RSS

ZIKA-virus plus abortus nu online te bestellen!

02 feb

muggenIrritant gezoem in de slaapkamer. Weer zo’n klotemug die je uit je slaap haalt. En terwijl je met je slaperige kop probeert de vliegenmepper te vinden bedenk je je –wanneer je tenminste de mainstream-propaganda überhaupt nog volgt- dat de krantenkoppen en de nieuwsprogramma’s op dit moment een nieuw angst-zaai-offensief gestart zijn, dus dat je in paniek moet raken. Het werkt bij mij vooral op de lachspieren, maar voor alle goedgelovige, slecht geïnformeerde medemensen werkt het me op de zenuwen. Dus ik ga een poging doen een en ander even te ontzenuwen, want we raken hiermee wel weer heel erg ver van ons padje af! Loop maar even met me mee in de tegenovergestelde richting en knoop alle eindjes simpel aan elkaar. Een greep uit een aantal onzin-artikelen:

 • Elsevier: WHO: zika-virus is wereldwijde noodsituatie
 • De Telegraaf: Iedereen kan Zika-virus oplopen
 • Nu.nl: Maatregelen voor Olympische Spelen vanwege zika virus
 • Flevopost: Muggenexpert waarschuwt voor Zika in Lelystad
 • NOS: Tien nederlanders besmet met zika virus

Degenen die het vorige artikel (nog) niet hebben gelezen en de daarbij ondertitelde zeer belangrijke documentaire van James Corbett nog niet hebben gezien over onze ‘echte geschiedenis’ en de overname van de wereld op álle gebieden door de Rockefeller Foundation en de andere oligarchen, zou ik willen adviseren om dat echt alsnog even te doen. Je krijgt dan direct een ander ‘gevoel’ en dito gedachte bij deze ‘campagne’; de conclusie voor het ‘waarom en wie hier werkelijk van profiteert’ zal dan niet zo moeilijk meer zijn. Follow the money, en dan zwiep je met één hand met diezelfde vliegenmepper deze nieuwshype naar het rijk der fabelen.

Want er wappert weer eens een nieuwe valse vlag, nadat al het andere niet heeft gewerkt tot grote frustratie van de (vrij-)metselaars die deze ‘stenen’ muur, naast de Georgia Guidestones hebben opgetrokken; Nog steeds geen derde wereldoorlog (met Rusland), geen ebola-uitbraak, geen wereldwijde paniek na de knullig gefabriceerde aanslagen in Parijs, geen depopulatie op grote schaal, en het is ook nog steeds niet gelukt om moslims en Europeanen massaal in de straten in een burgeroorlog te manoeuvreren. Tja, leden van de elite: ‘shit happens!’

Nu hebben ze dus weer een nieuwe ziekte bedacht (en gecreëerd, daarover verderop meer), die via in laboratoria gemuteerde, zogeheten transgene muggen op grote schaal moet worden overgebracht en die paniek moet veroorzaken in Brazilië en ook meteen maar even in de rest van de wereld. Of, zoals ze het zelf brengen: juist dat virus moeten tegenhouden.

En na de onverkwikkelijke proefballonnen die ze oplieten in de vorm van ‘drones’ die op afstand worden bestuurd door vaak jonge, ambitieuze militairen die ook van het padje zijn geraakt, en mensen met één druk op de knop de dood injagen, meenden ze nu de dierenwereld te moeten inzetten om als kleine ‘droontjes’ te fungeren: muggen!

Rockfeller monkeyfellerLaat ons raden hoe het kan dat de Rockefeller Foundation (ja die weer! Toch echt even die documentaire van James Corbett bekijken voor het grote plaatje, als je dat nog niet hebt gedaan) sinds 1947 eigenaar is van het ZIKA-virus, dat ontstaan is bij een geïsoleerde aap. Maar het lijkt nog veel idioter. Je kunt het blijkbaar kopen door het voor 430 dollar in je winkelwagentje te leggen. Als het tenminste non-profit is. Als je het door wilt verkopen met winst via bijvoorbeeld je eigen webwinkel, betaal je 516 dollar. Je krijgt het dan diepgevroren thuis en dan kun je je buurvrouw die van plan is nog een ‘derde kindje erbij te nemen’ hiermee de stuipen op het lijf jagen.

Je kunt ook daarna doorsurfen naar een website waar online gratis abortussen worden aangeboden aldus de NOS, mocht ze al zwanger zijn. ‘Woman on Web’ is een online abortusservice. Vrouwen die minder dan 9 weken zwanger zijn, kunnen via de website een online consult doen. Woman on Web biedt de gratis abortussen aan, omdat in Midden- en Zuid-Amerika strenge regels gelden voor abortus.

Laat gerust je kindje weghalen, raak niet zwanger tot 2018, ook al is wetenschappelijk bewijs dat er een direct verband is met een geboorteafwijking nog niet gevonden aldus de NOS, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen en daarmee een bijdrage leveren aan de zo gewenste depopulatie-agenda van Rockefeller en Gates. Zij steken immers niet onder stoelen of banken dat ze daar voor de New World Order (agenda 21) al jaren naar toe werken en dit staat ook nog eens gebeiteld in de Georgia Guidestones door die griezels. En nog ridiculer: er zou nu zogenaamd koortsachtig naar een vaccin worden gezocht en dat moet ook nog veel geld in het laatje brengen van de Gates-maffia. Trap er niet in alsjeblieft, want voor je het weet heeft Gates zijn gedroomde remote controlled Microchip in het vaccin verwerkt!

Gisterenavond konden we bij Jinek zien dat muggenexpert Bart Knols blij is met het uitroepen van de noodtoestand in Brazilië in verband met de uitbraak aldaar. Inmiddels heeft de Wereldgezondheidsraad (WHO, onderdeel van Rockefeller en consorten) wereldwijd de noodtoestand uitgeroepen vanwege het Zika-virus. Ook hij wijst er wel even op dat de relatie tussen Zika en de geboorte van kinderen met een kleiner hoofd nog niet is vastgesteld. Maar toch kan Knols het niet laten om te waarschuwen dat het Zika virus ZEKER naar Europa komt. Wellicht kunnen de ISIS-strijders die hier ook naar toe zouden zijn gekomen deze muggen en dit virus een kopje kleiner maken, want daar schijnen deze kerels goed in getraind te zijn door het westen.

Een andere toevalstreffer is dat het landelijk ebola-informatiepunt is gestopt per 1 februari 2015. Dit is omdat er weinig gebruik meer van gemaakt wordt.  Hoe merkwaardig: 1 februari stopt het Ebola-informatiepunt in Lelystad, precies daar waar in 2014 andere enge Aziatische bosmuggen via autobanden zijn verspreid, zo schreef Gewoon-nieuws in februari van dat jaar en daar vliegen nu deze nieuwe ‘insectuele secret agents’ van de NWO als fearmongers de huiskamers binnen. Dat zullen die autobanden van Firestone zijn, die –zoals je in de documentaire van Corbett kunt zien- onderdeel zijn van de Rockefeller-depopulatie maffia. Of ben ik nu aan het muggenziften?

mug bloed vetOverigens kan ik doorgaans dieren vrij goed verstaan, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een dialoog met een mug ben aangegaan nog voordat ik er een irritant bloedvlekje op het behang van maakte. Behoudens monologen dan. Weinig dialoog en die monologen waren meestal ook van een bedenkelijk kaliber.
En dan keek ik daarna naar mijn eigen bloed aan de muur, want direct na hun maaltijd bij mij als hun gastvrouw die in bijna komische razernij met een vliegen-(muggen) mepper rondloopt, maakte dat hun laatste handeling op de muur geschreven stond. Ik vind dat overigens een zeer irritante vorm van graffiti. Maar dat terzijde.

We leven in een belachelijke wereld, met alleen maar vijanden. Zijn het niet de Moslims, dan zijn het wel de Christenen, de Palestijnen, de joden, de asociale buren, spinnen, haaien, de hond van vijf deuren verderop, schijtende duiven op je dak, stieren, en nu vooral muggen…
Dus opnieuw, net als bij hun dagelijkse pogingen tot de ‘conquer and divide-policy’ (verdeel en heers-principe) zetten ze nu muggen tegen ons op omdat de Ebola-angstzaaierij niet geholpen heeft. Daar hebben ‘onze vrienden’ immers ook al het patent op, en dat is nu bij het ZIKA-virus niet anders.

Maar goed, als we uitgaan van het principe ‘wat je zaait, zul je oogsten’ dan zullen die muggen zich binnenkort waarschijnlijk massaal te pletter vliegen.
Tegen de Georgia Guidestones uiteraard!

Nee echt… “Zikâh” kunnen deze psychopaten niet worden!’

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze website worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
40 reacties

Geplaatst door op februari 2, 2016 in agenda 21, Big Pharma, propaganda

 

Tags: , , , , , , , ,

40 Reacties op “ZIKA-virus plus abortus nu online te bestellen!

 1. Marjan

  februari 2, 2016 at 7:50 pm

  …ik vind je leuk!

  Grote Glimlach

  Like

   
 2. boumchiboum

  februari 2, 2016 at 8:23 pm

  Ja, die uitzending bij Jinek was gewoon compleet hysterisch hier over, hoeveel zou die Jan Knots betaald hebben gekregen om deze onzin te verkopen? Helemaal belachelijk werd het toen a/h eind er ook nog even opgegooid moest worden dat het o ja, ook nog sexueel overdraagbaar was. Hilarisch eigenlijk als het niet zo bedroevend was, Jinek moest zich schamen dat ze zich hiervoor wil lenen.

  Like

   
 3. marij schils

  februari 2, 2016 at 9:09 pm

  hoi irma,
  sorry irma, huiswerk nog niet af,maar….
  ik wil er toch even wat in gooien
  zika
  wat hoor ik en jij of wij misschien allemaal
  zie ka
  waarbij k voor mij altijd is de ka van k, kind, de elfde letter in het alfabet
  hoe gek laten we ons maken in een of andere grije middenstroom
  a is een eerste letter, dan kun je daarvoor ook ziek zetten in mijn geval,
  maar zika mist altijd de e van ethish en dat benadert volgens mij al gauw et
  nou hoe gek kun je worden
  mijn huiswerk volgt asap
  hartelijke groet uit limburg
  marij schils

  Like

   
 4. Anne Zandvliet

  februari 2, 2016 at 9:27 pm

  Ik woon sinds drie jaar in Suriname, en iedere keer is er wel wat met die muggen. Eerlijk gezegd hebben wij of mensen uit onze omgeving er weinig mee te maken gehad.
  Als je het grof vuil gelijk opruimt, geen emmers of potjes met water erin laat staan dan is er niks aan de hand. Mijn gevoel zegt me dat er weer wat “losgelaten” is.
  We worden weer eens goed belazerd. laat je geen angst aanjagen, mij krijgen ze niet te pakken.
  ( De muskieten ook niet, want ik mep ze gelijk, let er wel op eerlijk gezegd)

  Like

   
 5. Dick

  februari 2, 2016 at 9:39 pm

  Toen dit bekend werd ”gemaakt” op tv…zag ik ook iets op tv..
  ( max ? ) over ik geloof Honduras.
  Hebben ze vissen die de muggen ..of de cellen ervan.. opvreten…
  Zika..gevallen liepen op die plekken in Honduras..snel terug.
  Nooit meer iets over gezien of gelezen.

  Like

   
  • John von Peij

   februari 3, 2016 at 4:30 am

   Dat stukje over die vissen heb ik ook gezien. Maar volgens mij was het in het Jeugdjournaal. In alle drinkwatervoorraden zwommen vissen.

   Like

    
 6. J. Steevens

  februari 2, 2016 at 9:49 pm

  Geweldig!!!! Dit is kunst met een dikke K. Ja het zijn bloedzuigers, laten we dit verhaal massaal delen. Applaus .

  Like

   
 7. GerJo

  februari 2, 2016 at 10:17 pm

  Wat een, overigens terechte, aggressie Irma. ;-) Maar wel zeer begrijpelijk, ik wordt ook zo moe EN agressief van die duisteren. Maar ik laat mij niet bang maken, mijn vader zei altijd… gane me dood, dan gane me dood… het zij zo! Hij was overigens ook slachtoffer van een ‘muggeprik’ #malaria. ;-) 💖

  Like

   
 8. Martin Brinckman

  februari 2, 2016 at 10:18 pm

  Blij dat ik me voor deze nieuwsbrief heb ingeschreven, want deze Irma is als een rots in de woelige wateren ! Ik vermoedde het al, maar op dit goed onderbouwde verhaal zat ik te wachten als een bakkie troost in de kou.. Kan ze niet ruilen met Jinek, die haar ziel allang verkocht heeft !

  Like

   
  • Paula Fricke

   februari 5, 2016 at 10:52 am

   Ooh, da’s een goeie zeg! Maar daar zit de door de elite gerunde mainstream waarschijnlijk niet op te wachten…

   Like

    
 9. jeanine hoefnagels

  februari 2, 2016 at 10:37 pm

  gewéldig, al die fantastische reacties op deze nieuwe aanslag op onze levens. Ik kan alleen nog toevoegen: kijk géén tv meer, dat geeft heel veel rust. En irma, je bent inderdaad een GROOTHEID.

  Like

   
 10. greeninspirit

  februari 2, 2016 at 11:03 pm

  Dit is op vaccinblog herblogd.

  Like

   
 11. Jan Lightheart

  februari 2, 2016 at 11:42 pm

  Toeval bestaat niet, De continue diarrhee van toevallige gebeurtenissen die ons in de massa-hersenspoelmedia voortdurend toegrijnst vormt uitsluitend toeval voor de mensen die in sprookjes en in de onmetelijke bedreigingen geloven die ons bijna allemaal als natuurrampen overvallen.

  Toeval of een spoor van welbewuste opzet en organisatie. Sprookjestheorie of complotpraktijk?

  Wellicht speelt onderstaand medicijn in de vorm van een speciaal gesynthetiseerd zout straks een rol in de huidige Zika campagne. Het zout kan van bepaalde elementen een radioactief isotoop bevatten 2H, 3H of Fluor, een potentieel zwaar toxische component.

  Zou dit dan niet weer een voorbeeld kunnen zijn, dat je niet doodgaat aan het Zika-virus of Zika-Genetically Engineered mug (geprikje), maar aan de angst die je naar de witjas doet rennen met zijn state of the art spiksplinternieuwe frauduleus of ongeteste medicijn?

  Ergens moeten toch de sporen te vinden zijn van de corporate voorbereidingshandelingen op deze welkome ZIKA-hysterie-campagne die CDC, RIVM, Minister van Volksgezondheid, Appie Osterhaus, WHO World Hell Organisation, kortom de hele santekraam die eraan verdient en erover beslist en erover adviseert in het geweer zal gaan brengen om de arme burgers te beschermen op kosten van diezelfde burger-belastingbetaler.

  Denk weer aan Minister Klink in een Brusselse joekel van een vergaderzaal, ergens 27 april 2009 op het NOS-journaal, wat stond hij toch te glimmen van trots@@!!. Wij, de Ministers van Volksgezondheid van de 27 Europese lidstaten hebben besloten om geen ineffectieve maatregelen te nemen. Wij hebben besloten om voor elke inwoner van onze landen twee injecties te bestellen. Terwijl de vaccinatie-campagne zal worden opgestart nog voordat de vaccins zijn getest, omdat er sprake is van een snel om zich heengrijpende pandemie, zullen de vaccins zorgvuldig worden gemonitord door de Pharmaceutische Industrie.
  Had de WHO indertijd stiekum de definitie van pandemie gewijzigd. Eerst was het 1. gevaarlijk; 2. zeer besmettelijke ziekte, virus. Met de Mexico-grap-griep-campagne was het ineens voldoende, dat de ziekte zeer besmettelijk was. Kortom, sneller een Pandemie te verklaren, dus sneller winst maken met mega-deals.
  Zo bleek toen ook, dat bekende Pharma-bedrijven geheime contracten met Ministers van Volksgezondheid te hebben gesloten, waarin o.a. was bepaald, dat er bijna niets over de vaccins bekend mocht worden gemaakt en dat de bijwerkingen geheim zouden moeten blijven.
  Hoezo? De Big Corporations bepalen en niet die paar circusartiesten die zich Minister van Volksgezondheid noemen. We bevinden ons inmiddels in de Corporo-klepto-cratie van het Vierde Rijk van de Europese Unie.

  Ging dacht ik om ruwweg een aankoop voor Nederland van 350 miljoen euro. Doordat iemand de deuren van de opslagvrieskisten open had laten staan zo bleek later kon de helft zonder meer al worden weggegooid. Maandenlang kwam het nieuwtje, dat de prikken aan andere landen zouden worden verkocht zoals bijv. Montenegro en in de vakantie van naar ik meen 2010 werd bekend gemaakt, dat het spul moest worden afgeschreven. Speciaal risicogroepen zoals senioren, zwangere vrouwen en patientengroepen die tot de risico-groepen behoorden hebben de prik geadviseerd gekregen en gehaald, maar daarbuiten lang niet iedereen. Tezelfdertijd speelde ook de HPV-campagne met Gardasil die nogal wat ernstige bijwerkingen produceerde, die vervolgens goed werden doorgegeven in alle schadelijkheid via youtube.
  In Duitsland gaf aanvankelijk de helft van de bevolking te kennen, dat ze de prik wel wilden halen voor de Varkensgriep alias de Mexico-grap-griep. Toen in de kwaliteitskranten werd gepubliceerd dat Merckel met haar ambtenaren een hele andere kwaliteit van prik ter beschikking gesteld hadden gekregen bleek dat in Duitsland nog maar 10 procent de prik wilde halen.

  Wellicht vormt de onderstaande patentinformatie een spoor naar die immer voortschrijdende hoogstaande medische pharmaceutische vooruitgang in het creeren van omzet en winst met tegelijkertijd beweerdelijk beschermende en potentieel gezondheid ondermijnende medicijnen en vaccins, waarbij de slager meestal zijn eigen vlees keurt, want het is te moeilijk allemaal voor de ambtenaren om te volgen. Op het Ministerie van Volksgezondheid is voor de beoordeling ervan de kennis niet aanwezig. De professor die erover een advies mag uitbrengen aan mevrouw Schippers of meneer Klink indertijd, tien tegen een, dat-i voor zijn onderzoeksfinanciering afhankelijk is van Big Pharma. In sommige gevallen heeft de professor aandelen in de bedrijven danwel bekleedt de Rotterdamse researcher lucratieve adviseurschappen bijvoorbeeld in een wereldwijd adviserende Commissie bij de Verenigde Naties, te weten de WHO.

  Novartis uit Zwitersland heeft in 2015 een patent gekregen op een middel tegen een hele reeks ziekten inclusief het Zika-virus.

  WO2014033617 (A1) ― 2014-03-06

  Aanvragers van dit octrooi, uitvinders en Novartis AG CH

  ANADAN SAMPATH KUMAR [US]; AULAKH VIRENDER SINGH [US]; FENAUX MARTIJN [US]; LIN XIAODONG [US]; MAO LIANG [US]; SAUNDERS OLIVER [US]; SWEENEY ZACHARY KEVIN [US]; YOKOKAWA FUMIAKI [US]; ZHONG WEIDONG [US]; NOVARTIS AG [CH] +

  Korte beschrijving van het octrooi:

  The present invention provides a compound of formula A: or a pharmaceutically acceptable salt thereof, wherein B, Q, R1, R5, R6, R7, R8 and Z are as defined herein, which is a 2′-branched nucleoside useful for the treatment or prevention of viral infections, particularly dengue fever, yellow fever, West Nile virus, Japanese encephalitis virus, tick-borne encephalitis virus, Kunjin virus, Murray Valley encephalitis, St Louis encephalitis, Omsk hemorrhagic fever virus, bovine viral diarrhea virus, Zika virus and Hepatitis C virus.

  Op pagina 35 wordt een hele lange opsomming gegeven van tropische en andere ziekten waarvoor dit medicijn, althans deze gepatenteerde medicijnformule zou kunnen worden ingezet, dus na Zika-wereldwijde-angst-campagne kan er nog uit een groot aantal virusziekten gekozen worden voor de volgende ogenschijnlijk ongerelateerde nieuwe virusziekte die over tientallen vierkante kilometers redactiekolommen volop geadverteerd gaan worden, gratis en wel voor BIG PHARMA.

  Op pagina 45 wordt uitleg gegeven over de mogelijkheid van het inbouwen van radioactieve isotopen en fluor in het medicinale zout. Allemaal heel verantwoord natuurlijk en goed getest onder gezonde, twintigjarige student-proefpersonen en niet bij proefpersonen die tot de risico-groepen behoren, zoals zwangeren, kinderen, asthmatische mensen, senioren, dat moet je niet hebben, want dat levert teveel bijwerkingen in het klinisch onderzoek op. Of misschien alleen getest op ratten of fretten, maar wie controleert dan onafhankelijk dat het goedje dat ze op de proefdieren loslaten inderdaad ook precies het goedje is dat later aan de mensen wordt uitgedeeld? Doet het RIVM dat mevrouw Schippers?

  De firma GILEAD SCIENCES INC. zit ook in de zika business een beetje, ogenschijnlijk voor non-human mammals.
  NZ594370 (A) ― 2014-01-31

  594370 Disclosed is a tetrahydrofuran substituted fused pyrimidine heterocycle of formula (I) where the substituents are as disclosed in the specification. Preferably the fused ring is thieno[3,4-d]pyrimidine. Also disclosed are pharmaceutical combinations comprising a compound of formula (I), the use of a compound of formula (I) in the manufacture of a medicament and a method of treating a non-human mammal by administering a compound of formula (I). The medicament is useful in the treatment of a viral infection caused by a Flaviviridae virus. Preferably the virus is selected from the group consisting of dengue virus, yellow fever virus, West Nile virus, Japanese encephalitis virus, tick-borne encephalitis virus, Kunjin virus, Murray Valley encephalitis virus, St. Louis encephalitis virus, Omsk hemorrhagic fever virus, bovine viral diarrhoea virus, Zika virus and Hepatitis C virus.

  NZ588670 (A) ― 2012-08-31 vergelijkbaar met boven: GILEAD

  NOVARTIS AG opnieuw met een ander octrooi:
  US2014065101 (A1) ― 2014-03-06

  The present invention provides a compound of formula I: or a pharmaceutically acceptable salt thereof, wherein R1 is defined herein, which is a 2′-branched nucleoside useful for the treatment or prevention of viral infections, particularly dengue virus, yellow fever virus, West Nile virus, Japanese encephalitis virus, tick-borne encephalitis virus, Kunjin virus, Murray Valley encephalitis, St Louis encephalitis, Omsk hemorrhagic fever virus, bovine viral diarrhea virus, Zika virus and Hepatitis C virus.

  Like

   
 12. Jan Lightheart

  februari 2, 2016 at 11:57 pm

  Eventjes een belangrijk detail vergeten.

  De nieuwe Wet op de Publieke Gezondheidszorg maakt verplicht vaccineren mogelijk. De directeur van de WHO belt de Ministers van Volksgezondheid all over the globe, Onze Minister van Volksgezondheid belt de Commissarissen der Koning in den lande, vervolgens instrueren die op hun beurt hun Burgemeesters en zij kunnen met behulp van Politie en Justitie verplicht vaccineren afdwingen.

  Ja, maar dat gebeurt niet in Nederland, dat kan niet hoor~~ Nee, echt niet.

  De wet schrijft ook de eventuele inrichting van quarantaine-ruimten voor wie nog niet meteen aan de prik kan of wil.

  Bij het EMEA, European Agentschap voor de medicijnen, vaccins et cetera werd in 2009 zorgvuldig bijgehouden hoe in vervolg op een Directive van de EU in alle wetgeving in alle landen al reeds de invoering van het VERPLICHT VACCINEREN was geimplementeerd.

  Over Corporo-Klepto-cratie in het Vierde Rijk van de Europese Unie gesproken.

  Allemaal toeval natuurlijk. En die Minister Klink maar glimmen van trots in die enorme vergaderzaal direct na een vergadering van de 27 Ministers van Volksgezondheid van de EU-member-staten. Het was eventjes alsof hij die enorm interessante MEGA-DEAL voor Big Pharma helemaal zelf had binnengesleept. Hij stond het in ieder geval aan iedereen in den lande via het NOS-Staats-TV-kanaal heet van de naald vanuit Brussel te VERKOPEN.

  Like

   
 13. Hugo

  februari 3, 2016 at 2:07 pm

  Ik woon ruim 10 jaar in het noordoosten van Brazilië en hier hebben we altijd veel muggen. In de regenperiode meer dan in de droge zomer maar ons huis is nooit muggen-vrij. Men is hier gewend aan de aanwezigheid van muggen.
  Dit jaar echter is het een ware explosie van muggen! Het sociale leven wordt er door beïnvloed. De enige veile plaats in huis is je bed met een muskietennet.

  Het ZIKA-virus is/was relatief onbekend hier maar is momenteel iedere dag het onderwerp van gesprek. Het probleem hier is dat er nagenoeg geen middelen zijn om de ziekte vast te stellen of te behandelen. De gezondheidszorg is hier uit de middeleeuwen. Nog minder bekend was dat het virus seksueel overdraagbaar is, maar ook via modermelk () tenminste dat wordt beweerd http://g1.globo.com/bemestar/noticia/2015/12/zika-pode-ser-transmitido-por-leite-ou-semen-veja-o-que-ciencia-ja-sabe.html
  sorry in Portugees maar Google kan helpen.

  Eigenlijk is de explosie van muggen dus minder verontrustend voor de overdracht van het virus dan het feit dat de ziekte seksueel overdraagbaar is. Zeker nu in de weken van carnaval (ja we hebben hier weken van carnaval).
  Nee, de explosie van muggen is meer verontrustend voor de verspreiding van o.a. Dengue ofwel Knokkelkoorts. Men heeft sinds kort een kit om snel vast te kunnen stellen of iemand Dengue heeft enkel, niet te koop en mag enkel worden uitgevoerd door een dokter. Dokter? We hebben een enorm gebrek aan dokters en er zijn vele klinieken en ziekenhuizen zonder dokter… zie het probleem. Dengue is niet altijd dodelijk en bestaat in enkele vormen maar twee uit drie gevallen heeft een kans van overlijden van 90% zonder adequade behandeling. Verder is de kit geen uitsluitsel voor de diagnose. Nee alleen om vast te stellen of iemand verdacht is de ziekte te hebben. Voor een juiste diagnose moet men bloedmonsters opsturen naar bijvoorbeeld São Paulo want in de rest van het land heeft men geen middelen om de ziekte met zekerheid vast te stellen. Om dit proces van analyse in gang te zetten heeft men wederom dokters nodig die er vervolgens niet zijn.
  De cijfers van het aantal gevallen van Dengue en bijvoorbeeld ZIKA die worden gepubliceerd kloppen dus in het geheel niet, kan dus ook niet want men heeft geen middelen genoeg om alle gevallen vast te stellen. De cijfers die gepubliceerd worden door het ministerie van gezondheid in Brazilië zijn een zeer klein topje van de ijsberg.
  Vandaar ook dit soort berichtgevingen in de kranten: Brazilië bereikt 4783 gevallen verdacht van microcefalie en 404 zijn bevestigd,.. dit is minder dan 10% bevestigde gevallen en de 4783 verdachte gevallen is waarschijnlijk minder dan 10% van alle besmettingen.
  http://g1.globo.com/bemestar/noticia/2016/02/brasil-chega-4783-suspeitas-de-microcefalia-e-404-sao-confirmadas.html

  Schaamte.
  Wanneer hier iemand ziek wordt, vooral in de buitenwijken van grote steden, dan probeert men dit geheim te houden voor de buurt want men schaamt zich. Voorbeeld te over voor de vele, heel vele gevallen van hanseníase, owel lepra. Hanseníase is al een moeilijk vast te stellen ziekte en met een incubatietijd van tot 2 jaar! Gedurende lange periode kan men dus vele anderen besmetten wat dus ook gebeurd hier. Hele families. Er bestaat steun voor de strijd tegen lepra maar is ver van voldoende. Speciale “ziekenhuizen” zal ik ze maar noemen want het zijn meer veredelde stallen, voor de behandeling van de ziekte hebben niet genoeg ruimte, personeel en medicijnen om iedereen te helpen. Men schaamt zich dus niet alleen voor de ziekte maar er is ook geen goed vooruitzicht om addequaat te worden behandeld. Gevolg: amputaties en verminkingen te over.
  Ander voorbeeld is het HIV virus. Men heeft werkelijk geen enkel idee hier hoeveel besmettingen er zijn en mijn wil het over het algemeen ook niet weten want ieder geval is een schandvlek voor de familie. Maar hier een voorbeeld van een kleine stad (voor Braziliaanse begrippen) met ongeveer 240.000 inwoners.
  http://g1.globo.com/ma/maranhao/noticia/2015/02/em-imperatriz-400-gravidas-foram-detectadas-com-hiv-em-2014.html
  In 1 heeft men in deze stad 400 gevallen van HIV besmetting vastgesteld onder zwangere vrouwen (!). Zwangere vrouwen worden nagenoeg altijd getest op het HIV virus tenminste in de steden alwaar men een ziekenhuis heeft voor vrouwen. Dit zijn rampzalige cijfers dacht ik. Ga even na dat 50% van de inwoners vrouw is en 50% van hen zwanger is, dan is bijna 1% van de zwangere vrouwen in Brazilië besmet met het HIV virus = 10000 vrouwen. Dan hebben we het enkel nog maar over zwangere vrouwen die toegang hebben om een test te ondergaan. Nog niet te denken aan de echte risico groepen die hier enorm groot in aantal zijn te denken aan oa de drugsgebruikers en gays.

  Geen verrassing dan ook dat enkele jaren geleden een verontrustend artikel verscheen: We zijn meer dan 202 miljoen inwoners. Het nummer lijkt indrukwekkend, maar men schat dat in enkele decennia de Braziliaanse vegetatieve groei negatief zal zijn.
  http://opiniaoenoticia.com.br/brasil/o-crescimento-da-populacao-no-pais-do-futebol/
  Vreemd op zich want de gemiddelde levensverwachting volgens andere berichten, stijgt al is het verschil met Nederland 81 en Brazilië 73 nog altijd een indrukwekkend verschil. Jawel de gemiddelde levensverwachting stijgt. Het noordoosten blijft hardnekkig steken op 67 jaar al is dit al een geweldige verbetering. Gemeten in 1980 was dit een schamele 55 jaar in het noordoosten en 62 jaar gemeten over heel Brazilië.
  De kindersterfte is gemiddeld 20/1000 geboortes = 440000 baby’s en 33/1000 in het noordoosten van het land. In Europa is Nederland koploper met 10/1000.
  Maar ook hier zijn de cijfers zeer ver van de waarheid omdat, zeker buiten de steden, men geen idee heeft hoeveel mensen er sterven en geboren worden. Na ruwe schatting worden vandaag de dag 5% van geboortes niet geregistreerd en deze mensen bestaan dus niet, dit zijn 1 miljoen mensen per jaar.

  Het verspreiden van een virus ziekte is in een land als Brazilië ongelooflijk eenvoudig door gebrek aan alles. Als het ZIKA virus inderdaad een agressief virus is mogen we ons zeer zeker zorgen maken. Zorgen voor het rijke Europa ook? Nee daar geloof ik niets van. Niet voor Dengue, Ebola, HIV en zeker niet voor het ZIKA virus.

  Like

   
 14. onlyyou

  februari 3, 2016 at 2:16 pm

  Nieuws heeft tot hedendaag nooit iets positiefs, dan alleen negatief gebracht?
  Dat kan niet anders, want t lijkt dat de media niks dan angst en terreur moeten zaaien?

  Like

   
 15. Ilse

  februari 3, 2016 at 3:03 pm

  Net als Irma lach ik me ook een hoedje. Eerst een baby met te kleine hersens en na een paar dagen duizenden baby’s. 😂

  Like

   
 16. Pipa

  februari 3, 2016 at 6:33 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 17. Kees

  februari 3, 2016 at 6:51 pm

  Mijn Oma had een flitspuit! 😅😅

  Like

   
 18. Kees

  februari 3, 2016 at 7:03 pm

  “Overigens ben ik van mening dat de NWO verwoest moet worden” naar Cato Major

  Like

   
 19. Simon

  februari 3, 2016 at 11:06 pm

  Bedankt Irma; Fantastisch geschreven. Over de echte gevaarlijke knutselvirussen en bacteriën die voor biologische oorlogsvoering worden gekweekt in bio labs zal je de msm nooit horen. Slapende honden mogen immers niet wakker worden!

  Biological warfare agents are easy to hide and difficult to detect or protect against. They are invisible, odorless, tasteless, and can be spread silently.

  Bron: http://www.emedicinehealth.com/biological_warfare/page3_em.htm#how_biological_agents_are_delivered_and_detected

  Nog een artikeltje over Dollar Bill:

  http://www.naturalnews.com/052847_Bill_Gates_Zika_virus_depopulation.html

  Slimme constructie; filantroop en tegelijkertijd aandeelhouder zijn van een vaccinfabriek!

  Like

   
 20. GeaS

  februari 3, 2016 at 11:45 pm

  Dankjewel Irma voor dit de-wereld-is-gek-geworden-artikel met lekker dosis humor, geweldig!

  Like

   
 21. nan

  februari 4, 2016 at 6:57 pm

  Wederom weer een prachtige mooie tekst ,wat je hebt geschreven.
  Bedankt groetjes nan

  Like

   
 22. Paula Fricke

  februari 5, 2016 at 10:24 am

  Wat ben je toch steengoed. De maffe wereld waarin we leven wordt op zo’n heldere en hilarische manier door je beschreven, dat ik er eigenlijk om lachen moet. Maar de inhoud is zeker heel bewustmakend. Dankjewel, geweldige vrouw ♥

  Like

   
 23. Lily

  februari 6, 2016 at 6:49 pm

  Deze is nieuw van The Corbett Report:
  “SHOW NOTES AND MP3: https://www.corbettreport.com/?p=17750

  You may have heard of the wave of birth defects that is ravaging Latin America as the globe gears up for another pandemic panic. But do you know how many of those cases of microcephaly have been confirmed? Or how many of those confirmed cases are said to be “related to” the Zika virus? Today Jon Rappaport of NoMoreFakeNews.com joins us to separate the truth from the hype with the Zika virus panic and discuss whether the WHO and the CDC are merely crying wolf yet again.”

  The Truth About the Zika Virus: Jon Rappoport on The Corbett Report

  Like

   
 24. nan

  februari 6, 2016 at 8:47 pm

  Hoi
  Ik ben jullie dankbaar dat jullie deze video’s laten zien. Van hoe of wat. Hoe verrot de wereld is en we zoeken met z’n allen hoe waar het is.. Mooi en NU. Wat is nu, niemand weet het.. hoe gaan we er mee om. OPstand, revolutie …..Weining mensen weten het.

  Like

   
 25. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  februari 13, 2016 at 1:36 pm

  Justitie heeft mijn communicatie grotendeels afgesloten en mijn E-mails verdampen onderweg. Daarom plaats ik -ik kàn niet anders meer, mijn leven is in groot gevaar- dit bericht ook hier op deze site van Irma. Mijn naam is J.G. (Hans) Bosman en ik woon in het dorpje Oostwold in Oost-groningen, aan de Noorderstraat 70. Ons huis staat voor een habbekras te koop omdat mijn vrouw en ik moeten vluchten naar het buitenland. Mijn vrouw heeft al een bloeding gehad van de stess en ikzelf ben op van de zenuwen en dood- en doodsbang. Na tien jaren van zware terreur van het O.M. Groningen waarin ze steeds opnieuw proberen mij voor gek te verklaren (ik heb een vliegbrevet) en mij steeds opnieuw met keiharde en psychologisch doordachte mokerslagen slag op slag steeds wat verder naar het randje van de dood duwen ben ik het zat. Steeds maar weer opnieuw wordt ik door de politie van Winschoten uit mijn huis gesleurd. Het is politiecel in en politiecel uit, gevangenis in, gevangenis uit. Mijn gordijnen zijn ‘s avonds dicht omdat ik niet beschoten wil worden. Want ik verkeer in levensgevaar. Ik heb de moordenaars van het O.M. Groningen achter mij aan en die moordenaars hebben alle overheidsorganen tegen mij ingezet. Het tuig van het O.M. Groningen probeert mij de dood in te jagen. Want ik weet “te veel”.

  Dat zit zo: ik heb vijf jaar van mijn leven doorgebracht op Jeugdpsychiatrisch Centrum “Zandwijk”, Scheltemalaan 11 te Amersfoort (dat is justitie) omdat er in mijn jeugd twee pogingen tot moord op mij zijn ondernomen door een gezinslid en omdat dit gezinslid ook mijn vader, vlieginstructeur J.B. Bosman de Zanden 2 Teuge, op een bijzonder vieze manier de dood in heeft gejaagd: deze is in 1971 onder de trein gesprongen. “Zandwijk”, het beste dat justitie ooit heeft gehad (er kwamen buitenlandse delegaties op excursie), heeft een strafblad voor dit gezinslid laten maken om mij duurzaam tegen dit gezinslid te beschermen. De mensen van “Zandwijk” waren er van overtuigd dat dit gezinslid een blijvend gevaar voor mij zou vormen en daarom heeft dit gezinslid een niet-verjarend strafblad gekregen met de strafbladaantekening: “gevaarlijk”. Het strafblad is gebaseerd op een psychologisch onderzoek van dit gezinslid en op een buurtonderzoek in het dorpje Teuge waar we vroeger woonden. Het strafblad is een vonnis van de Arrondissementsrechtbank Zutphen uit 1969 (kan een jaar meer of minder zijn) en werd destijds op het kantoor van “Zandwijk” aan mij voorgelezen door mijn maatschappelijk werkster Hanneke Smit. Ikzelf ben de hoofdgetuige van dit strafblad en verder waren aanwezig als getuigen mijn hoofdgroepsleider Richard Meima en een oud-rechter die de stukken naar “Zandwijk” had gebracht. Ook op de hoogte van dit strafblad is hoogleraar jeugdpsychiatrie Prof. Dr. M. Eijer in Roden: hij was destijds mijn therapeut op “Zandwijk”.
  Omdat ik de hoofdgetuige van dit strafblad ben dat justitie voor mijn veiligheid heeft gemaakt willen de moordenaars van het O.M. Groningen mij de dood injagen. Waarom? Welnu: degene die dit strafblad heeft (een zuster van mij) is per ongeluk in het onderwijs terecht gekomen. En dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren: justitie heeft er dus geen zorg voor gedragen dat onderwijzend personeel ALTIJD gescreend moet worden. En van die blunder daar mag ik nu het slachtoffer van worden: de hoofdgetuige van het strafblad wordt nu door het schorem van het O.M. Groningen de dood ingejaagd zodat ouders en kinderen er nooit achter kunnen komen dat ze aangifte tegen de school kunnen doen. Zò zit dat! En nu moet ik al weer opnieuw voorkomen voor iets dat ik niet gedaan heb en ga ik weer minstens voor twee maanden de gevangenis in. De confuguratie tijdens al die walgelijke “rechtzaken” die ik steeds moet ondergaan (die zijn steeds zeer ingrijpend geweest in het leven van mij en mijn vrouw en dit wordt nu al de zesde “rechtzaak”) is steeds dezelfde: mijn toegewezen “OKEE-advocaat” verdedigt de belangen van het O.M. en de onwelgevallige hoofdgetuige van het strafblad is de “verdachte” die natuurlijk steeds maar weer opnieuw exemplarisch gestraft moet worden en die vooral langdurige psychiatrische verpleging nodig heeft. Een aantal burgerhandlangers van het O.M. Groningen (twee er van wonen hier bij mij in de straat) hebben bij mij en mijn vrouw een zee aan vernielingen mogen aanrichten (om strafbare feiten uit te lokken!) en mogen daarna naar slachtofferhulp om geld te eisen voor de vernielingen die ze bij de hoofdgetuige van het strafblad hebben aangericht. Diepe krassen in de Saab, putten in een meetvlak van één van onze werktuigmachines (mijn vrouw en ik hebben een bedrijf in de werktuigbouw), vernielingen van losse planten en van plantenbakken in onze tuin….het gaat maar door. Als de hoofdgetuige er wat van zegt wordt hij door de politie uit zijn woning gesleurd omdat hij de “goede” naam van de daders heeft beschadigd.
  En ik ben dit vieze geknoei van het O.M. Groningen spuugzat. Ik heb werkelijk niemand iets gedaan en daarom wil ik ook niet vermoord worden. En al helemaal niet omdat ik “te veel” weet. Justitie zèlf is met haar lakse geknoei schuldig aan het hele debakel: onderwijzend personeel moet namelijk ALTIJD gescreened worden. En daar mag de hoodfdgetuige van het strafblad (dat ben ik) natuurlijk nooit om worden vermoord. Want dat is een zeer ernstig misdrijf, en dan ook nog eens uitgevoerd door justitie! Rotzooien met een getuige is een zeer ernstig misdrijf en uiterst strafbaar. Een zeer ernstig misdrijf uitgevoerd door ons justitie-apparaat!
  Ik ga de naam van de school hier nog niet noemen. Want dan word ik meteen al opgehaald door de politie van Winschoten en word ik platgespoten. Volgende week moet ik met mijn vrouw naar mijn toegevoegde advocaat (een “OKEE”- advocaat die stiekem de misdadige belangen van het O.M. Groningen verdedigt en zich daar ook eerlijk voor laat betalen) en hoor ik hoe dit verder gaat. Ik sta te trillen op mijn benen van vermoeidheid en het aangedane onrecht en ik kan haast niet meer slapen. Misschien moet ik straks onderduiken bij een kennis maar als ik echt gezocht word (dat is nu nog niet het geval) dan hebben ze me natuurlijk zo te pakken. Misschien word ik straks dood gevonden in een cel. Of krijg ik een waarschuwingsschot in mijn nek. Maar als aan dit zeer ernstige misdrijf dat wordt uitgevoerd door justitie bekendheid wordt gegeven dan wordt misschien wel ons hele justitieapparaat opgeblazen. Daarom ben ik doodsbang. Maar toch ga ik dit vieze zaakje op nog veel meer sites plaatsen. Ik moet wel, ik heb geen andere keus meer. Ik moet vechten om mijn leven. Want ik “weet “te veel”. En ik ben echt dood- en doodsbang. Ik hoop dat ik mediale aandacht voor dit weerzinwekkende misdrijf kan krijgen. Alleen bekendheid aan dit vieze zaakje kan mijn leven redden!

  Like

   
 26. Simon

  februari 14, 2016 at 10:54 pm

   
 27. Lily

  februari 16, 2016 at 8:37 pm

  Goed nieuws! Brazil Ends Monsanto Linked Pesticide Use to Fight Zika After It’s Exposed as Cause of Birth Defects
  http://thefreethoughtproject.com/brazil-suspends-pesticide-fight-zika-virus-exposed-dangerous-virus/

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: