RSS

Boeken / Books

Cover

America Star Books and Amazon.com

kaft en achterkant

o.a. Bol.com

engelse vlag

English

Stoelendans bij de kapper – Columns, opinie, politiek, maatschappelijk en persoonlijk

Een verhalenbundel, bestaande uit columns waarin met humor beschreven overpeinzingen zijn te lezen. Soms hard uithalend naar politiek en maatschappelijke ‘onzin’, regelrechte leugens, maar ook verhalend over het leven als beroepsmuzikant en natuur- en dierenliefhebber. Dit boek is inmiddels vertaald voor de buitenlandse markt en is nu o.a. in de UK, de US verkrijgbaar. De bedoeling was dat het mensen aanzet  tot een andere -eerlijke- kijk op zaken die nu verdoezeld worden terwijl we ons als ‘schapen’ gedragen en volgzaam zijn aan de maatschappelijke en politieke normen, die door de mainstream media over ons worden uitgestrooid. Dit boek is overal te verkrijgen (NRC-next, bol.com  etc).  De cover is getekend door mijn broer, de AVRO presentator Hans Schiffers.
Voor de boekrecensies, zie hier

De dichtCover 'Een oen is een gecastreerde ezel'bundel ‘Een oen is een gecastreerde ezel’ is in juli 2011 gepubliceerd. Deze zal -indien mogelijk- later in het jaar vertaald gaan worden voor de Amerikaanse markt. Ook voor deze cover is Hans Schiffers verantwoordelijk.

voor en achterkant

achterkant 'Een oen...'

Wakker worden! is een verzameling van alle artikelen (inclusief de uitgebreide Valdai-speech van Putin die ik vertaald heb) van 2014 en deze zijn nu in een leesbaar en overzichtelijk boek verkrijgbaar. Voor alle lezers die regelmatig artikelen printen, dat is nu niet meer nodig.

 

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: