RSS

PS verkiezingen, mRNA vaccins en geheime appjes

14 mrt

engelse vlag

echte kieswijzerMet de Provinciale Staten verkiezingen in aantocht, die een enorm verschil kunnen gaan maken voor de huidige zittende macht, komt er tegelijkertijd een hoop bagger naar boven drijven in de vorm van waarheden die plotseling worden toegegeven waar ze jaren onderdrukt zijn geweest en slechts tot ‘wappietaal’ waren gedegradeerd.

Afgelopen week hebben we kunnen lezen over de voormalige coronaminister van het Verenigd Koninkrijk Matt Hancock (de Britse versie van Hugo de Jonge) en zijn duizenden appjes die gelekt zijn naar de Engelse mainstream krant ‘The Telegraph’. Daarin viel onder andere te lezen:

“We jagen hen (het volk, red.) de stuipen op het lijf met de nieuwe variant.” De media-adviseur: “Ja, dat zal zorgen voor de gewenste gedragsverandering.” De minister: “Wanneer laten we de nieuwe variant los?”

Echt schokkend en schandalig! Zie verder het uitgebreidere artikel op ‘Ongehoord Nederland’.  De jonge omroep die overigens ook onder dreiging van opheffen ligt binnen het media-bestel.

Vanzelfsprekend vraag je je dan af hoe het in Nederland zit met de uitingen zoals de ‘Dansen met Jansen’-campagne van Hugo de Jonge, die eerder al geen enkele betrokkenheid zou hebben gehad bij de Sywert-(mondkapjes-)deal.  En die eiste dat zijn apps geheim zouden blijven ondanks WOB-verzoeken daartoe. Dit doet vanzelfsprekend vele wenkbrauwen fronsen, want dit zijn regelrechte complot-‘feiten’.

En het hele schimmige zaakje begint nog meer te stinken nu de Duitse gezondheidsminister Karl aanklacht lauterbach Lauterbach (de Duitse versie van Hugo de Jonge) gisterenavond openlijk op het Duitse mainstream kanaal ZDF vertelde dat hij vanaf het begin af aan heeft geweten dat de covid-vaccins ernstig letsel veroorzaakten. Hij moest dit wel toegeven nadat het Paul Ehrlich Instituut (Duitse tegenhanger van het Nederlandse bijwerkingeninstituut Lareb) die onderzoek doet naar de bijwerkingen van deze vaccins een vernietigend rapport uitbracht.

Forum voor Democratie vraagt een spoeddebat aan, het liefst nog vóór de verkiezingen over de bekentenis van Lauterbach en wil weten of kabinet Rutte hier ook meer van wist. Lees dit uitgebreidere artikel hier op Blckbox.tv. Het kartel heeft het inmiddels geweigerd.  en VVD noemt het zelfs nepnieuws. 

We worden continu bedonderd door dit kabinet, niet alleen als het gaat om de hele situatie rond corona, maar ook over de stikstofcrisis, de immigratiecrisis, de voedselcrisis, de inflatie, de proxy-oorlog in Oekraïne, de bankencrisis, pensioencrisis en de weet-ik-veel-crisis; zij ‘zijn’ en creëren zelf onze grootste crisis en de enigen die dat kunnen veranderen zijn wij, het volk.

MotieReden temeer om echt te gaan stemmen morgen voor de Provinciale Staten die de Eerste Kamer kiezen. Als je niet wilt dat dit allemaal maar doorgaat, terwijl het echt al lang vijf voor twaalf is geweest, ga dan stemmen! Ga naar de Echte Kieswijzer om te kijken waar je je stem op uit wilt brengen, want daar zijn de stellingen gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt. Met andere woorden; wat ze werkelijk doen en gedaan hebben en niet wat ze beloven in hun campagnes.

Nu of nooit! Ga stemmen, kies wijs!

echte kieswijzer

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits alle bronnen worden gerespecteerd. 

 
2 reacties

Geplaatst door op maart 14, 2023 in Agenda 21/2030, Covid, Overstrefte, Politiek

 

Tags: , , , , , , ,

2 Reacties op “PS verkiezingen, mRNA vaccins en geheime appjes

 1. mignonvanheerden

  maart 15, 2023 at 6:46 pm

  Nou, ik probeer telkens een reactie te geven op uw site, maar ik kom er gewoon niet doorheen ! Ik krijg telkens te horen : mailadres invoeren, maar dat mailadres staat heb ik dan al ingevuld !!

  Ik wilde u een groot compliment geven voor uw werk, en smeken om -hoe moe ook- door te gaan ! Zeer blij ook vooral met uw vertalingen want, verdorie, mijn engels is bar en boos. Grote dank dus !!

  Hartelijke groet, Mignon van Heerden, Rhenen (1954)

  >

  Geliked door 1 persoon

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: