RSS

Workshop/Cursus

Poster TarotcursusVoor informatie over de cursus tot Intuïtief Tarot lezen, klik hier!

Als Tarot-cursist kun je tegen gereduceerd tarief extra ondersteuning krijgen via skype!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Workshop intuitief schilderen in Baarn en op Texel zitten erop. Alle deelnemers hebben vier schilderijen gemaakt tijdens de workshop (ook al hadden ze nog nooit geschilderd) en er zijn prachtige werken vervaardigd en veel ontdekt over zichzelf door de deelnemers.

Nieuwe workshops zullen hier bekend gemaakt worden.  Ook kun je op aanvraag in heel Nederland (of daarbuiten) een workshop organiseren voor je eigen groep belangstellenden. Maximaal 8 deelnemers, omdat persoonlijke aandacht voor alle individuele  deelnemers heel belangrijk is. Indien het om een grotere groep gaat, is dat in overleg mogelijk. Er zullen dan meerdere deskundigen worden ingezet.

Prijs op aanvraag. We werken met acryl op doek en je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Mag uiteraard wel. Ook werken met andere materialen is mogelijk. Voor meer informatie over hoe en wat, kun je het formulier hieronder invullen. In overleg kunnen we diverse mogelijkheden bespreken.

Voor de workshop intuïtief schilderen hoef je geen ervaring te hebben, (maar mag uiteraard wel). We gaan aan de hand van een paar ´opdrachten´ aan het werk om jezelf te stimuleren om met kleuren en vormen te gaan werken. Je krijgt inzicht in hoe te werken met licht, met schaduwen, maar vooral ook in jezelf, want jij bent degene die het  op pure intuîtie gaat doen.

Het doel van deze dag is om je creatieve bron aan te boren die in ons allemaal aanwezig is. Je kunt jezelf uiten via die creativiteit en het vertelt jou een verhaal, waar ik je bij kan en zal helpen. Je leert dus ook te interpreteren wat je zelf creëert.

Kortom een leerzame, creatieve dag welke je kan stimuleren en aanzetten tot een proces van creativiteit, maar ook van inzicht in waar je nu staat, je doel  en hoe je deze doelen kunt gaan bereiken.

 

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: