RSS

COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

17 jul

engelse vlag

covid19Deze video,  (die inmiddels helaas is verwijderd van YouTube zoals we gewend zijn, red.) inclusief alle officiële documentatie die erin wordt besproken, toont aan dat de COVID-19 pandemie een ‘oefening’ is, gepland en georganiseerd vanuit de WHO, de VN, de Bill & Melinda Gates Foundation; kortom Agenda 21 en Agenda 2030. Gelukkig is de relatie met de WHO door Trump beëindigd; dat zou Europa ook moeten doen, maar lees even verder en je zult zien dat de EU (en zeker Nederland) onderdeel is van deze lang geleden afgesproken ‘plandemie’.  UPDATE januari 2022: zie de video’s over de planning in de vierdelige serie van Corbett over Bill Gates en zijn foundation op ons Bitchute- kanaal. Nederlands ondertiteld. En zie ook dit artikel met het interview met Reiner Fuellmich van 6 januari 2022)

Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties, zoals gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board (15 leden!)- jaarlijkse verslag van 2019 en hun International Health Regulations treaty van 2005. Daar hebben 194 of 196 landen hun handtekening onder gezet (waaronder Nederland, zie onder andere ‘boardmember’ onze Nederlandse Sigrid Kaag van D66). Zie hiervoor vanaf 16’29”.  En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.

Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.

De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd. Wie verbaast dit nog? Helaas heb ik geen tijd om deze video te vertalen en ondertitelen (duur 1 uur en 40 minuten). Maar zeer de moeite waard om de video te bekijken en te delen waar je maar kunt. Blijf wakker en volg je eigen route bij het zoeken naar de waarheid!

Zie ook deze site van Artsen voor Waarheid waar veel bronnen en documentatie te vinden is. https://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie

En dit rapport van 60 pagina’s, opgesteld door World Doctors Alliance.

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden gepubliceerd, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 
 

Tags: , , , , , , , ,

150 Reacties op “COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

 1. Sophietje

  november 1, 2020 at 7:53 pm

  Sucharit bhakdi

  Covid 19 The Trojan vaccine, a challenge from health to freedom.

  Like

   
 2. Sophietje

  november 5, 2020 at 7:19 pm

  Denis Rancourt,
  Wijst wat mij betreft op een zere plek waar het de niet alleen de covid piek aangaat, maar nog belangrijker en ook verdacht: het mortaliteit cijfer onder ouderen.
  Vrijwel niemand stelt hier vragen over!
  Het zou juist zijn om te onderzoeken of er genocide op ouderen heeft plaatsgevonden in bewuste of onbewuste vorm middels fout handelen.

  Like

   
 3. Sophietje

  november 14, 2020 at 11:31 am


  Gesprek wat onder andere over de psychologische tactiek van angst alsmede over de financiering van het wuhan instituut gaat, zij benoemen hierin Fauci.
  Waar het de angst aangaat hebben wij al behoorlijk wat voorbeelden voorbij zien komen neem als voorbeeld de mondkapjes die enkel dienen voor gewaarwording en gedragsbeinvloeding voortkomend uit angst, alsmede de uitspraak van rivm van dissel in gesprek met pvv over de toepassing van lockdown als bewustwordingsproces zijn woorden; het stimuleren van angst voor het virus.
  Volledig voorbijgaand aan de biologie van het immuunsysteem waar angst juist het immuun onderdrukt. Het ontnemen van frisse lucht en zuurstof middels vrij in en zeker ook uitademen heeft positieve effecten op het immuunsysteem.
  Het geeft mij het gevoel dat de basiskennis ontnomen en ontkent wordt voor politiek gewin.

  Like

   
 4. Sophietje

  november 14, 2020 at 11:33 am

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-005724_EN.html
  In 2015 en 2019 is er een aanzienlijk bedrag door de eu naar wuhan gegaan, nu weet ik niet waar dit voor bestemd was?

  Like

   
 5. Sophietje

  november 14, 2020 at 4:01 pm

  Zojustum een klein akkefietje in de supermarkt waar ze blij waren dat ze mij op 1december de toegang tot de supermarkt wettelijk konden ontzeggen als ik dan ook nog het mondkapje zou weigeren.

  Zelf gooi ik het op brainwash en zuurstoftekort van het betreffende personeel waar het gezonde verstand even verdween.

  Ik gaf aan dan nog zonder kapje binnen te komen en dat iedereen verliest met dit beleid waarin de adem wordt afgenomen.

  Hier de feiten ook al is de plicht er, als het niet voor je werkt zet jem af.
  Ook bij benauwdheid, ik kwam er al twee tegen die blauw zagen en het simpelweg om de omgevingsdruk niet afzette en toestemming afwachtte !
  Hier komt uw vrijbrief:

  ☆Ulalala☆ (@ula_kun) heeft getweet: @hugodejonge Klopt het dat er sinds 1 december mondkapjes verplicht zijn? Zo ja, heb ik dan een brief van de dokter nodig als ik die niet kan dragen? Gelieve te reageren. mvg, Ula https://twitter.com/ula_kun/status/1323968263940984833?s=20

  Ik ga enkel mondeling reageren ivm medische privacy.
  Het nieuwe normaal past niet bij mijn levensovertuiging.

  Like

   
 6. Sophietje

  november 16, 2020 at 8:56 pm

  In engeland begrijpen de burgers inmiddels dat de verordeningen niet meer gaan om de intensive care te ontlasten, echter om te gehoorzamen aan wat de staat verlangt. Obey.
  Dat daar vaccinaties bijkomen als was duidelijk echter wederkerigheid is de verwachting van de staat: zijnde het verplicht afnemen als burger. Daar wordt aan gewerkt.
  Alle bijwerkingen die verwacht worden worden (1 op 1000) opgenomen door een ai systeem waarvan men zich afvraagt waar ai nog meer voor wordt ingezet.
  Een mondig setje van UK column.

  Like

   
 7. Sophietje

  november 18, 2020 at 2:47 pm

  Like

   
 8. Sophietje

  december 27, 2020 at 11:21 am

   
 9. Sophietje

  januari 1, 2021 at 5:43 pm

  When I crunched the numbers, the infection fatality rate came out to 0.14%, so I knew … there were some gross errors going on.” Sheftall cited COVID-19 survival rates by age, posted by the CDC September 10, 2020, which are as follows:21

  Ages 0 to 19: 99.997%
  Ages 20 to 49: 99.98%
  Ages 50 to 69: 99.5%
  Ages 70 and up: 94.6%
  This translates into a 0.1% infection fatality rate, using the CDC’s own numbers

  Like

   
 10. Sophietje

  maart 6, 2021 at 7:05 pm

  de ontwikkelingen die zijn langs gegaan

  Allereerste ontwikkelingen in de paniek over de ic capaciteit kregen ouderen en kwetsbare ” een telefoontje” van hun huisarts of zij als zij dit virus zouden krijgen nog wel behandeld wilden worden. Zij werden voor een keuze gesteld te kiezen voor hun leven of dat van een ander op valse gronden dat de ic capaciteit overbelast zou zijn of raken. Hoeveel ouderen hebben dit ervaren als dwingend of in verwardheid gereageerd dat zij dan geen ic opname wenste?

  Al snel kwam er een nieuwsbericht dat er wellicht een triage moest worden opgestart om de ic capaciteit niet te overbelasten. De structuur van de triage als in panel wie er wel of geen hulp mag ontvangen. Dit zou men een death panel kunnen noemen. Gelukkig heeft de overheid dit in de pers onbestaanbaar genoemd en stelde men dat men op binnenkomst moest worden behandeld en niet op triage.

  Er bestaat zorgplicht en men mag geen patienten weigeren. Toch hebben wij dit zien gebeuren met uitstel van operaties en uitstel van behandelingen.

  Om de ouderen te beschermen werden geïsoleerd. We weten dat dit levens heeft gekost.
  We weten dat vaccinaties gen therapie is waarvan het toen het op dieren werd getest de dieren zijn overleden.
  De kwetsbare groepen zijn niet in de trials meegenomen.
  We weten dat de vaccinatie s als eerste aangeboden worden aan de kwetsbare groepen.

  Zeg me dat het niet zo is.

  Like

   
  • Sophietje

   april 20, 2021 at 7:27 pm

   Omdat het standaard kanaal van corbett verdwenen lijkt te zijn hier toch de serie via een ander kanaal.
   Meet Bill Gates!

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: