RSS

Heb jij een link?

 • Deze pagina is heel ‘informatief’ voor iedereen en bewaart het overzicht (Alles wat off-topic is)
 • Plaats bij de reacties jouw link die je is opgevallen in het nieuws
 • Zet het onderwerp er mogelijk even bij
 • Beschrijf eventueel de korte inhoud
 • Als je reageert op een link, gebruik dan @ vóór de naam van degene waar je op reageert om het overzicht te houden

links

 

Ga je gang, deel wat je wilt delen ;-)

 

12.044 Reacties op “Heb jij een link?

 1. yvonne

  juli 31, 2018 at 5:41 pm

  Een paar reacties alvast op mijn vorige post Avenatti….

  Questions to be answered: 1: Who took the photo which Q team pulled off the phone to post? 2: Who were the 3 other ppl at your office on a Sunday you don’t want your staff to see? 3: What is the intent of your twitter post dated June 10th @ 8:00pm? Why a target on a plane? What were you expecting to happen that day?

  Q gives clues and an insight into topics which the MSM won’t touch. It can be very informative and you are left to make your own mind up……….
  He suffering from VD dementia caught from collecting his fees from Stormy in trade. He donkey act is viral, literally.

  Michael very keen to distance himself from this man publicly and claim no knowledge of his identity or purpose. I wonder if that is true or he knows exactly who he is and doesn’t want anyone else to know that.

  How can you have a knowledgeable opinion on something you have refused to read?

  Yesssss finally! Qanon is worldwide. The truth!

  The interesting question that needs an answer is who is paying Avenatti? It is no conspiracy theory that some person/group is keeping him and his efforts afloat….

  Here is to hoping that Q stays safe. He is going up against some seriously powerful people….

  Avenatti seems to be seeing ghosts behind every corner. His big mouth and accusations may just be coming back to haunt him,too bad.

  Q now gets mainstream attention. Of course the media instantly labeled him a conspiracy theorist lol. The media is such an authority on the truth isn’t it? LOL

  Nou meer hoef ik niet te zeggen , of toch wel? Hoe werkt dat met Q?
  Het is heel simpel..Er worden artikelen geplaatst , en iedereen mag antwoorden , en zijn gevonden antwoorden neerzetten , Q geeft alleen maar hints en raadsels , die je kan oplossen als je dat wilt , en zo aan de echte antwoorden komt over het hele spinneweb wat NWO heet..Een totale Vrije meningsuiting…..Alles komt aan bod ook die kliek in de EU ..Merkel ..Rutte MH17 …Serco..Darpa….alles wat je maar kunt bedenken en daarnaast word er ook op de personen ingegaan die hierachter zitten , mensenhande…pedofielen ..kindermisbruik etc etc , Die worden helemaal uitgeplozen door de mensen die ze daar Anons noemen en komen viraal in beeld, dan verschijnt het ook in you tube videoos , en zijn ze overal te vinden op heel internet.

  Daarom wil die merkel. rutte en verhofstad alles aan banden leggen op internet..hun vuiligheid over die zogenaamde vluchtelingen , mensen/organenhandel en Isis zijn nu openbaar voor iedereen…en er is nog veel meer.

   
 2. Sophietje

  augustus 1, 2018 at 11:46 am

  Vriendelijk verzoek aan de propaganda machine de nos om te stoppen met de leugens over het klimaat en overpopulatie.

  Er is een bewezen terugloop van onderpopulatie in die mate zelfs dat we nu de immigranten binnenhalen om er nog wat populatie bij te maken.

  Het klimaat, daarover is consensus opgedrongen en alle tegen bewijs genegeerd. Dat is geen consensus maar klimaat dictatuur.

  Dit soort berichten,

  https://nos.nl/op3/artikel/2244088-waarom-we-eigenlijk-twee-aardes-nodig-hebben.html

  Zijn kwalijke leugens waarin mensen onnodig in angst gaan leven.
  Er zijn meer dan voldoende resources aan water een olie. Beide maken zichzelf aan. Renewables

  Peak oil lie, en primarywater.org

  Wij produceren nu al genoeg voeding om 11 miljard mensen te voeden, en kunnen nog meer produceren.
  Tis niks en t wordt niks die nos

   
  • Sophietje

   augustus 1, 2018 at 1:14 pm

   Even een correctie
   Er is een bewezen terugloop van populatie, een bewezen onderpopulatie.

    
 3. yvonne

  augustus 2, 2018 at 7:32 pm

  News is Propaganda – Open Your Eyes

  Ze hebben allemaal dezelfde openingszinnen, en verhaaltjes (nieuws kan je het niet noemen ) Alle kranten hebben ook dezelfde hoofdlijnen , en verhalen…Als je het gaat uitrekenen komen deze hoofdlijnen terecht op 1 en dezelfde uitkomst..666……Met dank aan de Deep State Mockingbird die om 4 uur ik dacht AM. deze verhaaltjes naar alle media stuurt. Wereldwijd (CIA..NWO)

   
 4. yvonne

  augustus 3, 2018 at 2:14 am

  De Fake nieuws media roept dat het fake nieuws is en een conspiracy?
  Wij weten beter Pizzagate ..Seth rich …

  https://m.hln.be/nieuws/buitenland/waarom-heel-wat-trump-aanhangers-q-op-hun-t-shirt-hebben-staan-en-hoe-gevaarlijk-deze-complottheorie-kan-zijn~afa2790a/

  Waarom heel wat Trump-aanhangers ‘Q’ op hun T-shirt hebben staan, en hoe gevaarlijk deze complottheorie kan zijn

  Tot nog toe bespraken ze hun verknipte samenzweringstheorie uitsluitend op schunnige online fora. Maar steeds meer duiken deze believers op in het echte leven. Tijdens een rally van Trump in Florida afgelopen dinsdag kon je er niet meer naast kijken. “Wij zijn Q”. De letter ‘Q’ of ‘QAnon’ op talrijke T-shirts en plakkaten. ‘Q’ toonde zich voor het eerst aan de hele wereld, maar net daarin schuilt het gevaar.
  QAnon is een vervolg op pizzagate, een andere gekke complottheorie waarbij Hillary Clinton samen met haar campagneleider John Podesta een pedofilienetwerk zou leiden vanuit een kelder van een pizzazaak in Washington D.C.

  paar reacties

  Samenzwering? Hoeveel mensen doen er “walnotensaus op hun pizza”? Of spelen er “beter domino op kaas dan op pizza”? Of hoeveel mensen (buiten John en Tony Podesta) hangen er schilderijen met kinderen in hun onderbroek op in hun woonkamer? Wie dat niet ziet is blind. De media beschermen gewoon de pedofielen. Walgelijk.

  Met Trump zouden we naar een wereldoorlog gaan , de Amerikaanse economie op de fles , een leger werklozen enz . Niks daarvan geen oorlog, een paar dictatoren houden zich koest,economie in de lift, werklozen getal op minimum en zij die niet willen werken nog altijd volgevreten in een rocking chair. A propos wat heeft heilig verklaarde Obama, man van veel gepraat eigenlijk gedaan?

  De geschiedenis herhaalt zich altijd, en dat gebeurt nu. Denk er eens over na

  In de auto luister ik meestal naar Q….Wat is het probleem ? Misschien dat Trump een van de beste presidenten van de USA aan het worden is

  Tot voor een paar jaar bestond de Bilderberggroep ook zogezegd niet en ontkenden ze er het bestaan van in alle toonaarden. Nu 5 jaar later produceren ze zelfs al lijsten met welke politici er naartoe gaan! Er zit meer waarheid in complottheorieën dan in de regeringsverklaringen! Feit, er nu over beginnen betekent dat er heel binnenkort iets spectaculair gaat uitkomen dat moet ontkent worden!

  Ik hoop op dag X, dat rechts de macht grijpt en gevaarlijk naïef links uitschakeld. Lees hieronder maar eens wat voor een kwieten dat dat zijn.

  Als niemand iets te verbergen heeft hoeft ook niemand zich druk te maken. Maar het tegendeel gebeurt.

  En hoe meer Trump succes heeft , des te meer babbels , het lijkt hier de Muppetshow maar dan van zijn tegenstrevers

  Pedofilie in de kerk was ooit ook een samenzwering en een complot! Maar nu weten we beter. Direct alles afwijzen als complot is verkeerd, maar je moet ook niet alles geloven wat ze zeggen! Gewoon kritisch denken en veel informatie gaan opzoeken kan nooit geen kwaad

  AFIJN IK DENK DAT WE DE BOODSCHAP WEL BEGRIJPEN , HET VOLK TRAPT NIET MEET IN DE NOS EN ZIJN VRIENDJES HUN LEUGENS…………..

   
 5. yvonne

  augustus 3, 2018 at 4:21 am

  Watch CA. Patriots FIGHT!

  Goed kijken en luisteren, deze mensen hebben het lef om hun politicans terecht te wijzen , over al die illegalen die alles cadeau krijgen terwijl de legale bevolking en de american die op straat staan en geen hulp krijgen.. gebeurt ook in NEDERLAND

   
 6. yvonne

  augustus 3, 2018 at 8:31 pm

  https://www.ad.nl/buitenland/qanon-rukt-op-in-amerika-complotgekkies-of-wakkere-patriotten~aa24a2ab/

  QAnon rukt op in Amerika: complotgekkies of wakkere patriotten?

  Een mysterieuze club van Amerikaanse complotdenkers timmert aan de weg en laat zich steeds vaker zien. Wat is QAnon?

  NEE HET IS GEWOON EEN WEBSITE WAAR JE VRIJ MAG DENKEN , EN REAGEREN…WAAR DE REACTIES NIET WORDEN UITGEZET ZOALS IN NEDERLAND , OMDAT ZE BANG ZIJN VOOR DE ECHTE REACTIES VAN HET VOLK.

  Q inspireerde gelovigen ook al tot daden. Zo blokkeerde een man vorige maand, met een gepantserde wagen, een weg nabij de Hoover Dam op de grens van de staten Arizona en Nevada. Mathew Wrigt, een ex-marinier, deed verder niemand kwaad maar wilde zo, gewapend met zijn automatische geweer, zijn steun betuigen aan Donald Trump.

  Is dit verhaal waar ? Nee dat is het niet, want zogenaamd zou deze man een ongecensureerde Fisa willen zien..De corruptie van het congress…………..ik zal het echte verhaal ook neer zetten…

  En dit is de manier waarop de Deep State het probeert om het te stoppen , met valse vlaggen…Eerst was het de Pro Trump die het deed , nu de aanhangers van Q….
  Maar ANTIFA? daar hoor je ze amper over , of over die pedofielen die onze kinderen aanvallen..

  GEEN MASKERS voor de mensen op de Q toer, dat doet Antifa wel…..

  Ik maak hiermee duidelijk dat politici zoals Rutte en de kranten allemaal bij de NWO horen…..

   
 7. yvonne

  augustus 3, 2018 at 8:34 pm

  http://asbestoslawyers-1.blogspot.com/2018/06/exclusive-video-man-shuts-down-hoover.html

  Exclusive video from Laura Loomer.

  On Friday, June 15, 2018, Matthew Wright barricaded himself inside an armored truck on the Hoover Dam.

  Matthew Wright demanded the full release of the OIG Report. He held signs in his window for “Mr. President” Trump.

  He added, “We the people demand full disclosure.”

  Wright is now in custody after he barricaded himself in a makeshift armored truck on the Hoover Dam.

  Mr. Wright stopped on the highway near the Mike O’Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge around noon on Friday, prompting authorities to stop traffic and evacuate the area.
  According to the Arizona Department of Public Safety, the man has been identified as Matthew P. Wright, 30.

  The Hoover Dam is a popular tourist destination, as it is where the Nevada and Arizona state lines meet. Tourists who were visiting the dam on Friday took to social media to talk about how they were being evacuated from the area as a result of Wright stopping an armored vehicle on the bridge.

  En het had herlemaal niks te maken met een Q zoals ze beweren in de kranten.

   
 8. yvonne

  augustus 3, 2018 at 9:44 pm

  Propaganda & Censorship: The Truth is Under Attack

  CaptainRoyD , hij heeft wel 200 stukken geschreven op de Q pagina de Great Awakening….De media wil ons laten geloven dat Q de hele pedogate , pizzagate , en de grote corruptie wereldwijd heeft verzonnen. Pizzagate , de Podesta”s en de Clintons bush Obama., ze gaan allemaal richting Gitmo….
  Deze man heeft alleen over corruptie geschreven., en nog erg goed ook

   
 9. yvonne

  augustus 4, 2018 at 4:27 am

   
 10. yvonne

  augustus 5, 2018 at 2:33 am


  Tommy Robinson Gives POWERFUL Interview with Tucker Carlson

  gearresteerd en twee maanden gezeten in een moslimgevangenis ,Daar werd hij even door May en haar gang neergezet…Waarom ging hij de gevangenis in? Er is een artikel van de BBC over deze moslims die vrouwen en kinderen verkrachten …gangrapers……Dit artikel staat gewoon online te lezen , Tommy Robbinson sprak hier in het openbaar over , en werd daarom gearresteerd (vrije meningsuiting verboten )..Onder de zogenaamde geen respect voor de rechtbank werd hij twee maanden opgesloten…Geert wilders Farrage en Trump zijn hierover gaan tweeten en online stukken zijn er gebracht op allerlei websites..De gewone media? Nee die gaven geen enkel bericht…Er kwamen grote demonstraties in engeland FREE TOMMY….Ze hebben zich in de eigen voet geschoten die Fake media en MAY….Een schandaal van heb ik jou daar , wat die Rutte en zijn kliek hier in nederland ook flikken….Tijd om die hele nazizooi te stoppen..MAY Albrecht en de dochter van Hitler Merkel , samen op school gezeten……En alle drie topplekken in de wereld? Hou groot is die kans eigenlijk?

   
 11. yvonne

  augustus 6, 2018 at 3:30 am

  Police Seize Vatican Laptops In Largest Ever Pedophile Ring Bust

   
 12. Treowd

  augustus 6, 2018 at 2:11 pm

  Een wat oudere youtube-video van Jeranism aangaande dogmatiek en “weten?schap” alhoewel al een paar jaar oud (soms heeft info wat tijd nodig om te bezinken…) nog steeds zeer relevant mijn inziens….
  Kleine toelichting:
  Onder-Wijs-Systeem

  Creeer een zelfcontrolerend leersysteem op de volgende wijze:

  Onderwijs (wat kan er verborgen in woorden aanwezig zijn?) Onder de ware wijsheid van hen die het systeem ontworpen hebben? Dus buiten ware wijsheid gehouden, welke occult (verborgen) het onder hun – het onderwijze systeem op occulte wijze aanstuurt?
  Creeer dat onder-wijs systeem zo dat een ieder die buiten de gewenste kaders en paden durft te denken of durft te gaan als een ongewenste dwaas of parasiet word gezien. En dat op straffe van uitstoting door collegae, met direkte en indirekte gevolgen voor het verdere vervolg van een carriere, doorwerkende in het maatschappelijke en het sociale leven.
  Klaar is het zelfregulerende filter, waarin een algemene consensus heerst dat er ‘toffe peren’ zijn die slechts – hun eigen – vooraf goedgekeurde regelgeving volgen en al de anders-denkende ‘peren’, peers bij voorbaat rot en onbruikbaar verklaard zijn en dus weggewerkt moeten worden…
  Een fenomeen algemeen bekend onder de engelstalige benaming als de peer-review filter methode.
  Een des duivels gecreeerde leervijver voor doctrines en dogmatiek top-down aangestuurd, ideaal om een volledig haaks op de realiteit bestaand paradigma te creeeren mede door deze
  laag van zelfregulatie. Toepasbaar binnen meerdere ‘leer’- systemen.. zodat men ideale maatschappijen ook wel corporaties kan vormen welke gecompartimentaliseerd top-down occult te besturen zijn, ideaal om welke “waarheden” men ook wenst om door te laten gaan voor
  “waarheden” aan te sturen.
  Een des duivels ontworpen systeem welke – onder – hun , de ware wijsheid – volledig kan functioneren op een basis van aangenomen verder ongeverifieerde onwaarheden…..
  All it takes is a few generations of peer-reviewd acknowleged teachers…..to create scientism…

   
 13. Treowd

  augustus 6, 2018 at 2:13 pm

  Aanvullend voorbeeld vanaf de 10e minuut , hoe dat controlemechanisme kan uitwerken in realiteit

   
 14. Treowd

  augustus 6, 2018 at 2:52 pm

  Alhoewel dit een totaal andere lading geeft aan de bewoording; Je kunt een paard wel naar het water leiden maar het niet te dwingen of te laten drinken…. in de strekking van dat… :-) Wil ik toch een poging wagen op de open-minded geest te triggeren, de water met en van het leven , de eigen letterlijjke levensbron als geneeskrachtige remedie voor velerlei kwalen te gaan bezien.
  Het wordt gefilterd door je inwendige organen en als laatste de nieren en komt via die nieren in gedestilleerde toestand in je plaskanaal terecht , volledig ontsmet en gezuiverd. Ja plas is zeer zuiver vooral na een aantal dagen vasten… hoe dan ?? Dat kan kort van een paar dagen tot aan lang een maand. Verder kan Alledgedly Dave dat zeer goed toelichten…

   
 15. Treowd

  augustus 6, 2018 at 2:57 pm

   
 16. Treowd

  augustus 6, 2018 at 3:16 pm

  Als laatste ter aanvulling en verdere uitleg vooral voor de eerste dagen , wat men kan verwachten..verder mocht het echt triggeren vanuit de of een vieze gedachte om mogelijk te kokhalzen of verder gaande te willen overgeven, kun je er aan denken om een mixje te maken om de smaak met een sapje om te maskeren. Ik geef dit vooral aan om te benadrukken hoe belangrijk het kan zijn om de drempel te overwinnen ter vooruitgang in de gezondheid. Oprecht vanuit het hart aangedragen, en juist ook van binnenuit gevoeld omdat Dave dit ook uit altruiistische motieven geheel gratis aan het verspreiden is gegaan. Hij verdient er verder niks aan – en ik zelf ook niet – maar ik draag het uit omdat het correspondeerd met gelijke frequentie. Vanuit medemenselijke Liefde…. <3 Onderzoek het ook vooral zelf verder! Echte Aanrader !!
  Om desinfo te ontwijken , probeer kritisch naar de aandrager – aandraagster te kijken op
  mijn aanraden zijn deze bronnen oke vanwege enig onderzoek: Allegedly Dave of dmurphy25 – Andrew Norton Webber interview – Distilled water and urine therapy. – Dr. Beatrice Bartnett The Miracles of Urine Therapy –
  John W Armstrong – The Water of Life A Treatise On Urine Therapy

   
  • Sophietje

   augustus 6, 2018 at 3:40 pm

   Aaaaaarghhhhhh!
   Ik hou het wel bij een vitamientje!

    
   • Treowd

    augustus 6, 2018 at 6:19 pm

    Beste Sophietje , dat is jouw keuze en ik begrijp je lichtelijke mogelijk wat zware afkerigheid. Edoch dit is de mogelijke heilige graal, met een beker kan idereen zijn of haar levenswater opvangen. Dit is nu net de kennis waar doorzettingsvermogen en discipline voor nodig is, men kan leven zonder voedsel indien men deze discipline weet te volbrengen. Wat de christ-consciousness als het ware beschrijft als parelen voor de zwijnen werpen, als je de kennis deelt met mensen die het niet op waarde weten te inschatten, zonder beledigend te willen zijjn oid. Oprecht dus niet , het is als een voorbeeld dienende.

    Dit is een parel voor algemene gezondheid welke vele zoniet alle kwalen – dis eases kan verhelpen, men behoeft slechts het lichaam haar werk te laten doen. Het is een perfecte machine welke zichzelf volledig kan genezen, zo ontworpen om mits in pure condities omgeven eeuwenlang mee te kunnen gaan. Eten is eigenlijk je eigen graf graven zeker met alle additieven toegevoegd en de constante cycli van 3 maaltijden per dag, die zorgen ervoor dat het lichaam zich niet kan herstellen, het verkeert daarom in een constante opruimmodus. Al het eten is onnoodzakelijk omdat het bloed alle mineralen en zouten bevat om te kunnen functioneren ,
    die belangrijke stoffen (dus alle mineralen ) zitten in je bloed. Als je bloed even laat staan in een buisje onstaan er twee laagjes een van de bloedcellen en het andere gedeelte heet plas-ma.
    Dat is dus gelijk aan je plas dezelfde samenstelling, je plas is een deel van je bloed en andersom.
    Je eigen rivier van je leven , het leven je bloed is ook je plas en dus zo zuiver als je bloed. Het zijn de overtollige resten welke je nieren afvoeren omdat er maar een bepaald percentage nodig is. Maar als je dat recycelt dan bespoedig jij je geneesproces, en teven hestel jij de geleden schade van alle jaren mishandeling van je lichaam.

    Dat doe je met eten, (zeker supermarkt eten) daarmee is eigenlijk al het voedsel een vreemde onnoodzakelijke voorbijkomer waarvan het lichaam zo vlug mogelijk verlost moet worden. En dat kost alle energie en die kostbare energie zou het lichaam voor zichzelf kunnen gebruiken. Ter herstel….en rejuvination , ja dat ook… :-)
    En als je vast (stopt met eten) dan merk jij dat verschil na een paar dagen. Als jij daarbij gedistilleerd water drinkt (machinaal of vanuit het lichaam) verhoogt zich jouw energiepeil na een paar dagen zo rond de derde of vierde dag, het is wel even afzien, je lichaam is verslaafd aan voedsel (te vergelijken met het verslaafd zijn aan roken of andere verslavingen) Dus dat moet je overwinnen, voor de een wat gemakkelijker als voor de ander.

     
    • Sophietje

     augustus 6, 2018 at 6:34 pm

     En ons gehele interne stelsel wat betreft mond tot anus, zit er voor niks?
     Wij behoren imo gewoon te eten en zelfs te genieten van eten, daarvoor hebben wij smaakpapillen gekregen.

     Ik begrijp jouw intentie, en kan zover gaan als vorm van kuur. Wellicht ben je bekent met nosoden?
     In die zin, alsmede een vorm van homeopatische inslag, gelijke met geljjke laten helen, kan ik erin mee.
     Drink een aantal dagen niet en de plas houdt ook op en de nieren zullen verschrompelen.
     Ik zou het niet te lang doen.
     Wat betreft de voeding van heden daar kan ik ook kort over zijn, dat is het niet, fake food. Het voedt niet.
     Dus kan je dat vervangen voor biologische voeding en beter nog zelf kweken.
     En beste treowd gelieve mij nimmer meer met een zwijn te vergelijken, ook al weet ik dat je het oprecht niet beledigend bedoeld.
     Ik weet het op waarde te schatten, die van tijdelijke waarde. Een kuur. Meer niet. :)

      
     • Treowd

      augustus 6, 2018 at 7:11 pm

      Je bent niet volledig goed ingelicht Sophietje, en dat is afleesbaar. Je hebt vocht nodig ook al is het alleen maar gedistilleerd water uit een machine. Mag dus ook je eigen distilleerder zijn en dus je eigen gedistileerd water en dat is je plas. Ben niet bekend met nosoden maar heb het even opgezocht op die wijze trekt de homeopathie het weer richting alternatieve kanalen. Maar dat is heel goed zelf te maken met wat alcohol en een zo dun mogelijke verdunning van je plas met wat gedistilleerd water dat vermeervoudigd de werking. Dus iedere dag gewoon drinken het liefst gedistilleerd water , bijzonder goed voor je, maar je plas je eigen water is nog beter voor je, je kunt het combineren tesamen dus en je urine en gedistllieerd water. Een therapy van 14 dagen b.v
      En wat betreft je opmerking over vergelijking met een zwijn daarin ga je wat ver eerlijk aangegeven of je leest niet goed , ga me niet verontschuldigen voor iets wat ik oprecht heb gebracht en heb toegelicht dus niet overdrijven aub. dat is niet pepast in deze, anders zou je wat aandachtiger kunnen lezen. Daar ligt de gevoeligheid van jou , dat punt kun je niet bij mij neerleggen na die oprechte uitleg, Kijk in jezelf aub… (geen verwijt)

       
      • Sophietje

       augustus 6, 2018 at 7:28 pm

       Ik moet idd de informatie nog bezien, echter aan bevelen dat men kan leven zonder voedsel is toch wat jij stelt. Ik zie dat als schadelijke informatie. Fijn dat je toch even benadrukt dat men wel degelijk moet blijven drinken.
       Beste treowd wat de opmerking zwijn betreft mis jij toch echt wat fijgevoeligheid die humor heet.
       (Geen verwijt )

        
       • Treowd

        augustus 6, 2018 at 7:31 pm

        Oke dat had ik niet goed door beste Sophietje, ben wat autistisch van aard…. ;-)

         
        • Sophietje

         augustus 6, 2018 at 7:36 pm

         Duidelijk!
         ;)

          
        • Treowd

         augustus 6, 2018 at 7:43 pm

         Ja aanbevelen om niet te eten is wat ruim bekeken , het is mogelijk te leven zonder te eten, natuurlijk moet je goed naar je lichaam luisteren en kijken wat je zelf kunt dragen. Iedereen is uniek en er is geen standaard reactie van ieder individueel lichaam. Je gevoel is een zeer goed kompas…Je leert je lichaam, als je geleidelijk opbouwt te vasten, dus niet te eten alleen te drinken, steeds beter kennen. Je begint met 1 dag te kijken hoe het voelt, daarna doe je er twee b.v. een week-einde. daarna drie en zo bouw je op. geldidelijk aan of je moet het voelen dat je meer aankunt , wie kan jouw lichaam beter dan jijzelf ? Maar drinken is tot aan je volledige controle over je inname zeker aan te bevelen, er zijn ook mensen die breatharians zijn maar dat is een dicipline niet voor iedereen weggelegd zeker niet in de omstandigheden waarin we leven in de westerse steden. daarvoor kun je beter in de zuivere lucht leven in de bergen de Himalaya of zo…
         Er staat behoorlijk wat info in het boek, maar ook in de video’s is genoeg te vinden.

          
         • Sophietje

          augustus 6, 2018 at 7:50 pm

          Ik geloof er niks van dat die mensen op niets leven. Daar is het lichaam echt niet opgemaakt treowd!
          Dat zie ik dus wel als luciferiaanse onzin.
          En waarom zou je. Met al dat heerlijks op aarde. We zijn hier ook om te genieten.

           
          • Treowd

           augustus 7, 2018 at 5:22 pm

           Precies en daarom heb je een bepaalde discipline nodig om dat te kunnen, eten is verslavend precies zoals ik het bescheef. Maar ik raad aan om je wat verder te verdiepen in de materie alvorens een oordeel te ventileren.. Het is mogelijk om zonder te eten te leven met in acht neming dat je voldoende mineralen bloedzouten binnen krijgt en dat zit dus in je urine. Het is absoluut geen luciferiaanse onzin, dus geen loos oordeel uitkramen….Je gelooft er niks van , dat kan kloppen Sophitje omdat het niet over geloven gaat in deze – het gaat over weten… Er zijn mensen bekend die al tientallen jaren zonder voedsel leven, ik ga het voor je opzoeken wie het geschreven heeft en kom erop terug. Ik weet even niet of het Hilton Hotema was of John W Armstrong dus en daarom spreek ik even niet uit wie… Maar desalniettemin fijn dat je toch interesse toont lieve Sophietje en ik begrijp je sceptische houding, voedsel is zo verschrikkelijk belangrijk geworden door t.v. en door de voedselgiganten dus het zou haast ondenkbaar zijn dat …. begrijp je sceptisme helemaal….
           Please lees je eerst in en onderzoek….ik weet wat ik aandraag….

            
          • Treowd

           augustus 8, 2018 at 10:55 pm

           Beste Sophietje heb het voor je opgezocht, het staat in het boekje (ook op pdf verkrijgbaar) van Hilton Hotema – Man’s Higher Consciousness. blzd 44 LIVE WITHOUT EATING

           May 27th 1937, Sirmati Bala of Bankura , India age 68 , had touched no food nor water since she was twelve years old….
           The Press of May31st. , 1948 report of a Chinese girl wha had eaten nothing for nine years.
           The case was reported to Dr.T.T.Gan of Chunking Municipal Horpital etc.
           en zo staan er nog een aantal gevallen in van dagen tot maanden en jaren vasten…

            
          • Sophietje

           augustus 9, 2018 at 12:47 pm

           Dank voor de genomen moeite treowd. :)

            
          • Treowd

           augustus 9, 2018 at 1:34 pm

           Graag gedaan Sophietje, heb het geheel (onze discussie) nog terug gelezen, en wil nog even kwijt dat ik mij wil verontschuldigen dat ik in een wat verdedigende modus verkeerde. Door alle desinfo die men invoegt in allerlei topics raken mensen toch wel wat vertrouwen in elkaar kwijt en dat weerspiegelt zich dan terug. Dus zal ik daar opmerkzaam op blijven.
           Met een vriendelijke oprechte groet, Treowd. :-)

            
          • Sophietje

           augustus 9, 2018 at 6:11 pm

           Zeer gewaardeerde treowd, dank voor de reflectie. Internet is een prachtig middel om informatie te vinden, idd ook bewust ingebracht desinfo of een mix van waarheid en leugen..
           Dit zorgt voor de golfslag aan reaguurders die elkaar te lijf gaan denkende dat de infomatieoorlog gewonnen moet worden.
           In die oorlog zijn we elkaar aan het verliezen, zoals de uitvinder van internet, DARPA, voor ogen had.
           Maken we allemaal mee, heb ik ook gedaan en soms nog.
           We komen er wel..
           We mogen van inzichten verschillen. Niemand is erminder om.

            
    • Treowd

     augustus 6, 2018 at 6:46 pm

     Korte aanvulling nog even: Het is absoluut niet noodzakelijk om constante looping te doen, dus iedere plas te recycelen. Je kunt b.v. je aller eerste ochtenplas (daar zitten je herstelstoffen in van de nachtrust) Erg gezond dus… S’morgens eerste een klein beetje laten lopen en zo snel mogelijk stoppen met plassen – de rest opvangen – tot het laatste restje dat mag ook weg geplast worden.
     In deze plas zitten alle mineralen die men nodig heeft, in de rust die het lichaam had, aangemaakt.
     Tegen 7 a 8uur s’avonds herhaal je nog 1 plasje een goede beker, dus ook het eerste gedeelte een klein beetje laten weglopen de rest opvangen en het laatste ook wegplassen.
     Dan heb je twee maal per dag een beker. Je mag s’morgens ook een laagje laten staan en dan met dat laagje jezelf inmasseren dat is zeer goed voor je huid. Alle dernatologische zalfjes e.d bevatten koeien of varkensplas die van jezelf is stukken beter en trekt direkt in je huid en is na het intrekken volledig geurloos. Niemand zal wat van je ruiken ook niet in de rij in de winkel of aan tafel oid. uitgetest gerarandeerd reukvrij, maar bijzonder , met nadruk bijzonder goed voor je huid.
     Je zult het voelen en bemerken je huid wordt fluweelzacht en geeft een mooie zachte fluwelen glans aan je huid.. Laat je plas een weekje staan of langer in een potje met een oude afgeknipte punt van een sok erover ( zodat het kan ademhalen, het is levend bloed) en gebruik het op brandwondjes of andere wondjes en je zult zien dat de genezing stukken sneller gaat en de pijn gaat vrij snel weg….brandwondjes verdwijnen en herstellen volledig. etc. Zie ..the human handbook…

      
     • Sophietje

      augustus 6, 2018 at 6:59 pm

      Voor brandwonden kan je overigens teatree olie erop druppelen. Neem wel de echte!
      Dat haalt de brand eruit, en is het zo weg. Zware brandwonden uiteraard direct ehbo.
      Mag ik een linkje van the human handbook svp.
      Niet dat ik denk dat ik over het kokhalsen heen kan stappen het aaargh moment blijft..
      Kennis blijft welkom.

       
     • Treowd

      augustus 10, 2018 at 10:15 am

       
     • Sophietje

      augustus 11, 2018 at 2:03 pm

      Wat een prachtige titel!
      Ik zou er zo een nick van kunnen maken… ;)

       
     • Treowd

      augustus 14, 2018 at 10:14 am

      Andrew Norton Webber interview – Distilled water and urine therapy

       
 17. Sophietje

  augustus 6, 2018 at 3:54 pm

  WB treowd.
  :)

   
  • Treowd

   augustus 6, 2018 at 6:24 pm

   Graag aangedragen Sophietje, ik deel het met alle Liefde… ik doorzie het belang :-)
   Ik respecteer een ieders keuze , ik reik het slechts aan….
   Hopende dat er toch medemensen zijn, die er baat bij gaan hebben. Wat een ander niet weet, dat is your own secret. Doe ermee wat je wilt… :-) het gaat niet om de boodschapper maar nog altijd om de boodschap die het in zich draagt…. Mvg Treowd

    
   • Sophietje

    augustus 6, 2018 at 6:36 pm

    En met de boodschapper, ben ik best tevree.

     
    • Treowd

     augustus 6, 2018 at 6:50 pm

     Ik begrijp je , maar echt, ik verkoop geen onzin het is echt oprechte info…
     geen satanische bullshit oid … real deal… hand op mijn hart….

      
     • Treowd

      augustus 6, 2018 at 6:55 pm

      But feel free any wich way you choose, always respecting the individual choice made :-)
      G-d laat ook de vrijheid van keuze dat is een recht….de keuzes bepalen je levensweg…
      Het is je omgeving die je bepaalde keuzes afdwingt door socale en culturele omstandigheden
      mits je waar ontkoppelt zult of kunt zijn ….

       
      • Sophietje

       augustus 6, 2018 at 7:03 pm

       Je bedoelt God. Mag dat niet meer geuit?
       God. Gewoon GOD.
       Lucifer krijgt zoveel aandacht, ik blijf er lekker ouderwets bij en spreek het dan ook graag uit.

        
     • Sophietje

      augustus 6, 2018 at 7:05 pm


      Tis al goed.

       
      • Treowd

       augustus 6, 2018 at 7:14 pm

       Nee, ik doel op de onnoembare het zijn juist de concepten die ware verwarring scheppen…
       zeker waarmee kerk en vaderland mee is gaan lopen….

        
       • Sophietje

        augustus 6, 2018 at 7:30 pm

        Gewoon God in de volksmond. En dat mag zo blijven.

         
 18. Sophietje

  augustus 6, 2018 at 4:03 pm

  Niet helemaal correct weergegeven. Tommy, met meerdere paspoorten onder verschillende namen waarschijnlijk agent provocateur mi 5, had voorwaardelijk gekregen op een vorige overtreding.
  O en o
  https://sputniknews.com/europe/201807171066406409-tommy-robinson-MEF-funding/

   
  • Sophietje

   augustus 6, 2018 at 4:15 pm

   @ yvonne,
   (de koppling kwam niet tot stand)

    
   • yvonne

    augustus 7, 2018 at 4:27 pm

    @Sophietje
    Bedoel dat de link niet werkt?
    Ik zag op de Q website dat dit daar veel gebeurt , maar als je de link selecteerd zeggen ze , en dan opnieuw in google zet , doet ie het wel ,of er is een andere bron met hetzelfde verhaal… ik ben nog steeds aan het lezen daar , en er zijn meerdere websites , zoals de Donald…the great awakening , the swamp , er zijn er nogal wat….Ik ben een lurker , zo noemen ze dat als je alleen leest, lachen.. Nos met zijn verzonnen verhalen , die kan ik op een dag met 1 grote klap onderuit halen , dat kan ik nu al , en met feiten , maar ik wacht nog even , want het grote gebeuren komt eraan… Hou jullie op de hoogte yvon.

     
    • Sophietje

     augustus 7, 2018 at 6:39 pm

     Oke lurker, verras mij maar.
     :)

      
 19. Sophietje

  augustus 6, 2018 at 8:14 pm

   
  • Sophietje

   augustus 6, 2018 at 8:46 pm

   Kennelijk vindt het luciferiaanse postmodernisme dat wat het kind moet doorstaat ondergeschikt aan de sexuele verlangens van de pedofiel.
   Het is niet wederkerig , het kind is niet volwassen en kan dus geen volwassen beslissing maken.
   En dan heb ik het nog niet eens over een onvolgroeid lichaam.

    
   • Sophietje

    augustus 6, 2018 at 8:48 pm

    Doorstaan

     
   • yvonne

    augustus 7, 2018 at 4:31 pm

    QSophietje

    In america is er een hogegerechtshof rechter die wil pedofilie , net als in nederland destijds met stichting martijn , alle gelegenheid geven om kinderen vanaf 12 te kunnen misbruiken , vergelijk de zaken met elkaar en je vind deze smerige overeenkomst…De anti trump protesten ? pedofiel /homo die dat met zijn fonds opzet? En vaak zijn zij de enige persoon in dat fonds? Hoe komen ze aan het geld ? Soros.

     
 20. yvonne

  augustus 7, 2018 at 4:20 pm

  https://stream.org/so-what-is-q-and-why-is-msm-suddenly-targeting-it/

  Wat is Q en waarom valt de MSM Q aan…
  Hier is een goede tip: elke keer springt de nieuwsfirma
  ineens opeens omhoog en schreeuwt
  het uit zijn lijf: “Niets te zien hier! Onzin, onzin! Niets te zien!”
  Het is een goed moment om op te letten
  Voordat we in het konijnenhol stappen, onthoud de mensen die vertellen dat Q gewoon een gekke,
  gekke internetcompassie of uitgebreide hoax is, zijn dezelfde mensen die volhielden dat je
  een complotdenker was als je zei dat de Obama-regering toezicht( illegaal afluisteren )
  had gehouden op de Trump-campagne.

   
 21. Sophietje

  augustus 8, 2018 at 3:14 pm

  Euthanasie, daar was nog helderheid in. Die helderheid vervaagt in eugenics, leeftijd maakt niet meer uit. Abandon all hope, in palliatatieve zorg, kwaliteit van leven. De arts bepaalt.
  In beligie is de euthanasie wet opgerekt. Hier gebeurt het al zonder medeweten vd patient en familie.
  De arts bepaalt. Behandelingen stopzetten en of versterven het is al aan de orde van de dag.
  Willen we dit? Ik persoonlijk niet.

  https://www.technocracy.news/belgium-horror-worlds-first-nation-to-euthanize-children/

   
 22. Treowd

  augustus 8, 2018 at 9:21 pm

  History You Weren’t Taught In School… The Lie of Six Million

   
 23. Sophietje

  augustus 9, 2018 at 7:10 pm

  https://www.technocracy.news/youtube-starts-fact-checking-on-videos-challenging-climate-change/

  Over reversal gesproken zeg… de grootste leugen mag niet bediscusssieerd. Wetenschap bestaat uit weerleggen , dus wetenschappers die er anders over denken met andere feiten komen, mogen dus eigenlijk hun vak niet meer uitoefenen, zo te zeggen.

   
  • Treowd

   augustus 9, 2018 at 7:52 pm

   De corpocraten winnen het terrein op deze wijze, als we (de mensheid) zwijgzaam toe blijven stemmen, de mensheid moet zich laten horen – men verkend de grenzen welke ze langzaam maar zeker veel vaker zullen overschrijden…..
   Het tot zwijgen brengen van patsy Alex Jones is de startende ultieme test in de states….
   men verkend op deze wijze Alex zal er zijn slaatje wel uitgeslagen hebben…..

    
   • Sophietje

    augustus 9, 2018 at 8:01 pm

    Spijker op zijn kop, ze gaan zover als wij ze toestaan.
    Alex jones kkk cia ect.

     
    • Treowd

     augustus 9, 2018 at 9:05 pm

     Alex Jones & Libertarians Banned From Google, Facebook – Free Speech & Transhumanism!

      
    • Treowd

     augustus 9, 2018 at 9:28 pm

     Inderdaad Sophietje. En ook weer die overduidelijke handtekening… problem , reaction , solution..
     Trump op bezoek bij Jones nadat hij afgeeft op fake nieuws, en dan de fake nieuws campagne en daarna over op hate speech….En Jones steeds debielere rants e.d. tot aan gestoord gedrag en flink stampij maken dus problem reaction solution….

      
 24. Sophietje

  augustus 9, 2018 at 7:12 pm

  12.000 reacties op heb jij een link.
  !

   
 25. yvonne

  augustus 10, 2018 at 3:04 am

  Q – Killing The Mockingbird

  Gepubliceerd op 7 aug. 2018

  .106.398 weergaven

  The people of the world are sick and tired of being set against each other by powerful criminals who want us divided so they can continue to rape, steal from and exploit us.

  Currently the gravest threat to the world is the corrupt mainstream media who has been taken over by a powerful cabal. They have been lying to us for decades, twisted our minds and led us down a path of darkness. The evidence is all around you.

  The only way we can defeat this evil is by removing their power and turning them off. They are named the “Mockingbird Media” after a criminal operation of the same name to infiltrate journalism and take control of the narratives.

  The only way out of this prison is to read the crumbs dropped via the NSA Intelligence Program otherwise known as Q.

  When YouTube eventually censor this, you can find it on Bitchute

  Wat reacties.

  Wow! So well done. Sharing everywhere. God Bless

  Every survey I receive from the president asks where do I get my news. My first answer is always Q !

  Joe, legitimately I’m such a fan of your work, simply brilliant! “They want us divided” you’ve opened up my eyes to where I now understand the root of my own blind and misguided hatred towards the Islamic faith. We are not each other’s enemies, but the enemy of the satanic rule that has plagued us worldwide for decades. Mahalo nui loa for sharing your talent with us.

   
 26. yvonne

  augustus 10, 2018 at 3:53 am

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/08/trump-admin-removes-2300-alleged-child-sex-predators-in-sting-operation-no-word-on-muellers-star-witness/
  The Trump Department of Justice removed 2,300 alleged child sex predators from the streets of America in a sting operation during the months of March, April and May.

  So far no official word from the Mueller witch hunt

  Thousands of suspects accused of producing child pornography or committing child sexual abuse are now off the streets after a federal crackdown on internet sex crimes.

  The U.S. Department of Justice said Operation Broken Heart was conducted during the months of March, April and May 2018.

  More than 2,300 alleged child predators were arrested after investigators followed up on more than 25,200 complaints of crimes against children.

  Task force officials also identified 383 children who suffered recent, ongoing or historical sexual abuse or who were forced into the production of child pornography, U.S. Attorney General Jeff Sessions said.

   
 27. Sophietje

  augustus 11, 2018 at 2:15 pm

   
 28. yvonne

  augustus 11, 2018 at 5:37 pm

  NOS liegt weer eens , en op andere nieuwsbronnen word dit verkocht als een zelfmoord , die niks te maken heeft met terrorisme….maar gebruiken steekwoorden als Q400 ..DASH? en de man zou RICH heten ? Seth Rich (rich betekent rijk ) Dash word gebruikt , vanwege geen terrorisme ? omdat ze ISIS wilden hernoemen als DEASH…de Q 400 staat voor ..4 in engels is for.Q….
  Nu de NOS met zijn sprookje..
  De man was wel depressief , ik zet de link erbij van het gesprek dat is gevoerd in de cockpit …klinkt dat asl depressief? Of als iemand die zelfmoord gaat plegen? Het antwoord is Nee..

  Gestolen vliegtuig stort neer in VS

  
   In de buurt van de Amerikaanse stad
  Seattle is een vliegtuig neergestort
  dat kort daarvoor op de luchthaven van
  Seattle was gestolen.De dader was
  iemand van het grondpersoneel en geen
  monteur,zoals eerst werd gezegd.Er
  waren geen passagiers aan boord.

  Het tweemotorige toestel van Horizon
  Air werd achtervolgd door twee
  toestellen van de luchtmacht voordat
  het op een eilandje neerstortte.Daar
  vielen geen slachtoffers.

  Volgens de politie was de vrijwel zeker
  omgekomen man depressief en wilde hij
  zelfmoord plegen.Zijn daad zou niets
  met terrorisme te maken hebben.


  Audio reveals drama in Seattle stolen plane incident

   
 29. yvonne

  augustus 11, 2018 at 6:30 pm

  https://www.reuters.com/article/us-monsanto-cancer-lawsuit/monsanto-ordered-to-pay-289-million-in-worlds-first-roundup-cancer-trial-idUSKBN1KV2HB?utm_source=reddit.com

  (Reuters) – A California jury on Friday found Monsanto liable in a lawsuit filed by a man who alleged the company’s glyphosate-based weed-killers, including Roundup, caused his cancer and ordered the company to pay $289 million in damages.

  Veel te weinig , ze hebben in principe een moordaanslag begaan , dus is gevangenis op zijn plaats.Maar die tijd komt eraan , en vergeet niet dat Bayer deze troep heeft overgenomen , Bayer Duitsland..

   
  • Treowd

   augustus 11, 2018 at 9:34 pm

   Bayer is van oorsprong Bauer en dat is weer geralateerd aan Rothschild, voordat men Rothschild is gaan heten was de naam nl. Bauer…
   The History Of The House Of Rothschild

   1743: Mayer Amschel Bauer, an Ashkenazi Jew, is born in Frankfurt, Germany, the son of Moses Amschel Bauer, a money lender and the proprietor of a counting house.

   Moses Amschel Bauer places a red sign above the entrance door to his counting house. This sign is a red hexagram (which geometrically and numerically translates into the number 666) which under Rothschild instruction will end up on the Israeli flag some two centuries later.

   1753: Gutle Schnaper, an Ashkenazi Jew (future wife of Mayer Amschel Bauer), born to respected merchant, Wolf Salomon Schnaper.

   1760: During this decade Mayer Amschel Bauer works for a bank owned by the Oppenheimers’ in Hanover, Germany. He is highly successful and becomes a junior partner. Whilst working at the bank he becomes acquainted with General von Estorff.

   Following his father’s death, Bauer returns to Frankfurt to take over his father’s business. Bauer recognises the significance of the red hexagram and changes his name from Bauer to Rothschild, after the red hexagram or sign signifying 666 hanging over the entrance door (“Rot,” is German for, “Red,” “Schild,” is German for, “Sign”).

   https://rense.com/general88/hist.htm

    
 30. yvonne

  augustus 11, 2018 at 8:02 pm

  Creativiteit van het NOS FAKEnieuws…Dit is nergens anders te vinden , alleen bij de NOS..Maar ik vond een vergelijkbaar artikel…beetje aanpassen en hoppa ………
  https://www.news18.com/…/one-dead-20-injured-in-south-africa-v…

  11 jul. 2018 – The Convair-340 plane built in 1954 was due to soon be flown to the Aviodrome air .
  One Dead, 20 Injured in South Africa Vintage Plane Crash .
  “The plane had 19 passengers on board which includes the pilot and the

  NOS Teletekst 107
  
  “Crash Z-Afrika door fout piloten”

  
   De piloten van de Convair 340 die in
  Zuid-Afrika is neergestort,hebben de
  noodprocedure niet gevolgd.Doordat ze
  in verwarring waren over welke motor in
  brand stond,verzuimden ze propellers in
  de juiste stand te zetten en het vuur
  met de ingebouwde brandblusser uit te
  krijgen,zeggen onderzoekers.

  Er zijn opnamen gevonden die met een
  cameraatje in de cockpit zijn gemaakt.
  Te horen is dat een passagier kort na
  de start al meedeelt dat de linkermotor
  in brand staat.Volgens de onderzoekers
  raakten de piloten in verwarring.
  
  Bij de crash die volgde vielen een dode
  en achttien gewonden.

   
 31. Treowd

  augustus 11, 2018 at 11:09 pm

  Pesticide Ruling Is Latest Embarrassing Setback for Trump

  A federal appeals court in California ruled on Thursday that the Environmental Protection Agency’s (EPA) decision to ditch a proposed ban on a pesticide linked to brain damage in unborn babies and young children violated federal law.

  The ruling generated embarrassing headlines for the Trump administration as it rolled out a number of attention-grabbing proposals that are also expected to face serious legal and legislative hurdles.
  https://truthout.org/articles/pesticide-ruling-is-latest-embarrassing-setback-for-trump/

   
 32. Treowd

  augustus 11, 2018 at 11:14 pm

  Jared Kushner Thinks He Has the ‘Deal of the Century’ for Middle East Peace — But It Would Have Catastrophic Consequences

  …In extracts published by Foreign Policy magazine, Kushner proposes “disrupting” the work of the UN Relief and Works Agency (UNRWA) and ending the refugee status of 5m Palestinians across the West Bank, Gaza, Jordan, Lebanon and Syria.

  Although the emails have not been published in full, these snippets are highly revealing. Kushner’s move against UNRWA marks the next stage in the Trump administration’s plan. In January 2018 – the same month that Kushner sent these emails – Trump announced drastic cuts in US aid to UNRWA.

  There are signs that defunding UNRWA is just the first stage of a much grander strategy; Kushner is also reportedly pressuring Jordan to strip the 2m Palestinians living there of their refugee status. But even taken on its own, dissolving the agency would have catastrophic consequences.etc.

  https://www.alternet.org/news-amp-politics/jared-kushner-thinks-he-has-deal-century-middle-east-peace-it-would-have

   
 33. Treowd

  augustus 12, 2018 at 1:26 pm

  Bezijds de mogelijkheid van een aardvlakte, maar zeker geen bal, bol
  dat is voor hen ook een hele hete aardappel….
  Half Truthers, Controlled Opposition, Limited Hangouts, Shills – How to spot them. What aren’t they telling you?

  Introduction

  I am not going to go in-depth for each point – you can research further for yourself… it’s an overview. I may just give you a few pointers for further research on various subject areas.

  The topics listed in this article are what Real Truthers are talking about and exposing.

  Some people are Half-Truthers because they are not knowledgeable and have not properly woke up yet.

  But many people who are Half-Truthers are Controlled Opposition agents – these are the big alternative media personalities. They are creating limited hangouts on purpose. They are purposely not talking about certain subjects and putting out pieces of carefully selected disinfo. The alternative media is pretty much run by these people. You cannot underestimate how many agents are out there.

  https://entityart.co.uk/half-truthers-controlled-opposition-limited-hangouts-shills-how-to-spot-them-what-arent-they-telling-you-david-icke-alex-jones-david-wilcock-psyops-disinfo-ufology-alternative-media-national-socialism/

   
 34. Treowd

  augustus 14, 2018 at 10:37 am

  Coen van der Kroon de gouden fontein (even opzoeken indien geinteresseerd :-) O, ja informeer jezelf goed , pdf files kunnen aangepast zijn geworden, leg de bevindingen langs elkaar , maar doe vooral goed zelf je onderzoek…. Het boekje is in de nederlandse webwinkels te koop, nederlandstalig …
  http://aquariusthewaterbearer.com/wp-content/uploads/2013/10/The-Golden-Fountain-Coen-van-der-kroon-1994.pdf

   
  • Treowd

   augustus 14, 2018 at 10:58 am

   De mogelijkheid dat de farma-lobby des-info gestrooit heeft over het web om mensen weg te houden van gedistilleerd water is zeer groot, met de bewoording dat gedistilleerd water mineralen wegneemt , lekt van het lichaam of zelfs een vroege dood zou kunnen inleiden maar die info is niet volledig en zwaar misleidend te noemen tot aan leugenachtig ivgm de vroege dood.
   Er zijn nl. twee soorten mineralen organisch welke van je inwendige organen komen en dus goed voor je zijn en on-organische mineralen welke van buitenaf komen dus niet uit de organen en juist die worden verwijderd door het innemen , drinken van gedistilleerd water naast de verwijdering van andere stoffen welke als onnodig tot schadelijk zijn voor je lichaam. Dus op deze wijze verpakt men ook desinfo….ter eigen gewin (farma industrie, giganten lobby)
   Andrew Norton Webber and the myth of early death from distilled water

    
   • Treowd

    augustus 14, 2018 at 11:18 am

    De info botst wat met elkaar omdat Andrew de mineralen welke uit fruit komen als organisch aanmerkt maar dat zit puur in het water dus in de dauw wat aanwezig is in het fruit, maar zoals al eerder aangehaald laat het boek van Alledgedly Dave zien dat ons eigen lichaam eigenlijk dagelijks alle mineralen zelf aanmaakt of mogelijk a zelfs aangereikt krigt via het water aanwezig rondom ons heen (onze lucht bevat water) en mogelijk verspreidt door de 7 wanderers dwalers de Zon, Maan, Jupiter, Mars, Venus, Saturnus, Mercurius.(maar dat is alchemy verder :-) Met die info heeft het menselijk lichaam geen uitwendige mineralen nodig (en is eten dus eigenlijk mogelijk geen echte noodzakelijkheid). Vandaar dat de info wat kan conflicteren met elkaar, maar vers fruit en groentesap is zeker wel gewenst boven gekookt dus eigenlijk doodgekookt of gebakken voedsel…

     
 35. yvonne

  augustus 14, 2018 at 4:10 pm


  Chief Counsel Robert David Steele (ITNJ Seating

  Wat gebeurt er echt in afghanistan? pedofielen en oorlogshonden….organen…kinder , drinken van blood .. goede info……Pizzagate….
  En wat doet de NOS?
  
  Anti-Trumptekst nekt FBI-medewerker

  
   Bij de Amerikaanse federale politie
  is topmedewerker Peter Strzok ontslagen
  omdat hij zich in 2016 negatief heeft
  uitgelaten over Donald Trump.Hij was al
  eerder van het onderzoek naar Russische
  inmenging bij de verkiezingen gehaald.

  Een collega en vriendin van Strzok
  vroeg hem in 2016 per sms “Trump zal
  toch nooit president worden?”.Hij
  reageerde daarop met “Nee nee,dat zal
  niet gebeuren.We gaan dat tegenhouden.”
  De sms’jes werden deze zomer ontdekt.

  Strzoks advocaat noemt het ontslag een
  overtrokken maatregel en zegt dat diens
  persoonlijke visie zijn werk bij de
  politie nooit in de weg heeft gestaan.

  Er is een hele groep FBI en CIA en DOJ. (Obama en clinton) die al van voor dat Trump president werd , en fisa tekende die voor terroristen zijn om Trump en zijn mensen af te luisteren , spionnen hebben neergezet in het kamp van Trump ..Er is een hele lijst met FBI, CIA en DOJ die zijn ontslagen en NEE het gaat niet over een per ongeluk gestuurde Emailtje , het zijn er zeker 50.000 en een heel complot om te zorgen dat clinton won , dat is mislukt , En toen gingen ze over tot htet oproepen om een zittende president en zijn familie te vermoorden …Zijn kleinkinderen en zijn jongste zoon werden bedreigd om ze te ontvoeren en dan aan sadistische pedofielen te geven …Deze Strzok zat ook op de emailzaak van clinton? en hield de doofpot dicht , En hij en zijn vriendjes verzonnen de russen hoax en het smerige dossier over Trump STEELE DOSSIER , waarin de UK diep in zit…Het werd allemaal al voordat Trump won in elkaar gezet en betaald , door een paar rijke figuren waaronder de clinton campage kas , een paar journalisten en wat onbekenden die , volgens mij allemaal al bekend zijn….Een hele rits met namen zijn in dit verraad tegen eigen land betrokken , clinton, Obama , Loretta lynch, , ex directeuren van inlichtingdiensten , clapper , comey , brennan , Mcabe deze Strzok , met zijn liefje Lisa Page…meerdere koppels , waarvan de een op fbi werkte de ander ergens anders op een strategische plaats…Volledig geinfiltreerd in de hoogste plekken van Amerika , en waar ook de EU , Canada , UK , Australie , Pakistan , Saoedi arabie bij betrokken zijn …EEN GROTERE ZAAK DAN WATERGATE OOIT IS GEWEEST EN HET STAAT OP KLAPPEN
  En de NOS liegt dat dit alleen om een emailtje gaat en daarvoor de man ontslagen . wordt vervolgt

   
 36. yvonne

  augustus 14, 2018 at 6:01 pm

  https://saraacarter.com/the-real-reasons-peter-strzok-was-fired-from-the-fbi/

  Strzok’s firing went well beyond texting about Trump
  Strzok was under oath before Congress and he made statements that appeared to be false and refused to answer some questions, but he was going to get just a slap on the wrist,” said a former supervisory special agent from OPR adjudication, who spoke on condition of anonymity due to the nature of their work. “There is absolutely no wiggle room when it comes to lack of candor in the FBI…unless you’re an SES (Senior Executive Service). Strzok’s firing went well beyond texting about Trump. Strzok would have also been involved in the handling of the FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) application to the FISC (Foreign Intelligence Surveillance Court)…” The agent noted that Strzok was “well aware that he was lying by deception when they did not include the information on who paid for the dossier and (that) Bruce Ohr was back-channeling information for a discredited source.”

  “I’m a bit emotional right now after hearing what OPR proposed (for Strzok),” said Robyn Gritz, a former FBI supervisory special agent, who has been fighting the Bureau for years. Gritz, who served 16 years in the bureau, said she was targeted by senior FBI officials, (including now fired FBI Director Andrew McCabe) for filing a harassment claim against one of her supervisors. “I lost everything,” she said.

   
 37. Sophietje

  augustus 14, 2018 at 8:02 pm

   
 38. Treowd

  augustus 14, 2018 at 10:53 pm

  It’s Electric! Tesla was Right — Einstein a Fraud — and our Sun is Electromagnetic

   
  • Treowd

   augustus 15, 2018 at 11:29 am

   Er zijn verder geen echte tastbare bewijzen van meerdere galaxies, de ruimte etc. dan dat we dat moeten aannemen van de zogeheten experts dus dat kan desinfo zijn. Dus mogelijke ingeslopen indoctrinatie vanuit opleiding oid of men doet het bewust. Men verpakt meestal in het geval van desinfo een hoog percentage waarheid (in dit geval hypotetisch omdat er geen wetenschappelijke consensus bestaat aangaande het elektrische model) en een gedeelte desinfo omdat het brein dan moeilijk kan onderscheiden en open staat voor de aanname dat alles correct zal wezen…
   Het gaat hier om de Zon en of dat een EM (elektromagnetische entiteit) zou kunnen zijn, er zijn tal van zaken welke daar op wijzen…..

   The Electric Sun by Don Scott

    
   • Treowd

    augustus 15, 2018 at 11:40 am

    Het is hoogstwaarschijnlijk mogelijk dat ook Don Scott bij de club hoort van gatekeepers dus de eerste ingeving aangaande het verpakken van desinfo kan zeker kloppen, let even op het moment van 10:57 als hij de temperatuur gaat toelichten van de Zon, het opvallende vrijmetselaars gebaar het wrijven of aanraken van de neus. Dat is voor ingewijden een (occult) gebaar dat men even liegt de doctrine of het dogma in stand wenst te houden…. De Zon heeft nl. geen hoge temperatuur de Zon zet lucht in beweging en door die vibratie, uitwerking ervaard men warmte….

     
 39. Treowd

  augustus 15, 2018 at 4:46 pm

  Ivm met mijn interesse in het verloop van de digitalizering van de wereld keek ik gisteren zomergasten en ik heb maar een half woord nodig en ben een goed verstaander dus bracht ik 1 en 1 tesamen. Bij deze de betreffende aflevering, luister goed en kijk aandachtig dan besef je mogelijk ook wanneer en hoe die NWO in ons leven komt of sterker nog al gekomen is en zich aan het ontvouwen is….Alle ogen zijn gericht op de schurken maar intussen…. :-)
  https://www.npostart.nl/zomergasten-uitzending/12-08-2018/VPWON_1289703

   
  • Treowd

   augustus 15, 2018 at 4:50 pm

   O , ja nog een gedeelte van de samenkomst van de informatie die als het ware hidden in plain sight , verborgen maar in het zicht…dus volgens de wet van karma aangeboden is geworden, can’t say we didn tell you so….

   “ATLAS SHRUGGED” by Ayn Rand – A Blueprint for Ushering in the New World Order
   http://www.illuminati-news.com/2007/0322a.htm

    
  • Sophietje

   augustus 15, 2018 at 5:10 pm

   Hij start niet bij mij :(

    
   • Treowd

    augustus 15, 2018 at 6:58 pm

    Niks mis met de link Sophietje gewoon bereikbaar, en ja hoor als de plannen van de NWO uitlekken noemt men ze voor het gemak even zoals populisme het betaamt extremisten….. de pot verwijt….

     
    • Sophietje

     augustus 15, 2018 at 7:10 pm

     Treowd het valse links rechts paradigma heb ik lange tijd geleden achter mij kunnen laten, het is een pot nat werkend naar de nwo.ahrimanbiotech.venus, urantia.
     Reden voor het plaatsen van deze link , de link bevat info over haar voor het gemak in het nederlands. Het laat goed zien waar zij voor staat. Doodeng mens.
     Doodenge beweging.
     Ik zal de cookies wijzigen wellicht is dat de reden dat het niet start.

      
 40. Treowd

  augustus 15, 2018 at 8:58 pm

  Of men misbruikt haar visie en zoals het vaker gebeurd moet de boodschapper kapot geschreven worden… soort van manipulatie om toch die kant in te gaan welke men wenst….maar als je wat dieper in de materie duikt, blijkt ze te willen waarschuwen op juist de gevaren via het schrijven van een roman draagt ze profetisch aan waar de schoen zou kunnen gaan wringen of waar de neuzen eigenlijk naar toe wijzen…..Ga me er verder in verdiepen….

   
  • Sophietje

   augustus 15, 2018 at 9:48 pm

   Ze vereerd een moordenaar. Idd verdiep je er maar in. Deze vrouw is malthusian.

    
   • Sophietje

    augustus 15, 2018 at 9:56 pm

    Do as thou wilt. Crowley, als het jou maar gelukkig maakt theosoof, luciferiaans. Een kind vermoorden is in haar opini okee omdat het hem gelukkig maakte en dus zelfstandig op zoek naar zijn geluk in het leven stond. Say no more.

    Laat je niet verwarren dat ze waarschuwt tegen het collectivisme. Hegel. ;)

     
    • Sophietje

     augustus 15, 2018 at 10:33 pm

     Alisa Zinovyevna Rosenbaum

      

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: