RSS

Radio-uitzending 9 maart over Borssele, Tihange, en het jaar 2016

10 mrt

Hier is voor geïnteresseerden de eerste radio-uitzending van Jeroen Ghuijs samen met ondergetekende terug te beluisteren.

De onderwerpen:

 • Het -ontkende en verzwegen- gevaar van de kerncentrale in Borssele, waar Jeroen heeft gewerkt*, naar aanleiding van de enorme gevaren die nu in het nieuws kwamen betreffende de kerncentrale in België. Daar hebben we uitgebreid over gesproken. Gast: John Diks van Gewoon-nieuws.nl
 • De nieuwe ‘gezondheidsverzekering’ (in contrast met alle ziektekostenverzekeringen zoals we die nu kennen) en we hadden daarvoor even Robert Geelen in de uitzending die daar volgende week woensdag uitgebreid over komt vertellen. Je kunt vragen insturen die we aan hem voor zullen leggen: jeroen@findingvoicesradio.com
 • Zo boven, zo beneden; Manuela van der Knaap vertelt naar aanleiding van haar jaar-rapport 2016 met als titel ‘Van wond naar Meesterschap’ over de kernkwaliteiten van bepaalde landen als Rusland en China, maar ook Nederland, en hoe dit jaar vele stappen zullen kunnen (en moeten) worden gezet door de mensheid om het leven met bedrog, illusie en zinsbegoocheling te keren naar een samenleving vanuit het hart en onze kern. In het tweede uur licht ze dit uitgebreid nog toe.

In haar jaarrapportage staat o.a. deze spraakmakende video van 10 seconden, waarin je kunt zien hoe je ‘ertussen genomen’ kunt worden als men zich bedient van hologrammen. Het lijkt levensecht, maar…. wat is echt?

 

En hoe zit het dan met de vliegtuigen die op 9/11 de Twin-towers zijn ingevlogen, terwijl een flink aantal mensen in getuigenissen meldden dat ze niets hoorden of zagen aankomen? We weten niet meer wat we zien of te horen krijgen, dus tijd voor innerlijke ontwikkeling, heling en groei.Ik kom snel met andere artikelen die ik nog moet vertalen, en die nog verder onthullen (dit is een tijd van ‘disclosure’) hoe en op welke vlakken de mind-control actief is. Stay tuned!

Hier kun je de radio-uitzending terugluisteren:

Uitzending 9 maart 2016

*Artikelen waar Jeroen in de uitzending naar verwijst:
Grenswetenschap:
Eén vandaag over Borssele

Overigens kun je ook meepraten en vragen stellen tijdens de uitzending op woensdagavond vanaf 21.00 uur via de chat aldaar.

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
8 reacties

Geplaatst door op maart 10, 2016 in Astrologie, Kerncentrales, Radio

 

Tags: , , , , , , ,

8 Reacties op “Radio-uitzending 9 maart over Borssele, Tihange, en het jaar 2016

 1. nan

  maart 10, 2016 at 8:24 pm

  Hoi irma
  Ik heb jullie radio gesprek beluisterd. Sommige dingen verbijsterend (Borssele en de andere) koningshuis Engeland. Een nieuwe insteek (kort bericht qua opzetten gezondheid zorg waar volgende week meer). Is mijn vraag er is gezegd platte stuctuur, wat bedoelen jullie daar mee. En hoe is het onstaan, (van wat volgens mij in het radiogesprek is gezegd) dat er in Nederland veel lichtwerkers zijn/werken.Is dat dan ook de evt. reden dat die stenen (Stonehege) in het buitenland, Nederland als het ware weg wil hebben? Sommige dingen staan haaks op elkaar en gaan ook toch samen. Ik begrijp Cobra’s zijn tekst iets meer, van uit mijzelf. Mijn dank voor jullie 4.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 11, 2016 at 11:22 pm

   Hoi Nan, met een platte structuur wordt ‘minder lagen, minder hiërarchie’ bedoeld. Dus meer gelijkheid. in tegenstelling tot de piramide die nu heerst en macht over de lagen daaronder heeft. Daardoor krijg je zogeheten ‘compartimentalisatie’. Slechts bepaalde informatie voor degenen die op ‘die werkvloer’ op een bepaalde gebied werkzaam zijn, dus geen overzicht over wat er verder in de arbeidsprocessen gebeurt. Die berust bij de top en zo houden ze macht. Platte structuren betekent dus feitelijk dat er zoveel mogelijk management-lagen tussenuit gaan zodat overzicht en gelijkheid ontstaat.

   Like

    
 2. math

  maart 11, 2016 at 9:28 am

  Klasse Irma, alleen de video al. Schrok er zelfs van. Voor mensen die meer willen weten over kernenergie, raad ik aan om eens de lezingen van de Duitser Holger Strohm te volgen.

  Like

   
 3. jolo

  maart 11, 2016 at 11:31 am

  Migratie is niet voor niks een teken, die ernaar verwijst?

  Like

   
 4. Joke

  maart 11, 2016 at 2:58 pm

  Vreselijk wat daar allemaal gebeurt in Borssele. Wat was je lekker scherp met je vragen hierover. Hartstikke goed. Fantastische uitzending. Ik was ook heel blij met Manuela. Ik ben een fan van haar
  . Ik had de jaarhoroscoop al gelezen via haar Nieuwsbrief. En was heel blij met haar aanvullingen in de uitzending..Er vallen heel wat

  Like

   
 5. Joke

  maart 11, 2016 at 3:01 pm

  Typen gaat soms moeilijk hier. Dus. Er vallen heel wat kwartjes op zijn plek. Liefs Joke

  Like

   
 6. onlyyou

  maart 12, 2016 at 3:11 pm

  Als je ziet wat Japan heeft moeten doorstaan, dan kan ons Ok zoiets overkomen?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: