RSS

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer

26 mrt

Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.

Deze man (wederom een klokkenluider) heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap dat ik deze video weer wilde vertalen en ondertitelen. Het duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard.  Wat mij betreft geldt dit: als je dit niet gelooft ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met al mijn laatste artikelen over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, the Georgia Guidestones (agenda 21)  etc.  en je hebt het hele plaatje. De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Genoeg reden voor mij om deze te gaan vertalen en ondertitelen zoals ik al eerder schreef. Zie hier dan nu de video in het Nederlands.

Deel dit alsjeblieft zoveel mogelijk, want de geschiedenis moet herschreven worden om het heden te begrijpen en de toekomst te veranderen!

© Irma Schiffers

(PS. Voor degenen die de ondertiteling niet kunnen vinden; zet deze aan via de balk onder de video, zie afbeelding)
Ondertiteling aan

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van humanity en mogen gerepubliceerd worden, mits voorzien van bronvermelding

 
96 reacties

Geplaatst door op maart 26, 2015 in 9/11, Chemtrails, Geopolitiek, Irak, Maatschappij, Politiek

 

Tags: , , , , , , , , , ,

96 Reacties op “Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer

 1. Veronica

  maart 26, 2015 at 12:48 pm

  DANK JE WEL, IRMA!!!

  Like

   
 2. ezra70

  maart 26, 2015 at 1:35 pm

  Hartelijk dank, Irma. Wat doe je toch veel goed werk voor ons.
  Gisteravond had ik hem al in het engels gezien en wat een respect voor deze man!
  Zo helder van geest. Ik ben erg onder de indruk wat hij op hoge leeftijd nog wil en kan zeggen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 26, 2015 at 1:42 pm

   Zolang je diep verdriet en frustratie constructief kunt omzetten, zal ik dat blijven doen. Een andere weg dan dat op deze totaal verziekte planeet, kan ik niet bedenken om nog iets zinvols te doen met het idiote feit dat ik hier rondloop met liefde in mijn hart en 100% rechtvaardigheidsgevoel…

   Geliked door 1 persoon

    
   • ezra70

    maart 26, 2015 at 1:55 pm

    Ja Irma, zo gaat het met mij ook. Dat is de reden dat ik alle goede artikel van de echte alternatieve sites in mijn dagelijkse krant zet. Al mijn “vrije tijd” gaat daar in zitten en wordt belangeloos gestuurd naar diegenen die meer van onze, inderdaad verziekte planeet, willen weten. Soms word je moedeloos als je weer een paar zombies tegen het lijf loopt.

    Ik zet me ook volledig in voor mijn kleinkinderen op school waar de NWO ook al grotendeels is ingevoerd. Onze kinderen zijn druk maar zonder gif. Ze onderscheiden zich van alle andere kinderen die als zombies in de klas zitten met hun bleke gezichtjes. Die jongens van ons hebben lekkere rode wangetjes, zijn bewegelijk en kunnen helder denken.
    Je moet je kinderen thuis gewoon trainen om zichzelf te blijven.
    De jongste van net 4 moet in het systeem geduwd worden en heeft er de grootste moeite mee. Gisteren een discussie gehad over Ritalin. Ik zei dat onze kinderen NOOIT aan die drugs zullen gaan. Ja, maar dan luisteren ze wél en zijn véél handelbaarder. Mijn antwoord was dat kinderen zo horen te zijn als deze twee en dat ze dat niet meer gewend zijn.

    Like

     
   • ger

    maart 26, 2015 at 3:12 pm

    Wat mooi Irma……ben het helemaal met jou eens…..ook mijn hart loopt over van liefde om mijn medemens te helpen…maar moet lijdzaam toezien, hoe diep mijn medemens in slaap gesukkeld is….
    4 miljoen kijkers naar boer zoekr vrouw, is blijkbaar belangrijker dan ons aller toekomst en het behoud van de mensheid in het algemeen….fantastisch werk wat jij doet…respect sister….

    Geliked door 1 persoon

     
   • nestorcappaert

    maart 27, 2015 at 9:08 am

    Mooi verwoord Irma. Soms zitten we op dezelfde golflengte, dan weer verschillen we van mening. Vooral over het feit dat jij rekent op machthebbers om het tij te keren, terwijl ik van mening ben dat gewone burgers best ook in staat zijn om te tonen dat het op een andere manier kan. Een maatschappij moet vervangen worden door een samenleving. Mensen die zich goed voelen, worden minder ziek, zijn minder depressief, lijden niet aan slapeloosheid of stress en hebben de matrix niet nodig, want voor mij is geld de matrix waar we in vast zitten. Kijk maar naar een dokter: hoe beter hij is, hoe minder patiënten hij over de vloer krijgt, want ze voelen zich goed en worden minder ziek. Dus een goede geneesheer verdient uiteindelijk minder dan en dokter die de problemen oplost door de oorzaken te onderzoeken. Het is dus eenvoudiger en brengt meer geld op door niet de oorzaken op te lossen, maar de symptomen te behandelen door medicijnen voor te schrijven. Dat laatste vraagt ook minder tijd en dus kan je ook meer patiënten in kortere tijd ontvangen. Dus opnieuw kassa, kassa. En je krijgt nog commissies op de hoeveelheid voorgeschreven middelen en andere extra’s. En dat terwijl vaak zaken kunnen opgelost worden door enkel de oorzaken te veranderen, zonder drugs voor te schrijven, want die dienen enkel om de oorzaken te verdoven en draaglijk te maken.

    Like

     
   • Kees

    maart 27, 2015 at 3:45 pm

    Again Irma, I love you😎😎
    Just continue the good work.

    Like

     
   • Paula Fricke

    maart 28, 2015 at 5:07 pm

    Diep, diep respect voor al het werk dat je verricht en dat nog Pro Deo ook, of misschien beter gezegd: voor de mensen, die net als jij halsreikend uitkijken naar die Nieuwe Mooie Wereld,
    die ons niet op een presenteerblaadje wordt aangereikt.

    Like

     
   • james

    maart 30, 2015 at 1:34 am

    Irma thanks a million, will share as widely as possible in English as well as in het Nederlands. Eeen klein commentaar APACS is vermoedelijk bedoeld als apex, als in hoogte punt

    Like

     
   • marina

    juni 14, 2017 at 3:31 pm

    Vanmorgen een strakblauwe lucht {zeldzaam} en ja hoor eentje links en een boven mijn !Nu zit ik binnen omdat het er niet uit ziet…ze hebben flink de beesten uitgehangen..Van de kleur blauw is geen sprake meer! Erger mij er wezenloos aan Exuses!

    Like

     
    • marina

     juni 14, 2017 at 3:47 pm

     o Bovenstaand artikel gaat natuurlijk over die onuitstaanbare Chemtrails {kan ze ondertussen niet meer LUCHTEN of zien..PS Iemand weleens van Robin de Ruijter gehoord?Vr gr

     Like

      
   • anda642

    augustus 4, 2021 at 4:01 pm

    Hi Irma. Ik ben zo blij met deze video van Paul T. Hellyer (die ik ken van andere opzienbarende video`s ) en zeker ook met jouw NL vertaling, alhoewel ik zelf vloeiend engels spreek en versta. Op Telegram kan het goed van pas komen in NL groepen en kanalen zoals van Dutch Digger ; “US Patriots United & Holland as well ” & my own small Int. group “Annes Telegram Friends ” . msg me via https://T.me/anda642. Ik kwam erbij via iemand op mijn Twitter (Zie links naar m`n Twitter en andere Blogs & Social Media op https://about.me/annewestenbrink ) die de link gaf naar een artikel van ene “Nexus” op 26 maart 2015 gepubliceerd, “De verborgen geschiedenis van de vreselijk kwaadaardige Khazaarse Mafia” . Dat artikel hoop ik later vandaag te publiceren op mijn WordPress , https://anda642.wordpress.com ) Deze video wil ik vandaag nog op mijn Blog delen , zie https://andalightoflovespiritual.blogspot.com . Laten we samenwerken ajb , want ik ben als Old Soul, Lichtwerker , Wayshower & Pioneer for the Golden Age to come , net als jij, al sinds heel lang actief in het verzet & heb een aantal zeer bijzondere (ook Militaire/White Hats ) – contacten opgebouwd en weet dat deze herfst 2021 er echte doorbraken gaan komen !

    Like

     
 3. Akky van der Veer

  maart 26, 2015 at 2:11 pm

  Hartelijk dank, Irma, vooral ook voor de vertaling. Ik ben diep onder de indruk van deze man en zijn boodschap!

  Like

   
 4. FORMIDABELE

  maart 26, 2015 at 3:54 pm

  heb gewoon nieuws gereageerd maar is mislukt
  30j geleden heb ik een Amerikaanse gezegd, dat hun way of living meer stond ” met als doel in het verdienen van zoveel mogelijk geld”, dat ik toendertijd afschilderde als cultuur-barbarisme.
  Hetgeen me na 30 jaar , door de opstapeling van gebeurtenissen vooral na 2000 tot in de exponentiële macht verveelvoudigd is, in het geheel niet verwonderde.
  Zie als voorbeelden Twin-towers, Oorlogen in M-O, destructie van oudheden in het midden-oosten
  Er is geen tijd meer om nog verder af te wachten en dat de wereldbevolking hiertegen in opstand komt!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 26, 2015 at 4:45 pm

   Dit klopt wat je zegt; er is geen tijd meer om af te wachten… Verdrietig maar waar! Deze video moet echt viraal gaan!

   Geliked door 1 persoon

    
 5. Sophietje

  maart 26, 2015 at 4:09 pm

  deel deze dan ook maar even?

  en deze is ook vip

  http://www.un-documents.net/enmod.htm

  geo engineering is illegal dus nu lobbyen ze voor regelgeving omdat ze weten dat ze fout zitten!!!

  Irma je bent een toppertje

  Geliked door 1 persoon

   
 6. Maarten Tiggeler

  maart 26, 2015 at 4:26 pm

  Zeer indrukwekkend, goed werk om het te vertalen, dank je wel daarvoor

  Like

   
 7. Lyda

  maart 26, 2015 at 4:39 pm

  Groots Irma, dat je dit werk hebt verzet en het leesbaar maakt voor Nederlands sprekenden.
  Hellyer is indrukwekkend en hoop met heel mijn hart dat er heel veel respons komt, nu het nog kan.

  Like

   
 8. gert

  maart 26, 2015 at 5:10 pm

  ach alles wat ie zegt (met uitzondering van het E.T. verhaal) heb ik al meer dan 10 jaar geleden gezegd. Nadat ik nu al weken/maanden de berichtgevingen volg valt het me op dat er veel geblaat is maar erg weinig wol. Er hoeft namelijk maar 1 advocaat de nek uit te steken en (een voor een) al die regeringsboeven wegens landverraad voor de rechter te brengen. Helaas wordt er erg veel gepraat maar weinig gedaan; Dreigen met harde actie is alleen maar averechts want dat word tegen je gebruikt. De beste actie is een voor een al die boeven wegens landverraad (want daar staat in de meeste landen nog steeds de doodstraf op) voor de rechter te brengen. Het voordeel is dan dat je ze op kan pakken en “martelen op de Amerikaanse manier”(want dan mag het) om ze te laten praten. Dat voor de rechter brengen is dan bijzaak. Dan pas zal er huivering optreden bij dat gespuis maar op dit moment lachen ze zich vierkant in het rond.

  Geliked door 1 persoon

   
  • formidabele

   maart 28, 2015 at 4:11 pm

   die hebben een eed van trouw zgn. aan de staat gezworen, helaaas?

   Like

    
 9. alienfocus

  maart 26, 2015 at 5:32 pm

  Blijkens de reacties overal geef je met jouw werk aan veel mensen een beetje hoop en moed. Mensen, die zich bijna machteloos voelen tegen zoveel gepland geweld, desinformatie, mind control, etc. etc. Namens velen een grote BEDANKT voor jouw tijdrovende en betrokken werk. Laten we deze artikelen blijven delen waar we kunnen! Niets is belangrijker dan bewustwording van de 99%.
  Dat is een langzaam, maar zeer effectief proces op de langere termijn. (Als die tijd ons nog is gegund).

  Geliked door 2 people

   
 10. nanet

  maart 26, 2015 at 7:49 pm

  Wat een boodschap. helder en duidelijk.En volgens zijn zeggen gaat het over (nog) een aantal maanden.Dat is erg korte tijd om mensen wakker te krijgen.Van wat ik er uit bergrijp moet eerst de Fed aan gepakt worden. Dan kan Junker ook naar huis met zijn idioote gedrag van waar hij nu mee bezig is.Ik ga de boodschap nog een keer beluisteren/kijken/lezen en tot mijn nemen.Hij zegt ufo’s, HAARP,Chemetrals,prive banken,schaduwelite,9/11.En die beschouwd hij als waarheid, als zijde aanwezig en uitrollend in ons burger leef klimaat/bol van ons allen. Ongeacht wat voor goddienst ieder mee opgroeid is .Het lijkt mijn /ook voor mijn leeftijd een opvoed kundige leer proces om daar mee in te gaan, in van wat er verteld word.Terwijl je vragen heb, die niet beantwoord worden en je houd je mond verder. En irma haalt haar mond/schrijfen open. En vertaald.Mijn dank wederom

  Geliked door 1 persoon

   
 11. Rick

  maart 26, 2015 at 8:38 pm

  Ja wat moet hier nog aan toegevoegd worden, ben er stil van.
  Bedankt voor de vertaling, en je goede werk. :)

  Like

   
 12. Berry

  maart 26, 2015 at 9:13 pm

  Gelukkig zijn er nog mensen die hun mond durven open te doen, waar ik wel problemen mee heb is het feit dat ze dit vaak pas doen op hoge leeftijd. Ik krijg dan wel zoiets van “waarom niet eerder dit verteld”. Omdat de carriere beeindigd is, of misschien omdat een oudere toch niet of nauwelijks
  aangepakt wordt? Niettemin erg waardevol.

  Like

   
  • Veronica

   maart 26, 2015 at 9:43 pm

   Hij is er al langer mee bezig, maar wie zegt het voort…….
   In early September 2005, Hellyer made headlines by publicly announcing that he believed in the existence of UFOs
   Zie https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paul_Hellyer

   Like

    
  • Irma Schiffers

   maart 26, 2015 at 9:46 pm

   Berry, ik begrijp je.. Maar hier draait het om vergeving. Als we dat kunnen opbrengen kan het vreedzaam transformeren. Spijtoptanten moeten we leren te ontvangen met open armen. Ook al hebben we daar wellicht een oordeel over. Juist de oordelen maken deze wereld zo ziek. Iedereen heeft zijn eigen tempo van ontwaken. Ik weet echt hoe moeilijk dat is, maar het zal de enige manier zijn om de boel te keren…

   Like

    
   • Elles

    januari 28, 2016 at 11:41 am

    Ook ik ken Paul H. Al sinds 2005, maar de berichtgeving overweldigt mensen, ze kunnen er niets mee en raken gefrustreerd, bang enz.

    Like

     
  • Qben DieQwas

   maart 26, 2015 at 10:28 pm

   zij, die de gepasseerde vijftig jaar hun mond opendeden, heette men doemdenker, of meer recent komplotter … ook NU zal dit niet gehoord worden … hahaha … vijf miljoen amerikanen dienen binnen enkele maanden zich zijn geschrift eigen te maken, teneinde de wereld te redden … best wel vette ellende !!!

   Like

    
 13. jacart108

  maart 26, 2015 at 9:40 pm

  What een diclosure. Een geweldige moedige man. Dank je wel Irma dat je dit aan ons door wil geven.

  Like

   
 14. JM

  maart 26, 2015 at 9:41 pm

  Goed werk ga zo door. Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het wel.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 26, 2015 at 9:43 pm

   Dank je wel, dat doet mij goed! Wat er zou moeten gebeuren is bundeling van krachten. We hebben een paar knappe koppen nodig, wetenschappers etc. die gaan zien wat er gebeurt en ook hun mond gaan open doen. Ik ben voor alles in en kan ondersteunen waar nodig op vele vlakken. We staan teveel op een eiland nog…

   Geliked door 1 persoon

    
   • Veronica

    maart 26, 2015 at 9:55 pm

    Misschien is dit een begin hiervoor……

    http://wakkeremensen.blogspot.fr/2015/03/is-de-tijd-rijp-voor-een-galactische.html

    Citaat eruit:
    Vooruitlopend op de tijd van harmonie die eraan komt, loop ik de laatste tijd rond met een idee dat me niet wil loslaten. Hoe zou het zijn om met een groep spirituele, ontwaakte mensen een gemeenschap te beginnen? Een community.
    Dus ging ik zitten denken: zou dat voor ons ook iets zijn? Zou het een idee zijn om iets te beginnen waar de bezoekers van deze website en andere ontwaakte mensen kunnen samenkomen en zich thuis kunnen voelen? Bij mijn weten bestaat zoiets nog niet. Natuurlijk bestaan er wel allerlei spirituele gemeenschappen over heel de wereld, die dat op allerlei manieren invullen. Maar een groep mensen die zich bezighoudt met channelings, de Galactische Federatie, de Ascensie o.a., maar ook op de hoogte is van duistere zaken zoals bijvoorbeeld de illuminati, chemtrails en de waarheid achter 9/11? Zo’n groep ben ik nog niet tegengekomen.

    De schrijver (kees van galacticchannelings.com) vraagt aan het eind van het artikel om hem te mailen als je geïnteresseerd bent.

    Like

     
    • Euro-nee

     maart 26, 2015 at 10:46 pm

     Beste Veronica

     Grappig dat je daar een link naar geeft. Zelf denk ik er ook aan terug naar de natuur. Een klein huisje met een paar stallen en wat grond. Een kas in de toekomst. Eigenlijk zit er een heel project in mijn hoofd. Teveel om alleen uit te voeren. Maar ik heb het land van mijn keuze al gemaakt.
     Bulgarije het land is goedkoop, Huizen en land. De mensen zijn vriendelijk, makkelijk om te vestigen. De meeste mensen kennen wel Engels.

     Like

      
     • JM

      maart 26, 2015 at 11:17 pm

      Let wel Bulgarije is de meeste corrupte land van Europa. Dus daar word je als Nederlander lettelijk uitgekleed. Tuurlijk zijn de mensen vriendelijk als je met een dikke portemenee komt. Ik denk niet dat we moeten vluchten en eigen communies moeten maken. We moeten massaal in opstand komen.

      Geliked door 1 persoon

       
      • Irma Schiffers

       maart 26, 2015 at 11:22 pm

       Ja dat denk ik dus ook. Ik wil dolgraag elders opnieuw beginnen en daar mijn werk van nu voortzetten, maar probeer er ook voor te waken dat ik vlucht… Ik hoor daar ook vaker over. Ik ga ervan uit dat we precies dáár terecht komen waar we moeten zijn. Dus laten we ons maar zoveel mogelijk laten meevoeren met de stroom, toch?

       Geliked door 1 persoon

        
       • JM

        maart 26, 2015 at 11:31 pm

        Ja we moeten laten meevoeren in de stroom maar wel wakker en allert. We moeten onze stem laten horen en niet meer bang zijn dat we voor psycho worden uitgemaakt. Zie een verandering nu, plaats al sinds een jaar over de nadelen van het TTIP verdrag. Wat gebeurd ernu er worden kamervragen gesteld over dit verdrag. Kern van de problemen liggen bij de macht van de banken deze moeten we breken.

        Geliked door 1 persoon

         
       • Veronica

        maart 27, 2015 at 12:41 am

        Nb: mooie foto Irma!

        Like

         
      • Veronica

       maart 27, 2015 at 12:36 am

       Hoezo vluchten? Ik zie de vraag van Kees juist als een poging om de krachten te gaan bundelen.

       Like

        
      • formidabele

       maart 28, 2015 at 4:13 pm

       en Wiebes vindt dit nu zo lekker, dat hij er alsnog achteraan gaat?

       Like

        
     • Marianna Michaels

      maart 30, 2015 at 12:34 am

      Goedkoop ja..maar ook Super Corrupt.. en achter veel van die hoegenaamde vriendelijkheid gaat veel criminaliteit schuil..PAS OP !!!

      Like

       
    • nestorcappaert

     maart 27, 2015 at 8:51 am

     Raar Veronica. Nog niet zo heel lang geleden, wanneer ik mijn ontgoocheling uitsprak dat niemand bereid was om eens langs te komen, gaf je me de raad in mijn eentje te gaan mediteren. Toen heb ik geantwoord dat een samenleving met een hart niet bereikt wordt door elk op ons eilandje te blijven zitten. Samenleving is iets dat je samen doet. Indien we blijven wachten tot er voldoende mensen bewust zijn, kun je nog lang blijven prediken. Woorden wekken, maar voorbeelden trekken. Ik heb nog steeds dezelfde overtuiging. Zelf heb ik de middelen niet, maar indien iemand een stuk grond ter beschikking stelt, moet het toch mogelijk zijn om met enkele honderden mensen een zelfbedruipende samenleving te starten, waarin geld geen rol hoeft te spelen. Elk draagt zijn steentje bij naar eigen vermogen en er is voldoende empathie aanwezig om diegenen die niet meer in staat zijn veel bij te dragen, gewoon gratis te helpen. Het doet me dus glimlachen dat jij nu zelf naar dergelijke site verwijst. Ik verwijt de alternatieve media dat ze teveel focussen op wat elders fout gaat, maar te zelden oplossingen aanbieden. Het is blijkbaar niet zo eenvoudig om te verwoorden wat men dan wel wenst en er aan te beginnen.

     Geliked door 1 persoon

      
     • Veronica

      maart 27, 2015 at 10:49 am

      ik heb toen alleen geschreven: “Ik woon zelf in Frankrijk en mis hier heel erg gelijkgestemde zielen om met elkaar te praten en te mediteren.” Dus geen raad (ook al doet het niemand kwaad om te mediteren) en toen ook al die behoefte aan gelijkgestemde zielen waar we het nu over hebben

      Geliked door 1 persoon

       
      • nestorcappaert

       maart 29, 2015 at 11:50 am

       Maar je schreef ook: laat je helpen. Ik vroeg juist hulp, Ik weet wat ik nodig heb om me beter te voelen en mezelf opnieuw te kunnen herstellen: persoonlijk contact om vrijuit te kunnen praten. Want op mijn PC wordt alles gecontroleerd, reeds sinds 2011. En aangezien ik niet weet wie de pottenkijkers zijn, heb ik wel soms eens de nood om vrijuit te kunnen praten. Ik heb trouwens al sinds halfweg de jaren tachtig het gevoel dat ik in al mijn doen en laten gevolgd wordt, al heb ik geen idee waarom ik zo belangrijk zou zijn. Ik heb er geen negatief gevoel bij, ook niet bij die anonieme toeschouwers die voortdurend ingrijpen op mijn PC, maar ik hou ook wel van wat privacy.

       Geliked door 1 persoon

        
       • nestorcappaert

        maart 29, 2015 at 1:34 pm

        Ben trouwens niet de enige die alle digitale contacten wantrouw voor vertrouwelijke zaken, bemerk ik nu:
        http://www.globalresearch.ca/…/
        d-frame-them-with-fake-emails/5439001

        Like

         
        • Euro-nee

         maart 29, 2015 at 2:39 pm

         Beste nestorcappaert

         Je bent inderdaad niet de enigste met pc problemen. Kijk uit met FB, Google accounts ed. Log bij ieder account uit nadat je klaar ben. Accepteer zo min mogelijk cookies. En verwijder cookies regelmatig. Indien je YouTube ( Google ) account open staat open Explorer in een nieuw scherm om te Googlen. CIDI of AIVD controleert op steeds meer trefwoorden. Ik moet regelmatig 2 pc’s gebruiken. Indien je bijvoorbeeld een ban heb bij Nu.jij.nl is niet alleen je Ip adres bekend bij Nu.jij maar bij heel Sanoma en bovenstaande.

         Geliked door 1 persoon

          
         • nestorcappaert

          maart 29, 2015 at 10:59 pm

          Dat ze meekijken is geen probleem. Ik gebruik mijn echte naam en ze mogen weten hoe ik denk. Het enige dat me ergert, is dat er ingegrepen wordt: vrienden laten verdwijnen op facebook en in mijn plaats antwoorden op mijn chats, mijn mails laten verdwijnen en ontoegankelijk maken voor mezelf en dergelijke zaken. Maar ook met mijn diverse blogs die ik telkens weer gratis aangeboden krijg, gebeuren rare dingen. Maar ook stomme pesterijen, zonder dat ik on line ben, zoals kaartspelletjes die ik speel van op mijn standaard spelen op mijn schijf, waarvan de hoeveelheid gewonnen spelletjes plots terug op nul worden gebracht. Facebook heb ik ondertussen verwijderd, omdat het mij te veel werd. Om de rest af te houden, ken ik te weinig of vrijwel niets van IT. Ik weet enkel wat mogelijk is en heb al diverse antivirus en anti spyware types uit geprobeerd, maar zelfs die verdwijnen van mijn PC. Ik heb er na 4 jaren wel al mee leren leven. Dodelijk is het niet, maar het isoleert me wel, want in mijn omgeving heb ik niemand om mee te praten over de onderwerpen die me boeien. Jammer maar helaas. Gelukkig blijf ik overtuigd dat de wereld steeds sneller aan het veranderen is in de goede richting en hoop ik dat de problemen en het isolement dan ook zullen verdwijnen. Bedankt voor de tips alvast.

          Like

           
          • Euro-nee

           maart 29, 2015 at 11:51 pm

           Het lijkt er op dat je pc gehackt is. FB Yahoo messenger kan een bron zijn, google, enz.Update de nieuwste versie van Microsoft Security Essentials. Neem ook eventueel een andere virusscanner, zoals Macf. Download Ccleaner, pas op instaleer geen toolbars, verwijder die zoveel mogelijk. Alleen die laten staan van explorer. Uitloggen bij ieder account dat eventueel openstaat. Scannen op virussen. En mailware programma’s. Firewall inschakelen van je virusscanner. Als je off-line ben met Ccleaner alle cookies verwijderen. Accepteer nooit schermdelen met niemand.

           Ik hoop dat je hier wat mee kan doen. Anders moeten we even een manier zien te vinden om contact te krijgen met elkaar.Desnoods kan ik eventueel langskomen om te kijken of ik je kan helpen. Kosten alleen transport. ( ik zit helaas even moeilijk )

           Maar indien ik je kan helpen om uit je isolement te komen Is het voor een goed doel.

           Zet verder je pc ook regelmatig uit, of opnieuw opstarten, Zeker nadat je je schijf heb gescand op een virus.

           Succes, ik hoor je.

           Like

            
          • Stumpy

           april 2, 2015 at 6:26 pm

           Beste nestorcappaert,

           Als ik die problemen lees met jou pc dan zou ik toch sterk overwegen om een clean install te doen en niet teveel terug zetten van een evt. backup.

           Like

            
 15. Euro-nee

  maart 27, 2015 at 12:31 am

  Beste JM en Irma
  Ik ben eerder in Bulgarije geweest. In 3 jaar heb ik er meer dan 6 maanden gezeten. Klopt het is inderdaad corrupt. Als je er geen mensen ken, die je kan vertrouwen, moet je er ook niet aan beginnen. Ik heb daar nog steeds contacten.

  Persoonlijk zie ik het niet als vluchten. Ik vind het een prachtig land. Zee, bos en bergen binnen een korte afstand. Goedkope boerderijtjes op korte afstand van een stad voor boodschappen.
  Door persoonlijke omstandigheden is de geldboom uitgebloeid. Dus het huisje zoals ik het wens met wat werkruimte om te werken aan eigen ideeën is niet te betalen in Nederland of in de meeste andere landen in West-Europa.

  Ik zal ook niet stoppen met het verzet tegen NWO, ik ken mensen uit Bulgarije en uit de Balkan. Het percentage dat daar voor de NATO is of voor een NWO geregeerd door de USA, Zionisten is daar erg laag. De meesten voelen zich al verraden door Brussel en de USA. Mijn wens is eigenlijk naast mijn andere ideeën. Ook een alternatief website op te zetten. Met links naar alle vechters tegen de onjuistheden van de Mainstream media.
  Ik weet zeker en ook vanuit mijn andere contacten dat veel mensen in andere EU landen of zelfs daarbuiten met hetzelfde bezig zijn als wij. Alleen een Europese server of Amerikaanse zal onze vrijheid gaan beperken. Rusland biedt geen mogelijk heden voor een server. China niet.
  Indien de server op grondgebied staat, waar Rusland, Amerika en de EU geen of weinig macht heeft. Kan je bijna alles blijven schrijven. Indien je kritisch ben naar de EU, NATO, IMF op waarheid gebaseerd. Geloof ik dat je ook zeker, een paar bronnen van inkomsten kan vinden.

  Ik zie persoonlijk niet veel in het idee van de link van Veronica. Ik ken iemand die mee doet met een soortgelijk project. Die gaat in ieder geval van een sekte uit, uit India. Daar ideeën ook onder het eigendom vallen van de sekte. Zie ik niets in informatie uitwisselen met mensen die ik niet ken.
  Zoals ik eerder omschreef zit er eigenlijk een heel project in mijn hoofd. Ik kan dat niet verder hier beschrijven, want tot zover ik weet is het een uniek idee. Wat er nog niet is. Maar het zal indien het lukt volledig biologisch zijn. Oude kennis en nieuwe kennis combineren. Het zal zelfs werk bieden aan biologen die uitgerangeerd zijn door hun mening te geven.

  Ik wil best met Irma persoonlijk praten over mijn kronkel, eerst via de mail, dan per telefoon of Skype. Maar uit informatieve gesprekken weet ik dat het best nog wel eens winstgevend kan zijn. Dus ik ben voorzichtig met informatie delen.

  Overigens een goede vertaling Irma. Maar voor mij niet veel nieuwe informatie. Maar ik zal je blijven steunen met aanvullende informatie en aanvullende links.
  Ik ben het met jullie beiden en Veronica eens. We moeten onze krachten bundelen.

  Like

   
  • JM

   maart 27, 2015 at 8:07 am

   Er is een stadje in Andalusie genaamd Marinaleda. Volgens het bericht welk te lezen is op mijn facebook heeft daar iedereen een basis inkomen en een gratis woning. Is een project van de burgemeester. Denk daar deze maand een kijkje te gaan nemen. Mijn facebookpagina is Jacco Muti

   Like

    
  • Irma Schiffers

   maart 27, 2015 at 4:15 pm

   Ik bedoel zeker niet te zeggen dat je vlucht: sterker, ik bewonder je moed dat je je hart gevolgd hebt. Ik ga dat zeker ook doen als we het hebben over ´verhuizen´. Ik zou alleen op dit moment niet weten waarheen, want ik zit hier blijkbaar niet voor niets nog steeds en doe tot nog toe maar wat ik voel dat er verlangd wordt…? Inderdaad, zoals ook hieronder geschreven wordt door Nan (Nanette): is de hele EU immers niet corrupt? Ik kreeg al eerder van lezers de tip om naar Bulgarije of Zweden te ´komen´. Maar is ook daar niet van alles mis? Tom ´Kaypacha´ Lescher die ik iedere week met Bob voor duizenden mensen vertaal op dinsdagnacht, heeft het deze week ook weer over die ´verhuizingen´ die we in de komende tijd gaan zien, vooral naar het buitenland. Mensen gaan opnieuw beginnen in een heel nieuw leven. Ik volg mijn pad mijn hele leven via intuitie en dat brengt mij op vele plaatsen, in vele ´banen´ en het is ´blijkbaar´ altijd achteraf het juiste ´moment´. Als het veranderen moet, voel ik dat heel goed en lijkt het vanzelf te gaan. Ik heb vaak willen ´vluchten´, vaak geroepen tegen die paar mensen die ik nog wel spreek omdat ze vertrouwen hebben in wat ik doe (steeds minder, dat wel). schrik niet als ik op een dag vertrokken ben, ik trek ineens de deur achter me dicht, want ik wil hier niet langer blijven… Maar ik voel dan ook dat dat een ´vlucht´ zou zijn. Ik weet dat het komt… waarheen, hoe, geen idee! Maar ik zal ook dan weer weten dat het ´goed´ is zoals het gaat. Laat ik zeggen dat ik mezelf al heel lang in de natuur zie (waar ik nu ook wel woon overigens) waar ik heel gelukkig zou zijn, maar ik ben zeer benieuwd waar de toekomst mij heen voert…

   Like

    
 16. bger

  maart 27, 2015 at 8:22 am

  hoi, ben niet zon reageerder, maar kan het nu toch niet laten. vanwege het land bulgarije wat genoemd word. ik woon nu 2 jaar in bulgarije en dat is het beste wat me overkomen is de laatste 10/20 jaar. als je in europa nog iets wil beginnen van een leefgemeenschap is dit het land om dat te doen. over die vermeende corruptie, mijns inziens is nl het meeste corrupte land op aarde, maar in ieder geval van europa. in bg valt dat reuze mee. of beter gezegd, hier werkt corruptie ook in het voordeel van de boerderijdieren. In BG kan je echt ervaren dat er overvloed is. BG is het rijkste land van europa! de bevolking heeft weinig geld, maar wel allemaal meerdere schuldvrije huizen en voedsel in overvloed. Overal staan fruitbomen voor iedereen te oogsten, de meeste dorpsbewoners zijn zelfvoorzienend. De bevolking is warm en gastvrij en dat heeft helemaal niets met je portomonnee te maken, wat moet je met geld? een Iphone kopen? wat heb je aan spulletjes als je je bezig bent in harmonie met de natuur te leven, zoals hier nog gebeurt.
  Ik heb geen (geld) inkomen, wel 1000den walnootbomen in de omgeving. 70 fruitbomen op mijn land, een waterput en een publieke watervoorziening met heerlijk water. (water uit de kraan is ondrinkbaar naar mijn idee).
  Vluchten? das maar een woord. Als je erg gehecht ben aan de lijntjes getrokken door monarchen moet je vooral in het moeras genaamd nl blijven. Ikzelf voel mij meer een terra bewandelaar, niet zo gehecht aan 1 specifiek gebiedje. daar waar het goed vertoeven is, wil je vertoeven. vasthouden aan 1 specifiek omcirkelde gebiedje is wat kortzichtig en weinig inspirerend, maar ieder z’n ding. Er is nog plek genoeg hiero! huizen zijn (voor nl begrippen) mega goedkoop.
  kom is langs en ervaar hoe het leven kan zijn. BG is super!
  Nog een feitje over bg, dit is de oudst lopende beschaving op deze planeet, en dat voel je.
  veel kennis aanwezig over de natuur.

  Like

   
  • JM

   maart 27, 2015 at 2:57 pm

   Leuk om te horen dat Bulgarije nogal meevalt. Welk gedeelde van Bulgarije zit je?

   Like

    
 17. Badluck59

  maart 27, 2015 at 9:45 am

  Irma bedankt voor de vertaling. Hoewel mijn Engels best goed is heb ik meestal niet het geduld om zelf te gaan zitten vertalen. Hoewel het meeste van wat hij aanhangig maakt al heel lang door velen (met mij) vermoed wordt, de bevestiging voelt goed. We zijn dus niet gek. Het enige waar ik nog een beetje moeite mee heb, buitenaardsen. Let wel, ik sluit niets uit.
  Nog even Hellyer zijn voor mij meest memorabele uitspraak, iedere naar terrorisme grijpende moslim heeft “made in the u.s.a. in zijn ziel gegrift staan”. Hij had de kop van de spijker niet raker kunnen slaan.

  Like

   
 18. nanet

  maart 27, 2015 at 3:45 pm

  Wat mijn verbaast/verwonderd om te lezen dat mensen weg willen. Verhuizen binnen de EU. De EU die alle landen, 28 volgens mijn onder hun hoede hebben en willen beheersen. Dus die controle of beheersing gaat ook in die landen door net zoals in nederland. Met alle respect voor de mensen die hun eigen gevoel volgen en die in daden omzetten waarbij zij gelukiger door worden en in hun eigen gevoel van vrijheid leven.En daar hun eigen manier hun eigen steen(tje) aan bijdragen. Maar het systeem veranderd daardoor niet. Maar aan de andere kant, dat is het echte leven van de mens en niet van een cabal. Maar mijn probleem is dat het probleem daar door niet verdwijnt van wat er speelt. En die probleem alle mensen beheerst ondanks hun liefdevolle inspanning.
  Vrg nan

  Like

   
 19. Veronica

  maart 27, 2015 at 7:13 pm

  Het was eind 1999 en mijn man en ik hadden allebei een goedbetaalde baan en dus een comfortabel leven. Maar ik voelde mij steeds meer opgesloten; op mijn werk moest het raam altijd open anders had ik het gevoel dat ik stikte. Ik wilde naar buiten, de natuur in! Toen wij besloten om ons comfortabele leventje te verlaten en helemaal opnieuw te beginnen in een vervallen boerderij in Frankrijk (er was geen toilet, geen douche, en diverse tenten waren in eerste instantie ons onderdak) vroeg men mij naar het waarom. En toen flapte het er bij mij heel spontaan uit (ik had daar zelf nooit zo over nagedacht)…..
  Ik wil met mijn hart werken!
  Toen wist ik genoeg.
  Er waren genoeg momenten dat ik geen geld had om de rekeningen te betalen, en wij werkten veel harder dan wij in Nederland hadden gedaan, maar wij hebben ons besluit nooit betreurt want wij merkten dat wij veel gelukkiger waren met deze manier van leven. En ik heb geleerd dat het altijd weer goed komt als je het vertrouwen hebt.

  Like

   
  • JM

   maart 27, 2015 at 8:39 pm

   Veronica leuk dat je in Frankrijk woont heb daar ook 4 jaar gewoont. Jouw verhaal herken ik, niet persoonlijk. Oude vrienden van mij die nog in Frankrijk wonen. Ik zit nu in Italia sinds 6 jaar maar ben daar ook een beetje uitgekeken. Dus ben op zoek naar een ander land moet wel rekening houden met mijn school gaande kids. Ben niet op vlucht overal waar ik ben waarschuw ik de mensen over het systeem.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    maart 28, 2015 at 2:24 am

    Dat doe je goed. Je reist… En laat overal je ‘inzichten’ achter. Ga ik echt ook nog doen. Zit hier te beperkt en dat voelt ‘gevangen’ ;-)

    Like

     
    • JM

     maart 28, 2015 at 12:18 pm

     Irma moet je gewoon doen. Ik heb geen koopwoning en ben een zelfstanige ondernemer daarom kan ik vrij zijn. Handel zoveel mogelijk met kontant geld. Waarom denk je dat er in het verleden in het westen zo makkelijk was om een huis te kopen? Macht. Nu hebben de banken en de overheid macht over je. Ze kunnen iets afpakken van je.
     Ken veel mensen hier en in Nederland die weg willen maar niet kunnen omdat ze hun huis niet kunnen verkopen.

     Like

      
 20. Dick

  maart 28, 2015 at 11:42 am

  Gedeeld op FB en Twitter.

  Like

   
 21. Dick

  maart 28, 2015 at 11:45 am

  Hallo Irma,

  Zit je niet op FB ? of niet meer ? En waren we geen FB vrienden ? Volgens mij wel.

  Ik weet niet alles meer.. net wat je zegt..alles gaat zo snel er gebeurd zoveel

  Groet van Dick

  Like

   
 22. Jori

  maart 28, 2015 at 2:28 pm

  Met bewondering voor je tijd, energie en moeite om dit zo professioneel te vertalen: complimenten voor je vertaalwerk!

  Voor wie -zoals zovelen- oprecht verlangt naar een Andere, Betere Wereld, klinkt deze ‘disclosure’ (met een hoog ‘schattigheidsgehalte van zo’n zeer vermogende, stokoude baas met een Missie’) inhoudelijk al gauw als muziek in onze hongerige oren waardoor de vele ‘Co-intel-pro Red Alerts’ in deze ‘disclosure’ van hem (van ‘Hun’) onopgemerkt -onder de radar- blijven?
  OOk dit is (weer): disinfo-misleiding?

  Like

   
 23. Irma Schiffers

  maart 28, 2015 at 3:21 pm

  @JM Klopt, zo zit het ook. Schuldslaven maken en dan ben je de puppet die ze van je willen maken!

  @ Dick, mijn facebookpagina is niet weg, maar mijn naam wel. Er is iets vreselijk fout gegaan gisterenavond toen ik een pagina had aangemaakt voor mij en mijn collega’s voor onze nieuw gestarte lijn Keyphone.nl Toen veranderde ik daar mijn naam in Keyphone coaches omdat er meerdere beheerders zijn die daar iets kunnen posten. En tot mijn verbazing bestond ‘Irma Schiffers’ niet meer. (Dat zouden ze wel willen, :-) maar ik heet nu zestig dagen lang KeyPhone Coaches, dan schijn ik het pas weer terug te kunnen veranderen. Aan mijn foto kun je mij in jouw vriendenlijst nog wel vinden. Bizar verhaal weer dit. Typisch een facebook-stunt waarin ze je volledig willen kunnen volgen.

  Like

   
  • formidabele

   maart 28, 2015 at 4:17 pm

   Juist Irma, zoals vroeger de ‘kerken’ jou tot slaaf maakte(schuldgevoelens, trouw-en,-beloften etc), DOET DE STAAT DAT NU!

   Like

    
  • nestorcappaert

   maart 29, 2015 at 11:31 am

   Bij mij is het andersom, Irma. Ik heb zelf facebook verlaten omdat elke van mijn vrienden, waar ik afspraken mee maakte om fysiek contact te hebben; telkens verdwenen. Daarom voel ik me zo geïsoleerd. Dat is begonnen mei vorig jaar, maar het zit dieper dan facebook. Ook als ik die namen van die vrienden op google in geef, bestaan ze gewoon niet meer voor mijn PC. In oktober was ik het beu en dacht als facebook mijn vrienden doet verdwijnen, laat ik facebook verdwijnen. Jij dacht toen dat het spam was, maar zelfs na oktober heb ik dde namen van die 5 mensen nog ingegeven en ze bestaan nog steeds niet. Wel naamgenoten, maar niet die bepaalde vrienden. Daarom dat ik steeds zo aandring voor contact, want er moet een reden zijn voor dat opzettelijk isolement. En ik werk manipulators graag tegen. Sinds die tijd ervaar ik ook aanvallen via mijn PC, die mijn linkerkant steeds meer en meer beschadigen en me zelfs problemen bezorgen bij het zingen in het rusthuis. Normaal kan ik mezelf herstellen, maar dat fenomeen kan ik niet zelf repareren. Ook mijn mail-adres is verdwenen rond die tijd en ontoegankelijk geworden voor mezelf. En op mijn blog zijn alle persoonlijke gegevens blijkbaar ook gewist. Ik zal ze opnieuw aanmaken, met een nieuw e-mail adres in de hoop dat er niet opnieuw ingegrepen wordt.

   Like

    
 24. Irma Schiffers

  maart 28, 2015 at 6:23 pm

  Voor wie mij kwijt is op facebook: voorlopig moet ik het dus buiten mijn schuld om met een andere naam doen voor 60 dagen. Irma Schiffers bestaat even niet meer op FB. Bizar dit, maar nu de paniek gezakt is hier, kan ik er onbedaarlijk om lachen. Zie voorlopig even hier: http://www.facebook.com/Keycoaches Eind mei zal ik weer mijn naam eigen naam mogen terugzetten als het goed is.

  Like

   
 25. yvonne

  maart 28, 2015 at 8:35 pm

  Kennen jullie deze verzameling van allerlei nieuwe media? Is mijn ochtendritueel, beter dan de mainstream media…….

  http://nieuwemedianieuws.nl/

  Like

   
 26. yvonne

  maart 28, 2015 at 8:42 pm

   
 27. yvonne

  maart 28, 2015 at 8:44 pm

  http://www.findingvoicesradio.com/index.php/NL/ en fijne radio, voor ieder die interesse heeft….vanavond om 21.00 uur.

  Like

   
 28. Pastoor Geudens

  maart 28, 2015 at 9:01 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
  • JM

   maart 29, 2015 at 11:28 am

   Pastoor Geudens heb op je site gekeken. Grappig dat je daarmee bezig houdt. Neem aan dat je dat op persoonlijk vlak dit doet en niet namens het RKK. Als we nu in de grote verdrukking leven zal Jezus dan snel komen toch? Lijk me goed nieuws voor jullie.

   Like

    
   • Pastoor Geudens

    maart 29, 2015 at 6:20 pm

    Grappig is anders…! Ja, er zijn veel pastoors met websites… meestal over het reilen en zeilen van een parochie. Bij mij gaat het over het reilen en zeilen van de hele wereld in het perspectief van Christus…

    Like

     
    • Irma Schiffers

     maart 29, 2015 at 7:22 pm

     Precies, en dat vind ik nou juist zo fantastisch van u en aan uw blog, maar dat wist u al :-) We blijven doorgaan, toch?

     Like

      
     • Pastoor Geudens

      maart 29, 2015 at 7:55 pm

      Jazeker Irma! Jouw berichten komen via mijn website ook op mijn facebook terecht. Ik heb vele lezers uit de RK Kerk o.a. ook priesters. En de plaatselijke politiek volgt mij ook. Ik heb een keer een waarschuwing van een beveiligingsambtenaar (face to face) gekregen dat sommigen (!!) niet blij zijn met mijn ‘ongewone en soms onaangepaste’ berichten… Irma, wij blijven gewoon doorgaan…

      Like

       
      • nanet

       april 2, 2015 at 9:12 pm

       Goedenavond Pastoor Geudens
       Mooi om te lezen van wat u doet. En wie weet wat wellicht naïef om te schrijven. Maar een paar jaar terug was er commotie om een pastoor Paul Vlaar geloof ik uit Obdam, die via de voetbal oranje een dienst wilde houden, namens/via zijn medemens van vanuit zijn geloof. En behoorlijke ophef via publieke kranten toen. En er werd geschreven dat hij in het buitenland boete mocht/moest doen via zijn opperhoofden. en nu u die ook buiten het spoor van RK kerk en o.a. priesters u eigen ding/doet gaat en volgt. Hoe staat u er in via de leer die u gekozen heb en volgt, tegenover van wat u uitdraagt,in uw gevoel. Tot in hoe vere word u beperkt evt in u uitvoerdende rol van pastoor en in uw eigen beleving. En nee ik ben geen gelovige van de kerk. Maar zou wel leuk/waarderen om e.v.t. via een insider te lezen van hoe of wat. van uit zijn eigen gevoel.
       Vrg nan

       Like

        
       • Pastoor Geudens

        april 3, 2015 at 12:03 am

        Beste Nan,
        Bedankt voor je reactie. Een paar antwoorden op je vragen. Echter; ik loop niet buiten het spoor van de Rk Kerk, maar juist helemaal daarbinnen… Dat ik op politiek vlak anders denk; okay, dat klopt wel.
        Dat ik priester ben geworden is vanwege de liefde van Jezus Christus voor mij als persoon; dus zeg maar uit wederliefde! De leer komt als gevolg van de liefde. De Liefde van God in de Hemel is zodanig geordend, dat ik als mens daar mijn antwoord op mag geven; door Christus als Tussenpersoon aan mij geopenbaard via de Bijbel, de Kerkgemeenschap, en door mystieke mensen zoals Maria Valtorta, Catharina Emmerich en pastoor van Ars (ga maar googlen…).
        Ik ben wel een beetje een solistisch bezig (Irma weet wat ik bedoel, denk ik) in de uitvoering van mijn geloof… op wordpress en facebook, in de preken in de kerk, in gebedsdiensten, etc.
        Groeten, pastoor Jack Geudens

        Like

         
        • Irma Schiffers

         april 3, 2015 at 1:45 am

         ‘Solistisch’ is een prachtige uitdrukking en die veelzeggend is; en ja, die ik begrijp. We hadden het er al eens over ;-) En wat dat andere betreft, liefde is alles en we vinden het in die diepere en hogere lagen terwijl de politiek zich in hele andere delen van ons (ego-)bewustzijn bevindt, dus ik begrijp die ogenschijnlijke tweeledigheid als geen ander. Het is maar waar je je mee verbonden voelt…

         Geliked door 1 persoon

          
 29. Lucie

  maart 31, 2015 at 9:57 am

  Graag wil ik vragen om “delen via”ook een envelopje erbij te voegen,ik zit niet op al die andere site’s.Ben hier pas nieuw en wil graag dit artikel doorsturen,alvast bedankt.

  Like

   
 30. Dr. E. Winfried Meier

  april 4, 2015 at 2:48 pm

  Het Kosmisch Bewustzijn heeft onlangs via Will Berlinghoff het bedrog mbt. Germanwings uitvoerig uit de doeken gedaan; het hoe en waarom dit vliegtuig met opzet door de duistere machtselite is neergehaald. Behalve dat er een persoon aan boord was die voornemens was deze machtshebbers te ontmaskeren, is het ongeluk bedoeld als waarschuwing tegen Merkel en Hollande. De Duitse en Franse deelname aan de Asian Bank is een grote bedreiging voor het huidige bankstelsel en internationaal monetair regiem, dat (evenals de media) volledig wordt gecontroleerd door deze maffia, de cabal. Ik raad je aan kennis te nemen, mocht je dit nog niet heben gedaan van hetgeen het Kosmich Beustzij hierover heeft medegedeeld. Winfried

  Like

   
 31. gert

  april 7, 2015 at 4:06 pm

  Ik weet niet hoeveel meer mensen hebben geprobeerd dit boek te bemachtigen maar mij is het niet gelukt……. Het boek (DUS NIET HET Ebook!!!!) is volgens de uitgever geheel uitverkocht en wegens drukte zal de herdruk wel enige tijd op zich laten wachten…. Zou dit ook weer een of andere “Cabal”truc zijn ???

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 7, 2015 at 4:23 pm

   Nee het is geen truc hoor… Maar als je ziet dat er bijna 15.000 mensen alleen al in NL via You Tube deze video hebben bekeken en hoe deze (nog steeds) gedeeld wordt, kan ik me voorstellen dat het boek compleet is uitverkocht. Ik kreeg al meerdere mails van lezers die het gingen kopen of bestellen. En de video is vrij recent, dus we kunnen stellen dat het gunstig is dat het zo gigantisch gelezen wil worden. Mensen worden wakker al gaat het langzaam! ;-)

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: