RSS

Opinie: ik ben intens moe, maar toch…!

09 feb

engelse vlag

Irma Opinie

Ja, ik ben moe. Van de leugens, het flagrante bedrog dat ons dagelijks overspoelt, de polarisatie, de hebzucht, de vergeetachtigheid van de premier en zijn tassendragers, de corruptie van de macht, de onderdrukkers uit de wereld van het grote geld die dromen van miljarden slaven en van nog heel veel meer waar George Orwell zomaar eens jaloers op zou kunnen worden.

Als je de bijbel erop naslaat, komt er een einde aan de wereld en aan het leven van de mens en komt er een einde aan de tijd. Bij mijn weten zitten we nu in de eindtijd. Maar dan zonder dat er een einde aan de wereld komt, noch aan het leven van de mens. Wel aan het leven van de ‘non-humans’, de gewetenloze hebzuchtigen die niets ontziend en vanuit ‘onmenselijkheid’ alles confisqueren van de burgers om niet alleen geld, maar vooral macht te verkrijgen. En dat gaat niet zo heel erg lang meer duren, al zijn we er op dit moment nog niet. Maar we gaan het zien!

De mensheid ontwaakt. Eindelijk zou ik zeggen, vanuit het perspectief van de wakkere en kritisch ingestelde mensen gezien dan. De slapende medemensen, die klakkeloos aannemen wat de mainstream lees, ‘afhankelijke’ media hen voorschotelen omdat ze het wel aangenaam en gemakkelijk vinden -en vooral veilig- zullen het wellicht niet met mij eens zijn. Zeker niet als ze die grote sprong over de cognitieve vijver die doordrenkt is van corruptie, leugens en misleiding echt niet willen maken. Wellicht omdat ze het niet aankunnen, maar er zijn er ook die het niet ‘willen’, want die roze bril kleurt alles zo lekker zacht.

Dat onze slapende medemensen niet willen voelen dat er dagelijks mensen willens en wetens op alle mogelijke manieren worden omgebracht door de op geld- en macht beluste kleine club van elites, dat er heel veel kinderen verdwijnen en onderworpen worden aan de meest gruwelijke misdaden en velen honger en armoede moeten ondergaan, doet pijn. Intens pijn.

Immers, het probleem niet onderkennen leidt tot inactiviteit, ergo tot medeplichtigheid, want dit afschuwelijke systeem vanNot wanting truth onderdrukking wordt daardoor steeds langer in stand gehouden. Je biedt immers daarmee letterlijk het podium om die horrorshow steeds weer voorbij te laten trekken die als een theatershow, zelfs opvallend onder enorme volgspots, wordt opgevoerd. En ook pas dan, als je dit theater durft te bezoeken nadat je je TV hebt uitgezet en de gedrukte krant louter gebruikt als bodemvulling voor de kattenbak. Een welverdiende plek voor deze schandalig gecorrumpeerde papieren- en online vullis die de comfortzone-fans moedwillig in slaap houdt. Wanneer je toch een gedrukte krant prefereert neem dan bijvoorbeeld een abonnement op ‘De Andere Krant’ of ‘Gezond Verstand’ en gebruik echte kattenbakkorrels. Dan worden je geliefde huisgenootjes tenminste ook niet per ongeluk besmeurd met die giftige inktstoffen.

Geweten. Een prachtig woord, een mooie omschrijving van slechts één magisch aspect van de mens, maar waar huist het in hemelsnaam? Geweten = ik heb een geweten. WAAR dan? Of ‘geweten’ = ik heb het geweten. Dan moet ik vragen ‘WAT dan?’ Maar in beide gevallen: waarom deed je dan niets? Waarom durfde je je stem niet te verheffen of met anderen te delen wat je weet of hebt ‘geweten?’

Veel gehoord antwoord: dan word je afgesabeld, je wordt gecensureerd, gevolgd door de overheid en geheime diensten, je raakt je vrienden kwijt, je familie, je wordt een wappie genoemd; echtscheidingen, banen kwijt, inkomsten kwijt… en ga zo maar door. Ja, Afgronddat kan zeker zo zijn. Maar ook dat is een programma van de machtswellustelingen. Hier schrijft een getuige van al die zogenaamde ‘vreselijke’ dingen. We zijn gek, want we zijn wappies! Echter degenen die zó gek zijn dat ze denken de wereld te kunnen veranderen, zijn degenen die het daadwerkelijk doen! Wat de duistere kant kan kunnen wij ook. Maar dan nog beter want we zijn met heel veel meer.

Wat ik zelf nog veel vreselijker zou vinden is dat ik mijn ziel, mijn verbinding met het universum, mijn kostbare lijntje naar mijn oeroude kern zou hebben verkocht om al deze ‘vreselijke gevolgen’ te vermijden, ervan weg te lopen. Ik zou het gevoel hebben verraad te hebben gepleegd aan alle levende wezens hier op aarde waar ik gelukkig nog steeds zo’n diepe verbondenheid mee voel. Hoe kom ik straks over die brug die me terugleidt naar mijn kern, naar mijn ziel? Ik zou ‘m waarschijnlijk niet over durven gaan, net als degenen die nu niet over die vijver van leugens en corruptie durven te springen. Ik kies voor beide. Voor de vijver hier en voor de brug daar…

Ik zal mijn best blijven doen af en toe iets te publiceren; vooral de vertalingen van belangrijke Engelstalige producties en video’s zal ik voor mijn rekening blijven nemen. Maar soms vraag ik me af waarom ik daar al die nachtelijke uren aan blijf besteden. Om degenen die al wakker zijn nog verder te informeren? Of misschien wel zodat ze het kunnen delen met anderen die nog niet wakker zijn? Ja, waarschijnlijk dat laatste mag mij uit mijn slaap houden.

Ik schrijf al vanaf 2010 over dit soort zaken. Vanaf 2014 op dit blog. En ik heb over werkelijk alles geschreven wat nu om ons heen zichtbaar is. Over MK-ultra, mind control, over false flags, 9/11, MH17, kindermisbruik, Georgia guidestones, chemtrails, de EU, transhumanisme en robotisering, over Rusland en Poetin (met een interessante en zeer uitgebreide Valdai-speech van Poetin die ik heb vertaald, die overigens enorm veel gedeeld is), over Oekraïne, de Bilderberg groep, het WEF, psychologisch-spirituele artikelen, columns en ga zo maar door.

Om nog maar te zwijgen over de vijf interviews die ik heb gehouden met voormalig elite-bankier Ronald Bernard die een boekje open doet over het satanische kindermisbruik in die wereld en hoe hij daardoor -gelukkig- is ingestort en een andere weg heeft gekozen; diverse keren met mijn dierbare vriend Ole Dammegard over false flags en andere zaken; met David Icke, met Dr. Elke de Klerk over de hele covid-scam, en nog veel meer.

Ik heb een zoekfunctie aan de rechterkant op deze site staan, alsmede een  Tag-cloud met veel onderwerpen. Zo’n zoekbalk scheelt mij veel extra werk om alles nog maar weer eens te herhalen voor diegenen waarvan nu de ogen open gaan. Typ een onderwerp in of kijk in de Tag-cloud en je zult het vinden zodra je voor die ‘vijver’ staat en de intentie hebt om te gaan springen. Voel je van harte welkom aan de andere kant!

Gelukkig zullen velen zich hier in herkennen: je bent niet alleen en de overwinning van de menselijkheid is uiteindelijk een feit!

Ik ben moe. Intens moe, maar toch…  ga ik door!

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
23 reacties

Geplaatst door op februari 9, 2023 in Column, Opinie, Persoonlijk, Uncategorized

 

Tags: , , , , , , ,

23 Reacties op “Opinie: ik ben intens moe, maar toch…!

 1. Yvonne Hoekema

  februari 9, 2023 at 6:31 pm

  Een intens lieve en waarachtige dikke knuffel van mij, je doet zo ongelooflijk belangrijk werk, ik ben je zo dankbaar!

  Hartengroet vanuit Hongarije, en als je langs wil komen, je bent welkom in het kleine dorpje waar we wonen aan de rand van het bos.

  Yvonne en Geert Hoekema.

  Verzonden vanuit Mailhttps://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986 voor Windows

  Geliked door 1 persoon

   
 2. reinilde

  februari 9, 2023 at 6:47 pm

  Lieve Irma,

  Ik ben ook moe, en begrijp heel goed wat je hier schrijft. Maar we weten dat we verder moeten, dat het nog niet gedaan is, en dat het hard zal worden. Maar na regen komt zonneschijn, altijd. Dus blijf geloven en hopen.

  Dank je voor alles!!!!!

  Reine

  Geliked door 1 persoon

   
 3. Mark Ligthart

  februari 9, 2023 at 6:48 pm

  Beste Irma,
  Zorg goed voor jezelf!
  En dank voor al je betrokkenheid en die informatie die ik al vanaf bijna het begin van deze blog hier lees.
  Het helpt me om bij en scherp te blijven, makkelijker ook zelf tendensen te zien. Ik vind het belangrijk werk en hoop dat je het blijft doen..
  Warme groet,
  Mark Ligthart

  Geliked door 1 persoon

   
 4. Sunda

  februari 9, 2023 at 7:18 pm

  Lieve Irma…voor mij zijn je artikelen de afgelopen jaren heel erg belangrijk geweest…en het recent vertaalde interview met Rosa Koire doet me nog dieper beseffen in wat voor wereld ik leef..grote dank voor alles wat je gedaan hebt en doet…..volgens mij is er al heel veel licht around the corner!

  Geliked door 1 persoon

   
 5. Carla Gommans

  februari 9, 2023 at 7:36 pm

  Heb veel bewondering voor je moed en doorzettingsvermogen!
  Het spel, dat gespeeld wordt, zal zeer zeker een mooi slot
  hebben en dit is dan het begin van een nieuwe wereld…….
  Maar… lieve Irma…. dit weet jij toch?? Het is belangrijk
  om nu niet het hoofd te laten hangen!

  Geliked door 1 persoon

   
 6. roberta jongen

  februari 9, 2023 at 8:00 pm

  Bedankt Irma voor je inzet volg je al jaren . groetjes Roberta Jongen

  Geliked door 1 persoon

   
 7. Dineke

  februari 9, 2023 at 9:09 pm

  Lieve Irma, heel begrijpelijk dat je zo moe bent, maar weet dat er veel mensen zijn die het ongelofelijk waarderen wat je doet. Ik snap dat het vertaalwerk enorm veel energie en tijd kost, maar het is ontzettend belangrijk! Mensen zijn dan ook eerder bereidt om het te lezen . Ikzelf ben jou heel dankbaar voor alles wat je gedeeld hebt in je onderzoek en ik wil je heel graag een hart onder de riem steken om hier mee door te gaan en de moed niet op te geven. We moeten ons geweten laten spreken. In gedachten steun ik jou. Liefs Dineke xx

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 9, 2023 at 9:20 pm

   Dank je wel. Daar doe ik het ook voor. Maar het is ongelooflijk als je steeds het gevoel hebt over alles wat nu gebeurt te willen schrijven. Terwijl ik dan denk: dat heb ik al gedaan… Vandaar mijn toevoeging dat recent aangeschoven lezers echt alles al kunnen vinden wat de revue passeert. En zoals jij ook zult weten; 13 jaar wakker zijn en daarover schrijven is een lange, lange tijd! ;-)

   Like

    
 8. annejelena

  februari 9, 2023 at 9:34 pm

  Altijd als ik je lees Irma, moet de uit mij vrijkomende energie je oppeppen, want het is de energie van liefhebbende dankbaarheid en het thuiskomen in de familie. Liefde en Licht en bergen vol van de meest zuivere elektronische energie van onze Kosmische Ouders

  Geliked door 1 persoon

   
 9. iseeclearlynow

  februari 9, 2023 at 9:39 pm

  Beste Irma,

  Uit jouw hart, uit mijn hart en ik weet zeker uit veler harten gegrepen !!! Ook zo herkenbaar, bezield simpel en eerlijk geschreven. Hartstikke mooi, ook al is (een deel van) de werkelijkheid niet mooi. En ik herken van tijd tot tijd de moeheid. Maar ik voel meer en meer dat de kant/energie van het licht steeds sterker wordt, steeds meer mensen aanraakt. Wij merken het bijvoorbeeld simpelweg in spontane gesprekken met mensen van allerlei leeftijden en afkomst die wij ergens tegenkomen, helemaal niet kennen en waar wij met elkaar binnen een paar minuten op dezelfde lijn zitten over wat er gaande is op deze planeet (geopolitiek, spiritueel), zo prachtig. Alleen dat al geeft mij het positieve gevoel dat de donkere kant in alles aan het verliezen is of eigenlijk al verloren heeft. Er beweegt gigantisch veel, het schuift, verkruimelt, ook al manifesteert deze duistere club zich nog steeds met afschuwelijke dingen van genocide tot oorlogen en aardbevingen. Maar het licht wint of heeft al gewonnen.
  Dank je wel Irma, geniet van je passie !
  En … ook bij ons ben je van harte warm welkom in het Zuid-franse land (Occitanie) met nog een sterke aarde energie en een prachtige natuurlijke diversiteit, nog veel stilte en een nog steeds aanwezig rijk spirituele energie die er ook al in het verleden was (bijvoorbeeld de Katharen).

  Hartelijke groet,
  Henny Ketelaar

  Geliked door 1 persoon

   
  • nine de Raad

   februari 9, 2023 at 11:48 pm

   dank!!!!!! voor al je werk………. extreem van belang!!!!! jij doet dat wat velen van ons NIET kunnen…………. werk in de naam van he t licht en de liefde die de meesten op de planeet willen………………en wat aan het winnen is…………….. want DAT maakt dat er zoveel shit gezien wordt………
   als de ‘ machthebbers” niet zo ongelofelijk duidelijk ervoeren als zij nu doen dat het licht en de liefde te sterk voor hen zij n zou de ‘ suppressie en de indocrinatiepogingen niet zo pittig zijn!!!!!!!!!!!!!!
   er wordt een systeem van wellicht 2000 jaar van onderdrukking en repressie ontmanteld en door zeer velen gezien …..
   we gaan echt naar samen en integer…………………en we doen daarbij allemaal ons ding………………… MAAAAAAAAAR er is niks mis mee als jij weet dat jij je aandeel [ evt] hebt geleverd…………….dan staat er iemand anders op die verder gaat ……….. ook al zou jij daar niet perse persoonlijk contact mee hebben……………….we kunnen maar wat we kunnen en [ ondanks alles ] mogen we ook nog best genieten heel veel liefs !!!!!!!!!!!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

    
   • Corrie

    februari 10, 2023 at 6:46 am

    Lieve Irma,
    Dank en waardering!
    Geniet van de warmhartige reacties en laten we samen blijven focussen op het zuivere, harmonische, gelijkwaardige, liefdevolle……
    Corrie

    Geliked door 1 persoon

     
 10. Jannette

  februari 10, 2023 at 4:01 am

  Je hebt geweldig werk verzet. Als jij het niet doet, wie doet het dan? Ik begrijp je moedeloosheid, ik zie ook dat ik mensen nauwelijks meer bereiken kan. Maar zo fijn is het om met een groep positieve gelijkgestemden te zijn, een heel andere energie. Nu zie ik steeds meer belangstelling voor buitenaardsen, bijv. bij Michael Salla en het bijzondere levensverhaal van Jean-Charles Moyen en zijn werk in de French Secret Space Program op andere planeten dat hij nu zelf verfilmd heeft. En over de strijd op de planeten tussen het licht en het donker. https://www.youtube.com/watch?v=8OcfdDxzhwY&t=17s

  Geliked door 1 persoon

   
 11. Anja Smith-Schiffers

  februari 10, 2023 at 10:50 am

  Lieve Irma, wat een bijzonder (moedig) mens ben je toch! Ik vind het TOP om jouw (vertaalde) items te volgen om zo op de hoogte te blijven van wat ECHT gebeurd in de wereld terwijl velen nog doof en blind blijven wat betreft de gebeurtenissen in zowel ons land als de rest van de wereld. BEDANKT

  Geliked door 1 persoon

   
 12. erik arts

  februari 10, 2023 at 10:52 am

  Beste Irma, en andere zielsverwanten,

  Het moe zijn merk ik ook bij andere schrijvers en columnisten, beste Irma, na zoveel jaar informeren komt er alleen maar tegenwind. Maar het is niet nodig, want de meeste mensen weten gewoon niet beter.

  Weet wel dat je een heel speciale vrouw bent in de lijn van de eerste sterke vrouwen zoals Sarah , Mirjam en Maria Magdalena. Ook zij hadden speciale kennis maar werden veelal door alfa-beta gedrag terzijde geschoven.

  Onze voorouders leefden in het paradijs, zo mooi was de natuur overal, maar werden verbannen omdat ze ook toen al dachten het beter te weten. In plaats van hun natuurlijke zintuigen te gebruiken verzonnen ze cijfers en letters om hun codes op papyrus en later mails te zetten, waardoor we nu met de gevolgen zitten.

  Hiermee begon ook de strijd tussen het goede en het kwaad, tussen moeder natuur en de kille wetenschappers , waarbij uiteindelijk ieder levend zaadje van moeder natuur, hoe klein ook, uiteindelijk weer tot iets groots en moois zal uitgroeien.

  Hou het levend en koester het x

  Lieve Groet, e arts

  Geliked door 1 persoon

   
 13. Ton Nuiten

  februari 10, 2023 at 3:55 pm

  Het is inderdaad zeer vermoeiend, Irma. Wanneer je ook zelf wat onderzoek doet naar de gruwelijke vormen van politieke, medische huichelarij (en overige vormen van huichelarij), komt dit zeer zwaar op je over. Dit oefent soms een enorme druk op onze geestelijke verdedigingsmechanismen uit; het is voor ons, gewone mensen, soms niet te bevatten waar mensen zoals Rutte en De Jonge (om maar enkele voorbeelden te noemen) al niet toe in staat zijn! Ik ben echter blij dat er nu veel meer mensen wakker geworden zijn.

  Geliked door 1 persoon

   
 14. Marianne

  februari 10, 2023 at 4:48 pm

  Lieve Irma, ik volg je ook al vanaf het begin, heb veel bewondering voor de prachtige interviews en alle vertalingen. Héél veel dank. Jouw verwoordingen helpen inderdaad om er met anderen over te praten. Al word ook ik heel moe van de mensen die niet “willen” zien en horen en het lijden van zovelen dat als gevolg daarvan maar door en door duurt!

  Geliked door 1 persoon

   
 15. Marc de Vries

  februari 14, 2023 at 8:46 am

  Hoi Irma, ik wil je alleen maar zeggen, na het lezen van jouw bericht, hoeveel ik jouw artikelen en vertalingen waardeer.
  Ik begrijp heel goed dat je bekaf bent, en af en toe diep moet graven in jezelf om door te gaan. Vandaar mijn van harte gemeende waardering voor alles wat jij doet om licht te brengen waar dat zo noodzakelijk is.
  Lieve hartegroet, Marc de Vries.

  Geliked door 1 persoon

   
 16. Geert Vandendriessche

  februari 14, 2023 at 11:55 am

  Beste Irma, misschien is dit ook de reden dat ik me meer vermoeid voel dan normaal. Ik dank je zeer voor al je vertalingen. Ik las vandaag nog de volgende spirituele tekst: “Men tone zich niet radeloos tegenover het kwaad. Men neme het uit de hand van God net zoals men het goede neemt. Men bedenke, dat alles hier als ‘goed en kwaad’ komt en dat het in en door de mens gepolariseerd wordt. De mens ‘onderscheidt” tussen goed en kwaad. Door hem, zelfs met de inzet van zijn leven, wordt deze tweeheid ondergaan. … De weg van de een-wording is dit uit-selecteren, is dit polariseren. De eenheid is rust én beweging, is thuis-zijn en onderweg-zijn”.

  Geliked door 1 persoon

   
 17. Treowd

  maart 2, 2023 at 3:08 pm

  Zeer herkenbaar beste Irma, mooi omschreven :-)
  Aswad – Weary (= uitgeput, leeg, moe)

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: