RSS

De misdaad van de farmaceutische industrie

14 feb

peter-gotscheDe farmaceutische industrie blijft slachtoffers maken en ze betalen boetes waar menig land de armoede in één keer van kan bestrijden. Maar het deert ze niet, noch hun bankrekeningen, want er wordt zo enorm veel verdiend (problem-reaction-solution-tactiek) aan het creëren van een probleem (in dit geval een ziekte), het afwachten van de reactie, en tenslotte het bieden van een oplossing die vaak nog meer schade veroorzaakt, dat het opnieuw zoveel geld in het laatje brengt dat dergelijke exorbitante bedragen voor hen slechts een kleine schadepost is in de boekhouding onder het kopje Public Relations. Door hierover telkens te blijven berichten is het wel al aardig gelukt om het Zika-virus dat op deze manier in de maatschappij werd gezet -om angst te zaaien en veel geld te maken- inmiddels wel door de meeste mensen naar de achterpagina van de fabeltjeskrant te laten verbannen.

Zoals de Deense Prof. Dr. Peter Gøtzsche stelt in zijn -ook in het Nederlands vertaalde- boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’:   ‘Om deze verrotte wereld te veranderen, dienen in de wetenschappelijke medische wereld deze zaken te worden veranderd:

 • Zorg voor volledige onafhankelijke evaluaties van medicijnen
 • Zorg dat de personen die de medicijnen testen en er analyses over rapporteren, absoluut niet weten welke zij testen.
 • Zorg voor grote lange termijn-tests en volg de werking van de medicijnen.
 • Zorg er als de sodemieter voor dat de farmaceutische industrie volledig wordt verwijderd uit het medisch-wetenschappelijk onderwijs.
 • Zorg dat er geen tests meer worden gedaan bij patiënten van en door huisartsen.
 • Vaardig een totaalverbod uit van de marketing voor medicijnen
 • Zorg voor de totale loskoppeling van dubbelfuncties van wetenschappers in de industrie.
 • Zorg voor onderricht van moraal en ethiek op universiteiten waardoor studenten mensen blijven in plaats van te worden omgevormd van mensen tot robots.’

Lees hier eventueel ook het interview met hem naar aanleiding van zijn boek in het NRC van 16 november jl. en onze collega van Wanttoknow heeft inmiddels een tweede artikel hieraan gewijd dat ook over o.a. Merck, Pfizer, en GlaxoSmithKline gaat. dodelijke-medicijnen-gotzschke

Het grote probleem is natuurlijk de volledige steun van de overheid, die grote, maar hier en daar ook zeer persoonlijke belangen heeft in Big Pharma. Natuurlijk, degenen die hun gevoel volgen en zelf onderzoek doen weten hoe de overheden werken, hangend aan de touwtjes van een klein aantal multinationals. Het overgrote deel wordt echter nog steeds zoet gehouden met propaganda via de staatsmedia van deze machthebbers en we dragen tenslotte allemaal verantwoordelijkheid voor onszelf maar ook voor elkaar.

Veel eerlijke mensen zijn angstig om klokkenluider te ‘worden’ of te zijn. Het kan zeker ernstige gevolgen hebben, van vernietiging van je carrière tot het slachtoffer worden van moord. Dat maakt het hele verhaal niet minder bizar maar wat dat betreft denk ik dat angst de slechtste raadgever is, omdat er dan niets zal veranderen. Je helpt er dan zelf aan mee dat dit ‘verrotte systeem’ in stand gehouden wordt.

Sinds John F. Kennedy werd doodgeschoten door diezelfde club machthebbers die in het westen aan de touwtjes trekken kennen we dit soort ernstige gevolgen. En hij is niet de enige die de dood vond vanwege openheid en eerlijkheid. Maar ook die zaak houdt de gemoederen gelukkig nog steeds bezig. Zo zagen we onlangs in januari weer een artikel met een uitgelicht vrijgegeven memo door de CIA in een mainstream krant uit Engeland. Soms sijpelt er nog iets van waarheid uit vanaf die volledig gekaapte burelen. Er staan nog wel wat zwarte vlakken in de gepubliceerde memo onder het mom van ‘staatsveiligheid’ maar ook daarvan zwerven er nog ongecensureerde exemplaren rond bij de klokkenluiders die actief zijn in de wereldwijde verzetsgroep. Dat is een kwestie van tijd, want de tijd van transparantie en van weergaloos licht dat op de duisternis schijnt is een onomkeerbaar feit. En ik zag dat ook Paul Craig Roberts daar vandaag weer een artikel aan heeft gewijd. Die waarheid zal echt naar boven komen binnen niet al te lange tijd en corruptie zal op alle fronten worden verbannen.

Dat de bevolking recht heeft op volledige en transparante informatie om een mening te kunnen vormen en het persoonlijke leven de juiste richting in te sturen was destijds ook de visie van John F. Kennedy en juist daarom moest hij worden uitgeschakeld. Eén van zijn laatste toespraken waarin hij dat benoemde heb ik zojuist vertaald en ondertiteld (video van ruim 5 minuten) en die kun je hier nu bekijken. Deze toespraak werd ook hem blijkbaar fataal.

We-are-the-99-percentToch hoop ik dat we spoedig zullen beseffen dat we met 99% tegen die 1% sociopaten -die zich vandaag de dag helaas op alle sleutelposities in de wereld bevinden wat deze wereld zo gevaarlijk maakt- sterk in de meerderheid zijn en dat ze niets kunnen beginnen als wij geen enkele boodschap meer aan ze hebben en ons niet meer laten omkopen of leiden door geld. Dat zal overigens binnenkort vanzelf wel tot de grote groep ‘wegkijkers’ doordringen, want de gecreëerde geld-en derivaten bubble die uit louter lucht en hebzucht bestaat, zal zeer binnenkort knappen en tot een crash leiden die we nog niet eerder zagen.

Maar met het oog op de farmaceutische industrie hoop ik dat artsen met het hart op de juiste plaats -en vaak het juiste verstand om zelf onderzoek te gaan doen met betrekking tot de echte waarheid- nu eindelijk eens zelf de touwtjes in handen gaan nemen en de farmaceutische industrie -waar nodig- links laat liggen. Er vallen teveel slachtoffers, helaas maak ik het ook van zeer nabij mee, terwijl ik zelf ook bijna slachtoffer ben geweest maar gelukkig door intuïtie, innerlijke kracht en moed ben ik destijds losgebroken uit die ‘circle of death’, want daar willen ze soms maar al te graag bepaalde mensen die niet in de massa meelopen in opsluiten. Daarbij hoop ik dat alle medici hun ‘angst’ en derhalve aangeleerde tunnelvisie (ze studeren tegenwoordig ‘medicijnen’ in plaats van ‘holistische’ gezondheidskunde) zullen overwinnen; de eenling kan op grond van gebeurtenissen uit het verleden wellicht (doods)angst hebben, maar de meerderheid en dus een vereniging van krachten kan het probleem vrij snel oplossen.

En ook hoop ik dat ze leren dat werken vanuit gevoel en intuïtie iets heel natuurlijks is wat ieder mens in beginsel heeft meegekregen; een bewustzijn dat oneindig is, terwijl het werken vanuit de ratio of overtuiging slechts een tijdelijk, aangeleerd, geïndoctrineerd en gemanipuleerd deel van de hersenactiviteit is dat ons beperkt en minimaliseert tot een robot die handelt en ons niet laat zijn wie we werkelijk ‘zijn’ in volle omvang. Volledig vertrouwen op de farma-maffia die ook volledig is geïnfiltreerd in de medische opleidingen past echt niet meer in deze vernieuwende tijd van grotere bewustwording en altruïsme.

Tenslotte, degene die de denkkaders te buiten durft te gaan, zal de vreugdevolle ‘ontdekker’ zijn van nieuwe ervaringen en een creatieve bron aanboren die waarlijk oneindig is!

Gewoon die zelfopgelegde knop even omzetten…

Kort interview (7’41”) met Prof. Dr. Peter Gøtzsche, Nederlands ondertiteld.

© Irma Schiffers

Zie eventueel ook dit vorige artikel, met o.a. een Nederlands ondertiteld deel van de film: ‘Bought’

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

 

 
28 reacties

Geplaatst door op februari 14, 2016 in Big Pharma, Wetenschap

 

Tags: , , , , , ,

28 Reacties op “De misdaad van de farmaceutische industrie

 1. Pastoor Geudens

  februari 14, 2016 at 8:11 am

  Dit is op 2012-2019 herblogd.

  Like

   
 2. Mikkie

  februari 14, 2016 at 9:51 am

  Van mijn huisarts kreeg ik metopolol, een middel tegen hoge bloeddruk. Het duurde maar even of ik kon niet meer vooruit. Zó langzaam sloeg mijn hart. Van een bevriende internist hoorde ik dat het middel nog nét niet op de lijst met verboden middelen stond. In de bijsluiter stond dat het hartfalen met de dood tot gevolg kon hebben…….leuk! Ben zo snel mogelijk gestopt en naar en homeopaat gegaan.

  Like

   
 3. math

  februari 14, 2016 at 10:48 am

  Te gek Irma dat je hier een steengoed artikel over schrijft. Ter aanvulling; De pharma industrie is de meest winstgevende industrie. ( verdienen nog meer dan de banken) Ruim 20% van de Amerikanen psychotrope als medicatie krijgen voorgeschreven. Tip: bekijk op YouTube de film “Psychiatrie, de industrie des doods”. De kankerindustrie een jaaromzet heeft dan meer dan 100 miljard.

  Like

   
 4. Treowd

  februari 14, 2016 at 11:26 am

  Prima artikel Irma ! Mensen kunnen zelf al heel veel doen aan hun gezondheid door eens te overwegen zeker een heel stuk minder vlees en vleesprodukten te eten die heeft men helemaal niet nodig integendeel al die dierlijke vetten maakt hun juist ongezond. Je bent wat je eet en wij mensen zijn absoluut niet gebouwd om vlees via hun ingewanden te verwerken vandaar in het vervolg van het leven ook de vele kwalen die oorzakelijk vaak van dat vleeseten en vetten afkomstig van en uit vlees afkomen.
  De kwalen die afkomen van dit verkeerde dieet cq voedsel bestrijd deze farma-mafia maar al te graag met medicatie, ook foute beoordelingen omdat men aan symptoom-bestrijding behoort te voldoen zorgt er vaak voor dat het oorzakelijk verband genegeerd word. Maar dat zal hun die de pillen pushen een worst roesten, het leverd op allerlei wijzen geld op.

  Ook de foute psychiatrische diagnoses behoren daaronder ook daar zijn verschillende docu’s over te vinden. Alles voor geld!
  De gezondheid van de mens staat hierin niet voorop dat is slechts wat men probeert wijs te maken via slim in elkaar gestoken psychologische propaganda. En velen trappen er goedgelovig en volgzaam in. De dokters zullen het wel beter weten zij hebben er voor gestudeerd, wij mensen weten niks van dit alles.

  Het is ook weer niet zo dat de gehele gezondheids zorg volledig niet in orde is er gebeuren ook wel goede dingen maar dat ene punt dat men niet de oorzaak probeert te genezen, maar aan symptoom bestrijding doet zegt eigenlijk al zeer veel over hoe of wat men aan oplossing wenst. Daarin wil ik niet diegenen die men hun hart en ziel hun werk proberen te doen wegserveren eerder het systeem waarin men hun werk doet in dat daglicht zetten, die opzet deugt zeker niet helemaal. Oorzakelijke genezing lijkt mij zeer veel meer effectief te zijn omdat het rechtstreeks gericht werken is en bij symptoom bestrijding het oorzakelijke eigenlijk niet aan pakt. Het is eigenlijk een vreemde vorm van werken als je er goed logischerwijs over na gaat denken. Daarbij is oorzakelikjke genezing meewerken met het lichaam en symptoom-bestrijding de symptomen bestrijden welke van de oorzakelijke kwaal afkomen en dat woord bestrijding geeft zelf al aan dat men niet meewerkt met het lichaam een iets wat men eigenlijk wel zou moeten gaan doen.

  Like

   
 5. Markus

  februari 14, 2016 at 1:13 pm

  Hier een interessant onderzoek naar marihuana (cannabis,hennep) bij zwangere vrouwen.

  Zal big pharma niet leuk vinden, en toch maar iets meer dan 100x bekeken op yt in 20 maanden tijd!!! De mens vraagt erom om voor de gek te worden gehouden.

  Like

   
 6. jolo

  februari 14, 2016 at 2:55 pm

  In het zondags Buitenhof wilde onze minister het nog op en akkoordje gooien met de Medicijnenpharmaffia, dat we nog alsnog dit gif kunnen eten?
  Alhoewel zij van hun daden ook niet gecharmeerd is, zou ik toch een speciale onafhankelijke commisssie(die niet corrumptabel is?) instellen om een hele hoop CRAP eruit te gooien!
  Wat denk je als mensen met een ernstig probleem, niet elke strohalm grijpen om te overleven?
  Uberhaupt heeft Kennedy zelf met dit bijltje ook gekapt, met de ernstige rugklachten heeft hij ook medicatie gekregen, waardoor hij zogenaamd vleugeltjes kreeg, echter dit was een ernstige drug die tot hevige verslaving leiden kan!

  Like

   
 7. Ilse

  februari 15, 2016 at 11:10 am

  Het Universum bestempelt bepaalde pharmaceutica als zeer crimineel. Zoals Irma iedere keer weer aan geeft ” kijk niet weg, volg je gevoel”, je hebt het niet voor niets gekregen en denk na over je gezondheid. Er zijn heel goede alternatieve genezers, maar hierbij geldt weer let goed op je gevoel met betrekking tot kwakzalvers.
  Vrij te krijgen chemische medicijnen worden bewust in omloop gebracht om de wijsheid van de Ziel ( die je bent) te onderdrukken, dus om je gevoel te onderdrukken zo dat je niet goed meer weet wat goed of niet goed voor je is. Dit alles ter onderdrukking van mensen.
  De Astrale Wereld heeft liever niet dat wij nog vlees eten. 1. Het karma van de dieren is ingevuld. Zij dienen niet meer als vleesvoer voor de mensheid. 2. Zoals hier boven reeds vermeld, vlees wordt niet helemaal verteerd in de darmen waardoor bacteriën ontstaan die ziektes veroorzaken.
  Ik sluit me bij Irma aan dat alle onrecht en onrechtmatigheden aan het licht zal komen.

  Like

   
 8. Marja

  februari 15, 2016 at 1:42 pm

  Ik was bij mijn cardioloog en en had al een paar medicijnen gehad waar ik telkens meer last van de bijverschijnselen had dan dat het werkte voor de kwaal. Dit wilde ik niet meer. Nadat ik had gezegd dat ik geen medicijnen meer wil zei mijn cardioloog ” DAN KAN IK NIETS MEER VOOR U DOEN ” !!!!!!,!,!,! Ik ben weg gegaan met een heel naar gevoel. Ik heb later een kleine operatie ondergaan en ben van mijn kwaal af en slik geen medicijnen meer.

  Like

   
  • Lily

   februari 15, 2016 at 3:42 pm

   De arrogantie van bepaalde artsen is hemelschreiend. Fijn Marja dat je weer gezond bent.
   Ik laat me gelukkig ook al heel lang nix meer door mijn strot duwen. Toen mijn huisarts met pensioen ging had ik al gelijk een aanvaring met zijn opvolger, nou dag hoor! Er één gevonden die in ieder geval snapt waarom ik niet zomaar iets ga slikken. Tis en blijft MIJN lijf.

   Like

    
 9. onlyyou

  februari 15, 2016 at 3:56 pm

  Bij tegen licht was er een probleem bij verstrekken van ADHD remmende medicatie, retalin en Orchestra, nl dat dit te makkelijk voorgeschreven werd, ?
  Dan kun je als psychiater niet wegkomen, van ……….?
  Uiteindelijk dragen hun de eindverantwoordelijkheid voor het welzijn van de jongeren?

  Like

   
 10. jeanine hoefnagels

  februari 15, 2016 at 7:12 pm

  ik heb kanker (wát is dat eigenlijk? Celvermeerdering in tijden van stress, zegt dr RG Hamer) aan de lever en nieren én angina pectoris gehad. Als ik in handen van de pharma maffia was gevallen, was ik al lang en op een uiterst pijnlijke wijze , dood geweest. Nu heb ik het overleefd door de oorzaken te ZIEN en te aanvaarden. Veel pijn gehad maar met goede adviezen en heel veel rust ben ik er zéér veel sterker uitgekomen. Ik wens AL mijn medemensen deze inzichten van harte toe. Ik ben nu 66 jaar en eet en leef gezond en prijs iedere dag.

  Like

   
  • math

   februari 16, 2016 at 10:00 am

   Ik wens U veel gezondheid toe. Als eens cbd-olie gebruikt? Staan goeie artikelen op internet hierover.

   Like

    
  • bernadette

   februari 16, 2016 at 12:36 pm

   Jeanine hoefnagels.
   Men zegt dat kanker een soort schimmel is (candida schimmel)
   Die uit je lichamelijke systeem te verwijderen is met Natrium Bicarbonaat = Baking Soda
   Het goedkoopste mineraal middel

   Lees hier de uitleg van Dr. Marl Sircus ;

   Klik om toegang te krijgen tot 9789079872831.pdf

   Hopelijk krijg je jezelf weer energiek op de rit ,
   Je kan beginnen met 3 x daags 1 theelepeltje baking soda poeder in 1 glas water oplossen,
   en het gelijk in een keer op te drinken / Dus 3 glazen verdeelt op te dag.
   Dat 2 weken gebruiken / dan 2 weken pauze .
   En kijk even aan hoe je jezelf dan voelt .
   Eventueel herhaal je daarna de kuur nogmaals

   http://www.duurzaamthuis.nl/wondermiddel-baking-soda

   http://www.succesboeken.nl/boeken/9789079872831/Natriumbicarbonaat#.VsMCKFJsrx5

   Hier een opname van Dr. Mark Sircus ;

   Like

    
   • bernadette

    februari 16, 2016 at 1:19 pm

    Juglen Zwaan is Orthomoleculair Therapeut .
    En geeft vele gezondheidsadviezen ;

    http://www.ahealthylife.nl/author/juglen/

    http://www.ahealthylife.nl/over-ons/

    Like

     
    • bernadette

     februari 16, 2016 at 6:16 pm

     Vergeet even de hectische gedachten in je hoofd , when nature is calling you.
     Geniet van de ongekende Stilte in Je-Zelf,

     Groot beeld is aanbevolen op Laptop , PC

     Like

      
   • jeanine hoefnagels

    februari 18, 2016 at 11:51 am

    ik ben een aanhanger van dr Hamer. Hij zegt dat “kanker” een celvermeerdering is in tijden van stress. Door het woord KANKER te introduceren en het een DOODvonnis te laten worden, sterven mensen door uithongering (kunnen niet meer eten van de stress) en vervolgens worden ze een handje geholpen met bestraling en chemo, een uiterst lucratieve business voor de pharma-maffia. Als de stress is opgelost wordt het orgaan weer normaal. Ik heb het zélf ervaren!!! Natrium bi-carbonaat ken ik en gebruik ik.

    Like

     
    • jolo

     februari 18, 2016 at 5:19 pm

     STrikt houden aan de dosis van NAHCO2, teveel geef maagproblemen
     Boven 60 j halve theelepel 3x per dag
     Jongeren 1 hele theelepel
     althans wordt gezegd

     Like

      
    • bernadette

     februari 18, 2016 at 5:52 pm

     Mooi..Jeanine dat je die natrium bicarbonaat gebruikt.
     Ja..celvermeerdering ….cellen slaan op hol …
     Lichaamscellen bestaan uit moleculen met een geheugen …de cellen onderling corresponderen met elkaar..en elke cel weet precies wat die moet doen ..net als het hormonen systeem…daar hebben wij geen invloed op..het regelt zichzelf.
     En inderdaad in lange stress periodes raakt het lichaam uit balans op den duur.
     De spijsvertering ,..maag en darmen systeem gaat als eerste haperen , het raakt ontregelt en men ondervind dan vage klachten. Men gaat dan in goed vertrouwen naar de huisarts , die je in het doorgaans 10 minuten consult een recept (Symptoombestrijding) voorschrijft.
     Het zijn de piekergedachten in het brein die in stressperiodes haperingen veroorzaken, in het lichamelijke besturing systeem . Er wordt minder maagzuur aan gemaakt , want het lichaam staat onder constante druk ( het lichaam staat dan in opperste paraatheid ) het immuunsysteem raakt verzwakt . Doordat er minder maagzuur aangemaakt wordt , kan het voedsel niet goed meer verteerd worden in de maag , en stuurt het toch maar door naar de dunne darm die er de vitamine en mineralen nog maar uit moet zien te onttrekken. Alle vreemde bacteriën en toxische stoffen werden door de maag niet voldoende geëlimineerd door het almaar verminderende maagzuur.
     De vriendelijke opruim bacteriën in de dikke darm hebben het daarmee ook steeds meer zwaarder te verduren, waardoor het PH gehalte in het darmstelsel almaar daalt , waardoor de candida schimmel (die van nature ook in het darmstelsel aanwezig is ) zich meer en meer gaat vermeerderen. Bloeddruk wordt hoger tijdens stress momenten , waardoor bloedsuiker spiegel gaat stijgen . En Suiker / glucose is de brandstof voor de ontwikkelende kankercellen.
     Doordat vele stress gerelateerde mensen ook nog eens dagelijks veel suikerrijke producten tot zich nemen ,omdat ze zich moe en uitgeput (soort van Burn out) gaan voelen , nemen zij meer kopjes koffie / cafeïne met suiker om zich op de been te houden. Dat vindt de Candia -gist schimmel heerlijk ,die groeit daar weelderig van , en omdat de haarvaatjes in het darmstelselorgaan via het bloed de vitaminen en mineralen -bouwstoffen door het lichaam transporteert naar alom liggende functionele organen in het lichaam , daar reist de candida schimmel in mee . Die schimmeldradenl gaan zich vastzetten aan de de vele lichaamscellen , in het ene orgaan wat meer dan het andere.
     (.De gistschimmel zelf scheidt ook nog toxische stoffen af in de bloedbanen)
     Candia schimmel in de baarmoeder, aan de nieren ,blaas, alvleesklier , levercellen , longenblaasjes, hersencellen, e.d . Die schimmeldraden vreten zich een weg door de cellen heen.
     Men kan een Candia vaststellen in het bloed , middels een bloedonderzoek, en ook in een ontlasting onderzoek , ook orgaanpuncties.
     In de gangbare ziekenhuizen/ specialisten/ artsen doet men daar lacherig over (Anti Health )

     Prol Health Laboratorium in Weert ;

     http://prohealth.nl/

     http://prohealth.nl/lezing-controlediagnostiek-van-tumor-cellen/

     http://jessevandervelde.com/candida-schimmel-verscholen-maar-gevaarlijk/

     http://www.praktijkvanas.nl/artikelen.htm

     Like

      
 11. Arthur Meerdervoort

  februari 23, 2016 at 2:10 am

  Uitvoerig. Alles relevant, bepaald alarmerend! Zie de omvang, ernst en urgentie:
  De nieuwe truc van de WHO (opvolger van Unit 731) is het verzinnen van ziektebeelden en bijbehorende protocollen – voorgeschreven behandeling cq. medicatie.
  Prof. Kawaoka is gelinkt aan Kobe’s Uni. Unit 731, dat al ‘veldwerk’ verrichte met pest en hanta-virus in WOII. Aanvallen op steden. Kawaoka is met Ron Fouchier van Erasmus Medisch Centrum wereldberoemd – in het dodelijk maken van virussen; dit is contract research.

  ADHD is een enorm succesvol/winstgevend voorbeeld van deze zwendel.
  Ritalin is een amfetamine, afgeleid van het systematisch drogeren van militairen – vaste prik sinds Pervitin, in WOII. https://mopo24.de/nachrichten/drogen-drittes-reich-hitler-krieg-20200
  Amerikaanse wetgeving maakt de medicatie – op de verzonnen ziektebeelden – verplichtend; zo worden scholieren de toegang tot school ontzegd als hun ouders hun kinderen beschermen tegen dr. death cq. de ‘Mengele’ overheidsartsen.

  De bijwerkingen van de middelen kweken chronische patienten, liefst hun leven lang.
  De inzet is om ook kanker een chronische ziekte te maken.
  Dwz. met medicatie de patient zo te beschadigen dat het een leven lang niet meer goed komt.

  gmo’s en chemtrails worden al massaal ingezet om het menselijke afweersysteem met lichaamsvreemde verbindingen voortdurend in ‘over-drive’ te houden, zich tegen het eigen lichaam te keren.
  vrijhandel is code woord om dit ongeremd te kunnen (blijven) exploiteren.
  Het associatieverdrag met de fascisten in Kiev zet de sluizen hiervoor open. Net als TTIP.

  De VN (Rockefeller vehikel) zet in op ‘de perfecte mens’, voor zijn VN ‘socialistische’ Heilstaat.
  IEDEREEN DIE AFWIJKT WORDT VOOR GEK VERKLAARD – en aldus behandeld.
  WHO donors (US, Gates Foundation, UK, Norway, Canada, EC, GAVI and Roche – Setting the agenda for global public health:
  http://keionline.org/node/839
  http://www.vpro.nl/de-volmaakte-mens/over.html

  Soros heeft de charlatan Joshua LivestroTSKI voor 2 ton ingehuurd om met vehikel ‘Stem voor Nederland’ het referendum te manipuleren met desinformatie richting de argeloze belastingbetalers.

  Unilever doet dit met propaganda-vehikel ‘Oekraïne Referendum’, waarvan zij sponsor en/of initiatiefnemer zijn.
  Unilever zit een bepaald corrupte en inhumane alliantie met Monsanto, Gates, Rabo en de CFR.
  Zo is de cirkel rond.

  “Globalism and the push for mandatory universal vaccination
  In many previous articles, I have established a number of facts about vaccines.
  They are not safe. They are not effective.
  They were not responsible for the major decline in so-called contagious diseases.
  Fraud, Vaccinegate
  TPP death pool: more pharmaceutical destruction is coming” https://jonrappoport.wordpress.com/2015/05/31/tpp-death-pool-more-pharmaceutical-destruction-is-coming/

  http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/
  Global Eugenics, Using Medicine to Kill: Edith Schippers lobbyt stelselmatig voor Big Pharma. Argumentatie letterlijk uit de misleidende retoriek van de ‘Mengele’ industrie. De burger als proefkonijn, dan wel slachtvee.
  Global Eugenics, Using Medicine to Kill. http://uitdediepte.nl/?p=2663

  Depop Program Links JPM, Goldman To Tainted Vax:
  http://www.rense.com/general90/dppp.htm

  http://www.eutimes.net/2013/12/obama-monsanto-mass-genocide-plot-stuns-scientists/
  CaMV 35S Promoter in GM Feed that Sickened Rats Transferred into Rat Blood, Liver, and Brain Cells: http://farmwars.info/?p=13753
  http://journal-neo.org/2015/11/06/we-re-the-weeds-for-monsanto-roundup-weed-killer/

  Pharma-chemie reuzen – en hun politieke trekpoppen – zijn crimineel, inhumaan. Zij verdienen een overdosis van hun eigen pillen, spuiten.

  Like

   
 12. Amarouche

  maart 4, 2016 at 10:54 pm

  De chemische industrie heeft zeker een bijdrage geleverd aan de smet op het zoete en zoute water. Nu is er een Noord Koreaanse leider die chemische wapens wil wanneer er toestanden “uitbreken” , zodat ze alvast “weten” waar ze zelf weer mee moeten komen aanzetten. Het water is niet voor testen Gemaakt. Het water wordt besmet met deze proeven en wij moeten het water proeven zodat het weer getest kan worden. De leiders hebben totaal geen verantwoordelijkheid meer en doden mensen nu direct, indirect, maar ook direct indirect! Legionella is aanwezig maar ook zo influenza, ebolia en meningokokken en tyfus en de kanker opbouwen voor de mens zonder tegengif en direct dan wel indirect medicijn! Eens las ik water wordt goud waard, maar…. Besmet dacht ik? Wie weet en wie zal het zeggen.

  Like

   
 13. Irma Schiffers

  maart 28, 2016 at 5:45 pm

  Want to Know brengt nu het nieuws dat deze Prof. Peter Gøtzsche naar de Tweede Kamer komt. Zou de boel eindelijk gaan kantelen? http://www.wanttoknow.nl/nieuws/prof-peter-gotschke-spreekt-tweede-kamer-toe/

  Like

   
 14. Simon

  april 6, 2016 at 6:49 pm

  Hieronder de uitzending van Radar, van maandag 4 april 2016 waarin Peter Gotzsche diverse keren aan het woord is

  http://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/04-04-2016/

  Minister E. Schippers doet alsof zij het wiel heeft uitgevonden door volgens eigen zeggen ‘op Europees niveau’ gezamenlijk afspraken te maken over de aanschaf van medicijnen om lagere prijzen te bedingen.

  Hier komt het linkje over het KIWI model nog een keer:

  http://tegenlicht.vpro.nl/bijlagen/2012-2013/expeditie-beter-nl/Kiwi.html

  En als het klopt werden de Belgische initiatiefnemers uiteindelijk bedreigd door de farmaceutische lobby zodat de hele onderhandeling werd afgeblazen. Hopelijk schopt Edith het ’n stukje verder!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: