de zwangerschap van de moeder, die al dan niet bewust verminderde waardevolle voeding tot zich nam.
  Tevens hoe de wereldleiders en zn materialistisch gevolg, op een voor vele onnavolgbare manier, alles tot, in en naar hun macht en financieel gewin omzetten door allerlei slinkse methoden die inelkaar grypen en nietsvermoedende en toch ook wel naieve mensen volledig inpakken
  Wy 2en walgen echt van deze praktyken en proberen mensen wakker te schudden, maar helaas zyn er zoveel mensen die niet wakker willen worden of zover heen zyn (verslaafd en aan drugs,
  tabak, drank, sex,geld enz.)dat alles langs ze heengaat. Zo triest dat dit kan heden ten dage.
  Kan nog veel meer erover schryven, maar ik denk dat wy qua inzicht hierover, en misschien wel meer,op dezelfde golflengte zitten.

  Lief mens ga aub door hiermee, wy allen steunen je

  Liefdevolle warme groet van Mielou

  Like

   
 2. Mie Lou

  april 9, 2014 at 5:49 pm

  P.s. Ik ben ook schryfster van vele gedichten en illustreer ze soms ook. Sta er alleen niet meer mee op markten en beurzen, omdat ik moet leven van een sociale uitkering en ook omdat mn gedichten niet bedoeld zyn om de kas te spekken van overheden e.d., maar om mensen verder te helpen in hun ontwikkelingsproces en die van een betere en gezondere samenleving en wereld.

  Mielou

  Like

   
  • irma2014

   april 9, 2014 at 6:26 pm

   Voor mij geldt precies hetzelfde. Op een dag zal dat gerechtigheid brengen,,,

   Like

    
 3. Anoniem

  november 3, 2014 at 4:50 pm

  Dank voor het Putinbericht. Hij is leuker nu. Wil wel wodka met hem drinken. Mensen, laten we uit onze verstarring komen, plak eens eens een sticker bij stoplicht, glasbak of statiegeldinleverpunt. Of bij chemtrail lekker overdreven naar de lucht kijken. De 3D realiteit mag wel blootgelegd worden, maar gun de negatieve matrix niet jouw angst of boodheidsenergie. Groetjes!

  Like

   
  • Louwie Louwie

   december 13, 2014 at 9:18 pm

   IK FOTOGRAFEER CHEMTRAILS EN PLAATS ZE OP MIJN TIJDSLIJN OP FB.En lekker boeien als ze zeggen condens, we weten inmiddels wel beter, en de MH17 HOAX net zo!!

   Like

    
 4. jeanine hoefnagels

  november 16, 2014 at 1:21 pm

  ben meteen na het lezen van de vertaalde toespraak van Putin, fan van IRMA. Mensen zoals jij (en ik) die geen angst meer hebben, zijn hard nodig in deze wereld die door ANGST wordt geregeerd zodat de zgn elite hun “luxe bestaan” (in werkelijkheid zéér armoedig) kan blijven voortzetten.

  Like

   
  • irma2014

   november 16, 2014 at 2:58 pm

   Hoi Jeanine, thanks!. Er komen steeds meer mensen bij gelukkig die over hun angst heen durven komen, het duurt alleen een stuk langer dan verwacht. Hoe meer er durven te ontwaken en hun eigen kracht terugnemen hoe groter de kring, want we geven het vanzelf weer door. Ben het met je eens, het is hard nodig, maar nu zal dit proces zich wel manifesteren. De hoogste tijd! ;-)

   Like

    
 5. end game

  december 30, 2014 at 6:40 pm

  De wereld wordt geregeerd door een geavanceerder volk als de mensen, welke gecreëerd zijn om grondstoffen te delven. Nu met de terugkomst van de planeet Nibiru met deze scheppers van de mensheid ziet u dat de vrijheden steeds verder beperkt worden, het voedsel gemanipuleerd (GMO/Montesanto), het water wereldwijd vervuild, medicijnen met veel neveneffecten en waar men weinig baat bij heeft, schadelijke chemische toevoegingen aan uw kleren en schoonmaakmiddelen voor in de was of waar u zich mee wast of poetst en overheden die in belang van u zouden moeten handelen niets anders is als middel om de masse te controleren en te manipuleren. U denkt dat u de keus heeft en door het stemmen het volk bepaalt maar dit is een illusie. Voor eenzelfde reden heeft men bijna alle media in handen om u alleen te voorzien van onwaarheden en de werkelijke geschiedenis en waarheid verborgen te houden. Om eenzelfde reden heeft met geloven geschapen die men in “the end game” kan inzetten om anders gelovigen in de ultieme strijd elkaar uit te laten schakelen om eenzelfde reden kan men vanwege huidskleur of traditie inspelen op hetgene wat middels “mind control” als waarheid wordt gezien. Uw TV, radio, krant, computer, tablet en telefoon wordt hier op alle mogelijke manieren voor gebruikt. Men is er zelfs verslaafd aan geraakt. Naast Alcohol, tabak, drugs, sex (oa internetporno distributie), datingapp Tinder om het vreemdgaan te bevorderen wordt een steeds grotere wig in maatschappij gecreeërd zodat alle liefde die nodig is om het kwade te verslaan steeds dieper doordringt in de maatschappij en mogelijk uw eigen leven ontwricht. Deze waarheid is zo extreem dat de meeste die zich niet in de geschiedenis verdiept hebben dit als onwaar en krankzinnig zullen beschouwen. Naar mate er steeds meer grotere rampen wereldwijd zullen plaatsvinden zal men de ogen open en net als in het verleden zien dat men hun gehele leven voor de gek zijn gehouden. Misschien dat deze generatie tijdig de ogen opent en inziet dat de mensheid juist sterk staat door de krachten te bundelen en zich sterk te maken tegen de elite/illuminatie/annunaki. Het is mogelijk dat de mensheid hulp van buitenaf heeft/krijgt en de openbaring zal plaatsvinden wat gelijk alle religie één maakt. De goden die uit te lucht kwamen gevallen, onze scheppers zijn niets anders als een geavanceerdere beschaving welke eerder afgebeeld zijn in oude transcripten, muurschilderingen, boeken, gebouwen zoals piramides. Wat er momenteel gaande is een Ancient oorlog tussen beschavingen die geavanceerder als de mensheid is en die controle wil krijgen over de aarde en de mensheid. In eerste instantie werd hier niet ingemengd door de Galatic federation maar men kon niet langer toezien hoe de naïeve de mens zonder hulp van buitenaf wordt bedonderd en langzaamaan zal sterven door alle slinkse wijzen die gehanteerd worden om de bevolking te laten creperen.
  In één eerder oorlog is eerder een complete beschaving Lemurianen (Mu/Atlantis) weggevaagd van het oppervlak vd aarde. Dit wordt ook wel gezien als de inslag van een meteoriet die dinosauriërs zou hebben vernietigd. Er zijn enkele zoals krokodillen, schildpadden en een geavanceerder ras die zich gedurende miljoenen jaren ontwikkeld hebben en onvoorstelbare gaven hebben. Net zoals een Kameleon kunnen deze andere vormen aannemen en de gedachten van de mensen manipuleren waardoor wij hen anders zien. Er zijn diverse waarnemingen die niet serieus genomen worden. U denkt als mens superieur te zijn en aan de top van de voedselketen te staan maar u zou nu nog enigszins wakkergeschud moeten zijn gezien alle gebeurtenissen waar u geen invloed op heeft maar welke een grote inpakt op uw toekomst (kunnen) hebben. Voorheen is de mensheid geholpen met de komst van de planeet Niburu welke eens in de 3600 jaar passeert met de bouw van de Ark van Noah vanwege de “great flood”. De planeet die tussen de zon en de aarde zal passeren zal gepaard gaan met diverse natuurrampen die naarmate deze dichterbij komt steeds erger worden. Voorheen schuilden men onder de grond, dit is ook wat de rijke elite zal doen. Vandaar dat deze bezig zijn met het bouwen van enorme ondergrondse complexen. Ze zien de lagere klasse, de arbeiders het gewone volk die deze werkzaamheden en voorbereiden verrichten als verlies acceptabel. Deze worden zolang mogelijk op een dwaalspoor gezet door andere evenementen die wereldwijd plaatsvinden. Alleen wat hen uitkomt zal door de media zolang mogelijk gepubliceerd worden zodat de voorbereidingen voor hen niet getroffen worden. Zodra er veel propaganda in omloop is weet men niet meer wat men moet geloven. Hierdoor wordt er door de masse minder opgezocht en voorbereid voor wat er komen gaat. De komende tijd zal de mensheid sterk moeten zijn en zich niet moeten laten leiden door wat de media verteld maar u zelf op onderzoek moeten gaan naar de waarheid en elkaar lief moeten hebben om sterk te staan tegen het kwade zodat we in vrede en harmonie kunnen leven net als de Lemurianen eens deden. Probeer te kijken wat je voor jezelf kunt verbeteren en help anderen in deze moeilijke tijden.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: