RSS

Chemtrails, de geheime oorlog (NL ondertiteld)

07 mrt
engelse vlag

ENGLISH

filmbeeld zonder en met chemtrail

Zo worden oude films en foto’s bewerkt om de nieuwe generatie te laten zien dat ‘chemtrails’ in de lucht normaal zijn!

In aansluiting op het vorige artikel over genetisch gemodificeerd voedsel (GMO’s) is hier, zoals beloofd, de video van de Italiaanse documentaire ‘Chemtrails, de geheime oorlog’ . Deze video is sinds de recente verschijning op meerdere sites te vinden maar vaak Engels ondertiteld. Een ‘must see’ voor iedereen dus daarom heb ik deze de afgelopen tijd vertaald en voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Daarnaast heb ik een transcript gemaakt om alles nog eens na te kunnen lezen, vooral omdat sommige Italiaanse teksten (en dus ook de ondertiteling) wat snel gaan. Los van het feit dat je de video dan even stil kunt zetten, leek het me handig om alles gewoon te kunnen lezen, dat transcript staat hier.

Aan het woord zijn een aantal onderzoekers en deskundigen die uitleggen wat er boven onze hoofden gebeurt, welke gifstoffen wij dagelijks over ons heen krijgen, wie het doen en waarom het wordt gedaan. En ook hoe desinformanten te werk gaan, die betaald worden door de Europese Unie van ons belastinggeld. Zie hier een tekstfragment daarover uit de video:

Hun belangrijkste doel is om verwarring te creëren, zodra op het internet of ergens anders, scherpe argumenten verschijnen en het in diskrediet brengen van onafhankelijke onderzoekers en wakkere burgers. Zij presenteren zich vaak als experts, gebruik makend van het principe van de autoriteit, maar als je hun artikelen en commentaren leest, kunnen echte tegenwerpingen nooit worden gevonden, alleen beleidsstandpunten, of vaker nog, beledigingen en persoonlijke aanvallen. Ze proberen de debaters in te perken door hen te beschuldigen zonder angst voor enige sanctie, omdat ze worden beschermd door de instituten door desinformatie te verspreiden over het milieu.

Zoals andere ‘desinformanten’ hebben deze specialisten voorlopig de feiten en de argumenten van de andere partij niet kunnen ontkennen,
maar in plaats daarvan doen ze een beroep op misleidende overwegingen in combinatie met arrogantie en ijdelheid
Als je beter kijkt, zie je dat ze altijd de belangen en privileges verdedigen van de farmaceutische industrie, biotechnologie, nanotechnologie, en ‘milieu-regeneratie’, chemische industrie, leger, telecommunicatie, enz
die vooral worden aangetrokken in de academische wereld met hun baronnen en intriges met productiebedrijven
Het draait allemaal om samenwerking en contracten met publieke en private bedrijven.

Je bent dus gewaarschuwd wanneer je dergelijke commentaren leest op dit soort berichten!

Wat te doen? De wetenschappers in de documentaire doen een oproep:  “Het is misschien nog niet te laat om het tij te keren: we moeten proberen biologen hierin te betrekken, medici, chemici, ecologen, serieuze en eerlijke administrateurs, hen te vragen om bij te dragen en te helpen met hun kennis en vaardigheden en zoveel mogelijk mensen te bereiken, te beginnen bij de buren, familieleden en vrienden.”

Ik zou zeggen: kijken en delen waar je kunt!  Want zoals opgemerkt wordt in deze documentaire: ‘We worden vergast alsof we ratten zijn’. En daar betalen we zelf het meeste aan mee! Ook dit moet echt stoppen, dus laten we wakker worden, zijn en blijven!

(Zet de ondertiteling aan rechtsonder door op het witte ‘rechthoekje’ te klikken!)

Lees en kijk ook: Chemtrails, een -klokkenluidende- piloot aan het woord)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
71 reacties

Geplaatst door op maart 7, 2015 in Chemtrails, Geo-engineering

 

Tags: , , , ,

71 Reacties op “Chemtrails, de geheime oorlog (NL ondertiteld)

 1. Dick

  maart 7, 2015 at 10:35 pm

  Gedeeld op FB en Twitter…zal uiteraard goede info zijn.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 7, 2015 at 10:36 pm

   Dank je :-) kijk en huiver… !

   Like

    
   • Kittyhawk

    augustus 8, 2015 at 11:25 am

    Irma kun je mij ’n vertellen waar ik die buster kan kopen ??trouwens ik kan het filmpje niet openen help me asteblieft??

    Like

     
 2. ezra70

  maart 7, 2015 at 10:45 pm

  Irma héél erg bedankt voor de nederlandse ondertiteling. Wat een werk is dat. Ik heb hem meteen opgeslagen voor het geval hij van internet word gehaald.

  Vandaag weer eens chemtraildag en ik word echt pisnijdig als ik die dingen weer zie. Eindelijk weer eens een beetje zon dan… En ze vliegen ook steeds lager.

  Wij hebben sinds kort in huis een paar chembusters in ons huis staan zodat de negatieve energie wordt omgezet naar positieve energie. Je merkt het al na een paar uur dat je ruimer kunt ademhalen en je voelt je minder moe. Echt een aanrader.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 7, 2015 at 10:57 pm

   Ik dank je! Ik vraag meerdere mensen om deze video te downloaden naar het eigen systeem, want inderdaad…. zucht! Hij was drie keer tegen de finish verdwenen van mijn PC die zichzelf begon af te sluiten, ondanks de back-ups, dus 12 dagen werk en opnieuw vertalen etc. Ja, het zou zonnig worden en het was hier de hele dag wit van de rotzooi. Het is vreselijk. Ik ben het binnenleven ook ontzettend beu onderhand, maar we geven de strijd niet op toch? Keep on sharing….

   Like

    
   • ezra70

    maart 7, 2015 at 11:30 pm

    Opgeven doen we echt niet. Kleinzoon van 6 weet er erg veel van en wil het aan mensen vertellen.

    “Weet jij iets van gifvliegtuigen? Kijk eens naar de lucht. Dat zijn slechte mensen want ze sproeien gif over ons heen. We worden er ziek van en het komt op ons eten”.
    Ook zijn vriendjes maakt hij er op attent. Vaak denk ik dan dat als volwassenen het niet zien en snappen dan moeten de kinderen het maar vertellen. Kinderen worden vaak geloofd.

    Like

     
  • Morgul

   maart 8, 2015 at 10:15 am

   @ Ezra, hoe werken chembusters dan? die halen toch niet die schadelijke metalen en virussen uit de lucht?

   Like

    
   • ezra70

    maart 8, 2015 at 11:22 am

    @ Morgul, Nee, dat doen ze niet maar ze neutraliseren ze wél.
    Guido Jonkersvan Want to know heeft er artikelen aan gewijd.
    Hier een paar links.

    http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen/
    http://www.atelier-casa.nl/pages/117055/Chembusters.html
    http://www.energiekegel.de/

    Van Energiekegel hebben we in iedere kamer in huis een Kegel en we voelen ons erg happy.
    Chembusters moeten gemaakt worden maar de Energiekegel kan je zo kopen en is zéér krachtig. Is doorgestest met een Lecherantenne door een vriend van ons die een natuur arts is.
    http://www.janatuurlijk.eu/huis-lecher.html

    Ook hebben wij 20 jaar geleden ons huis storingsvrij laten maken omdat we dicht bij een grote zendmast wonen. In een korte tijd waren er 14 mannen in de straat overleden en ben toen na ga denken over het hoe en waarom.
    Die manier van denken heb ik tot op de dag van vandaag niet meer los kunnen laten..

    Grappig voorbeeld: Als ik kinderen van school krijg om te spelen vallen ze na een half uurtje bijna in slaap.

    Like

     
    • eric

     maart 9, 2015 at 5:32 pm

     hallo,
     dat van die energiekegel is in het duits,
     zal er niet al te veel van snappen,
     kan daar over gecommuniceerd worden in het nederlands,

     dank
     ewooden

     Like

      
 3. fleurtjuh50

  maart 7, 2015 at 11:59 pm

  Inderdaad Irma, kijk en huiver!
  Dank je voor deze vertaling, wat ’n klus weer. Het is echt om moedeloos van te worden, te meer daar de meeste mensen het gewoon niet doorhebben. Ik begrijp daar echt helemaal niets van…..

  Hoewel ik weet dat het niet door velen gelezen zal worden deel ik het toch zoveel mogelijk en hoop dat het ’n keer tot die botte hersens door gaat dringen.

  Like

   
 4. yvonne

  maart 8, 2015 at 12:19 am

  gaat nu op twitter en morgen weer, elk uur weer………………..

  Like

   
 5. Gerrit Tienkamp

  maart 8, 2015 at 3:49 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 6. Boudine Berkenbosch

  maart 8, 2015 at 8:46 am

  Beste Irma,
  Dank voor het goede werk! Op BOUblog heb ik mijn artikel over deze docu aangevuld met jouw Nederlandse ondertiteling. Samen staan we sterker! ;-)
  http://www.boublog.nl/2015/01/09/wie-gelooft-nu-nog-in-chemtrails/

  Like

   
 7. Ronald Verhaagen

  maart 8, 2015 at 9:11 am

  de ondertiteling wordt niet weergegeven en mijn italiaans laat te wensen over ;-)
  In de franse doc op Zembla over Monsanto in Argentinië en de (zg) EU zorgen over TAFTA kwam een agressieve zot aan het woord (een Greenpeace afvallige) die beweerde dat de opwarming van de aarde een goede zaak is. En vorig jaar zag ik een malloot, die zich arts noemde, Aspartaam een ongevaarlijke zoetstof noemen. In het lager onderwijs schijnt suiker geweerd te worden en aspartaam gepromoot om overgewicht bij scholieren tegen te gaan.
  Als we op de lange termijn bij de gewenste 500 miljoen aardbewoners aangekomen zijn hoe moeten die lui dan nog winst maken?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 8, 2015 at 10:58 am

   Ja je doelt op de Georgia Guidestones… Dat zijn uiteraard 500 miljoen mind-controlled robots, en niet mensen zoals jij en ik, don’t you worry! ;-) Dus die blijven wel voor ze werken hoor! Maar dat plan krijgen ze niet (meer) uitgerold, teveel mensen wakker en in actie!

   Like

    
  • Lisette

   juli 13, 2022 at 2:52 pm

   Ik dacht ook eerst dat de ondertiteling niet lukte, maar als je eerst even op automatisch vertalen klikt en dan Nederlands invoert dan pakt hij hem wel!

   Like

    
 8. Ronald Verhaagen

  maart 8, 2015 at 9:54 am

  Nog even refreshed, maar je harde werk is echt gedissed door youtube! Geen ondertitleling!
  Hebben ze je ingelicht, sta je onder surveillance?

  Like

   
  • Morgul

   maart 8, 2015 at 10:08 am

   Zet de ondertiteling aan rechtsonder door op het witte ‘rechthoekje’ te klikken!

   Like

    
  • Irma Schiffers

   maart 8, 2015 at 10:40 am

   Jeetje Ronald, ik krijg gewoon ondertiteling hoor. Dat witte ‘rechthoekje’ onderaan in de zwarte balk moet spierwit zijn, dan staat ie aan!

   Like

    
 9. fleurtjuh50

  maart 8, 2015 at 9:59 am

  @Ronald

  Ik zie hem wel met ondertiteling dus geen probleem hier.

  Like

   
 10. Maarten Tiggeler

  maart 8, 2015 at 11:29 am

  Goed gedaan Delen,delen delen en nog eens DELEN!

  Like

   
 11. Ronald Verhaagen

  maart 8, 2015 at 7:46 pm

  Nu even serieus, voor zover jullie dat natuurlijk super zijn: Codex Allimentarius geeft aan 2008: gezondheid claims blijven beperkt tot patenthouders, ca. 50 verboden onkruid en insecten bestrijdingsmiddelen moeten vrij gegeven worden, natuurgeneeskunde wordt verboden. Alle landen die internationaal handelen horen via lidmaatschap van WTO zich hieraan te houden….
  TAFTA wordt nogmaals de benadrukking van deze verplichtingen. Als ik DWDD zie denk ik dat we de vrijheid krijgen te denken wat we willen en te zeggen wat we willen, maar dat de regelgeving gewoon doorgaat en dat niemand dat tegenhoudt. Echte barrikade opwerpers schijnen, al jaren, op mysterieuze wijze te verdwijnen.
  Ik ben een groot voorstander dit zo veel en zo vaak mogelijk openbaar te maken, maar doe dat zo (ogenschijnlijk) onpartijdig mogelijk. Als je je missie wilt uitdragen naar een nog onwetende doelgroep kun je je beter onthouden van (overigens heel begrijpelijke) extreme qualificaties, je extreme zorg uiten is voldoende effectief.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 8, 2015 at 7:54 pm

   Klopt, democratie bestaat al lang niet meer. Zelf denken en intuïtie gebruiken is het enige dat nog helpt en dat moet zich uitbreiden. Ik ben serieus, maar kan het toch niet laten om even grappig te willen zijn: stel dat iemand een spraakgebrek heeft en de T niet uit kan spreken, maar daar telkens een K van maakt… (TAFTA), misschien de ultieme Freudiaanse verspreking? ;-)

   Like

    
 12. Love U Longtime

  maart 8, 2015 at 8:53 pm

  Hoi Irma,

  Zeer goed werk. Ik had deze documentaire al 2x bekeken. Maar in het Nederlands wordt mij nu nog veel meer duidelijker. Met name het uitdrogings-effect wat zorgt voor chronisch ziek worden van mens en natuur. In Thailand in de stad waar ik woon waar de lucht nu kurkdroog is geworden door PAK’s van de loodvrije benzine gaan nu water koelers als broodjes over de toonbank. Die water koelers verdampen zo’n 7 liter water per dag. Naast dat het koelt wordt de lucht ook weer aangenaam en ultra-fijnstof wordt afgevangen. In Australië en Nieuw Zeeland is de lucht zo droog dat je geen 10 minuten buiten op straat lopen zonder een fles water bij je te hebben. Ook als het niet warm is.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 9, 2015 at 10:35 am

   Dat is toch ook niet normaal, lijkt me ook niet bevorderlijk voor de luchtwegen…?

   Like

    
   • Love U Longtime

    maart 9, 2015 at 10:45 am

    De natuurlijke samenstelling van de buiten lucht is totaal veranderd. Het vreemde is dat als ik 7 liter water per dag verdamp in mijn werkkamer, dat dat niet zichtbaar is als een stijging op mijn hygrometer. Maar mijn gezondheid is er wel een stuk stabieler door geworden,

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 9, 2015 at 10:56 pm

     Ja dat is dan toch typisch? Dat vocht moet zichtbaar zijn zou je zeggen, of het wordt meteen geabsorbeerd…

     Like

      
     • loveulongtime2

      maart 10, 2015 at 7:38 am

      Het is droogte, maar blijkbaar een onzichtbare droogte. Dit is de reden dat groenten alleen nog maar in kassen willen groeien. En 1000den boeren in India zelfmoord plegen enz enz.

      Deze video is ongeveer het belangrijkste nieuws van deze eeuw en de vorige eeuw. Nagenoeg alles waarover de alternatieve media en MSM ziich dagelijks druk maken komt hieruit voort. Ik weet de meeste zaken al 25 jaar en loop al zolang te roepen in de woestijn….

      Ik dank je voor het meeroepen….

      Pas op voor controlled oppositie zoals die video over luchtvervuiling uit China die door de MSM wordt gepushed. De oplossing die daarin wordt voorgesteld is om het net zoals in het Westen te gaan organiseren. Fout dus.

      Like

       
      • Irma Schiffers

       maart 10, 2015 at 6:08 pm

       Controlled opposition zit overal! Enige remedie is alles blijven ‘verbinden’ met elkaar en jezelf vertrouwen als je ‘voelt’ dat er iets niet klopt of weerstand bij je oproept diep van binnen. We gidsen onszelf maar moeten in stilte durven luisteren ;-)

       Like

        
 13. Cor van der Burgt

  maart 10, 2015 at 8:29 am

  Heb de video op FB gezet, maar het lijkt geen hond te interesseren. Ongelooflijk eigenlijk. Word er een beetje moedeloos van.

  Like

   
  • loveulongtime2

   maart 10, 2015 at 5:02 pm

   Beste Cor,

   Ik hak al 25 jaar met dat bijltje. Mensen blijven liever extreme leugens geloven dan dat ze de waarheid onder ogen willen zien. Het staat mijns inziens gelijk aan het verkopen van je eigen kinderen.

   Het weten dat iedere keer dat je je auto voltankt je er een buurt kind in de straat meer kanker mee bezorgt.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   maart 10, 2015 at 5:47 pm

   Dit is inderdaad heel erg herkenbaar. Vrienden, familie? Waar zijn ze nog? Je gaat in een isolement, wordt een roepende in de woestijn, en je zult dat allemaal -helaas- door moeten worstelen om bij je ‘eigenheid’ te komen en te blijven. Je wordt er uiteindelijk sterker van in je authenticiteit. Leuk is anders. ingewikkeld proces is een betere term. Maar weet je Cor, het voordeel van dit soort sites en dus ook dit blog is, is dat je wel degelijk ontdekt dat je niet alleen bent. Dus samen roepen, kracht zoeken bij elkaar en daarmee anderen om je heen toch op hun eigen tempo wakker ‘laten worden’ door eraan te ‘rammelen’ is alles wat er te doen is en dat is al heel wat. Moedeloos zijn we ‘samen’ en dat geeft toch vaak net weer dat zetje om er niet het bijltje bij neer te gooien, toch?
   @Loveulongtime2: eens! Gewoon doorgaan! Samen…..

   Like

    
   • Groene Wolf

    maart 11, 2015 at 10:27 am

    Bewust worden is heel vaak een ongemakkelijk proces en ondraaglijk eenzaam.
    http://gedachtenvoer.nl/page/wakker-worden-in-je-eentje.html

    Like

     
   • Cor van der Burgt

    maart 11, 2015 at 12:54 pm

    Hoi Irma,

    Klopt helemaal en ik ben ook blij met de “alternatieve” media en ik ga ook vrolijk door met het brengen van informatie. Ik post wat ik wil posten en wat anderen ervan vinden interesseert me eigenlijk allang niet meer. Dus thanks voor je support en blijf vooral goede stukken plaatsen.

    @loveulongtime2: helemaal eens met je

    Like

     
   • gert

    maart 16, 2015 at 5:35 am

    heerlijk , die herkenbare woorden

    Like

     
 14. joepiejee

  maart 10, 2015 at 5:49 pm

  Ben zelf ook al meer dan 30 jaar bezig mijn voetafdruk tot het uiterste te minimaliseren.
  Vind dit een taak van het onderwijs, dit als een verplicht vak in te voeren-MILIEUKUNDE
  DESALNIETEMIN blijf je een horde schapen houden, die op ruggenmerg niveau leven en
  eerder zichzelf kietelen, dan kastijden.

  Like

   
 15. Sylvana 010

  maart 11, 2015 at 2:37 am

  Dank voor je mooie stuk! Ik ga de video later bekijken want het is alweer diep in de nacht.

  Like

   
 16. Perry Verhoef

  maart 12, 2015 at 10:41 am

  Dank je Irma voor de moeite. Het falen van elektronische apparatuur is erg herkenbaar hier.
  Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik ook ondertiteling krijg bij de gedownloade versie van dit Italiaanse filmpje.
  Zowel AVI-speler als Windows Media Player falen om deze te tonen :(
  Alvast bedankt

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 12, 2015 at 1:15 pm

   Daar heb ik zelf helaas geen verstand van, iemand anders? Wanneer je een video binnenhaalt naar je eigen systeem via 4K videodownloader, staat deze snel op je eigen systeem en kun je deze naar je eigen kanaal op You Tube downloaden, en dan staat de ondertiteling er gewoon bij. Al moet je ´m soms wel aanzetten (rechtsonder). :-)

   Like

    
   • Perry Verhoef

    maart 12, 2015 at 2:07 pm

    Irma, soms is het het meest bescheiden antwoord… ;)

    Ik gebruikte YTD-downloader en deze doet in de simpelste gratis versie geen .srt meenemen in de download.
    Nadat ik het met 4K videodownloader binnenhaalde zat deze (.srt) er wel bij. Dus helemaal blij hier.
    Dank je wel (thumbs up).

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 14, 2015 at 4:45 am

     te gek dat het is gelukt. Handig programmaatje toch?

     Like

      
     • Perry Verhoef

      maart 15, 2015 at 11:34 am

      Ik heb .srt gemaakt van bankslaves, die ik tegenkwam bij je. Echt leuk nummertje LOL.
      Als je hem oke vind kan je hem misschien toevoegen, waar kan ik eventueel de bestandjes heen sturen?

      Like

       
      • Irma Schiffers

       maart 15, 2015 at 11:40 am

       Zijn het grote bestanden? Stuur ze maar via email, en dan stuur ik ze eerst door naar de maker, of je kunt ‘m ‘verborgen’ op You Tube zetten, wie de link krijgt kan erbij.

       Like

        
 17. Qben DieQwas

  maart 12, 2015 at 2:19 pm

  Irma, ken je deze gave babbel ??? https://youtu.be/eA8w–EiH5k

  Like

   
 18. Martien

  maart 16, 2015 at 8:38 am

  Ook ik moet bekennen dat ik me heb laten meeslepen in die complottheorie van de Chemtrails.
  Maar als een mens eens nuchter nadenkt, dan ontkomt er toch niemand aan om die “rotzooi” in te
  ademen. Ik heb ook al eens gelezen dat er medicijnen tegen die Chemtrails worden ingenomen?
  Wie mag/kan ze dan wel innemen en wie niet? Wie bepaalt dat? En dan gaan mensen medicijnen met bijwerkingen innemen tegen die Chemtrails? Dat is echt het paard achter de kar spannen.
  Als het echt zo zou zijn, hadden we met zijn allen al serieuze klachten moeten hebben!
  Met vr. gr.
  Martien

  Like

   
 19. nan

  maart 21, 2015 at 7:12 pm

  Wat mij verbaast/denkwijze ondertussen, van wat hoe/wat en waarom.Waarom geef je de mensen subsidie met een huis om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Terwijl er chem/contrails gepleegd word. om de zon tegen te houden i.v.m de opwarming zoals zij dat zeggen en nog meer. De politiek weet het of niet??? Wat is hun doel daarin de politiek. Is dit een soort zoethoudertje van hun aan de mens. Eindigt het tot niets die zonnepanelen? En zo wie zo die wind turbines in zee.Wat een idioterie.
  Vriendelijk groet

  Like

   
 20. Hot Burmees

  maart 26, 2015 at 2:08 pm

  Probleem, films die gaan over de tijd voor de industriële revolutie, wanneer er chemtrails te zien zijn, niet iedere filmmaker heeft genoeg geld om dat er weer uit te halen, valt door de mand.

  Let maar op, en vraag dan eens aan een Debunker hoe dat nu kan, antwoorden zullen je verbazen tot ver in je tenen.

  Dank je wel voor je moeite en inzet, Irma.

  Like

   
 21. Sophietje

  maart 26, 2015 at 4:11 pm

  http://www.un-documents.net/enmod.htm

  geen roep om regelgeving accepteren want het is ILLEGAAL volgens bovenstaand document!!!

  Like

   
 22. Sophietje

  april 1, 2015 at 1:15 pm

  Like

   
 23. poldergriet

  april 25, 2015 at 11:26 am

   
 24. Cyniek

  juli 16, 2015 at 6:51 pm

  Hello everyone,
  Misschien dit ’n beetje interessant voor sommige is….
  Dus de USAF bezig waren met experimenten om radio/telecommunications te verbeteren…in de jaren ’50. Misschien waren ze heel successvolle en wilden dat geheim houden?
  Het zou me helemaal niet verbazen dat wat we in de lucht zien zijn wel chemtrails om communicatie systemen te verbeteren.

  http://copaseticflow.blogspot.it/2014/07/project-smoke-puff-haarp-chemtrails.html

  http://news.google.com/newspapers?nid=1314&dat=19570418&id=u7YyAAAAIBAJ&sjid=OecDAAAAIBAJ&pg=2136,371543
  PALO ALTO,Calif.,April 18,1957(!)
  American rocketeers soon will hurl a gas cloud into the atmosphere 70
  miles above the earth in a spectacular attempt to revolutionize TV and
  radar communication.
  The immediate result is likely to be something of value in war,and it
  could lead to a boom in peacetime communication.Also it may give
  scientists some idea of how far they can go towards influencing the life
  and environment of earthlings by modifying the atmosphere.
  Plans for the project,known as Operation Smoke Puff,were discovered
  today at Stanford university’s radio propagation laboratory,this
  laboratory will play an important part in the undertaking,along with the
  air force and radio amateurs of the southwestern United States.

  Rocket to Free Gas

  Sometime in July,a laboratory announcement said,an Aerobee rocket will
  be fired from Holloman air development center ar
  Alamogarde,N.M.,carrying gas to form the cloud.
  At the top of its flight,about 70miles up,the rocket will spew the gas
  into the air.The gas will react with its high altitude surroundings to
  form a nebulous mass of electrified particles capable of reflecting TV
  and radar waves.
  Radio hams within a 700 mile radius will follow the countdown through
  their ear [phones.A few seconds after firing time they will begin
  communicating with each other by bouncing their short transmission
  signals off the cloud.
  Test Area Large
  Simultaneously inside the test area Stanford-designed radar equipment
  will plot the shape and movement of the cloud.The results of the
  tracking and the ham communications efforts will be processed.They will
  tell whether the project has created a mam-made cloud of ionization
  usable in long distant radio work.
  Conceivably the artificial clouds could be a more powerful reflector of
  radio waves than the natural kind which exist at the 70mile level and
  above,said Dr.O.G.Villard ,Stanford electronics engineer who will have
  charge of the tracking.
  The test area will encompass Salt Lake City,Tulsa,Houston,the northern
  half of Mexico,and part of southern California,including Los Angeles,The
  hams will work on prearranged reception bands between 14 and 148
  megacycles.

  Like

   
 25. modilanto

  oktober 9, 2015 at 9:31 pm

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Informatie over de chemtrails !

  Like

   
 26. Pastoor Geudens

  augustus 11, 2022 at 5:26 pm

  Dit is op De waarheid achter herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: