RSS

Real Big Power: Onthullingen door insider Ronald Bernard – deel 2

09 jun

Logo negatiefHet eerste interview met Ronald Bernard is viraal gegaan en is wereldwijd meer dan 20 miljoen keer bekeken. Er zijn veel reacties bij ons binnengekomen, ook zijn veel vragen gesteld. Daarom hebben we besloten extra interviews met Ronald Bernard op te nemen. Binnenkort verschijnen bij DVM-TV meer vervolg-video’s.

In deel 2 legt Ronald Bernard uit hoe de Piramide van de Macht in elkaar zit en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloedt. Ronald laat zien hoe het komt dat rijk alleen maar rijker en machtiger wordt. En waarom de massa vaak vanuit een tekort leeft. Aan het eind van het interview is een vooruitblik te zien van deel 3.

De versie met Engelse ondertiteling staat hier.

Team DVM-TV

 
89 reacties

Geplaatst door op juni 9, 2017 in interview, Ronald Bernard

 

Tags: , , , , ,

89 Reacties op “Real Big Power: Onthullingen door insider Ronald Bernard – deel 2

 1. Hannie Reijnders

  juni 9, 2017 at 4:55 pm

  Fantastisch , veel bewondering voor deze man

  Like

   
  • Jahangir Shah

   juni 21, 2017 at 10:18 pm

   Via de FB kreeg ik een link geshared op mijn wall door mijn Engels vriend die journalist is ” Ex-Illuminati Dutch Banker – In English Audio – Ronald Bernard ” omdat ik ook in UK en media achtergrond heb. Ik stond helemaal versteld van Ronald Bernards interview dat hij precies in details heeft uitgelegd wat ik sowiezo wist hoe het smerige spelletjes gespeeld worden door Illuminatics die de wereld onder hun controle hebben.

   Mijn grote complimenten voor zijn grote moed dat hij risico heeft genomen voor zijn leven en voor zijn familie om dit toch te gaan doen. Het is wonderlijk dat hij nog steeds leeft na zoveel ontmaskerd te hebben. Kan echt niet geloven. Als God het wilt, redt Hij de Schepper van Hemels en Aarden wie Hij wilt en niemand kan Hem tegenhouden.

   Het is tijd dat wij de burgers/slachters niet meer erbij laten liggen maar in opstand moeten komen om dit alles op de kop te gooien! Er moet revolutie komen om het leven vrediger en leefbaarder te maken. Wij leven in een democratie land en leven in alle vrijheid, althans dat denken we maar dat is niet zo. We zijn slaven van illuminatics en die onze leven, dood, geluk en toekomst bepalen en niet wij.

   Neem een goede voorbeeld van een land als Iran waar mensen armen en slaven leden onder de regime van Shah. Sinds de de revolutie is het hele land 180 omgedraaid. Vergeet niet dat Iran – Iraq oorlog niet de oorlog van Iraq was maar van het hele Westen, alle arabische landen behalve Syria, Lebanon en van Illuminatics. Een land als Iran heeft alles na 35 jaar werelds sancties en een ieder is getuige van. Wij Nederlandse hebben altijd negative beeld van Iran als de onderdrukkers, maar die land is wel ondanks alles beter geworden dan onze Nederland in die afgelopen 35 jaar.

   We hebben onafhankelijke media nodig en als we allemaal lid worden van DVM TV en meer dan 50.000 – 100.000 (?) leden hebben, kunnen we publieke zenders status krijgen die het volk gaat dienen en opgaat komen voor onze belangen en niets mee te maken zal hebben meer oorlogzuchtige smerige politieke.

   Like

    
   • gerritbrendel

    juni 22, 2017 at 2:21 pm

    Ik geloof dat Iran ook deel uit maakt van de illuminati. Sinds het koningen en keizerrijk is geweest en sinds het door fanatieke religieuzen wordt geleid, geloof maar niet dat die een haar beter zijn dan de rest. Ook israel maakt deel uit van die kliek. Ook het vaticaan. Onderling worden zij systematisch tegenelkaar opgezet teneinde ons bezig te houden, te entertainen en te misleiden, zie wapenwedloop etc. dat houdt ons bezig en er wordt daardoor niet gefocusd op de werkelijke macht en de werkelijke problemen. Iran heeft een rijke geschiedenis en een goed opleidings systeem en is nog steeds westers georienteerd, maar het westen is verkeerd bezig en wordt misbruikt…zoals ronald bernard ook aangeeft…

    Like

     
    • Jahangir Shah

     juni 23, 2017 at 5:48 am

     Iran was in de tijd van Shah als het ware een deel van illuminatics maar sinds de revolutie is dat niet meer zo! Je kan dat het niet vergelijken met andere landen. Die fanatieke religieuzen hebben wel hun land kunnen redden van alle ellende en hun waarden en normen weer weten te doen herleven. Het was in de tijd van Shah nog erger dan het Westen en men ging vanuit het Westen naar Iran om te genieten van het leven in alle opzichten wat daar volop te krijgen was en in Europa in bescheidenheid. Het zijn de Westerse regeringen die overal mee bemoeien en ellende veroorzaken ongevraagd en als eenmal ellende begint, ontkom je er niet aan. Neem een goed voorbeeld van NL in de 2e Wereld Oorlog. Duitseland was NL binnen gevallen terwijl wij hadden aangegeven dat we niet wilden oorlog voeren met Duitsland. Toen eenmal Duitsland binnenwas gevallen, hadden wij geen andere keuze om te gaan terug vechten/ in verzet gaan om eigenland te verdedigen. Als het om eigen land gaat, is het patriotisme/verzet maar als het in een Moslim de Moslims hun land verdedigen zoals, Palestijnen, Syries dan noemen wij hen terroristen omdat wij de grote vrienden zijn van hun vijan (israHELL)!.

     Like

      
 2. yvonne

  juni 9, 2017 at 5:04 pm

  Ik had de tranen in mijn ogen aan het eind, heb zelf veel onderzoek gedaan naar geldcreatie, de Bis bank, en noem het maar op, en ik weet gewoon, Ronald spreekt de waarheid! Bedankt voor dit gesprek….

  Like

   
 3. Mi'kiera

  juni 9, 2017 at 5:31 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 4. nan

  juni 9, 2017 at 6:03 pm

  Hoi heb de video bekeken en beluisterd. De BIS is de top onstaan via oorlogs goud/geld/oorlog! De Bis reageerd volgens R Bernard op de Sity, ESM, IMF en daarna andere banken. Is dat werkelijk waar, regageren die ónder partijen niet op hun manier, in eigen optiek? Waar de BIS dan geen controle heeft.Waarneer is die voor op gestelde oorlogs schuld af gelost? Er word nog steeds goud gewonnen, door verscheiden landen cq mijnen beheer. Ondanks dat goud losgesteld is van de papieren geld briefjes.Vervolg R Bernard stelt dat in de Griekse cirsis, de Ned, Fr en nog een land de banken vrij gekocht waren,wilden . Oke wat is een reden om vrij te kopen? Wilden zij geen bezit in Griekenland? Zijn die art nieuwe wetten?Dat we besodimietert worden snap ik.Er is in mijn optiek te veel speel velden. De aandeel houders, wordt buiten schot gehouden, mag en of moet ik dat zien als hypotheek eigenaars??? Kru gesteld.Het zijn vragen. Dank voor de vervolg opname.
  PS Hoop dat je van je eigen iets stekkie heb gevonden. En het goed is.
  Warme lieve gr nan

  Like

   
 5. Mieke Welling

  juni 9, 2017 at 6:04 pm

  Hartelijk dank, ik heb al jaren het gevoel dat wij kort gezegd belazert worden! Ik ben heel blij dat Ronald Bernard deze beerput opengooit. Dat hij de moed heeft zich kwetsbaar op te stellen.
  Het politieke systeem, het geld systeem, de foodsector, farmaceutische industrie. Wat is de oorzaak dat mensen geld belangrijker vinden dan liefdevol en in openheid met elkaar omgaan?

  Like

   
  • Danny

   juni 9, 2017 at 9:47 pm

   Die oorzaak ligt in de jarenlange hersenspoeling van de mens via de media en dan vooral via de tv.

   Like

    
   • Werner v.d. Veen

    juni 11, 2017 at 8:40 pm

    vergeet het onderwijs niet.

    Like

     
 6. Jeanine Hoefnagels

  juni 9, 2017 at 7:30 pm

  ik ben wel trots op mijn certificaat van de Bliie B. Als iedereen dat toch eens ging aanschaffen, dan zou dit moordzuchtige, vernietigende systeem door ONS onderuit gehaald worden.

  Like

   
 7. vandenbussche

  juni 9, 2017 at 8:28 pm

  Gewoonweg de waarheid dat is wat die man verteld……maar nog zovelen willen die waarheid niet zien.

  Like

   
 8. yvonne

  juni 9, 2017 at 8:53 pm

  Like

   
 9. yvonne

  juni 9, 2017 at 9:26 pm

  Ik ben een andere Yvonne….ik zet meestal bij linken.
  De bovenste video heb ik bewust neergezet body language.
  Daarin word duidelijk dat bernard niet liegt en de waarheid verteld.
  Ook ik was af en sceptisch.

  Like

   
  • yvonne

   juni 9, 2017 at 11:12 pm

   Ik denk al, die had ik niet geplaatst, maar wel een goed hoor……

   Like

    
 10. Léon Vrins

  juni 9, 2017 at 10:11 pm

  In grote lijnen onderschrijf ik het verhaal van Ronald Bernard, dat mij grotendeels al bekend was uit andere bronnen. Hij laat echter sommige dingen onderbelicht. Waarom moeten wij rente betalen als we iets willen aanschaffen waarvoor we niet voldoende geld hebben? (huis, auto, etc.)Omdat we het daarvoor benodigde geld moeten lenen. De geldverstrekkers (meestal banken, maar particulieren kan ook) lopen een zeker risico dat de debiteuren, door wat voor oorzaak dan ook, hun schuld niet kunnen terugbetalen. Het onderpand kan zomaar minder waard geworden zijn. Dat een bank geen renteloze leningen verschaft vind ik logisch. Ze maken tenslotte bedrijfskosten.(huisvesting, personeel etc.) Blijft de vraag of ze niet te veel rente in rekening brengen.

  Like

   
 11. yvonne

  juni 10, 2017 at 2:42 am

  video gaat al weer over you-tube

  ik denk dat dit niet het hele verhaal is

  Like

   
 12. tedsdam

  juni 10, 2017 at 10:37 am

  Ontworpen in Nederland……Wat zijn we toch een ongelooflijk goed land.

  Like

   
  • Jeanine Hoefnagels

   juni 10, 2017 at 11:16 am

   dat GOED dient op zijn minst tussen aanhalingstekens te worden geplaatst, want net zoals het NEEDerlandse initiatief BILDERBERG is ook BIS PUUR KWAAD. Daarom ben ik, na 65 jaar, weg gegaan uit dat land. Die kwaadaardige sfeer hangt er overal……

   Like

    
   • Johanna

    juni 23, 2017 at 12:23 am

    @Jeanine. ik ben het helemaal met u eens. Ook ik ben vertrokken uit NL op reeds hogere leeftijd. Het is m.i. zoals u zegt: de kwaadaardige sfeer hangt overal. Mensen die hiervoor gevoelig zijn worden er depressief en ziek van..
    Langzaam maar zeker komt de aap nu uit de mouw en weet ik dat ik het allemaal “aanvoelde” maar niet kon benoemen, noch bewijzen.
    De rol in de wereld die mijn vaderland speelde en nog steeds speelt is zeker niet fraai en trots zijn op het vaderland gaat voor mij niet op. Integendeel, ik heb geen vaderland meer.

    Like

     
 13. Treowd

  juni 10, 2017 at 11:07 am

  Prima manier om het intervieuw op te splitsen om het onder de aandacht te brengen, zo krijgt ook de cognitieve dissonantie wat tijd om te bezinken :-) (geen waardeoordeel.. )
  Keep up the good work!

  Like

   
  • Treowd

   april 26, 2018 at 10:14 pm

   Ik neem afstand van de woorden in de vorige reactie, omdat ik het vermoeden heb dat het niet helemaal zuiver is ,mede omdat bij terechte vragen mijn reactie verwijderd is geworden. Behalve dan dat je zeker wel goed werk verricht beste Irma maar in deze betwijfel ik of je de plank niet gewoon mis slaat. Dit gebeurt wat later omdat ik het nu pas weer echt onder de aandacht krijg.
   I beg to difffer on this subject… de man kan nog geen woord fatsoenlijk engels , als men mij dan wijs kan maken dat hij zich staande kan houden in zo’n op de scherpst staande wereld die volledig engelstalig is , bijzonder….
   naast de vorige oprechte vragen die ik stelde en die zonder meer verwijderd zijn… Ik hoop dat deze reactie zal blijven staan ondanks mijn wat stevige kritische noot.
   Mvg Treowd.

   Like

    
 14. bari1951

  juni 10, 2017 at 12:14 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 15. Ruud

  juni 10, 2017 at 12:20 pm

  Heb zelf al jaren onderzoek gedaan naar hoe deze wereld wordt verkracht door een handjevol satanisten..De illuminatie…wat Ronald hier verteld kan ik naar eigen onderzoek alleen maar onderstrepen.Ik heb er bewondering voor dat hij zo ongeschonden mee naar buiten durft te komen.Laat het een eye opener zijn voor de rest vd de wereld die het nog steeds niet uitmaakt wat er ook voor verschrikkingen er gebeuren om hun heen.Deze egotrippers zijn bijna net zo gevaarlijk als hun heersers…..

  Like

   
  • bernadette

   juni 10, 2017 at 2:31 pm

   Max Igan 9 juni 2017 ook o.a over het pushen van met pinpas betalen

   Like

    
  • markus33333

   juni 11, 2017 at 7:42 am

   Evil prevails when good people do nothing! Helaas zijn de banken opgericht door een bepaalde bevolkingsgroep die zichzelf superieur voelt aan anderen blijkbaar.
   Gelukkig zaaien ook zij wat ze geoogst hebben, m.a.w. van rente oogst je maar 1 ding: WAR!

   Like

    
   • robvdz

    juni 13, 2017 at 10:12 am

    En geef ze eens ongelijk! Als je dan toch een immorele rothond bent en de meute is zo dom als olie die zich alles laat wijsmaken…..

    Like

     
 16. jolo

  juni 10, 2017 at 4:00 pm

  Zelf heb ik nooit schulden willen aangaan, desnoods ging ik maar niet op vakantie, maar nu schijnbaar is de rente zodanig gezakt, dat we juist betalen(terwijl de banken met je geld speculeren?) en daarmee wordt het beeld van Bernard duidelijk, de rijken worden ondanks slechte economie rijker door de mensen met geld op de bank te laten betalen en bovendien worden de rijken rijker door inflatie, want die Graaf Draghie draait gewoon geld uit het niks bij?
  Gewoonweg crimineel en moet voor de wereldbank berecht worden om deze fraudezaken te bestraffen!

  Like

   
 17. lifeismyuniversity

  juni 10, 2017 at 6:02 pm

  Fantastisch! Wat een fantastisch interview! Complimenten voor alles
  Wat je doet!
  Nu met z’n allen de straat op!
  Lia Wijnbergen

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

   
 18. robvdz

  juni 10, 2017 at 7:36 pm

  Waar er ook maar gemopperd of geklaagd wordt, ik zeg hoe het zit.
  Maar dan zie je de aandacht verslappen en komt er zoiets naar voren als, ” ach ja, je doet er toch niks aan..,”, ”en er zijn ook mooie dingen”. ”Je moet ook naar de positieve dingen kijken”.
  En dan houd het op. Einde gesprek.
  Zo zit de zaak in elkaar. Niemand wil verandering.
  Liever op geregelde tijden een portie klappen dan opstaan en met alle kracht de teringlijers te lijf.
  Maar da’s ook een beetje typisch vernederlands! Helden die we zijn!

  Like

   
  • bernadette

   juni 10, 2017 at 9:44 pm

   @robvdz,

   Sacha Stone heeft het over vrije energie , in aankomst voor alle mensen op aarde

   Like

    
   • bernadette

    juni 10, 2017 at 9:48 pm

    Like

     
    • robvdz

     juni 11, 2017 at 1:49 pm

     Ik was erbij, zelfs de persvoorlichting heb ik gedaan plus de begeleiding van de genodigden, daar in Hilversum in 2012 tijdens de BEM Conferentie.
     Nu weet ik wel wat er leeft in energiewereld maar ik maar mij sterk dat Sacha Stone dingen zou weten die mij zijn ontgaan.
     Ik ken ongeveer de strekking van zijn betoog maar helaas, meer dan een trendy gefeminiseerd jongetje binnen de alto gemeenschap kan ik in hem niet zien.
     Misschien heeft hij respons binnen de neo-hippie scene maar daar komt geen schroevendraaier aan te pas, terwijl het toch een ultiem technische aangelegenheid is.

     Like

      
   • markus33333

    juni 11, 2017 at 7:53 am

    Die documenten over vrije energie liggen bij shell in de kluis, succes!

    Like

     
    • bernadette

     juni 12, 2017 at 11:39 pm

     @ Robvdz e.a

     Max Igan (Australië) filmpje hierboven een paar berichten naar boven scrollend legt al met enig enthousiasme uit dat hij ook een aanwezige getuige is geweest bij de vrije Energie Box
     Uitgevonden door een Pools team ingenieurs ,
     hier in dit filmpje zie je op 51.15 minuten de uitleg en de Free energie Box in werking
     Dus nog even geduld ,
     de Gratis Box krijgt in elk huishouden 1 plekje ..dus Gratis stroom voor iedereen

     Like

      
    • robvdz

     juni 13, 2017 at 10:08 am

     Meneer Stone is hierin alles behalve een autoriteit!
     Het enige wat hij hierin doet is het vertolken van een ideologie! Wensdenken!
     Maar hij kan geen indicatie hebben waarmee hij dat in werkelijk e zin kan beloven.
     Hij leunt mij iets teveel op de new age gedachte dat het ‘alles komt goed’-gevoel vertegenwoordigd. Net zoals de meute non-denkers rond de Hope Girl en de QEG.
     Hetzelfde gaat op voor Keshe met z’n plasmaspoeltjes.

     Like

      
  • markus33333

   juni 11, 2017 at 7:51 am

   Beter kun je het niet verwoorden! En ondertussen bouwen ze hun eigen digitale gevangenis met d’r “smart”foontjes. Niet draghi is slecht, degenen die hem volgen en gehoorzamen zijn door en door slecht, ze verkopen liever hun vrijheid dan dat ze er voor vechten.
   Waar B Franklin al voor waarschuwde is hier al gebeurd: Wie zijn vrijheid opgeeft terwille van veiligheid zal weldra geen van beide meer hebben. En nu gaan ze janken, te laat :)

   Like

    
   • robvdz

    juni 13, 2017 at 10:00 am

    En nog steeds,… zijn er mensen die je met grote verwondering aanstaren als je verteld hoe het zit met het geld en de creatie ervan. En wat voor een idee zit achter het pinnen bij de kassa enz.
    En nog steeds van die onthutste reacties van;”dat zullen ze toch niet doen”! Dezelfde naiviteit kom je tegen bij de stakkers die hun kinderen (babies) laten volspuiten met vaccinaties en andere zooi waarvan de effectiviteit ernstig onder verdenking staat.
    Wel weten ze alles van de nieuwe tatoeage van een of andere bekende blèraap uit de popindustrie of andere triviale, niet ter zake doende rotzooi.
    Niet alleen de kwade genius is de opponent, ook de domme meute die het liefst dom wil blijven is de opponent. Het vormen de remparachutes die maken dat de bewustwording zó langzaam verloopt dat ik mij afvraag wie er aan het langste end trekt.
    Laten we wel wezen, wanneer we vandaag nog collectief besluiten een betere wereld te hebben, kunnen we morgen de eerste tekenen al zien.
    Kennelijk wentelt men zich nog liever zo lang mogelijk in het onrecht en leed en ziet alles beetje voor beetje naar de kloten gaan.
    Er zijn er die beweren dat men langzaam aan het wakker worden is maar eerlijk gezegd denk ik dat die gedachte een strohalm is die men voor zichzelf schept om het leven enigszins dragelijk te houden.

    Like

     
    • formidabele

     juni 13, 2017 at 10:46 am

     Dan komen we weer terug bij de uitvinding dat auto’s op water of vrije energie konden lopen, de uitvinder hebben ze voor de oorlog W2 al vermoord en zijn uitvinding in de brandkast van een groot olieconcern gelegd, maar in al tijd is geen heerser opgestaan, die dit vrij zou willen geven?

     Like

      
     • robvdz

      juni 13, 2017 at 6:04 pm

      De enige heerser die we kennen is de schepper en tussen ons en de creator staats niets……….!
      Wat je heersers pleegt te noemen zijn alleen op die plek gekomen omdat ze ‘van de club’ zijn.
      En die club wil maar één ding, alles voor zichzelf. En wij worden nooit lid van die club. Tenzij je een pact sluit met de duivel en kinderbloed wil drinken en het vlees eten.
      Dus alle nieuwe vindingen moeten bij de gewone mensen blijven die bereid zij dit te delen en totaal schijt hebben al welke overheid dan ook.

      Like

       
    • bernadette

     juni 13, 2017 at 8:56 pm

     @ Robvdz.

     Mooi dat je hierboven de zin gebruikt van;

     Laten we wel wezen, wanneer we vandaag nog collectief besluiten een betere wereld te hebben, kunnen we morgen de eerste tekenen al zien.

     Dat kan…..en is echt toch al gaande.
     Men kan zich er allemaal bij aansluiten er verder met elkaar verbinden in groepjes.
     o.a ook mensen in Duitsland doen mee ,
     elk een die zich aangesproken op een natuurlijke wijze
     van soevereine mensheid uit met respect voor de Natuur en al wat leeft op deze Planeet.
     De nieuwe Aarde dat zijn wij, de mensen allemaal samen

     https://newearthnation.org/

     https://newearthproject.org/

     Like

      
 19. Ps Coenders

  juni 11, 2017 at 9:52 am

  Zeer goed om dit te onthullen dank je daarvoor

  Like

   
 20. modilanto

  juni 11, 2017 at 11:02 pm

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Over het systeem van de banken

  Like

   
 21. chagy

  juni 13, 2017 at 11:06 am

  Hello Irma,

  at first sorry for writing in English but I don’t speak Dutch.

  Very interesting interview, just as part one! Thanks for sharing!

  The reason I am writing is this, though –

  there are many people on social media who doubt Ronald Bernard is his real / full name (I am not one of them, by the way). Some say it’s a pseudonym altogether, some claim “Ronald Bernard” is his first and middle name and he omits his last name.

  So I was thinking why not let him take a picture of his driver’s licence (or something) leave the name and picture and black out any other sensible information and then you could incorporate that picture in one of the next videos?

  Would instantly silence all the haters / doubters.

  Greets

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 13, 2017 at 6:36 pm

   Dear Chagy, he showed us his identity and we know for sure that he is Ronald Bernard and that he did what he is telling us he did. So for us is it enough to let him speak out for our camera. I hope this will be of help ;-)

   Like

    
   • chagy

    juni 13, 2017 at 11:36 pm

    Dear Irma,

    thanks for the reply. I never doubted him but what about all those who do? Many people probably don’t even know your blog and thus won’t read that statement. And even if I am sure that would still not be enough proof for some people :-(

    Like

     
 22. Dirk van Haaren

  juni 13, 2017 at 4:29 pm

  Wederom dank door dit onder de aandacht te brengen. Heb het ook maar even door gelinkt naar FNV senioren en op FB met de vraag dit te zoveel mogelijk te delen. Zie uit naar de volgende delen.

  Like

   
  • robvdz

   juni 13, 2017 at 5:57 pm

   Deze informatie moet al genoegzaam onder de aandacht zijn gekomen van lieden die niet het uitgestippelde pad lopen. Het FNV moet leden hebben die hiervan kennis hebben.
   Het FNV heeft kennelijk gekozen voor een route die de route van banken niet kruist!
   Het is nobel wat jou betreft maar ik heb geen fiducie meer ik vakbonden, helaas.

   Like

    
 23. theyknew

  juni 13, 2017 at 9:37 pm

  @Irma,

  Irma, zou jij aan Ronald willen vragen in hoeverre het NSSM200 rapport van Henry Kissinger uit 1974 hierin een rol speelt?

  In dat rapport staat o.a. dat de bevolkingsgroei in Afrika een nationaal veiligheidsrisico vormt voor de VS. Dat is een lachertje natuurlijk want van de drie kinderen die er in Afrika geboren worden gaan er twee dood. Kissinger dreigde om eventueel de voedselhulp te staken.

  N.a.v. wat Ronald vertelde in de video werd mij wel het e.e.a. duidelijk over bodemschatten die als onderpand voor IMF leningen dienen. Die bodemschatten zijn het economische veiligheidsrisico voor de VS. Stel je voor dat alle Afrikaanse landen, die een rijkdom aan bodemschatten hebben, deze zelf zouden kunnen exploiteren en verkopen?

  Een ander verhaal is, wat Ronalds verhaal nog verder ondersteund, is wat ik op de Nederlandse Wikipedia heb meegemaakt. Nadat bekend was geworden dat Nederland mee ging doen aan een missie in Mali, ben ik eens wat informatie over dat land gaan zoeken. Op de Nederlandse Wikipedia stond een waslijst aan bodemschatten waarover dat land beschikt, een paar dagen later was die hele waslijst verdwenen.

  Hetzelfde heb ik meegemaakt toen er sprake was dat MH-17 was neergeschoten door een Oekraïens gevechtsvliegtuig. Op het ene moment stonden alle technische specificaties van de SU-25 op Wikipedia en een paar dagen later hadden zij deze verwijderd. Dit heeft weliswaar niets met dit onderwerp te maken maar ik wilde het toch even kenbaar maken.

  Like

   
  • robvdz

   juni 14, 2017 at 10:28 am

   De tragiek van dit alles is, wanneer morgen de wereld zou worden ontdaan van alle Rothchilds, Kissingers, Du Ponts, Vrijmetselarijen, zionisten, oorlogshezers, Ruttes en ander rechts vuil, dan zouden binnen de kortste keren weer een aantal smeerlappen die taak overnemen omdat de goegemeente het allemaal geen zak kan schelen!

   Like

    
 24. Oatao

  juni 14, 2017 at 6:02 am

  Beste allen,
  Dit interview bevestigd zoveel informatie dat ik in de loop van de jaren hier en daar heb verzameld.
  Ongelooflijk klote deze bevestiging. Het valt me zwaar, ik probeer op microniveau te veranderen maar m’n optimisme is soms ver te zoeken

  Wat betreft vrije energie ( en meer techno vooruitgang ) gebeurd er nu interessante dingen bij Keshe Foundation . http://www.keshefoundation.org
  Interview https://m.youtube.com/watch?v=SE5MS9QsrE0

  Alle goeds

  Like

   
 25. only you

  juni 14, 2017 at 11:21 am

  Wanneer de goeden met de kwaden tot overeenstemming komen? Forget it, zogenaamde creëren en je daarna belazerd voelen?

  Like

   
 26. Christa

  juni 15, 2017 at 12:43 pm

  Deze man is in mijn ogen een échte held, ook al heb ik járen geleden de “Zeitgeist movies” al gezien waar e.e.a. werd uitgelegd over de financiële wereld, dit verhaal komt van een échte insider! Moedig en héél bijzonder! Dank je wel Ronald dat je naar buiten hebt durven komen met jouw verhaal!

  Like

   
  • Geuz

   juni 15, 2017 at 8:31 pm

   De Zietgeist movies zijn gevaarlijke propaganda films, vol met leugens.

   Like

    
 27. yvonne

  juni 15, 2017 at 3:47 pm

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11942:bij-schokkende-onthullingen-blijft-de-top-van-de-piramide-altijd-verborgen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Het verhaal van Bernard klopt ook op zich, maar ook hij vertelt niet het volledige verhaal. Want de door hem beschreven top van de piramide bestaat voor het overgrote deel uit Sabbateans en Chabat leden, een groep mensen die ook de Sekte van het Alziend Oog wordt genoemd.

  Like

   
 28. Geuz

  juni 15, 2017 at 9:09 pm

  The City of London is opgezet door Stadhouder Willem III.
  De reden daar voor zal geweest zijn, dat hij Engeland een strategisch betere positie zag.
  Dit was natuurlijk volstrekt onjuist, want er was nog steeds Katholieke Adel in Engeland, terwijl die in Nederland destijds niet meer bestond.

  Oorspronkelijk had Nederland de machtigste bank op de planeet, gedurende de Gouden Eeuw, want toen was Nederland ook het machtigste land op de planeet, maar de Stadhouder werd Koning van een groter land, dat zal naar ze hoofd zijn gestegen.

  Het verbod op rente staat ook beschreven in de Bijbel. En de Russische Orthodoxe gemeente in Rusland had ook de rente verboden. Verbod op rente is de normale situatie.

  Ronald Bernard blijkt geen zicht te hebben op de militaire achtergronden, dat is jammer.
  Hij noemde de Ridderordes irrelevant.
  Maar de Tempeliers waren wel degelijk een 100% militaire orde.
  Dit banksysteem is overgenomen van de Reformatie in de afgelopen 3 eeuwen met militaire middelen.

  Het heeft weinig zin de bevolking te beschuldigen van niets doen, want de propaganda begint hier van jongs af aan. Er zit veel meer achter dan alleen de banken. Informeren is nodig, maar ook een verandering van eenieders levensbeschouwing. Dit volk is slaven, omdat ze ontwapend zijn met militaire middelen. En ontwapend worden met propaganda, als ik zo de commentaren lees op dit blog. Propaganda bestrijd men met waarheid, wat een erg moeilijke taak is. Propaganda is namelijk aantrekkelijker dan waarheid, anders is de propaganda niet effectief.

  Dat de Katholieke Kerk een verbod had op rente, maar wel aflaten verkocht, dat is waar we mee te maken hebben. Het vervalsen van de Bijbel enzomeer. Het vermoorden van Willem de Zwijger en miljoenen anderen door de Katholieken. Dan zo in een interview die opmerking maken over de Katholieke kerk, is het verwijt dat Ronald geeft aan het volk terug naar hem, want hij draagt niet bij aan bestrijden van propaganda.

  Ik verdenk hem verder niet, maar heb zelf ook theologie gestudeerd in Nederland, waar mij de ene na de andere leugen werd verteld. Pas jaren later kon ik die leugens terugvoeren naar de waarheid, door autodidact theologie te studeren middels andere bronnen dan de propaganda op Nederlandse universiteiten. Hopelijk begrijpt Ronald dit commentaar ook eens, want hij heeft echt veel informatie nodig om te zien wat achter die historisch banken truc zit. De Zwitserse garde beschrijft wat achtergronden over andere relaties vanuit Zwitserland.

  Like

   
 29. gerritbrendel

  juni 16, 2017 at 4:25 pm

  Hello Ronald, do you realize that you are one of the biggest wistleblowers of Earth. The situation, in which we are hold as slaves is enormous. From your experience and knowledge what could the bottom do to change course except a war? ( another verdienmodel–groupsearning)Sure to inform and educate the whole world specially the developped countries, and to form a special movement…..? I myself am 74 and was a trust officer in the antilles, very special for a closed family ring, without any shit or wrong actions. But I think you have to read the 22 channeled books of Jozef Rulof. The people above was speaking and they promised to send a direct voice machine (by invention) to earth to interveen. Now I understand why they predicted that and why they from above told us, as the world pressure of the elite scum is enormus and the powergrip is monsterus. These machine as I understand it, would be invented around 2025, as predicted in a 75 period, so around the 1950 ties…….. I very proud to send all your videos around the world in order to let people know… thank you, my friend, I think you are specially guided….by them( above). ( I got proof from above that they exist… so you can be sure…) .
  Best regards Gerrit Brendel

  Like

   
 30. gerritbrendel

  juni 16, 2017 at 4:35 pm

  Hello Ronald please see the 4 times 2 hour videos of kay Griggs, about the use of marine killergroups in the states and europe by the gouvernements and the mafia combination. So you understand the killings of JFK, etcetera. Also important is the bill still reports on the banks, ” the money masters” (video of 3 hours) . Ronald thanks again and keep up the very, very important work you do….in giving lectures and video’s. Info and openess will kill the source, I think…
  gerritbrendel@hotmail.co

  Like

   
 31. jolo

  juni 17, 2017 at 2:18 pm

  onvoorstelbaar dat een groepje mensen het toekomstbeeld van de aarde bepaalt?

  Like

   
 32. cmkleingunnewiek

  juni 17, 2017 at 3:13 pm

  Hallo Andre Dit is de mail kij maar of je er wat mee kunt

  Verzonden vanaf Samsung Mobile

  Like

   
 33. theyknew

  juni 22, 2017 at 3:35 pm

  Hoor net bij UK Column dat Ronald ook daar is uitgenodigd.

  Hieronder een van de voorbeelden waar Ronald in deel 1 over sprak.

  How the US sent $12bn in cash to Iraq. And watched it vanish

  https://www.theguardian.com/world/2007/feb/08/usa.iraq1

  Like

   
  • Jeanine Hoefnagels

   juni 22, 2017 at 10:56 pm

   the US stole 1400 TON’s of gold from Iraq…That was what GADAFFI was going to put into the IRAQI gold dinar to get rid of the US petro dollar……..

   Like

    
 34. Jahangir Shah

  juni 23, 2017 at 5:54 am

  USA heeft 129 ton goud en 129 ton zilver gestolen in Libie nadat ze Qadaffi hadden vermoord! Ik heb de beelden gezien van die smerige amerikanen waarin ze op gouden staven zaten in een volle legertank!

  Like

   
 35. Dammis van der Spoel

  juli 3, 2017 at 11:21 am

  Deze onthullingen van Ronald Bernard hebben mij diep getroffen want uit alles tot nu toe blijkt dat het de waarheid en niets dan de waarheid is!
  Het is onvergeeflijk dat wij als bevolking ons laten uitkleden, manipuleren en bestelen door ca 8.000 puissant rijke zware criminelen die zelfs beslissen over “leven en dood”!
  De banken, de multinationals, de regering en het koningshuis allemaal doen ze hun uiterste best door manipulatie, chantage en zware criminaliteit om de bevolking in grote armoede te laten leven!
  Ze spelen voor GOD; het is werkelijk te gek voor woorden!
  En wij zijn zelf de hoofdschuldigen want wij laten het gebeuren! We komen helemaal NIET overeind om dit een halt toe te roepen om te voorkomen dat onze kinderen geheel SLAVEN zullen worden van deze gevoelloze idioten en randdebielen.
  De EU in Brussel beslist al in 80% van de gevallen over hoe het in Nederland moet gaan lopen!
  Wij kiezen de kamerleden die feitelijk geen moer te vertellen hebben!
  Ook de nieuwe regering krijgt hier mee te maken. Let vooral op de partijen die vóór Brussel zijn!
  Als het bijvoorbeeld aan D66 met Pechthold ligt worden op termijn al ONZE pensioenen overgedragen aan Brussel; notabene ONS geld en dan zijn we het gewoon kwijt!!!

  Mensen; wanneer worden we nu eens wakker en grijpen we in? Zij hebben de macht met 8.000 personen maar wij hebben NIETS te verliezen en zijn met miljarden!!!
  Zorg dat onze kinderen een fatsoenlijk leven kunnen leiden zonder dat ze de dupe worden van het roven en moorden; kinderverkrachting en rituele kinderslachtingen; vergiftiging etc. door de grootste puissant rijke; boven alles verheven zware criminelen!
  Zij veroorzaken en plannen oorlogen!

  Zie ook mijn schrijven over het Koningshuis (artikel over de AWBZ premie).

  Like

   
  • rob

   juli 3, 2017 at 11:42 am

   Vind dan een middel tegen het stockholmsyndroom!?

   Like

    
  • Jeanine Hoefnagels

   juli 3, 2017 at 3:20 pm

   UIT MIJN 68 JARIGE HART GEGREPEN……..Iedere dag vraag ik me verbijsterd af waarom IK het wél zie en actie onderneem ( ben uit NEEderland/Pedoland vertrokken met achterlating van ALLES) en de massa niet. ZO slim ben ik nou ook weer niet. Het zal met het trillingsnivo te maken hebben en ik ben blijkbaar uitgezocht omdat ik sterk ben.

   Like

    
   • Dammis van der Spoel

    juli 5, 2017 at 6:13 am

    Jeanine; als je bedoelt waarom ik zelf niet in actie kom om in te grijpen, dan kan ik je wel zeggen dat ik het in het verleden wel enkele keren geprobeerd heb, het kwam echter niet van de grond omdat ik er de macht niet toe heb; te weinig steun kreeg en gebleken is dat de bevolking wel een grote bek heeft maar als het er op aan komt het laffe figuren zijn die de “buurman” er voor willen laten opdraaien. Nu ben ik er te oud voor (70+).

    Like

     
 36. yvonne

  juli 5, 2017 at 6:06 pm

  Irma ik vond deel 4 al op internet
  Deel 3 is niet te vinden.

  Like

   
 37. robvdzrob

  juli 26, 2017 at 9:17 am

  Beste Don,

  Maar kennelijk weet jij al méér dan de gemiddelde burger.
  Is ook niet verwonderlijk want wanneer men zich alleen bediend van radio, tv en de kranten dan is precies dàt eruit gefilterd waar o.a. meneer Bernard het over heeft.

  Bovendien is de interesse van de gemiddelde burger zo infantiel dat ze ook niet verder wíllen kijken. Het verstoord namelijk hun kop-in-‘t-zand-comfoor.

  Geliked door 1 persoon

   
  • gerritbrendel

   juli 27, 2017 at 2:12 pm

   Rob, de wereld is very rotten… en ik vind het een grote goede zaak dat Ronald Bernard hard aan de bel trekt. Ik hoop dat er veel klokkenluiders naar buiten komen ….. als het grote publiek beseft dat het hele zaakje stinkt, heb je kans dat er iets gaat veranderen. Dat overheid gepraat ten gunste van het bedrijfsleven hoeven wij niet meer te accepteren,…

   Like

    
   • robvdzrob

    juli 27, 2017 at 3:13 pm

    De overheid IS het bedrijfsleven en het bedrijfsleven ZIJN de banken.
    Dat verklaard tevens dat wat wij democratie noemen, helemaal niets voorstellen kan.

    Like

     
 38. robvdzrob

  juli 26, 2017 at 11:32 pm

  Dacht eigenlijk meer dat jij er faliekant naast zit!
  Maar ik schrijf in het Nederlands met jou.

  Like

   
 39. De Grijze Duif

  augustus 8, 2017 at 10:44 am

  Hallo Irma,
  Wanneer kunnen we deel 3 en 4 van het interview verwachten?
  Mvg,
  Rob

  Like

   
 40. Sophietje

  augustus 17, 2017 at 7:12 pm

  …”Weer met de beide voeten op de grond blijft de Blije bank een spaar- en investeringsbank. Je kunt je spaargeld bij de blije bank onderbrengen en dat wordt dan geinvesteerd in blije projecten, die geld opleveren die jaarlijks als FEES ofwel rendement aan jou wordt uitgekeerd. Voor het geleverde werk brengt de Blije Bank kosten in rekening.

  De Blije B. werkt dus niet met Rente maar met Kosten en Rendement. Als de bank eenmaal operationeel is kun je bijvoorbeeld een ‘goedkope’ of een ‘dure’ hypotheek aanschaffen, want een hypotheek van 100.000 is uiteraard goedkoper dan een hypotheek van 250.000. Dat begint toch aardig te lijken op het bankieren van de islamieten onder shariawetgeving, nietwaar. Daarover heeft Ronald Bernard zijn visie gegeven:”…

  lees verder,

  http://www.vooruitmetdegeit.club/moneymakingindustry/de-blije-bank-van-ronald-bernard/

  Like

   
  • nan

   augustus 17, 2017 at 11:07 pm

   Hallo Sophietje
   Hoe of wat weet ik niet. Maar ten eerste is het nog geen bank ( bij mijn weten).Ten tweede de islamieten onder shariawetgeving, is het een kwestie van rente/schuld, die kwijt gescholden wordt.Vergeef me hoe of wat wat daar werkelijk van waar is weet ik niet. net zo min als onze geld waarde. Ad broere die, in van wat ik begrepen heb ook tegen is qua rente, in onze samenleving. Het is maar net hoe je er tegenoverstaat.Tot zo ver ik het begrepen heb is dat Ronald zijn cv niet kan duiden en wil duiden. Maar laat het daar, en ga geen wild (mij benaming) scoren op lucht. Want niemand in die beschuldeging, kan nog steeds bewijzen. Behalve via, via.Het kan e.v.t zo zijn dat het niet goed deerd, oke en nu, nu gaan we verder ( wat zal ik verder schrijfen politiek??. MV gaat in aanval, vraagt niet aan diegene, van waarom vind je dat?. Heb je al gebeld voor afspraak? In die zin kan hij het nog niet bewijzen.?Ook van diegene van vooruitmetdegeit.Zij hebben zelf ook mogen en moeten ontdekken in hun idee/proces, van waar die 2/3/ aanvallen. Schrijf liever sorry Irma in mijn beleving heb je het fout, en wel daarom.Vertel me …… hoe of wat.. EN BEL ZELF RONALD om antwoord.!!! Er staat niet in de tekst dat MV hem gebeld heeft En ik zal bewijzen hoe of wat.En dan ga je verder. Hier is daar geen spraaken van, in zijn verhaal.En haar verhaal.Het is verwarrend, maar blijf bij jouw eigen wens zo als jij dat wil vormgeven in gedachten en leven. En ik doe het in mijn vorm. Hier laat ik het bij. Suc6 verder ieder voor zich in zijn eigen idee. Suc6 verder iedereen.

   Like

    
   • Sophietje

    augustus 18, 2017 at 11:15 am

    Hallo Nan, :-)

    Ik ben zeker voor hoor en wederhoor. Deze link is niet van mv ( ik neem aan dat je martin vrijland bedoelt)
    De wederhoor krijgen we te zien in de volgende interviews zag ik al, daar gaat hij toch in op de kritiek van mensen? Hij krijgt dus de kans om zaken uit te leggen. Hij is geen slachtoffer van kritiek dat kan niemand ooit zijn. Kritiek en aandachtspuntjes zijn gezond.
    Hoe dan ook men mag een bank en de oprichter en de origine zoals de united peoples foundation uitlichten en bevragen.
    Al zou het mijn vriend zijn. Ik hou niet van misbruik van loyaliteit of misbruik van emotie, dat is een streek van de elite.
    Een nieuwe bank mag uitgelicht, punt. Als dat niet kan heeft men iets te verbergen.

    De manier waarop ze naar buiten treden is nogal een omstreden manier. Of je maakt reclame voor je nieuw op te richten bank of je bent klokkenluider, beide is wat dubieus imo.
    Ik blijf bij mijn opinie dat als je dit hebt meegemaakt, wat Bernard vertelt, dat je dan alle banden met de geldwereld zou kappen. Daarmee neem ik zeker niet weg dat alles wat er vertelt wordt over kindermisbruik en satanisme wel degelijk gebeurt. ( De informatie over de structuur van de banken en BIS en BASEL ed klopt maar dat had de wikipedia-pagina over de BIS bank je ook kunnen vertellen.)

    Ik het niet kies om het zo te brengen. Klokkenluider en reclame ineen? Begrijp je wat ik bedoel? Maar dat even terzijde.

    Nee, ze zijn nog geen bank ze willen er een worden zij werven er met deze interviews o.a. de leden voor. De informatie in deze link komt van de bb hun eigen website en laat iets zien. Het laat imo zien dat de blije b mits bank geworden ook de moslims in hun klantenbestand erbij krijgen dat is nogal een marktaandeel vergroting ten opzichte van van een bank die met rente werkt. Das goed geld verdienen!

    Vandaar dat ik het deel.

    Ik hou niet van eenzijdige berichtgeving. Ik ben blij met ALLE info zo krijgt men en ikzelf tenminste het meest eerlijke beeld over wat dan ook.
    :-)

    Like

     
    • gerritbrendel

     augustus 18, 2017 at 2:53 pm

     Klokkenluider is een ding. Maar erzelf trachten iets aan te doen is nog beter, of tewel is meer compleet. Dat is nog een fase hoger, want anderen, die je dingen verteld, die niet kloppen, halen hun schouders op en gaan door met knikkeren. Dus dit is heel goed wat er gebeurd, en zij , de blije bank verdienen ons aller support. Dan neem je ook onzorgvuldigheden, zodie er zijn , op de koop toe…..In ieder geval bedankt Ronald, dat je deze stap, ondanks alle commotie hebt genomen….!

     Like

      
     • Sophietje

      augustus 18, 2017 at 4:20 pm

      Wat verandert er aan via de bb het satanisme en kindermisbruik? Dat gaat helaas gewoon door.
      De verandering die ik hier zie is dat er een andere manier is gevonden om te bankieren en meer consumenten binnenhalen. Zolang ze met het IMF werken neem ik ze niet serieus.
      Ik ben dan ook kritisch en onderzoeken van nature.

      Support geven betekent toch dat je dan weg moet kijken van “onzorgvuldigheden”??
      Dat bedoel ik nu met misplaatste loyaliteit. Het “groupy effect” mag ik het even zo noemen? :-)

      Zo gaat het weer mis hoor, al zouden de intenties oprecht zijn van de bb.

      Like

       
      • nan

       augustus 19, 2017 at 7:50 pm

       Hallo Sophietje
       Hoe wil jij voor jouw zelf satanisme en kindermisbruik uit de wereld helpen? Die lieden zelf persoonelijk stoppen?, je kan niet meer dan je kan en doet. Heeft iedere persoon in de bankwereld er mee te maken , nee daar geloof ik niet in.Ik ben met Ad Broere eens dat rente een grote klucht is. Maar je schrijft: De weder hoor krijgen we te zien in de volgende intervieuws ‘zag’ ik al? Vanwaar dan jouw reactie van 17 augst? Je weet meer als ik en als yvonne met haar video van volgens haar nr 4 ( heb niet gekeken).Hoe of wat, van wat er speelt.Ik weet het zelf niet.

       Like

        
 41. Sophietje

  augustus 19, 2017 at 8:36 pm

  “Maar je schrijft: De weder hoor krijgen we te zien in de volgende intervieuws ‘zag’ ik al? Vanwaar dan jouw reactie van 17 augst? Je weet meer als ik en als yvonne met haar video van volgens haar nr 4 ( heb niet gekeken).Hoe of wat, van wat er speelt.Ik weet het zelf niet.”

  nan ik begrijp je vraag niet helemaal. Hoezo vanwaar mijn reactie van 17 augustus?

  Like

   
 42. Hydra

  augustus 29, 2017 at 2:26 pm

  Het sfeerbepalende artikel over de wederhoor (journalist van de Volkskrant, Koen Haegens) en de vraag of Ronald de waarheid spreekt, vind ik voor nu ondergeschikt aan de boodschap die hij ons probeert duidelijk te maken. Met name hoe het financiele systeem werkelijk in elkaar steekt in betrekkelijk eenvoudige bewoordingen. Ik heb tot dusver nog nooit een (bedrijfs)econoom het beter horen uitleggen dan dat Ronald dit in deel 2 van het interview heeft gedaan. De helderheid zelve: De pyramide: De BISbank is de top van de pyramide en onschendbaar. Dan heb je het IMF, onschendbaar. Centrale banken, ook particulier zoals de FED. Vrijstaten zoals Vaticaanstad, Washington en cyty of london die de goudhandel regelt. Gewone banken, daaronder beursgenoteerde centra’s, dan multinationals daaronder de regeringen waaronder het echte leven van de massa. Inflatie is diefstal, gemiddeld 5 %. Brussel bepaald 80 % van alles wat er in Nederland gebeurd. En dat er geen controle mogelijk is. Nou dan weet ik nu waar ik sta…
  En de massa moet ook zo langzamerhand gaan beseffen dat er met hun kinderen gerommeld wordt wereldwijd.
  Mijnheer Vrijland en anderen die zoveel kritiek hebben en roepen dat dit NLP technieken zijn. Begin eens een boek te lezen over het NLP zou ik zeggen voordat je van alles roept. Van Bouke de Boer bijvoorbeeld. “De bijzondere reis van een prikkel”. Stuk positiever.
  Wat Ronald allemaal uitlegt, dat helpt ons massa om de wereld beter te begrijpen. Daar hebben we heel veel behoefte aan ziet u? In het acht uur journaal of in de krant vind ik dit soort info niet.

  Like

   
  • robvdzrob

   augustus 30, 2017 at 3:02 pm

   Even heel wat anders maar daarom niet minder verbazend, er zijn plannen om een vergunningstelsel in het leven te roepen voor,..je raad het nooit,..tatoeages!
   Bij iedere tattoeshop moet er een vergunning zijn bij diegene die de tattoe laat zetten.
   En de reeds getattoeeerden moeten met terugwerkende kracht er een halen.
   Nou moet je echt ophouden!!!

   Like

    
 43. Dammis van der Spoel

  augustus 30, 2017 at 5:39 pm

  We worden massaal als kleuters ingepakt door die hufters in Den Haag! Misselijk word ik van de dadendrang van deze minkunkels; alles voor de EU en de bevolking mag bloeden!
  Nederlandse Militairen worden de hele wereld over gezonden om de failliete boel daar te verdedigen; er is in ons land zelf bijna geen militair meer te vinden (behoudens wat administratieve gasten). De overheid gaat steeds verder in het kleineren, manipuleren en dwingen tot slavernij van de bevolking! De kontkruipers van Den Haag hobbelen als mietjes achter de EU en de VS aan.
  Waarom laten we dat ongestraft toe? Vooral onze kinderen zullen in de toekomst de dupe zijn van onze slappe en ongeïnteresseerde houding; zij krijgen een vernietigende oorlog over hen heen dankzij de ca 8.000 “wijzen” die deze oorlog zullen ontketenen om nog meer macht en geld te verkrijgen! WIJ KUNNEN NU NOG INGRIJPEN!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: