RSS

Nieuws vs. non-nieuws, informatie vs. desinformatie

30 jul

Egg broken “Wanneer een ei wordt gebroken door een externe kracht, eindigt het leven.
Wanneer een ei wordt gebroken door een interne kracht, begint het leven.
Prachtige dingen komen van binnenuit.”

En daar bevindt zich ook de waarheid.
Het wordt steeds moeilijker om de waarheid buiten jezelf te vinden, te horen, te lezen en waar te nemen. Er is sprake van een wereldwijde chaos. Verdraaide informatie, onvolledige informatie, bewust ‘verzonnen’ informatie; zet de TV aan en je wordt ermee overspoeld, terwijl ook de kranten die je nog openslaat hun steentje daaraan bijdragen. We hebben er genoeg over geschreven en ook mijn archief staat inmiddels vol met analyses en tegenargumenten van en voor deze chaotische informatiestroom.

Op dit moment wil er nog weleens iets doorsijpelen naar de mainstream media. Iets waarvan ik in ieder geval denk ‘oh, stukje waarheid? Spijtoptanten? Klokkenluiders? Wat zit daarachter?’ want dat is wat je vanzelfsprekend altijd moet bedenken in de propaganda-oorlog die volop bezig is.

Een bericht uit The Telegraph (UK) kopt bijvoorbeeld: ‘IMF geeft de desastreuze liefdesaffaire met de euro toe en excuseert zich voor de opoffering van Griekenland’ en dan denk je ‘beter laat dan nooit’, maar wat gebeurt er verder mee? Is dit dan eindelijk de gewenste ommekeer van de media of staan de zogenaamde spijtoptanten onder druk van…? UPDATE: Reactie van Yanis Varoufakis

De Nederlandse Telegraaf kopt nu ‘Europese banken gebruiken financiële trucs’.  Zeker handig voor degenen die dat nog niet wisten, want de Telegraaf voedt uiteraard het grootste deel van de bevolking en maakt deel uit van de social engineers achter de schermen. Dus waarom zo’n bericht? Lopen ze vast achter de schermen, staan ze ook onder druk van…?  Ga het maar weer eens uitzoeken in die chaos waar ook betaalde desinformanten rondlopen die het oerwoud van de alternatieve media in worden gestuurd.

Tijd voor structuur. De Facebook-volgers hebben het al kunnen lezen: afgelopen woensdag hebben Ad Broere en ondergetekende bij de notaris een handtekening gezet onder de oprichtingsakte van ‘Coöperatie De Vrije Media U.A.”  We hebben nog een hoop werk te even-geduld-aubverzetten, maar we sturen gestaag aan op een betrouwbaar, kwalitatief en professioneel nieuwskanaal, waarover we in de komende tijd meer informatie naar buiten kunnen brengen. Dit is ook de reden dat ik iets minder heb geschreven voor deze site in de afgelopen weken.

Daarnaast houden de uitzendingen van de woensdagavond en de zondagavond op Finding Voices Radio een ‘zomerstop.  Mocht er aanleiding toe zijn, kunnen we altijd direct live ‘inbreken’ met nieuws.

Wel wil ik de aandacht nog even vestigen op een fantastisch artikel van de hand van onze collega Mia Molenaar van ‘Welvaart voor iedereen’ waarin in heldere en klare taal wordt uitgelegd wat er wereldwijd aan de hand is. Zeer lezenswaardig en zeker ook geschikt om het breed te delen.

Ondertussen houden we met betrekking tot de nieuwsvoorziening de vinger aan de pols. Dus, hang in there!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
30 reacties

Geplaatst door op juli 30, 2016 in propaganda

 

Tags: , , , , ,

30 Reacties op “Nieuws vs. non-nieuws, informatie vs. desinformatie

 1. ezra70

  juli 30, 2016 at 4:42 pm

  Grappig Irma, ik ervaar hetzelfde. En nog meer mensen valt op dat ook in de alternatieve berichtgeving van alles mis is. Veel sites zijn bij mij al afgevallen doordat in mijn ogen valse berichtgeving gegeven wordt die nog eens vanuit eigen visie aangevuld wordt en niet onderbouwd is.

  Gisteren kreeg ik dit artikel onder ogen van Makia Freeman. Ikzelf vind mag haar graag lezen. Misschien dat iemand anders haar ook kan waarderen?

  Parts of the Independent Media: Losing Their Compass
  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/independent-media-losing-compass/

  We wachten af welke kant het op gaat. Ikzelf heb goede hoop dat het beter gaat worden.
  Zo kan het niet langer.

  Like

   
 2. Pipa

  juli 30, 2016 at 4:48 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 3. nan

  juli 30, 2016 at 9:18 pm

  Irma en erza 70
  Ik worstel daar al een lange tijd mee. Veel dingen worden herhaald of herbeschreven en herbenoemd in andere vorm. Het mooie van Irma”s blog vind ik dat zij zich voor zichzelf en anderen inspant om het op een andere manier te doen, buiten de andere altenatieve blog”s. En in haar tekst schrijft ze dat ieder op zijn eigen manier zijn waarheid mag vinden en evt. opzoeken, van wat haar of zijn waarheid is en bevind. In de tijd dat ik Irma”s blog vond, een tijdje terug schreef ze over rugzakjes, dat iemand bij zijn ik mocht opruimen en het oog van de naald. Ik had daar toen moeite mee. De ene wel en de ander niet. Ik heb toen haar een vraag gesteld, waarop zij haar antw gaf. Elke keer dat ik iets opzoek (gewoon een andere site opzoek alternatief en gewone krantensites lees) baal ik ervan dat ik dat doe i.p.v. mijn eigen ik zoeken van wat ik vind. Op zich zou ik wel weten van wat ik wil. Maar dat is nog niet haalbaar en e.v.t in verband met mijn eigen ik, qua opruimen. Mijn eigen onvermogen. Cobra of Benjamin of anderen, het kan zijn dat daar er een gemiddelde waarheid in zit. Maar ze spreken/schrijven ondertussen andere taal dan hiervoor. Op zich geloof ik daar niet in. Want wat houdt disclosure in, is iedereen dan hetzelfde, nee. Op die manier begrijp of kan ik begrijpen van wat Irma (dacht ik) zei afgelopen zondag in het radio gesprek, dat zij andere mensen wakker trachten te maken. Maar niet lukte en dat er e.v.t twee samenlevingsvormen zouden kunnen zijn, naast elkaar.. Kan in de toekomst. Van wat zij al eerder beschreef, van wat ik er toen en nu begreep/begrijp. Maar mijn eigen gevoel is dubbel

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 30, 2016 at 9:36 pm

   Hoi Nan, het is logisch dat je soms een ‘dubbel’ of ambivalent gevoel hebt ten aanzien van wat er geschreven en gezegd wordt. Juist daarom is het belangrijk dat je zelf gaat erkennen in wat goed voelt of niet. Ook wij worden bestookt (en vaak heel bewust) met desinformatie, dat hoort bij het ‘grote spel’.
   Neem waar, lees en zorg voor je eigen toekomst, die niet uit oorlog bestaat of haat naar andere mensen voelen. Steeds meer mensen gaan beseffen dat het niet in henzelf zit om andere groepen te veroordelen of te generaliseren. En dan ga je op zoek naar de krachten erachter. Als je die eenmaal kent, weet je zelf wat waar is.

   Dat er (vooralsnog) twee groepen zullen ontstaan; één die de nieuwe wereld vorm gaat geven, wat wij gezamenlijk proberen, en één die de oude wereld blijft dienen door de verantwoordelijkheid en de macht bij anderen te leggen is daarvan een logisch gevolg. Daar hebben wij ook geen zeggenschap over. Sterker nog, wij zullen die keuzes moeten respecteren; iedereen gaat zijn eigen proces en neemt daar zijn eigen tijd voor. Ook al doet dat soms pijn. We kunnen hooguit ons best blijven doen om die mensen wakker te maken voor wat er niet klopt aan dit hele machtssysteem.

   Volg je eigen gevoel en neem de verantwoordelijkheid voor jezelf; jij weet als geen ander wat je wilt in dit leven en daarmee creëer je mede een andere toekomst en degenen die daaraan mee willen doen zijn welkom. Meer is er niet te doen ;-)

   Like

    
   • nan

    augustus 1, 2016 at 8:03 pm

    Hoi irma
    Heb me net aangemeld voor Martijn van Staveren lezing.Ik las zijn agenda vandaag! Hoe bizar,vorige week had ik een buik gevoel.Maar kon het niet plaatsen. Hoe terecht of niet.Je schrijft volg je gevoel en neem de verantwoordelijkheid voor je zelf.Ik hoop dat ik die kan voldoen.Voor mijn zelf..
    Vriendelijke groet nan
    PS suc6 met jullie ontwikkelingen verder van de vrije media U.A van jouw en Ad Boere.

    Like

     
   • bernadette

    september 8, 2016 at 9:11 pm

    Irma..
    Deze site vanuit jou perspectief en moedige wilskracht met de beste intenties ,
    is een bijzondere menselijke site .
    Exclusief met een tikkeltje sprankelende spanning …en de Liefde stroomt er doorheen.
    Gestimuleerd door jou wilskracht , ijver en wijsheid , sluit hier Louise Hay mooi bij aan.

    Like

     
  • ezra70

   juli 31, 2016 at 3:15 pm

   Ik ben het helemaal met Irma eens. Ik zelf denk dat, als jij je openstelt voor hetgeen je nodig hebt dan komt het naar je toe.

   Alles bestaat uit frequenties. Je hebt de negatieve en de positieve. Lees veel en denk er over na.
   Vraag je af hoe het komt dat we in deze tijd leven. Dan krijg je een innerlijk weten en kan je de lijntjes trekken. Bij mij werkt het althans goed. Momenteel komt er veel op me af en weet aardig dat we op alle gebied behoorlijk voor de gek gehouden worden.

   Mensen die zo anders zijn als dat ze zich voordoen. Vrouwen die de macht hebben en die eigenlijk mannen blijken te zijn. Dat dezelfde mensen ook familie van elkaar zijn en ga zo maar door. Momenteel hebben ze de juiste mensen op de belangrijkste posities zitten.

   Alles komt momenteel zo snel uit omdat mensen in sneltrein vaart beginnen te begrijpen.
   Het komt zoals het moet zijn. Achter de schermen wordt er ook druk gewerkt aan een andere wereld die nu nog niet zichtbaar is. Wat we momenteel alleen maar voorgeschoteld krijgen is het meest slechte.

   Gedachten zijn grote krachten! Met elkaar kunnen we op deze manier helpen dat het kwaad verdwijnt.

   Like

    
 4. Ilse

  juli 30, 2016 at 10:10 pm

  Mijn idee je eigen weg gaan en door gaan met wat jij denkt dat belangrijk is. Helemaal mee eens Irma. Ik kijk naar wat mensen doen ipv naar wat er gezegd wordt.

  Like

   
 5. Dick

  juli 31, 2016 at 1:46 am

  Inderdaad Irma..het gaat nu allemaal heel snel wbt de ontwikkelingen in de wereld..alles wat gebeurd is al eens gebeurd..en alles wat gebracht word is vaak al achterhaald…
  soms denk ik persoonlijk..
  de personen die de wereld beheersen..grijpen alles aan en doen van alles…om de ” gewone mensen ” die steeds wakkerder worden voor te blijven met versnelde uitvoering van hun plannen ..

  voor jou en velen meer denk ik ..
  zelf denk ik in ieder geval wel vaak al vooruit..wat kan en zal er zoal gebeuren..
  maar dat zal ook met leeftijd ( 64 ) en ervaring met politiek / interesse sinds mijn jeugd ..
  in de ontwikkeling van de maatschappij te maken hebben..niks is vreemd..
  het zal allemaal nog sneller en erger worden..

  Ik wens jou Irma en Ad hierbij veel succes toe met De Vrije Media..

  Like

   
 6. math

  juli 31, 2016 at 9:55 am

  Desinformatie komt niet alleen in de media voor. Als U bv. orgaandonor bent denkt iedereen dat dit na overlijden gebeurt (staat zo in de brochure). Dat is niet correct vermeld. Want als je hersendood bent en je lichaamsfunctie kunstmatig in leven worden gehouden ben je voor de medische wereld overleden. Dus geschikt voor orgaandonaties. Sterker nog. je kunt alleen doneren als je hersendood bent en kunstmatig in leven wordt gehouden. Het stukkeren (verwijderen) van je organen gebeurt zonder verdoving en je wordt kunstmatig in leven gehouden. ( David Rockefeller heeft tot nu toe al 6 hart-transplantaties gehad). Nederlandse arts heeft hierover een artikel geschreven. Maar ik lees zoveel dat ik de naam niet zo snel weet . Google maar orgaanhandel.

  En Irma goed artikel.

  Like

   
 7. robvdzr

  juli 31, 2016 at 10:56 am

  Zelf heb ik het idee dat we nu in een scharnierstuk van de tijd zijn aangekomen. Daarmee bedoel ik geen metafysica of tijdgeest maar puur een kalender waar een agenda aan gekoppeld is. Een agenda die wie niet onder ogen krijgen maar wel degelijk een soort contract en wetmatigheid inhoudt. ´Ik dacht´, ooit dat 2012 een markeringspunt zou zijn in de tijd maar dat bleek het niet te zijn. Toch denk ik dat, om het maar eens heel simpel te zeggen, lucifer niet eeuwig de tijd krijgt om zijn machinaties voort te zetten. Je ziet botweg dat de vuiligheid de laatste tijd behoorlijk wat wind in de zeilen heeft gekregen. Daardoor is er flink veel oorlog, leed en armoede. En… laten we dat daar ook onder scharen, onevenredige verdeling van welbevinden!
  Ze merkt aan alles dat ´ze´haast hebben. Met name in het Babylonische EU. Maximale chaos en mensen die ieder gevoel met de realiteit zijn kwijtgeraakt …pokemonster!
  De geldgraai geilheid neemt hals over kop toe alsof het binnenkort game over is.
  Zou het water uit de emmer van de waterman dan toch de boel kunnen gaan schoonspoelen…
  Of klamp ik mij weer vast aan dezelfde illusie als destijds in 2012.

  Like

   
 8. bari1951

  augustus 1, 2016 at 5:40 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 9. Arthur Meerdervoort

  augustus 2, 2016 at 1:22 am

  Ik sta achter jullie broodnodige cooperatie. Vrije Media! En hopen dat de massa het opmerkt.
  Dan kan het ‘ontzombiën’ beginnen.
  Nee, ik geef (ook) niet op. Toch realiseer ik mij dat het eigenlijk wel ophoudt bij onze generatie.

  Van kinds af groeien ze nu op met ‘smart’ phones – dat stompt áf, ze hebben er zelf geen benul van. Je zag al met Brexit, hoe gemakkelijk die generaties (na ons) zich laten misbruiken door de propaganda mogelijkheden van ‘generation in the cloud’. (geen voeten op de grond!).

  Werkelijk, in gewoon Néderlands, ouderwetse mensentaal, dring je niet meer tot de zombies door. Ouders begrijpen hun eigen kinderen niet meer, de kids zijn totaal in de ban van de e-society.
  Die staan al te stuiteren van opwinding over wat je met Google-glas allemaal wel niet kunt. . . . Compleet virtuele omgeving; ze kunnen ook gerust in een kelder gehuisvest worden.
  Ik vrees dat het nooit meer ‘normaal’ wordt, we zijn ze voor eeuwig kwijt.
  Alleen een wonder kan ons nog voor de poorten van de ‘A.I. Grid’ wegslepen, en zand in de machine gooien – uit de euro, de VN, NAVO én EUSSR.
  Doen we niks, weten we op voorhand al dat we blind die totalitaire staat binnen lopen – het monster groeit alleen maar groter, niet kleiner;
  stappen we er uit is er tenminste hoop en motivatie er iets moois van te maken.

  We zien de tekenen duidelijk aan de wand. Déze zomer zetten ze de hele wereld op z’n kop. De komende weken kunnen ze ongestoord hun (fascistische) gangen gaan, onder dekking van het over-de-top sportgeweld uit Rio e.o..

  n.b.: Fran Timmermans laat weer van zich horen. Op zijn bekende wijze – onbeschaamd, met een maximum van dwangmaatregelen ‘accepteren wij zijn plan niet, dan komt er oorlog’ . . .
  (gezien het tuig waarmee hij graag gezien wordt, geen loos dreigement)
  Hij gaat snijden in de kosten van de EU.
  (hij doet het weer; nog niet de helft van het plan uitleggen – het wordt de nekslag voor de consument).
  Hij heeft een draconisch plan ontwikkeld CHARM.
  geen krant die over de ínhoud bericht, de slaapkamer die . . . .

  In Engelstalige en m.n. Duitstalige media werden de ADDERS onder het gras snel opgemerkt.
  Alle kostenvoordelen gaan naar het georganiseerde bedrijfsleven –
  het wordt veel goedkoper – omdat vrijwel alle (democratische, parlementaire) inspraak botweg wordt weggestreept. Het is – voor wie politiek niet naif is – duidelijk (anti-democratisch) TTIP via de achterdeur. Een fascistische coup derhalve.
  Meer zeg ik er niet over; deze tip wilde ik nog meegeven. Alle goeds.

  Like

   
 10. formidabele

  augustus 2, 2016 at 11:41 am

  De mensen worden veel duidelijker voor ogen van het publiek belogen en bedrogen.
  Mijn vraag is: Hoe lang wordt deze toestand nog volgehouden en geaccepteerd door het publiek, want het wordt steeds ongeloofwaardiger?

  Like

   
  • robvdzr

   augustus 2, 2016 at 12:20 pm

   Gezien het feit dat er steeds een stapje verder kan worden gegaan, geeft voor mij aan dat het volk dit ook laat gebeuren. Zolang het volk steeds een stapje achteruit doet, zal de smeerlapperij er achter aan komen.
   Er bestaat een streep met een tekst die zegt:” tot hier en niet verder”!
   Nog veel te weinig mensen weten van het bestaan van die streep.

   Like

    
 11. yvonne

  augustus 4, 2016 at 5:48 pm

  Ik lees al heel lang alle nieuws, op alle zenders.
  Wat mij al een tijd is opgevallen is dit.
  Het nieuws van vorig jaar of het jaar ervoor, wordt gewoon herhaald. En gebracht als nieuw nieuws.
  Ook de berichten over dode mensen, wordt nu dagelijks op je netvlies gezet.
  Veelal ook uit het buitenland.
  Zo vullen ze het nieuws op met alleen dood en verderf.

  Irma heeft gelijk
  We kunnen de waarheid of de leugen VOELEN.
  Volg je intuitie, die is namelijk nooit mis.

  Als je tegenwoordig steeds de valse vlaggen ziet en hoort , wat voel je dan.

  Vroeger kon ik voor tv zitten huilen als er iets erg gebeurde, nu hoor ik het aan,,…
  en er gebeurt emotioneel niets met me.
  Bij de bren gaat de kat dood, en er werd een hondje dood gereden ,ik heb daarom gehuild.

  Dat betekend dat ik niet emotieloos, of ongevoeliger ben dan normaal.
  Ik ben nu ik wat ouder ben juist gevoeliger geworden, dus is het vreemd dat ik bij de valse vlaggen, niets voel.

  Luister naar je gevoel, en vraag je bij alles af klopt dit wel.
  Doe onderzoek en je komt erachter.

  Nu ben ik ook nog eens heldervoelend,, maar iedereen kan dit
  Elk mens heeft het dus leer te vertrouwen op je intuitie

  Like

   
 12. Arthur Meerdervoort

  augustus 5, 2016 at 9:36 pm

  met respect; kan wel zijn – maar het is nu zo, dat als u niet wil doen wat de staat van u wil, dat ze u brandmerken als terrorist, of psychisch niet helemaal goed – u op medicatie zetten, of gemakshalve in een inrichting stoppen. (mw. Schippers is hiermee al aan de slag).
  dit is duidelijk geent op het Rockefeller plan ‘Common core’, van wieg tot graf in overheidshanden. Stalinistische heilstaat. Vandaar dat satanist ‘Killery’ de geDOODverfde winnaar is.

  Ik heb zelf wat research gedaan naar de vrouw; de media verrotten hun werk enigszins serieus te doen. Iédereen kan het, alle bronnen zijn openbaar; maar het is wél enorm graven. (kortom, routine werk voor journalisten – normaliter)

  Met gevoelige mensen (als voorgaande) heeft de NWO NUL compassie. Übermenschen en slaven. VN beleid. (nieuwtje; zou het kúnnen, dat oorlogsmisdadiger Bill Clinton de S.G. van de VN wordt?), vrijmetselaar van de hoogste orde – sinds zijn kindertijd. Google dat maar us. Ander handige zoekwoorden: Winthrop Rockefeller, en ‘Bohemian Groove’.

  Niks doen is makkelijk, voor de globalisten. Het resultaat voorspelbaar. Moet je willen.

  Like

   
 13. yvonne

  augustus 7, 2016 at 6:31 pm

  @Arthur Meerdervoort

  De NWO heeft er niks mee, nee dat klopt, die hebben al niks met de gewone mensen.
  Maar ze gaan ten onder dat kan niet anders.
  Er worden wereldwijd niet zomaar mensen wakker, er is een reden voor.
  Mensen voelen aan dat het niet klopt, en daar gaat het nu juist om.

  Elk mens heeft die intuitie , die ze proberen te onderdrukken via school en medicijnen nu.
  Maar het is al te laat.
  De grootste fout die ze hebben gemaakt is , alles wat de mensen nu bezitten af te willen pakken, in armoe te storten en terug te willen gooien naar een situatie van de middeleeuwen.

  mensen hebben dit door, zien en voelen de leugens die gebruikt worden.
  De valse vlaggen zijn in no time bekend.
  Alles wat ze al tig jaren hebben gebruikt voor hun onderdrukking , werkt niet meer.

  De corruptie is zo zichtbaar dat mensen in opstand komen , overal.
  Dan nog even de censuur op web pagina”s en online krant en omroepen.
  De mensen weten het allang, daarna krijg je dus dat mensen het gaan door vertellen.
  Kennen we deze nog? mond op mond reclame.
  De beste reclame die er is, en nog steeds wordt gebruikt.

  Overal is hetzelfde gaande, ook in nederland.
  De mensen hebben geen vertrouwen meer in politici en de media.
  Dit betekend dat ze kunnen liegen dat ze een ons wegen , de mensen trappen er niet meer in.
  EINDE VERHAAL DUS.

  Dacht je nu echt dat volk nog wil vechten voor een stelletje leugenaars / oplichters?
  Ook in duitsland weigert men in dienst te gaan, in nederland dagelijks reclame op tv.
  Ook zij krijgen het niet voor elkaar om mensen te werven.

  In de oekraine zijn velen overgelopen naar rsland, omdat zij eigen volk neer moeten schieten.

  In Amerika zijn er testen geweest welk militairtje of politieagentje wel wil schieten op eigen volk.
  Waarom denk je dat de EU een eigen EU LEGER wil hebben.
  Omdat je polen in kan zetten om grieken af te schieten.

  Maar ook de EU heeft het gehad en wel door Mvr merkel.
  Deze trend is al jaren bezig , ze wordt afgebeeld overal als hitler.

  Mensen hebben het door , en Merkel is finito.

  Al die afgekeurde foute politici die zitting hebben genomen in de EU , het is bekend wijd en zijd
  De Eu dacht dat ze dit wel konden doen, omdat jij en ik de politici en hun praktijken die niet deugde
  (denk aan juncker) niet kennen.

  Internet heeft ze de das al omgedaan en ze zijn al te laat om dit te verbieden.

  Zelfs mvr Clinton wist dit al een aantal jaar geleden met haar Bengazi.

  Om nu achteraf pas te komen met hun geblaat , ook op CNN Och we hebben vergeten de mensen mee te nemen .
  Of o jee we moeten nu toch een beetje luisteren naar de mensen (let op beetje)

  Hieraan kun je merken dat het al te laat is voor die kliek om door te gaan met wat ze deden.

  Ze proberen het nog steeds , maar tegen beter weten in.
  Nu zie je dus dat een aantal landen begint op te spelen?
  Bang dat ze straks aan een lantaarnpaal bungelen, en niet anders.

  En ik vrees dat dit ook echt gaat komen.
  Je kunt mensen niet ongestraft blijven beroven van alles wat ze hebben incluis hun leven.

  denk zelfs dat dit de reden is dat we nu overal in de EU landen gewapende lui zien

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: