RSS

COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

17 jul

engelse vlag

covid19Deze video, inclusief alle officiële documentatie die erin wordt besproken, toont aan dat de COVID-19 pandemie een ‘oefening’ is, gepland en georganiseerd vanuit de WHO, de VN, de Bill & Melinda Gates Foundation; kortom Agenda 21 en Agenda 2030. Gelukkig is de relatie met de WHO nu door Trump beëindigd; dat zou Europa ook moeten doen, maar lees even verder en je zult zien dat de EU (en zeker Nederland) onderdeel is van deze lang geleden afgesproken ‘plandemie’.

Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties, zoals gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board (15 leden!)- jaarlijkse verslag van 2019 en hun International Health Regulations treaty van 2005. Daar hebben 194 of 196 landen hun handtekening onder gezet (waaronder Nederland, zie onder andere ‘boardmember’ onze Nederlandse Sigrid Kaag van D66). Zie hiervoor vanaf 16’29”.  En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.

Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.

De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd. Wie verbaast dit nog? Helaas heb ik geen tijd om deze video te vertalen en ondertitelen (duur 1 uur en 40 minuten). Maar zeer de moeite waard om de video te bekijken en te delen waar je maar kunt. Blijf wakker en volg je eigen route bij het zoeken naar de waarheid!

PS: is het dan ook nog louter toeval dat dit fragment uit de TV-serie The Dead Zone, aflevering ‘Plague’ uit 2003 (!) melding maakt van het Corona-virus met als de enige oplossing HCQ ? Think for yourself.

Alle officiële documenten kun je vinden onder de video op YouTube.

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden gepubliceerd, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 
 

Tags: , , , , , , , ,

21 Reacties op “COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

 1. Lianne

  juli 17, 2020 at 12:40 pm

  Dank Irma voor je onderzoek!! Ik ga het nog bekijken, maar ben als healthprofessional geshocked door wat er nu plaatsvindt in de wereld! Laten we het samen stapje voor stapje ten goede keren.

  Geliked door 2 people

   
 2. nan

  juli 17, 2020 at 3:39 pm

  Hoi irma, sterkte met nog met het verlies van je oude maatje.

  Mirrorsoftruht 1. blogspot.com.
  Daar staat in (laptekst scrol naar onderen over onze “onze eigen wilpie” ) :
  Dat prins Constantijn werkte als consulaat voor Booz Allen en Hamilton in Londen en voor Rand Corporation in Europa. Rand is partuculiere onderneming die militaire oparaties en wapensystemen adviseert, ontwikkelt en plant, waardoor kunstmatige inteligentie die wordt gebruikt om mensen in de samenleving aan te vallen.
  De foto daaronder vind ik frapant= een foto met trump en een ander stel (baron of zo iets) met 2 dochters. Die 2 dochters vind ik iets lijken op wilpie’s zijn dochters, 2 ervan. Kijk naar de haar dracht.
  Foto geschopt/geplakt of waarheid? Geen idee

  Like

   
 3. Leon Vrins

  juli 17, 2020 at 4:10 pm

  Uiterst vermoeiend verhaal, o.a. door de vele herhalingen. Dat we, door simulering van grootschalige besmetting door wat voor virus dan ook, ons moeten voorbereiden op een uitbraak in werkelijkheid van een dodelijk virus, lijkt me niet verkeerd. Wel als die voorbereiding inhoudt dat er daadwerkelijk een link virus de wereld ingestuurd is. Of dat inderdaad nu het geval is wordt in deze videoboodschap niet aangetoond, wat niet wil zeggen dat het dus ook niet waar is. Hier openbaart zich het steeds weer opduikende probleem: hoe kan je nu spijkerhard bewijzen wat waar is en wat nep. Enkele maanden geleden las ik in het blog ‘Channeling Erik’ dat het coronavirus ontwikkeld is als biologisch wapen in een laboratorium in Wuhan, maar dat het niet de bedoeling was geweest het te laten ontsnappen, dit als door Erik zelf gegeven informatie. Heel in het kort: Channeling Erik is opgezet door Elisa Medhus, arts en moeder van van Erik, die zelfmoord pleegde toen hij 20 jaar was. Hoewel atheïste, ging ze toch op zoek naar mogelijkheden om contact te maken met haar overleden zoon en uiteindelijk vond ze diverse mediums die in staat zijn contact te maken met overleden mensen. Dat dit kan is wetenschappelijk bewezen, maar ook hier is weer het probleem: hoe goed is het medium in staat contact te leggen en de verkregen informatie correct weer te geven, dus hoe betrouwbaar is de informatie. Diverse keren is 9/11 aan de orde geweest, waarbij één van de mediums voorgaf via Erik contact te hebben gemaakt met de kapers van wie Mohamed Atta de woordvoerder was, die beweerde dat alles wat de autoriteiten bekend hadden gemaakt klopte. Een tijdje later was het Erik zelf die duidelijk aangaf dat het Pentagon door een raket was getroffen en niet door een vliegtuig, hetgeen mij zeer waarschijnlijk lijkt. Als alles dat in de video wordt aangedragen klopt vind ik dat toch heel merkwaardig, omdat het allemaal openlijk in de genoemde documenten is weergegeven. Toch een kwestie van interpretatie?

  Like

   
  • bertmaathuis

   juli 18, 2020 at 4:49 pm

   Ik meen dat het ene wat ze verkondigen wél waar is, en het andere niet.
   Maar hoe kom je er achter wat wél en wat níet?

   Ze stichten verwarring (in ons overdenken, ons peinzen).

   Laten we onze intuïtie gebruiken!
   Dan kunnen we de puzzelstukjes wél op hun juiste plaats leggen!

   Nog meer onthullende informatie: https://www.youtube.com/watch?v=xXMbDMFR4I8 (1 kwartier)

   Like

    
 4. Ronald

  juli 17, 2020 at 9:45 pm

  Het is de serie The Dead Zone enthe aflevering ‘ The Plague.

  Like

   
 5. John

  juli 18, 2020 at 12:24 am

  Dank Irma.
  Kort en bondige info. Boeiend tot het laatst. Het ontmaskeren van de WHO, de feiten over een nieuw griep virus die niet dodelijker is gebleken dan wat normaal is in een stevige virus seizoen. De wetenschappelijke cijfers geven wereldwijd het bewijs. Langzamerhand krijgen we inzicht in de achtergronden. Tijd om de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. Ik wens allen veel wijsheid.

  Like

   
  • Leon Vrins

   juli 18, 2020 at 7:08 pm

   Los van de vraag of het allemaal klopt kan ik de video toch niet als kort en bondig beschouwen. Ik denk dat de getoonde info ook in een half uur gepresenteerd had kunnen worden.

   Like

    
 6. Martine

  juli 20, 2020 at 6:08 pm

  New virus simulations, this time for a LETHAL VIRUS.
  Annual report on global preparedness for health emergencies (WHO/UN)
  Page 10.

  Progress indicator(s) by September 2020
  • The Secretary-General of the United Nations, with the Director-General of WHO and Under-Secretary-General for Humanitarian Affairs strengthens coordination and identifies clear roles and responsibilities and timely triggers for a coordinated United Nations systemwide response for health emergencies in different countries and different health and humanitarian emergency contexts.
  • The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, *including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.*
  • WHO develops intermediate triggers to mobilize national, international and multilateral action early in outbreaks, to complement existing mechanisms for later and more advanced stages of an outbreak under the IHR (2005).
  • The Secretary General of the United Nations convenes a high-level dialogue with health, security and foreign affairs officials to determine how the world can address the threat of a lethal respiratory pathogen pandemic, as well as for managing preparedness for disease outbreaks in complex, insecure contexts.

  Pdf here:
  https://duckduckgo.com/?q=gpmb+annual+report+2019&t=brave&ia=web&iai=r1-0&page=1&adx=sltb&sexp=%7B

  GPMB = Global Preparedness Monitory Board
  Met onze eigen minister Sigrid Kaag als Board member voor deze genocide agenda !!!

  Like

   
  • Treowd

   juli 24, 2020 at 10:40 pm

   https:// efile.fara.gov/docs/3301-Exhibit-AB-20200714-38 .pdf

   Like

    
 7. Treowd

  juli 24, 2020 at 11:48 pm

  Een al wat iets eerdere serie maar toch nog zeker relevant ivm mogelijk bewijzen richting EMF -5G en de mogelijke verbinding met covid 19
  Elite Full Throttle – Part 1 (volg de linken onder de video…)

  Like

   
 8. bor

  juli 26, 2020 at 3:21 pm

  Misschien ben ik simpel en snap het niet helemaal en kan me iemand het me uitleggen? Het officiële document:A word at Risk sept 2019 van de global preparedness monitoring bord staat op pagina 10 de alinea:
  Progress indicator(s) by September 2020
  • The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.
  Dus dat hele Corona gedoe waar we nu inzitten is gewoon een experiment?
  En minister mevrouw Sigrid Kaag is een afgevaardigd van dit Board????

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 26, 2020 at 3:40 pm

   @Bor, correct! Gisteren kreeg ik deze video toegestuurd door Janneke Monshouwer.

   Met Nederlandse ondertiteling, dankzij Cafe Weltschmerz. Als je dit beluistert zie je hoe lang dit plan al in de ‘pijplijn’ zit en wat de volgende stappen zijn. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om de waarheid en het door Orwell geschreven boek ‘1984’ te lezen/te kennen. Alleen door erkenning en informatie kunnen we aan een oplossing werken. Met elkaar!

   Like

    
 9. Treowd

  juli 28, 2020 at 9:26 pm

  Creeer de wereld die je wenst door in alle oprechtheid voor waarheid te gaan ter florering van de gehele mensheid…..zie die wereld al voor je en volg je hart en het zal zich manifesteren …omarm het als een eensgezind Collectief…..
  De wet van creatie..

  Luciano – We Need To Unite

  Like

   
 10. Treowd

  augustus 7, 2020 at 11:27 am

  Vanwege het belang, aansluitend op dit topic en artikel, deze videolink herhaald!

  Andrew Kaufman on the Highwire w/Del Bigtree 7-16-20

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: