RSS

De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu

27 jan

geschiedenis voor dummiesTerwijl de aanstaande bankencrisis vooral veelvuldig door de mainstream media wordt benoemd -want we moeten allemaal voorbereid worden op de volgende coup; het volledig willen schrappen van contant geld– gaat de alternatieve media onverstoorbaar door met het wakker schudden van de slapende, wellicht luie, of bewust politiek correcte medemens. Om te begrijpen in welke situatie wij ons bevinden, maar vooral ook waar we op af lopen is het absolute noodzaak om de geschiedenis te kennen. De site van Lang Leve Europa! verwijst -niet geheel onterecht- nog maar eens naar de video van de voormalige Canadese minister Paul Hellyer die een boekje open doet over de corrupte en misleidende politiek in een video die ik eerder heb ondertiteld en op 26 maart 2015 in een artikel heb verwerkt. Hij waarschuwde ons voor wat ons te wachten staat en waarschijnlijk is dat nu voor velen ook steeds meer zichtbaar geworden. Laten we het althans echt hopen. Zijn terechte waarschuwing is inmiddels nog veel dringender, dus misschien moet je die video nog maar eens bekijken.

De geschiedenis is immers zo radicaal anders dan ons altijd is en wordt voorgehouden! We zullen dat blijven herhalen tot we er bij neervallen.octopus

James Corbett van corbettreport.com heeft onlangs wederom een zeer verhelderende, straight to the point-documentaire vervaardigd die onverbloemd laat zien wie er al een paar eeuwen aan de touwtjes trekken, waar ze bewust op aansturen, waar we nu zitten en waar we naar toe gaan, als we weigeren te zien wat er achter de schermen gebeurt. Tegenwoordig overigens steeds minder ‘achter de schermen’, maar voor wie niet wil zien zou ik willen zeggen: kijk toch maar eens naar deze documentaire -ik heb deze vertaald en ondertiteld- en trek zelf de conclusie of je willens en wetens binnenkort definitief in ‘die genadeloze handen’ wil vallen.

Je krijgt o.a. antwoord op vragen als:

 • waarom (geboren) kunstenaars, auteurs, artsen, filosofen etc. zeer ongewenst zijn in de maatschappij
 • waarom wordt o.a. de Nederlandse taal, (maar ook andere vakken) zo slecht onderwezen op de scholen?
 • hoe is onze hele geschiedenis vervalst en door wie?
 • hoe zijn artsen er ingeluisd door de farmaceutische industrie en wanneer is dat gebeurd?
 • wie regeert er over de wereld?
 • wat is de rol van Nederland in dit monopolie-spel?

Kortom: Hoe ‘big oil’ de wereld heeft veroverd (duur: 1’11.26″) Ik wens je veel wijsheid toe om deze laatste strijd goed door te komen! Mijn advies is nog steeds: blijf zelf nadenken maar vooral eerst ‘voelen’, en juist dat laatste wordt als ongewenst beschouwd en met harde hand bestreden! Tenminste… zolang we dat zelf toestaan!   (Zet eventueel de ondertiteling aan rechtsonder)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
26 reacties

Geplaatst door op januari 27, 2016 in Bewustwording, illuminati

 

Tags: , , , , , , , ,

26 Reacties op “De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu

 1. ezra70

  januari 27, 2016 at 11:43 pm

  Dank je Irma voor weer een stukje van de waarheid.
  Kent iemand deze auteur al van Veterans Today? Ze schrijft artikelen die zéér de moeite van het lezen waard zijn.

  http://www.veteranstoday.com/author/frisk/

  Like

   
  • jeanine hoefnagels

   januari 28, 2016 at 5:08 pm

   Veterans Today, één van mijn favoriete site’s……..

   Like

    
 2. Jan Lightheart

  januari 28, 2016 at 12:34 am

  Irma,

  Dank je wel voor dit nieuwe inkijkje in de samenzweringspraktijken van de Rockefellers en welbekende Bilderberger-consorten. Diezelfde lieden die uitgaan van het principe, dat “competition is a sin”. En wij maar denken, dat er volgens de economische theorie van Adam Smith continu sprake is van maximale concurrentie, wat een vuile grap die al vele decennia volgehouden wordt.

  Kijk naar wat Noam Chomsky te vertellen heeft over de leugens van de economische wetenschap aangaande bijvoorbeeld Adam Smith, schrijver van de Wealth of Nations.

  Arme studenten die dit soort verdraaide zogenaamde wetenschap moeten reproduceren op hun tentamentjens om uiteindelijk zich te kwalificeren tot doctorandus in de zogenaamde economische wetenschap.

  Een vervolg op het Flexner report zoals genoemd als allesbepalende wending begin vorige eeuw in de bestemming van alle doktoren die hun licentie willen behouden op voorwaarde, dat zij pillentjes van de olie-baronnen Big Pharma bedrijven gingen en gaan voorschrijven wordt natuurlijk gevormd door de door de Europese Unie afgekondigde Codex Alimentarius die zachtjes maar onontkoombaar alle alternatieve en natuurlijke geneesmiddelen die mensen tot zich kunnen nemen buiten het witte jassen doktoren circuit om om zeep zullen gaan helpen.

  Een ander belangrijk gevolg van het Flexner report was, dat de redelijk succesvolle electrotherapie die ontstond in de tweede helft van de negentiende eeuw ook nog eens definitief de das om werd gedaan. Pioniers als George Lakhowsky met zijn Multi Wave Oscillator en Royal Raymond Rife bijvoorbeeld, maar later ook Gaston Naessens in Canada werden stelselmatig door de geheime diensten gedwarsboomd en door de massamedia in een kwaad daglicht gesteld. Ook bijvoorbeeld een regelrechte briljante pionier als Antoine Priore werd stelselmatig onderdrukt. Heden ten dage bloeit gezien de enorme technologische mogelijkheden dankzij electronica en ICT de electrotherapie als nooit tevoren, dus ik ben benieuwd wat de powers that be daar dan weer tegenin zullen gaan brengen. Voorlopig is de uitslag van de eredivisie-competite onbeslist als je het mij vraagt, want de mensen die bemerken, dat de witjas-maffia in veel gevallen weinig kan bereiken gaan eenvoudigweg verder naar dit soort alternatieven, waarbij de Stichting Skepsis compleet wordt genegeerd met hun bizarre commentaren op anders dan reguliere witjas-therapieen.

  Voor wie meer wil weten over George Lakhowsky bijvoorbeeld, zie:

  http://users.skynet.be/Lakhovsky/news.htm

  Idem Royal Raymond Rife, zie:

  http://www.rife.de

  Idem Gaston Naessens ingang tot zijn bijzondere verhaal bijv. :

  http://whale.to/cancer/naessens.html

  De hedendaagse arts heeft in nogal wat gevallen een fundamenteel probleem. Er bestaat geen ruimte binnen dat hoofd van die arts voor een tweede idee, dat afwijkt van wat hij of zij ooit heeft geleerd vanuit zijn college-dictaten. Die in sommige situaties bijna moorddadige en in ieder geval autoritaire houding zou ik willen constateren, daaraan leveren vele mensen zich ongemerkt en automatisch over. Het is niet alleen dat type dokter, maar ook dat type mens, dat zijn eigen verantwoordelijkheid voor de gezondheid niet wil nemen en zich volledig en voorwaardenloos uitlevert. Men levert zich uit aan een illusie van een in dit geval medische autoriteit. Men wil zijn huiswerk niet doen, ondanks dat juist heden ten dage zo enorm veel alternatieve informatie beschikbaar is via het grote orakel Google enzovoorts.

  Dan wat betreft de energiebron olie:

  Onlangs kreeg ik een mooie youtube toegezonden die laat zien hoe je op een beoogd duurzame manier voedsel kunt kweken, alcohol kunt produceren en winst kunt maken op slechts enkele hectaren land.

  Nou heb ik zelf principiele bezwaren tegen het benutten van vruchtbare aarde voor het produceren van zogenaamde biofuels – kostbare oerwouden worden afgebrand om palmolieplantages te creeren voor de biofuel inhoud van onze benzines en dieselbrandstoffen, maar op deze manier toegepast zoals David Blume dat uitlegt in de volgende youtube movie wordt het toch wel aantrekkelijk gemaakt.
  Dit ter illustratie, dat begin vorige eeuw alcohol enthousiast door boeren werd geproduceerd om de toenemende hoeveelheid verbrandingsmotoren te voorzien van brandstof.
  Uiteraard kwam daaruit de drooglegging in de USA voort inclusief de gigantische bureaucratische machinerie om accijns te heffen en alcohol aan banden te leggen inclusief de manipulatie van de bevolking via de massamedia.
  Allemaal ingredienten van de strategie van de Bilderbergers en consorten die heden ten dage nog steeds a forteriori worden toegepast. Prachtig maar triest exempel van de manier waarop de zogenaamd democratisch gekozen regeringen inclusief hun bureaucratische apparatchiks worden ingeschakeld om juist het geplande monopolie te beschermen.

  Overigens, negeer de technicus die zegt, dat Internal combustion engines beter lopen op benzine en diesel dan op alcohol/ethanol. Gewoon laten lullen en negeren.

  Zie dus:

  Kijk als je weinig tijd hebt of geduld op 1:40 en dan zie je wat permaculture kan opleveren aan alcohol, dus ethanol, groenten en winst.

  https://www.blumedistillation.com/technology/alcohol-fuel/

  Om af te sluiten: Big Oil bestaat uit een paar mensen. En zoals David Icke constant zegt: we are the many and they are the very few.

  Dus hoe werken we met zijn allen samen om dat nou eens om te zetten in een positieve actie?

  Lightheart

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 28, 2016 at 11:06 am

   Ha Jan, tja… we gaan nooit tot actie over als we niet weten dat dat nodig is blijkbaar. En in dat stadium ben ik ook al jaren blijven hangen; blijven voorlichten en inlichten en ineens knalt het hele domino-bouwwerk om. Dat stadium hadden we jaren geleden al moeten bereiken, maar de ‘powers that be’ hebben hele geavanceerde, sinistere technieken om iedereen in slaap te houden. Is het niet door chemtrails, vaccinaties of giftig voedsel, dan is het zeker door die kl.. TV. Wellicht weet jij ook dat een bewegend beeld uit zo’n 24 kleine beeldjes bestaat, het 24e (wat we niet waarnemen met onze zintuigen) is meestal heel onzuiver. Als we gaan beseffen dat ons onderbewuste alles waarneemt en opslaat wat we niet kunnen zien of horen, zijn we al een stuk verder. Dan liggen er morgen een paar miljoen TV’s in de straten en gaan we zelf weer naar ons innerlijk luisteren. Iets wat voor mij overigens mijn hele leven al een puur normale zaak is. En dan neem je maar op de koop toe dat je voor gestoord, gek of zonderling wordt versleten…

   Like

    
   • jeanine hoefnagels

    januari 28, 2016 at 5:13 pm

    ik kijk sinds ruim één jaar geen tv meer en ben in alle POSITIEVE opzichten een ANDER MENS geworden.

    Like

     
 3. Loes

  januari 28, 2016 at 11:14 am

  Dank voor deze documentaire. Wederom moet het even bezinken dat je zo wantrouwend moet zijn bij alle regering leiders en koningshuizen. De bevestiging is wederom misselijkmakend. Dat er in 150 jaar zo’n macht is ontstaan en we het nu met z’n allen moeten proberen, voor onze kinderen om het tij verder te keren. Ik hoop dat ook Arjan Lubach dit onder ogen krijgt en er een nieuw publiek kennis mee laat maken in een van zijn uitzendingen. De ogen kunnen we niet meer sluiten. Ook niet een klein beetje na jouw berichten. Dank je. Al is het jammer dat we zo duidelijk moeten krijgen wat er werkelijk speelt in de wereld waar we midden in zitten. Dank voor je inspanning, Irma.

  Like

   
 4. onlyyou

  januari 28, 2016 at 4:01 pm

  Om de burgerbevolking zo eronder te Krijgen!
  Was me al 30 j duidelijk!
  Direkt lopen we nog allemaal met een chip Rond?

  Like

   
 5. jeanine hoefnagels

  januari 28, 2016 at 5:12 pm

  dank je wéér heel erg hartelijk , irma, voor deze informatie. KENNIS IS MACHT. Laten we hopen dat steeds meer MENSEN de moed krijgen om deze macht in DADEN om te zetten en de REPTIELEN van deze prachtige planeet, waar RUIMTE en VOEDSEL genoeg is voor MILJARDEN , te verjagen.

  Like

   
 6. yvonne

  januari 28, 2016 at 6:01 pm

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20160128-de-baybasin-taps.htm ik hoop dat de zaak Baybasin, heel Nederland doet opschrikken…….als men dan niet zachtzinnig wil luisteren, dan moet het maar met een enorme schok! Het is niet anders…………

  Like

   
 7. nan

  januari 28, 2016 at 7:15 pm

  Hoi
  Bedankt voor het vertalen van deze video ( wat een lap tekst om te vertalen). Wat mij op viel in deze video op 47.36 min. Daar komt de naam Gates voor het eerst naar voren, in het jaar 1889 geloof ik. Dat is/was een Baptist Minister van de Rockefellers. Zit die familie al zo lang in het complot? Dat wist ik niet. En de rol van Beatrix (van nu) kan ik niet goed plaatsen. Eigen geld ja, maar dat geld gaat niet naar de politiek. Indirect wel maar niet helemaal. Mag/moet ik hier uit concluderen dat zij (nu Willem Alexander) ook het idee heeft om minder bevolking op de aarde te wensen? Dat zij en hij vrijwillig hier aan mee werken? Ik heb deze mensen niet hoog zitten. Maar voeren zij naast de politiek hun eigen agenda uit? Daar zakt mijn broek van af….gelukkig heb ik een riem om.
  Wat mijn interesse heeft ondertussen is hoe de politiek en het koningshuis verweven is. Welke e-mails en de rest uitgewisseld wordt. Kan daar een WOB verzoek voor geplaatst worden? En wanneer is hun priveleven openbaar tot op heden na zoveel jaren????
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 8. Wilma Ouwerkerk

  januari 28, 2016 at 8:16 pm

  Irma bedankt voor het vertaalwerk great job!! Ik heb dit naar vele mensen en naar instanties gestuurd, nogmaals dank!! Wilma

  Like

   
 9. Pastoor Geudens

  januari 29, 2016 at 2:44 pm

  Dit is op 2012-2019 herblogd.

  Like

   
 10. Markus

  januari 29, 2016 at 4:29 pm

  Mocht iemand nog vertrouwen dat dat gaat veranderen, de geschiedenis herhaalt zich dankzij teveel vernederlanders; https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/24/van-dat-tuig-is-er-nooit-een-ter-verantwoording-geroepen/

  Like

   
 11. Jan Lightheart

  januari 30, 2016 at 12:57 am

  Beste, Irma, beste allemaal

  De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu is de titel van bovenstaand artikel.

  Studie van de werkelijke geschiedenis laat zien wat er zoal aan verborgens is achter de schermen van een ogenschijnlijk onverklaarbare reeks historische incidenten zoals ze ons worden voorgespiegeld.

  Janneke Monshouwer heeft in haar boek “ander nieuws, wat het journaal niet uitzond” dankzij noeste arbeid een uitgebreide blik achter die schermen beschreven, wat een monnikenarbeid geweest moest zijn, maar zij heeft dat op een eminente wijze over een reeks van decennia achter elkaar gezet op een zeer lezenswaardige wijze.

  Maar, wetende welke krachten en welke machinaties telkens weer een rol speelden in de nieuwe en nieuwste geschiedenis, staan we in de actualiteit telkens weer voor raadsels om te duiden, wie wat waar achter de schermen welke plannetjes aan het smeden en uitvoeren zijn.

  Aangezien wij al een paar decennia een toenemende influx en invloed van moslem-immigranten hebben mogen ervaren in vele landen in Europa – overigens ook in landen daarbuiten – en aangezien wij op dit moment in een aantal Europese landen, zoals Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Frankrijk bijvoorbeeld een hernieuwd binnen stromen van moslem-mensen, met name mannen kunnen waarnemen in combinatie met een lichte toename van zogenaamd terroristische activiteiten begaan en georganiseerd zoals wordt beweerd door moslems, lijkt het mij nuttig om naar een geleerde, hij noemt zichzelf “scholar” te luisteren die de ontwikkelingen in de wereld beziet en analyseert vanuit een niet-Westerse achtergrond, te weten een achtergrond vanuit scholing in grondslagen van de Islam.

  Dit alleen al lijkt mij nuttig om de constante barrage van westerse visies van westerse mensen in de massa-hersenspoelmedia nou eens te confronteren met een in mijn ogen verfrissende, uitdagende en boeiende niet-westerse, in dit geval oosterse stem.

  Sjeikh Imran Hosein legt in de volgende youtube link zijn visie uit aangaande de komende weken in 2016 danwel in ruimere zin dat wat wij het komende jaar kunnen verwachten. Hij voorspelt, uitgaande van bepaalde geschriften van Islam en vanuit zijn analyse van de machtsstrijd tussen het Westen / USA / Israel enerzijds en Rusland anderzijds, dat een vernietigende, nucleaire strijd onvermijdelijk is.

  Sheikh Imran Hosein : Why End Time Will Be In 13 April 2016 ?

  Nou gaat het mij niet om de datumvoorspelling op zich, maar veel meer om de achterliggende redeneringen. Daar komt overigens wel bij, dat 13/14 april 2016 weer een van die favoriete data is, die genoemd is in een film, een vorm dus van predictive programming. Dat soort kabbalistiek kan allemaal gepasseerd worden, maar het blijft opvallen tijdens deze lezing van Imran Hosein, dat hij een samenhangend beeld schetst van de huidige krachtsverhoudingen, waarin onder meer Rusland, Turkije, Israel, Syrie, Saoedie Arabie, Europa, het Westen en de Verenigde Staten lijken toe te werken naar een finale die bepaald angstaanjagend zou kunnen worden op relatief korte termijn.

  Via youtube verschijnen vanzelf meer lezingen door Sjeikh Imran Hosein. Zeer verfrissend kan het zijn om de wereld eens te bezien door de ogen van een Islam-geleerde die zich totaal anders uit dan de fanatiekelingen zoals ze zo vaak worden afgebeeld en voluit worden gepresenteerd via zovele communicatie-kanalen, bedoeld uiteraard om angst en dood en verderf te zaaien. ISIL/ ISIS / IS is van dat laatste niet het enige, maar wel het meest recente voorbeeld.

  ISIS was er plotseling, de aanhangers uitgedost in dezelfde zwarte pakken met dezelfde zwarte bivakmutsen met burka-achtige spleten voor de ogen, de zo herkenbare Nike sportschoenen en de zo herkenbare pick-up-trucks en uiteraard de automatische wapens. Wat later gingen ze via videos duidelijk maken hoe ze bezig waren om hoofden af te snijden in de naam van Allah. Hun leider zou Ali Bagdadhi zijn als ik me niet vergis, nog net niet Ali Amsterdami, of Ali Berlindadi, maar dat kan allemaal nog komen natuurlijk, want de geheime dienst ambtenaar die dit allemaal heeft verzonnen heeft natuurlijk niet in de gaten, dat hij het er iets te dik bovenop legt allemaal en wellicht is dat ook wel de bedoeling in dit superslechte, maar levensgevaarlijke toneelstuk, dat ons constant wordt voorgehouden via de massa-breinwas-media.

  Like

   
 12. Jan Lightheart

  januari 30, 2016 at 2:23 am

  De crisis van nu deel 2

  Beste allen,

  De achtergrond van de Charlie Hebdo attack in combinatie met de supermarkt-aanval benoorden Parijs door Coulibaly 7 januari 2015 in combinatie met die van de Paris terror attacks op 13 november 2015 is mogelijk nog meer luguber dan ik mij had voorgesteld, ook al wees de met militaire precisie uitgevoerde reeks terreur-acties op betrokkenheid van militairen bij de planning en deels ook bij de uitvoering. Eerste aanwijzing werd natuurlijk gevormd door de RPG, rocket propelled grenade die werd gebruikt om de Charlie Hebdo redactie te vermoorden.

  Heeft iemand ooit een foto gezien van de schade die deze RPG heeft aangericht in het redactie-lokaal in combinatie met de moorddadige uitwerking op de slachtoffers? Meestal kan het voor sommige massa-media niet luguber en confronterend genoeg zijn om de effecten van dergelijke acties af te beelden, maar dit keer kan het zijn, dat ik een lugubere foto gemist heb of toch niet, is die foto er helemaal niet geweest en zo nee, waarom dan niet?

  De terreur-acties die zonder meer ook deden terugdenken aan enkele Gladio-acties in het verleden, blijken volgens het hierna volgende bericht mogelijk verbonden te zijn met de diepste verantwoordelijken binnen het systeem van de Franse Republiek.

  De duiding in de massa-media die voor een belangrijk deel verwees naar moslems als de schuldige organisatoren en daders behoorde alleen al vanwege datzelfde bedrog bij de Twin Towers 9/11 zwaar gewantrouwd te worden. Deze systematische duiding door de media in deze negatieve zin ten opzichte van moslems en Islam wijst op zich weer op regie van bovenaf richting alle massamedia.

  Welnu, de volgende link laat zien, dat er aanwijzingen zijn, dat het wantrouwen terecht is.

  Who organised the attacks of January and November 2015 in Paris?
  by Thierry Meyssan

  http://www.voltairenet.org/article190028.html

  Zoals altijd geldt: alle informatie kan non-informatie, desinformatie, kortom misleidend zijn, desondanks lijkt mij dit werk van Thierry Meyssan op een belangrijk spoor te wijzen. Dat daders in een zo zwaar bewaakte en zo drukke stad als Parijs vanuit het hartje van Parijs ongezien weg kunnen komen, dat bizarre feit alleen al wie enigszins bekend is met de verkeersdrukte in Parijs, gaf al aan, dat betrokkenheid van hoger geplaatsten niet kon worden uitgesloten.

  Even zo goed als het zo bijzonder toevallig was, dat een ME-eenheid in de buurt van het mediapark in Hilversum was in 2002, precies langskwam na een zogenaamde training op het moment, dat Pim Fortuyn was neergeschoten door Volkert van der Graaf, zodanig, dat zij hem al rennende in konden rekenen, althans bij zijn vastname konden assisteren. Heterdaadjes zijn een zeldzaamheid tegenwoordig, maar bij de moord op Pim Fortuyn bleek politie vanuit diverse hoeken in de buurt aanwezig.

  Merkwaardig was ook de melding in de media dat de ambulance niet rechtstreeks bij het slachtoffer Pim Fortuyn kon komen, omdat er sprake was – zo werd beweerd – van een computerstoring, zodat het toegangshek niet kon worden geopend.

  Minstens zo gek was het, dat de radio-man Ruud de Wilde die Pim Fortuyn vlak voor zijn dood had geinterviewd, nooit heeft hoeven getuigen van wat hij ervaren of gezien of gehoord had rondom de schietpartij. Hij zou niet durven uiteraard, want hij zal zijn waarschuwingen in dat opzicht wel hebben gekregen.

  Laatste opvallende en tegenstrijdige gegeven was, dat op de persconferentie op TV door een vrouwelijke politie-agente werd verklaard, dat er twee verdachten waren aangehouden, waarop een mannelijke politie-pet deze vrouw-agent terzijde schoof en alsnog corrigeerde met de mededeling, dat slechts een verdachte was aangehouden.

  Deze vrouwelijke politie-agente sprak de waarheid. De ene verdachte bleek later Volkert van de Graaf en de andere verdachte was ruim voor de persconferente reeds met gillende sirenes onder begeleiding van Rijkspolitie-motoren in vliegende vaart naar Schiphol afgevoerd om zo snel mogelijk uit Nederland te verdwijnen. Zo gaat dat ook in een Bananen-monarchie als Nederland.

  Ook voor de Paris terror attacks geldt, dat alleen al aan de oppervlakte een verzameling merkwaardigheden kan worden geconstateerd. Dingen gaan namelijk zelden fout- of blunderloos en het gaat er tenslotte om, dat een voldoende plausible deniability wordt bereikt om het goedgelovige deel van het publiek om de tuin te leiden.

  Boeiend blijft het om dankzij Thierry Meyssan in dit geval iets meer te lezen over aanwijzingen met betrekking tot mogelijke regie vanuit de hogere Franse republiek-organisatie-kaders en politiek!?!

  Like

   
 13. loveulongtime2

  februari 1, 2016 at 4:01 am

  Uitstoot van olie is kankerverwekkend. Meer nog, de chemische toevoegingen in fossiele brandstoffen. Maar omdat de olie maffia hun handeltje niet op willen geven is de oplossing voor de crisis daarom nu vorm gegeven in de depopulatie agenda. Dit is waar de Bilderberg vergaderingen over gaan en waarvoor de basis is gelegd door de Club van Rome. De koolstof nanobuisjes die geproduceert worden door de loodvrije benzine katalysator zijn het meest dodelijk. Deze katalysator techniek wordt ook toegepast in rookgas reiniging. Daarom moeten nu alle diesel autos vervangen worden door benzine autos, om de depopulatie agenda sneller te laten verlopen. En dat is dus de reden van het diesel schandaal. Hitler maakte al synthethetische olie zonder giftige uitlaatgassen. Audi heeft dit principe nu weer ontwikkeld. Helaas is natuurlijk het patent hiervan in handen van de Rockefellers. De oorzaak van de crisis is een afval probleem. 7 miljard mensen kunnen met de huidige vervuilende technieken niet op aarde samenleven. We hebben dus geen last van overbevoling, maar oververvuiling. En alle oplossingen liggen in de laden van de multinationals. En omdat daar ook het meeste geld naar toe gaat om vervuiling te kopen, liggen die oplossingen nog steeds in die laden. Kortom de bevolking moet die laden gaan plunderen. En die plannen tot uitvoer brengen.

  Like

   
 14. Lily

  februari 20, 2016 at 4:05 pm

  VANDAAG begint de petitie voor het behoud van contant geld:
  Hier meer info:
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/petitie-behoud-contant-geld-voor-privacy-en-vrijheid/

  Directe link:
  https://petities.nl/petitions/behoud-contant-geld-voor-onze-privacy-en-vrijheid?locale=nl

  Natuuuuuurlijk gelijk getekend!

  Like

   
 15. Sophietje

  maart 27, 2018 at 9:01 pm

  Inmiddels is er een deel 2
  Why big oil conquerd the world, corbettreports

  Big oil environmentalism, laten zij zelf nu net achter de renewables zitten, en waarom? Niet om geld dat hadden ze al bereikt, maar de end game is:
  Totalitaire controle, onder duurzaamheid.

  Misschien fijn deze ook te vertalen irma? Dat geeft het hele plaatje. :)

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 28, 2018 at 1:46 am

   Zeker een uitdaging. Ik zal ermee aan de slag gaan. ;-)

   Like

    
   • Sophietje

    maart 28, 2018 at 11:11 am

    Dat maakt je geweldig! Dankjewel! :)

    Like

     
   • Sophietje

    maart 28, 2018 at 11:27 am

    Wellicht, irma, kun je deze over de ware water feiten erin vlechten?
    Er wordt gepromoot der waterschaarste is , niets is minder waar. Water is een verbinding en zal nooit opraken. Een bron is een uitgang voor het water wat zich in de aarde ZOET water bevindt.
    Dat wat men nu laat zien als opgedroogd en uitgedroogd gebied, is vaak oppervlakte water.
    Chemtrails helpen het te doen drogen en ook nestleej ;) die vaak plaatselijk de waterbronnen leegtankt, waarover veel boze dorpelingen te vinden zijn op internet.

    De werkelijke reden voor de schaarstepropaganda is dat de un zich op al het water toe-eigent, zelfs als het een bron is die zich op eigen grond bevindt. Wanneer een land in de schulden komt , krijgt men een lening van het imf onder voorwaarden, een ervan is het water privatiseren, via de wereld bank!

    http://primarywaterinstitute.org
    Share the facts, en hosea men gaat ten onder door gebrek aan kennis zal niet opgaan.

    Like

     

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: